Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

www.tsekouratoi.gr

www.tsekouratoi.gr


Φαρμακερές ατάκες, για το… πρώην ταίρι σου!

Posted: 31 Aug 2012 03:29 PM PDT


Απάντησε με ειλικρίνεια: Δεν σου έχει τύχει, κάποια φορά που συναντάς έναν ή μια «πρώην», να θέλεις να του πετάξεις την πιο φαρμακερή ατάκα;
Κάτι που να στάζει ειρωνεία, αλλά χωρίς ξεκατινιάσματα; Έτσι, μόνο για σπάσιμο. Για να του χαλάσεις τη διάθεση και το τουπέ, ιδίως αν «συνοδεύεται». Ε λοιπόν, να μερικές ιδέες για το τι μπορείς να πεις, ανάλογα με το ζώδιο της παλιάς σου αγάπης (αγάπης, λέμε τώρα…).

Αν είναι ΚΡΙΟΣ: Προχωράς προς το μέρος του/της πρώην, δείχνοντας ότι κάνεις απεγνωσμένη προσπάθεια να μη λυθείς στα γέλια. Τον χαιρετάς χαχανίζοντας.

Και λες: «Συγνώμη που γελάω. Όχι, δεν έχει να κάνει με εσένα. Μ' εμένα γελάω… Χμφφ (πνιγμένο γέλιο)… Μα καλά, είχα στραβωθεί; Πώς μπόρεσα… Χαχαχα…»

Απομακρύνεσαι έχοντας πλέον ξεκαρδιστεί εντελώς. Και μην αναρωτηθείς πώς θα καταφέρεις να γελάς στα ψέματα. Με το ύφος που θα πάρει, θα γελάς και στα αλήθεια.

Αν είναι ΤΑΥΡΟΣ: Πλησιάζεις αργά και με αυτοπεποίθηση. (Φρόντισε να είσαι αρκετά στις ομορφιές σου, όχι με τίποτα φόρμες γυμναστικής και αλουσιές). Χαιρετάς και ανταλλάσσεις στα γρήγορα τα τυπικά, «Τι νέα, καλά;» χωρίς να επεκταθείς.

Και λες: «Πάντως ωραία είχαμε περάσει. Είχε πολλή πλάκα! Είναι κάτι φάσεις που θυμάμαι… Ξέρεις τώρα ποιες εννοώ, κρεβάτι κι έτσι… Και κάνω κάτι γέλια, μα κάτι γέλια…».

Σε κανέναν δεν αρέσει να μένει αξέχαστος για το κωμικό του ταλέντο… στο κρεβάτι! Για έναν Ταύρο δε, αυτό είναι σφάξιμο!

Αν είναι ΔΙΔΥΜΟΙ: Πας προς το μέρος του, κατά προτίμηση παριστάνοντας ότι μιλάς χαμηλόφωνα στο κινητό. Με χαριεντισμούς. Το κλείνεις (λέγοντας «φιλάκια») και χαιρετάς τον Δίδυμο, ο οποίος είναι βέβαιο ότι θα σου πιάσει το κουβεντολόι.

Και λες: «Πάντα πολυλογάς ε; Βρε παιδάκι μου, δεν θα ξεχάσω εκείνη την πάρλα σου! Η μόνη φορά που μπορούσα να ανοίξω το στόμα μου μαζί σου, ήταν για να χασμουρηθώ!».

Μεταβολή και έφυγες.

Αν είναι ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πλησιάζεις με το πιο γλυκό σου χαμόγελο. Δείχνεις ότι χάρηκες πολύ, μα πάρα πολύ. Αν έχεις την οικειότητα, αγκαλιάζεσαι και δίνεις φιλιά σταυρωτά στο μάγουλο. Τέτοια χαρά έχεις, πια.

Και λες: «Μερικές φορές νιώθω λες και είμαστε ακόμα μαζί… Όταν έχω τις μαύρες μου! Αλλά ευτυχώς, θυμάμαι πώς τα περνούσαμε και, κάνοντας τη σύγκριση, μου φεύγει αμέσως».

Μην ξεχάσεις να παρακολουθείς την αλλαγή στο ύφος του, με κάθε σου πρόταση, ενώ θα συνειδητοποιεί ακριβώς τι του είπες.

Αν είναι ΛΕΩΝ: Μπορεί να τον/την είδες με την πρώτη, αλλά παριστάνεις ότι δεν πρόσεξες τίποτα. Έχεις αφιερώσει όλη σου την προσοχή στη συνομιλία που έχεις στο κινητό, αληθινή ή φτιαχτή. Μιλάς μουρμουριστά και ναζιάρικα, με γελάκια κλπ. Προχωράς προς το μέρος του, εξακολουθώντας να μιλάς στο τηλέφωνο.

Και λες: «Α, εδώ ήσουνα τόση ώρα; Και πώς δεν σε είδα; Όλα καλά; Μπράβο, χάρηκα, άντε γεια, χαιρετισμούς στον αδελφό σου, α, αδελφή έχεις, ε ναι, εκεί…».

Όλα αυτά προφέρονται χωρίς παύσεις και αγνοώντας τις όποιες απαντήσεις σου δίνει. Μάλιστα, μιλάς επάνω στα λόγια του. Αποχωρείς, συνεχίζοντας την κουβέντα σου στο κινητό.

Αν είναι ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πλησιάζεις, έχοντας το πολιτισμένο ύφος που αρμόζει στη συνάντηση με έναν Παρθένο. Όσο πιο κοντά έρχεστε, τόσο πιο ανήσυχο γίνεται το ύφος σου. Στο τέλος προσθέτεις και μια νότα φρίκης, σαν να αντικρίζεις ένα ζόμπι.

Και λες: «Πω, πω! Είδα κι έπαθα να σε γνωρίσω, βρε παιδί μου! Πώς άλλαξες έτσι; Είσαι καλά; Σίγουρα; Μήπως να έκανες κανένα τσεκ-απ, τόσα και τόσα ακούμε!»

Αποχωρείς μουρμουρίζοντας ένα τελευταίο «Πάντως μην το αμελήσεις», κι άσ' τον να βράζει στο ζουμί του.

Αν είναι ΖΥΓΟΣ: Μόλις διασταυρωθούν τα βλέμματά σας, παίρνεις μια έκφραση αγαλλίασης και κινείσαι προς το μέρος του/της. Δείχνεις απίστευτη ευτυχία, σαν η συνάντησή σας να είναι το συναρπαστικότερο γεγονός που σου συνέβη τον τελευταίο μήνα.

Και λες: «Μια χαρά σε βλέπω! Μπράβο! Χαίρομαι που δείχνεις τόσο καλά! Και το πρόσωπό σου, φρέσκο- φρέσκο… Πάχυνες ε; Γιατί δεν νομίζω να φταίνε μόνο τα ρούχα που σε δείχνουν έτσι…»

Εξακολουθείς να χαμογελάς αγγελικά, ενώ απομακρύνεσαι.

Αν είναι ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αν έχεις τη βεβαιότητα ότι οι συνθήκες του χωρισμού και η μετεξέλιξη της σχέσης σας εξασφαλίζουν τη σωματική σου ακεραιότητα, με άλλα λόγια δεν κινδυνεύεις να φας κανένα τασάκι/μπουκάλι/τούβλο στο κεφάλι, πλησιάζεις χαμογελώντας. Ξεκινάς με τα γνωστά τυπικά, «γεια, τι νέα» κλπ.

Και λες: «Πάντως ένα θα πρέπει να παραδεχτώ. Όσο ήμουν μαζί σου, το μυστικό της ευτυχίας ήταν και παρέμεινε για μένα μυστικό. Επτασφράγιστο!»

Αποχωρείς, έχοντας και τον νου σου μη σε βρει κανένα μαχαίρι πισώπλατα.

Αν είναι ΤΟΞΟΤΗΣ: Ελπίζουμε να βρίσκεσαι σε κάποια καλή εμφανισιακή φάση, γιατί το να δείχνεις ένα χάλι και να προσπαθήσεις να πουλήσεις μούρη, δε λέει… Αν όμως είσαι ok, προχωράς προς το μέρος του και χαιρετάς με απίστευτη διαχυτικότητα, σχολιάζοντας πως πάντα τον θυμάσαι.

Και λες: «Ε, πώς να το κάνουμε, οι γνωριμίες με ορισμένους ανθρώπους μας σημαδεύουν για όλη μας τη ζωή… Η δικιά μας, βέβαια, καμιά σχέση. Πέρασε αλλά δεν ακούμπησε! ».

Άντε γεια!

Αν είναι ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δείχνεις να έχεις απορροφηθεί στο κινητό σου. Τον πλησιάζεις εξακολουθώντας να ασχολείσαι με αυτό και χαμογελώντας με ό,τι βλέπεις στην οθόνη.

Του λες: «Χα, χα… Θυμάσαι εκείνες τις φωτογραφίες όπου είχες μεθύσει και φορούσες το βρακί σου για σκουφί; Τις ανέβασα στο facebook. Το τι like μάζεψαν δεν σου λέω τίποτα…»

Φυσικά δεν έχεις κάνει τέτοια κατινιά (ελπίζουμε). Αλλά μέχρι να το διαπιστώσει, θα έχει περάσει μεγάλη λαχτάρα.

Αν είναι ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εννοείται ότι αρχικά κάνεις πως δεν τον/την είδες. Τελικά, τον αντικρίζεις με έκπληξη, αφού έχετε πια βρεθεί μούρη με μούρη, και χαίρεσαι πάρα πολύ. Ρωτάς τι νέα, χωρίς να σταματάς να χαμογελάς μέχρι τα αυτιά.

Και λες: «Ξέρεις, πρέπει να σου εξομολογηθώ κάτι. Χάρη στη σχέση μας γνώρισα τι σημαίνει ευτυχία. Ήταν εκείνο που ένιωθα πριν μπεις στη ζωή μου και το ένιωσα ακόμα πιο έντονο, μετά που βγήκες».

Ορίστε, του έδωσες και τη χαρά πως έκανε κάτι καλό για σένα!

Αν είναι ΙΧΘΕΙΣ: Πλησιάζεις και πιάνεις κουβέντα για τα νέα του, ξεχειλίζοντας από ενδιαφέρον. Τον ρωτάς αν εξακολουθεί να ξενυχτάει, να καπνίζει ή/και να πίνει τόσο πολύ. Ό,τι και να σου λέει, ακόμα κι αν ισχυριστεί ότι ποτέ δεν παρεκτρεπόταν ιδιαίτερα, απαντάς «μπράβο, χαίρομαι που το παλεύεις». Του εύχεσαι να είναι πάντα καλά.

Και λες: «Άντε, γεια σου τώρα, και να προσέχεις να μαζεύεις το μυαλό σου. Είναι πολύ μικρό, για να περιπλανιέται στον έξω κόσμο ολομόναχο!»

Μέχρι να καταλάβει, θα έχεις απομακρυνθεί με χάρη.

Πηγή: tsantiri.gr

ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Μαίρη Συνατσάκη: Στο σπίτι του Μύρωνα έκανα γυμνή φωτογράφιση

Posted: 31 Aug 2012 03:24 PM PDT


Για τη σχέση της με το Μύρωνα Στρατή
αλλά και..
το τηλεοπτικό της μέλλον μίλησε μεταξύ άλλων η Μάιρη Συνατσάκη στο TV Ζάπινγκ.

Η μελαχρινή παρουσιάστρια δήλωσε πολύ ερωτευμένη με το Μύρωνα Στρατή με τον οποίο είναι ζευγάρι τα τελευταία δύο χρόνια και αν και δεν θέλει προς το παρόν να κάνει οικογένεια είπε ότι "είναι ο άντρας που θα μπορούσα να κάνω παιδιά μαζί του"!

Η γυμνή φωτογράφηση που έχει κάνει σε free press εφημερίδα δεν είχε ενοχλήσει καθόλου τον αγαπημένο της.

"Το αποτέλεσμα του άρεσε πάρα πολύ… με ρώτησε αν θέλω να είναι παρών, γιατί η φωτογράφηση έγινε στο σπίτι του, και είπα όχι και… μια χαρά.

Ούτε ζήλεψε" είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για το τηλεοπτικό της μέλλον, δηλώνει ότι εκτός από το Master Chef που θα προβληθεί, τίποτα άλλο δεν είναι σίγουρο, μιας και η θέση της στο "Πρωινό mou" είναι ακόμα...στον αέρα.

"Δεν μπορώ να πω τίποτα ακόμα γιατί δεν έχω κλείσει κάτι… επιστρέφοντας από τις διακοπές, θα κουβεντιάσουμε το τι μέλλει γενέσθαι".
kamikazi.gr
ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Αεροσυνοδός για το βιβλίο ρεκόρ Γκίνες!

Posted: 31 Aug 2012 03:19 PM PDT


Ο 83χρονος Ron Akana είναι ο γηραιότερος αεροσυνοδός στην ιστορία της αεροπορίας...


και πλέον το όνομά του φιγουράρει στις σελίδες του βιβλίου με τα ρεκόρ Γκίνες, έχοντας περάσει 63 χρόνια από τη ζωή του στους αιθέρες!

Πρόσφατα ο Akana πέταξε για τελευταία φορά από το Denver στο Kauai της Χαβάης με την εταιρεία United, δίνοντας ένα τέλος στην μακρόχρονη καριέρα του, στην πολιτεία από την οποία ξεκίνησε.Βέβαια, η Χαβάη δεν είναι ο τελικός του προορισμός καθώς σκοπεύει να περάσει την υπόλοιπη ζωή του ως συνταξιούχος στο Boulder του Κολοράντο, για να είναι κοντά στα πολυαγαπημένα του εγγόνια.



Το 1949, όταν φοιτούσε στο πανεπιστήμιο της Χαβάης, οι φίλοι του είδαν μια αγγελία στην εφημερίδα για τη συγκεκριμένη θέση. Από τους 400 ενδιαφερόμενους οι τυχεροί ήταν 8.



«Δεν ξέραμε καν τι κάνει ένας αεροσυνοδός. Αλλά σήμαινε ότι θα ταξιδεύαμε στις ΗΠΑ, κάτι πολύ σημαντικό εκείνη την εποχή. Φαινόταν πολύ συναρπαστικό και τελικά αποδείχτηκε κάτι παραπάνω. Απλά μας άρεσε να δουλεύουμε με τις γυναίκες» είπε ο ίδιος.



newpost.gr


ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Θα πέσεις από την καρέκλα σου όταν δείς ολόκληρη την φωτογραφία!

Posted: 31 Aug 2012 03:14 PM PDT


...






Soon....










ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Έκλεισε τα 18 και δέχεται προτάσεις... για πορνό!

Posted: 31 Aug 2012 03:10 PM PDT


Η πιο διάσημη ανήλικη τηλεπερσόνα από..




τις 28
Αυγούστου δεν είναι πια ανήλικη καθώς γιόρτασε τα 18α γενέθλιά της στην
αγκαλιά του 50χρονου συζύγου της, του ηθοποιού Νταγκ Χάτσισον.



Ήρθε η στιγμή λοιπόν για την Κόρτνεϊ Στόντεν να αποσβέσει την προώθηση
που έκανε στις… ανήλικες καμπύλες της, επιδεικνύοντας τες με κάθε
ευκαιρία!





Η Στόντεν έχει ήδη δεχθεί 4 προτάσεις και έπεται συνέχεια!





kamikazi.gr










ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

«Αγαπιούνται» Ρονάλντο και Μέσι! (video)

Posted: 31 Aug 2012 03:04 PM PDT


«Love is in the air».

Τελικά, η κόντρα για το ποιος είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο δεν αναλώνεται μόνο μεταξύ των οπαδών.


Φαίνεται ότι Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι δεν έχουν και τις
καλύτερες σχέσεις και αποδείχθηκε περίτρανα στο τέλος του επαναληπτικού
για το Σούπερ Καπ, όπου αν και πέρασαν δίπλα ο ένας στον άλλο, δεν
αντάλλαξαν ούτε χαιρετισμό.

Όσο και να προσπαθούν με δηλώσεις τους ανά διαστήματα να τονίζουν ότι όλα είναι καλά ανάμεσα τους, ο φακός καταγράφει άλλα...
ΠΗΓΗ: sport-fm.gr










ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

H Jessica Simpson αδυνάτισε;

Posted: 31 Aug 2012 02:59 PM PDT



Τη νέα της σιλουέτα μετά από μία..

πραγματικά πολύ καλή εγκυμοσύνη, κατά την οποία όμως πήρε πάρα πολλά κιλά, θα παρουσιάσει σύντομα η Jessica Simpson!

Η διάσημη περσόνα η οποία μετά την εγκυμοσύνη της έγινε... υπέρβαρη, από τότε που γέννησε έχει βάλει σκοπό της ζωής της να αδυνατίσει και να επανέλθει στην καλλίγραμμη σιλουέτα που είχε.

Έτσι, στις 10 Σεπτεμβρίου θα είναι η πρώτη καλεσμένη της Katie Couric, διάσημης παρουσιάστριας σις ΗΠΑ, όπου και θα εμφανιστεί ως νέα μανούλα αλλά και σέξι θηλυκό όπως τη γνωρίζαμε πριν μείνει έγκυος.
Και είναι γεγονός ότι η αλλαγή της θα είναι μεγάλη αφού η ηθοποιός είχε πάρει πάρα πολλά κιλά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της στην κόρη της.
kamikazi.gr
ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Αυτό είναι το iPhone 5 (ΦΩΤΟ)

Posted: 31 Aug 2012 02:54 PM PDT















Η γαλλική ιστοσελίδα nowhereelse.fr δημοσίευσε...



εικόνες του iPhone 5, παρουσιάζοντας τόσο τα εσωτερικά εξαρτήματα της
συσκευής, όσο και την συσκευή πλήρως κατασκευασμένη. Σε αρκετές από τις
φωτογραφίες μάλιστα το iPhone 5 εμφανίζεται δίπλα σε προηγούμενα
μοντέλα της Apple, το iPhone 4 και το iPhone 3GS.

 \





thestival











ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Το σοκαριστικό γράμμα ενός μαθητή για το θάνατο της καθηγήτριάς του

Posted: 31 Aug 2012 02:49 PM PDT


«Ναι… την κρίναμε και μεταξύ
μας την σχολιάζαμε όπως πολλές φορές κάνουν τα παιδιά για τους καθηγητές τους…». 

Το
μήνυμα μαθητής της Α΄ τάξης του 3ου γυμνασίου Πύργου για το θάνατο της
καθηγήτριάς του, Παναγιώτας Κουμπάτη-Νικολάου, στο facebook, προκαλεί
ρίγη συγκίνησης. 



Ο
μαθητής που πρωτοστάτησε, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, στα… πειράγματα
που γίνονταν στην τάξη, μιλάει για το θάνατο της καθηγήτριάς του και
λέει ότι εκείνη παρά το πρόβλημα που είχε, συνέχιζε να δίνει αγώνα για
να τους κάνει καλύτερους. Όχι μόνο μαθητές αλλά και ανθρώπους. 



«…ναι, την κρίναμε και μεταξύ μας την σχολιάζαμε όπως πολλές φορές κάνουν τα παιδιά για τους καθηγητές τους.

Καταλαβαίναμε
ότι κάτι δεν πήγαινε καλά… φαινόταν κάπως στην τάξη… το αγνοούσαμε όμως
και συνεχίζαμε να της κάνουμε διάφορα, να την νευριάζουμε, να την
ενοχλούμε, να την κουράζουμε… 



Τώρα
όμως που ξέρουμε ποιο ήταν το πρόβλημα της, τι κάνουμε; Θα σας πω εγώ…
εγώ, που προσωπικά έκανα τα χειρότερα, έκανα τη ζωή της στην τάξη
μαρτύριο, γελώντας διαρκώς… ναι μεν δεν ξέραμε ότι είχε πρόβλημα, αλλά
δεν θέλει και πολύ μυαλό…



Εγώ
αν ήμουν έτσι, αν ήξερα ότι θα πεθάνω, θα τα παρατούσα… δεν θα άντεχα…
και θα ευχόμουν επιτέλους να πεθάνω! Τι έκανε αυτή όμως; Δεν τα
παράτησε… συνέχισε να παλεύει με την ελπίδα ότι θα τα καταφέρει…
συνέχισε να διδάσκει στο σχολείο άσχετα με το πρόβλημα της… το έκανε για
την δουλειά της, για την πολιτεία, για την οικογένεια της, για εμάς…
Εγώ την ευχαριστώ για όσα μου έμαθε και της ζητώ συγνώμη για ότι έκανα…
λάθος μου.



Ξέρω
ότι τώρα είναι πολύ αργά… αλλά κυρία, θα σας θυμάμαι πάντα, ως
παράδειγμα… ώστε στα δύσκολα που θα 'ρθουν στη ζωή μου, να μην τα
παρατάω, να παλεύω… Σας ευχαριστώ, αντίο…».


thebest












ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΦΩΤΟ: Δείτε πόσο έχουν αλλάξει οι ηθοποιοί από τη Ζίνα... Ποιος έχει πεθάνει;

Posted: 31 Aug 2012 02:44 PM PDT














Ήταν η σειρά που δημιούργησε ένα φανταστικό ρόλο, μια αρχαία
Ελληνίδα πολεμίστρια, την Ζίνα. Η ομώνυμη σειρά ξεκίνησε να προβάλεται
το 1995 και ολοκληρώθηκε το 2001. Η Ζίνα και η φίλη της Γκαμπριέλα
αγαπήθηκαν πολύ από το ελληνικό κοινό και αυτός ήταν και ο λόγος που η
σειρά έπαιξε αρκετές φορές σε επανάληψη.
Πόσο έχουν αλλάξει οι βασικοί πρωταγωνιστές σήμερα και ποιός από αυτούς σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια γυρισμάτων;


Lucy Lawless (Xena)








Renee O'Connor (Gabrielle)








Ted Raimi (Joxer)





Kevin Smith (Ares) - Έφυγε από τη ζωή το 2002 σε ηλικία 38 ετών, όταν
παραπάτησε στο σκηνικό για τα γυρίσματα ταινίας και έπεσε από μεγάλο
ύψος.








Πηγή: Zappit











ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Χωρίς σουτιέν στην κλήρωση του Champions League

Posted: 31 Aug 2012 02:39 PM PDT


Η Irina Shayk έδωσε άλλο τόνο στην εκδήλωση της UEFA

Είτε με ρούχα είτε χωρίς αυτά ένα είναι σίγουρο. Η Irina Shayk τρελαίνει
την κάμερα. Οι χθεσινές φωτογραφίες της Irina Shayk στην κλήρωση του
Champions League έχουν κόψει σε πολλούς την ανάσα, καθώς αποκάλυψαν ότι
το διάσημο μοντέλο δε φοράει σουτιέν.



Η 26χρονη βρέθηκε στην εκδήλωση μαζί με τον φίλο της Christiano Ronaldo,
φορώντας ένα άσπρο μπλουζάκι με μεγάλο ντεκολτέ και τίποτε άλλο από
μέσα. Ο φωτογράφος φυσικά και το εντόπισε, πήρε τη σωστή γωνία και το
σέξι καρέ ήταν πλέον θέμα χρόνου. Το ζευγάρι έμοιαζε πιο ερωτευμένο από
ποτέ παρά το γεγονός ότι και φέτος οι φήμες περί απιστίας του διάσημου
ποδοσφαιριστή προς τη σύντροφό του έδιναν και έπαιρναν.



















newsbeast










ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Η μεγάλη μάχη της Νανάς Καραγιάννη - Δείτε νέες φωτογραφίες που ανέβασε στο διαδίκτυο και βίντεο στο οποίο μιλά για το πρόβλημα της

Posted: 31 Aug 2012 02:34 PM PDT


Χαμογελαστή, ετοιμόλογη, με αστείρευτο χιούμορ και με πολύ κέφι για ζωή

γνωρίσαμε την Νανά Καραγιάννη. Η δημοσιογράφος με τα όμορφα γαλάζια
μάτια συνεχίζει να έχει το ίδιο κέφι για ζωή παρόλο που δίνει την πιο
δύσκολη μάχη της ζωής της...

Μακάρι να δίνει τη σωστή μάχη και με την σωστή θεραπεία.



Το τελευταίο διάστημα παλεύει με την ύπουλη ασθένεια της νευρικής
ανορεξίας και σοκάρει με τις φωτογραφίες που ανεβάζει στην προσωπική της
σελίδα στο facebook που την δείχνουν να έχει αδυνατίσει πάρα πολύ. Μια
άλλη Νανά βλέπουν οι φίλοι και οι γνωστοί της. Με το ίδιο χαμόγελο αλλά
τόσο διαφορετική... Στο παρελθόν η Νανά είχε μιλήσει ανοιχτά για το
πρόβλημα που αντιμετώπιζε. Άλλωστε ο λόγος που εγκατέλειψε για λίγο τη
δουλειά της ήταν ώστε να ακολουθήσει την ειδική αγωγή που της συνέστησαν
οι γιατροί προκειμένου να αναρρώσει.



Και τα κατάφερνε αρκετά καλά... Μάλιστα γύρισε σελίδα στη ζωή της αφού
παντρεύτηκε και όλα αυτά τα χρόνια που απέχει από την τηλεόραση,
ασχολείται μόνο με το ραδιόφωνο και προσπαθεί μαζί με τον σύζυγό της
Γιάννη Κωτσόπουλο να έχει μία φυσιολογική ζωή.



Εκείνος στέκεται στο πλευρό της και της δίνει κουράγιο, την κάνει να
περνά όμορφα και της προσφέρει την ηρεμία που τόσο χρειάζεται. Η Νανά
είναι ευτυχισμένη με τον Γιάννη της και δεν σταματά να το δηλώνει. Ο
Γιάννης από την πλευρά του δεν σταματά να την αγαπάει και να την
φροντίζει.



Οι νέες φωτογραφίες όμως που ανέβασε στην σελίδα της έκαναν πολλούς να
ανησυχήσουν και πάλι. "Στις φωτογραφίες που βλέπω, βλέπω μία γυναίκα η
οποία είναι χαρούμενη αλλά παρόλα αυτά είναι αποστεωμένη, είναι
σκελετωμένη. Σαν γιατρός θα μου επιτρέψετε να πω ότι φοβάμαι πάρα πολύ",
αναφέρει στο TLIFE ο κος Σούρας. Ο γιατρός μας εξηγεί και τις κακές
επιπτώσεις που μπορεί να έχει το solarium αλλά ακόμα και το φυσικό
μαύρισμα σε ένα τόσο εξασθενημένο οργανισμό. "Εγώ βλέπω μία εικόνα που,
σαν να γιατρός κι επειδή στην Ελλάδα είμαι από τους λίγους που
ασχολούμαι με το συγκεκριμένο θέμα, δεν μου αρέσει σε αυτές τις
φωτογραφίες. Κάτι πρέπει να γίνει και κάποιος πρέπει να την φροντίσει",
τονίζει.

Η Νανά είναι πολύ αγαπητό παιδί και όλοι μας ελπίζουμε ότι θα καταφέρει
να ξεπεράσει αυτή την μεγάλη περιπέτεια με την υγεία της. Ελπίζουμε η
αισιοδοξία που έχει μέχρι σήμερα να της δώσει την δύναμη που χρειάζεται
για να το παλέψει έτσι όπως πρέπει. "Είμαι μια χαρά. Νιώθω ψυχολογικά
πολύ δυνατή και πλέον βλέπω τη ζωή μου πολύ διαφορετικά όπως και τον
εαυτό μου. Γνωρίζω ότι πολλοί λένε διάφορα για μένα αλλά δε με
απασχολεί. Σημασία έχει ότι μπήκαμε στην τελική ευθεία και θα δείτε σε
λίγο καιρό όλοι τη Νανά που αγαπήσατε", έγραψε η ίδια στο πριν από λίγες
μέρες στο group της στο facebook. Της το ευχόμαστε!



Δες τις φωτογραφίες που ανέβασε πρόσφατα στο προφίλ της:















Δείτε πόσο όμορφη και υγιής είναι σε αυτή την φωτογραφία

Τι λένε οι γιατροί για το πρόβλημα:

"Η νευρογενής ή ψυχογενής ανορεξία είναι ένα σύνδρομο αυτοεπιβαλόμενης
ασυτίας. Αυτό πάει να πει ότι το άτομο με την θέλησή του περιορίζει την
τροφή πάρα πολύ γιατί φοβάται μην παχύνει. Αυτός όμως ο περιορισμός της
τροφής μπορεί κάποια στιγμή να φτάσει μέχρι στο να μην τρώει καθόλου,
εκτός από την διαταραχή που μπορούμε να έχουμε σε όλα τα όργανα του
οργανισμού, και μπορεί να πεθάνει. Γι' αυτό και με την ψυχογενή ανορεξία
έχουμε από 15-30% θνησιμότητα. Είναι δηλαδή πολύ σημαντικό νόσημα",
εξηγεί στο TLIFE ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας.



"Η λέξη ανορεξία είναι αποπροσανατολιστική. Δεν είναι η νόσος μια
διαταραχή στην όρεξη. Η όρεξη επηρεάζεται αλλά πάρα πολύ αργά. Λένε ότι
είναι μία διαταραχή στην αυτονομία του οργανισμού, δηλαδή στο πως ο
καθένας και ιδιαίτερα οι κοπέλες, γιατί ως επί το πλείστον είναι κοπέλες
αυτές που το παθαίνουν, βλέπει τον εαυτό του, την ταυτότητά του, την
αυτονομία του. Δεν είναι ότι 100% γνωρίζουμε ακόμα την πραγματική αιτία
που ένας άνθρωπος μπορεί να φτάσει σε αυτή την κατάσταση", συπληρώνει ο
γιατρός.

"Γενικά μιλώντας, για όσες έχουν ψυχογενή ανορεξία, δεν είναι ότι
καταλαβαίνουν ότι είναι αδύνατες. Πιστεύουν ότι εξακολουθούν να είναι
παχύς και πάλι κάνουν τα αδύνατα δυνατά να μην φάνε, βρίσουν φάρμακα για
να κάνουν εμετούς ή κάνουν από μόνοι τους, παίρνουν φάρμακα για να
μπορούν να ενεργούνται πάρα πολλές φορές και με αυτό τον τρόπο
καταστρέφουν τον οργανισμό. Δεν υπάρχει όργανο του οργανισμού που να την
καταστρέφεται από την ψυχογενή ανορεξία. Από τα δόντια και τον
οισοφάγο, μέχρι το στομάχι και τους πνεύμονες και τα πάντα. Και τελικά,
μην ξεχνάτε ότι σας είπα, ακόμα και το 15% της θνησιμότητας είναι ένας
πολύ μεγάλος παράγοντας για να καταλάβουν αυτοί οι άνθρωποι ότι πρέπει
να το πολεμήσουν", καταλήγει ο κος Σούρας.

Τις τραγικές επιπτώσεις που έχει η νευρική ανορεξία στον ανθρώπινο
οργανισμό τόνισε στο TLIFE και η ψυχολόγος και ψυχοθεραπεύτρια Νίκη
Ζαρκάδα. "Τα άτομα που πάσχουν από νευρική ανορεξία συχνά ξεκινούν
κάνοντας μια απλή αλλά αυστηρή δίαιτα σε μια προσπάθεια να "ταιριάζουν"
με τα πρότυπα ομορφιάς που η εποχή επιτάσσει. Η κατάσταση αυτή γρήγορα
γίνεται μια κατάσταση παθολογική και σε κάποιες περιπτώσεις υποθάλπεται η
βαθύτερη ανάγκη του ατόμου να ασκήσει έλεγχο στη ζωή του ή μια
προσπάθεια να διαχειριστεί οδυνηρά για αυτό συναισθήματα", μας εξηγεί.

Και συνεχίζει: "Ο άνθρωπος που πάσχει από νευρική ανορεξία ασχολείται με
εμμονικό τρόπο με το τι θα φάει, πόσες θερμίδες θα πάρει, ενώ έχει μια
μη ρεαλιστική και διαταραγμένη εικόνα για το σώμα του, θεωρώντας ότι
ακόμα και αν το βάρος είναι πολύ κάτω του φυσιολογικού μπορεί να είναι
παχύς. Καθώς το περιβάλλον πολύ γρήγορα αρχίζει να ανησυχεί και πιέζει
το άτομο να πάρει βάρος μπαίνουν συχνά σε μια διαδικασία να κρύβουν το
σώμα του φορώντας φαρδιά ρούχα ή βρίσκουν διάφορες δικαιολογίες
προκειμένου να αποφύγουν να φάνε παρουσία άλλων ανθρώπων. Η νευρική
ανορεξία είναι πιθανό να συνυπάρχει με κατάθλιψη, αγχώδεις διαταραχές ή
διαταραχή της προσωπικότητας."



Η κ. Ζαρκάδα μας δίνει επιγραμματικά τους παράγοντες που μπορεί να
οδηγήσουν σε νευρική ανορεξία αλλά και τις συνέπειές της στον ανθρώπινο
οργανισμό:

Αιτιολογικοί παράγοντες που ενοχοποιούνται

Ιστορικού χλευασμού στην παιδική- εφηβική ηλικία λόγω βάρους

Αυστηρό – απορριπτικό οικογενειακό περιβάλλον

Κοινωνικές πιέσεις για το ποιο είναι το σώμα που θεωρείται «ωραίο»

Χαμηλή αυτοεκτίμηση

Δυσκολία στην έκφραση των συναισθημάτων

Προβληματικές – συγκρουσιακές σχέσεις στην οικογένεια

Χρόνιο στρες



Συνέπειες

Ξηρότητα στο δέρμα

Απώλεια μαλλιών

Αμηνόρροια

Ατροφία νυχιών

Μεταβολικές διαταραχές

Πρώιμη έναρξη οστεοπόρωσης

Δυσκολία στη συγκέντρωση και τη μνήμη

Υποθερμία

Θάνατος



tlife











ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Η εικόνα που σπέρνει τον τρόμο στο διαδίκτυο!

Posted: 31 Aug 2012 02:29 PM PDT


Δείτε την εικόνα που ακολουθεί και θα καταλάβετε τι εννοούμε!



kamikazi.gr
ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Δείτε την Ελληνίδα με το τεράστιο στήθος που κάνει καριέρα στην Αμερική!

Posted: 31 Aug 2012 02:24 PM PDT


Η Θεοφανία Pamkiller πρίν απο δύο χρόνια μας εξέπληξε εξαιτίας της..

συμμετοχής της σε μια ταινία που κανείς δεν κατάλαβε γιατί έγινε.

Αυτή και μια ακόμη κοπελίτσα έπιαναν άντρες με αλυσίδες μέσα σε πισίνες και θάλασσες και νόμιζες ότι όλο αυτό θα καταλήξει κάπου…δεν κατέληξε πουθενά.

Μια ταινία Soft and sexy η οποία χάθηκε λίγες μέρες μετά το φτηνό λανσάρισμά της.
Το κορίτσι είδε και απόειδε και μάζεψε την πραμάτεια της για την Αμερική. Εκεί λοιπον διαπρέπει. Ποζάρει και φωτογραφίζεται σε sites ώς η θεά απο την Ελλάδα προσπαθώντας να περάσει απο την τρίτη κατηγορία των celebrities στην δεύτερη! Δείτε μερικές απο τις εικόνες της!

Πηγή: nassos.blog

ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Δείτε πως είναι σήμερα η σήμερα η Britney Spears! Μεγάλη αλλαγή!

Posted: 31 Aug 2012 02:19 PM PDT


Παρελθόν αποτελούν για την τραγουδίστρια τα
διατροφικά προβλήματα και οι κρίσεις που την..
καθώς έχει αλλάξει σελίδα στη ζωή της!

Η Britney Spears ανέβασε μια φωτογραφία της στο twitter, χωρίς ίχνος μακιγιάζ!

Το σώμα της έχει επανέλθει πλήρως και φαίνεται πιο όμορφη από ποτέ!

kamikazi.gr
ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

VIDEO: Σκύλος κάνει… parkour!

Posted: 31 Aug 2012 02:14 PM PDT


Το parkour (ή παρκούρ ελληνιστί) έχει γαλλική καταγωγή και είναι στην ουσία...


μια μη ανταγωνιστική σωματική και πνευματική τέχνη, γνωστή και ως «η τέχνη της φυγής». Σκοπός για όποιον κάνει parkour είναι η ταχύτατη και ασφαλή μετακίνησή του από το ένα σημείο στο άλλο χρησιμοποιώντας μόνο τις σωματικές του ικανότητες, υπερπηδώντας εμπόδια (φυσικά και τεχνητά) – όπου ως εμπόδια μπορούν να θεωρηθούν τα πάντα: από βράχια, ποτάμια ή κλαδιά μέχρι τοίχοι, πεζούλια ή κάγκελα. Στο βίντεο που ακολουθεί θα παρακολουθήσετε έναν λάτρη του parkour, που όμως δεν είναι… άνθρωπος αλλά σκύλος! Ο TreT, όπως ονομάζεται, έχει καταγωγή από την Ουκρανία και κάνει εκπληκτικά πράγματα στους δρόμους της πόλης, βάζοντας κάτω με μεγάλη άνεση ακόμη και τους πρωταθλητές του… αθλήματος!





perierga.gr


ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Δείτε την Ρια Αντωνίου με καυτό σορτς και χωρίς ίχνος μακιγιάζ!

Posted: 31 Aug 2012 02:10 PM PDT



Τις διακοπές της συνεχίζει η Ρία Αντωνίου
απολαμβάνοντας τις τελευταίες..
χαλαρές μέρες στην Ελλάδα μαζί με τον Ηλία Πανταζόπουλο καθώς θα επιστρέψει στην Ιταλία και στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις εκεί.

Η Ρία Αντωνίου καλημερίζει στα ελληνικά και στα ιταλικά τους φίλους της στο twitter χωρίς ίχνος μακιγιάζ!

kamikazi.gr
ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Δείτε πως ήταν η Σταματίνα Τσιμτσιλή πριν την πλαστική!

Posted: 31 Aug 2012 02:04 PM PDT



Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας..


Δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν την Σταματίνα Τσιμτσιλή με μάγουλα και διαφορετική μυτούλα..


kamikazi.gr
ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Δείτε πως είναι ο ηθοποιός 12χρόνια μετά τον «Μονομάχο»!

Posted: 31 Aug 2012 01:59 PM PDT


Αγνώριστος έχει γίνει ο σταρ του..

 «Gladiator»!

Ο Ράσελ Κρόου, εθεάθη να καταβροχθίζει διάφορα φαγητά το ένα μετά το άλλο!

Η μεταμόρφωση του είναι εμφανής και δυστυχώς προς το χειρότερο!

Δείτε τον στις φωτογραφίες που ακολουθούν!


kamikazi.gr
ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Τι λένε τα ζώδια σήμερα Σάββατο 1/9;

Posted: 31 Aug 2012 02:07 PM PDT



Τα Ζώδια Σήμερα 1 Σεπτεμβρίου 2012




Κριός
21/3-20/4

Οι ευκαιρίες που θα έχεις σήμερα, φίλε Κριέ, με τον Ερμή να κάνει την είσοδό του στο ζώδιο της Παρθένου, θα είναι πάρα πολλές. Πρέπει να κινηθείς πολύ γρήγορα και έξυπνα, για να μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία γρηγορότερα. Οι δυνατότητές σου είναι πολλές και ο δυναμισμός σου χτυπάει κόκκινο. Φρόντισε να καταστρώσεις ένα πολύ καλό πρόγραμμα, για να θέσεις σε εφαρμογή τις προσδοκίες σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι ένας δεσμευμένος Κριός, μην κάνεις συζητήσεις που θα φέρουν εντάσεις και φασαρίες. Βγάλε τον ερωτισμό που σε χαρακτηρίζει στο σύντροφό σου και θα δεις ότι όλα θα πάνε πολύ καλά. Αν ακόμη ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων του ζωδίου, άνοιξε τα μάτια σου γιατί υπάρχουν πολλά άτομα γύρω σου που θα ήθελαν να συνάψουν σχέση μαζί σου, αλλά η απόμακρη συμπεριφορά που έχεις, δεν τους το επιτρέπει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου σήμερα θα έχεις αρκετό φόρτο και η πίεση θα σε εκνευρίζει αρκετά, αγαπητέ Κριέ. Κάνε κουράγιο, γιατί μπορείς με σταθερά βήματα να φτάσεις τους στόχους σου. Στα οικονομικά σου, τα έξοδα συνεχίζονται και οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές. Φρόντισε να κάνεις αρκετή οικονομία.






Ταύρος
21/4-20/5

Σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, υπάρχει κίνδυνος να έρθεις σε αντιπαραθέσεις με άτομα που δεν πρέπει. Έχεις εκνευρισμό για κάποια πράγματα που παραμένουν σε στασιμότητα. Φρόντισε να κάνεις αισιόδοξες σκέψεις και μην ξεχνάς ότι η Σελήνη σήμερα πραγματοποιεί θετική όψη με την κυβερνήτη σου Αφροδίτη από τον φιλικό Καρκίνο και σε ευνοεί ιδιαίτερα. Με λίγη παραπάνω προσπάθεια, μπορείς να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις του παρελθόντος. Κατάστρωσε μεθοδικά το πρόγραμμά σου και να ξέρεις ότι το μέλλον απλώνεται μπροστά σου πολλά υποσχόμενο.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Φρόντισε να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου, αγαπητέ Ταύρε, και να περάσεις ρομαντικά και ερωτικά μαζί του, γιατί με τις ευθύνες που έχεις σε άλλους τομείς έχεις κουραστεί ψυχικά. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, να θυμάσαι πως αυτή η περίοδος θα φέρει ένα άτομο, που θα σε κάνει να νιώσεις πολύ όμορφα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, αν είσαι Ταύρος, σήμερα οι συνεργασίες και γενικότερα τα καινούργια ξεκινήματα ευνοούνται. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Φρόντισε να μην κάνεις κινήσεις που σε οδηγούν σε έξοδα και περιόρισε όσο το δυνατόν περισσότερο τις καθημερινές, καταναλωτικές σου ανάγκες.







Δίδυμοι
21/5-21/6

Τη σημερινή ημέρα, φίλε Δίδυμε, θα διακρίνεσαι από μεγάλη οργανωτικότητα και θα μπορέσεις να βάλεις σε μια σειρά πολλά θέματα, που σε άγχωναν στο παρελθόν. Οι αποδόσεις σου θα είναι πολύ καλές. Η διάθεσή σου θα είναι ευχάριστη και θα είσαι σε θέση να διευθετήσεις και να λύσεις ενδεχόμενα οικογενειακά προβλήματα. Κάποιες ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, κοίτα να τις εκμεταλλευτείς, γιατί θα σου επιτρέψουν να υλοποιήσεις σχέδια που έχεις για το μέλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η σχέση σου πάει αρκετά καλά, αν είσαι ένας δεσμευμένος Δίδυμος. Μπορείς να την κάνεις όμως καλύτερη, αν διώξεις μακριά κάποιες ανασφάλειες που έχεις. Εσύ που είσαι ακόμη μόνος σου, καλό θα είναι να σταματήσεις να αγχώνεσαι και να ηρεμήσεις, γιατί τα πράγματα δεν έρχονται πάντα όπως θέλουμε. Φρόντισε να ευχαριστηθείς το αποψινό βράδυ με στενούς σου φίλους και… ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου φέρει το ξημέρωμα!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, αγαπητέ Δίδυμε, νιώθεις μεγάλη υπερένταση και έχεις έντονο εκνευρισμό, τον οποίο τον προκαλούν κάποιες υποθέσεις σου, που ακόμη δεν τελειώνουν. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να τακτοποιήσεις άμεσα κάποιες υποχρεώσεις που έχεις και μην δώσεις άλλες αναβολές. Γραφειοκρατικά ζητήματα και θέματα ακίνητης περιουσίας ευνοούνται.







Καρκίνος
22/6-22/7

Αυτό το Σάββατο πρόκειται να σε ευνοήσει σε πολλές καθημερινές σου ασχολίες, αγαπητέ Καρκίνε, αρκεί όμως και εσύ από την μεριά σου να φροντίσεις να σταματήσεις να γκρινιάζεις για το παραμικρό ή να προκαλείς τα όρια αυτών που συναναστρέφεσαι. Πρέπει να αντιληφθείς ότι όλες οι στιγμές δεν είναι ίδιες. Προσπάθησε να καταλάβεις τις ανάγκες των γύρω σου και όλα θα πάνε μια χαρά.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Σήμερα θα περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου φίλε Καρκίνε και θα μπορέσεις να πεις πολλά πράγματα στον άνθρωπό σου, ώστε να μπορείτε και οι δύο να περνάτε καλά. Κι αν ακόμη είσαι σε φάση αναζήτησης, μήπως ήρθε η στιγμή να αλλάξεις οπτική και να ρίξεις λίγο τον πήχη στις ερωτικές σου προσδοκίες; Οι πιθανότητες να βρεις κάποιον να σε γοητεύσει, θα αυξηθούν σημαντικά.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου τα πράγματα είναι καλά, αν είσαι Καρκίνος. Φρόντισε σήμερα να τελειώνεις με κάποια θέματα που σε προβληματίζουν μέχρι τώρα και, αν δεις ότι πιέζεσαι και δεν τα καταφέρνεις, ζήτησε από τους συναδέλφους σου να σε βοηθήσουν. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην κατάσταση που θα ήθελες, γι' αυτό πρέπει να κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις, για να τα ισορροπήσεις. Ίσως αν βάλεις το κοφτερό μυαλό σου σε λειτουργία, μπορέσεις να ανακαλύψεις και νέες πηγές εσόδων, από εκεί που ούτε καν φαντάζεσαι.






Λέων
23/7-23/8

Για να μπορέσεις να πετύχεις αυτά που θέλεις, αγαπητέ Λέων, πρέπει να αναθεωρήσεις μερικές παγιωμένες απόψεις σου, αλλιώς δεν θα είναι εφικτό να φτάσεις εκεί που θέλεις. Μην κάνεις σήμερα σκέψεις που μπορεί να σε φθείρουν ψυχικά και μην βλέπεις τις καταστάσεις αρνητικά. Ο Ερμής κάνει την είσοδό του σήμερα στην Παρθένο και σε ευνοεί ιδιαίτερα στην επίτευξη των σκοπών σου. Το βράδυ φρόντισε να περάσεις ευχάριστα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Μπορείς να μιλήσεις με το σύντροφό σου, φίλε Λέων, να ξεχάσεις καταστάσεις που σε στεναχώρησαν και να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στη σχέση σου, που θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα. Εσύ που παραμένεις αδέσμευτος, να ξέρεις ότι η ημέρα είναι θετική για να εξομολογηθείς τον έρωτά σου στο άτομο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Λέων, σήμερα θα υπάρχει αρκετή δουλειά, που δεν σε φοβίζει. Ωστόσο, φρόντισε να διώξεις το άγχος που έχεις για την υλοποίηση των σχεδίων σου. Τα οικονομικά σου δεν πάνε άσχημα, αλλά σήμερα μην παρασυρθείς σε έξοδα που θα σε βγάλουν έξω από το πρόγραμμα σου.






Παρθένος
24/8-22/9

Οι καλές εξελίξεις που θα έρθουν σήμερα στην ζωή σου, φίλε Παρθένε, θα σου δώσουν πολλή ενέργεια και δυναμικότητα, για να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα που έχεις από το παρελθόν. Με τον Ερμή να κάνει την είσοδό του στο ζώδιό σου, θα παρουσιαστούν ευκαιρίες που πρέπει να τις εκμεταλλευτείς, γιατί θα αποβούν ιδιαίτερα συμφέρουσες για την μελλοντική σου πορεία.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Τα αισθηματικά σου θα αρχίσουν να πηγαίνουν καλύτερα, αγαπητέ Παρθένε, αν δεις με περισσότερη διαλλακτικότητα μερικές καταστάσεις, που μπορεί να επικρατούν αυτή την περίοδο στη σχέση σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι κινήσου ανάλογα, για να κάνεις την γνωριμία που θέλεις. Μην κλείνεις την πόρτα στα άτομα που διεκδικούν τον έρωτα σου, γιατί ποτέ δεν ξέρεις που μπορεί να σε βγάλει. Άλλωστε, δεν έχεις κάτι καλύτερο να κάνεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, αν είσαι Παρθένος, φρόντισε να συνεργαστείς και να βάλεις σχέδια για το μέλλον. Η δυναμικότητά σου θα είναι πολύ αυξημένη, με τις καλές επιρροές που σου στέλνει η σημερινή θετική όψη της Σελήνης με την Αφροδίτη από τον Καρκίνο. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα. Φρόντισε να κάνεις κάποια οικονομία, γιατί έχεις αρκετές υποχρεώσεις από παλιά, που πρέπει να τακτοποιήσεις.






Ζυγός
23/9-22/10

Σήμερα μπορείς να ασχοληθείς με δημιουργικά πράγματα για να νιώσεις καλύτερα, αγαπητέ Ζυγέ. Ο Ερμής κάνει την είσοδό του στο ζώδιο της Παρθένου και η διάθεσή σου θα είναι ανεβασμένη. Θα θέλεις να επικοινωνήσεις με δικά σου άτομα, για να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα. Μπαίνεις σε μια πολύ ευνοϊκή περίοδο για τα σχέδιά σου. Προγραμματίσου και προετοιμάσου ανάλογα, για τις ευχάριστες εξελίξεις που θα έρθουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στη σχέση σου, αν είσαι Ζυγός, φρόντισε να εξωτερικεύεσαι περισσότερο στο σύντροφό σου, γιατί σήμερα θα έχεις μια τάση απομόνωσης και αυτό θα σε βάλει σε συζητήσεις. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη το κατάλληλο ταίρι και πορεύεσαι μόνος σου, έφτασε ο καιρός που θα κάνεις μια νέα σχέση, που θα σε ευχαριστήσει πάρα πολύ. Φρόντισε μόνο να είσαι, αλλά και να φαίνεσαι, διαθέσιμος.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, φίλε Ζυγέ, μπορείς να καταφέρεις ό,τι ακριβώς θέλεις, αλλά πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή σε κάποιες προτάσεις που μπορεί να σου κάνουν, γιατί τα "ψιλά" γράμματα που υπάρχουν μπορεί να κρύβουν δυσάρεστες εκπλήξεις. Στα οικονομικά σου συνεχίζεις να κάνεις προσπάθειες, για να μπορέσεις να τα ισορροπήσεις και η αλήθεια είναι ότι τα καταφέρνεις, μέχρι ένα βαθμό.






Σκορπιός
23/10-22/11

Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, θα έχεις κάποια υποτονικότητα, με αποτέλεσμα να αφήνεις τις υποχρεώσεις σου να συσσωρεύονται. Φρόντισε να κινηθείς δυναμικά και να ξεφορτωθείς εκκρεμότητες του παρελθόντος, γιατί μπαίνεις σε περίοδο, που οι ευκαιρίες θα διαδέχονται η μία την άλλη και σε περιμένουν καινούργιες υποχρεώσεις, που θα σε οδηγήσουν στην κορυφή. Μπορείς να δρομολογήσεις ανάλογα τα θέματά σου, ώστε να εξασφαλίσεις την επιτυχία στο μέλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στη σχέση σου, αν είσαι Σκορπιός, σε περιμένουν ευχάριστα γεγονότα από τον άνθρωπό σου και θα περάσεις πολύ καλά. Εσύ που βαδίζεις χέρι-χέρι με την μοναξιά, να είσαι σε εγρήγορση, γιατί με τον Ερμή σήμερα να εισέρχεται στο ζώδιο της Παρθένου, οι πιθανότητες να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει είναι πολλές και πρέπει να τις εκμεταλλευτείς, για να το κατακτήσεις. Η τύχη πάντως είναι με το μέρος σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στα επαγγελματικά σου σήμερα, φίλε Σκορπιέ, πρόσεχε σε ό,τι αφορά θέματα που θέλεις να υλοποιήσεις, γιατί υπάρχουν ακόμη αρκετά προβλήματα. Τα οικονομικά σου δεν σε ικανοποιούν αυτή την περίοδο. Τα έξοδα που έχεις είναι πάρα πολλά. Νομικά και γραφειοκρατικά θέματα, ευνοούνται.






Τοξότης
23/11-21/12

Μάθε να χαίρεσαι την κάθε στιγμή της ζωής σου, αγαπητέ Τοξότη, και να αφήνεις πίσω σου οτιδήποτε σταματά την πορεία σου ή χαλάει την ψυχολογική σου διάθεση. Κάνε μια ανανέωση στην εξωτερική σου εμφάνιση, άλλαξε τη διατροφή σου και θα δεις ότι έτσι θα νιώσεις πολύ καλύτερα. Διάφορες συγκυρίες και ευχάριστες εξελίξεις, που θα σου χαρίσει η νέα θέση του Ερμή στην Παρθένο, θα σε βοηθήσουν να πάρεις ξανά τα πάνω σου, ψυχολογικά και σωματικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Τα ερωτικά σου σήμερα θα πάνε πολύ καλά, τόσο αν είσαι δεσμευμένος όσο κι αν είσαι ένας μοναχικός Τοξότης. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη του. Αν είσαι μόνος, μην απογοητεύεσαι και μην τα βάφεις μαύρα, αντίθετα εκμεταλλεύσου το βράδυ σου, για να συναντήσεις ένα παλιό σου αίσθημα! Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να προκύψει…

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Σήμερα θα έχεις πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις, φίλε Τοξότη. Θα γίνουν πολλές συζητήσεις για νέα πράγματα και συνεργασίες, αλλά καλό θα ήταν πρώτα να τελειώσεις με κάποιες υποθέσεις που ακόμη είναι στάσιμες και μετά να προσανατολιστείς προς αυτήν την κατεύθυνση. Στα οικονομικά σου, η ημέρα είναι καλή για να διεκδικήσεις κάποια αύξηση μισθού ή για να αναζητήσεις νέες πηγές εσόδων.






Αιγόκερως
22/12-19/1

Σήμερα, φίλε Αιγόκερε, οι πλανήτες σε ωθούν να αναζητήσεις άλλους δρόμους κι ευκαιρίες, μέσα από τις οποίες θα διευρύνεις τους ορίζοντές σου και θα θέσεις νέους στόχους. Μη δείχνεις αδιαλλαξία και έλλειψη υποχωρητικότητας απέναντι στους συνομιλητές σου, γιατί θα χάσεις βαθμούς στο θέμα της επικοινωνίας. Φρόντισε να δεις μερικά πράγματα από διαφορετική σκοπιά, για να πετύχεις ευκολότερα τους στόχους σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Μπορείς να τα πας ακόμη καλύτερα στη σχέση σου, αγαπητέ Αιγόκερε, αν πρώτα ξεκαθαρίσεις μέσα σου τα αισθήματα που έχεις για το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις βρει το κατάλληλο ταίρι ακόμη, θα δεις ότι αυτή την περίοδο θα προκύψει η γνωριμία που ήθελες και θα ανανεωθείς.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, αν είσαι Αιγόκερως, μπορείς να κλείσεις καινούργιες συμφωνίες, αλλά πρέπει να δεις αν είναι συμφέρουσες για εσένα. Στα οικονομικά σου, πρέπει να κινηθείς με πολύ προγραμματισμό. Πολλά απρόοπτα έξοδα θα σε εκνευρίσουν και θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.







Υδροχόος
20/1-19/2

Σήμερα, φίλε Υδροχόε, θα έχεις μεγάλη αισιοδοξία και θα δεις πολλές καταστάσεις από την θετική τους πλευρά. Μόνο φρόντισε αυτή η αισιοδοξία να μην σε οδηγήσει σε επιπόλαιες κινήσεις, που μπορεί να σου δημιουργήσουν πρόβλημα. Κάποιες ειδήσεις που θα έχεις για θέματα που σε απασχολούν, θα σε χαροποιήσουν πάρα πολύ. Ο δυναμισμός σου και η εφευρετικότητά σου θα είναι στα ύψη. Θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες για να διορθώσεις καταστάσεις, που σε είχαν στεναχωρήσει στο παρελθόν.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Σήμερα μπορείς να καθίσεις με το σύντροφό σου, αγαπητέ Υδροχόε, και να μιλήσετε για τη σχέση σας, ώστε να λυθούν με τον καλύτερο τρόπο όλα αυτά τα θέματα που σε προβλημάτιζαν εδώ και καιρό. Και αν είσαι ακόμη μόνος σου, η νέα θέση του Ερμή στην Παρθένο, ενισχύει τόσο πολύ την επικοινωνία σου, που θα καταφέρεις να σαγηνεύσεις όποιον ή όποια βάλεις στόχο να κατακτήσεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου σήμερα, αν είσαι Υδροχόος, θα τα καταφέρεις πάρα πολύ καλά, παρόλο που έχεις έντονο άγχος και αρκετή κούραση. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να κινηθείς με πολύ προσοχή, γιατί θα έχεις την τάση να ξοδεύεις πάρα πολλά χρήματα, χωρίς να το καταλαβαίνεις.







Ιχθείς
20/2,20/3

Βλέπεις τα πράγματα και τις καταστάσεις με τον δικό σου τρόπο κι έτσι κινείσαι, αγαπητέ Ιχθύ. Θα πρέπει όμως να δεις τα πράγματα με περισσότερο ρεαλισμό, αν θες να καταφέρεις να ξεπεράσεις κάποιες καταστάσεις, που σε προβληματίζουν από το παρελθόν. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου από το απόγευμα και μετά, σε ευεργετεί με τη θετική της ενέργεια, ώστε να μπορέσεις επιτέλους να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου για το μέλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Τα αισθηματικά σου αρχίζουν να παίρνουν καλύτερη τροπή, φίλε Ιχθύ, και βλέπεις πολλά θέματα να εξελίσσονται με τον καλύτερο τρόπο. Εσύ που ακόμη πίνεις καφέ με την μοναξιά σου, να θυμάσαι ότι ο έρωτας δεν πρόκειται να έρθει να σε βρει κεκλεισμένων των θυρών, αλλά πρέπει να κουνήσεις και εσύ λίγο το δαχτυλάκι σου…

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, αν ανήκεις στους Ιχθείς, τα καταφέρνεις πολύ καλά. Φρόντισε να ακούσεις σήμερα αυτά που έχουν να σου πουν οι συνεργάτες σου και θα βοηθηθείς αρκετά σε αυτά που θέλεις να πετύχεις. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να σε προβληματίζουν και εσύ ψάχνεις να βρεις νέες πηγές εσόδων, για να ανταπεξέλθεις στις τόσες υποχρεώσεις που έχεις.
Πηγή: myastro.gr

ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

VIDEO: Τενεκεδάκι για... τσίτα τα γκάζια

Posted: 31 Aug 2012 01:50 PM PDT


Δίνει το δικό του ρεσιτάλ...








newsbeast.gr


ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Τα πλουσιότερα ζώα στον κόσμο

Posted: 31 Aug 2012 01:44 PM PDT


Βαθύπλουτοι ιδιοκτήτες άφησαν τεράστιες κληρονομιές στα κατοικίδιά τους...


καθιστώντας τα μεγιστάνες του πλούτου. Σύμφωνα με το Petplan τα παρακάτω είναι τα πλουσιότερα ζώα στον κόσμο.

Trouble (σκύλος): 8.000.000 ευρώ



Ο Trouble, ένα μαλτέζικο τερριέ, επιβεβαίωσε το όνομά του (μπελάς) όταν το 2007 οι συγγενείς τής Leona Hemsley προσέβαλαν τη διαθήκη της και κατάφεραν να περιορίσουν την περιουσία του κατά 6 εκ. ευρώ. Με τα υπόλοιπα 8 βέβαια ο Trouble συνεχίζει να ζει πολυτελώς στη Νέα Υόρκη



Blackie (γάτα): 10.000.000 ευρώ



Η πλουσιότερη γάτα του πλανήτη. Ο ιδιοκτήτης της, Ben Rea άφησε όλη του την περιουσία στο Blackie και σε ιδρύματα για γάτες.



Gigoo (χήνα): 11.000.000 ευρώ



Ο Miles Blackwell δώρισε στο φτερωτό φίλο του, το Gigoo, 10 εκ. λίρες ένα χρόνο μετά το θάνατο της συζύγου του.



Toby Rimes (σκύλος): 33.000.000 ευρώ



Ο Toby είναι ο τελευταίος απόγονος μιας γενιάς καννίς, η περιουσία των οποίων χρονολογείται από το 1931, όταν η Ella Wendel άφησε στο κατοικίδιό της 15 εκ δολάρια. Με τα χρόνια η περιουσία μεγάλωσε και έφτασε πλέον τα 33 εκ. ευρώ!



Kalu (χιμπατζής): 58.000.000 ευρώ



Ενώ οι υπόλοιποι του είδους του διαβιούν στα δέντρα ο Kalu, που κληρονόμησε την περιουσία της Patricia O'Neill, ζει πολυτελώς στη βίλλα του στο Κέηπ Τάουν.



Gunther IV (σκύλος): 250.000.000 ευρώ



Το πλουσιότερο κατοικίδιο του πλανήτη 0 Gunther IV κληρονόμησε την τεράστι περιουσία του από την κόμισσα Karlotta Libenstein. Είναι ένας μεγιαστάνας του real estate καθώς είναι ιδιοκτήτης αρκετών κατοικιών, μεταξύ των οποίων η έπαυλη της Μαντόνα στο Μαϊάμι. Διαθέτει τον προσωπικό του μπάτλερ ενώ το γέυμα του περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και χαβιάρι!



perierga.gr


ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

HΡΑΚΛΕΙΟ: Η γυναικεία συμμορία πιάστηκε με τα κοσμήματα στα χέρια

Posted: 31 Aug 2012 01:40 PM PDT


Τέσσερις γυναίκες συνελήφθησαν χθες από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου...


κατηγορούμενες για κλοπή σε βάρος 43χρονης.

Οι γυναίκες, ηλικίας 34, 36, 27 και 37 χρονών, που εντοπίστηκαν σε επιχειρούμενο αστυνομικό έλεγχο την ώρα που έβγαιναν από πολυκατοικία, πέταξαν στο έδαφος συσκευασία, η οποία περιείχε κοσμήματα απροσδιορίστου αξίας.



Από την προανάκριση που διενεργήθηκε, από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, προέκυψε ότι οι συλληφθείσες είχαν αφαιρέσει τα κοσμήματα από διαμέρισμα της πολυκατοικίας.



Προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.



cretalive.gr


ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Διαψεύδει τις φήμες η Adele

Posted: 31 Aug 2012 01:37 PM PDT


Η Adele έσπευσε να διαψεύσει τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι...


εκείνη και ο αγαπημένος της Simon Konecki ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου. Οι φήμες και τα δημοσιεύματα περί γάμου ξεκίνησαν όταν η Adele εντοπίστηκε να φοράει μία χρυσή βέρα. Μάλιστα γνωστό αμερικανικό περιοδικό δημοσίευσε πως το ζευγάρι έχει ήδη παντρευτεί.Η διάσημη τραγουδίστρια όμως σε μήνυμά της στο tweeter διέψευσε τις φήμες και τα δημοσιεύματα περί γάμου γράφοντας χαρακτηριστικά: «Δεν παντρεύτηκα».



zougla.gr


ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΔΕΙΤΕ: Τα χειρότερα ψεύτικα στήθη του Χόλιγουντ…

Posted: 31 Aug 2012 01:29 PM PDT


Δείτε τις εικόνες πριν άλλα και μετά από την πλαστική επέμβαση στο στήθος των celebrities.
..

και τα συμπεράσματα δικά σας…



Tara Reid



Tori Spelling



Heidi Montag



Victoria Beckham



Pamela Anderson



Lindsay Lohan



Britney Spears



Tila Tequila



Christina Aguilera



Janet Jackson



Jewel



Nicole Richie



Kellie Pickler



Sarah Jessica Parker





to-kounavi.gr


ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου