Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

Ενημέρωση απο tsekouratoi.gr

Ενημέρωση απο tsekouratoi.gr

Link to www.tsekouratoi.gr

ΣΟΚ: Δείτε πως πρήστηκαν τα πόδια της από το τσίμπημα ενός κουνουπιού!

Posted: 09 Mar 2013 03:07 PM PST






Η Sophia Loots δέχτηκε τσίμπημα από μολυσμένο κουνούπι με αποτέλεσμα να πρηστεί εντελώς αφύσικα...







Το περίεργο είναι πως ντρεπόταν ζητήσει βοήθεια νομίζοντας πως τα πόδια της απλά έχουν χοντρύνει επειδή έτρωγε πολύ.



Από τα 88 κιλά που ζύγιζε όμως πως γίνεται μέσα σε ένα μήνα να φτάσει τα 317;



Τελικά οι δικοί της την έπεισαν να ζητήσει βοήθεια πριν να είναι πολύ αργά.



Οι γιατροί της είπαν πως τα φουσκωμένα πόδια της είναι αποτέλεσμα μόλυνσης και επιτέλους άρχισε θεραπεία. Το κάθε πόδι της ζυγίζει 64 κιλά !!!









topeiraxtiri




Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

Α καλά....Την κρατούσαν 3 χρόνια νεκρή στο διαμέρισμά τους! Μάθε γιατί!

Posted: 09 Mar 2013 03:01 PM PST


Α καλά....Την κρατούσαν 3 χρόνια νεκρή στο διαμέρισμά τους! Μάθε γιατί!




Πίστευαν ότι είχε γίνει...







Θεός!



Δύο αδελφές και ο αδελφός τους ζούσαν με τον σκελετό της μητέρας τους για τρία χρόνια, γιατί πίστευαν ότι η μητέρα τους είχε γίνει...Θεός. Οι τρεις ενήλικες συνελήφθηκαν, αφού βρέθηκε ότι κράτησαν το πτώμα της μητέρας τους στο σπίτι για τρία χρόνια. Τα αδέλφια στην Ιαπωνία επιμένουν ότι δεν έκαναν κάτι κακό και λένε ότι ήθελαν να είναι μαζί της, επειδή είχε γίνει θεός. Ο 65χρονος άντρας και οι δύο γυναίκες 59 και 57 ετών αντιστοίχως κατηγορούνται ότι εγκατέλειψαν ένα πτώμα. Η αστυνομία τους συνέλαβε στο σπίτι τους στην Ούσα, όταν υπήρξαν καταγγελίες ότι η γηραιότερη γυναίκα υφίστατο βία. Η αστυνομία βρήκε το πτώμα της Ισιγκάι, ενώ τα παιδιά της επιμένουν ότι η μάνα τους είναι ζωντανή και ότι έχει γίνει θεός. Όποιος συγγενής πλησίαζε το σπίτι, δεν τον άφηναν να πλησιάσει.
24wro




Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

Ποια ...αισθηματική ιστορία κρύβεται πίσω από τους στίχους του τραγουδιού της Ναταλίας Γερμανού Ποτέ ξανά;;;

Posted: 09 Mar 2013 02:53 PM PST



Μη μου ζητάς να σε εμπιστευτώ ποτέ ξανά.
..

είπε ένας πρώην σύντροφός της στη Ναταλία Γερμανού όταν χωρίζανε και η στιχουργός και ραδιοφωνική παραγωγός αποφάσισε να το κάνει τραγούδι, το οποίο μάλιστα έγινε επιτυχία.

«Τον τσάκισα, τον ρήμαξα, σαν να ήμουν ο χειρότερος εχθρός του. Να' ναι καλά βέβαια, γιατί μας χάρισε αυτό το τραγούδι, το οποίο ο Κωνσταντίνος Αργυρός έκανε μεγάλη επιτυχία. Το κομμάτι αυτό είναι από τα αγαπημένα μου. Βέβαια, είναι λίγο γλυκόπικρο για έναν στιχουργό να βλέπει τον δικό του χωρισμό να γίνεται τραγούδι και να προκαλεί κέφι στους άλλους», δήλωσε στο Πρώτο Θέμα η Ναταλία Γερμανού.

Όπως εξήγησε η ίδια αυτή την φράση την είπε πριν αρκετά χρόνια στην παρουσιάστρια ο αγαπημένος της και η ίδια πιστεύει ότι εκείνος μπορεί τώρα να μην το έχει συνδέσει καθώς έχουν περάσει αρκετά χρόνια. «Δίνω ευκαιρίες και δεύτερες και τρίτες. Πρέπει ο άλλος να κάνει κάτι πολύ χοντρό για να του βάλω "Χ". Νομίζω ότι οι ανθρώπινες σχέσεις χρειάζονται αρκετές ευκαιρίες. Είμαστε άνθρωποι, όχι μικροί θεοί. Το συγγνώμη είναι λέξη θεϊκή για μένα».



athensmagazine.gr



Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

Δείτε τι λένε τα ζώδια για την Κυριακή 10/3!

Posted: 09 Mar 2013 02:48 PM PST






Τα Ζώδια Σήμερα 10 Μαρτίου 2013






Κριός


21/3-20/4


Είσαι σε ένα γενικότερο άγχος, φίλε Κριέ, για να προλάβεις να βάλεις σε κάποια στοιχειώδη σειρά διάφορα θέματα που σε απασχολούν. Ο εκνευρισμός και η ένταση θα είναι τα χαρακτηριστικά της σημερινής ημέρας, γι' αυτό προσπάθησε να ισορροπήσεις κάποιες καταστάσεις που εδώ και καιρό σε προβληματίζουν, με ηρεμία και ορθή κρίση. Μην πιέζεις τον εαυτό σου να κάνει πράγματα, που είναι πάνω από τις δυνάμεις σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η διάθεσή σου σήμερα δεν θα είναι πολύ καλή, αγαπητέ Κριέ. Φρόντισε να μιλήσεις με τον σύντροφό σου και να λύσεις τυχόν θέματα, που ακόμη μπορεί να σε αγχώνουν για την πορεία της σχέσης σας. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι μην προβληματίζεσαι, γιατί η μέρα θα σε ανταμείψει, φέρνοντας πίσω έναν έρωτα από το παρελθόν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Κριός, η δουλειά σου είναι σε αρκετά ικανοποιητικό επίπεδο. Καλό είναι να διατηρήσεις όπως είναι κάποια πράγματα, να μην κάνεις καμία αλλαγή και προπάντων να μην κλείσεις σημαντικές συμφωνίες. Στα οικονομικά σου, μην κάνεις καθόλου άσκοπες αγορές και μην παρασυρθείς σε έξοδα.





Ταύρος


21/4-20/5


Προσπάθησε να δεις τις καταστάσεις από μία άλλη σκοπιά αυτήν την Κυριακή, αγαπητέ Ταύρε. Μήπως μερικά πράγματα δεν τα βλέπεις στις πραγματικές τους διαστάσεις και η παρορμητικότητά σου, σε παρασύρει σε λάθος εκτιμήσεις; Δεν είναι κατάλληλη στιγμή για σημαντικές αλλαγές, γιατί η συναισθηματικότητά σου θα είναι στα ύψη. Περιόρισέ την και αντιμετώπισε τα πράγματα πιο ρεαλιστικά.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα, φίλε Ταύρε, προσπάθησε να καταπολεμήσεις κάποιες τάσεις εκνευρισμού και φρόντισε να συζητήσεις με τον σύντροφό σου ήρεμα και με όμορφο τρόπο ό,τι σε απασχολεί. Η κατανόηση που θα βρεις θα σε κάνει να νιώσεις πολύ καλύτερα. Ίσως κιόλας να σου δώσει λύσεις, που ούτε καν είχες σκεφτεί. Και αν ακόμη έχεις παρέα την μοναξιά, μην αφήσεις κάποιες ευκαιρίες να περάσουν έτσι και εκμεταλλεύσου το χρόνο σου για να γνωρίσεις καλύτερα κάποιο άτομο που σε φλερτάρει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Θα έχεις ευχάριστες εξελίξεις στη δουλειά σου, αν είσαι Ταύρος, και θα δεις τους συνεργάτες σου να σε βοηθούν σε θέματα που θέλεις να τελειώνεις. Στα οικονομικά σου, εξακολουθείς να κάνεις πολλά έξοδα και να παρασύρεσαι σε περιττές αγορές. Προγραμματίσου καλύτερα, για να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού για ακόμη μία φορά.





Δίδυμοι
21/5-21/6

Οι εξελίξεις γύρω σου είναι πολύ γρήγορες, αγαπητέ Δίδυμε, και πρέπει να ανασκουμπωθείς, για να μπορέσεις να τακτοποιήσεις όλα όσα θες. Απόφυγε την ένταση και τον εκνευρισμό, γιατί θα σε φέρει αντιμέτωπο με δύσκολες καταστάσεις, που δεν θα σου είναι ευχάριστο να αντιμετωπίσεις. Προς το βραδάκι θα είναι καλύτερα τα πράγματα από συναισθηματική άποψη, καθώς θα ξεκουραστείς και θα σκεφτείς με πιο καθαρό μυαλό.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα, φίλε Δίδυμε, φρόντισε να μιλήσεις στον σύντροφό σου για όλα αυτά που σε στεναχωρούν και μπορεί να σε απομακρύνουν από κοντά του. Είναι σίγουρο ότι η κατάσταση θα διορθωθεί. Όσο για σένα που η μοναξιά έχει γίνει μόνιμη συντροφιά σου, ξέρεις πολύ καλά ότι αν βάλεις κάτι στόχο, μπορείς να το πετύχεις. Αυτό πρέπει να κάνεις και σήμερα και, με την βοήθεια της Σελήνης από τους Ιχθείς, να μαγέψεις αυτόν που θα στοχεύσεις. Το πλανητικό σκηνικό σε στηρίζει και σε βοηθάει όσο δεν φαντάζεσαι!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Δίδυμος, έχεις φέρει σε καλή σειρά τα πράγματα στη δουλειά σου, αλλά χρειάζεται να κάνεις ακόμη κάποιες κινήσεις, για να σταθεροποιήσεις καταστάσεις. Από την άλλη, σήμερα απόφυγε να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες. Ό,τι συζήτηση γίνει και αφορά σε οικονομικά θέματα, να την χειριστείς με πολύ μεγάλη προσοχή, γιατί μπορεί να εξαπατηθείς.





Καρκίνος
22/6-22/7


Μέρα με πάρα πολλές υποχρεώσεις και αρκετό τρέξιμο θα είναι αυτή η Κυριακή για εσένα, αγαπητέ Καρκίνε. Ενδέχεται να βγουν στην επιφάνεια οικογενειακά θέματα, που θα σε απασχολήσουν αρκετά. Θα έχεις πάρα πολλές εναλλαγές και θετικές εξελίξεις. Κατάλληλη στιγμή για να αναδιοργανώσεις πολλά από αυτά, που μέχρι τώρα σου έφερναν στασιμότητα και σε εκνεύριζαν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η διάθεση σου σήμερα θα είναι πολύ καλή, φίλε Καρκίνε, και ο ερωτισμός σου στα ύψη. Κάνε αυτά που πρέπει για τη σχέση σου και μην αφήνεις τον χρόνο να περνάει και να σε απομακρύνει από τον σύντροφό σου. Αν ακόμη προσπαθείς να διώξεις την μοναξιά από τη ζωή σου, μην το βάζεις κάτω τώρα που η Αφροδίτη από τους Ιχθείς σε ευνοεί. Διεκδίκησε πιο δυναμικά το άτομο που έχεις ερωτευτεί.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Καρκίνος, μπορείς να βάλεις ένα προγραμματισμό στη δουλειά σου και να δώσεις προτεραιότητα σε θέματα, που είναι ακόμη στάσιμα. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις, ώστε να αυξήσεις τα έσοδά σου, αλλά φρόντισε οι προσδοκίες και οι απαιτήσεις σου να είναι σε λογικά πλαίσια και όχι στην σφαίρα της φαντασίας σου.





Λέων
23/7-23/8

Η ημέρα είναι λίγο δύσκολη για εσένα, αγαπητέ Λέων, και θα υπάρχει αρκετή κούραση, είτε εξ αιτίας των επαγγελματικών σου υποχρεώσεων, είτε κάποιων προσωπικών σου ευθυνών. Χρειάζεται περισσότερη ψυχραιμία και λιγότερο άγχος, για να τακτοποιήσεις υποθέσεις του παρελθόντος. Μην κινηθείς βιαστικά και προπάντων, πριν πράξεις οτιδήποτε, να το σκεφτείς αρκετά καλά.

Αισθηματικές προβλέψεις
Τώρα που έχεις την εύνοια της Αφροδίτης στους Ιχθείς, φίλε Λέων, φρόντισε να περνάς όσο καλύτερα μπορείς στη σχέση σου, χωρίς να σε απασχολούν θέματα, που δεν έχουν μεγάλη σημασία. Εσύ που βασανίζεσαι από την μοναξιά, να θυμάσαι πως ο ερωτισμός, ο ρομαντισμός και η τόσο καλή συμπεριφορά σου, θα σου φέρουν σύντομα και την γνωριμία που αναζητάς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Λέων, πολλές καταστάσεις στη δουλειά σου που σε προβλημάτιζαν, θα δεις τώρα ότι θα λυθούν με τον καλύτερο τρόπο. Μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου για μελλοντικά σχέδια. Στα οικονομικά σου υπάρχουν υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις άμεσα και να τακτοποιήσεις θέματα που επείγουν.




Παρθένος
24/8-22/9

Θα σου δοθούν αρκετές ευκαιρίες να πραγματοποιήσεις κάποια από τα σχέδιά σου αυτήν την Κυριακή, αγαπητέ Παρθένε. Φρόντισε να αποφύγεις απερίσκεπτες κινήσεις και να λειτουργήσεις με βάση την λογική και όχι το συναίσθημα, για να μπορέσεις να κάνεις αυτά που θέλεις και στους χρόνους που επιθυμείς. Αγαπημένα άτομα θα σε βοηθήσουν αρκετά και θα νιώσεις καλύτερα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η ημέρα είναι αρκετά θετική για τη σχέση σου, αν είσαι Παρθένος, και μπορείς να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που θέλεις, σε ό,τι μπορεί να σε ενοχλεί στη συμπεριφορά που έχει ο σύντροφός σου. Κι αν ακόμη δεν έχεις βρει το άλλο σου μισό μην απογοητεύεσαι. Με την γοητεία που σου χαρίζει η Αφροδίτη από τους Ιχθείς, βγες έξω, φλέρταρε και άφησε τον ερωτισμό σου να κατακτήσει όποιον βάλεις στο στόχαστρό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, φίλε Παρθένε, για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου, φρόντισε να λύσεις κάποια θέματα, που είναι ακόμη προβληματικά. Μπορείς να κάνεις οικονομικές συζητήσεις, αλλά να έχεις στο νου σου τι είναι αυτό που σε συμφέρει πραγματικά.




Ζυγός
23/9-22/10

Χαρούμενες ειδήσεις και συναντήσεις θα σου αναπτερώσουν το ηθικό αυτήν την Κυριακή, φίλε Ζυγέ, και θα σε κάνουν να γελάσεις, να ξεχαστείς, αλλά και να κάνεις νέα, αισιόδοξα σχέδια για τις μέρες που θα ακολουθήσουν. Φρόντισε μόνο να δείξεις και λίγη εγκράτεια, γιατί οι ισορροπίες αυτό τον καιρό είναι ευαίσθητες και οι ανατροπές που μπορεί να προκύψουν, θα σε ξαφνιάσουν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, μπορείς να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου και να μιλήσετε για το πώς θα γίνει η σχέση σας ακόμη καλύτερη. Θα υπάρξει ανάλογη διάθεση και από την δική του μεριά και θα νιώσετε και οι δύο, χαρούμενοι και ικανοποιημένοι. Αν ακόμη είσαι σε φάση αναζήτησης, συνέχισε με τους ίδιους ρυθμούς. Η Αφροδίτη από τους Ιχθείς δεν πρόκειται να σε απογοητεύσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Ζυγός, σήμερα μπορείς να τακτοποιήσεις κάποια ζητήματα, που σταματούν την πορεία της δουλειάς σου. Στα οικονομικά σου, μην συνεχίζεις να κάνεις κινήσεις, που μόνο εκτός προϋπολογισμού σε βγάζουν. Πρέπει να τακτοποιήσεις άμεσα κάποια θέματα νόμου ή γραφειοκρατίας.





Σκορπιός
23/10-22/11

Σημαντικές αλλαγές αναμένεται να προκληθούν αυτήν την Κυριακή στην κοινωνική σου ζωή, αγαπητέ Σκορπιέ. Το ύφος και τη διαλλακτικότητα που θα επιδείξεις, θα σε βοηθήσουν να δώσεις λύσεις εκεί που δεν διαφαίνεται ελπίδα και με τους σωστούς ανθρώπους στο πλάι σου, θα κάνεις θαύματα. Φρόντισε μόνο να διατηρήσεις την απαραίτητη ισορροπία στις υποθέσεις σου, ώστε να πετύχεις τους στόχους σου άμεσα και αποτελεσματικά.

Αισθηματικές προβλέψεις
Το παρόν πλανητικό σκηνικό ευνοεί την αισθηματική σου ζωή, φίλε Σκορπιέ. Φρόντισε να ξεκαθαρίσεις τις καταστάσεις που σε απομάκρυναν από τον σύντροφό σου και μην επιμένεις σε θέματα, που μόνο στεναχώρια μπορεί να προκαλέσουν. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, με την εύνοια της Αφροδίτης από τους Ιχθείς μπορείς να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει ερωτικά και να γνωρίσεις καλύτερα το χαρακτήρα του. Μόνο έτσι θα είσαι σίγουρος αν αξίζει τον κόπο να συνεχίσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Σκορπιός, δεν θα έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα στη δουλειά σου, αρκεί να δείξεις περισσότερη διπλωματία, ώστε να λύσεις κάποια θέματα που είναι σε εκκρεμότητα. Τα οικονομικά σου τα έχεις φέρει σε πολύ καλό σημείο. Απόφυγε αυτή την περίοδο να κάνεις οικονομικές συναλλαγές και έξοδα, που θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος, και κάνε ό,τι μπορείς να τα διατηρήσεις ως έχουν.





Τοξότης
23/11-21/12

Ξεκινάς τη μέρα σου με πολύ μεγάλη ενεργητικότητα, φίλε Τοξότη, και με τη θέληση να κάνεις πάρα πολλά στους τομείς που σε απασχολούν στην ζωή σου. Φρόντισε να μετριάσεις λίγο την παρορμητικότητά σου και μην κάνεις υπερβολές ή βιαστικές κινήσεις. Άρχισε σιγά-σιγά να εξωτερικεύεσαι και να λες αυτά που νιώθεις. Με το να κλείνεσαι στον εαυτό σου δεν ωφελείς ούτε τον εαυτό σου, αλλά ούτε και τους γύρω σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η σχέση σου, αγαπητέ Τοξότη, απαιτεί ουσιαστικό χρόνο από εσένα και πρέπει να ασχοληθείς σοβαρά μαζί της, αν δεν θέλεις να έχεις πρόβλημα στο μέλλον. Θα έχεις την υποστήριξη του συντρόφου σου και θα θελήσεις να μιλήσεις μαζί του για αυτά που σε απασχολούν. Εσύ που κυνηγάς την ερωτική ευτυχία στο πρόσωπο ενός φιλικού σου προσώπου, πρέπει να κινηθείς διακριτικά, αν θέλεις να έχεις θετικά αποτελέσματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Τοξότης, στη δουλειά σου έχεις μεγάλη δυναμικότητα και η ευστροφία σου θα προλάβει πολλές αρνητικές καταστάσεις, πριν γίνουν. Στα οικονομικά σου θα δεχτείς προτάσεις, που θα σε βοηθήσουν να αυξήσεις τα έσοδά σου, αν τις εκμεταλλευτείς ανάλογα. Κάποιες εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν, μπορείς σήμερα να τις τακτοποιήσεις.





Αιγόκερως
22/12-19/1

Σήμερα μπορείς και πετυχαίνεις αυτό που θέλεις, φίλε Αιγόκερε, και διακρίνεσαι από πολύ καλή επικοινωνία. Καταφέρνεις να δρομολογήσεις κάποια σχέδια που έχεις από το παρελθόν. Βέβαια, ίσως να υπάρχει αρκετή ένταση, εξ αιτίας κάποιων ζητημάτων που παραμένουν σα εκκρεμότητα, αλλά διαφαίνονται και πολλές δραστηριότητες με πολύ ενδιαφέρον.

Αισθηματικές προβλέψεις
Μπορείς να κάνεις πολλά για τη σχέση σου σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, και η καλή διάθεση που θα έχεις, θα κάνει τον σύντροφό σου να νιώσει πολύ καλά. Και αν ζεις ακόμη στην μοναξιά, φρόντισε να δώσεις την ευκαιρία σε κάποια άτομα που σε βλέπουν ερωτικά, να σε πλησιάσουν και να σου εκφράσουν τα συναισθήματά τους. Δεν ξέρεις τι μπορεί να προκύψει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Αιγόκερως, σήμερα θα έχεις τη διάθεση και τον δυναμισμό να κάνεις αλλαγές στη δουλειά σου, ώστε να μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους σου. Στα οικονομικά, αρκετά προβλήματα και πολλά έξοδα σε εκνευρίζουν και σου χαλούν την διάθεση. Καλό θα είναι να μην κάνεις άσκοπες αγορές αυτή την περίοδο.




Υδροχόος
20/1-19/2

Αυτή η Κυριακή θα είναι αρκετά ευχάριστη για εσένα, φίλε Υδροχόε, γεμάτη όρεξη και καλοπέραση, κυρίως με την οικογένεια και πολύ κοντινούς σου ανθρώπους. Μία ξαφνική, ευχάριστη έκπληξη ίσως καλύψει κιόλας τα συναισθηματικά σου κενά. Χαλάρωσε λοιπόν και συζήτησε με τους δικούς σου όλα όσα σε απασχολούν. Οι συμβουλές που θα σου δώσουν θα σου κάνουν καλό και ίσως σου χαρίσουν μία νέα οπτική των πραγμάτων.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η σχέση σου έχει αρχίσει να πηγαίνει πολύ καλά, αγαπητέ Υδροχόε, και κάποια προβλήματα που είχες με τον σύντροφό σου, τώρα θα λυθούν με τον καλύτερο τρόπο. Κι αν ζεις ακόμη στην μοναξιά, προσπάθησε να αφήσεις λίγο τις πολλές δραστηριότητες που έχεις, να χαλαρώσεις και να διασκεδάσεις μαζί με τους φίλους σου. Ίσως εκεί που θα πας, να σε περιμένει μία πολύ ευχάριστη έκπληξη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Υδροχόος, σήμερα μπορείς να κάνεις κινήσεις για να βελτιώσεις τις συνθήκες της δουλειάς σου και να νιώσεις καλύτερα. Στα οικονομικά σου, μην κάνεις καθόλου άσκοπες αγορές και μην παρασυρθείς σε έξοδα, που μπορεί στο μέλλον να σε προβληματίσουν.





Ιχθείς
20/2,20/3

Σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, η διάθεσή σου θα αρχίσει να είναι πολύ καλύτερη από τις προηγούμενες μέρες. Η θέληση που έχεις, αλλάζει πολλά πράγματα στη ζωή σου και έρχονται ευχάριστα γεγονότα. Πρέπει να έχεις ευελιξία, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν και να μην είσαι απόλυτος και κάθετος στις απόψεις σου. Προσαρμόσου και θα δεις ότι τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα από ό,τι πιστεύεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στη σχέση σου, φίλε Ιχθύ, από τους προβληματισμούς που έχεις, μερικές φορές δεν εξωτερικεύεσαι στον σύντροφό σου όπως θα έπρεπε και του σπέρνεις ανασφάλειες. Φρόντισε λοιπόν να μην κάνεις όλα όσα δεν θες να σου κάνουν και εκδήλωσέ του τα αληθινά σου συναισθήματα. Και αν ακόμη είσαι στο ψάξιμο, με την Αφροδίτη από το ζώδιό σου να σου στέλνει τις καλύτερες επιρροές της, μπορείς να γνωρίσεις το άλλο σου μισό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν ανήκεις στους Ιχθείς, κράτησε χαμηλούς τόνους στη δουλειά σου και μην ανακατευτείς σε καταστάσεις που δεν σε αφορούν. Τα έξοδα και οι υποχρεώσεις που έχεις συνεχίζονται και αγχώνεσαι πολύ με αυτή την κατάσταση. Φρόντισε να ηρεμήσεις και να ξέρεις ότι έρχονται καλύτερες μέρες με τα οικονομικά σου.
Πηγή: myastro.gr


Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

VIDEO: Όλες οι πυρηνικές δοκιμές από το 1945 έως και το 1998

Posted: 09 Mar 2013 02:41 PM PST






Πολλοί ίσως να πιστεύουν ότι οι πυρηνικές δοκιμές που έχουν γίνει ίσως να είναι μερικές δεκάδες...


Όπως θα δείτε και στο παρακάτω video, οι πυρηνικές δοκιμές ήταν ένα πολύ συχνό φαινόμενο καθώς μέσα σε 53 χρόνια έγιναν… 2053 πυρηνικές δοκιμές! Δείτε αναλυτικά πότε έγιναν οι πυρηνικές δοκιμές και από ποια χώρα στο παρακάτω video…





endiaferonta.com



Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

EKΠΛHKTIKO VIDEO: 30 Σφήκες της Κολάσεως κατασπαράζουν 30.000 μέλισσες!

Posted: 09 Mar 2013 02:35 PM PST






Η επίθεση 30 σφηκών σε ένα μελίσσι στο οποίο υπήρχαν 30 χιλιάδες μέλισσες...


καταγράφηκε σε ένα εκπληκτικό βίντεο. Η επίθεση των σφηκών και οι απεγνωσμένες προσπάθειες των μελισσών να αμυνθούν καταγράφονται με συγκλονιστική λεπτομέρεια. Το βίντεο αποτελεί μέρος ενός ντοκιμαντέρ του National Geographic που έχει τον χαρακτηριστικό τίτλο «Οι Σφήκες της Κολάσεως».





Οι σφήκες που εξαπέλυσαν την επίθεση ανήκουν στο ασιατικό είδος σφηκών Vespa velutina. Οι V.velutina πιστεύεται ότι έφτασαν στην Ευρώπη από την Κίνα πριν από 8 χρόνια μέσα σε φυτά μαριχουάνας. Οι σφήκες επιτέθηκαν σε ένα μελίσσι ευρωπαϊκών μελισσών οι οποίες επειδή δεν έρχονταν στο παρελθόν σε επαφή με αυτό το είδος δεν έχουν αναπτύξει αμυντικούς μηχανισμούς απέναντι του. Αντίθετα οι ασιατικές μέλισσες έχουν βρει τρόπους να τις αντιμετωπίζουν.





tovima.gr



Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

ΕΞΥΠΝΟ ΤΕΣΤ : Πάρε χαρτί και μολύβι και παίξε

Posted: 09 Mar 2013 02:26 PM PST







Ένα έξυπνο τεστ... Κάντε το…



1. Εκτός από τις ΗΠΑ, έχουν 4η Ιουλίου και στην Αγγλία;



α. Δεν ξέρω



β. ναι



γ. όχι











2. Πόσα γενέθλια έχει ένας μέσος αστός;



α. Δεν ξέρω



β. 1



γ. 2



δ. 3



ε. 5



στ. 10











3. Μερικοί μήνες έχουν 31 μέρες! Πόσοι έχουν 28;



α. 1



β. 2



γ. 3



δ. 6



ε. 9



στ. 12











4. Επτά και πέντε μας κάνουν έντεκα ή ένδεκα;



α. δεν ξέρω



β. έντεκα



γ. ένδεκα



δ. δώδεκα



ε. άλλο











5. Μπορεί κάποιος στην Ελλάδα να παντρευτεί την αδερφή της χήρας του;



α. Δεν ξέρω



β. ναι



γ. όχι











6. Διαίρεσε το 30 με 1/2 και πρόσθεσε 10. Πόσο κάνει;



α. 10



β. 25.



γ. 50



δ. 70



ε. 90











7. Αν υπάρχουν 3 μήλα και πάρεις 2, πόσα μήλα έχεις;



α. δεν ξέρω



β. 1



γ. 2



δ. 3











8. Ο γιατρός σου δίνει 3 χάπια λέγοντάς σου να παίρνεις ένα κάθε μισή ώρα.



Σε πόσα λεπτά θα πιεις τα χάπια;



α.20



β.40



γ.60



δ.90











9. Ένας χωρικός έχει 17 πρόβατα και όλα εκτός 9 πεθαίνουν.



Πόσα επιζούν;



α. δεν ξέρω



β.1



γ.3



δ.5



ε.8



στ.9











10. Πόσα ζώα από κάθε είδος πήρε ο Μωυσής μαζί του στην κιβωτό;



α. δεν ξέρω



β. 3



γ. 2



δ.1



ε. 0











11. Πόσα γραμματόσημα των 10 λεπτών υπάρχουν σε μια δωδεκάδα;



α. δεν ξέρω



β.1



γ.3



δ.6



ε.9



στ.12























Μη δεις τις απαντήσεις που ακολουθούν και τη βαθμολογία αν δεν απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις



































Οι απαντήσεις:







Εκτός από τις ΗΠΑ, έχουν 4η Ιουλίου και στην Αγγλία;



Ναι, είναι η επόμενη μέρα από τις 3 Ιουλίου!







Πόσα γενέθλια έχει ένας μέσος αστός;



1, Μόνο ένα!







Μερικοί μήνες έχουν 31 μέρες! Πόσοι έχουν 28;



12, όλοι!







Επτά και πέντε μας κάνουν έντεκα ή ένδεκα;



12, αφού 7+5=12!







Μπορεί κάποιος στην Ελλάδα να παντρευτεί την αδερφή της χήρας του;



Όχι… γιατί είναι πεθαμένος!







Διαίρεσε το 30 με 1/2 και πρόσθεσε 10. Πόσο κάνει;



70, (30 δια 1/2 κάνει 60! Σκέψου λιγάκι…)







Αν υπάρχουν 3 μήλα και πάρεις 2, πόσα μήλα έχεις;



2, που πήρες εσύ, θυμάσαι;







Ο γιατρός σου δίνει 3 χάπια λέγοντάς σου να παίρνεις ένα κάθε μισή ώρα. Σε πόσα λεπτά θα πιεις τα χάπια;



60. Αρχίζεις με το 1ο, 30 λεπτά μετά το 2ο και 30 λεπτά μετά το 3ο.







Ένας χωρικός έχει 17 πρόβατα και όλα εκτός 9 πεθαίνουν.Πόσα επιζούν;



9, έτσι δεν είναι;







Πόσα ζώα από κάθε είδος πήρε ο Μωυσής μαζί του στην κιβωτό;



0. Ο Μωυσής δεν είχε κιβωτό, ο Νώε είχε!







Πόσα γραμματόσημα των 10 λεπτών υπάρχουν σε μια δωδεκάδα;



12. Προφανώς υπάρχουν 12 σε μια δωδεκάδα!



















ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ







Η βαθμολογία σου είναι: 11 σωστές απαντήσεις στις 11.



Το επίπεδό σου: Αριστα! Μόνο 3 άτομα έχουν φτάσει τόσο ψηλά!







Η βαθμολογία σου είναι: 10 σωστές απαντήσεις στις 11.



Το επίπεδό σου: Ω! Πολύ καλά. Σε προσλαμβάνω!







Η βαθμολογία σου είναι: 8 ή 9 σωστές απαντήσεις στις 11.



Το επίπεδό σου: Καλός φοιτητής, μαθητής κ.λ.π…







Η βαθμολογία σου είναι:5 – 7 σωστές απαντήσεις στις 11.



Το επίπεδό σου: Φυσιολογική εξυπνάδα







Η βαθμολογία σου είναι: 2 – 4 σωστές απαντήσεις στις 11.



Το επίπεδό σου: Είμαι σίγουρος ότι είσαι καλός στα σπορ…







Η βαθμολογία σου είναι: 1 σωστές απαντήσεις στις 11.



Το επίπεδό σου: Ωχ… κανένα σχόλιο!
24wro



Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

VIDEO: Δείτε τι του έκανε αυτή η τίγρης!

Posted: 09 Mar 2013 02:21 PM PST







Είναι ομολογουμένως εντυπωσιακό ως θέαμα, αλλά εγκυμονεί και ορισμένους κινδύνους..
.

που εκ πρώτης όψεος αδυνατείς να τους αντιληφθείς.



Καλού κακού, πάντως, δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε ότι υπάρχει ένας επιπλέον λόγος που επιβάλλει να τηρείτε τις αποστάσεις, ακόμα και όταν μπροστά από εσάς και μια τίγρη υψώνονται τα ασφαλή κάγκελα ενός ζωολογικού κήπου.



Δείτε το βίντεο:


24wro



Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ VIDEO: Πίνει 340 γραμμάρια μπύρας μέσα σε 0,18 κλάσματα του δευτερολέπτου

Posted: 09 Mar 2013 02:16 PM PST







Παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες...


Ο Steven Petrosino κατέχει μια θέση στο βιβλίο ρεκόρ Γκίνες αφού...

κατεβάζει 340 γραμμάρια μπύρας μέσα σε 0,18 κλάσματα του δευτερολέπτου.



Το ρεκόρ του καταγράφηκε στις 18 Δεκεμβρίου του 2003 στο Οχάιο.


24wro



Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

ΔΕΙΤΕ: Το ξέσπασμα του Γ. Τσαλίκη στο Twitter!

Posted: 09 Mar 2013 02:11 PM PST






Μια περιπέτεια είχε ο Γ. Τσαλίκης με τον γιο του Χάρη...


αφού έπρεπε να πάνε στο νοσοκομείο μετά από ένα πρόβλημα που παρουσίασε το παιδί.



Έτσι λοιπόν μαζί με τη σύζυγό του Δώρα, πήγαν στο Παίδων Πεντέλης, όπου τον μικρό τον εξέτασε ένας Ο.Ρ.Λ. Ο Γιώργος και η Δώρα έμειναν ικανοποιημένοι από τους γιατρούς που εξέτασαν τον Χάρη και ο τραγουδιστής θέλησε να τους ευχαριστήσει δημόσια.



«Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Σαραβάκο και όλη την ομάδα του τμήματος Ο.Ρ.Λ του νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης για την άψογη περίθαλψη του Χάρη μας», έγραψε ο Γιώργος Τσαλίκης.







Αυτό όμως που εξόργισε τον τραγουδιστή είναι το γεγονός ότι το συγκεκριμένο νοσοκομείο πολύ σύντομα θα κλείσει.



«Είναι λυπηρό ένα νοσοκομείο όπως το Παίδων Πεντέλης να ετοιμάζονται να το κλείσουν μη σκεπτόμενοι την υγεία και την περίθαλψη των παιδιών. Ας προσπαθήσουν τουλάχιστον οι αρμόδιοι του Υπουργείου Υγείας να εξαιρέσουν από την κατάντια και την ταλαιπωρία την υγεία των παιδιών μας. Θα μας βρουν μπροστά τους… Ότι και να σημαίνει αυτό… ΤΟ ΠΑΙΔΩΝ ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΑΝΟΙΧΤΟ», έγραψε αρκετά φορτισμένος.



star.gr



Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

ΔΕΙΤΕ: Το ξέσπασμα του Γ. Τσαλίκη στο Twitter!

Posted: 09 Mar 2013 02:09 PM PST






Μια περιπέτεια είχε ο Γ. Τσαλίκης με τον γιο του Χάρη...

αφού έπρεπε να πάνε στο νοσοκομείο μετά από ένα πρόβλημα που παρουσίασε το παιδί.



Έτσι λοιπόν μαζί με τη σύζυγό του Δώρα, πήγαν στο Παίδων Πεντέλης, όπου τον μικρό τον εξέτασε ένας Ο.Ρ.Λ. Ο Γιώργος και η Δώρα έμειναν ικανοποιημένοι από τους γιατρούς που εξέτασαν τον Χάρη και ο τραγουδιστής θέλησε να τους ευχαριστήσει δημόσια.



«Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Σαραβάκο και όλη την ομάδα του τμήματος Ο.Ρ.Λ του νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης για την άψογη περίθαλψη του Χάρη μας», έγραψε ο Γιώργος Τσαλίκης.







Αυτό όμως που εξόργισε τον τραγουδιστή είναι το γεγονός ότι το συγκεκριμένο νοσοκομείο πολύ σύντομα θα κλείσει.



«Είναι λυπηρό ένα νοσοκομείο όπως το Παίδων Πεντέλης να ετοιμάζονται να το κλείσουν μη σκεπτόμενοι την υγεία και την περίθαλψη των παιδιών. Ας προσπαθήσουν τουλάχιστον οι αρμόδιοι του Υπουργείου Υγείας να εξαιρέσουν από την κατάντια και την ταλαιπωρία την υγεία των παιδιών μας. Θα μας βρουν μπροστά τους… Ότι και να σημαίνει αυτό… ΤΟ ΠΑΙΔΩΝ ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΑΝΟΙΧΤΟ», έγραψε αρκετά φορτισμένος.



star.gr



Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

VIDEO: 19χρονη τρώει 15 αποσμητικά το μήνα!

Posted: 09 Mar 2013 02:03 PM PST






Η 19χρονη Νικόλ από τη Νέα Υόρκη δεν διαφέρει σε τίποτα από άλλα κορίτσια της ηλικίας της...


όμως ο παράξενος διατροφικός εθισμός της, την έκανε γνωστή σε όλο τον κόσμο, μέσα σε λίγες μόνο ώρες.



Η Νικόλ είναι εθισμένη στα... αποσμητικά και δεν μπορεί να ζήσει αν δεν φάει τουλάχιστον 15 το μήνα!



Η περίεργη αυτή συνήθειά ξεκίνησε όταν εκείνη ήταν μόλις τεσσάρων ετών και δεν ξεθύμανε με το πέρασμα των χρόνων αφού πλέον τα ζητά σε καθημερινό επίπεδο.



Και ενώ αρχικά κατανάλωνε μόνο αποσμητικά στικ, πλέον έχει προχωρήσει και στα σπρέι!



Η ίδια κατανοεί ότι η εν λόγω συνήθεια μπορεί να τη βλάψει και ήδη της προκαλεί στομαχόπονους αλλά, όπως δηλώνει: ?Ο εγκέφαλος μου μου λέει ότι πρέπει να τα φάω?.



Μάλιστα, όταν προσπάθησε να τα κόψει για μια εβδομάδα, πανικοβλήθηκε και άρχισε να έχει τρομερούς πονοκεφάλους. Πλέον όμως, ο γιατρός της την προειδοποιεί πως αν δεν σταματήσει να τρώει αποσμητικά σύντομα, θα αποκτήσει σοβαρά προβλήματα υγείας στο μέλλον.





protothema.gr



Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

VIDEO: Οι πρώτες φωτογραφίες της Λούνα

Posted: 09 Mar 2013 02:00 PM PST




Δείτε το αξιαγάπητο αρκουδάκι ενός ζωολογικού κήπου στη Νέα Υόρκη...


Ένα αξιολάτρευτο αρκουδάκι έχει εντυπωσιάσει όλο το προσωπικό του Ζωολογικού Κήπου Buffalo στη Νέα Υόρκη. Το πολικό αρκουδάκι, που γεννήθηκε στις 27 Νοεμβρίου, ονομάστηκε Luna και ανήκει σε έναν από τους δύο ζωολογικούς κήπους της Βόρειας Αμερικής που διαθέτουν πολικές αρκούδες.



Το χνουδωτό ζωάκι ονομάστηκε προσωρινά Luna, καθώς αναμένεται να υπάρξει και ψηφοφορία για το όνομα στη σελίδα του ζωολογικού κήπου στο Facebook.



Οι κτηνίατροι, μάλιστα, έχουν τοποθετήσει μία κάμερα στο κλουβί της, προκειμένου το κοινό να μπορεί να παρακολουθεί την ενηλικίωση της.



























newsbeast.gr



Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ: Πατησίων 100 χρόνια πριν...

Posted: 09 Mar 2013 01:56 PM PST




Φωτογραφικό υλικό από τη Συλλογή Πέτρου Πουλίδη...























pistepseto.gr



Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Το καμουφλάζ της... μητέρας

Posted: 09 Mar 2013 01:50 PM PST





Το καμουφλάζ της... μητέρας




H φωτογράφος δεν κατάλαβε ότι φωτογράφιζε δύο κουκουβάγιες...









Έκπληκτη έμεινε μια φωτογράφος της άγριας φύσης σε ένα πάρκο στην Καλιφόρνια όταν είδε μια κουκουβάγια να προσφέρει… καμουφλάζ στο μικρό της. Μάλιστα, η Marina Scarr κατάλαβε ότι είχε φωτογραφίσει δύο κουκουβάγιες μόνο όταν είδε τις εικόνες.



Το μικρό πτηνό είναι ανάμεσα στα πόδια της μητέρας του και σχεδόν δεν φαίνεται αν δεν κοιτάξει κανείς προσεκτικά στην πρώτη φωτογραφία!



Η Scarr δήλωσε: «Μόλις τράβηξα την φωτογραφία δεν είχα ιδέα ότι βρίσκονταν εκεί δύο κουκουβάγιες» και πρόσθεσε πως ήταν αρκετά μακριά και γι αυτό το λόγο δεν τρόμαξε τα πτηνά.














newsbeast.gr





Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

Θανατική ποινή στην Ελλάδα: Οι 4 γυναίκες που τους επιβλήθηκε η εσχάτη των ποινών

Posted: 09 Mar 2013 01:45 PM PST











Η «μαύρη χήρα» ονομαζόταν...






Σταυρούλα Γκουρούση και ήταν η μία απο τις τέσσερις γυναίκες στις οποίες εφαρμόστηκε η θανατική ποινή στην Ελλάδα.

Ήταν 7η Γενάρη του 1959, στο Λεωνίδιο της Αρκαδίας, έμελλε να είναι η τελευταία μέρα της Μεταξίας, της εγκύου νύφης της Σταυρούλας Γκουρούση,η οποία δολοφονήθηκε άγρια απο την πεθερά και τον άντρα της. Η αμείλικτη πεθερά, πίστευε ότι η νύφη της είχε απατήσει το γιό της και το παιδί που κυοφορούσε ήταν καρπός παράνομου έρωτα, και απαίτησε να πάει στο Άργος να κάνει έκτωση. Ο γιατρός όμως αρνήθηκε να το κάνει γιατί η εγκυμοσύνη της Μεταξίας ήταν πολύ προχωρημένη. Έτσι η πεθερά αποφάσισε να πάρει το νόμο στα δικά της χέρια.

Εκείνο το πρωί του Γενάρη, όρμησε στη νύφη της η οποία ακόμα κοιμόταν και αφού την έδεσε και τη φίμωσε,τη χτύπησε πολλές φορές στο κεφάλι  μέχρι να πέσει λιπόθυμη και στη συνέχεια με τη βοήθεια του γιού της την  πέταξαν στη δεξαμενή νερού και την άφησαν να πνιγεί.

Το έγκλημα ήταν φαινομενικά τέλειο χωρίς κανένα ίχνος εγκληματική  ενέργειας, ενώ αποδείχθηκαν τέλειοι ηθοποιοί μάνα και γιός φωνάζοντας  πανικόβλητοι όταν δήθεν βρήκαν τη Μεταξία στο πηγάδι. Η φρικτή πράξη  τους όμως δεν άργησε να αποκαλυφθεί όταν ήρθε η ώρα να καταθέσουν στην  αστυνομία και οι καταθέσεις τους συγκρούονταν, ενώ οι ίδιοι φαίνονται να φάσκουν και να αντιφάσκουν και εν τέλει να κατηγορούν ο ένας τον άλλο.

Η Γκουβούση εκτελέστηκε στον Άγιο Ιωάννη Θεολόγο Υμηττού στις 27-8-1960 και ο γιός της στις φυλακές της Κέρκυρας τρεις μέρες μετά.

Η επόμενη περίπτωση, αφορά μία ακόμα θανάσιμη πεθερά, την Αλεξάνδρα  Μέρδη,ετών 67, η οποία δολοφόνησε το γαμπρό της ρίχνοντας στο φαγητό του παραθείο, επειδή ο «σώγαμπρος» όπως τον αποκαλούσε, είχε απότομο χαρακτήρα και ερχόταν συχνά σε σύγκρουση με τη γυναίκα του και τη πεθερά του. Η Μέρδη εκτελέστηκε στου Γουδή στις 4-9-1962

Στο ίδιο μέρος ένα μήνα μετά εκτελέστηκε και η Αθανασία Αγγελινού, 52ετών, η οποία στις 23 Ιουνίου του 1960, σκότωσε το σύζυγο και ξάδελφό της Νικόλαο, πολτοποιώντας με μία αξίνα το κεφάλι του. Ο λόγος ήταν οι συνεχείς απιστίες του συζύγου της, ο οποίος δε μπορούσε να δεχτεί τον υποσεξουαλισμό της γυναίκας του, ο οποίος είχε προκληθεί από ατύχημα.

Τέταρτη και τελευταία, κλείνει το χορό του θανάτου η 40χρονη Μανιάτισσα Αικατερίνη Δημητρέα, καταδικάστηκε 4 (!) φορές εις θάνατον, γιατί δολοφόνησε δηλητηριάζοντας με παραθείο την 70χρονη μητέρα της, τον αδερφό της τη θεία της και το τον 5χρονο ανιψιό της (η 4χρονη ανιψιά της γλύτωσε γιατί δεν έφαγε το δηλητηριασμένο λουκούμι). Ο λόγος του
πολλαπλού φονικού, είναι ότι η Δημητρέα, είχε εγκαταλειφθεί απο τον άντρα της λόγω του δύστροπου χαρακτήρα της και η οικογένειά της της το θύμιζε καθημερινά κατηγορώντας την. Η Αικατερίνη Δημητρέα εκτελέστηκε στις 10 Ιουλίου του 1965 στου Γουδή.

Στυγνοί αποτρόπαιοι δολοφόνοι, ή απλά προδομένες γυναίκες που ενέργησαν εν βρασμω ψυχής σε αναζήτηση της τιμής τους; Η δικαιοσύνη της τιμώρησε, αλλά εξαρτάται απο τη κρίση του καθενός αν θα της αθωώσει ή όχι η ιστορία.







Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

ΔΕΙΤΕ: Κι όμως δεν ειναι πινακας ζωγραφικης...

Posted: 09 Mar 2013 01:40 PM PST




 Η επιδέξια «γλυπτική» των ρυζοκαλλιεργητώνΘα μπορούσε εύκολα κανείς να μπερδευτεί και να νομίζει ότι κοιτάζει έναν πίνακα ζωγραφικής...



Στην πραγματικότητα όμως οι παρακάτω εικόνες απεικονίζουν τις καλλιέργειες ρυζιού Hani Rice Terraces που βρίσκονται στα βουνά της περιοχής Yuanyang στη νοτιοδυτική Κίνα.

Έχουν χαρακτηριστεί και ως «τα σκαλιά του παραδείσου» καθώς τα επίπεδα της καλλιεργήσιμης γης φτάνουν μέχρι και στα 2.000 μέτρα υψόμετρο.

Οι πρόγονοι των Hani βρέθηκαν στην περιοχή πριν από 2.500 χρόνια και προκειμένου να αυξήσουν το καλλιεργήσιμο έδαφος άρχισαν να δημιουργούν αυτές τις «ταράτσες» στις οποίες φύτρωνε το ρύζι.

Η επιδεξιότητά τους αναγνωρίστηκε από τον αυτοκράτορα της δυναστείας των Μιγνκ, ο οποίος τους έδωσε τον τίτλο των «επιδέξιων γλυπτών».

Μάλιστα οι εκτάσεις έχουν αναγνωριστεί επισήμως από την Ουνέσκο ως μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής και Φυσικής Κληρονομιάς.



























troktiko.eu





Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

VIDEO: Διάσημος τραγουδιστής αποσύρεται λόγω καρκίνου

Posted: 09 Mar 2013 01:35 PM PST



Σοκ προκάλεσε η είδηση του διάσημου τραγουδιστή που πάσχει από καρκίνο...


και παρατά την μεγάλη του αγάπη, την μουσική, για να αφοσιωθεί στις χημειοθεραπείες...



Ο Reg Presley, των The Troggs, έκανε την εξής ανακοίνωσε και συγκλόνισε με το θάρρος του: "Κάνω χημειοθεραπεία και αυτή τη στιγμή δεν νιώθω και πολύ άσχημα. Έχει έρθει ωστόσο η ώρα να αποσυρθώ και να αφήσω του Troggs."

Ο αγαπημένος τραγουδιστής ευχαρίστησε τον κόσμο για την αγάπη και την στήριξη του όλα αυτά τα χρόνια.





athensbars.gr



Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

VIDEO: Θαυμαστής έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του στην πίστα!

Posted: 09 Mar 2013 01:30 PM PST



Κι ενώ ο Βασίλης Καρράς τραγουδούσε...


κάποιος θαυμαστής του ζήτησε να καλέσει στην πίστα την αγαπημένη του.

Ήθελε να την ξαφνιάσει με πρόταση γάμου. Ο τραγουδιστής αμέσως διέκοψε το πρόγραμμά του.



Ο νεαρός άνδρας, ζήτησε από τον Βασίλη Καρρά να συνομοτήσει μαζί του. Έτσι, ο δημοφιλής καλλιτέχνης από το μικρόφωνο του κάλεσε ν 'ανέβει στην πίστα η νεαρή γυναίκα. Έτσι κι έγινε.



Ο νεαρός, τότε, έβγαλε από την τσέπη του το δακτυλίδι και της έκανε πρόταση γάμου παρουσία όλων των θαμώνων του νυχτερινού κέντρου.



Δείτε το βίντεο:





radar.gr



Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

QUIZ: Ποιό είναι το μοναδικό κράτος του κόσμου που φέρει το όνομα του ηγεμόνα του ;

Posted: 09 Mar 2013 01:25 PM PST




Δείτε την απάντηση...







Και o ηγεμόνας και πρώτος ηγέτης της χώρας είναι ο βασιλιάς:






clopyandpaste.blogspot.gr



Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

Η Δύση και η Ανατολή.. διαφορά κυβικών!

Posted: 09 Mar 2013 01:20 PM PST







Δείτε την φωτογραφία που ακολουθεί..









Πηγή: newsbeast.gr



Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

Δεν την παλεύει.. Είναι δυνατόν να έφερε αυτό το πράγμα για συνοδό;

Posted: 09 Mar 2013 01:16 PM PST







Δεν πάει το μυαλό σας τι συνοδό έφερε στον γάμο..




Δείτε την φωτογραφία που ακολουθεί και θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό...














Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

Κουβαλάει επί 26 χρόνια ένα τεράστιο σταυρό στον ώμο του

Posted: 09 Mar 2013 01:11 PM PST







Φανατικός Ευαγγελιστής χριστιανός απέδειξε στην πράξη την..

αφοσίωση και την πίστη του στο θεό, κουβαλώντας επί 26 συναπτά έτη ένα τεράστιο σταυρό, με τον οποίο έχει διανύσει χιλιάδες χιλιόμετρα.

Ο 60χρονος Λίντσεϊ Έιμον έχει διασχίσει αυτά τα 26 χρόνια 19 χώρες συμπεριλαμβανομένης της Ινδίας, της Νέας Ζηλανδίας, της Ρουμανίας και της Σρι Λάνκα.

Και παρ' όλο που τον έχουν «πετάξει» έξω από την πλατεία του Αγίου Πέτρου στη Ρώμη και τον έχουν πυροβολήσει στο Μπαγκλαντές, παραμένει αποφασισμένος να συνεχίσει τη μαρτυρική πορεία του.

Ο κύριος Έιμον κουβαλάει τον τεράστιο σταυρό επί 12 ώρες την ημέρα κάθε μέρα, μην έχοντας συχνά την παραμικρή ιδέα για το που θα καταλύσει.

Ξεκίνησε το 1987 και έκτοτε δεν έχει σταματήσει παρά μόνο για διάστημα μερικών μονάχα εβδομάδων.
Πηγή: iefimerida.gr


Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

Τα πιο αλλόκοτα USB στικάκια!! (pics)

Posted: 09 Mar 2013 01:06 PM PST







Θα σας αφήσουν άφωνους...Απολαύστε τα!!







































Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

Γυναίκες που φαντασιωνόμασταν το 1990!

Posted: 09 Mar 2013 01:01 PM PST








Όσοι ήταν αρκετά μεγάλοι τη δεκαετία του 90' σίγουρα θα καταλάβουν τι εννοούμε....




































Γιασμίν Μπλιθ








Πάμελα Άντερσον








Τίφανυ Θίσεν








Τέρυ Χάτσερ








Ούμα Θέρμαν








Ντέμυ Μουρ








Κέιτ Μος








Κάιλι Μινόγκ








Κλόντια Σίφερ








Σίντυ Κρόφορντ








Έβα Χερτζίκοβα






Πηγή:protothema.gr


Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου