Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Ενημέρωση απο tsekouratoi.gr

Ενημέρωση απο tsekouratoi.gr

Link to www.tsekouratoi.gr

ΔΕΙΤΕ: Θέλει τρόπο η τρέλα!

Posted: 08 Mar 2013 03:31 PM PST



 Διάθεση και φαντασία το μυστικό...







































newsbeast.gr

Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

Ε. ΜΕΛΕΤΗ: Γελάνε όλοι στο twitter με την φωτογραφία που ανέβασε!

Posted: 08 Mar 2013 03:22 PM PST


 Κάθε γυναίκα ονειρεύεται να βρει στη ζωή της τον Mr Perfect (κύριος τέλειος άντρας)...





Η παρουσιάστρια Ελεονώρα Μελέτη, γνωστή για το ευρηματικό της χιούμορ, θέλοντας να διακωμωδήσει το όνειρο και τα θέλω της ανέβασε μια φωτογραφία στο Twitter που στην κυριολεξία κλάψαμε όλοι από τα γέλια.



Εκατόν εβδομήντα χιλιάδες φίλοι που την ακολουθούν κρατούν ακόμα το στομάχι τους.



Δείτε τη φωτογραφία και απομακρυνθείτε από την πολυκατοικία σας, γιατί τα γέλια σας θα φτάσουν μέχρι την ταράτσα!



Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε η παρουσιάστρια:







tomati.gr

Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Κυνήγι αρκούδας!

Posted: 08 Mar 2013 03:17 PM PST



Ήταν ένας κυνηγός και ήθελε να σκοτώσει μια αρκούδα, αλλά δεν ήξερε τον τρόπο...



Πάει σε έναν γνωστό του, έμπειρο κυνηγό που γνώριζε και αυτός του λέει:


- Θα πας έξω από τη σπηλιά και θα φωνάξεις "Ουουου!" Η αρκούδα θα απαντήσει και θα κάνει και αυτή "Ουουου!" Στη συνέχεια θα ξανακάνεις "Ουουου!", αν σου ξαναπαντήσει τότε σήκωσε το όπλο σου και σημάδεψε μέσα στη σπηλιά και μόλις βγει ριχ'της!

Περνάει ένας μήνας.. Όμως ο γνωστός του δεν είχε ακούσει νέα του κυνηγού. Με τα πολλά μαθαίνει ότι ήταν στο νοσοκομείο.

Τρέχει λοιπόν εκεί.. και τον βρίσκει στο κρεβάτι σοβαρά χτυπημένο.

- Τι έγινε?

- Θυμάσαι που σε είχα ρωτήσει πώς να κυνηγήσω την αρκούδα?

- Ναι..

- Εε, πήγα έξω απο τη σπηλιά, όπως με συμβούλευσες και έκανα "Ουουου!"

Μου απάντησε:

- Ωραία..

- Ξανακάνω ουουου, μου ξανακάνει ουουου.

- Ναι..

- Σηκώνω το όπλο και περιμένω να βγει να της ρίξω..

- Και μετά?

-

-

-

-

- Μετά, βγήκε το τρένο!

24ωρο

Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

VIDEO: Μακράν το χειρότερο ξύπνημα!

Posted: 08 Mar 2013 03:10 PM PST


 Το χειρότερο ξύπνημα. Δείτε το βίντεο..
.









24wro
Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

ΔΕΙΤΕ: Ένα ζευγάρι... εννιά διαφορετικά στιλ!

Posted: 08 Mar 2013 03:05 PM PST



Μεταμορφώσεις εις διπλούν - Δείτε τις φωτογραφίες..
.











































newsbeast.gr

Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

VIDEO: Όταν ο καθηγητής καράτε έγινε... ρεζίλι!

Posted: 08 Mar 2013 02:59 PM PST


 Ο δάσκαλος, o μέντορας, αυτή η τιτανομέγιστη μορφή καράτε, ναι απέτυχε..
.




Δοκίμασε να σπάσει με το κεφάλι του μία ξύλινη δόγα αλλά αντ'αυτού, είδε αστεράκια και σωριάστηκε στο έδαφος!



Εντάξει, για τηλεοπτική φάρσα επρόκειτο. Θέλησαν να κάνουν τα ανυποψίαστα θύματα να πιστέψουν ότι ο καρατεκάς νεαρός χτύπησε τόσο που λιποθύμησε. Οι αντιδράσεις του κόσμου κορυφαίες. Πόνεσαν κι εκείνοι μαζί του δηλαδή…




sportygossip.com

Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

5 τύποι αντρών με τους οποίους πρέπει, οπωσδήποτε, να κάνετε σεξ!

Posted: 08 Mar 2013 02:54 PM PST


 Γιατί πάνω απ' όλα μετράει η εμπειρία..
.




Aς είμαστε ειλικρινείς, οι καιροί έχουν αλλάξει όπως φυσικά τα ήθη, τα έθιμα και τα ταμπού. Ξεχάστε τις παλιές, κακές, εποχές που η γυναίκα γνώριζε ένα άντρα, τον οποίο στις περισσότερες των περιπτώσεων δεν ήθελε κιόλας, και τον παντρευόταν! Πλέον τα πράγματα είναι διαφορετικά και οι γυναίκες έχουν τη δυνατότητα να έχουν τις ίδιες εμπειρίες με τους άντρες ή σε κάποιες περιπτώσεις και περισσότερες! Γιατί κακά τα ψέματα, πώς θα καταλάβεις ότι κάποιος είναι σωστός για σένα, αν προηγουμένως δεν έχεις γνωρίσει τον... λάθος; Δεν εννοούμε φυσικά να μην έχετε κριτήρια ή να κάνετε το sex σκοπό ζωής, αλλά καλό θα ήταν να απαλλαγείτε από κάποια ταμπού και να αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο. Παρακάτω, σας έχουμε 5 τύπους αντρών τους οποίους σχεδόν όλες οι γυναίκες έχουν δοκιμάσει σε περιόδους πειραματισμού. Γιατί για κάτι πιο μόνιμο, μάλλον δεν είναι και οι κατάλληλοι...



1. Ο αγαθιάρης γυμνασμένος: Εξηγούμαστε για να μην παρεξηγούμαστε: Είμαστε πολύ υπέρ της σωματικής άσκησης και της σωστής διατροφής και σε καμία περίπτωση δεν υποννοούμε ότι όταν κάποιος φροντίζει το σώμα του είναι και χαζός. Ωστόσο, μία μεγάλη μερίδα των αντρών αυτών είναι κάπως... ευνουχισμένοι πνευματικά! Θα τους συναντήσετε στο γυμναστήριο, πάντα στα βάρη, να ιδρώνουν και να ξεφυσάνε, ενώ αρκετές φορές συμβουλεύονται το γυμναστή τους για... κρεατίνες! Αναμφισβήτητα είναι ωραίος, έχει κορμάρα και αν κυκλοφορήσετε μαζί του όλες οι γυναίκες θα σας φθονήσουν, ακόμα και οι φίλες σας φυσικά! Στο sex είναι πραγματική sex machine, τόση γυμναστική δεν πάει τσάμπα, και να είστε σίγουρες ότι αν έχετε ελάχιστο μυαλό μπορείτε να περάσετε πολύ καλά μαζί του! Για μία εβδομάδα... Προσοχή, αποφύγετε τις συζητήσεις και προτιμήστε το sex. Τα καταφέρνει πολύ καλύτερα στο δεύτερο!



2. Ο... γκομενιάρης: Να είστε σίγουρες ότι με το συγκεκριμένο σχέση δεν θα κάνετε εκτός φυσικά αν κεραυνοβοληθεί, που δεν το νομίζουμε! Δεν είναι πολύ ωραίος αλλά πολύ απλά έχει κάτι. Έχει στο ενεργητικό του αμέτρητες ερωτικές παρτενέρ τις οποίες μετά από συγκεκριμένο αριθμό συνευρέσεων απλά τις παρατάει! Το πιο πιθανό είναι να έχει δοκιμάσει και κάποια φίλη ή γνωστή σας την οποία εν συνεχεία, πλήγωσε. Γιατί όμως να κάνετε sex μαζί του; Πολύ απλά για την εμπειρία! Έχει πάει με τόσες πολλές γυναίκες, που είναι μάστερ στο άθλημα και επιπλέον ξέρει από πρώτο χέρι πως να σας κάνει να αισθανθείτε θεά! Αν τελικά πέσετε στον έρωτά του και σας παρατήσει, μη στενοχωριέστε, σκληραγωγείστε για το μέλλον ώστε να αντιμετωπίζετε με περισσότερη αναισθησία άντρες του είδους του.



3. Ο άσχημος: Ναι καταλαβαίνουμε ότι όταν είστε σε ένα μπαρ και πίνετε το ποτό σας, αν σας πλησιάσει ένας τύπος ο οποίος είναι λίγο κοντούλης, λίγο καραφλούλης και έχει και μια όμορφη κοιλίτσα, στην καλύτερη θα τον αγνοήσετε! Κι όμως, είναι ελάχιστες οι φορές που κάποια γυναίκα έχει κάνει sex με έναν τέτοιο τύπο και δεν εχει μείνει υπέρ-ευχαριστημένη! Μπορεί να μην είναι σωσίας του Brad Pitt, ούτε καν, αλλά λόγω της όχι και τόσο εντυπωσιακής του εμφάνισης, έχει φροντίσει να αναπτύξει άλλα στοιχεία της ύπάρξής του! Ίσως να ακούγεται κλισέ αλλά έτσι είναι. Οι άντρες οι οποίοι δεν μπορούν να έχουν μία γυναίκα μόνο με την εμφάνιση, είναι έξυπνοι, έχουν χιούμορ και τελικά καταλήγουν άκρως ερωτεύσιμοι. Ας μην αναφερθούμε στο sex όπου εκεί συνήθως δίνουν ρέστα, καθώς επικεντρώνονται στη δική σας ευχαρίστηση και όχι στο αν οι κοιλιακοί τους φαίνονται εντυπωσιακοί.



4. Αυτός που μισείς: Ότι κι αν πει, ότι κι αν κάνει, όποια άποψη και να έχει, σας φαίνεται εκνευριστικός και το μόνο που θέλετε είναι να τον χτυπήσετε; Μπορεί όντως αυτό να αισθάνεστε, αλλά να ξέρετε ότι τόσο μίσος και σπαραγμός δεν είναι αδικαιολόγητα. Συνήθως οι άνθρωποι που μας προκαλούν ακραία συναισθήματα, είστε αγάπης είτε μίσους, δεν μας είναι ποτέ μα ποτέ αδιάφοροι! Οποτε τι καλύτερο από το να κάνετε sex με τον μεγάλο σας εχθρό; Η ένταση θα ξεχυλίζει, η συνεύρεση θα είναι αρκούντως βίαιη και μπορείτε ανά τακτά χρονικά διαστήματα να του υπενθυμίζετε πόσο τον μισείτε. Πάμε στοίχημα ότι θα είναι το καλύτερο sex της ζωής σας! Μετά από αυτό μπορείτε ωραιότατα να συνεχίσετε να τον μισείτε. Γιατί μπορεί να κάνει εξαιρετικό κρεβάτι, αλλά χαρακτήρα δεν πρόκειται να αλλάξει.



5. Με... μακρινό συγγενή: Πριν πέσουν οι μηνύσεις και επικρίσεις, να ξεκαθαρίσουμε κάτι: Αναφερόμαστε σε έναν άντρα ο οποίος είναι μακρινός συγγενής και ίσως να έχετε δει ελάχιστες φορές στη ζωή σας. Αλλά κακά τα ψέματα, πόσες φορές δεν έχετε βρεθεί καλεσμένες σε γάμο ξαδέρφης και να ενθουσιαστείτε με το σέξι αγόρι που κάθεται απέναντι; Και αν δηλαδή η μητέρα σας πληροφορήσει ότι είναι γιος του τρίτου ξάδερφου του πατέρα σας, που είναι το κακό τελοσπάντων; Μήπως και πρόκειται να τον παντρευτείτε; Αλλά και να τον παντρευτείτε, πάλι δεν βλέπουμε το πρόβλημα. Εδώ οι βασιλείς παντρεύονταν τα αδέρφια τους.... Λέμε τώρα!



tomati.gr

Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

VIDEO: Τι θα έκανες αν γινόσουν αυτόπτης μάρτυρας μιας δολοφονίας

Posted: 08 Mar 2013 02:34 PM PST


 Οι δυο νεαροί έβαλαν κάμερα μέσα στο ασανσέρ, έκαναν πως σκότωνε ο ένας τον άλλο και παρακολουθούσαν τις αντιδράσεις των ανθρώπων...










videocosmos.gr

Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

VIDEO: Τα παιδιά του χεβιμεταλά!

Posted: 08 Mar 2013 02:35 PM PST


Τα παιδιά του χεβιμεταλά! 





Με όποιον δάσκαλο καθίσεις..
.
























newsbeast.gr



Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

Adele: για να παει στα Όσκαρ της κοστισε 734.231 ευρώ! Τι έκανε;

Posted: 08 Mar 2013 02:21 PM PST






Αν με ρωτούσες τι θα έκανα με 734.231 ευρώ θα σου έλεγα ότι θα έπαιρνα σπίτι, θα..
.






 άλλαζα αυτοκίνητο, θα έβαζα στην άκρη χρήματα και θα ξόδευα και τα 231 για ένα fractional laser.

Ok, μπορεί τα 1.231 για ένα fractional laser και ρούχα! Αλλά αυτή είμαι εγώ κι εσύ που πιθανότατα δεν θα βγάλουμε τόσα χρήματα σε δυο ζωές. Όταν, όμως, είσαι η Adele ακόμη κι αν δεν έχεις δικά σου χρήματα θα πέσουν από πάνω σου 2441 χορηγοί, plus η Anna Wintour και θα σε μεταμορφώσουν εν μια νυκτί από την κατάσταση Α στην κατάσταση Β.



Δηλαδή από εδώ, εδώ...



adele



...Ok! Στην κατάσταση Α βρισκόταν η Adele έξι χρόνια πριν αλλά και πάλι!



Και για την αλλαγή που βλέπεις παραπάνω, ξοδεύτηκαν 734.231 ευρώ για make up, μαλλιά, νύχια, ρούχα, παπούτσια, κόσμημα για να παρευρεθεί στα Όσκαρ. Και η Daily Mail έδωσε με κάθε λεπτομέρεια πόσο στοίχισε το καθένα. Κρατιέσαι;



Μαλλιά: 668 ευρώ Η Adele βάφει τα μαλλιά της σε ένα από τα top hair salons της Αγγλίας, στο Daniel Galvin. Εκεί την αναλαμβάνει η Lucy Holbrook, senior colour director η οποία χρεώνει 268 λίρες για ανταύγειες σε όλο το μήκος και είναι εκείνη η οποία έπεισε την Adele να αλλάξει το χρώμα των μαλλιών της και να αποκτήσει το ξανθό- μελί που τόσο μας αρέσει. Για την βραδιά των Όσκαρ, η Adele έκοψε ελάχιστα τις άκρες των μαλλιών της, το οποίο και της έκανε ο κομμωτής Lino Carbosiero που εργάζεται στο ίδιο κομμωτήριο. Για κούρεμα και στέγνωμα η Adele πλήρωσε 126 λίρες και από εκεί και πέρα την ανέλαβε ο προσωπικός της make up artist και hair stylist, Michael Ashton.



Ο τελευταίος για να πετύχει τον όγκο στο χτένισμα χρησιμοποίησε το hair spray του John Frieda, το Fine to Full Blow Out spray σε στεγνά μαλλιά. Το τελευταίο κοστίζει 6 λίρες. Όταν τα μαλλιά της Adele στεγνώσουν κατά 80%, ο κομμωτής της τα χωρίζει σε τούφες και τα τυλίγει γύρω από ένα ψαλίδι για μεσαίου μεγέθους μπούκλες. Συγκεκριμένα, για τα Όσκαρ χρησιμοποίησε το Hot Tools Curling Iron το οποίο κοστίζει 24 λίρες.



Το επόμενο βήμα είναι να τυλίξει τα μαλλιά της σε ζεστά ρόλεϊ (χρησιμοποιεί τα O Roller by Cloud Nine που κοστίζουν 150 λίρες) και τα αφήνει έτσι μέχρι να κρυώσουν. Μετά από αυτό άνοιξε με μια βούρτσα, ψέκασε πάλι με το spray και η Adele ήταν έτοιμη για τα Όσκαρ!



Νύχια: 3.489 ευρώ



adele



Δεν μπορώ να σκεφτώ ούτε έναν που να μην θεωρεί πως τα 3.489 ευρώ δεν είναι εξωφρενικό ποσό για μανικιούρ! Τόσο λέγεται ότι χρεώνει η Kimmie Kyees για red carpet events, manicurist πολλών stars που κάνει τα νύχια της Rihanna και της Katy Perry ακόμα. Και αν θέλεις να ξέρεις ακριβώς προϊόντα και αποχρώσεις σημείωσε: σαν βάση χρησιμοποιήθηκε το Sally Hansen's Insta-Dri Nail Colour στην απόχρωση Quick Sand (θα τα βρεις στα Sephora) και από πάνω το The Complete Salon Manicure στην απόχρωση Almost Almond. Και τα δύο μαζί κοστίζουν 8 λίρες. Αγόρασέ τα, πήγαινέ τα στην δική σου manicurist (η οποία θα σου χρεώσεις max 30-40 ευρώ) και απόκτησε τα νύχια της Adele, χωρίς να χρειαστεί να πουλήσεις το αυτοκίνητό σου ή whatever!



Επιδερμίδα: 208 ευρώ. Πριν γίνει το οσκαρικό μακιγιάζ, ο make up artist της Adele φρόντισε την επιδερμίδα της με ένα καθαριστικό προσώπου Decleor το οποίο κόστισε 13 λίρες. Αμέσως μετά, άπλωσε την κρέμα Decleor Aromessence Rose D'Orient (44 λίρες) και μετά ο make up artist της τοποθέτησε στο πρόσωπό της ελάχιστο Decleor Aroma Neroli Night Balm (32.50 λίρες). Το make up για τα Όσκαρ ήταν του Giorgio Armani. Ο make up artist της χρησιμοποίησε το Maestro Foundation (38 λίρες)  Κάτω από τα μάτια χρησιμοποιήθηκε το Secret Camouflage concealer της Laura Mercier (26 λίρες) και από πάνω πούδρα Bobbi Brown (26 λίρες).



Χείλη: 50 ευρώ. Στα χείλη της Adele χρησιμοποιήθηκε το Lip Maestro, απόχρωση 400 του Giorgio Armani (25 λίρες) και το περίγραμμα Lip Liner 12, απόχρωση Rose (18 λίρες).



Μάτια: 101 ευρώ Για το μακιγιάζ των ματιών της χρησιμοποιήθηκε η παλέτα Armani Eyes To Kill no 6 η οποία κοστίζει 49 λίρες. Έπειτα, ο Ashton χρησιμοποίησε ένα μαύρο eyeliner σε μορφή gel το οποίο έκανε 16 λίρες. Τέλος, στις άνω βλεφαρίδες τοποθετήθηκαν ψεύτικες και από πάνω η Hypnose Mascara τγς Lancome (22 λίρες).



Φρύδια: 22 ευρώ. Για τα φρύδια της Adele στα Οσκαρ, ο make up artist της τα χτένισε ανοδικά με ένα gel και από πάνω έκανε ένα γέμισμα με το μολύβι φρυδιών του Armani, απόχρωση 2, το οποίο κοστίζει 22 ευρώ.



 Για το beauty make over της Adele, λοιπόν, ξοδεύτηκαν 4.547 ευρώ ακριβώς! Τα υπόλοιπα ξοδεύτηκαν στο φόρεμα, τα παπούτσια και το κόσμημα. Το τελευταίο ήταν ένα ζευγάρι διαμαντένια σκουλαρίκια Harry Winston, αξίας 600.000 λιρών, δηλαδή 697.193 ευρώ.



Και τώρα μπορείς να σχολιάσεις ελεύθερα!!!
24wro












Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Η κατσικούλα και ο λύκος

Posted: 08 Mar 2013 02:15 PM PST






Μια φορά ήταν μια κατσικούλα που ζούσε με τη μητέρα της. Μια μέρα η μητέρα της έπρεπε να φύγει απο το σπίτι, και...







 της έδωσε μια συμβουλή "παιδί μου τώρα που θα φύγω πρόσεχε μην ανοίξεις στον κακό το λύκο και σε φάει, γι αυτό θα βάλουμε ένα σύνθημα για να αναγνωρίσεις ότι είμαι εγώ και να μου ανοίξεις.

Το σύνθημα θα είναι: "Είμαι η μαμά της κατσικούλας και τραβάω τα βυζιά μου".

Μόλις έφυγε η μαμά της κατσικούλας ήρθε ο κακός ο λύκος και χτύπησε την πόρτα.

- "Ανοιξε κατσικούλα είμαι η μητέρα σου", είπε ο λύκος.

Η κατσικούλα απάντησε:

- "Δεν είσαι η μητέρα μου γιατί η φωνή της είναι πολύ λεπτή."

Ο λύκος αφού ήρθε αρκετές φορές και χτύπησε την πόρτα της κατσικούλας και αυτή δεν του άνοιγε σκέφτηκε να παραφυλάξει ώστε όταν έρθει η μητέρα της να δει τη θα πει για να της ανοίξει. Ήρθε η μητέρα της είπε το γνωστό σύνθημα και μπήκε μέσα. Ο λύκος το άκουσε και την επόμενη μέρα αφού λίμαρε τη γλώσσα του για να γίνει πιο λεπτή η φωνή του. Έτσι πήγε στο σπίτι της κατσικούλας χτύπησε την πόρτα και είπε:

- "Είμαι η μαμά της κατσικούλας και τραβάω τα βυζιά μου."

Η κατσικούλα απάντησε:

- "Ρε δεν τραβάς και τ` @ρχίδι@ σου; Βάλαμε ματάκι."
24wro



Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

Δείτε τι λένε τα ζώδια για το Σάββατο 9/3!

Posted: 08 Mar 2013 02:00 PM PST






Τα Ζώδια Σήμερα 9 Μαρτίου 2013






Κριός


21/3-20/4


Τα πράγματα πρόκειται να κυλήσουν ήρεμα για εσένα, φίλε Κριέ, τουλάχιστον μέχρι το απόγευμα, που η Σελήνη από τον Υδροχόο θα πραγματοποιήσει αρνητική όψη με τον Ουρανό από το ζώδιό σου και θα σε δυσκολέψει λίγο. Μέχρι τότε όμως, μπορείς να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες και να κάνεις κάποιες κουβέντες για να απλοποιήσεις λίγο την καθημερινότητα σου, αλλά και τις συνθήκες που σε δυσκολεύουν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Κριός, σήμερα η αισθηματική σου ζωή μπορεί να είναι κάπως κουραστική, μιας και ο σύντροφός σου θα εκφράσει τα παράπονα του και θα σε φέρει στην δύσκολη θέση να τα αντιμετωπίσεις. Να είσαι ειλικρινής και μην προσπαθήσεις να του ρίξεις στάχτη στα μάτια. Και για τους μοναχικούς Κριούς τα πράγματα θα είναι κάπως μελαγχολικά και ίσως θελήσετε να απομονωθείτε.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αγαπητέ Κριέ, αποδέξου σήμερα στον τομέα της εργασίας σου κάποιες προτάσεις που θα σου γίνουν, γιατί κρύβουν ευχάριστες εκπλήξεις, που δεν περιμένεις. Η εργατικότητα και η συνέπειά σου έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις των συνεργατών και ανωτέρων σου και από εδώ και στο εξής, θα έρθεις στο προσκήνιο των γεγονότων. Απόλαυσέ το!!!





Ταύρος


21/4-20/5


Επειδή τον τελευταίο καιρό τα πράγματα δεν σου πάνε και τόσο καλά, φίλε Ταύρε, είναι ευκαιρία σήμερα να κάνεις μια καινούργια αρχή, ξεκινώντας από το καθημερινό σου πρόγραμμα, ώστε να καταλήξεις σε μια αίσθηση αισιοδοξίας, με την οποία πρέπει να κινηθείς από εδώ και πέρα. Η Σελήνη από τον Υδροχόο σου ανοίγει τον δρόμο για την επιτυχία των σχεδίων σου και πρέπει να εξοπλιστείς με δυναμισμό και ενέργεια, για να τα καταφέρεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Ταύρος, ευνοούνται σήμερα οι συζητήσεις που θα σε βοηθήσουν να βρεις οριστικές λύσεις στα προβλήματα της σχέσης σου. Αν πάλι είσαι αδέσμευτος, να θυμάσαι πως αυτή η κατάσταση σύντομα θα πάρει τέλος, καθώς η Αφροδίτη από τους Ιχθείς θα φέρει κοντά σου το πρόσωπο που ονειρεύεσαι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα χρειάζεται να δείξεις περισσότερη εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου και να μη χάσεις την ψυχραιμία σου ό,τι κι αν συμβεί. Μίλα με τους συνεργάτες σου σε ήρεμους τόνους και όλα θα λυθούν. Τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή, γιατί κάποιες προτάσεις ίσως να μην είναι τόσο συμφέρουσες όσο φαίνονται.




Δίδυμοι
21/5-21/6

Επιτέλους, αγαπητέ Δίδυμε, το χαμόγελο ξαναβρίσκει τη θέση του στο πρόσωπό σου αυτό το Σάββατο. Μπορείς να κάνεις σχέδια και να σκεφτείς το μέλλον με αισιοδοξία. Κάνε πράγματα για τον εαυτό σου και μην παραμελείς την υγεία και την εμφάνισή σου. Μπορεί σήμερα να δεχτείς βοήθεια από κάποιο άτομο, που δεν το έχεις εκτιμήσει σωστά μέχρι τώρα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι Δίδυμος, η αισθηματική σου ζωή σήμερα θα είναι πολύ ευχάριστη. Η αγάπη που θα σου δείξει ο σύντροφός σου, θα σε γεμίσει χαρά και θα απαντήσεις με ρομαντικές κινήσεις, που θα ανανεώσουν τη σχέση σου. Οι αδέσμευτοι Δίδυμοι, σύντομα θα κάνετε μια γνωριμία που θα σας συναρπάσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν αρκετά καλά και μπορούν να πάνε ακόμα καλύτερα, φίλε Δίδυμε, αν δεν βλέπεις τα πράγματα αρνητικά και αποφασίσεις να μείνεις ουδέτερος μπροστά σε κάποιες καταστάσεις, που πιθανώς να οδηγήσουν σε ρήξη με συνεργάτες σου. Τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή. Άφησε τις σημαντικές συμφωνίες για άλλη μέρα.




Καρκίνος
22/6-22/7

Το σημερινό Σάββατο, αγαπητέ Καρκίνε, σε ωθεί να κάνεις διάφορες αλλαγές στη ζωή σου, τις οποίες επιδιώκεις εδώ και καιρό. Γενικά θα είσαι σε μια εγρήγορση και οι ευκαιρίες που θα σου φέρει ο Άρης και η Αφροδίτη από τους φιλικούς σου Ιχθείς, δεν θα μείνουν αναξιοποίητες.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Καρκίνε, πρέπει να είσαι ήρεμος και να μην αφήσεις μικρές λεπτομέρειες να γίνουν αφορμή για καβγά με το ταίρι σου. Καλύτερα να λύσεις τις διαφορές σου μαζί του κάποια άλλη στιγμή. Αν πάλι έχεις βαρεθεί την μοναξιά σου, μην συμβιβάζεσαι, αλλά κάνε λίγη ακόμη υπομονή για να βρεις αυτό που πραγματικά θέλεις. Δεν θα χάσεις!!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Καρκίνος, τα επαγγελματικά σου πάνε πολύ καλά και καλό είναι να βρεις χρόνο σήμερα να ξεπεράσεις δυσκολίες του παρελθόντος, για να κινηθείς με μεγαλύτερη άνεση στο μέλλον. Φρόντισε να αποφύγεις τα οικονομικά ανοίγματα και δείξε προσοχή σε οτιδήποτε αφορά στα έξοδά σου. Η σημερινή αρνητική όψη της Σελήνης με τον Κρόνο από τον Σκορπιό, μπορεί να σε παραπλανήσει σε οικονομικές συμφωνίες που μπορεί να προκύψουν.




Λέων
23/7-23/8

Σήμερα, αγαπητέ Λέων, είναι μια πολύ καλή μέρα για εσένα και θα το διαπιστώσεις από το πρωί, όπου η διάθεσή σου θα είναι ευχάριστη. Γενικά θα έχεις τη δυνατότητα να αξιοποιήσεις πολλές ευκαιρίες και να κινηθείς με τρόπο ήρεμο, απέναντι σε όποιες δυσκολίες παρουσιάζονται.

Αισθηματικές προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, φίλε Λέων, είναι σε μια καλή φάση και όσα προβλήματα σε απασχολούσαν, τώρα μοιάζουν μικρότερα και νιώθεις ότι μπορείς να τα ξεπεράσεις πιο εύκολα. Δείξε την αγάπη σου στον σύντροφό σου ή, αν είσαι μόνος, δείξε την καλή σου διάθεση στα άτομα που σε περιβάλλουν. Αυτή η θετική στάση, θα φέρει δίπλα σου ενδιαφέροντα άτομα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Λέων, στη δουλειά σου θα προκύψουν προτάσεις, που θα σου ανεβάσουν το ηθικό και θα σε κάνουν να δεις με περισσότερη αισιοδοξία τα ζητήματα που σε απασχολούν. Τακτοποίησε το συντομότερο οικονομικές εκκρεμότητες και κυρίως, μην αναβάλεις τίποτα για κάποια άλλη στιγμή.





Παρθένος
24/8-22/9

Αγαπητέ Παρθένε, το σημερινό Σάββατο σε κάνει να κρίνεις τις καταστάσεις με ωριμότητα και σε παροτρύνει να πάρεις οριστικές αποφάσεις για όσα συμβαίνουν γύρω σου και πρέπει άμεσα να διαφοροποιηθούν. Μην επαναπαύεσαι και κινήσου δυναμικά, για να πετύχεις όσα θέλεις. Η Σελήνη από τον Υδροχόο θα διευκολύνει τις επαφές και τις επικοινωνίες σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα ερωτικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Παρθένος, θα μπορέσεις να γοητεύσεις σήμερα τον άνθρωπό σου και θα δεχτείς την αγάπη και τον έρωτά του. Η ατμόσφαιρα στη σχέση σου είναι πολύ καλή και μπορείς να περάσεις αξέχαστα. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, βρείτε καταρχήν την αισιοδοξία και την καλή σας διάθεση και θα δείτε ότι οι κατακτήσεις παραμονεύουν στην γωνία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, φίλε Παρθένε, ασχολήσου αποτελεσματικά με τις εκκρεμότητες του παρελθόντος και μετά κάνε σχέδια για το μέλλον. Βάλε τώρα τις βάσεις και μην αφήνεις κάποιες διφορούμενες καταστάσεις να υπονομεύουν τους στόχους σου. Τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή. Κάποιες συμφωνίες μπορεί να μην είναι τόσο συμφέρουσες όσο δείχνουν και χρειάζονται περισσότερη σκέψη και ανάλυση.




Ζυγός
23/9-22/10

Καλό είναι σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, να κάνεις μια μικρή ενδοσκόπηση, για να ανακαλύψεις τα σημεία στα οποία κάνεις λάθος και δεν έρχονται τα πράγματα όπως ακριβώς θέλεις. Χρειάζεται να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου, για να μπορέσεις να αλλάξεις όσα σε κρατάνε πίσω. Πάντως, μην ανησυχείς με κάποιες καθυστερήσεις που θα εμφανιστούν, γιατί είναι προσωρινές και σύντομα θα εξελιχθούν όλα με θετικό τρόπο.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, φίλε Ζυγέ, είναι καιρός να ηρεμήσεις και να αφήσεις μακριά από τη σχέση σου άγχη και προβλήματα. Δείξε τα συναισθήματά σου στον άνθρωπό σου και φτιάξε μια όμορφη ατμόσφαιρα για απόψε. Οι αδέσμευτοι Ζυγοί, πάρτε το χρόνο που χρειάζεστε, για να γνωρίσετε καλύτερα το άτομο που σας ενδιαφέρει, ώστε να μην απογοητευτείτε αργότερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, αν είσαι Ζυγός, αντιμετώπισε τα προβλήματα με ψυχραιμία και βρες τις καλύτερες λύσεις, χωρίς να είσαι μονόπλευρος. Όσο για τα οικονομικά σου, τα έξοδα είναι αυξημένα, αλλά θα βρεις νέες πηγές εσόδων, που θα σε ανακουφίσουν αρκετά. Προσοχή στις συμφωνίες, που κρύβουν παγίδες.




Σκορπιός
23/10-22/11

Σήμερα, φίλε Σκορπιέ, η μέρα απαιτεί ηρεμία και ωριμότητα, για να μην μπλεχτείς σε καταστάσεις που θα σε δυσαρεστήσουν. Συνάντησε ανθρώπους που εμπιστεύεσαι, μίλα για τα προβλήματά σου και απόφυγε κάθε κίνηση βιασύνης, που μπορεί να σταθεί εμπόδιο στους στόχους σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, με την Αφροδίτη να κινείται στους Ιχθείς, μπορείς να ηρεμήσεις, να περάσεις μια όμορφη μέρα με τη σχέση σου και να ξεκουραστείς παρέα με τον σύντροφό σου, αφήνοντας πίσω τα προβλήματα που έχουν κουράσει και τους δύο. Όσο για σένα, φίλε Σκορπιέ, που είσαι χωρίς ταίρι, να θυμάσαι πως η γοητεία σου σήμερα δεν περνά απαρατήρητη. Απόλαυσε τα αποτελέσματα και τις κατακτήσεις που θα σου φέρει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Σκορπιός, μην αφήνεις κάποιες καταστάσεις να περνάνε χωρίς να κάνεις κάτι για να τις διορθώσεις. Γενικά, ξαναβρές την ενέργειά σου και μην γίνεσαι ηττοπαθής. Το ίδιο πρέπει να κάνεις και με τα οικονομικά σου, όπου οι καταστάσεις χρειάζονται πολύ προσεκτικές κινήσεις, για να μην παρασυρθείς σε έξοδα.




Τοξότης
23/11-21/12

Η σημερινή μέρα, αγαπητέ Τοξότη, είναι λίγο περίεργη για εσένα και καλό είναι να κρατήσεις τις αποστάσεις σου, από ζητήματα που κρύβουν παρεξηγήσεις ή διαφωνίες. Γενικά, φρόντισε να παραμείνεις ουδέτερος απέναντι σε διάφορες καταστάσεις που θα προκύψουν και μην πάρεις θέση, γιατί μπορεί να βρεθείς υπόλογος χωρίς να ευθύνεσαι.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν ανήκεις στους δεσμευμένους Τοξότες, ήρθε ο καιρός να αφήσεις τις ευθύνες και το άγχος και να δώσεις περισσότερο χρόνο στη σχέση σου. Κάνε σχέδια και πέρνα ένα ρομαντικό Σαββατόβραδο με τον άνθρωπό σου. Εσύ που είσαι μόνος σου, προετοιμάσου για φλερτ, που θα σε κάνουν να νιώσεις πολύ όμορφα και γιατί όχι, να ερωτευτείς…

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Τοξότη, όλα πηγαίνουν καλά και μάλλον είναι ώρα να ξεκουραστείς λίγο, για να μπορέσεις να αποδώσεις καλύτερα στην εργασία σου. Πάντως, η οικονομική σου κατάσταση βελτιώνεται αισθητά και είναι μια καλή στιγμή για να κάνεις συμφωνίες, που θα σου αποφέρουν χρήματα.





Αιγόκερως
22/12-19/1

Η απαισιοδοξία που σε έχει κυριεύσει, αγαπητέ Αιγόκερε, σε κάνει να διώχνεις από δίπλα σου ακόμα και τους ανθρώπους που σε νοιάζονται και που θέλουν να σε βοηθήσουν. Με αυτή τη στάση λοιπόν δεν θα καταφέρεις τίποτα, παρά μόνο να νιώσεις ακόμα πιο άσχημα. Άλλαξε τη στάση σου και μίλα στους δικούς σου ανθρώπους. Θα δεις ότι μπορούν να σε βοηθήσουν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Αιγόκερως, πάρε την απόφαση να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα με τον σύντροφό σου και αφού το κάνεις αυτό, σχεδίασε κάτι που ευχαριστεί και του δύο, όπως ένα ρομαντικό βράδυ στο σπίτι ή μία έξοδο με κοινούς φίλους. Εσείς που δεν έχετε μόνιμο δεσμό, κάντε πράγματα για εσάς, που σας ευχαριστούν. Η μοναξιά πολύ γρήγορα θα φύγει από την ζωή σας. Να είστε αισιόδοξοι!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου χρειάζεται ηρεμία, φίλε Αιγόκερε, γι' αυτό προσπάθησε με κάθε τρόπο να αποφύγεις τις εντάσεις. Η μέρα είναι λίγο περίεργη και θέλει προσοχή και στα οικονομικά σου, όπου οι συναλλαγές μπορεί να κρύβουν παγίδες, λόγω της όψης που πραγματοποιεί η Σελήνη, με τον κυβερνήτη σου Κρόνο σε ανάδρομη πορεία από το ζώδιο του Σκορπιού.





Υδροχόος
20/1-19/2

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό, αγαπητέ Υδροχόε, σου δίνει το πάνω χέρι και σε βοηθά να τακτοποιήσεις ζητήματα που δεν σου πάνε καλά εδώ και καιρό. Μη χάσεις αυτή τη διάθεση και μην επηρεαστείς από κάποιους δικούς σου ανθρώπους, που μπορεί να σε στενοχωρήσουν. Η Σελήνη από το ζώδιό σου θα σε βοηθήσει να αξιοποιήσεις το επικοινωνιακό σου ταλέντο στο μέγιστο βαθμό.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Υδροχόε, η σημερινή μέρα είναι άκρως ερωτική και σε βοηθάει να απολαύσεις μια ρομαντική ατμόσφαιρα με το ταίρι σου. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους Υδροχόους, γίνε λίγο πιο ανοιχτός και άφησε να σε πλησιάσουν απόψε κάποια άτομα που θα γνωρίσεις. Μπορεί ανάμεσά τους να είναι και αυτό που ψάχνεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Υδροχόος, τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά και με λίγη προσοχή, θα μπορέσεις να ξεπεράσεις τις δυσκολίες που θα παρουσιαστούν σήμερα. Άλλωστε, υπάρχουν και ευκαιρίες που θα βρεθούν μπροστά σου και πρέπει να είσαι ήρεμος, για να τις αξιοποιήσεις. Η οικονομική σου κατάσταση θέλει καλό προγραμματισμό, γιατί προκύπτουν έξοδα που δεν είχες υπολογίσει. Απόφυγε σήμερα τις συναλλαγές και τα ρίσκα, που μπορεί να σε κρατήσουν πίσω.




Ιχθείς
20/2,20/3

Το σημερινό Σάββατο πρέπει να είναι αφιερωμένο σε εσένα και στα πράγματα που σε ευχαριστούν, αγαπητέ Ιχθύ. Άφησε λίγο τις ανάγκες των άλλων και κοίταξε τι μπορείς να κάνεις για εσένα και τις δικές σου επιθυμίες. Οι ευκαιρίες γύρω σου είναι πολλές, με την Αφροδίτη να συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιό σου, αρκεί να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, να τις αρπάξεις και να τις αξιοποιήσεις κατάλληλα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Ιχθύ, πες ξεκάθαρα στον σύντροφό σου αυτό που θέλεις να πεις και μην κρύβεσαι άλλο πίσω από το δάχτυλό σου. Κάθε πρόβλημα μπορεί να ξεπεραστεί, αν το θέλεις και αν υπάρχει η κατάλληλη διάθεση. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους Ιχθείς, η αισθηματική σου ζωή κρύβει εκπλήξεις. Πρέπει λοιπόν να είσαι ανοιχτός, για να τις υποδεχτείς όπως τους αρμόζει και να μην κλειστείς ακόμη μία φορά στον εαυτό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλά και, αν ηρεμήσεις και διώξεις τις άσχημες σκέψεις, θα το δεις ξεκάθαρα. Δώσε προσοχή στην οικονομική σου διαχείριση και μην αφήνεις να μαζεύονται χρέη, που αργότερα θα σε δυσκολέψουν.
Πηγή: myastro.gr


Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

ΔΕΙΤΕ: Το μεγαλύτερο λουλούδι στον κόσμο!

Posted: 08 Mar 2013 01:55 PM PST


Perierga.gr - Το μεγαλύτερο λουλούδι στον κόσμο




Μπορεί να ξεπεράσει σε βάρος τα 10 κιλά, η συνηθισμένη διάμετρος του είναι περίπου 1 μέτρο, τα μπουμπούκια έχουν το μέγεθος…







 μπάλας, ενώ το πάχος των πέταλων είναι περίπου 2,5 εκατοστά. Ο λόγος για το μεγαλύτερο λουλούδι στον κόσμο!



Η Rafflesia arnoldii, όπως είναι η επιστημονική της ονομασία φυτρώνει στα δάση της Σουμάτρα στην Ινδονησία.



Perierga.gr - Το μεγαλύτερο λουλούδι στον κόσμο



Πρόκειται για ένα εξαιρετικά σπάνιο λουλούδι καθώς τα ογκωδέστατα μπουμπούκια χρειάζονται αρκετούς μήνες για να αναπτυχθούν και ανθίζουν για λίγες μόνο ημέρες. Μαζί με άλλα δύο, έχει λάβει τον τίτλο του εθνικού λουλουδιού της Ινδονησίας.



Perierga.gr - Το μεγαλύτερο λουλούδι στον κόσμο



Perierga.gr - Το μεγαλύτερο λουλούδι στον κόσμο



Perierga.gr - Το μεγαλύτερο λουλούδι στον κόσμο





SocialMagazine






Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

VIDEO: Μικρό αρκουδάκι δίνει το δικό του σόου!

Posted: 08 Mar 2013 01:50 PM PST


perierga.gr - Μικρό αρκουδάκι κάνει σόου με έναν κουβά!





Το έξι μηνών αρκουδάκι στο Ζωολογικό Κήπο Aalborg Δανίας μόλις έχει ανακαλύψει..
.







 έναν πλαστικό μπλε κουβά, που φαίνεται να αποτελεί το ιδανικό παιχνίδι γι' αυτό. Με γρήγορες κινήσεις αποφασίζει να περιεργαστεί το άγνωστο αντικείμενο που… βρέθηκε στο χώρο του, απολαμβάνοντας στη συνέχεια ένα ατελείωτο και διασκεδαστικό παιχνίδι. Λίγο αδέξιο, θα φάει αρκετές φορές τα μούτρα του, κάνοντας τη μητέρα του να πλησιάσει για να το παρακολουθήσει πιο στενά. Το παιχνίδι πια συνεχίζεται υπό το άγρυπνο βλέμμα της μαμάς… Απολαύστε το!







perierga.gr







Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

Δείτε μια τρελή επιστολή Έλληνα σε τράπεζα

Posted: 08 Mar 2013 01:45 PM PST










Παραθέτουμε μία «άπαιχτη» επιστολή που έφτασε στο email της εφημερίδας «ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ» και στάλθηκε από κάτοικο της..
.







 Καλύμνου σε διοικητή τράπεζας.



Στην επιστολή αυτή, ο αγανακτισμένος πολίτης εκφράζει τα παράπονα του για την παροχή υπηρεσιών από τη συγκεκριμένη Τράπεζα.










zougla.gr









Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

VIDEO: Περίεργα πλάσματα στον ουρανό του Μεξικό

Posted: 08 Mar 2013 01:40 PM PST


Φωτογραφία για Περίεργα πλάσματα στον ουρανό του Μεξικού - Βίντεο




Από καιρό υποστηρίζουμε πως κάποιες ανωμαλίες που χαρακτηρίζονται ως UFO και ζουν στο διάστημα, στην πραγματικότητα είναι...








 οργανισμοί που κατοικούν στον ουρανό. Όταν έχετε μελετήσει τα φαινόμενα UFO για οποιοδήποτε χρονικό διάστημα είναι αρκετά εύκολο να φτάσετε σε αυτό το συμπέρασμα.



Να φανταστείτε ότι ανακαλύπτουμε ακόμα ζωντανά πλάσματα στους δικούς μας επίγειους ωκεανούς μας, και δεν έχουμε σχεδόν καμία γνώση για το τι πραγματικά ζει στον χώρο της ατμόσφαιρα μας.



Τα έχουν δει σε όλο τον κόσμο με πιο συχνές εμφανίσεις στη Ρωσία και το Μεξικό, ενώ μοιάζουν με ημι-διαφανές μεγάλη μέδουσα με πλοκάμια.



Αυτό μπορεί να φαίνεται τραβηγμένο σε πολλούς, αλλά να έχετε κατά νου ότι η κατανόησή μας για τον χώρο εξακολουθεί να είναι σχεδόν ανύπαρκτη.



Το γεγονός ότι οι ζωντανοί οργανισμοί που ζουν στους ουρανούς μας, σε καμία περίπτωση δεν μειώνει το γεγονός ότι τα UFO είναι ακόμα ένα πραγματικό φαινόμενο. Παρέχει σε μας μόνο μία ρεαλιστική, ή τουλάχιστον μία εύλογη εξήγηση για έναν τύπο UFO, το οποίο δεν γνωρίζαμε αλλά έχουμε δει συχνά.









aneksigita-fainomena







Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

Ηξερες ότι...

Posted: 08 Mar 2013 01:35 PM PST






Τα σαρκοβόρα ζώα δεν τρώνε άλλο ζώο το οποίο έχει...







 χτυπηθεί από αστραπή.



Τα ιγκουάνα μπορούν να αυτοκτονήσουν.



Μία βλεφαρίδα ζει περίπου 5 μήνες.



Τα κουκούτσια του μήλου περιέχουν κυάνιο.



Τα πάντα ζυγίσουν 1% λιγότερο στον ισημερινό.



Μόνο δύο θηλυκά θηλαστικά έχουν παρθενικό υμένα: οι άνθρωποι και τα άλογα.



Τα μυρμήγκια δεν κοιμούνται ποτέ.
24wro







Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

ΔΕΙΤΕ: Έρωτας με... κόνσεπτ!

Posted: 08 Mar 2013 01:22 PM PST


 Όταν ο ένας παλαβός συνάντησε τον άλλον...





Το ερωτευμένο ζευγάρι, Red και Jonny Evans, από το Οντάριο δεν αγαπάνε μόνο ο ένας τον άλλον αλλά λατρεύουν και το Star Wars.



Γι αυτό το λόγο από τότε που παντρεύτηκαν φωτογραφίζονται συνεχώς με το κράνος των Stormtrooper.















































newsbeast.gr

Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

ΔΕΙΤΕ: Οι τοπ τεμπελχανάδες!

Posted: 08 Mar 2013 01:17 PM PST



Επικά επίπεδα βαρεμάρας..
.









































newsbeast.gr

Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Μοιάζει με μικρό παιδί! Στην πραγματικότητα όμως είναι...

Posted: 08 Mar 2013 01:13 PM PST


 Όταν ήταν 18 ετών τον περνούσαν για μωρό ενώ στο σχολείο του τον φώναζαν «φρικιό», όμως..
.




ο μόλις 91 εκατοστών ύψους Azad Singh κατάφερε να ξεπεράσει όλα τα προβλήματα και να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα.



Να γίνει δάσκαλος! Για την ακρίβεια, ο πιο μικρόσωμος δάσκαλος του κόσμου.

Ο «μικρός κύριος» όπως τον φωνάζουν οι μαθήτριές του, πάσχει από μια σπάνια γενετική διαταραχή εξαιτίας της οποίας σταμάτησε να αναπτύσσεται όταν ήταν πέντε χρονών.



Τώρα στα 22 του χρόνια είναι «εγκλωβισμένος» στο σώμα ενός μικρού παιδιού.



Διδάσκει πληροφορική σε σχολείο θηλέων στην περιοχή Haryana της Ινδίας. Προκειμένου να μπορεί να κάνει το μάθημά του και να γράφει στον πίνακα ο Azad ανεβαίνει και στέκεται όρθιος επάνω στην έδρα.



Ο Azad, που φοράει ρούχα για επτάχρονους, κερδίζει 140 ευρώ το μήνα.



«Δε με ενοχλεί το παρατσούκλι μου. Έχω πετύχει αυτό που ήθελα πάντα. Οι άνθρωποι μου φέρονται διαφορετικά τώρα που έχω δουλειά, μου απευθύνονται με σεβασμό» λέει ο ίδιος.



Όταν πήγαινε σχολείο όλοι τον κορόιδευαν, ενώ ο ίδιος φοβόταν πολύ να βγει έξω από το σπίτι του γιατί πίστευε ότι θα τον απαγάγουν για να τον πάρουν σε τσίρκο. «Τα πειράγματα με έκαναν να αγωνίζομαι ακόμη περισσότερο για να πετυχαίνω τους στόχους μου».



Η 19χρονη αδερφή του Laxmi πάσχει από την ίδια γενετική διαταραχή. Οι γονείς τους δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα να πληρώσουν για να κάνουν τα παιδιά τους ενέσεις με ορμόνες, που θα βοηθούσαν στην ανάπτυξή τους.







24wro

Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ Η ΠΑΤΡΙΝΙΑ!!

Posted: 08 Mar 2013 01:04 PM PST

ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Ο Έλληνας, ο Αλβανός και ο Γερμανός μπογιατζής!

Posted: 08 Mar 2013 01:02 PM PST



Πεθαίνουν, λέει, τρεις μπογιατζήδες και φθάνουν στον Παράδεισο...



Εκεί- όπως σε όλα τα σχετικά ανέκδοτα- τους υποδέχεται ο Άγιος Πέτρος.




«Πάνω στην ώρα ήλθατε», τους λέει.



«Θέλουμε να κάνουμε ένα φρεσκαρισματάκι στην πύλη του Παραδείσου. Για πείτε μου πόσα χρήματα θέλει ο καθένας σας για τη δουλειά- για να δω ποιον θα προτιμήσω».



- Αφεντικό, εγώ θέλω 600 ευρώ, απαντά πρώτος ο μπογιατζής από την Αλβανία. Τα 300 για μένα και τα 300 για τα υλικά.



- Α, εγώ για να πάρω τη δουλειά θέλω 900 ευρώ, αποκρίνεται ο Γερμανός. Τα 300 για μένα, τα 300 για την Εφορία και τα 300 για τα υλικά.



- Αγιε μου, εγώ θα σου δώσω την καλύτερη τιμή, λέει στο τέλος ο Ελληνας.



- Με 3.000 ευρώ, τη βάψαμε την πύλη του Παραδείσου.



- 3.000 ευρώ, τέκνον μου; Πώς είναι δυνατόν; Έχουμε και οικονομική κρίση, ταράζεται ο Αγιος Πέτρος.



- Είναι απλό, Αγιε: Ενα χιλιάρικο για σένα, ένα χιλιάρικο για μένα, 400 ευρώ στον Γερμανό για να μη μιλήσει και 6 κατοστάρικα για τον φίλο μου τον Αλβανό που θα πάρει τη δουλειά εργολαβία!

24wro
Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

ΔΕΙΤΕ: Ένα ζευγάρι... εννιά διαφορετικά στιλ!

Posted: 08 Mar 2013 12:56 PM PST



Μεταμορφώσεις εις διπλούν - Δείτε τις φωτογραφίες...











































newsbeast.gr

Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

Καθόταν επί 2,5 χρόνια στην… λεκάνη της τουαλέτας!

Posted: 08 Mar 2013 12:51 PM PST



902 ημέρες! Ή 2,5 χρόνια! Όπως και να το πάρουμε είναι πάρα πολύ καιρός για να κάθεσαι σε...



μια λεκάνη τουαλέτας!Η περίεργη αυτή είδηση μας έρχεται από τη Σιγκαπούρη και αφορά την Mee Yan Leong, που καθόταν από τις 25 Μαρτίου του 2009 στην λεκάνη της τουαλέτας της.



Η 58χρονη ισχυρίζεται ότι «ένιωσε μια δύναμη να την κρατάει κάτω», χωρίς να μπορεί ακριβώς να εξηγήσει γιατί αποφάσισε να τρώει, να πίνει και να κοιμάται στην τουαλέτα.



Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, η γυναίκα παρέμεινε γυμνή για όλο αυτό το διάστημα και έκανε μπάνιο συνολικά 18 φορές.



Το πιο περίεργο βέβαια της υπόθεσης, είναι ότι ο σύζυγός της Kian Ann Ong και ο γιος τους και δημοσιογράφος Jiing Yih, δεν έκαναν τίποτα για να την σταματήσουν.



Εντέλει, ο σύζυγός της ζήτησε βοήθεια από ένα νοσοκομείο της περιοχής: «Οι γιατροί ήρθαν στο διαμέρισμα, την κράτησαν κάτω, την τύλιξαν με μια πετσέτα και την μετέφεραν στο νοσοκομείο με αναπηρική καρέκλα», σχολίασε ο σύζυγος.

dinatos

Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

Αυτή είναι η 12χρονη που ξεπέρασε το IQ του Αϊνστάιν

Posted: 08 Mar 2013 12:45 PM PST



dinatosinfo08Μία 12χρονη Ινδή, μετανάστρια η οποία από τα 7 της χρόνια ζει με τους γονείς της στη Βρετανία, βαθμολογήθηκε με ...



162 μονάδες στο τεστ IQ της Μένσα.



Σύμφωνα με την Ηuffington Post, η Νέχα Ραμού συγκαταλέγεται, πλέον, στο 1% των εξυπνότερων ανθρώπων της Βρετανίας, σύμφωνα με την κατάταξη της Μένσα, ενώ κατάφερε να ξεπεράσει κατά 2 μονάδες το IQ του Στίβεν Χόκινγκ αλλά και του Αλμπερτ Αϊνστάιν.



Οι γονείς της, γιατροί στο επάγγελμα, δήλωσαν ότι η κόρη τους πάντοτε ήταν πάντα καλή μαθήτρια στο σχολείο αλλά δεν είχαν διανοηθεί ποτέ ότι θα έφτανε σε μια τέτοια επίδοση.



Όλα ξεκίνησαν όταν η μαθήτρια αρίστευσε σε ένα ιδιαίτερα απαιτητικό τεστ γραμματικών γνώσεων. Στη συνέχεια, έκανε το τεστ της Μένσα όπου εξασφάλισε το υψηλότερο δυνατό σκορ για άτομα κάτω των 18 ετών.



Η ίδια πάντως δήλωσε ότι της φάνηκε δύσκολο το τεστ της Μένσα και δεν περίμενε ότι θα καταφέρει να γίνει μέλος της. Ήδη, πάντως, έχει εξασφαλίσει μία θέση σε γνωστά πανεπιστήμια όπως το Harvard.



Το δημοσίευμα διευκρινίζει ότι ο ίδιος ο Αϊνστάιν δεν είχε δοκιμάσει το τεστ -καθώς δεν υπήρχε όσο ήταν ζωντανός- αλλά οι ειδικοί τον έχουν κατατάξει στις 160 μονάδες.

dinatos

Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου