Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

Ενημέρωση απο tsekouratoi.gr

Ενημέρωση απο tsekouratoi.gr

Link to www.tsekouratoi.gr

VIDEO: Τίγρης τρώει… το δούλεμα του αιώνα!

Posted: 10 Mar 2013 04:49 PM PDT






Ένας γίββωνας, είδος πιθήκου, έχει όρεξη για παιχνίδια και δεν αφήνει σε ησυχία μια νεαρή τίγρη...


Το βίντεο χαρίζει απίθανες στιγμές γέλιου με το γίββωνα να εμπαίζει την τίγρη, η οποία παρά τον εκνευρισμό που της προκαλεί, φαίνεται ανήμορη να αντιδράσει.





24wro


Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ VIDEO: Δείτε πως χτίζουν τους ουρανοξύστες στις Ασιατικές χώρες!

Posted: 10 Mar 2013 04:43 PM PDT






Είναι σίγουρα τρελοί αυτοί οι άνθρωποι..
.

Δουλεύουν σε σκαλωσιές από μπαμπού χωρίς κανένα άλλο μέτρο ασφαλείας!


24wro



Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

VIDEO: Κασκαντέρ από… άλλο πλανήτη

Posted: 10 Mar 2013 04:38 PM PDT






Κασκαντέρ και stint drivers υπάρχουν πολλοί..
.

Ικανοί, για κάτι παραπάνω, που ξεχωρίζουν υπάρχουν λιγότεροι. Αυτοί όμως που «δεν υπάρχουν» είναι ελάχιστοι. Σε αυτή την τελευταία, μικρή ομάδα θα μπορούσε να ήταν άξιο μέλος ο stunt driver του βίντεο.

Κάνει τα πάντα και κάτι παραπάνω. Πραγματικά οι ικανότητες του σε αυτή την ειδικά τροποοιημένη μηχανή, είναι εκπληκτικές.





enikos.gr



Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

VIDEO: Πιο γρήγορη παράδοση διαφημιστικών φυλλαδίων δεν έχετε ξαναδεί...

Posted: 10 Mar 2013 04:30 PM PDT






Δύσκολα θα βρεθεί άνθρωπος που να το κάνει αυτό πιο γρήγορα...










piperies.gr



Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

VIDEO: Το ντοκιμαντέρ από ένα 11χρονο για την Google

Posted: 10 Mar 2013 04:24 PM PDT







Μαθήματα ιστορίας...


Το 1999 η Google ήταν… πώς να το πούμε ακριβώς; Δεν ήταν όπως την γνωρίζουμε τώρα. Ήταν πολύ μικρότερη, πολύ λιγότερη και πολύ…. Φτηνότερη. Ένας 11 χρονος είχε αναλάβει μία εργασία στο σχολείο του: να δείξει στον μικρό του αδελφό κάτι καινούριο. Έτσι, αποφάσισε να βιντεοσκοπήσει το γραφείο του μπαμπά του.



Ο μπαμπάς του συγκεκριμένου 11χρονου δούλευε στη Google και έτσι, προφανώς ένα Σάββατο, πήρε τον ίδιο και τον μικρό αδελφό του σε μία δίωρη περιήγηση στα γραφεία της τότε εταιρείας. Στο YouTube, ο πρώην υπάλληλος της Google γράφει την ιστορία της εργασίας του γιού του τότε, αλλά και το ενδεχόμενο το βίντεο αυτό, να μην ενδιαφέρει κανέναν άλλο παρά τους φίλους τους. Κι όμως.



Δείτε ένα πολύ '90s γραφείο με τα γνωστά κουβούκλια που όμως, είχε από τότε όλα αυτά που γνωρίζουμε για τα γραφεία της Google: τεράστιες μπάλες, SEGA, απεριόριστες ποσότητες M&Ms και energy bars, air hockey, τραπέζια συνεδριάσεων που είναι τραπέζια ping pong, γυμναστήριο, καφετέριες… όλα.



Το δεκάλεπτο βίντεο μπορεί να σας κουράσει λίγο, αλλά αν είστε αρκετά περίεργοι για το παρελθόν της Google θα το βρείτε τρομερά ενδιαφέρον. Όπως κι εμείς. Enjoy:



24wro

Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

Γυναίκες που φαντασιωνόμασταν τη δεκαετία του 1990!

Posted: 10 Mar 2013 04:20 PM PDT







Γυναίκες που φαντασιωνόμασταν τη δεκαετία του 1990..
.














Γιασμίν Μπλιθ





Πάμελα Άντερσον





Τίφανυ Θίσεν







Τέρυ Χάτσερ







Ούμα Θέρμαν







Ντέμυ Μουρ







Κέιτ Μος






Κάιλι Μινόγκ





Κλόντια Σίφερ





Σίντυ Κρόφορντ





Έβα Χερτζίκοβα




protothema.gr



Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

Επέστρεψε το δαχτυλίδι και πήρε… σπίτι

Posted: 10 Mar 2013 04:14 PM PDT






H ιστορία του θυμίζει σενάριο βγαλμένο από το Χόλιγουντ, όμως είναι πραγματική...


Ο Μπίλι Ρέι Χάρις ανταμείφθηκε χάρη στην τιμιότητα που έδειξε όταν, ενώ ζητιάνευε κάτω από μία γέφυρα κοντά στην κεντρική πλατεία του Κάνσας, μία γυναίκα έριξε κατά λάθος το διαμαντένιο της δαχτυλίδι στο ποτήρι που εκείνος κρατούσε.



Την άλλη μέρα η γυναίκα, ονόματι Σάρα Ντάρλινγκ επέστρεψε και του είπε:«Δεν με θυμάσαι αλλά έριξα κάτι πολύτιμο στο ποτήρι σου».



«Ναι», είπε ο Μπίλι Ρέι, «ορίστε, το έχω κρατήσει για σένα». Και της το επέστρεψε.



Η Σάρα του είπε ότι είχε ρίξει το δαχτυλίδι στο ποτήρι γιατί είχε βγάλει ένα εξάνθημα στο δάχτυλό της κι εκείνος με τη σειρά του της είπε ότι όλη τη νύχτα υπήρχε ένας διαβολάκος στον ώμο του που του έλεγε να το πουλήσει και να φύγει.



«Ο παππούς μου ήταν κληρικό και με μεγάλωσε με αίσθημα ευθύνης» υποστηρίζει ο πρώην άστεγος καθώς σήμερα, όπως αναφέρει η Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία, έχει το δικό του σπίτι στο Κάνσας αγορασμένο με χρήματα που συγκέντρωσαν η Σάρα και ο αρραβωνιαστικός της ανεβάζοντας σε μια ιστοσελίδα την ιστορία του.



Οι δωρεές και τα μηνύματα συμπαράστασης άρχισαν να έρχονται από όλο τον κόσμο, από την Ασία, την Ευρώπη και την Αμερική και μέσα σε μόλις δύο εβδομάδες συγκεντρώθηκαν 145.000 δολάρια.
24wro



Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

QUIZ: Ποιος διάσημος χτύπησε το πιο κακόγουστο tattoo στους κοιλιακούς του;

Posted: 10 Mar 2013 04:08 PM PDT






Πώς ο Harry από τους One Direction έχει αδυναμία στα tattoo είναι γνωστό..
.

αφού παρά το νεαρό της ηλικίας του είναι γεμάτος!



 Το βραβείο όμως του πιο κακόγουστου tattoo πάει αναμφισβήτητα στο νέο
τατουάζ, που «χτύπησε» και δεν παρέλειψε να μας ενημερώσει.





Πρόκειται για μια τεράστια πεταλούδα στην… κοιλιά του. Η περηφάνια του 22χρονου δεν είχε την ίδια ανταπόκριση από το φανατικό του κοινό πάντως.



star.gr



Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

ΔΕΙΤΕ: 10 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ

Posted: 10 Mar 2013 04:04 PM PDT








Μάλλον δεν θα έχουμε καλά ξεμπερδέματα. Θα μπορούσα να παίζω πασιέντζα όλη την μέρα στο γραφείο με την πόρτα κλειδωμένη και τα ακουστικά στα αυτιά μου. Το αφεντικό θα χτυπούσε την πόρτα και επειδή θα είχα δυνατά την μουσική δεν θα τον άκουγα. Όταν με τα πολλά θα άνοιγα, θα με ρωτούσε "που ήσουν χθες;", για να πάρει απάντηση του στυλ "ήταν η γιορτή του Αγίου Βικέντιου". Το πιθανότερο να μου έλεγε έντονα "καλά…ειδοποίησέ μας την επόμενη φορά".

Μάλλον θα με νιώθεις..
.

Είμαι ένας σκλάβος που προσπαθώ να δραπετεύσω, αλλά δεν ξέρω το πως. Ξεκίνησα μια δουλειά από πραγματική όρεξη και διάθεση να δημιουργήσω και που κατέληξα; Στο να καίω τα εγκεφαλικά μου κύτταρα παίζοντας παιχνίδια στο pc. Δεν μπορείς όμως να βγάλεις λεφτά αν δεν πουλήσεις κάτι πραγματικό. Και δεν μπορείς να φτιάξεις κάτι πραγματικό χωρίς να χρησιμοποιήσεις πρώτα την φαντασία σου. Και ούτε αυτήν μπορείς να την έχεις αν δεν ψαρέψεις μια ιδέα ώστε να δημιουργήσεις κάτι που θα είναι χρήσιμο για τους άλλους ανθρώπους. Μόνο που τώρα είναι αργά…Ή μήπως όχι; Έχεις μάλλον την δυνατότητα να ξαναγράψεις την ιστορία σου που μοιάζει προδιαγεγραμμένη. Τέρμα οι βλακείες. Θα σου πω γιατί πρέπει να παρατήσεις την δουλειά σου. Γιατί χρειάζεσαι να χτίσεις μια πηγή έμπνευσης στην ζωή σου, γεμάτη ιδέες, γιατί μπορεί σε λίγο να μείνεις και στους πέντε δρόμους. Έτοιμος;





1) Η μεσαία τάξη είναι νεκρή. Βέβαια αρκετοί άνθρωποι ανέβηκαν σε υψηλότερα κλιμάκια αλλά είναι πολύ περισσότερο αναλώσιμοι από ποτέ. Αυτό είναι το νέο πρότυπο. Ανακύκλωση ανέργων, εξάρτηση από τις ορέξεις των αφεντικών και εκ περιτροπής εργασία. Το "Ελληνικό, Ευρωπαικό Όνειρο", βασισμένο στην πλαστή ευδαιμονία, δεν ήταν παρά μια απάτη.





2) Σε αντικατέστησαν. Η τεχνολογική πρόοδος έχει οδηγήσει στην αντικατάσταση των εργατικών χεριών από μηχανές. Ο καπιταλισμός απαιτεί αύξηση της παραγωγής με το ελάχιστο δυνατόν κόστος, ειδικά αν ο άνθρωπος-εργάτης θεωρείται "κόστος επιχείρησης". Οι επιχειρήσεις προτιμάνε να έχουν άβουλες μηχανές στην θέση ανθρώπων με δικαιώματα. Πολλά επαγγέλματα με την πάροδο των χρόνων εξαφανίστηκαν ακριβώς γι' αυτόν τον λόγο.





3) Οι βιομηχανίες δεν σε γουστάρουν. Δεν θέλουν κανένας να είναι ατομικά πιο δημοφιλής ή αγαπητός ή αξιοσέβαστος από τις ίδιες. Θα σε παραδεχτούν μόνο αν δηλώσεις αφοσίωση σ' αυτές, αν δουλεύεις 90 ώρες την εβδομάδα γι' αυτές, αν προσκυνάς τα brands τους. Αν δεχτείς να είσαι κλεισμένος μέσα σε ένα κτίριο και να σου πετάνε το φαγητό από μια σχισμή στην πόρτα, θα σε λατρέψουν! Και μάντεψε: Έτσι είναι όλες!





4) Το χρήμα δεν είναι ευτυχία. Οι άνθρωποι ξοδεύουν ότι φτιάχνουν. Αν αυξηθεί ο μισθός σου κι αγοράσεις νέο αμάξι, νέο υπολογιστή, μεγαλύτερη TV, πιο ευρύχωρο καναπέ, πληρώσεις περισσότερους φόρους και μετά αναρωτηθείς που πάνε τα λεφτά, το πιθανότερο είναι να απαιτήσεις πιο μεγάλο μισθό. Τι σημαίνει αυτό; Μην μένεις σε μια δουλειά για έναν ασφαλή μισθό, γιατί ποτέ δεν θα αποκτάς όσα θες, τα οποία δεν αξιολογούνται με οικονομικούς δείκτες. Δηλαδή ελευθερία, χρόνος για τον εαυτό σου, η φαντασία, η δημιουργικότητα και η ικανότητα να αφεθείς θα σου δώσουν πράγματα μεγαλύτερης αξίας.





5) Μέτρα πόσοι άνθρωποι γύρω σου παίρνουν αποφάσεις που μπορεί να σου καταστρέψουν την ζωή. Δεν είναι καλό να φιλάς κατουρημένες ποδιές, ειδικά αν ανήκουν σε αφεντικά, εκδότες, καναλάρχες ή άτομα που μιλάνε μόνο λόγω ιεραρχίας. Μην στηρίζεις δομές που που μπορούν με τις επιλογές που δίνουν σε προισταμένους, να σε κάνουν πλούσιο ή άστεγο. Γενικότερα, προτίμησε να πλάθεις εσύ το μέλλον σου, από το να το αφήνεις στα χέρια άλλων,





6) Ανταποκρίνεται η δουλειά σου στις ανάγκες σου; Όταν λέμε ανάγκες δεν εννοούμε καταναλωτικά αγαθά. Στην προκειμένη αφορούν τις φυσικές σου δυνάμεις, τις συναισθηματικές και ψυχικές αντοχές, τις πνευματικές σου ανάγκες. Καλύπτονται όλα αυτά από την εργασία που έχεις; Τι να το κάνεις αν έρχεσαι σε επαφή με ανθρώπους που δεν συμπαθείς και περνάς μαζί τους περισσότερες ώρες καθημερινά, απ' ότι με αγαπημένα πρόσωπα;

Γιατί να προσαρμόζεις τον τρόπο ζωής σου γύρω από ένα βασανιστικό ωράριο; Όσο ικανοποιείς τις ανάγκες που αναφέραμε πιο πάνω, τόσο πιο κοντά θα φτάσεις στο να δημιουργήσεις τις συνθήκες που επιθυμείς ώστε να μην σε νοιάζει το ύψος του μισθού. Η ζωή σου είναι ένα σπίτι. Αν το έχεις κρύο, βομβαρδισμένο και δεν το επισκευάζεις με τα υλικά που επιλέγεις, τότε πιο πιθανόν είναι να ξανακαταρρεύσει.



7) Δεν θα πάρεις σύνταξη ποτέ. Ο μύθος της αποταμίευσης και ο προγραμματισμός για τα γεράματα όνειρο ήταν και πάει! Για το ενδεχόμενο να φτάσεις σώος και υγιής στην τρίτη ηλικία, αναγκάζεσαι να καταπιεστείς όσο είσαι νέος, κάνοντας πράγματα που δεν σε ευχαριστούν. Και για ποιον λόγο; Για να έχεις μετά τα 65…όλη την ζωή μπροστά σου; Στην καλύτερη να μένεις στο σπιτάκι σου, τρώγωντας γιαουρτάκι και βλέποντας σήριαλ. Δώσε στον εαυτό σου το δικαίωμα στην αποτυχία, την δυνατότητα να κατεβάσει ιδέες, να τις πουλήσει, να τις ακυρώσει και να μάθει μέσα από αυτές. Να γίνεις σοφότερος δηλαδή.

Η άλλη σου επιλογή; Να μείνεις σε μια δουλειά που το αφεντικό σε κρατάει στάσιμο, που μπορεί να σε αντικαταστήσει ανά πάσα ώρα, να πληρώνεις και να μην μπορείς να επιβιώσεις, να αλλάζεις συνεχώς ρόλους και να μοιάζεις σαν ψάρι σε γυάλα. Όλοι έχουμε 24 ώρες μέσα στην μέρα. Σκέψου πως θα τις χρησιμποιήσεις.





8) Δικαιολογίες. "Είμαι πολύ μεγάλος", "δεν έχω φαντασία", "χρειάζομαι ασφάλιση", "πρέπει να μεγαλώσω τα παιδιά μου"…μπλα, μπλα, μπλα…Βλέπω ανθρώπους που μοιάζουν 10 χρόνια μεγαλύτεροι απ' ότι είναι, λόγω του στρες στην δουλειά, να έχουν αποκτήσει ψυχολογικά, έχουν αρρωστήσει και αν είναι τυχεροί δεν έχουν απολυθεί. Ωστόσο είναι δέσμιοι κι επιμένουν πως έτσι πρέπει και ότι τους αρέσει. Ακόμη κι αν η πόρτα του κελιού τους είναι ανοιχτή βρίσκουν δικαιολογίες για να μένουν μέσα.





9) Δεν είναι κακό να κάνεις αργά βήματα. Σίγουρα πολλοί θα σκεφτείτε: "Δεν μπορώ απλά να παρατήσω την δουλειά μου!". Σεβαστό. Ο καθένας έχει λογαριασμούς να πληρώσει. Πριν τρέξεις μαραθώνιο, καλό είναι να μάθεις να μπουσουλάς, μετά να περπατάς και μετά να τρέξεις. Μετά κάνεις προπόνηση για να έχεις αντοχές και μετά αναλαμβάνεις την πρόκληση του μαραθωνίου.

Άρχισε να φτιάχνεις λίστες για οτιδήποτε. Για κάθε συναίσθημα, για κάθε όνειρο. Μείωσε τις υλικές ανάγκες. Απελευθερώσου από περιττές έγνοιες. Δώσε σημασία στην υγεία σου, σωματική και ψυχική. Βοήθησε ανθρώπους, γίνε πηγή έμπνευσης και ασφάλειας για τους άλλους. Μείνε με άτομα που αγαπάς και σε αγαπάνε. ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΧΟΙ. Σκέψου τα σαν τα βήματα που θα σε οδηγήσουν όλο και πιο κοντά στην ελευθερία.





10) Η αφθονία δεν θα έρθει ποτέ από την δουλειά σου. Αν είσαι στην φυλακή δεν θα μπορέσεις να δεις ποτέ τους κήπους που έχει γύρω τις. Ξύπνα κάθε μέρα με το κίνητρο της βελτίωσης. Βελτίωσε τις σχέσεις σου με την οικογένεια, τους φίλους σας, τους συναδέλφους σας, τους πελάτες σας, τους πιθανούς πελάτες, τους αναγνώστες, τους ανθρώπους που δεν γνωρίζετε καν ακόμα, αλλά θα θέλατε να μάθετε. Γίνε ένας φάρος της αλληλεγγύης και στη συνέχεια, όταν η νύχτα είναι βαθιά και η θάλασσα άγρια, όλα τα σκάφη θα κινηθούν προς το μέρος σας, φέρνοντας τα άφθονα πλούτη τους.

Υπάρχει και εναλλακτική σε όλα αυτά. Μην πιστεύεις λέξη απ' ότι είπα. Κάτσε στην δουλειά σου. Σ' αυτήν που σε μισεί το αφεντικό σου. Στην δουλειά που σε κρατάει αλυσοδεμένο για ψίχουλα. Μείνε σε μια από αυτές τις δουλείες που θα πέσουν μαζί με την μεσαία τάξη. Δεν φταις εσύ. Οι τεκτονικές πλάκες των οικονομικών το προκαλούν. Σε ένα σύστημα που έχει σαπίσει. Εσύ απλά στέκεσαι πάνω τους γιατί δεν θες να πας βήμα παραπέρα.

Μέχρι να αποφασίσεις όμως να πετύχεις, θα είσαι κλειδωμένος σ' αυτή την φυλακή. Θα κοιτάζεις στα μάτια του\της αγαπημένου\ης σου και θα ψάχνεις ένα σημάδι ότι σ' αγαπά. Αλλά σιγά-σιγά τα φώτα θα σβήνουν, η ζεστασιά του σώματος του\της θα πέσει, και θα πάτε για ύπνο χωρίς όνειρα, μέσα στο σκοτάδι. Πάλι.

Αύριο έχεις δουλειά.



santosight.blogspot.gr




Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

VIDEO: Το βίντεο που ανέβασε η Καίτη Γαρμπή και σόκαρε την ίδια και τους θαυμαστές της!

Posted: 10 Mar 2013 03:57 PM PDT






Ένα βίντεο Ελλήνων κινηματογραφιστών για λογαριασμό της ActionAid σόκαρε την Καίτη Γαρμπή...


η οποία μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους το ξέσπασμά της και αναρωτήθηκε: «το 2013 συμβαίνουν ακόμα τέτοια εγκλήματα;»! Αφορμή στάθηκε ένα ντοκιμαντέρ με θέμα την κλειτοριδεκτομή, για το οποίο ταξίδεψαν μέχρι την Κένυα Έλληνες κινηματογραφιστές, μεταξύ των οποίων η Βίκυ Βελοπούλου, που συνεργάστηκε με την Καίτη στις επιτυχημένες εμφανίσεις της στον κινηματογράφο, πριν από λίγους μήνες. «Μετά το πρώτο σοκ, ήρθε η ανάγκη για να σκαλίσω κάτω από την επιφάνεια: έψαξα, ρώτησα, διάβασα, πάγωσα, έκλαψα, συζήτησα με την ομάδα… Παρακολουθούσα από κοντά την εξέλιξη των γυρισμάτων και των περιπετειών τους στη φυλή των Ποκότ και ανυπομονούσα να γυρίσουν από την Κένυα για να καταλάβω… τα ερωτήματα ήταν τόσα πολλά και παρέμεναν αναπάντητα», έγραψε η Καίτη. Η τραγουδίστρια μοιράστηκε τα «γιατί» της, ρωτώντας δημόσια: «γιατί το κάνουν αυτό στα ανήλικα κορίτσια τους; τι επιπτώσεις έχει αυτός ο ακρωτηριασμός στην υπόλοιπη ζωή τους; Στην επιθυμία για ερωτική συνεύρεση, στη σεξουαλική πράξη, στην τρυφερότητα μεταξύ τους, στην υγεία τους, στη διαδικασία της γέννας, στις πιθανές αρρώστιες που μπορεί να μεταδοθούν από τη χρήση μαχαιριού που δεν καθαρίζεται από το ένα κορίτσι στο άλλο…; Αυτά, με το δυτικό μυαλό μου. Οι περισσότερες απορίες μου είναι άγνωστες λέξεις». «Όπως μου είπαν και οι Ελληνίδες που κατέβηκαν στους Πόκοτ για την κινηματογράφηση, πρέπει να αφήσουμε τις δικές μας «δυτικές» πεποιθήσεις απέξω για να μπορέσουμε να κατανοήσουμε τις δικές τους. Γιατί μπορεί να μην έχουμε τόσο ακραίες τελετές στον πολιτισμό μας, αλλά κανένας δεν είπε ότι δεν έχουμε κι εμείς πεποιθήσεις που συγκρούονται με την εσωτερική μας εξέλιξη, ή, απλά, τις προσωπικές μας επιθυμίες», κατέληξε η Καίτη και κάλεσε τους φίλους και τους θαυμαστές της να στηρίξουν την ομάδα των κινηματογραφιστών ώστε να ακουστεί η φωνή τους, ζητώντας τους να είναι παρόντες στις 13 Μαρτίου, στις 20:00, στο «Odeon Oπερα», στην Αθήνα. Δείτε το βίντεο που σόκαρε την Καίτη Γαρμπή: - *** ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Έλληνας «έσπασε» το ρεκόρ αδυνατίσματος! Δείτε πως το έκανε ΕΔΩ! *** -



24wro



Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

ΔΕΙΤΕ: Έντομα σε κοντινό πλάνο !!!

Posted: 10 Mar 2013 03:48 PM PDT






Ερασιτέχνης φωτογράφος κυνηγά τα «μοντέλα» του...








Ο Keith Trueman από το Braunton της Μεγάλης Βρετανίας άρχισε να ασχολείται με τη φωτογράφιση εντόμων πριν από τρία χρόνια.



Ο 41χρονος φωτογράφος παίρνει αγκαλιά την Canon 7D κάμερά του και τα κυνηγά στην αυλή του σπιτιού του ή σε δημόσια πάρκα και… το αποτέλεσμα της δουλειάς του το βλέπουμε παρακάτω!
























24wro



Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ: Δεν φαντάζεστε τι ζωάκια θηλάζει αυτή η γάτα...

Posted: 10 Mar 2013 03:43 PM PDT




Πραγματικά απίστευτο...



Αυτή η γάτα εκτός από το γατάκι που πρόσφατα γέννησε, θηλάζει και 4 μικρά σκατζοχοιράκια που βρήκε στην αυλή του ο ιδιοκτήτης της!!!











































24wro






Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ: Πατησίων 100 χρόνια πριν...

Posted: 10 Mar 2013 03:37 PM PDT






Φωτογραφικό υλικό από τη Συλλογή Πέτρου Πουλίδη...























pistepseto.gr



Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

ΔΕΙΤΕ: Η αγάπη της μάνας στο ζωικό βασίλειο!

Posted: 10 Mar 2013 03:31 PM PDT






Χαριτωμένα κουτάβια, αξιαγάπητα νεογέννητα άγρια ζώα..
.







ακόμα και μωρά θαλάσσια είδη απολαμβάνουν την άνευ όρων αγάπη της μάνας που δεν κάνει διακρίσεις. Ζώο ή άνθρωπος δεν έχει σημασία. Το είδος δεν παίζει ρόλο όταν πρόκειται για μητέρες. Ο δυνατός δεσμός και η τρυφερή σχέση μάνας-παιδιού απεικονίζεται με τον καλύτερο τρόπο στις φωτογραφίες που ακολουθούν και αφιερώνονται στις γυναίκες -μάνες ή όχι, δεν έχει σημασία- που είθισται να γιορτάζουμε σήμερα. Απολαύστε τες...









perierga.gr - Η αγάπη της μάνας στο ζωικό βασίλειο!




























24wro



Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

VIDEO: Παρανυφάκι με... πρωτοβουλίες !!!

Posted: 10 Mar 2013 03:29 PM PDT


Παρανυφάκι με... πρωτοβουλίες





Όπως και να 'χει, έκλεψε την παράσταση..
.

























newsbeast.gr



Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

VIDEO: Παρανυφάκι με... πρωτοβουλίες !!!

Posted: 10 Mar 2013 03:28 PM PDT



Παρανυφάκι με... πρωτοβουλίες




Όπως και να 'χει, έκλεψε την παράσταση...

























newsbeast.gr



Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

Τους πρόδωσαν οι εφευρέσεις τους...

Posted: 10 Mar 2013 03:22 PM PDT


Τους πρόδωσαν οι εφευρέσεις τους





Στις 26 Σεπτεμβρίου ο άνθρωπος που έβγαζε στην αγορά τα...
 







λεγόμενα segways (τα έχετε δει κυρίως σε εκφορτωτικές εταιρείες και εργοστάσια) σκοτώθηκε οδηγώντας ένα από αυτά. 


Με αφορμή το γεγονός αυτό, το Discovery Channel "θυμήθηκε" μερικούς από αυτούς τους εφευρέτες που οι ανακαλύψεις τους έπαιξαν άσχημα παιχνίδια…











Χάρι Χουντίνι (1874 – 1926)

Ο διάσημος μάγος σκοτώθηκε από ενα "μαγικό" που του ζήτησαν να κάνει δύο φοιτητές. Τα δύο παιδιά του ζήτησαν να τους δείξει το "μαγικό" όπου μπορούσε να απορροφήσει πολλαπλά χτυπήματα στο πάνω μέρος του σώματος του χωρίς να τραυματιστεί.

Αν και είχε μόλις τελειώσει την παράσταση του και το σώμα του ήταν καταπονημένο, ο Χουντινι δέχτηκε και η φλεγμονή που είχε ήδη ξεκινήσει τη σκωληκοειδίτιδα του έγινε χειρότερα.

Ο Χουντίνι τελικά πέθανε την επόμενη μέρα από περιτονίτιδα.

Μαρί Κιουρί (1867 – 1934)

Η πρώτη γυναίκα που κέρδισε βραβείο Νόμπελ δυστυχώς πέθανε από έκθεση στη ραδιενέργεια.

Η Κιουρί ανακάλυψε το ράδιο και το πολώνιο, δύο στοιχεία που έχουν υψηλή ραδιενέργεια.

Αν και η Κιουρί χρησιμοποιούσε το αέριο του ραδίου για να γιατρέψει τραυματισμένους στρατιώτες του πρώτου παγκοσμίου πολέμου, η μόνιμη έκθεση σε αυτό τελικά την οδήγησε στο θάνατο .

Με τον καιρό, σταδιακά η υγεία της χειροτέρευε, ώσπου πέθανε στην ηλικία των 66 χρόνων.

Τότε , το 1934, ως αιτία θανάτου καταγράφηκε η απλαστική αναιμία, μια ασθείνεια όπου ο μυελός των οστών πάυει να παράγει κύτταρα του αίματος.

Τόμας Άντριους (1873 – 1912)

Ο Ιρλανδός Τόμας Άντριους ήταν ένας από τους αρχιτέκτονες του Τιτανικού.

Ε, δε χρειάζεται να πούμε από τι πέθανε…

Οράτιος Λόσον Χάνλεϊ (1823 -1863)

Ο Χάνλεϊ ήταν δικηγόρος και νομοθέτης αλλά και μηχανικός στον Ναυτικές Δυνάμεις. Θεωρείται ο εφευρέτης του υποβρυχίου, το οποίο και παρουσίασε κατά τη διάρκεια του Εμφυλίου πολέμου.

Στο πρώτο ταξίδι του, το υποβρύχιο σκότωσε πέντε από τους εννέα ναύτες που το επάνδρωσαν.

Στη δεύτερη προσπάθεια, μπήκε μέσα και ο Χάνλει έτοιμος για μάχη. Αυτή τη φορά, σκοτώθηκαν όλοι.

Μαζί και ο Χάνλεϊ..

Αλεξάντερ Μπογκτάνοφ (1873 – 1928)

Ως όνομα μπορεί να μη σας λέει τίποτα. Όμως είναι ο άνθρωπος που έχει βοηθήσει και ακόμα βοηθά εκατομμύρια ανθρώπους σε όλον τον κόσμο να μείνουν ζωντανοί.

Ο Μπογκτάνοφ είναι ο άνθρωπος σκέφτηκε και εφάρμοσε πρώτος τις μεταγγίσεις αίματος.

Σύμφωνα με το Διεθνές Ινστιτούτο Μπογκτάνοφ, ο ρώσος φυσικός ξεκίνησε τα πειράματα του προκειμένου να δημιουργήσει την "πηγή της νεότητας".

Έκανε στον εαυτό του 11 μεταγγίσεις.

Η 12η ήταν η μοιραία.

Οι θεωρίες που κυκλοφορούν, γιατί η αιτία θανάτου δεν έχει διαπιστωθεί ακόμα, περιλαμβάνουν μετάγγιση με αίμα ασθενούς που είχε μεταδοτική ασθένεια, ή μετάγγιση με ασύμβατο τύπο αίματος ή ακόμα και αυτοκτονία.


perierga.gr




Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

Βρήκε το δακτυλίδι της 16 χρόνια μετά πάνω σε ένα καρότο !

Posted: 10 Mar 2013 03:16 PM PDT






Στο σπίτι το έψαχνε, σε καρότο το βρήκε!








Ο λόγος για το δαχτυλίδι που είχε χάσει 16 ολόκληρα χρόνια μια γυναίκα από την Σουηδία και βρέθηκε στη σαλάτα της.

Ήταν παραμονές Χριστουγέννων του 1995, όταν η Lena Paahlsson έχασε ένα χρυσό δαχτυλίδι την ώρα που έψηνε κουλουράκια με τις κόρες της. Στον πάγκο της κουζίνας το είχε αφήσει, αλλά... εξαφανίστηκε!

Σύσσωμη η οικογένεια άρχισε να ψάχνει, όμως, το δαχτυλίδι δεν βρέθηκε πουθενά...

Τα χρόνια πέρασαν και το κόσμημα ξεχάστηκε, μέχρι που η κα. Paahlsson αποφάσισε να βγάλει μερικά καρότα από τον κήπο της.

Δεν πίστευε στα μάτια της: το χαμένο δαχτυλίδι ήταν περασμένο μέσα σε ένα από τα καρότα!!!

«Είχα παρατήσει κάθε προσπάθεια να το βρω. Πλέον, μπορώ να το χρησιμοποιήσω πάλι», δήλωσε η ίδια, προσθέτοντας ότι το κόσμημα πρέπει να κατέληξε στον κήπο όταν κάποιος το μάζεψε κατά λάθος από τον πάγκο μαζί με άλλα λαχανικά για να ταΐσει τα πρόβατα της οικογένειας...
24wro


Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

Δείτε τι λένε τα ζώδια για τη Δευτέρα 11/3!

Posted: 10 Mar 2013 03:12 PM PDT






Τα Ζώδια Σήμερα 11 Μαρτίου 2013






Κριός


21/3-20/4


Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στους Ιχθείς, αγαπητέ Κριέ, σου δίνει τα κατάλληλα εφόδια για να κινηθείς δυναμικά και να ξεμπερδεύεις με διάφορα προβλήματα. Εμπιστεύσου το ένστικτό σου και μην κάνεις πίσω σε καμιά δυσκολία. Όλα εξελίσσονται υπέρ σου, με τη δική σου φυσικά προσπάθεια.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Κριός, χρειάζεται προσοχή. Μην εκνευρίζεσαι με το παραμικρό και απόφυγε τις εντάσεις με τον σύντροφό σου. Μπορείς να περάσεις καλά αν κι εσύ είσαι αποφασισμένος να κάνεις κάποιες υποχωρήσεις. Αλλά ακόμη κι αν ζεις στην μοναξιά, επίσης χρειάζεται λίγη παραπάνω κατανόηση και συγκαταβατικότητα, απέναντι στα άτομα που σε πλησιάζουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, φίλε Κριέ, πρέπει να κάνεις υπερβάσεις και να κινηθείς δυναμικά, για να πάνε μπροστά τα σχέδιά σου. Μεγάλη προσοχή στα οικονομικά σου, γιατί είναι πολύ εύκολο σήμερα να παρασυρθείς και να ξεφύγεις από το πρόγραμμά σου.






Ταύρος


21/4-20/5


Η σημερινή σου διάθεση, φίλε Ταύρε, είναι η κατάλληλη για να ξεπεράσεις δυσκολίες που μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους και να σε αποδιοργανώσουν. Τώρα θα αποφασίσεις να δώσεις οριστικές λύσεις σε προβλήματα, που στο παρελθόν σου φαινόταν ανυπέρβλητα. Συνέχισε με αυτόν τον δυναμισμό, γιατί σύντομα θα σε οδηγήσει εκεί που θέλεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Ταύρε, κράτησε τα άγχη σου μακριά από τη σχέση σου, για να νιώσεις καλύτερα. Δείξε ενδιαφέρον στον σύντροφό σου και εξέπληξέ τον ευχάριστα με κάποια πρωτοβουλία. Αν ακόμη είσαι σε αναζήτηση, μην αρνηθείς προσκλήσεις για βραδινές εξόδους, με άτομα που θα σε χαλαρώσουν και θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Ταύρος, σήμερα στη δουλειά σου μην κάνεις καμιά βιαστική κίνηση, γιατί ελλοχεύουν κίνδυνοι που δεν είναι ευδιάκριτοι από την αρχή. Γενικά, κινήσου με σύνεση και σκέψη, πριν φτάσεις σε οποιαδήποτε συμφωνία, ιδιαίτερα αν είναι θέμα οικονομικού περιεχομένου. Μην υπογράψεις συμβόλαια και απόφυγε διακανονισμούς με το δημόσιο.





Δίδυμοι
21/5-21/6

Σήμερα μπορεί να προκύψουν προβλήματα εκεί που δεν το περιμένεις, φίλε Δίδυμε. Μην πανικοβληθείς και βάλε μπροστά τη λογική σου, για να τα λύσεις. Σε κάθε περίπτωση, φρόντισε να μην εκνευριστείς και χάσεις τη δυναμικότητά σου. Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στους Ιχθείς, σου στέλνει τις ευεργετικές της ιδιότητες για να οργανώσεις τα πράγματα όπως ακριβώς θέλεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Δίδυμος, σήμερα απόφυγε τα μεγάλα λόγια, γιατί μπορεί να σε φέρουν σε ρήξη με τον σύντροφό σου. Δείξε υπομονή και κατανόηση. Κι αν ακόμη έχεις παρέα την μοναξιά, μάλλον πρέπει να σκεφτείς τη στάση σου και να την αλλάξεις… για να οδηγηθείς σε μια σχέση που θα σε ικανοποιεί.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στα επαγγελματικά σου κράτησε μια ουδέτερη στάση, αγαπητέ Δίδυμε. Αρκετές συνεργασίες σε στενοχωρούν και σε απογοητεύουν, αλλά δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για ριζικές αποφάσεις. Τα οικονομικά σου, απ' την άλλη, πηγαίνουν καλύτερα και με λίγη ακόμα προσπάθεια, θα δεις σύντομα πολύ θετικά αποτελέσματα.




Καρκίνος
22/6-22/7

Το τελευταίο διάστημα έχεις παραμελήσει λίγο τον εαυτό σου, φίλε Καρκίνε, και είναι καιρός να ασχοληθείς λίγο μαζί του. Κάνε πράγματα για εσένα, πρόσεξε την εμφάνιση και την υγεία σου και γενικά, βάλε τη ζωή σου σε μια τάξη. Η σημερινή μέρα, με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στους Ιχθείς, ευνοεί την αναδιοργάνωση.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Καρκίνος, είναι καλό να αποφύγεις τις κυκλοθυμίες και να μη σπάσεις τα νεύρα του συντρόφου σου. Ηρέμησε και πέρνα όσο καλύτερα γίνεται μαζί του. Κι αν ακόμη βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, η μέρα είναι πολύ ευνοϊκή, για να γνωρίσεις νέους ανθρώπους. Ανοίξου σε καινούργιους κύκλους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου έχεις ένα αρκετά πιεσμένο πρόγραμμα, αγαπητέ Καρκίνε, και δεν πρέπει να το επιβαρύνεις περισσότερο. Πάντως, η μέρα θα φέρει νέες ευκαιρίες, αλλά και λύσεις σε παλιότερα προβλήματα. Τα οικονομικά σου πάνε καλύτερα και μπορείς να πάρεις λίγο τα πάνω σου, αλλά μην επαναπαυθείς.





Λέων
23/7-23/8

Φίλε Λέων, σήμερα με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στους Ιχθείς, όλα πηγαίνουν όπως τα έχεις σχεδιάσει και τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στο δρόμο σου, εκτός από την ίδια σου τη βιασύνη. Τώρα που βλέπεις πως οι καταστάσεις είναι υπέρ σου, μην κάνεις κινήσεις που σε βγάζουν από τη σειρά σου και μην υπερβάλεις με την ευαισθησία σου, γιατί κινδυνεύεις να μείνεις πίσω.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Λέων, πρέπει να δείξεις μεγαλύτερη κατανόηση και να μην ξεσπάς στον σύντροφό σου με το παραμικρό. Αν είσαι ακόμη σε φάση αναζήτησης, η περίοδος φέρνει κοντά σου ενδιαφέροντα άτομα. Μίλα μαζί τους, εξέφρασε χωρίς δισταγμούς τις προθέσεις σου και μην κλείνεσαι στον εαυτό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Λέων, στη δουλειά σου θα πρέπει να συγκρατήσεις τα νεύρα που σου προκαλούν οι συνεργάτες σου και να ανταποκριθείς με ηρεμία στις όποιες δυσκολίες προκύψουν. Τα οικονομικά σου πάνε καλύτερα και είσαι στο δρόμο να βρεις και νέες πηγές εσόδων. Συνέχισε με τους ίδιους ρυθμούς!!!





Παρθένος
24/8-22/9

Η σημερινή Δευτέρα, φίλε Παρθένε, σε κάνει ιδιαίτερα δυναμικό και, με τη βοήθεια των θετικών επιρροών που σου δίνει η σημερινή Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται στο ζώδιο των Ιχθύων, μπορείς να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα που ήταν στάσιμα εδώ και καιρό. Προσοχή όμως στο άγχος σου, γιατί μπορεί να τα χαλάσει όλα. Καλό είναι να βρεις και χρόνο να ξεκουραστείς, γιατί έχεις παραμελήσει αρκετά τον εαυτό σου το τελευταίο διάστημα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Παρθένος, αρκεί να βρεις χρόνο και ενέργεια να αφιερώσεις στη σχέση σου, για να πάνε όλα καλύτερα. Γενικά μην παρασύρεσαι από τα εξωτερικά προβλήματα και παραμελείς τον σύντροφό σου. Κι αν ακόμη είσαι αδέσμευτος, η μέρα σου δίνει αρκετή δυναμικότητα για να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στα επαγγελματικά σου τα πράγματα είναι καλά, αγαπητέ Παρθένε, και με λίγη ψυχραιμία, θα ανταποκριθείς στις υποχρεώσεις σου με επιτυχία. Απόφυγε τα θέματα εκείνα που μπορεί να σε φέρουν σε αντιπαράθεση με τους συνεργάτες σου. Τα οικονομικά σου πάνε καλύτερα και η στάση σου είναι δυναμική, προκειμένου να αυξήσεις τα έσοδά σου.




Ζυγός
23/9-22/10

Η σημερινή μέρα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για εσένα, αγαπητέ Ζυγέ, με τις θετικές επιρροές που σου στέλνει η Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται στο ζώδιο των Ιχθύων. Θα μπορέσεις να δώσεις λύσεις σε προβλήματα, που σε απασχολούν εδώ και καιρό και ειδικά σε εκείνα που αφορούν οικογενειακές υποθέσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Ζυγέ, πρέπει να ανοιχτείς και να μιλήσεις με το ταίρι σου, γιατί η εσωστρέφεια που σε διακατέχει, δημιουργεί προβλήματα και σε αποξενώνει. Εσύ που περιμένεις ακόμη την καινούργια γνωριμία να έρθει στη ζωή σου, πρόσεξε λίγο περισσότερο την εξωτερική σου εμφάνιση και μην επαναπαύεσαι στις δάφνες και τις κατακτήσεις σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Ζυγός, διατήρησε τη δυναμική στάση στη δουλειά σου, για να δώσεις μια νέα ώθηση στα επαγγελματικά σου. Προσοχή σε βιασύνες που μπορεί να οδηγήσουν σε λάθη. Τα οικονομικά σου επίσης θέλουν μεγάλη προσοχή και σωστό προγραμματισμό, για να καλύψεις τις υποχρεώσεις σου.





Σκορπιός
23/10-22/11

Σήμερα, με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στους Ιχθείς και να σε επηρεάζει θετικά, φίλε Σκορπιέ, μπορείς να εκμεταλλευτείς τη μέρα για να δώσεις λύσεις σε διάφορα προβλήματα, που σε απασχολούν εδώ και καιρό. Είναι ώρα να τελειώνεις με ζητήματα του παρελθόντος, για να πας παρακάτω, απαλλαγμένος από αυτό το άγχος. Άλλωστε, νέα θέματα προκύπτουν και χρειάζονται την προσοχή σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Σκορπιός, η μέρα απαιτεί ερωτισμό και έκφραση. Θα δεχτείς την αγάπη του συντρόφου σου, γι αυτό φρόντισε να του κάνεις κι εσύ μια έκπληξη, για να νιώσετε και οι δύο καλύτερα. Αν παραμένεις ένας μοναχικός Σκορπιός, τότε βγάλε μπροστά την καλύτερή σου διάθεση και πλησίασε το άτομο που σε ενδιαφέρει. Όταν είσαι αισιόδοξος, κανείς δεν μπορεί να σου αντισταθεί.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα ενέργησε ομαδικά και μην προσπαθείς να τα κάνεις όλα μόνος σου. Η οικονομική σου κατάσταση δείχνει να πηγαίνει καλύτερα και με λίγη προσοχή, μπορείς να ισορροπήσεις τις καταστάσεις.





Τοξότης
23/11-21/12

Η σημερινή μέρα, φίλε Τοξότη, με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ζώδιο των Ιχθύων, φέρνει μοναδικές ευκαιρίες στο ζώδιό σου. Σκέψου πολύ σοβαρά τι είναι αυτό που θέλεις από τη ζωή σου και μη διστάσεις να κάνεις ακόμα και δραστικές αλλαγές, αν νιώθεις ότι σου ανοίγεται μια μεγάλη προοπτική.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Τοξότη, η αισιόδοξη διάθεση που έχεις μεταφέρεται και στη σχέση σου και σε κάνει να δίνεις πολύ αγάπη στον σύντροφό σου. Έτσι, το κλίμα φτιάχνει και τα προβλήματα ξεπερνιούνται. Οι αδέσμευτοι Τοξότες, ξέρετε ότι η γοητεία σας έχει μια μοναδική δύναμη. Βγείτε έξω απόψε και εκμεταλλευτείτε την!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου τα πράγματα πάνε πολύ καλά, αν είσαι Τοξότης, καθώς ευνοούνται τα ξεκινήματα και οι νέες συνεργασίες. Οι ιδέες σου είναι πρωτοποριακές και εκτιμούνται δεόντως από τους ανωτέρους και συνεργάτες σου. Προσοχή μόνο στα οικονομικά σου, γιατί ο ενθουσιασμός σου μπορεί να σε οδηγήσει σε άσκοπα έξοδα.





Αιγόκερως
22/12-19/1

Σήμερα, με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στους Ιχθείς, είναι μια καλή ευκαιρία για εσένα, αγαπητέ Αιγόκερε, ώστε να δεις τις καταστάσεις μέσα από ένα άλλο πρίσμα, πιο αισιόδοξο. Μην αφήνεις τα προβλήματα να μεγαλώνουν. Η ωριμότητα που δείχνεις θα σε βοηθήσει να τα λύσεις με τον καλύτερο τρόπο.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Αιγόκερε, με τον Άρη να κινείται για τελευταία μέρα στο ζώδιο των Ιχθύων, τα πράγματα είναι περίφημα για εσένα. Η υπομονή και η κατανόηση που δείχνεις στον σύντροφό σου, θα σε βοηθήσει να λύσεις τα προβλήματα που υπάρχουν στη σχέση σας. Αν η μοναξιά μονοπωλεί ακόμη την ερωτική σου ζωή, η περίοδος αυτή είναι πολύ καλή για νέες γνωριμίες και για ξεκίνημα σχέσεων.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Αιγόκερως, η δουλειά σου χρειάζεται πολύ λεπτούς χειρισμούς. Κάποιες συζητήσεις με τους συνεργάτες σου θα σε φέρουν σε δύσκολη θέση και καλό είναι να μείνεις ουδέτερος, για να μην οδηγηθείς σε ένταση και ενεργήσεις εν βρασμώ ψυχής. Τα οικονομικά σου είναι σε ευαίσθητη φάση. Δείξε ψυχραιμία, για να τα βγάλεις πέρα.





Υδροχόος
20/1-19/2

Οι εξελίξεις στη ζωή σου τρέχουν με μεγάλη ταχύτητα και οφείλεις να τις ακολουθήσεις και να μην τα χάνεις, αγαπητέ Υδροχόε. Πρόσεξε τις λεπτές ισορροπίες με τους δικούς σου ανθρώπους, οι οποίες κινδυνεύουν να διαταραχθούν. Ό,τι κι αν σου φέρει η σημερινή Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται στο ζώδιο των Ιχθύων, συγκράτησε τα νεύρα σου και μην κάνεις κάτι ελαφρά τη καρδία.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Υδροχόε, τα πράγματα βελτιώνονται αισθητά. Θα νιώσεις πιο κοντά στον σύντροφό σου και θα περάσεις μια ερωτική βραδιά, γεμάτη τρυφερότητα. Εσύ που ακόμη ψάχνεσαι, χρειάζεται ίσως να σταματήσεις τη γκρίνια, για να σε πλησιάσουν οι άνθρωποι που σε ενδιαφέρουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Υδροχόος, στη δουλειά σου πρέπει σήμερα να είσαι διπλωμάτης και διαλλακτικός, για να την φέρεις στο σημείο που θέλεις. Κάποιοι από τους συνεργάτες σου θα σου φανούν ιδιαίτερα χρήσιμοι. Πλησίασέ τους και ζήτα βοήθεια. Στα οικονομικά σου χρειάζεται προσοχή. Οι συμφωνίες και οι υπογραφές θέλουν πολύ σκέψη.





Ιχθείς
20/2,20/3

Η σημερινή Δευτέρα έχει πολλές αντιφάσεις για εσένα, αγαπητέ Ιχθύ. Από τη μία ο δυναμισμός σου είναι στα κόκκινα, με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο σου, και μπορείς να κάνεις κινήσεις που θα σε βγάλουν από διάφορα αδιέξοδα. Απ' την άλλη όμως, τα νεύρα σου δεν είναι σε καλή κατάσταση και μπορεί να βρεθείς να διαφωνείς με τους δικούς σου, με την παραμικρή αφορμή.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Ιχθύ, πρέπει να πάρεις την απόφαση να μιλήσεις στον σύντροφό σου για ό,τι σε προβληματίζει, αλλιώς δεν θα δεις τη σχέση σου να βελτιώνεται. Αν πάλι είσαι μόνος σου, έχεις όλη την εύνοια του Άρη, για τελευταία μέρα στο ζώδιό σου, για να γοητεύσεις και να αποπλανήσεις το πρόσωπο που επιθυμείς. Μην διστάζεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν ανήκεις στους Ιχθείς, απόφυγε τις νέες υποχρεώσεις στη δουλειά σου και μην φορτώνεσαι με επιπλέον καθήκοντα. Απ' την άλλη, κάποιες προτάσεις μπορεί να έχουν ενδιαφέρον και δεν πρέπει να τις απορρίψεις αμέσως. Τα οικονομικά σου είναι σε καλό δρόμο, αλλά μην παρεκκλίνεις, γιατί κινδυνεύεις να βρεθείς πάλι με χρέη.
Πηγή: myastro.gr


Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ! 100,000 δολάρια για την παρθενιά μιας... πλαστικής κούκλας!

Posted: 10 Mar 2013 03:04 PM PDT






Τι άλλο θα ακούσουμε...



Ένα κατάστημα με σεxουαλικά βοηθήματα στη Βραζιλία δημιούργησε την πρώτη ''Βραζιλιάνα'' πλαστική κούκλα και αμέσως ξέσπασε πόλεμος προσφορών για το ποιος θα δοκιμάσει πρώτος την ''Βαλεντίνα''!

Το SeΧonico έχει δεχθεί πολλές προσφορές με υψηλότερη ως αυτή τη στιγμή τα 105,000 δολάρια, σύμφωνα με την Huffington Post...

Και η δημοπρασία συνεχίζεται...


24wro
Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

ΔΕΙΤΕ: Η χαμογελαστή… σαύρα !

Posted: 10 Mar 2013 02:59 PM PDT

 Η χαμογελαστή… σαύρα


Την εντυπωσιακή γκριμάτσα στο πρόσωπο μιας σαύρας, κατάφερε να απαθανατίσει ένας φωτογράφος...






Η σαύρα (gecko), αφού ολοκλήρωσε το γεύμα της από γρύλους αποφάσισε να ανέβει στο αγαπημένο της κλαδί! Αφού τα κατάφερε, πήρε μια γκριμάτσα που θυμίζει κάτι σαν… ανθρώπινο χαμόγελο.

Ο φωτογράφος Christopher Schlaf βρίσκονταν με τη μηχανή στο χέρι και απαθανάτισε το στιγμιότυπο, με το πλάσμα να έχει σχεδόν «τυλιχτεί» γύρω από το κλαδί.




24wro



Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Το καμουφλάζ της... μητέρας

Posted: 10 Mar 2013 02:54 PM PDT


Το καμουφλάζ της... μητέρας







H φωτογράφος δεν κατάλαβε ότι φωτογράφιζε δύο κουκουβάγιες...








Έκπληκτη έμεινε μια φωτογράφος της άγριας φύσης σε ένα πάρκο στην Καλιφόρνια όταν είδε μια κουκουβάγια να προσφέρει… καμουφλάζ στο μικρό της. Μάλιστα, η Marina Scarr κατάλαβε ότι είχε φωτογραφίσει δύο κουκουβάγιες μόνο όταν είδε τις εικόνες.



Το μικρό πτηνό είναι ανάμεσα στα πόδια της μητέρας του και σχεδόν δεν φαίνεται αν δεν κοιτάξει κανείς προσεκτικά στην πρώτη φωτογραφία!



Η Scarr δήλωσε: «Μόλις τράβηξα την φωτογραφία δεν είχα ιδέα ότι βρίσκονταν εκεί δύο κουκουβάγιες» και πρόσθεσε πως ήταν αρκετά μακριά και γι αυτό το λόγο δεν τρόμαξε τα πτηνά.














newsbeast.gr





Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

ΔΕΙΤΕ: Στους ουρανούς του κόσμου...

Posted: 10 Mar 2013 02:51 PM PDT






Η θέα του ουρανού αποτελεί πάντα ένα όμορφο θέαμα..
.






είτε είναι καθαρός είτε συννεφιασμένος, στην ανατολή αλλά και στη δύση του ήλιου, στη βροχή, στην καταιγίδα. Κάθε φορά έχει να επιδείξει και μια εντυπωσιακή εικόνα που διαφοροποιείται σε κάθε χώρα του κόσμου. Οι φωτογράφοι έχουν επιλέξει το θέαμα αυτό ως αντικείμενο των φωτογραφικών συλλογών τους, καθώς τα ατμοσφαιρική ουράνια φαινόμενα δημιουργούν έναν καμβά στο άπειρο με απίθανα χρώματα και σχήματα.

1. Ηλιοβασίλεμα στο Rustenburg, Νότια Αφρική, 1 Φεβρουαρίου 2013.



2. Φωτεινός κεραυνός κατά τη διάρκεια καταιγίδας στο Dorchester Bay της Βοστώνης, 24 Ιουλίου 2012.



3. Βόρειο σέλας κοντά στο Tromso, Νορβηγία, 24 Ιανουαρίου 2012.



4. Ηλιοβασίλεμα στο Masaltane, Μεξικό, 27 Δεκέμβρη 2012.



5. Καταιγίδα σκόνης στον Ινδικό Ωκεανό κοντά στο Onslow στις ακτές της Δυτικής Αυστραλίας, 9 Ιανουαρίου 2013.



6. Ηλιοβασίλεμα στο Κολόμπο, Σρι Λάνκα, 6 Οκτωβρίου, 2012.



7. Σκοτεινά σύννεφα καλύπτουν τον ουρανό πάνω από τη Σαγκάη, 6 του Αυγούστου 2012.



8. Στην ακτή της Αραβικής Θάλασσας στο ηλιοβασίλεμα, Βομβάη, 1 Νοεμβρίου 2012.



9. Βροχή μετεωριτών, Lafayette, Ιντιάνα, 13 Δεκέμβρη 2012.



10. Αστραπές στον ουρανό πάνω από την Ρίβερ Πλέιτ ανοικτά των ακτών του Μοντεβιδέο, Ουρουγουάη, 29 Δεκεμβρίου 2012.



11. Βαριά σύννεφα καλύπτουν τον ουρανό πάνω από τη Βηρυτό, 7 Ιανουαρίου 2013.



12. Οι πρώτες ακτίνες του ήλιου το πρωί στο Cape Elizabeth, Μέιν, 17 Ιανουαρίου 2013.



13. Οι καπνοί από το εργοστάσιο χαρτιού Sappi διαχέονται στον ουρανό το πρωί, Westbrook, Μέιν, 24 Ιανουαρίου 2013.



14. Ένα ολόγιομο φεγγάρι ανατέλλει πάνω από τα βουνά Chugachskimi και αντανακλάται στη λίμνη Inlet Cook, κοντά στο Anchorage, Αλάσκα, 26 Ιανουαρίου 2012.



15. Πυκνά σύννεφα πάνω από την παραλία Coogee στο Σίδνεϊ, 29 Ιανουαρίου 2013.


24wro



Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

Θανατική ποινή στην Ελλάδα: Οι 4 γυναίκες που τους επιβλήθηκε η εσχάτη των ποινών

Posted: 10 Mar 2013 02:43 PM PDT






Η «μαύρη χήρα» ονομαζόταν...
 





Σταυρούλα Γκουρούση και ήταν η μία απο τις τέσσερις γυναίκες στις οποίες εφαρμόστηκε η θανατική ποινή στην Ελλάδα.

Ήταν 7η Γενάρη του 1959, στο Λεωνίδιο της Αρκαδίας, έμελλε να είναι η τελευταία μέρα της Μεταξίας, της εγκύου νύφης της Σταυρούλας Γκουρούση,η οποία δολοφονήθηκε άγρια απο την πεθερά και τον άντρα της. Η αμείλικτη πεθερά, πίστευε ότι η νύφη της είχε απατήσει το γιό της και το παιδί που κυοφορούσε ήταν καρπός παράνομου έρωτα, και απαίτησε να πάει στο Άργος να κάνει έκτωση. Ο γιατρός όμως αρνήθηκε να το κάνει γιατί η εγκυμοσύνη της Μεταξίας ήταν πολύ προχωρημένη. Έτσι η πεθερά αποφάσισε να πάρει το νόμο στα δικά της χέρια.

Εκείνο το πρωί του Γενάρη, όρμησε στη νύφη της η οποία ακόμα κοιμόταν και αφού την έδεσε και τη φίμωσε,τη χτύπησε πολλές φορές στο κεφάλι  μέχρι να πέσει λιπόθυμη και στη συνέχεια με τη βοήθεια του γιού της την  πέταξαν στη δεξαμενή νερού και την άφησαν να πνιγεί.

Το έγκλημα ήταν φαινομενικά τέλειο χωρίς κανένα ίχνος εγκληματική  ενέργειας, ενώ αποδείχθηκαν τέλειοι ηθοποιοί μάνα και γιός φωνάζοντας  πανικόβλητοι όταν δήθεν βρήκαν τη Μεταξία στο πηγάδι. Η φρικτή πράξη  τους όμως δεν άργησε να αποκαλυφθεί όταν ήρθε η ώρα να καταθέσουν στην  αστυνομία και οι καταθέσεις τους συγκρούονταν, ενώ οι ίδιοι φαίνονται να φάσκουν και να αντιφάσκουν και εν τέλει να κατηγορούν ο ένας τον άλλο.

Η Γκουβούση εκτελέστηκε στον Άγιο Ιωάννη Θεολόγο Υμηττού στις 27-8-1960 και ο γιός της στις φυλακές της Κέρκυρας τρεις μέρες μετά.

Η επόμενη περίπτωση, αφορά μία ακόμα θανάσιμη πεθερά, την Αλεξάνδρα  Μέρδη,ετών 67, η οποία δολοφόνησε το γαμπρό της ρίχνοντας στο φαγητό του παραθείο, επειδή ο «σώγαμπρος» όπως τον αποκαλούσε, είχε απότομο χαρακτήρα και ερχόταν συχνά σε σύγκρουση με τη γυναίκα του και τη πεθερά του. Η Μέρδη εκτελέστηκε στου Γουδή στις 4-9-1962

Στο ίδιο μέρος ένα μήνα μετά εκτελέστηκε και η Αθανασία Αγγελινού, 52ετών, η οποία στις 23 Ιουνίου του 1960, σκότωσε το σύζυγο και ξάδελφό της Νικόλαο, πολτοποιώντας με μία αξίνα το κεφάλι του. Ο λόγος ήταν οι συνεχείς απιστίες του συζύγου της, ο οποίος δε μπορούσε να δεχτεί τον υποσεξουαλισμό της γυναίκας του, ο οποίος είχε προκληθεί από ατύχημα.

Τέταρτη και τελευταία, κλείνει το χορό του θανάτου η 40χρονη Μανιάτισσα Αικατερίνη Δημητρέα, καταδικάστηκε 4 (!) φορές εις θάνατον, γιατί δολοφόνησε δηλητηριάζοντας με παραθείο την 70χρονη μητέρα της, τον αδερφό της τη θεία της και το τον 5χρονο ανιψιό της (η 4χρονη ανιψιά της γλύτωσε γιατί δεν έφαγε το δηλητηριασμένο λουκούμι). Ο λόγος του
πολλαπλού φονικού, είναι ότι η Δημητρέα, είχε εγκαταλειφθεί απο τον άντρα της λόγω του δύστροπου χαρακτήρα της και η οικογένειά της της το θύμιζε καθημερινά κατηγορώντας την. Η Αικατερίνη Δημητρέα εκτελέστηκε στις 10 Ιουλίου του 1965 στου Γουδή.

Στυγνοί αποτρόπαιοι δολοφόνοι, ή απλά προδομένες γυναίκες που ενέργησαν εν βρασμω ψυχής σε αναζήτηση της τιμής τους; Η δικαιοσύνη της τιμώρησε, αλλά εξαρτάται απο τη κρίση του καθενός αν θα της αθωώσει ή όχι η ιστορία.



24wro



Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

Ο υπέροχος κόσμος του National Geographic...

Posted: 10 Mar 2013 02:37 PM PDT


Ο υπέροχος κόσμος του National Geographic μέσα από φωτογραφίες...






























pinnokio.gr





Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου