Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

www.tsekouratoi.gr

www.tsekouratoi.gr


Γνωρίστε τη σέξι αδερφή της Δήμητρας Ματσούκα.. (pics)

Posted: 19 Jun 2012 03:21 PM PDT




 Από ότι φαίνεται η
γνωστή ηθοποιός δεν είναι η μοναδική όμορφη γυναίκα της οικογένειας. Η αδερφή της, Μαρία Ματσούκα είναι εξίσου όμορφη με τη Δήμητρα και διαθέτει άψογη σιλουέτα. Δείτε τη Μαρία Ματσούκα σε καλοκαιρινές φωτογραφίες...





  























Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Μπροστά τέλεια πόδια, πίσω μέσα στην κυτταρίτιδα;

Posted: 19 Jun 2012 03:16 PM PDT




Πώς γίνεται τα πόδια
μιας γυναίκας από μπροστά να φαίνονται τέλεια και καλλίγραμμα και από πίσω να είναι μέσα στην κυτταρίτιδα;



Και όμως γίνεται, καθώς ο φωτογραφικός φακός είναι αδιάψευστος μάρτυρας των γεγονότων.





Ατυχές... θύμα του η Melanie Sykes, πολύ γνωστή τηλεπαρουσιάστρια και πρώην μοντέλο της Μεγάλης Βρετανίας η οποία εθεάθη με τον κατά πολύ μικρότερο αγαπημένο της να κάνει βόλτα στο κέντρο του Λονδίνου.



Λίγο πριν είχε επισκεφτεί το γυμναστήριό της για να γυμναστεί, εξού και η περιβολή της με κοντό σορτσάκι και αθλητικά παπούτσια.





Μάλλον όμως δεν περίμενε πως οι φωτογραφικοί φακοί θα καραδοκούν και πως με ένα μόνο κλικ θα αποκάλυπταν το... αδύνατο σημείο του σώματός της, τα γεμάτα κυτταρίτιδα πόδια της, όχι όμως μπροστά αλλά πίσω.











Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τα 10 πιο τρομακτικά και ακίνδυνα ζώα στον πλανήτη... (pics)

Posted: 19 Jun 2012 03:11 PM PDT




Πλάσματα που μοιάζουν
σαν να βγήκαν απο εφιάλτη και που κανείς δε θα ήθελε να συναντήσει μόνος του στην άγρια φύση. Τα άκακα αυτά «τέρατα» έχουν συνδεθεί κατά καιρούς με δεισιδαιμονίες και θρύλους και είναι απο τα πιο παρεξηγημένα όντα του πλανήτη.



Πράγματι, τα ζώα που ακολουθούν, όσο απωθητικά κι αν φαίνονται, είναι εντελώς ακίνδυνα για τον άνθρωπο, αφού δεν έχουν ούτε δηλητήριο, ούτε δαγκάνες η κεντρί, ενω η κύρια πηγή τροφής τους είναι φρούτα, έντομα και πλανγκτόν. Ας δούμε λοιπόν τα δέκα πιο τρομακτικά και ταυτόχρονα ακίνδυνα, ζώα που υπάρχουν στη φύση.



1.Aye-aye

Μοιάζει σαν να βγήκε απο ταινία Γκρεμλιν κι όμως αυτό το κατά τ'άλλα συμπαθέστατο πλασματάκι είναι ένα παράξενο είδος λεμούριου που ζει στη Μαδαγασκάρη και είναι απόλυτα φιλικό και ακίνδυνο. Παρολαυτά, κινδυνεύει να εκλείψει αφού οι ντόπιοι το σκοτώνουν λόγω των δεισιδαιμονιών και τον προλήψεων που επικρατούν γι'αυτό.





2.Καρχαρίας- Προσκυνητής

Ο καρχαρίας προσκυνητής (επιστημονική ονομασία Cetorhinus maximus), γνωστός και ως παπάς ή σαπουνάς, είναι το δεύτερο μεγαλύτερο ζωντανό ψάρι, μετά τον φαλαινοκαρχαρία με μήκος μέχρι 12 μέτρα και βάρος 19 τόνους. Αντίθετα όμως με τους αιμοβόρους συγγενείς του, το φιλικό αυτό κήτος, τρέφεται φιλτράροντας το θαλασσινό νερό





3.Νυχτερίδα βαμπίρ

Η τρομακτική τους εμφάνιση και το γεγονός οτι τρέφονται με αίμα έχει δημιουργήσει έναν φρικιαστικό μύθο γύρω απο το όνομά τους. Όμως δε πρόκειται ποτέ να μεταμορφωθούν σε σκοτεινούς τύπους με Τρανσυλβανική προφορά και σίγουρα δε θα πιούν το δικό σας αίμα,α φου ασχολούνται με πελώριες αγελάδες (οι οποίες ελάχιστα ενοχλούνται απο το δάγκωμα τους). Επίσης οι νυχτερίδες αυτές είναι απίστευτα τρυφερές και υιοθετούν με μεγάλη στοργή τα μωρά μιας άλλης νυχτερίδας αν εκείνη πεθάνει.





4.Όρνια

Έχουν δαιμονοποιηθεί γιατί είναι συνυφασμένα με την εικόνα ενός πλάσματος που περιμένει κάποιον να πεθάνει για να τον φάει. Εντάξει δεν είναι και τελείως εξωπραγματικό αυτό, όμως δε πρόκειται να ασχοληθούν μαζί σας καν, τουλάχιστον για όσο αναπνέετε ακόμα….





5. Ταραντούλα Γολιάθ

Το τρομακτικό με αυτό το πλάσμα είναι ότι όταν είχε εντοπιστεί πρώτη φορά, έτρωγε ένα καναρίνι. Παρά το μέγεθος και τη φήμη της όμως, αυτή η γιγάντια ταραντούλα δεν ασχολείται καθόλου με τους ανθρώπους ενω το δάγκωμά τους είναι πιο ανεπαίσθητο κι απο τσίμπημα σφίγγας





6.Αλιγάτορας Γκάριαλ

Μοιάζει πολύ με κροκόδειλο, αν εξαιρέσουμε την λεπτή τεράστια μουσούδα του. Λόγω της εμφάνισής τους πολύ τα φοβούνται και τα συγχέουν με τους σαρκοφάγους συγγενείς τους, όμως αυτό είναι τελείως αβάσιμο. Ο Γκάριαλ έχει πολύ εύθραυστα σαγόνια και αδυνατεί να δαγκώσει άνθρωπο ή οποιοδήποτε μεγάλο ζώο κι έτσι τρέφεται με έντομα και μικρά ψάρια





7.Αράχνη-Καμήλα

Ανατριχιαστικό τεράστιο είδος αράχνης που ζει στις ερήμους και έχει συνδεθεί με περίεργες φήμες όπως το οτι τρώει ανθρώπινο κρέας. Βεβαίως κάτι τέτοιο δεν υφίσταται, αφού αυτό το παράξενο πορτοκαλί εξάποδο ζωάκι, όχι μόνο δε κάνει κακό σε ανθρώπους, αλλά χρησιμοποιείται κιόλας για να καθαρίζει χώρους απο έντομα που αποτελούν την κύρια πηγή τροφής του.





8.Γαλατόφιδο (Milksnake)

O φόβος για αυτά πηγάζει απο τον χρωματισμό τους, ο οποίος είναι τέλεια απομίμηση του δηλητηριώδους coralsnake και αυτό ακριβώς το «καμουφλαζ» τα προστατεύει απο τους επίδοξους θηρευτές. Στην πραγματικότητα όμως είναι εντελώς ακίνδυνο και φιλικό και δε πρόκειται να επιτεθεί αν προπαθήσετε να το κρατήσετε στα χέρια σας…. αρκεί να είστε σίγουροι οτι είναι πράγματι γαλατόφιδο κι όχι το δολοφονικό πανομοιότυπό του coralsnake





9.Σαλάχι Μάντα

Το μεγαλύτερο είδος σαλαχιού στο κόσμο, προκαλεί δέος, όχι μόνο λόγω του μεγέθους του, αλλά και γιατί παραπέμπει στο σαλάχι με το δηλητηριώδες κεντρί. Το συγκεκριμένο είδος όμως, είναι πανέξυπνο και εντελώς ακίνδυνο, δε φέρει καν κεντρί ενω τρέφεται με μικρά ψάρια και πλανγκόν.





10. Θαλάσσιο HatchetFish

Το καλύτερο το κρατήσαμε τελευταίο. Το ψάρι που μοιάζει να βγήκε απο τους χειρότερούς σας εφιάλτες και νομίζω ο λόγος είναι προφανής. Το συγκεκριμένο ψάρι είναι θαλάσσιο και ζεί σε μεγάλα βάθη, ενω αντίθετα απο τα Hatchetfish του γλυκού νερού, τα θαλάσσια είναι τρομακτικά άσχημα. Παρόλαυτά τρέφονται μονάχα με πλανγκτόν και μικρές γαρίδες, ενω ελάχιστα θα ασχοληθούν με τον εκάστοτε δύτη που θα τα κοιτάζει έντρομος



Πηγή: iefimerida.gr












Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Απαλλαγείτε από το σωσιβιάκι στην κοιλιά άμεσα!

Posted: 19 Jun 2012 03:07 PM PDT




Κάντε τις σωστές
ασκήσεις για να αποκτήσετε την κοιλιά που ονειρεύεστε..



Το καλοκαίρι είναι πλέον και επίσημα εδώ και εσείς ρουφάτε την κοιλιά σας φορώντας το βραζιλιάνικο μαγιώ σας για να κρύψετε το σωσιβιάκι και τα παραπανίσια σας κιλά.



Μετά από έρευνες, οι γυμναστές κατέληξαν πως οι ασκήσεις αντίστασης καθώς και εκείνες που κάνουμε σε όργανα δεν είναι οι ιδανικές για τους κοιλιακούς.



Αντίθετα, η αερόβια άσκηση υψηλής έντασης, δηλαδή το τρέξιμο σε διάδρομο για 100 λεπτά την εβδομάδα, οδηγεί σε κατανάλωση 500 θερμίδων που είναι η διπλάσια δαπάνη ενέργειας από εκείνη που καταναλώνουμε με τους υπόλοιπους τύπους άσκησης.



Συμπέρασμα; Φορέστε τα αθλητικά σας και το καυτό σας σορτσάκι και ξεχυθείτε στο πλησιέστερο άλσος για να τρέξετε και να κάνετε με τον πιο φυσικό τρόπο τους κοιλιακούς που θέλετε!







Επίσης οι πιο δύσκολοι κοιλιακοί μυς για να γυμνάσετε, είναι οι κάτω. Με την άσκηση που ακολουθεί, θα δείτε εντυπωσιακά αποτελέσματα και στους πάνω και στους κάτω κοιλιακούς μυς.

Ξαπλώστε ανάσκελα, με τα χέρια σας ακουμπισμένα στο έδαφος στο πλάι σας, τα γόνατα σας λυγισμένα και τα πόδια σας(οι πατούσες σας) επίπεδες.



Φέρτε τα πόδια σας προς το στήθος σας, με τα γόνατα ελαφρώς λυγισμένα, σηκώνοντας τους γοφούς σας και κάτω μέρος της πλάτης σας από το έδαφος.



Κατεβάστε τα πόδια σας αργά,  προς το έδαφος, χωρίς όμως να τα αφήσετε να ακουμπήσουν το έδαφος. Με αυτόν τον τρόπο θα έχετε ολοκληρώσει ,μία επανάληψη της άσκησης.



Κάντε 20 επαναλήψεις, χωρίς να αφήνετε τα πόδια σας να πέφτουν κάτω  απότομα, αλλά σιγά-σιγά και χωρίς να ακουμπούν το έδαφος.











Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αντί να κάτσει να διαβάσει, έφτιαξε σκονάκι μήκους 10,5 μέτρων!

Posted: 19 Jun 2012 03:01 PM PDT




Οι περισσότεροι από εμάς
έχουμε στο μυαλό μας το σκονάκι, ως ένα μικρό χαρτάκι στο οποίο είναι γραμμένα τα SOS. Ένας μαθητής Γυμνασίου στο Καζακστάν όμως, αντιλαμβάνεται την έννοια του σκονακίου πολύ διαφορετικά.

Ο νεαρός έδινε εξετάσεις στο μάθημα της Ιστορίας, όταν υπέπεσε στην προσοχή του επιτηρητή ότι ήταν πολύ ανήσυχος, κουνιόταν διαρκώς και έμοιαζε να νιώθει πολύ άβολα. Όταν τον ρώτησε τι συμβαίνει, εκείνος άρχισε να μασάει τα λόγια του, κι έτσι τον πήραν χαμπάρι και του ζήτησαν να τον ψάξουν.
Επιτηρητής, καθηγητής και συμμαθητές έμειναν με το στόμα ανοιχτό όταν ο νεαρός σήκωσε τη μπλούζα του και φάνηκε το επικό σκονάκι, μήκους 10,5 μέτρων, το οποίο είχε τυλίξει γύρω από το στήθος του. Το σκονάκι περιελάμβανε συνολικά 25.000 απαντήσεις σε αντίστοιχες SOS ερωτήσεις.

Ο μαθητής, όπως ήταν φυσικό, μηδενίστηκε, ενώ είναι αμφίβολο εάν θα συνεχίσει να φοιτά στο ίδιο σχολείο. Η είδηση έκανε αμέσως το γύρο του κόσμου, ενώ δεν ήταν λίγοι αυτοί που σκέφτηκαν ότι αν είχε αφιερώσει έστω και το μισό χρόνο από αυτόν που διέθεσε για να φτιάξει αυτό το σκονάκι, στο διάβασμα της Ιστορίας, σίγουρα θα είχε πάρει τον καλύτερο βαθμό.







Πηγή: iefimerida.gr





Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ποζάρει στο twitter όλο νάζι... Ποια είναι;

Posted: 19 Jun 2012 03:00 PM PDT




Από νωρίς το πρωί η
παρουσιάστρια έχει ξυπνήσει και είναι σε τρελά κέφια.με κολλητό μπλουζάκι και μίνι φούστα.. αναστατώνει για άλλη μια φορά τον αντρικό πληθυσμό!



Αυτή την ώρα κάνει εκπομπή στο ραδιόφωνο και την ώρα των τραγουδιών ποζάρει στον φωτογραφικό φακό του Βαγγέλη Περρή.



Η Έλενα Παπαβασιλείου ευδιάθετη πίνει το χυμό της και ποζάρει.



Με μίνι φούστα και κολλητό μπλουζάκι, η παρουσιάστρια «ανεβάζει» επικίνδυνα τη θερμοκρασία των φίλων της στο twitter όπου «ανέβασε» τη φωτογραφία.













Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τι και αν είναι 30 χρόνια μεγαλύτερος της! Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά... (pics)

Posted: 19 Jun 2012 02:54 PM PDT



Η Elisabetta Gregoraci και ο Flavio Briatore πιο ερωτευμένοι
από ποτέ. Με τον γιο τους, Falco Nathan, εθεάθησαν σε παραλία της Ιταλίας το μοντέλο Elisabetta Gregoraci και ο δισεκατομμυριούχος Flavio Briatore.





Οι δυο τους αντάλλαξαν φιλιά πάνω στην ξαπλώστρα με την 32χρονη να κλέβει την παράσταση με το καυτό κόκκινο μπικίνι της που ξεσήκωνε τα πλήθη.




















Πηγή: newsbeast.gr






Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ελένη Φιλίνη: Δείτε πως ήταν 25 χρόνια πριν... (pics)

Posted: 19 Jun 2012 02:44 PM PDT


Συλλεκτικό, ανέκδοτο
φωτογραφικό υλικό της αειθαλούς Ελένης Φιλίνη από την ευτυχισμένη δεκαετία 1980.



Η ομορφιά σε άσπρο μαύρο, όπως την αντιλήφθηκε το καλλιτεχνικό μάτι του φωτογράφου.





Ξεφυλλίστε το άλμπουμ μαζί μας…



Το ταμπεραμέντο αποτυπωμένο στο χαρτί. Και μια Ελένη, λες και ήρθε για να παραμείνει πεισματικά, η αιώνια έφηβη του ελληνικού θεάτρου.




















  




Πηγή: radar.gr





Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνωρίζετε το γνωστό ηθοποιό που παίζει στους Βασιλιάδες;

Posted: 19 Jun 2012 02:42 PM PDT




Πριν κάνει ντόρο με
δηλώσεις και εμφάνιση στους Βασιλιάδες..

ο Τόμας Πρωτόπαππας ήταν αρκετά χρόνια στο χώρο και έκανε όλες τις απαραίτητες κινήσεις όπως και διαφημιστικά.. 




Το μόνο σίγουρο είναι πως με το που ξεφορτώθηκε το μαλλί είχε ανοδική πορεία.. 



















Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5+1 πράγματα που πρέπει να κάνει κάποιος στην ζωή του

Posted: 19 Jun 2012 02:41 PM PDT


1. Scuba Diving...
Η ομορφιά που κρύβει ο βυθός δεν είναι κάτιι που βλέπεις κάθε μέρα.....






Πρέπει να τολμήσεις να βουτήξεις στα βαθιά της θάλασσας για να τον απολαύσεις. Δοκίμασέ το, θα νιώσεις πιο πλούσιος (σε εμπειρίες).





2. Skydiving Αν μπορείς να αντέξεις να κολυμπάς ανάμεσα στα ψάρια, σίγουρα δεν θα πεις όχι και σε μια βουτιά στο κενό. Η αδρεναλίνη σου θα χτυπήσει κόκκινο και θα νιώσεις το αίμα σου να κυλάει πιο έντονα από ποτέ.





3. Διεκδίκησε τα δικαιώματά σου Μην μένεις στην άκρη, περιμένοντας να σε προσέξουν. Διεκδίκησε τη θέση που σου αξίζει σε αυτόν τον κόσμο. Αν το κάνεις μια φορά, θα το ξανακάνεις και στο τέλος θα σου γίνει συνήθεια.





4. Κοιμήσου κάτω από τα αστέρια Θα νιώσεις ένα παράξενο αίσθημα ελευθερίας και θα κάνεις τον καλύτερο ύπνο ever. Αρκεί να μην έχει κουνούπια!





5. Πιες μια φορά μέχρι να μεθύσεις Δεν μιλάμε γα υπερβολές.





6. Ερωτεύσου! Ο έρωτας είναι το ομορφότερο πράγμα στην ζωή μας! Βρες το άλλο σου μισό και δώσε του τον εαυτό σου!



topeiraxtiri.blogspot.gr










Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Φωτογράφησαν μωρό ... φάντασμα στο σπίτι τους!

Posted: 19 Jun 2012 02:40 PM PDT


Φωτογράφησαν μωρό ... φάντασμα στο σπίτι τους!
Με το στόμα ανοιχτό έχουν μείνει όσοι έχουν δει αυτή την φωτογραφία, στην οποία φαίνεται καθαρά ένα μωρό…








φάντασμα!



Ο κύριος και η κυρία Γκορ μένουν στο σπίτι αυτό, κοντά στο Gloucestershire εδώ και λίγα χρόνια.



Στο παρελθόν είχαν παρατηρήσει πολλά «περίεργα» στο σπίτι. «Τα φώτα ανοιγόκλειναν συχνά, τα κανάλια στην τηλεόραση άλλαζαν, όμως ποτέ δεν είχαμε συνδέσει τα γεγονότα με φάντασμα», αποκαλύπτει η κύρια Γκορ.



Το ζευγάρι φωτογράφιζε τα γατιά τους, όταν ξαφνικά εμφανίστηκε στην κάμερα το αγοράκι που βλέπετε, ο Johnny Junior, όπως το έχουν ονομάσει.



Το αίμα τους «πάγωσε». Φαίνεται καθαρά πως δεν πρόκειται για κάτι γήινο, όπως υποστηρίζουν.



Μετά το περιστατικό, οι γείτονες τους αποκάλυψαν ότι πριν χρόνια ζούσε στο σπίτι μια γυναίκα με το παιδάκι της, το οποίο αρρώστησε, όταν ήταν ακόμα βρέφος.



Τώρα, το ζευγάρι είναι πεπεισμένο ότι το φάντασμα ανήκει στον μικρό Johnny.



Star.gr





Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Μητέρα ευνούχισε τον 5 εβδομάδων γιο της!!!

Posted: 19 Jun 2012 02:35 PM PDT


"Μητέρα" ευνούχισε τον 5 εβδομάδων γιο της
Δεν χωρά ο ανθρώπινος νους πώς μια μάνα ευνούχισε τον παιδί της…








Πρόκειται για την Katherine Nadal η οποία πριν από πέντε χρόνια ευνούχισε τον γιο της….

Ήταν μόλις 5 εβδομάδων ο Holden Gothia, όταν η μητέρα του τον ευνούχισε στο σπίτι τους στο Houston, ενώ εκείνος κοιμόταν!



Η μητέρα του καταδικάστηκε σε 99 χρόνια φυλάκιση για αυτήν την αποτρόπαια πράξη της τον Αύγουστο του 2009.



Ο μικρός σύμφωνα με τους γιατρούς, έκανε συνεχώς εγχειρήσεις όλα αυτά τα χρόνια και παρακολουθείτο από ψυχολόγους. Όμως τώρα είναι καλά… Ζει όπως ένα παιδί στην ηλικία του, παίζει ποδόσφαιρο με τα μεγαλύτερα αδέρφια του και τραγουδά!



Ο 5χρονος έκανε και μια εγχείρηση στο αριστερό του πόδι καθώς η μητέρα του, εκτός από το ότι τον ευνούχισε, του είχε κόψει και μια αρτηρία…



Έγινε και μια συναυλία προκειμένου να μαζευτούν χρήματα για την εγχείρηση αποκατάστασης του  Holden. Μάλιστα σε αυτήν ο μικρός έπαιζε ντραμς.



Να σημειωθεί ότι η μητέρα του πριν επιτεθεί στον γιο της είχε πάρει κοκαΐνη, μεθαδόνη και Xanax…

































madata.gr





Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Έκανε ενέσεις ηρωίνης στην 14χρονη κόρη της

Posted: 19 Jun 2012 02:30 PM PDT

Περισσότερες από διακόσιες φορές έκανε ενέσεις
ηρωίνης στην 14χρονη κόρη της η 38χρονη Brandi Baumgardner, από το Beaver Springs της Πενσιλβανία των Η.Π.Α! Όλα ξεκίνησαν όταν μητέρα και κόρη έκαναν χρήση μαριχουάνας όταν η νεαρή ήταν σε ηλικία των 12.

Το όνομά της....



νεαρής δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα λόγω της φύσης της υπόθεσης ανέφερε η αστυνομία.

Σύμφωνα με την έρευνα, η 14χρονη έκανε κατάχρηση συνταγογραφούμενων χαπιών.

Εκτός της μητέρας, μπλεγμένος είναι και ένας 22χρονος ο οποίος έδινε στην νεαρή το φάρμακο Suboxone με αντάλλαγμα σεξουαλική επαφή μαζί της.

Η 38χρονη παραδέχθηκε ότι η ίδια και η κόρη της είχαν πρόβλημα με τα ναρκωτικά. Γι' αυτό το λόγο, σύμφωνα με έγγραφα του δικαστηρίου, αρκετές φορές πήγε με την κόρη της στο νοσοκομείο απαιτώντας συνταγογράφηση φαρμάκων ισχυριζόμενη ότι ήταν βαριά άρρωστη και είχε ανάγκη από την ουσία φαιντανύλη η οποία σύμφωνα με τους ειδικούς είναι εκατό φορές πιο ισχυρή από την μορφίνη.

Στις 21 Ιουνίου αναμένεται να ξεκινήσει η πολύκροτη δίκη στην οποία κατηγορούμενη είναι η μητέρα αλλά και ο 22χρονος για σεξουαλική επίθεση.

http://www.trelokouneli.gr


Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τα βρώμικα δόντια προκαλούν καρκίνο;

Posted: 19 Jun 2012 02:25 PM PDT


Η κακή στοματική υγιεινή μπορεί να αυξήσει τις
πιθανότητες πρόωρου θανάτου από καρκίνο, έως και 13 χρόνια νωρίτερα. Αυτό υποστηρίζει νέα σουηδική έρευνα, σύμφωνα με την οποία όσοι από τους συμμετέχοντες είχαν τα υψηλότερα επίπεδα βακτηρίων στην...

επιφάνεια των δοντιών και των ούλων τους, είχαν 80% περισσότερες πιθανότητες πρόωρου θανάτου.



Οι ερευνητές λένε ότι η μόλυνση και η φλεγμονή διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο σε έναν στους πέντε καρκίνους. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για την ουλίτιδα, η οποία προκαλείται από την οδοντική πλάκα και έχει σαν αποτέλεσμα την κακοσμία του στόματος, αιμορραγία των ούλων και, εάν δεν αντιμετωπιστεί εγκαίρως, υποχώρηση των ούλων και τελικά απώλεια των δοντιών.



Η πλάκα, με τη σειρά της, δημιουργείται από τη συσσώρευση βακτηρίων, τα οποία βρίθουν στα δόντια που δεν καθαρίζονται σχολαστικά.



Προγενέστερες μελέτες την έχουν συσχετίσει με χρόνια προβλήματα υγείας, όπως η καρδιοπάθεια – εύρημα που αποδίδεται στο ότι τα βακτήρια που προκαλούν ουλίτιδα μπορεί κάποια στιγμή να εισέλθουν στην κυκλοφορία του αίματος και από εκεί να φτάσουν σε όλο το σώμα.



Στη νέα μελέτη, οι ερευνητές παρακολούθησαν τους εθελοντές τους επί 24 χρόνια, αρχίζοντας το 1985. Όλοι οι εθελοντές ήταν 30άρηδες και 40άρηδες όταν άρχισε η περίοδος παρακολούθησης, ενώ σε τακτά χρονικά διαστήματα συμπλήρωναν ερωτηματολόγια για τον τρόπο ζωής τους.



Οι ερευνητές αξιολογούσαν επίσης τακτικά την στοματική υγεία τους, καταγράφοντας τα επίπεδα της οδοντικής πλάκας, της τερηδόνας, της ουλίτιδας και της απώλειας δοντιών.



Κανένας από τους εθελοντές δεν είχε πολύ εξελιγμένη ουλίτιδα (περιοδοντική νόσο), αλλά όλοι είχαν διάφορα επίπεδα οδοντικής πλάκας στα δόντια και στα ούλα τους.



Μέχρι το 2009, 58 από τους εθελοντές είχαν πεθάνει, με τους 35 από τους θανάτους να οφείλονται σε καρκίνο. Το 35% των εθελοντών που είχαν χάσει τη ζωή τους ήταν γυναίκες.



Η μέση ηλικία των θανάτων ήταν τα 61 χρόνια για τις γυναίκες και τα 60 για τους άνδρες, γράφουν οι ερευνητές στην επιθεώρηση «BMJ Open». Οι εθελόντριες που είχαν χάσει τη ζωή τους, είχαν πεθάνει κυρίως από καρκίνο του μαστού, ενώ οι άντρες από διάφορους καρκίνους.



Οι εθελοντές που είχαν χάσει τη ζωή τους είχαν πολύ περισσότερη οδοντική πλάκα απ' ό,τι εκείνοι που επέζησαν. Στην πραγματικότητα, τα ούλα και η επιφάνεια των δοντιών τους ήταν πλήρως καλυμμένη με οδοντική πλάκα, με βάση τις καταγραφές των ερευνητών.



Στους υπόλοιπους εθελοντές, η κάλυψη δοντιών και ούλων με πλάκα ήταν πολύ λιγότερο εκτεταμένη.



Ακόμα και όταν οι ερευνητές έλαβαν υπ' όψιν άλλους, τεκμηριωμένους παράγοντες κινδύνου για καρκίνο, όπως η ηλικία, το κάπνισμα και το μορφωτικό επίπεδο, η συσχέτιση μεταξύ οδοντικής πλάκας και πρόωρου θανάτου από καρκίνο παρέμεινε ισχυρή.


enimerwsi.gr
Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Γαμπρός απάτησε τη νύφη την ημέρα του γάμου του

Posted: 19 Jun 2012 02:20 PM PDT

Γαμπρός απάτησε τη νύφη την ημέρα του γάμου τουΠολύ
«ορεξάτος» ήταν ένας γαμπρός από το Feldkirch της Γερμανίας την...

ημέρα του γάμου του και φαίνεται πως δεν μπορούσε να περιμένει να βρεθεί με τη γυναίκα του στο μετά το γαμήλιο πάρτι...

Ο αυστριακός πεθερός του τον «έπιασε» μαζί με μια σερβιτόρα στο χώρο που το ζευγάρι παρέθετε δεξίωση στους καλεσμένους του! Έξαλλος ο πατέρας της νύφης σταμάτησε τη μουσική και ζήτησε από τους καλεσμένους να αποχωρήσουν, χωρίς να εξηγήσει όμως το λόγο για αυτήν του την ενέργεια. Την ίδια μέρα η νύφη ζήτησε διαζύγιο, αλλά σύμφωνα με τον αυστριακό νόμο έπρεπε να παραμείνει παντρεμένη για έξι μήνες, προτού καταθέσει αίτηση για λύση του γάμου! Μέχρι τότε, όπως αναφέρει η αυστριακή ιστοσελίδα Vorarlberg Online ο γαμπρός όφειλε να της παράσχει διατροφή. Τελικά... κατέληξε να παντρευτεί τη σερβιτόρα... και έζησαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα!

http://www.pamepreveza.gr

Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αυξημένοι οι κίνδυνοι θανάτου από το παθητικό κάπνισμα

Posted: 19 Jun 2012 02:15 PM PDT


Οι άνθρωποι που εκτίθενται συστηματικά στο
παθητικό κάπνισμα μπορεί να διατρέχουν αυξημένο κίνδυνο θανάτου όχι μόνο από τις μέχρι τώρα γνωστές αιτίες, αλλά επίσης από εγκεφαλικό και εμφύσημα. Προηγούμενες έρευνες είχαν δείξει ότι οι μη καπνιστές...

που εκτίθενται συχνά στον καπνό του τσιγάρου άλλων ανθρώπων είχαν αυξημένο κίνδυνο καρδιοπάθειας και συγκεκριμένων καρκίνων.



Η νέα έρευνα όμως, που πραγματοποιήθηκε στην Κίνα και παρακολούθησε εθελοντές για σχεδόν δύο δεκαετίες, τονίζει την επικινδυνότητα ειδικά για το εμφύσημα και το εγκεφαλικό.



Τα ευρήματα, ωστόσο, που δημοσιεύτηκαν στην ιατρική επιθεώρηση «Chest», δεν μπορούν να αποδείξουν οριστικά ότι το παθητικό κάπνισμα είναι ο ένοχος, αλλά οι ερευνητές μπόρεσαν να λάβουν υπόψη και άλλους βασικούς παράγοντες, όπως η ηλικία, η μόρφωση, η δουλειά, η υπέρταση και τα επίπεδα χοληστερίνης.



Ολα αυτά καταγράφηκαν σε 910 ενηλίκους που παρακολουθήθηκαν για 17 χρόνια. Στην αρχή το 44% αυτών ζούσαν με έναν καπνιστή, ενώ το 53% δήλωσαν ότι εισέπνεαν τον καπνό άλλων στη δουλειά.



Τα χρόνια που ακολούθησαν, 249 από τους συμμετέχοντες πέθαναν. Ο κίνδυνος θανάτου από καρδιοπάθεια, εγκεφαλικό, καρκίνο του πνεύμονα και εμφύσημα ήταν δύο με τρεις φορές υψηλότερος στους ανθρώπους που ήταν εκτεθειμένοι στον καπνό άλλων.


enimerwsi.gr
Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Την “έγδυσαν” στη μέση του δρόμου και την έστειλαν στο νοσοκομείο

Posted: 19 Jun 2012 02:10 PM PDT

Οργίασαν χθες οι ληστές του δρόμου,
έξι άνθρωποι έπεσαν θύματα ληστείας και τρεις από αυτούς κατέληξαν στο νοσοκομείο. Ένας από αυτούς, μια γυναίκα στο Μενίδι χτυπήθηκε βάναυσα. Λίγο πριν τις έντεκα τη νύχτα η άτυχη γυναίκα βρέθηκε στο δρόμο των ληστών...



που φαίνεται είχαν στήσει καρτέρι και περίμεναν το πρώτο θύμα. Πριν προλάβει να καταλάβει τι συνέβαινε οι δυο άνδρες έπεσαν πάνω της και άρχισαν να τη χτυπούν με μανία στο κεφάλι και το τα χέρια.

Οι ληστές σταμάτησαν να χτυπούν τη γυναίκα μόνο όταν έπεσε στο δρόμο και κατάφεραν να της αρπάξουν από τα χέρια της τσάντα.

Απομακρύνθηκαν τρέχοντας και χάθηκαν μέσα στη νύχτα. Περαστικοί ειδοποίησαν ασθενοφόρο που παρέλαβε τη γυναίκα και τη μετέφερε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

enimerwsi.gr
Κανε Like Αν σου αρεσε !!



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Την απάτησε ...και άρχισε να χαρίζει στους περαστικούς τα υπαρχοντά του !

Posted: 19 Jun 2012 02:05 PM PDT






Μια γυναίκα από το Γουισκόνσιν των ΗΠΑ, έβγαλε στην αυλή του σπιτιού της όλα τα υπάρχοντα του συζύγου της και τα...

μοίρασε δωρεάν, όταν έμαθε ότι δεν της ήταν πιστός!

Και σα να μην έφτανε αυτό, η έξαλλη σύζυγος, έγραψε με σπρέι τη λέξη "άπιστος" πάνω στο πανάκριβο αυτοκίνητο του άντρα της, αφού πρώτα του έσκισε τα λάστιχα!

Κάτι μας λέει, ότι θα το σκεφτεί πολύ την επόμενη φορά που θα του έρθει η όρεξη να… απιστήσει.



http://www.radar.gr


Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αντί να κάτσει να διαβάσει, έφτιαξε σκονάκι μήκους 10,5 μέτρων!

Posted: 19 Jun 2012 01:58 PM PDT

Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε στο μυαλό μας το σκονάκι, ως ένα μικρό χαρτάκι στο οποίο είναι...


γραμμένα τα SOS. Ένας μαθητής Γυμνασίου στο Καζακστάν όμως, αντιλαμβάνεται την έννοια του σκονακίου πολύ διαφορετικά.



Ο νεαρός έδινε εξετάσεις στο μάθημα της Ιστορίας, όταν υπέπεσε στην προσοχή του επιτηρητή ότι ήταν πολύ ανήσυχος, κουνιόταν διαρκώς και έμοιαζε να νιώθει πολύ άβολα. Όταν τον ρώτησε τι συμβαίνει, εκείνος άρχισε να μασάει τα λόγια του, κι έτσι τον πήραν χαμπάρι και του ζήτησαν να τον ψάξουν.

Επιτηρητής, καθηγητής και συμμαθητές έμειναν με το στόμα ανοιχτό όταν ο νεαρός σήκωσε τη μπλούζα του και φάνηκε το επικό σκονάκι, μήκους 10,5 μέτρων, το οποίο είχε τυλίξει γύρω από το στήθος του. Το σκονάκι περιελάμβανε συνολικά 25.000 απαντήσεις σε αντίστοιχες SOS ερωτήσεις.



Ο μαθητής, όπως ήταν φυσικό, μηδενίστηκε, ενώ είναι αμφίβολο εάν θα συνεχίσει να φοιτά στο ίδιο σχολείο. Η είδηση έκανε αμέσως το γύρο του κόσμου, ενώ δεν ήταν λίγοι αυτοί που σκέφτηκαν ότι αν είχε αφιερώσει έστω και το μισό χρόνο από αυτόν που διέθεσε για να φτιάξει αυτό το σκονάκι, στο διάβασμα της Ιστορίας, σίγουρα θα είχε πάρει τον καλύτερο βαθμό.

Πηγή: iefimerida.gr


Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Γ.ΣΑΜΠΑΝΗΣ: Με την Πατρίτσια έχουμε χωρίσει

Posted: 19 Jun 2012 01:55 PM PDT

http://a.media.gossip-tv.gr/items/cache/6f0f61de3d0b6af397c150f5d596905b_L.jpgΟ Γιώργος Σαμπάνης μπορεί να μην θέλει να μιλάει για την προσωπική του ζωή...


ωστόσο επιβεβαίωσε την είδηση ότι χώρισε με την ηθοποιό Πατρίτσια Περιστέρη.«Ναι, με την Πατρίτσια έχουμε χωρίσει», αποκάλυψε στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα και συνέχισε: «Δεν μπορώ να ξέρω το μέλλον. Αυτό που γνωρίζω είναι ότι η Πατρίτσια είναι ένας πολύ σοβαρός και υπέροχος άνθρωπος και πως κάποια πράγματα για κάποιον λόγο ήρθαν διαφορετικά απ' ότι τα είχαμε ονειρευτεί».



gossip-tv.gr


Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Χώρισαν ο Τζόνι Ντεπ και η Βανέσα Παραντί

Posted: 19 Jun 2012 01:50 PM PDT

http://www.newpost.gr/var/thumbs/johnnydepp1906_625___.jpgΤον χωρισμό του διάσημου ζεύγους επιβεβαίωσε και επισήμως εκπρόσωπος του Τζόνι Ντεπ...


μιλώντας σε αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο.Σύμφωνα με το Entertainment Tonight ο Τζόνι Ντεπ έχει ήδη μετακομίσει.







protothema.gr

Κανε Like Αν σου αρεσε !!



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΔΕΙΤΕ: Μια ποδοσφαιρική ενδεκάδα ακατάλληλη για... ανηλίκους!

Posted: 19 Jun 2012 01:45 PM PDT

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgzZ9yMADTiOovI1p78ek1BxFFCj4BlgcZbuAhNeoD2selZf5P-UTTxHGuI3Q80KIwMeSl81WqkOaEcdpoOEDrKlSGf0JbawAAaQW7Ry4Jt6w5Q65M6WQlBKro5MoCaCEipftwSn2b0Sl79/s400/1.jpgΗ ενδεκάδα είχε κάνει και παλιότερα την εμφάνισή της στο διαδίκτυο...


πολλοί χρήστες ωστόσο την θυμήθηκαν και την επανέφεραν λόγω της ποδοσφαιρικής επικαιρότητας.



Τερματοφύλακας ο...

Πίτερ Ρουφάι. Ο Νιγηριανός είναι μια ιδιαίτερα αξιόπιστη λύση για να δεχτεί... πολλά γκολ.





Στην άμυνα ο Κόλο Τουρέ φυλά τα... μετόπισθεν, ενώ ο Αλέσιο Τομπέζι, είναι ελαφρώς επιρρεπής στα λάθη.





Την παρτίδα σώζει ο Τόμας Γκαμιέτε...





Στο κέντρο ο Μαλακίας μπορεί να κάνει το ένα λάθος μετά το άλλο, στην ενδεκάδα όμως αυτή είναι μακράν ο καλύτερος παίκτης!





Ο Κακά και ο... φορμαρισμένος Βέλι Κάβλακ δίνουν ασίστ στον Μισέλ Ζμπουτσάμ και τον παίκτη του ύψους ή του βάθους, Αλεξάντρε Πάτο.





Καπούτσο και Πέδρο Μουνίτις δένουν αρμονικά στην επίθεση, ενώ ο προπονητής Αλεχάντρο Χίσις ολοκληρώνει την ομάδα...













Η ακατάλληλη ενδεκάδα με πραγματικούς, πρώην και νυν παίκτες:





1. Πίτερ Ρουφάι





2. Κόλο Τουρέ





3. Αλέσιο Τομπέζι





4. Τόμας Γκαμιέτε





5. Μάρκος Αντόνιο Μαλακίας





6. Ρικάρντο Κακά





7. Καπούτσο





8. Μισέλ Ζμπούτσαμ





9. Βέλι Κάβλακ





10. Αλεξάντρε Πάτο





11. Πέδρο Μουνίτις



 to-gamato.com

Κανε Like Αν σου αρεσε !!



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι ομορφότερες Ελληνίδες στις κερκίδες του Euro 2012 (pics)

Posted: 19 Jun 2012 01:41 PM PDT

Οι μεγάλοι πρωταγωνιστές των αγώνων είναι σίγουρα οι παίχτες άλλα και οι οπαδοί δίνουν τη...


δική τους μάχη στην εξέδρα. Τι και αν ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος με τις Ρωσίδες, τις Ουκρανές, και τις Πολωνέζες οι οποίες κάποιες φορές επιδίδονται σε ακρότητες για να κερδίσουν λίγα λεπτά δημοσιότητας.



Υπάρχουν και οι Ελληνίδες θεές, οι οποίες χωρίς να προκαλούν έχουν καταφέρει να κερδίσουν τους σκηνοθέτες με τρανταχτό παράδειγμα την εντυπωσιακή ξανθιά η οποία στον αγώνα με τη Ρωσία κατάφερε να κερδίσει περισσότερα από 10 πλάνα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού...



Δείτε κάποιες από τις ομορφότερες οπαδούς της Ελλάδας που βρίσκονται στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας...

http://www.kamikazi.gr


Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

«Είμαι gay… Όλες οι γυναίκες μου το γνώριζαν»

Posted: 19 Jun 2012 01:35 PM PDT

 Απίστευτη αποκάλυψη από γνωστό Έλληνα!




Παντρεύτηκε τρεις φορές, έκανε τρεις γάμους και όλες οι γυναίκες του γνώριζαν εξαρχής ότι ήταν ομοφυλόφιλος!



Μιλώντας για τους χορευτές και τη...

σεξουαλική ταυτότητα του γκέι, τόνισε στην Espresso ο Τάκης Σαγιώρ: «Είναι κακό να είσαι γκέι; Εγώ είμαι...

Τότε οι μεγάλοι χορευτές όπως ο Καστρινός, ο Φλερύ, δεν έβρισκαν χορευτές, γιατί δεν υπήρχαν!



Έβρισκαν «κουνιστά παιδάκια» που έλεγαν ότι είναι χορευτές, επειδή ήξεραν να χορεύουν καλά μάμπο και έκαναν τη δουλειά τους. Υπάρχουν όμως και μεγάλοι χορευτές, οι οποίοι δεν είναι γκέι και έκαναν καριέρα σε όλη την Ευρώπη.

Όντως συνηθίζουν να λένε «α, είσαι χορευτής, είσαι "τοιούτος"». Ίσα-ίσα, ο χορευτής πρέπει να είναι χειροδύναμος και να έχει νεύρο για να μπορεί να σηκώσει την παρτενέρ του, οι πολύ γκέι είναι λίγο «πάστα φλόρα». Γι' αυτό και δεν επιτυγχάνουν οι πολύ θηλυπρεπείς.»



Αναφορικά με τους γάμους του, τόνισε: «Έχω κάνει τρεις γάμους και δύο αρραβώνες. Τώρα, από αυτές τις κυρίες ποιες το παραδέχονται και ποιες όχι, λίγο με ενδιαφέρει... Υπ' όψιν, όλες τους από το πρώτο φλερτ μας γνώριζαν ότι είμαι γκέι. Τους το έλεγα εγώ... Και δεν το έλεγα με καμάρι, απλώς δεν μου άρεσε να κρύβω την αλήθεια.

Ο πρώτος γάμος μου ήταν δυστυχώς με μια κοπέλα δεκαπέντε χρόνων, ενώ εγώ ήμουν δεκαοκτώ. Μαζί κάναμε ένα παιδί, που τώρα βρίσκεται στην Αμερική. Είναι η πρώτη φορά που το λέω... Κατόπιν παντρεύτηκα τη Μελίντα, τη μεγάλη αγάπη της ζωής μου.



Όταν χωρίσαμε, αρραβωνιάστηκα με τη Μαίρη Λίντα, πολύ μετά τον θάνατο του Μανώλη Χιώτη. Ήμασταν κάποια χρόνια μαζί και χωρίσαμε λίγο πριν παντρευτούμε, λόγω ασυμφωνίας χαρακτήρων.



Και τέλος με την Τέτα Παπαπολίτη, που και με εκείνη χώρισα λίγες ήμερες πριν από τον γάμο μας.»

Είχε πει ότι ο ανιψιός του, ο ηθοποιός Αλέξανδρος Μπουρδούμης, δεν ήταν στο πλευρό της Μελίντας όταν ήρθαν τα δύσκολα... «Δεν είναι δικός μου ανιψιός, είναι της μακαρίτισσας. Δεν θέλω να είναι ανιψιός μου αυτός ο κύριος.



Δεν θέλω να ασχοληθώ με εκείνον, ας είναι καλά με τις τύψεις του...»



Ένιωσε κενό όταν χάθηκε η Μελίντα; «Όταν έφυγε, λυτρώθηκα και λυτρώθηκε, γιατί έπρεπε να φύγει... Το κενό το ένιωσα, όταν ήρθε ο σύντροφός της, ο Νίκος Αθερινός, και μου ανακοίνωσε την ασθένειά της. Τότε κλείστηκα για δύο μήνες στο σπίτι μου, αξύριστος, άπλυτος, ήμουν τόσο απροετοίμαστος που χάθηκα. Όταν το συνειδητοποίησα, έδωσα εντολή στον ανιψιό μου Αιμίλιο Παπαθανασίου, ο οποίος είναι Ολυμπιονίκης ιστιοπλόος, και τα ανέλαβε όλα εκείνος, γιατί την αγαπούσε πολύ. Στάθηκε σε όλους, ντροπή τους...»

Πηγή: gossip-tv.gr


Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ομολογία μάνας που σοκάρει: Έτσι σκότωσα τα παιδιά μου

Posted: 19 Jun 2012 01:33 PM PDT

Ήθελε να αυτοκτονήσει κι εκείνη, αλλά δεν το έκανε. «Τα σκότωσα για να ....




μη μου τα πάρει η πρόνοια», υποστήριξε. Η ψυχρότητα της ομολογίας σόκαρε τους ενόρκους. Δυο αγγελούδια, η 5χρονη Ρεμπέκα και ο 11 μηνών Ντάνιελ βρήκαν το θάνατο από τα χέρια της ίδιας τους της μητέρας. Εκείνη, είχε φροντίσει να τα πάει διακοπές σε θέρετρο της Ισπανίας. Τους προσέφερε μερικές, τελευταίες, όμορφες στιγμές πριν βάλει μια πλαστική σακούλα στα προσωπάκια τους και τα πνίξει. Όσο ο Ντάνιελ πάλευε για να αναπνεύσει, εκείνη τύλιξε τη σακούλα γύρο από το λαιμό του και δε σταμάτησε να πιέζει μέχρι που το παιδί πέθανε. Τη σκηνή περιέγραψε η ίδια. Στη συνέχεια, έκανε το ίδιο στην 5χρονη κόρη της. Είπε επίσης ότι προσπάθησε να αυτοκτονήσει πριν επικοινωνήσει με την ρεσεψιόν του ξενοδοχείου και ζητήσει να καλέσουν την αστυνομία. Όλα αυτά έγιναν τον Μάιο του 2010. Η ομολογία της καταγράφηκε από την αστυνομία σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου στην Ισπανία, δίπλα σε εκείνο όπου η Λιλιαν Σμιθ σκότωσε τα δυο παιδιά της. Ήταν απόλυτα ήρεμη όταν περιέγραφε στους αστυνομικούς όσα είχαν προηγηθεί. Και αυτό σόκαρε ακόμη περισσότερο τους ενόρκους, σε ισπανικό δικαστήριο, που καλούνται να αποφασίσουν αν η Σμιθ είναι ψυχικά ικανή να δικαστεί. Η υπεράσπιση θέλει να θεωρηθεί ανίκανη. Αν η ετυμηγορία είναι πως μπορεί να δικαστεί, αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο να περάσει στη φυλακή τα επόμενα 38 χρόνια από τη ζωή της. Όταν οι αστυνομικοί τη ρώτησαν τι έκανε, απάντησε απόλυτα ήρεμα: «έδωσα τέλος στη ζωή των δυο παιδιών μου. Μετά, ξάπλωσα δίπλα τους, τα αγκάλιασα και τους μιλούσα έως τις 9 το βράδυ, όταν πήγα στο μπάνιο». Είπε ότι στη διάρκεια της νύχτας έγραψε σημειώματα στα παιδιά της. Το ένα έγραφε: «Σας αγαπώ πάρα πολύ. Ήθελα να σας δώσω μια όμορφη ζωή μαζί. Λυπάμαι πάρα πολύ». Η 45χρονη παιδοκτόνος υποστήριξε πως σκότωσε τα παιδιά γιατί φοβόταν πως θα της τα έπαιρνε η πρόνοια μετά τη σύλληψη του –επί χρόνια σύντροφου της- Μαρτιν Σμιθ, με τον οποίο δεν ήταν παντρεμένη, με την κατηγορία του βιασμού ανηλίκου. Ο Μαρτιν Σμιθ καταδικάστηκε γιατί βίαζε επανειλημμένα την Σάρα Ρίτσαρντσον, κόρη της Λιλιαν Σμιθ από άλλη σχέση. Το ζευγάρι εγκατέλειψε την Αγγλία τον Δεκέμβριο του 2007 και μετακόμισε στην Ισπανία για να γλιτώσει ο Σμιθ τη σύλληψη. Αλλά τον Μάιο του 2010 εντοπίστηκε, συνελήφθη και εκδόθηκε στη Βρετανία για να δικαστεί. Καταδικάστηκε και τον περασμένο Ιανουάριο αυτοκτόνησε. Από τη σύλληψη και μετά, η Λίλιαν Σμιθ είχε εμμονή πως η πρόνοια θα της έπαιρνε τα παιδιά. Όταν ομολογούσε, ήταν το μοναδικό σημείο που έβαλε τα κλάματα. «Πήγα τα παιδιά τρεις μέρες διακοπές. Τις τέλειες διακοπές. Ήταν πολύ πολύ χαρούμενα. Αλλά ήταν το τέλος του δρόμου. Ήξερα ότι θα μου τα έπαιρναν πίσω στην Αγγλία», είπε.

www.newsit.gr


Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου