Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

www.tsekouratoi.gr

www.tsekouratoi.gr


Δείτε πως ήταν η Έλενα Παπαβασιλείου το 2007!

Posted: 18 Jun 2012 03:15 PM PDT

Για πρώτη φορά την γνωρίσαμε
το 2007, μέσα από το τηλεοπτικό ριάλιτι του ALPHA "TV Stars παρουσιάστε"..



Η sexy Έλενα Παπαβασιλείου έκανε δηλώσεις για το αν...

θέλει να κάνει οικογένεια αλλά και το πως φαντάζεται τον ιδανικό άντρα που θέλει δίπλα της.



Εμείς ωστόσο, βρήκαμε και μια φωτογραφία της από την πρώτη μέρα που μας συστήθηκε τηλεοπτικά το 2007.



Την περίοδο αυτή, η Έλενα Παπαβασιλείου, λέει πως βρίσκεται σε άριστη φάση:



"Δεν είμαι απλώς σε καλή φάση, αλλά σε άριστη φάση, αυτό όμως δεν σημαίνει πως πάντα πρέπει να ευθύνεται ένας έρωτας".



Τονίζει μάλιστα πως όνειρο της είναι να κάνει οικογένεια: "Αυτό που σκέφτομαι είναι ένα ευτυχισμένο μέλλον. Δεν μπορώ να το βάλω σε καλούπια, αλλά νομίζω ότι έχω όλα όσα χρειάζονται για να δημιουργήσω μια ευτυχισμένη οικογένεια, όπου ο ένας θα είναι αφοσιωμένος στον άλλον".

http://www.kamikazi.gr/2012/06/2007.html





Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ζακ Γαλυφιανάκης: Πώς κατέκτησε το Hollywood

Posted: 18 Jun 2012 03:10 PM PDT


Την πρώτη φορά που τον είδαμε
σίγουρα μας θύμισε τον κύριο Θεμιστοκλή τον ψήστη, που ψήνει κεμπάπ στην καντίνα του στην Μιχαλακοπούλου, πάντα ιδρωμένος χωρίς μπλούζα με την κοιλίτσα του έξω. Είπαμε: «Δεν μπορεί, δε γίνεται, δεν είναι δυνατόν ο Θεμιστόκλας έγινε σταρ του Χόλιγουντ…»

Μπορεί εκ πρώτης όψεως, να μη μας γεμίζει το μάτι, να μην θέλουμε να παραδεχτούμε πως....



 είναι καλλιτέχνης, η περίπτωση του Ζακ Γαλιφιανάκη, όμως, είναι η επιτομή της λαϊκής ρήσης «τα φαινόμενα απατούν». Φτάνει να τον δεις να παίζει δυο λεπτά, όχι παραπάνω. Μέσα σε αυτά τα δυο λεπτά τον έχεις λατρέψει, σε έχει κερδίσει και τον έχεις βάλει στη λίστα με τους αγαπημένους σου ηθοποιούς.

Προσωπικά πριν μάθω ότι ....

είναι Ελληνάρας, τον έβλεπα στις ταινίες και έλεγα: «Δε γίνεται να πιστέψω πως αυτός ο τύπος είναι ξένης καταγωγής, αυτός είναι δικός μας, φαίνεται από τον τρόπο έκφρασης, τις κινήσεις του, τα χαρακτηριστικά του, το στήσιμό του, όλο του το είναι φωνάζει Ελλάδα με έναν τρόπο μαγικό».

Το ελληνικής καταγωγής «τρελόπαιδο», Ζακ Γαλιφιανάκης, παρ' όλο που είναι σε… hangover από το 2009, έχει καταφέρει να γίνει μία από τις πιο αγαπημένες φυσιογνωμίες του ελληνικού – και όχι μόνο – κοινού.

Καταγωγή από την Κρήτη

Με πατημένα τα 40, ο Γαλιφιανάκης, γεννήθηκε την 1η Οκτωβρίου του 1969 στη Βόρεια Καρολίνα των Ηνωμένων Πολιτειών. Η μαμά του, Μέρι Φράνσις, διαχειριζόταν το δημοτικό κέντρο τέχνης, ενώ ο μπαμπάς του, Χάρι Γαλιφιανάκης, ήταν πωλητής πετρελαίου θέρμανσης και η κρητική καταγωγή του τον οδήγησε στο να βαφτίσει τα παιδιά του (την αδερφή, τον αδερφό και τον ίδιο τον Ζακ) με τις παραδόσεις της ελληνικής ορθόδοξης θρησκείας. Παρ' όλο, όμως, που βαφτίστηκε χριστιανός ορθόδοξος, ο ίδιος έχει τις αμφιβολίες του για τη χρησιμότητα μιας οργανωμένης θρησκείας και η εμπιστοσύνη του σε αυτή δεν είναι αρκετή για να τον κρατήσει πιστό.

Η απίστευτη αυτή μορφή του κινηματογράφου έχει παραδεχτεί ότι παρ' όλο που δεν μιλάει ελληνικά, το ελληνικό στοιχείο και οι παραδόσεις υπήρξαν έντονες σε κάποιες φάσεις της ζωής του και αν και δεν μεγάλωσε σε τυπική ελληνική οικογένεια, οι στενοί δεσμοί με το υπόλοιπο σόι του και τα οικογενειακά τραπέζια αποδεικνύουν ότι στις φλέβες του κυλάει ελληνικό αίμα.

Ξεκίνησε σπουδές επικοινωνίας στο Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας, όπου κατάφερε να φτάσει πολύ κοντά στο πτυχίο. Ένας βαθμός, όμως, του κόστισε την αποφοίτηση και τότε ήταν που πήρε την απόφαση να φύγει για Νέα Υόρκη, χωρίς να ξέρει τι σχέδια είχε ο Θεός για αυτόν.

Κυνήγησε την τύχη του, πάλεψε, ίδρωσε..

Το έμφυτο ταλέντο του να κάνει τους άλλους να γελούν, ο Γαλιφιανάκης αποφάσισε να το αξιοποιήσει στη Νέα Υόρκη, σε διάφορα στέκια, κλαμπ και καφετέριες, συμμετέχοντας σε stand-up comedy shows. Ταυτόχρονα, δούλευε ως εισπράκτορας σε λεωφορεία για να βγάλει τα προς το ζην, μέχρι να έρθει ο πρώτος του ρόλος το 1996 στην τηλεοπτική σειρά «Boston Common».

Για μόλις 2 εβδομάδες δούλεψε ως κειμενογράφος στο Saturday Night Live, διάσημο αμερικάνικο βαριετέ show με κωμικά σκετς, ζωντανή μουσική, μαγικά, μιμήσεις κ.ο.κ., ενώ έπειτα άρχισαν να έρχονται μικροί ρόλοι σε ταινίες όπως «Corky Romano», «Bubble Boy», αλλά και μεγαλύτεροι, όπως στην περίπτωση του «Out Cold» τo 2001.



Δεν επαναπαυόταν με τίποτα, συνέχισε να αναζητά νέες συνεργασίες, το Σεπτέμβριο του 2001 ο Ζακ Γαλιφιανάκης κατάφερε να αποκτήσει το δικό του επεισόδιο στη σειρά «Comedy Central Presents», όπου το κάθε επεισόδιο αποτελούνταν από 30 λεπτά stand-up comedy με διαφορετικό κωμικό κάθε φορά.

Όλα αυτά συντέλεσαν στο να αποκτήσει το 2002 δική του εκπομπή στο καλωδιακό VH1, ένα talk show με τίτλο «Late World with Zach», όπου ακόμη είναι αγνώριστος, χωρίς μούσι και παίρνει συνεντεύξεις, κάνει σκετσάκια και γενικότερα δίνει παράσταση ως… Ζακ Γαλιφιανάκης.

Από το 2003 ως το 2005 συνέχισε με συμμετοχές στην επιτυχημένη σειρά «Tru Calling», ενώ το 2006 πρωταγωνίστησε ως Άλαν Φίνγκερ στο σόου «Dog bites man», το οποίο αποτελούσε ένα «ψεύτικο» ενημερωτικό πρόγραμμα που θυμίζει κάτι από «Candid Camera». Οι τηλεοπτικές εμφανίσεις συνεχίζονται και τον χαρισματικό κωμικό βρίσκουμε σε πολλές σειρές, όπως «The Sarah Silverman Program», «Tom Goes to the Mayor», ενώ το 2007 τον βλέπουμε και στην υποψήφια για 2 όσκαρ ταινία του Σον Πεν, «Into the wild».

Το πάθος του, όμως, για την stand-up comedy φαίνεται ότι μένει άσβεστο, γι' αυτό και περιοδεύει μαζί με τον Πάτον Όσγουλτ, τον Μπράιαν Πόσεν και τη Μαρία Μπάμφορντ ως «The Comedians of Comedy». Οι τέσσερις τους κάνουν εμφανίσεις σε ροκ μπαρ αντί για comedy clubs, προσπαθώντας να απευθυνθούν και σε ένα κοινό το οποίο ενδεχομένως δεν είχαν αγγίξει ακόμα.

Το 2008 εμφανίστηκε στο «Jackassworld.com: 24 Hour Takeover» όπου έπαιρνε συνεντεύξεις από διάφορα μέλη του καστ του «Jackass», ενώ την ίδια χρονιά κατέκτησε τον πρώτο του πρωταγωνιστικό ρόλο στην ανεξάρτητη ταινία «Visioneers» και τα πράγματα τώρα αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν, δείχνει πόσο καταπληκτικός είναι. Δείχνει ότι μόνο πρωταγωνιστικούς ρόλους του αξίζουν. Ο Ζακ τα κατάφερε!

Η αγάπη του για την μουσική

Ο ταλαντούχος ηθοποιός δοκίμασε τις δυνάμεις του και στο τραγούδι. Χωρίς να ξεφεύγει από τον αγαπημένο του χώρο της κωμωδίας, το 2006 συναντάμε τον Γαλιφιανάκη στο βίντεο κλιπ της Φιόνα Άπλ, «Not about love», ενώ ένα χρόνο αργότερα συνεργάζεται με τον Κάνιε Γουέστ για τη δεύτερη βερσιόν του βίντεο κλιπ για το τραγούδι «Can't Tell Me Nothing». Όλα αυτά φαίνεται του άνοιξαν το δρόμο να δοκιμάσει και τις δικές του δυνατότητες στο χώρο, αφού τον Ιούνιο του 2006 κυκλοφόρησε το σινγκλ «Come Over and Get It (Up in 'Dem Guts)», ένα κωμικό ραπ/χορευτικό τραγούδι με τη συνεργασία της Φιόνα Άπλ. Και σε αυτό τον τομέα έσκισε!

Αντρικά μεθύσια…

Όσο αισιόδοξος και να ήταν, σίγουρα ποτέ δεν φανταζόταν την επιτυχία του «Hangover», όπου με τα φιλαράκια του Φιλ (Μπράντλεϊ Κούπερ), Στου (Εντ Χελμς) και Νταγκ (Τζάστιν Μπάρθα) περνάνε το χειρότερο μεθύσι και hangover της ιστορίας, μπλέκοντας σε περιπέτειες που σε κάνουν να υπόσχεσαι ότι δεν θα ξαναβάλεις στάλα αλκοόλ στο στόμα σου. Η ταινία κέρδισε βραβείο Golden Globe ως η καλύτερη κωμωδία, ενώ βρίσκεται στη 10η θέση, στη δεκάδα ταινιών με τα περισσότερα κέρδη, της οποίας την πρωτιά κατέχει το «Avatar». Η ταινία χάρισε το Mtv Movie Award στον Γαλιφιανάκη για την καλύτερη κωμική ερμηνεία, ενώ την ίδια χρονιά, το 2010, ο ίδιος κέρδισε και το Hollywood Comedy Award.

Οι τέσσερις φίλοι, πάντως, δεν «έβαλαν μυαλό» και το hangover τους συνεχίστηκε με το «Hangover Part II», το οποίο προβλήθηκε στις αίθουσες της χώρας μας με μεγάλη επιτυχία.

Ο ίδιος ο Γαλιφιανάκης δήλωσε ότι απαγόρεψε στη μητέρα του να δει το… δεύτερο μεθύσι του, καθώς πιστεύει ότι είναι αρκετά «άσεμνο» για τα γούστα της, μιας και είχε δυσανασχετήσει στο πρώτο.

Όλα φαίνεται να πηγαίνουν κατ' ευχήν για τον διάσημο κωμικό , ο ίδιος πιστεύει ότι υπάρχει ζωή και πέρα από το να παίζεις σε μια χολιγουντιανή ταινία, γι' αυτό μοιάζει να μην αγχώνεται τόσο για τη λάμψη και τη δόξα, όσο για την ποιότητα ζωής.

Το καλύτερο κλείσιμο για αυτό το αφιέρωμα θεωρώ πως είναι τα παρακάτω video. Ας θυμηθούμε μερικές από τις γνωστές σκηνές του σε ταινίες που προκαλούν γέλιο.

Πηγή





Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

The Power of Words

Posted: 18 Jun 2012 03:05 PM PDT


Οι λέξεις μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο.

Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ
Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Γιατί τα παράθυρα στα αεροπλάνα είναι οβάλ

Posted: 18 Jun 2012 03:00 PM PDT


Σκεφτήκατε γιατί;


Γιατί πχ τα παράθυρα στα αεροπλάνα δεν είναι τετράγωνα ή ολοστρόγγυλα, αλλά έχουν σχήμα οβάλ; Τυχαίο;

Δε νομίζω... Δείτε!.....



Ας μπούμε λοιπόν κατευθείαν στο ψητό!

Για να καταλάβουμε γιατί τα αεροπλάνα έχουν παράθυρα σε οβάλ σχήμα, ας ξεκινήσουμε

από κάτι άλλο...

Οι τρύπες που έχουν στρογγυλεμένες άκρες έχουν πιο δυνατή δομή και δεν σπάνε εύκολα. Επίσης, δεν κάνουν ρωγμές αν ασκηθεί έντονη πίεση επάνω τους.

Όταν λέμε στρογγυλεμένες άκρες, φανταστείτε το εξής για να καταλάβετε:

φανταστείτε ότι κάνουμε μία τρύπα στην γωνία ενός γυαλιού, αλλά το γυαλί μας στη γωνία του, δεν σχηματίζει γωνία 90 μοιρών, αλλά κάνει καμπύλη...

Σε μια καμπίνα αεροπλάνου, αν ένα παράθυρο ραγίσει, θα δημιουργήσει έκρηξη λόγω της αποσυμπίεσης!

Η σοβαρότητα αυτού του προβλήματος έγινε αντιληπτή για πρώτη φορά, όταν το πρώτο εμπορικό αεροσκάφος, το De Havilland Comet της Βρετανίας, συνετρίβει 3 φορές από τη μέρα που βγήκε στην κυκλοφορία, το 1952!

Ο λόγος και στις 3 περιπτώσεις ήταν η αλλοίωση των μετάλλων. Και το μεγαλύτερο μέρος αυτής της αλλοίωσης, που άγγιζε το 70%, προήλθε από τις γωνίες των μεγάλων παραλληλόγραμμων παραθύρων του...



Έτσι, το αεροσκάφος ανακατασκευάστηκε, και αυτή τη φορά, είχε πιο δυνατά, στρόγγυλα παράθυρα.



Θα μου πείτε όμως...

Αν τα στρόγγυλα παράθυρα είναι πιο δυνατά, τότε γιατί τα γνωστά σε όλους μας Boeing και Airbus έχουν οβάλ παράθυρα και όχι ολοστρόγγυλα;

Καλή ερώτηση!

Η εξήγηση είναι απλή: Αν τα παράθυρα ήταν στρόγγυλα, θα χρειαζόταν περισσότερο συμπαγές υλικό("τζάμι") ανάμεσα στα παράθυρα, δηλαδή... περισσότερα έξοδα!



Τα οβάλ παράθυρα προσφέρουν μεγαλύτερη επιφάνεια παραθύρου, άρα και καλύτερη θέα στους επιβάτες, καθώς επίσης και εξυπηρετούν επιβάτες με διαφορετικό σωματικό ύψος (και τους κοντούς, αλλά καί τους 2μετρους!)



Έτσι, ανακεφαλαιώνοντας, τα αεροπλάνα έχουν οβάλ παράθυρα, ώστε να αντέχουν πολύ περισσότερη πίεση, καθώς επίσης και για να είναι πιο μεγάλα και πρακτικά, στο να βλέπουμε την θέα.

exodosclub





Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Διάσημοι σε νεαρή ηλικία και τώρα

Posted: 18 Jun 2012 02:55 PM PDT


Robert Pattinson
Αναρωτηθήκατε ποτέ πως ήταν σε βρεφική ηλικία οι Ashton Kutcher, Brad Pitt, George Clooney, Ben Affleck, Leonardo DiCaprio, Robert Pattinson και πολλοί ακόμη διάσημοι άνδρες ηθοποιοί και τραγουδιστές;

Δείτε το πολύ ενδιαφέρον αφιέρωμα που ακολουθεί…



Brad Pitt

Διάσημοι σε νεαρή ηλικία και τώρα (1)

George Clooney

Διάσημοι σε νεαρή ηλικία και τώρα (2)

Ben Affleck

Διάσημοι σε νεαρή ηλικία και τώρα (3)

Leonardo DiCaprio

Διάσημοι σε νεαρή ηλικία και τώρα (4)< Drake

Διάσημοι σε νεαρή ηλικία και τώρα (5)

Zac Efron

Διάσημοι σε νεαρή ηλικία και τώρα (6)

Harrison Ford

Διάσημοι σε νεαρή ηλικία και τώρα (7)

Tahj Mowry

Διάσημοι σε νεαρή ηλικία και τώρα (8)

Ashton Kutcher

Διάσημοι σε νεαρή ηλικία και τώρα (13)

James Franco

Διάσημοι σε νεαρή ηλικία και τώρα (9)

Jamie Foxx

Διάσημοι σε νεαρή ηλικία και τώρα (10)

Rupert Grint

Διάσημοι σε νεαρή ηλικία και τώρα (11)

Josh Hutcherson

Διάσημοι σε νεαρή ηλικία και τώρα (12)

Ryan Seacrest

Διάσημοι σε νεαρή ηλικία και τώρα (15)

Justin Timberlake

Διάσημοι σε νεαρή ηλικία και τώρα (16)

Usher

Διάσημοι σε νεαρή ηλικία και τώρα (17)

Milo Ventimiglia

Διάσημοι σε νεαρή ηλικία και τώρα (18)

Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ



Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

To καρπούζι είναι το... φυσικό Viagra

Posted: 18 Jun 2012 02:50 PM PDT

Μια φέτα δροσερό καρπούζι
παρουσιάζει παρόμοιες ιδιότητες με αυτές του Viagra, σύμφωνα με ερευνητές, καθώς περιέχει κιτρουλίνη, που μπορεί να προκαλέσει την παραγωγή συστατικού που έχει...



το διάσημο μπλε χαπάκι. Το εν λόγω συστατικό βοηθά στη χαλάρωση των αγγείων του οργανισμού, όπως ακριβώς συμβαίνει όταν ένας άντρας λαμβάνει Viagra. Η κιτρουλίνη αντιδρά με τα ένζυμα του οργανισμού όταν καταναλώνεται σε μεγάλες ποσότητες και αλλάζει σε αργινίνη, ένα αμινοξύ που ωφελεί την καρδιά, το κυκλοφορικό και το ανοσοποιητικό. Η αργινίνη ενισχύει το νιτρικό οξύ που ηρεμεί τα αιμοφότα αγγεία και έχει την ίδια επίδραση με το Viagra, που αντιμετωπίζει τη στυτική διαταραχή και ίσως την εμποδίζει δήλωσε ο ερευνητής Μπίμου Πατίλ. Ο Τοντ Βένερ, που μελετά την παραγωγή καρπουζιών στο πολιτειακό πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας, δήλωσε ότι όποιος παίρνει Viagra δεν θα πρέπει να περιμένει το ίδιο αποτέλεσμα από το καρπούζι. Ο Βένερ θεωρεί πως ακούγεται ενδιαφέρον ως αποτέλεσμα αλλά όχι σαν υποκατάστατο φαρμάκου. Το κιτρικό οξύ μπορεί να βοηθήσει και με τη στηθάγχη, την υψηλή πίεση και άλλα καρδιαγγειακά προβλήματα, σύμφωνα με την έρευνα. Περισσότερη κιτρουλίνη-περίπου 60%- βρίσκεται στη φλούδα παρά στη σάρκα αλλά αυτό ποικίλλει. Ωστόσο οι επιστήμονες μπορεί να βρουν τρόπους να ενισχύσουν τη συγκέντρωση στη σάρκα. Η κιτρουλίνη βρίσκεται στα καρπούζια όλων των χρωμάτων και είναι υψηλότερη σε αυτά με την πιο κίτρινη επιφάνεια δήλωσε η ερευνήτρια Πενέλοπε Περκινς-Βεάζι, η οποία εκτιμά ότι η έρευνα του Πατίλ είναι έγκυρη αλλά με έναν περιορισμό. Κάποιος θα πρέπει να φάει περίπου 6 φλιτζάνια καρπούζι για να έχει αρκετή κιτρουλίνη που θα ενισχύσει τα επίπεδα αργινίνης στο σώμα. Το καρπούζι είναι διουρητικό και αποτελούσε ομοιοπαθητική αγωγή για νεφροπαθείς πριν γίνει εκτεταμένη η χρήση της αιμοκάθαρσης. «Άλλο θέμα είναι η ποσότητα της ζάχαρης, την οποία η μεγάλη κατανάλωση θα μπορούσε να στείλει στο κυκλοφορικό-κάτι που θα μπορούσε να προκαλέσει κράμπα», σύμφωνα με την Πέρκινς-Βεάζι. Ο Πατίλ δήλωσε ότι θα ήθελε να κάνει περαιτέρω έρευνες σχετικά με το πώς θα μειώσει την περιεκτικότητα ζάχαρης στο καρπούζι. Η σχέση μεταξύ κιτρουλίνης και αργιλίνης θα μπορούσε να φανεί βοηθητική σε αυτούς που είναι παχύσαρκοι ή υποφέρουν από διαβήτη τύπου ΙΙ



http://www.iefimerida.gr






Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τι σημαίνει η στάση που κοιμάστε μαζί ?

Posted: 18 Jun 2012 02:45 PM PDT


Η στάση που κοιμούνται τα ζευγάρια
αποκαλύπτει την ποιότητα και την ψυχολογία της σχέσης! Εσείς πώς κοιμάστε ?





1) Η γυναίκα είναι σε εμβρυική στάση και ο άνδρας την αγκαλιάζει.

Ο άνδρας δείχνει προστατευτική διάθεση απέναντι στη γυναίκα. Οι ρόλοι είναι παραδοσιακοί και η σχέση πλήρης και ισορροπημένη.





2) Ο άνδρας κοιμάται ανάσκελα και η γυναίκα κοιμάται με γυρισμένη την πλάτη σε εμβρυική στάση.Το ζευγάρι αγαπά την ανεξαρτησία και απεχθάνεται την καταπίεση.



3) Το ζευγάρι κοιμάται πλάτη με πλάτη, και τα σώματα εφάπτονται.Η πιο ερωτική στάση ύπνου. Η σχέση είναι σχετικά επιφανειακή και παίζει μεγάλο ρόλο το σεξ.



4) Το ζευγάρι κοιμάται πλάτη με πλάτη, και τα σώματα δεν αγγίζονται.Η σχέση έχει ψυχρανθεί ή έχει προηγηθεί καυγάς.



5) Το ζευγάρι κοιμάται πρόσωπο με πρόσωπο.Η σχέση είναι στην αρχή και το ζευγάρι πολύ ερωτευμένο!



6) Ο άνδρας κοιμάται ανάσκελα ή πλάι και αγκαλιάζει τη γυναίκα, η οποία ακουμπά στο στήθος του.

Έτσι κοιμούνται τα περισσότερα ζευγάρια. Η σχέση είναι τρυφερή και αγαπησιάρικη, και η γυναίκα θέλει να μπορεί να στηρίζεται στον άντρα της.



7) Η γυναίκα κοιμάται ανάσκελα ή πλάι και αγκαλιάζει τον άνδρα, ο οποίος ακουμπά στο στήθος της.Ο άνδρας έχει την ανάγκη να νιώθει μητρική στοργή από τη γυναίκα του.






enimerwsi.gr
Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η φωτογραφία του "γονατισμένου" Έλληνα κάνει το γύρο του Ίντερνετ

Posted: 18 Jun 2012 02:40 PM PDT


Το μήνυμα τους με τον δικό τους τρόπο στέλνουν
σε όλο τον κόσμο οι έλληνες χρήστες του διαδικτύου. Μια φωτογραφία που είναι αφιερωμένη στις ελληνικές εκλογές, κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του Internet, με τον τίτλο «Γονατίζω για να βάλω δύναμη να σηκωθώ». Σε Facebook, Twitter και άλλα....













κοινωνικά δίκτυα, η εικόνα του γονατισμένου έλληνα με φόντο τη γαλανόλευκη, στέλνει το μήνυμα της παγκοσμίως, σε όσους συκοφαντούν τη χώρα μας. Μάλιστα η εικόνα του γονατισμένου έλληνα, είναι άκρως συμβολική, δείχνοντας πως ο λαός μας μπορεί να «γονατίζει», αλλά στο τέλος πάντα καταφέρνει να στέκεται όρθιος και να ξεπερνά τα εμπόδια και τις δυσκολίες.
enimerwsi.gr


Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η ρίγανη σκοτώνει τον καρκίνο του προστάτη

Posted: 18 Jun 2012 02:35 PM PDT


H ρίγανη είναι ένας αρωματικό
θαμνώδες φυτό που αφθονεί στην ελληνική φύση. Χρησιμοποιείται κατά κόρον στην κουζίνα, ενώ φημίζεται και για τις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες. Τα προτερήματα όμως της ρίγανης δεν περιορίζονται στο να δίνει νοστιμιά και στο να....





καταπολεμά τα βακτήρια: ένα συστατικό της θεωρείται ότι σκοτώνει τα καρκινικά κύτταρα του προστάτη. Έρευνα που δημοσιεύεται από την Ένωση Αμερικανικών Εταιρειών Πειραματικής Βιολογίας υποστηρίζει πως ένα από τα βασικά συστατικά της ρίγανης, η καρβακρόλη, καταπολεμά τον καρκίνο του προστάτη.

Η επικεφαλής της έρευνας Σουπρίγια Μπαβαντεκάρ, καθηγήτρια φαρμακολογίας στο Πανεπιστήμιο του Λονγκ Άιλαντ δηλώνει πως «η καρβακρόλη ήταν γνωστή για την αντιβακτηριδιακή και αντιφλεγμονώδη δράση της», αλλά τα πειράματα έδειξαν πως έχει τη δυνατότητα να σταματήσει την ανάπτυξη όγκων του προστάτη.

Η καρβακρόλη προκαλεί απόπτωση -ή "αυτοκτονία κυττάρων"- στα καρκινικά κύτταρα του προστάτη. Παρότι τα πειράματα δείχνουν τον τρόπο λειτουργίας της καρβακρόλης, οι επιστήμονες επιχειρούν να κατανοήσουν πώς η ουσία εξοντώνει τα καρκινικά κύτταρα.

Σύμφωνα με την Αμερικανική Αντικαρκινική Εταιρεία, ο καρκίνος του προστάτη είναι το δεύτερο πιο θανατηφόρο είδος καρκίνου στις ΗΠΑ, με τα διαγνωσμένα περιστατικά να εκτιμώνται σε 240000 ως το τέλος του 2012.

Στην Ελλάδα ο καρκίνος του προστάτη προκαλεί τον θάνατο σε 1200 άτομα το χρόνο, ενώ τα άτομα που επιβιώνουν με αυτή τη διάγνωση μπορεί να είναι ακόμα και δεκαπλάσια.

Η θεραπευτική αντιμετώπιση είναι μακροχρόνια και συχνά περιέχει πολλές μεθόδους. Οι πιο συχνές μορφές αντιμετώπισης του καρκίνου του προστάτη είναι:

*Ολική προστατεκτομή: με χειρουργική αφαίρεση που είναι η λύση που επιλέγεται πιο συχνά ως πρώτης γραμμής θεραπεία του καρκίνου του προστάτη
*Ακτινοθεραπεία: εναλλακτική ή πρόσθετη στην προστατεκτομή (πιθανόν με λιγότερες παρενέργειες)
*Κρυοθεραπεία (χρησιμοποιείτε λιγότερο συχνά)
*Βραχυθεραπεία (χρησιμοποιείτε λιγότερο συχνά)
*Ορμονοθεραπεία (χορηγείται σχεδόν σε όλους τους ασθενείς)

Πηγή: iatronet.gr

Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Καρκίνος του μαστού: Να μην φοβόμαστε!

Posted: 18 Jun 2012 02:30 PM PDT


Και μόνον η φράση καρκίνος του μαστού αρκεί.
Δεν χρειάζεται να προσθέσουμε τίποτε περισσότερο για να τρομάξουμε ή να χάσουμε τη γη κάτω από τα πόδια μας στο άκουσμά της. «Ομως μπορούμε να τον προλάβουμε και να τον ξεπεράσουμε, αν πρωτίστως...



δεν στενοχωριόμαστε. Ωστόσο, πρέπει να φροντίζουμε να κάνουμε νωρίς και καλή συντροφική σχέση. Να τεκνοποιούμε σε μικρές ηλικίες, πριν από τα 40. Να μην αφήνουμε πίσω την υγεία μας τρέχοντας για την επαγγελματική αποκατάσταση και την καριέρα μας» αναφέρει η δρ Λυδία Ιωαννίδου - Μουζάκα, πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας, επ. καθηγήτρια της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, γυναικολόγος - χειρουργός και ιδρυτικό μέλος του κέντρου «Ελλη Λαμπέτη».



Επίσης, πρέπει να ξέρουμε πως από ό,τι ψηλαφίζουμε μόνες μας κατά την υποτυπώδη αλλά ωστόσο ουσιαστική αυτοεξέταση του μαστού μας «τα εννέα στα δέκα δεν είναι καρκίνος», όπως μας λέει η δρ Μουζάκα.



«Οι κύστεις, τα λιπώματα, τα ινο-αδενώματα, τα αιματώματα, τα ινο-λιπώματα, όλα αυτά είναι καλοήθεις όγκοι. Είναι πιο συχνά από τον καρκίνο του μαστού και επομένως από τις δέκα γυναίκες που θα ψηλαφίσουν ογκίδιο, οι εννέα δεν θα έχουν καρκίνο» αναφέρει χαρακτηριστικά και συμβουλεύει:



- Να μη φοβόμαστε.



- Να μην περιμένουμε να φτάσουμε στο σημείο να βρούμε τον καρκίνο με ψηλάφηση.



- Να κάνουμε μετά τα σαράντα κάθε χρόνο μαστογραφία, εφόσον δεν έχουμε κληρονομικό ιστορικό. Εάν έχουμε κληρονομικό ιστορικό, θα πρέπει να ξεκινάμε τη μαστογραφία δέκα χρόνια νωρίτερα από την ηλικία εμφάνισης στη μητέρα ή την αδελφή μας.



- Εάν δεν έχουμε τεκνοποιήσει και είμαστε 35 ή 36 ετών, πρέπει να κάνουμε μαστογραφία πριν από την εγκυμοσύνη.



- Εάν δεν μπορούμμε να τεκνοποιήσουμε και πρόκειται να υποβληθούμε σε εξωσωματική γονιμοποίηση, ακόμη και στην ηλικία των τριάντα, είναι απαραίτητη μια μαστογραφία πριν από τη διέγερση των ωοθηκών. Διότι κάλλιστα μπορεί να υπάρχει ένας υποκλινικός, μη ψηλαφητός καρκίνος, να τον αγνοεί η ίδια η γυναίκα, να τον αγνοεί και ο γιατρός της και κατά την εγκυμοσύνη, με τις ορμόνες που αλλάζουν αυτός να φουντώσει. Αν δεν κάνουμε τη μαστογραφία, δεν θα μπορέσουμε να τον ανακαλύψουμε.



Η ΜΑΣΤΕΚΤΟΜΗ



Οταν σε μια γυναίκα διαγνωστεί καρκίνος του μαστού, πρέπει να μη σκεφτεί ότι έμεινε μόνη της. Να ζητήσει τη στήριξη ψυχολόγου ή ειδικών κέντρων όπως το Κέντρο Ψυχοκοινωνικής Στήριξης «Ελλη Λαμπέτη». Επίσης, είναι σημαντικό να αντιμετωπίζουμε ώριμα το θέμα της απώλειας του συμβόλου της θηλυκότητάς μας, του μαστού μας.



«Ασφαλώς η μαστεκτομή είναι μια ακρωτηριαστική επέμβαση. Γι' αυτό και εμείς οι γιατροί επιμένουμε στο ότι τα ασφαλιστικά ταμεία πρέπει να καλύπτουν την ανάπλαση του μαστού. Η ανάπλαση του μαστού δεν είναι μια επέμβαση κοσμητική, αισθητική. Είναι μια επέμβαση αποκατάστασης μιας αναπηρίας. Ωστόσο, μεταξύ των γυναικών που διαγιγνώσκονται με καρκίνο του μαστού υπάρχουν και εκείνες που έχουν την υποστήριξη του συζύγου τους και μπορούν να δεχθούν καλύτερα αυτήν την απώλεια. Σε πολλές περιπτώσεις η απώλεια του μαστού μπορεί να κάνει καλύτερες και πιο στοργικές τις σχέσεις των δύο συζύγων. Αρκεί το ζευγάρι να δεχθεί ψυχοκοινωνική στήριξη. Τότε δεν υπάρχει περίπτωση η γυναίκα με καρκίνο του μαστού να μείνει μόνη της και να το παλεύει. Εχουμε δει στο κέντρο "Ελλη Λαμπέτη" ότι τα ζευγάρια που έρχονται, ενημερώνονται και μπαίνουν σε πρόγραμμα στήριξης, δεν χωρίζουν. Σε άλλες περιπτώσεις, η μαστεκτομή μπορεί να μη γίνει αποδεκτή ή να μην μπορεί να εφαρμοστεί λόγω κόστους. Πάντως, σε κάθε περίπτωση εκείνο που πρέπει να αποβάλουμε είναι ο φόβος» λέει η κ. Μουζάκα.



ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΔΡΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ



Ας σημειωθεί πως η εμφάνιση της νόσου σε άρρενες, παρ' ότι σπανιότατη, δεν είναι άγνωστη. Ο καρκίνος του μαστού στον άνδρα έχει χειρότερη έκβαση για τους εξής απλούστατους λόγους:



1. Ο άνδρας δεν πάει στον γιατρό αμέσως μόλις διαπιστώσει κάποια ανωμαλία στον μαστό.



2. Δυστυχώς αργεί να διαγνωστεί διότι ασθενείς και γιατροί δεν τον σκέφτονται εύκολα.



3. Λόγω καθυστερημένης διάγνωσης και λόγω του μικρού μεγέθους του μαστού, έχουμε πιο συχνή διήθηση του δέρματος ή του μυός που βρίσκεται πίσω από τον μαστό (μείζων θωρακικός), με αποτέλεσμα τη διευκόλυνση των μεταστάσεων.



S.Digeni@nepnews.gr



Espressonews.gr



Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

«Έμεινα γιατί αγαπώ τον Παναθηναϊκό»

Posted: 18 Jun 2012 02:25 PM PDT


Την τεχνική ηγεσία του
Παναθηναϊκού θα συνεχίσει να βρίσκεται ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, ο οποίος πήρε την απόφαση να παραμείνει, γιατί όπως δήλωσε αγαπά τον σύλλογο. Πιο συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος τεχνικός δήλωσε πως σε αυτές τις δύσκολες στιγμές ήθελε να....





βρίσκεται κοντά στην ομάδα, καθώς αυτός ήταν ο λόγος, που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην παραμονή του: "Το να παραμείνω στον Παναθηναϊκό αποτελεί για μένα μια πράξη η οποία θεωρώ ότι αποδεικνύει την μεγάλη μου αγάπη για το Σύλλογο. Αποδεικνύει επίσης την θέληση μου να συμμετέχω και να βοηθήσω στην οικοδόμηση ενός νέου πρότζεκτ.

Όπως όλοι αναμφισβήτητα καταλαβαίνουν, ιδιαίτερα σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάει ο Σύλλογος, δεν είναι για τα χρήματα που παραμένω.

Είναι για να μπορέσω να ανταποδώσω τον όμορφο και φιλικό τρόπο με τον οποίο όλοι μου συμπεριφέρθηκαν στο club στη διάρκεια του ενάμιση αυτού έτους, καθώς επίσης και για να δείξω από την πλευρά μου τη χαρά και τη μεγάλη μου αγάπη για τον Παναθηναϊκό.

Γνωρίζω τα ρίσκα και τις δυσκολίες που αναλαμβάνω, ήθελα όμως αυτές τις δύσκολες στιγμές να βρίσκομαι δίπλα σε όλους στον αγαπημένο μου Παναθηναϊκό" ήταν τα λόγια του Πορτογάλου.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε και ανακοίνωση, με την οποία γνωστοποιεί τη συμφωνία της με τον Φερέιρα:

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον κ. Ζεσουάλντο Φερέϊρα για την ανανέωση της συνεργασίας μας για δύο ακόμα χρόνια".
http://www.trelokouneli.gr/2012/06/blog-post_8541.html
Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Εργαλεία βασανισμού στο κάστρο του κόμη Δράκουλα

Posted: 18 Jun 2012 02:20 PM PDT


Έκθεση εργαλείων βασανισμού, που
χρησιμοποιούνταν κατά το Μεσαίωνα, φιλοξενεί από την περασμένη Παρασκευή ως και τις 14 Οκτωβρίου το Κάστρο Μπραν του θρυλικού κόμη Δράκουλα, στη Ρουμανία. Μεταξύ των εργαλείων βασανισμού που διεγείρουν την περιέργεια του....




επισκέπτη είναι η σιδηρά παρθένος, ένα σιδερένιο κουβούκλιο, το εσωτερικό του οποίου καλύπτεται από προσεκτικά τοποθετημένα αιχμηρά αντικείμενα, που σκοπό έχουν να βασανίσουν όποιον καταλήξει εκεί.

Τα καρφιά καταλήγουν στα μάτια, στο στήθος και την πλάτη του θύματος, αλλά αποφεύγουν να τραυματίσουν κάποιο όργανο ζωτικής σημασίας, προκειμένου το θύμα να αιμορραγεί και να υποφέρει για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Επίσης, στα εκθέματα περιλαμβάνεται η κλίνη του Προκρούστη, μάσκες ντροπής, χειροπέδες, δρεπάνια, αλυσίδες, ζώνες παρθενίας και η καρέκλα του Ιούδα, ένα κάθισμα σαν πυραμίδα, όπου το θύμα καθόταν πάνω, έτσι ώστε η κορυφή της πυραμίδας να μπαίνει σε κάποια οπή και δενόταν με σχοινιά η βαρίδια. Αυτά σιγά-σιγά τραβούσαν προς τα κάτω.

Συνολικά εκτίθενται 53 εργαλεία βασανισμού, που αποτελούν τμήμα ιδιωτικών συλλογών από την Ιταλία και την Ισπανία.

Η είσοδος στην έκθεση απαγορεύεται σε άτομα κάτω των 16 ετών.
http://www.trelokouneli.gr/2012/06/blog-post_6275.html
Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Το κάπνισμα της έσωσε την ζωή!

Posted: 18 Jun 2012 02:15 PM PDT



Το κάπνισμα έσωσε την ζωή μια γυναίκας, στις ΗΠΑ, όταν βγήκε έξω για να...


κάνει τσιγάρο δευτερόλεπτα πριν πέσει ένα δέντρο πάνω στο σπίτι της! Η Brenda , από την... πολιτεία South Carolina, βγήκε έξω από την κουζίνα για να καπνίσει ένα τσιγάρο όταν ξαφνικά μια βελανιδιά έπεσε πάνω στο σπίτι της
Dinatos

Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αυτά είναι τα πιο συχνά λάθη που κάνουμε στο Facebook

Posted: 18 Jun 2012 02:11 PM PDT


Ακόμη κι αν δεν έχετε φθάσει στο σημείο του να...


ζείτε μέσω Facebook, είναι πολύ πιθανό να περνάτε αρκετό χρόνο εκεί. Μήπως όμως το παρακάνετε;



Μήπως η...

συμπεριφορά σας στο Facebook είναι λίγο παρεξηγίσιμη; Μήπως κινδυνεύετε να χάσετε φίλους;



Δείτε εδώ το σαβουάρ-βιβρ που θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε το προφίλ σας «καθαρό».





1. Μην ρετουσάρετε υπερβολικά τις φωτογραφίες σας.Λογικά, οι περισσότεροι φίλοι που έχετε στο Facebook σας έχουν δει και στην πραγματικότητα. Οπότε, μην κάνετε τον κόπο να παίζετε με το PhotoShop.





2. Μην κάνετε κατάχρηση του Foursquare.Ποιος ο λόγος να ενημερώνετε τους πάντες για το αν μπήκατε στο σπίτι ή βγήκατε; Αν δεν θέλετε να αποκτήσετε την ταμπέλα του επιδειξιομανούς, κρατήστε το Foursquare για τις πραγματικά ξεχωριστές εμπειρίες. Ναι, όπως ο τελικός του Champions League...





3. Μην καλείτε όλους τους φίλους σας να παίξουν παιχνίδιαΌπως στην πραγματική ζωή, έτσι και στο Facebook, είναι πολύ σημαντικό να ξεχωρίζετε ποιος ενδιαφέρεται για τι. Σκεφθείτε το: θα καλούσατε ένα χορτοφάγο φίλο σας σε μπάρμπεκιου;





4. Προσοχή στις μυστικές ερωτήσειςΌταν απαντάτε «μυστικές ερωτήσεις» για φίλους σας, δεν χρειάζεται να τις ποστάρετε στο wall τους. Για ευνόητους λόγους...





5. Μην στέλνετε friend request σε άτομα που σας «έβγαλαν» από φίλουςΕίναι σαν να προσεγγίζετε ξανά το παλιό αμόρε που σας «έφτυσε». Κάποιο λόγο θα είχε και, εν τέλει, δεν σας νοιάζει κιόλας. Ή τουλάχιστον δεν θα έπρεπε. Αυτό υπαγορεύει ο κανόνας της αξιοπρέπειας.





6. Μην αλλάζετε συνέχεια το relationship statusΕίστε σε μία σχέση που πάει και δεν πάει. Τη μία μέρα έτσι, την άλλη «γιουβέτσι». Αυτό είναι δικό σας θέμα και δεν πρέπει να το κάνετε βούκινο στο Facebook. Μην αλλάζετε κάθε μέρα από «Single» σε «In a relationship» και τούμπαλιν. (Εκτός αν είστε έως 15 ετών). Γι' αυτό άλλωστε ο Mark (ο Ζuckerberg) προνόησε και έφτιαξε το κουμπάκι «It's complicated»...





7. Μην σχολιάζετε το status relationship των άλλων...ιδίως όταν έχει αλλάξει από «In a relationship» σε «Single». Μην ρωτάτε «δημοσίως». Αν πραγματικά ενδιαφέρεστε, στείλτε private μήνυμα.





8. Μην φτιάχνετε profile για το αγέννητο παιδί σαςΈχετε τρελαθεί από τη χαρά σας που θα κάνετε παιδί και θέλετε να το μοιραστείτε με όλους; Μπορείτε να το κάνετε μέσω του δικού σας προφίλ! Δεν χρειάζεται να φτιάξετε προφίλ για το έμβρυο. Αν μπορούσε να σας μιλήσει, μάλλον κι εκείνο το ίδιο θα σας έλεγε!





9. Μην ανοίγετε κοινό profile με το έτερον ήμισυΑγοράσατε μαζί σπίτι, αυτοκίνητο, πήρατε σκύλο και αποκτήσατε παιδί. Μην ξεχνάτε ότι εξακολουθείτε να είστε δύο διαφορετικοί άνθρωποι με ξεχωριστές προσωπικότητες. Διατηρείστε δύο ξεχωριστά προφίλ.





10. Μην κάνετε tag όλους τους φίλους σας σε όλες τις φωτογραφίεςΑν θέλουν να κάνουν tag μπορούν να το κάνουν και μόνοι τους. Αν δεν το κάνουν σημαίνει ότι δεν θέλουν. Απλό!

http://himaira.blogspot.com/2012/06/facebook_18.html



Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

28χρονη έχει πάει ήδη με 177 άνδρες

Posted: 18 Jun 2012 02:05 PM PDT

Η 28χρονη Biannca Lake, πρώην παίκτρια του βρετανικού X Factor και πρώην στρίπερ αποκάλυψε ότι...


έχει κάνει σεξ με περισσότερους από 177 άνδρες... προσθέτοντας ότι «κατά βάθος όλες οι γυναίκες θα ήθελαν να είναι σαν κι εμένα».



Η νεαρή κοπέλα δήλωσε ότι δεν συμφωνεί με το χαρακτηρισμό της «εύκολης» που της αποδίδουν, λέγοντας ότι όσοι την κριτικάρουν απλά… τη ζηλεύουν!



«Πολλές κοπέλες με κατακρίνουν, αλλά κατά βάθος θέλουν να γίνουν σαν κι εμένα. Και πολλές είναι σαν κι εμένα, απλά εγώ δεν ντρέπομαι γι' αυτά που κάνω» είπε στην τηλεοπτική εκπομπή «How To Get A Life» του BBC3.



Η ίδια πρόσθεσε ότι υπάρχουν πολλά αγόρια στον κόσμο για να είναι πιστή μόνο σε ένα και πως η μόνη περίοδος του χρόνου που θα της άρεσε να είναι σε σχέση είναι τα Χριστούγεννα ή τα γενέθλιά της… αλλά κατά τ' άλλα οι σχέσεις της προκαλούν στρες.



Ομολόγησε ακόμη ότι η μοναδική φορά που ήταν αφοσιωμένη σε έναν άντρα, εκείνος κατέληξε να της «ραγίσει την καρδιά».



H Biannca τρίτη από αριστερά σε παλαιότερη εμφάνισή της στο X Factor

Dinatos
Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ποιες επιφάνειες είναι οι πιο μολυσμένες στα ξενοδοχεία;

Posted: 18 Jun 2012 02:00 PM PDT

Καθώς πλησιάζουν οι καλοκαιρινές
διακοπές, μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα έρχεται να υπενθυμίσει ότι τα μικρόβια αφθονούν στα ...



δωμάτια πολλών ξενοδοχείων και μάλιστα όχι μόνο σε αναμενόμενα μέρη, όπως οι λεκάνες στις τουαλέτες και οι νιπτήρες. Σύμφωνα με τη μελέτη, εκτός από τα μπάνια, οι πιο μολυσμένες επιφάνειες είναι τα τηλεκοντρόλ και οι διακόπτες του φωτός (πορτατίφ ή άλλοι) δίπλα στα κρεβάτια, ενώ δεν… πάνε πίσω και τα πλήκτρα των τηλεφώνων.



Οι ερευνητές των πανεπιστημίου του Χιούστον, της Ν. Καρολίνα και του Πέρντιου, που παρουσίασαν τα ευρήματά τους σε συνέδριο της Αμερικανικής Εταιρείας Μικροβιολογίας, στο Σαν Φρανσίσκο, σύμφωνα με το «Science», ερεύνησαν τα αμερικανικά ξενοδοχεία και βρήκαν επίσης υψηλά επίπεδα βακτηριακής μόλυνσης στα σφουγγάρια, τα γάντια, τα σφουγγαρόπανα και στα άλλα είδη που χρησιμοποιούνται από το προσωπικό για την καθαριότητα των δωματίων, γεγονός που διευκολύνει τη μετάδοση των μολύνσεων από το ένα δωμάτιο στο άλλο.



Τα χαμηλότερα επίπεδα μικροβίων εντοπίσθηκαν στα κεφαλάρια των κρεβατιών, στις κουρτινόβεργες και στα χερούλια στις πόρτες των μπάνιων. Οι ερευνητές δεν προχώρησαν περαιτέρω, για να μελετήσουν σε ποιο βαθμό ήταν παθογόνοι οι μικροοργανισμοί που ανιχνεύθηκαν στα δωμάτια των ξενοδοχείων, αν και, όπως επεσήμαναν, η ποσότητα των μικροβίων είναι ένας αξιόπιστος γενικός δείκτης της καθαριότητας σε έναν χώρο.



Τα πιο ακάθαρτα δωμάτια αποτελούν παράγοντα κινδύνου ιδίως για τα άτομα με πεσμένο ανοσοποιητικό σύστημα, γι' αυτό, όπως τόνισαν οι ερευνητές, οι ξενοδόχοι οφείλουν να διασφαλίζουν στους πελάτες τους τη μεγαλύτερη δυνατή καθαριότητα των χώρων διαμονής στα ξενοδοχεία τους.



Στα αμερικανικά τουλάχιστον ξενοδοχεία, υπολογίζεται ότι σε μία οκτάωρη βάρδια του προσωπικού καθαριότητας καθαρίζονται 14 έως 16 δωμάτια, δηλαδή σε κάθε δωμάτιο αφιερώνεται για την καθαριότητά του περίπου μισή ώρα. Η επισήμανση από τη νέα μελέτη των σημείων εκείνων όπου συγκεντρώνονται διαχρονικά περισσότερα μικρόβια εκτιμάται ότι θα βοηθήσει στον αποτελεσματικότερο καθαρισμό των χώρων.

Zougla.gr


Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δείτε πως ήταν η Έλενα Παπαβασιλείου το 2007!

Posted: 18 Jun 2012 01:48 PM PDT

Για πρώτη φορά την
γνωρίσαμε το 2007, μέσα από το τηλεοπτικό ριάλιτι του ALPHA "TV Stars παρουσιάστε"..



Η sexy Έλενα Παπαβασιλείου έκανε δηλώσεις για το αν θέλει να κάνει οικογένεια αλλά και το πως φαντάζεται τον ιδανικό άντρα που θέλει δίπλα της.



Εμείς ωστόσο, βρήκαμε και μια φωτογραφία της από την πρώτη μέρα που μας συστήθηκε τηλεοπτικά το 2007.



Την περίοδο αυτή, η Έλενα Παπαβασιλείου, λέει πως βρίσκεται σε άριστη φάση:



"Δεν είμαι απλώς σε καλή φάση, αλλά σε άριστη φάση, αυτό όμως δεν σημαίνει πως πάντα πρέπει να ευθύνεται ένας έρωτας".





Τονίζει μάλιστα πως όνειρο της είναι να κάνει οικογένεια: "Αυτό που σκέφτομαι είναι ένα ευτυχισμένο μέλλον. Δεν μπορώ να το βάλω σε καλούπια, αλλά νομίζω ότι έχω όλα όσα χρειάζονται για να δημιουργήσω μια ευτυχισμένη οικογένεια, όπου ο ένας θα είναι αφοσιωμένος στον άλλον".



Τι είδος άντρα της αρέσει; "Το είδος ΑΝΤΡΑ με κεφαλαία γράμματα".




Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kate Moss: Δείτε πως άλλαξε από το 1999 μέχρι σήμερα...

Posted: 18 Jun 2012 01:42 PM PDT

Για κάποιους η
Kate Moss είναι το απόλυτο top model της τελευταίας δεκαετίας. Και είναι γεγονός ότι είναι η πιο περιζήτητη των κορυφαίων οίκων μόδας και των διάσημων μόδιστρων.

Πόσο όμως έχει αλλάξει τα τελευταία δεκατρία χρόνια; Για πολλούς, δεν έχει αλλάξει καθόλου αφού παραμένει πάντα το skinny μοντέλο που αγαπάνε οι σχεδιαστές. Για άλλους, όμως, έχει αλλάξει ριζικά καθώς έχει χάσει από το πρόσωπό της την αθωότητα της νιότης της, χωρίς όμως αυτό να της στερεί τη γοητεία που εκπέμπει έτσι και αλλιώς όταν μεταμορφωθεί και ανέβει πάνω στην πασαρέλα. Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες της και τα συμπεράσματα... δικά σας!



Πηγή: gossip-tv.gr

Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

«Είμαι gay… Όλες οι γυναίκες μου το γνώριζαν»

Posted: 18 Jun 2012 01:35 PM PDT

Απίστευτη αποκάλυψη
από γνωστό Έλληνα!



Παντρεύτηκε τρεις φορές, έκανε τρεις γάμους και όλες οι γυναίκες του γνώριζαν εξαρχής ότι ήταν ομοφυλόφιλος!



Μιλώντας για τους χορευτές και τη σεξουαλική ταυτότητα του γκέι, τόνισε στην Espresso ο Τάκης Σαγιώρ: «Είναι κακό να είσαι γκέι; Εγώ είμαι...

Τότε οι μεγάλοι χορευτές όπως ο Καστρινός, ο Φλερύ, δεν έβρισκαν χορευτές, γιατί δεν υπήρχαν!



Έβρισκαν  «κουνιστά παιδάκια» που έλεγαν ότι είναι χορευτές, επειδή ήξεραν να χορεύουν καλά μάμπο και έκαναν τη δουλειά τους. Υπάρχουν όμως και μεγάλοι χορευτές, οι οποίοι δεν είναι γκέι και έκαναν καριέρα σε όλη την Ευρώπη.

Όντως συνηθίζουν να λένε «α, είσαι χορευτής, είσαι "τοιούτος"». Ίσα-ίσα, ο χορευτής πρέπει να είναι χειροδύναμος και να έχει νεύρο για να μπορεί να σηκώσει την παρτενέρ του, οι πολύ γκέι είναι λίγο «πάστα φλόρα». Γι' αυτό και δεν επιτυγχάνουν οι πολύ θηλυπρεπείς.»



Αναφορικά με τους γάμους του, τόνισε: «Έχω κάνει τρεις γάμους και δύο αρραβώνες. Τώρα, από αυτές τις κυρίες ποιες το παραδέχονται και ποιες όχι, λίγο με ενδιαφέρει... Υπ' όψιν, όλες τους από το πρώτο φλερτ μας γνώριζαν ότι είμαι γκέι. Τους το έλεγα εγώ... Και δεν το έλεγα με καμάρι, απλώς δεν μου άρεσε να κρύβω την αλήθεια.

Ο πρώτος γάμος μου ήταν δυστυχώς με μια κοπέλα δεκαπέντε χρόνων, ενώ εγώ ήμουν δεκαοκτώ. Μαζί κάναμε ένα παιδί, που τώρα βρίσκεται στην Αμερική. Είναι η πρώτη φορά που το λέω... Κατόπιν παντρεύτηκα τη Μελίντα, τη μεγάλη αγάπη της ζωής μου.



Όταν χωρίσαμε, αρραβωνιάστηκα με τη Μαίρη Λίντα, πολύ μετά τον θάνατο του Μανώλη Χιώτη. Ήμασταν κάποια χρόνια μαζί και χωρίσαμε λίγο πριν παντρευτούμε, λόγω ασυμφωνίας χαρακτήρων.



Και τέλος με την Τέτα Παπαπολίτη, που και με εκείνη χώρισα λίγες ήμερες πριν από τον γάμο μας.»

Είχε πει ότι ο ανιψιός του, ο ηθοποιός Αλέξανδρος Μπουρδούμης, δεν ήταν στο πλευρό της Μελίντας όταν ήρθαν τα δύσκολα... «Δεν είναι δικός μου ανιψιός, είναι της μακαρίτισσας. Δεν θέλω να είναι ανιψιός μου αυτός ο κύριος.



Δεν θέλω να ασχοληθώ με εκείνον, ας είναι καλά με τις τύψεις του...»



Ένιωσε κενό όταν χάθηκε η Μελίντα; «Όταν έφυγε, λυτρώθηκα και λυτρώθηκε, γιατί έπρεπε να φύγει... Το κενό το ένιωσα, όταν ήρθε ο σύντροφός της, ο Νίκος Αθερινός, και μου ανακοίνωσε την ασθένειά της. Τότε κλείστηκα για δύο μήνες στο σπίτι μου, αξύριστος, άπλυτος, ήμουν τόσο απροετοίμαστος που χάθηκα. Όταν το συνειδητοποίησα, έδωσα εντολή στον ανιψιό μου Αιμίλιο Παπαθανασίου, ο οποίος είναι Ολυμπιονίκης ιστιοπλόος, και τα ανέλαβε όλα εκείνος, γιατί την αγαπούσε πολύ. Στάθηκε σε όλους, ντροπή τους...»

Πηγή: gossip-tv.gr




Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ελληνίδα τραγουδίστρια επιστρέφει μετά από 5 μήνες σε αναπηρικό καροτσάκι!

Posted: 18 Jun 2012 01:29 PM PDT

Δυο ολόκληρα χρόνια πέρασαν από τότε που η Νάνσυ
Αλεξιαδη αποφάσισε να εγκαταλείψει την χώρα μας για να ακολουθήσει στο εξωτερικό τον συντροφό της, εφοπλιστή Νίκο Αγούδημο, τι μεσολάβησε όμως αυτό το διάστημα;

Η Νάνσυ επέστρεψε, ξεκινώντας εμφανίσεις σε γνωστό παραλιακό μαγαζί εξομολογούμενη ότι οι λόγοι που την οδήγησαν στο να τα εγκαταλείψει όλα ήταν το γεγονός ότι είχε πιεστεί από την δουλειά της και ήθελε να αφιερώσει χρόνο στον εαυτό της και τον σύντροφό της. Πέρασε όμορφα στην Ελβετία, της έλειπε όμως η Ελλάδα και το τραγούδι.



Ένα τραγικό ατύχημα την καθήλωσε 5 μήνες σε αναπηρικό καροτσάκι, και παραλίγο να χάσει το πόδι της!









Πολλοί λένε ότι χώρισε και για αυτό γύρισε, η αλήθεια είναι όμως ότι ο Νίκος την στηρίζει συνεχώς και είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ.













Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δείτε πως ήταν η Αγγελική Ηλιάδη στα 18 και βρείτε τις διαφορές!

Posted: 18 Jun 2012 01:23 PM PDT

Ήθελε από μικρή να
γίνει κάτι… Ακόμα βέβαια δεν είχε αποφασίσει πως ήθελε να ακολουθήσει το χώρο του τραγουδιού, όμως είπαμε, ήθελε να ξεχωρίσει!



Έτσι μόλις τέλειωσε το σχολείο έγινε «τσαούσα». Είχε μια ξαδέρφη «τσαούσα» που τη βοήθησε, όπως είπε στο «Αργά» του Νίκου Μαστοράκη.



Μικρή, πολύ διαφορετική όμως από τη κουκλαρα του σήμερα, η Αγγελικιούλα έκανε τη πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση και δέχτηκε ταυτόχρονα τη πιο σκληρή ερώτηση που αμφιβάλλω αν κάποιος μέχρις σήμερα της έχει κάνει ανάλογη:

«Τι πρέπει να κάνει ένα κορίτσι για να γίνει τσαούσα; Λένε πως οι γυναίκες της τηλεόρασης κάνουν πολλές υποχωρήσεις…κοιμούνται με σκηνοθέτες, με παραγωγούς…» της είπε κι εκείνη απλά… δεν ήξερε γιατί το κάνουν αυτό!!!Οι διαφορές του τότε με το τώρα; Εσείς θα τις βρείτε!!!!!







Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δείτε πως είναι η ζωή του μεγαλύτερου σκύλου στον κόσμο!

Posted: 18 Jun 2012 01:14 PM PDT

Είναι έξι χρονών και
ζυγίζει 245 κιλά.



























Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Απίστευτες φωτογραφίες χωρίς photoshop!

Posted: 18 Jun 2012 01:08 PM PDT




Τραβηγμένες την κατάλληλη στιγμή και από την κατάλληλη
οπτική γωνία...

















































Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αυτός είναι ο πιο άσχημος άντρας του διαδικτύου (video)

Posted: 18 Jun 2012 12:59 PM PDT

Ο Chester Lee Ridens
είναι άσχημος και δεν ντρέπεται να το παραδεχτεί ή όπως λέει ο ίδιος, το μήνυμα που θέλει να περάσει στον κόσμο είναι να κάνουμε την αυτοκριτική μας, να δεχόμαστε αυτό που… είμαστε και να είμαστε ευγενικοί με όλον τον κόσμο.



"Κοιτάζοντας πίσω όλες τις παιδικές φωτογραφίες μου, παρατηρώ ότι πάντα έκαναγκριμάτσες και θυμάμαι ότι προσπαθούσα με αυτές τις γκριμάτσες, να σπάσω τους καθρέφτες του σπιτιού", λέει ο Ridens.



Μπορεί να μην τα κατάφερε να σπάσει καθρέφτες, αλλά έχει καταφέρει κάτι άλλο, πολύ σημαντικότερο από αυτό, αφού παράλυτος και ο ίδιος από τη μέση και κάτω, μετά από ατύχημα που είχε σε παιδική ηλικία, με τα δεκάδες βίντεο που έχει φτιάξει και δημοσιεύσει στο διαδίκτυο, εμπνέειτους άλλους και τους παροτρύνει να είναι θετικοί με τον εαυτό τους και όλον τον κόσμο.



"Θέλω να ξέρει όλος ο κόσμος, ότι οι άνθρωποι που δεν είχαν την τύχη να γεννηθούν όμορφοι, είναι καλοί και πολύ παραγωγικοί και όλοι πρέπει να τους φερόμαστε με σεβασμό και αξιοπρέπεια. Η ομορφιά είναι μόνο στο δέρμα μας, τόσο επιφανειακή", σημειώνει.





Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δείτε φωτογραφίες του Αλέξη Τσίπρα από τα παιδικά του χρόνια μέχρι σήμερα

Posted: 18 Jun 2012 12:53 PM PDT

Και μετά τη δεύτερη
κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση, αναμφισβήτητα το πρόσωπο που συγκαταλέγεται στους πρωταγωνιστές, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη, είναι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.
Ο ΣΥΡΙΖΑ κατάφερε χθες να συγκεντρώσει το ιστορικό ποσοστό του 27%

Μετά τη μεγάλη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις προηγούμενες εκλογές η δημοτικότητα του Αλέξη, χτύπησε κόκκινο. Όλες οι ευρωπαϊκές εφημερίδες αλλά και κανάλια έσπευσαν να φιλοξενήσουν τις απόψεις του νεαρού πολιτικού που έκανε το μεγάλο "μπαμ" στις πιο κρίσιμες για τη χώρα εκλογές τα τελευταία χρόνια. Τo τwitter και το facebook γέμισαν με το όνομα και τις φωτογραφίες και τα σκίτσα του...

Επειδή όμως όπως σοφά έχει ειπωθεί μια φωτογραφία ισούται με χίλιες λέξεις δες τη ζωή του Αλέξη Τσίπρα σε.. πολλές φωτογραφίες από τα παιδικά του χρόνια έως σήμερα:



















  




















Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου