Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Ενημέρωση απο tsekouratoi.gr

Ενημέρωση απο tsekouratoi.gr

Link to www.tsekouratoi.gr

9 πράγματα για το Facebook που ίσως δεν ξέρεις

Posted: 11 Mar 2013 06:54 PM PDT


 Μπορεί το Facebook να αλλάζει συνεχώς ρυθμίσεις και να μην ξέρεις τι πρέπει να κάνεις κάθε φορά...





για να προστατεύσεις το λογαριασμό σου αλλά δεν είναι μόνο αυτό που αγνοείς για το πιο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο



1) O μέσος χρήστης έχει περίπου 130 φίλους.Αν ανησυχείτε για τη «δημοτικότητα» σας στο Facebook πρέπει να ξέρετε ότι ο μέσος χρήστης έχει περίπου 130 ενώ οι γυναίκες κάποιες φορές έχουν λίγους παραπάνω. Μάλιστα ο καθένας δεν «μιλάει» ή αλληλεπιδρά με πάνω από επτά.



2) Πάνω από το 25% έχουν χωρίσει μέσω Facebook.Σε μια έρευνα που έγινε το 2010 ανακαλύφθηκε ότι σε δείγμα 1000 χρηστών το 25% είχαν μάθει ότι χώρισαν από το status Των συντρόφων τους στο Facebook. Μάλιστα το 75% αυτών που έμαθαν τα κακά νέα ήταν άνδρες!



3) Το Facebook δεν επιτρέπει να «ανεβαίνουν» φωτογραφίες θηλασμού.Μπορεί να έχετε δει πολλές φωτογραφίες γυμνών γυναικών ή ανδρών ή ακόμα και σελίδες που προωθούν τη βία αλλά το Facebook είναι αυστηρό σε κάποια θέματα και δεν επιτρέπει να «ανέβουν» στα προφίλ φωτογραφίες με μητέρες που θηλάζουν. Τελευταία πάνω από 1.000 γυναίκες που προσπάθησαν να «ανεβάσουν» τέτοια φωτογραφία έλαβαν μήνυμα ότι δεν επιτρέπεται.



4) Το Facebook ευθύνεται για 1 στα 5 διαζύγια.Σύμφωνα με αμερικάνικη έρευνα Ακαδημίας δικηγόρων οικογενειακού Δικαίου 1 στα 5 διαζύγια οφείλεται σε μηνύματα που βρήκε ο ένας σύντροφος στο προφίλ του άλλου!



5) Ο Αλ Πατσίνο ήταν το πρώτο «πρόσωπο» στο Facebook.Θυμάστε ότι το 2007 στην αρχική σελίδα του Facebook πριν συνδεθείτε εμφανιζόταν σχεδιασμένο με αριθμούς και γράμματα ένα πρόσωπο. Αυτό λοιπόν το πρόσωπο ήταν ο ΑΛ Πατσίνο νέος τον οποίο είχε σχεδιάσει ο φίλος του Ζούκερμπεργκ, Andrew McCollum.



6) Το 36% των χρηστών μπαίνουν στο Facebook μετά το sex!Μετά το τσιγάρο και τον ύπνο φαίνεται ότι το Facebook έχει μπει για καλά στη ζωή των νέων αφού σύμφωνα με έρευνα το 35% των χρηστών κάτω των 36 μπαίνουν στο προφίλ τους για να τσεκάρουν τα μηνύματά τους μετά το σεξ!



7) Πάνω από 350 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν εθισμό με το Facebook.Σύμφωνα με ομάδα αμερικανών ψυχολόγων περίπου 350 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν εθισμό με το Facebook και παρουσιάζουν συμπτώματα όπως έλλειψη συγκέντρωσης και εκνευρισμό να δεν τσεκάρουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα το προφίλ τους.



8)Οι χρήστες του Facebook έχουν χαμηλότερο μορφωτικό επίπεδο από τους μη χρήστες.Έρευνα του Πανεπιστημίου του Οχάιο έδειξε ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των ατόμων με υψηλό μορφωτικό επίπεδο και πανεπιστημιακές σπουδές δε διαθέτουν λογαριασμό στο κοινωνικό δίκτυο.



9) Εστιατόριο χάριζε χάμπουργκερ αν διέγραφες δέκα φίλους σου από το Facebook.Κι όμως συνέβη! Το 2009 ένα εστιατόριο έκανε δώρο ένα σπέσιαλ χάμπουργκερ σε όποιον διέγραφε δέκα φίλους του. Μετά έστελνε μήνυμα σε αυτούς που είχαν διαγραφεί και έλεγε «Ο τάδε φίλος σου σε διέγραψε για ένα burger»!-



tomati.gr

Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

Δείτε ποιες Ελληνίδες stars κατέφυγαν στο νυστέρι του πλαστικού!

Posted: 11 Mar 2013 06:48 PM PDT


 Στην Αμερική οι πλαστικές επεμβάσεις είναι απενοχοποιημένες και οι περισσότερες διάσημες κυρίες όταν ερωτούνται σχετικά..
.




από τους δημοσιογράφους το παραδέχονται χωρίς καμία ενοχή.



Στην Ελλάδα τα πράγματα είναι αρκετά διαφορετικά, αφού η παραδοχή μιας αισθητικής επέμβασης δείχνει να παραμένει ταμπού.



Στον κανόνα της ελληνικής showbiz υπάρχουν όμως και εξαιρέσεις. Ποιες διάσημες κυρίες λοιπον έχουν αποκαλύψει ότι κατέφυγαν στο νυστέρι του πλαστικού για να αγγίξουν την πολυπόθητη τελειότητα;



Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας "Παραπολιτικά" και της δημοσιογράφου Σπυριδούλας Τριάντου οι ελάχιστες κυρίες που το έχουν παραδεχτεί είναι:



Έλενα Παπαρίζου: "Η Έλενα Παπαρίζουν ήθελε να μεγαλώσει το μπούστο της, το έκανε και το παραδέχτηκε και σε συνεντεύξεις σε περιοδικά και στη τηλεόραση.







Άντζελα Δημητρίου: "Η ίδια έχει δηλώσει ότι έχει κάνει πλαστική στη μύτη με το διάφραγμα που την ταλαιπρωτούσε και botox και δεν αποκλείει να κάνει οποιαδήποτε επέμβαση για να βελετιώσει την εικόνα της.







Όλγα Τρέμη: Η σιδηρά κυρία που εμφανίζεται κάθε σεζόν πιο λαμπερή, διέψευσε όσους στοιχημάτιχαν ότι δεν θα αναφερόταν σε πλαστικες και botox, δηλώνοντας: "Είναι γελοίο να αντιμετωπίζουμε μια επέμβαση ως ένοχο μυστικό".







Κατερίνα Καινούριου: "Δεν είμαι η μοναδική ελληνίδα που έχει αλλάξει από τα 16 της μέχρι σήμερα. Έκανα τη μύτη μου όταν ήμουν 17 ετών και αργότερα έκανα αυξητική στήθους".







Δούκισσα Νομικού: Όποιος παρατηρήσει την πρώην Σταρ Ελλάς θα δυσκολευτεί να βρει ατέλεια. Εκείνη όμως ήθελε να αλλάξει κάτω πάνω της και αυτό ήταν το στήθος της. Το 2012 πήρε τη μεγάλη απόφαση: ξάπλωσε στο στο τραπέζι του χειρουργείου και μεγάλωσε το στήθος της, προσθέτωντας σιλικόνη.



Στέλλα Καλλή: Το νέο αστέρι του Φοίβου πριν καν μπει στον χώρο της showbiz, επισκέφτηκε τον πλαστικό της χειρούργό. "Δεν είμαι κατά των πλστικών -έχω κάνει. Είμαι όμως κατά των παραμορφώσεων", δήλωσε η τραγουδίστρια χωρίς να αναφερθεί σε ποια σημεία έκανε τις διορθώσεις...







fthis.gr

Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

ΔΕΙΤΕ: Τα ζώα δείχνουν το αληθινό τους πρόσωπο!

Posted: 11 Mar 2013 06:42 PM PDT


 Τελικά δεν είναι όλα και τόσο αθώα..
.






































newsbeast.gr

Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

ΔΕΙΤΕ: Πως θα ήταν η Marilyn Monroe σήμερα αν ζούσε!

Posted: 11 Mar 2013 06:39 PM PDT











Σύμφωνα με τις μελέτες των ειδικών τα ήταν κάπως έτσι..
.









Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

20 πράγματα που σίγουρα δεν γνωρίζετε και αξίζει να μάθετε!

Posted: 11 Mar 2013 06:31 PM PDT


 1. Tην βέρα την φοράμε στο τέταρτο δάχτυλο-παράμεσο γιατί τον παράμεσο διασχίζουν φλέβες που συνδέονται με την καρδιά...





2. Στατιστικά στοιχεία αναφέρουν ότι τον μεγαλύτερο αριθμό γεννήσεων, τον έχουμε κατά την διάρκεια της χάσης του φεγγαριού, παρά κατά το γέμισμά του.



3. Τουλάχιστον άλλοι 9.000.000 άνθρωποι με εμάς έχουν γενέθλια την ίδια μέρα.



4. Τα πόδια μας είναι κατά 5 με 10% μεγαλύτερα στο τέλος της ημέρας!



5. Τα μήλα είναι αποτελεσματικότερα στο να κρατούν τους ανθρώπους ξύπνιους το πρωϊ απ ότι η καφεΐνη.



6. Κάθε φορά που γελάμε καταναλώνουμε περίπου 3 θερμίδες!



7. Κάθε φορά που σαλιώνεις ένα γραμματόσημο καταναλώνεις 1/10 της θερμίδας.



8. Το σέλινο έχει 'αρνητικές θερμίδες'. Καταναλώνεις περισσότερες θερμίδες για να το φας από αυτές που σου προσφέρει όταν το τρως.



9. Ο λόξυγκας προκαλείται από ακούσιες συσπάσεις του διαφράγματος. Αυτό με τη σειρά του προκαλεί άμεσο και στιγμιαίο κλείσιμο των φωνητικών χορδών από το οποίο παράγεται και ο χαρακτηριστικός ήχος του λόξυγκα. Οι συνήθεις λόγοι γι αυτή την αντίδραση είναι το πολύ και γρήγορο φαγητό, η νευρικότητα, το άγχος ή οι στομαχικές διαταραχές. Μερικές φορές μπορεί να είναι και προάγγελος σοβαρότερων προβλημάτων όπως... έμφραγμα!



10. Η σοκολάτα περιέχει την ίδια ουσία (φενιλεθιλαμίνη) που παράγει ο εγκέφαλος του ανθρώπου...ο οποίος είναι ερωτευμένος!



11. Κανείς δεν μπορεί να αυτοκτονήσει κρατώντας την αναπνοή του!



12. Αράπικα φυστίκια είναι ένα από τα συστατικά του δυναμίτη!



13. Η ανθρώπινη καρδιά δημιουργεί τόση πίεση στο αίμα που αυτό θα μπορούσε φεύγοντας από την καρδιά να αναπηδήσει σε ύψος 10 μέτρων.



14. Η χειραψία στα παλιά χρόνια, γινόταν για να δείχνει κανείς πως είναι άοπλος!



15. Ένας κεραυνός χτυπά κατά 6 φορές περισσότερο τους άντρες από ότι τις γυναίκες!



16. Ο γυναικείος εγκέφαλος ζυγίζει 150 έως 200 γραμμάρια λιγότερο από τον αντρικό!



17. Οι πεταλούδες μυρίζουν με τα πόδια!



18. Ο γεωσκώληκας έχει 5 καρδιές!



19. Ο Οργασμός στα γουρούνια διαρκεί 30...Λεπτά! Τι λες τώρα;



20. Και τέλος...Τα ούρα της γάτας λάμπουν στο σκοτάδι.
24wro

Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

ΔΕΙΤΕ: Φωτογραφίες ζώων τραβηγμένες την κατάλληλη στιγμή

Posted: 11 Mar 2013 06:26 PM PDT







Μια απολαυστική συλλογή με μοναδικές -χάρη στο ιδανικό timing- φωτογραφίες ζώων!












































































































24wro
Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

ΔΕΙΤΕ: Εντυπωσιακά ηλιοβασιλέματα στον κόσμο!

Posted: 11 Mar 2013 06:16 PM PDT



Εντυπωσιακά ηλιοβασιλέματα...






1. Απουλία, Ιταλία
Ένα από τα highlights του ταξιδιού αποτελεί δίχως αμφιβολία ένα όμορφο ηλιοβασίλεμα. Αν και συμβαίνει κάθε μέρα και θα μπορούσε να αποτελεί κλισέ, οι περισσότεροι νομίζω θα συμφωνήσουν ότι υπάρχουν ορισμένα σημεία στον κόσμο οι προδιαγραφές των οποίων (ύψος, τοποθεσία, θέα κ.λπ.) είναι οι ιδανικές για να παρακολουθήσει κάποιος αυτό το φυσικό γεγονός.


2. Κούβα, Καραϊβική



3. Miyajima Ιαπωνία



4. Κωνσταντινούπολη, Τουρκία



5. Tanah Lot Temple, Μπαλί



6. Κανάλια του Άμστερνταμ



7. Σαντορίνη, Ελλάδα



8. Florida Keys, ΗΠΑ



9. Από τη βεράντα του Park Güell, Βαρκελώνη



10. Highlands Σκωτίας


24wro





Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

Η κόρη της Kim Basinger στα βήματα της μαμάς !

Posted: 11 Mar 2013 06:11 PM PDT







Υπέγραψε συμβόλαιο με πρακτορείο μοντέλων..
.

Αν η μητέρα σου είναι η Kim Basinger τι πιθανότητες έχεις να μην γίνεις κουκλάρα; Στην περίπτωση της Ireland Baldwin τα γονίδια πήραν... το σωστό δρόμο. Η 17χρονη κόρη της καυτής σταρ των 80s και του Alec Baldwin έχει τα κατάλληλα προσόντα για να ξεχωρίσει και ήδη ετοιμάζεται για την πρώτη της δουλειά ως μοντέλο.

Η Ireland ανακοίνωσε στο Twitter ότι υπέγραψε συμβόλαιο με το πρακτορείο μοντέλων IMG, το οποίο συνεργαζόταν η Kate Moss και η Cristy Turlington.

Η ξανθιά καλλονή, ύψους 1,80 μ. Δηλώνει ενθουσιασμένη από την εξέλιξη και δεν βλέεπι την ώρα να πιάσει δουλειά!




24wro






Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

ΔΕΙΤΕ: Το Μετρό της φύσης...

Posted: 11 Mar 2013 06:05 PM PDT


perierga.gr - «Το Μετρό της φύσης» είναι το πιο όμορφο!





Το Zion Natural Park στη Γιούτα των ΗΠΑ είναι ένα φυσικό στολίδι της περιοχής, καθώς κάθε γωνιά του κρύβει και ένα μαγικό σκηνικό!




Εντυπωσιακό τοπίο, άγρια ομορφιά, μεγάλος ζωικός και φυτικός πλούτος αλλά και ένα φαράγγι στα βάθη του οποίου η φύση λειτούργησε σαν έμπειρος ζωγράφος, αποτυπώνοντας παντού απίθανα χρώματα, δημιουργώντας εκπληκτικές συνθέσεις με το νερό και το φως!



Γνωστό και με την επωνυμία «Το Μετρό της φύσης» (Nature's Subway), το φαράγγι στο Πάρκο κρύβει πολλές εκπλήξεις για τους επισκέπτες. Γιατί αν οι εικόνες που αντικρίζει κάποιος μπροστά στα μάτια του κάνοντας μια βόλτα στην ευρύτερη περιοχή είναι εκπληκτικές, αυτό που υπάρχει στη βάση του φαραγγιού δεν περιγράφεται με λόγια. Οι εικόνες είναι οι αδιάψευστοι μάρτυρες του πόσο καλά η φύση έπαιξε εδώ το ρόλο του μεγαλειώδους δημιουργού…








24wro



Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

VIDEO: Δύο χρόνια μετά η Ιαπωνία ακόμα θρηνεί

Posted: 11 Mar 2013 06:00 PM PDT


Δύο χρόνια μετά η Ιαπωνία ακόμα θρηνεί





Πώς απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός τη φρίκη από το τσουνάμι.
..







Στις 11 Μαρτίου 2011 η Ιαπωνία συγκλονίστηκε από ένα σεισμό 9 Ρίχτερ και λίγη ώρα μετά μερικές δεκάδες χιλιόμετρα από τις βορειοανατολικές ακτές της Ιαπωνίας άνθρωποι, σπίτια, λιμάνια, σχολεία και εργοστάσια παρασύρθηκαν από ένα φοβερό τσουνάμι που ξεπερνούσε τα 20 μέτρα.



Στον πυρηνικό σταθμό Φουκουσίμα Νταΐιτσι, τα συστήματα ψύξης έπαθαν βλάβη μετά το σεισμό και τις ισχυρές μετασεισμικές δονήσεις και οι αντιδραστήρες θερμάνθηκαν τόσο ώστε να προκληθεί το χειρότερο πυρηνικό δυστύχημα μετά από αυτό του Τσερνόμπιλ, πριν 25 χρόνια.



Δύο χρόνια μετά το σεισμό το τσουνάμι και το πυρηνικό δυστύχημα που συγκλόνισαν τη βορειοανατολική Ιαπωνία και το πυρηνικό εργοστάσιο Φουκουσίμα Νταΐιτσι, η ανοικοδόμηση δεν προχωρά με ταχύ ρυθμό.



Σήμερα η κυβέρνηση διοργανώνει εθνική τελετή στο Τόκιο, παρουσία του αυτοκράτορα Ακιχίτο και της αυτοκράτειρας Μιτσίκο στη μνήμη των 15.881 νεκρών στους οποίους προστίθενται 2.668 αγνοούμενοι.



Επιμνημόσυνες τελετές θα οργανωθούν στις πληγείσες περιοχές, ενός λεπτού σιγή θα τηρηθεί σε όλο το αρχιπέλαγος στις 14.16 τοπική ώρα (07.46 ώρα Ελλάδος), ώρα κατά την οποία «χτύπησε» ο σεισμός.



«Όσο η άνοιξη δεν έρχεται στις βορειοανατολικές περιοχές, δεν θα έρθει στην Ιαπωνία» είπε σε μήνυμά του προς τους συμπατριώτες του που μεταδόθηκε στο διαδίκτυο ο πρωθυπουργός Σίνζο Άμπε, που κάλεσε σήμερα τον ιαπωνικό λαό να συνεχίσει να υποστηρίζει τους πληγέντες της 11ης Μαρτίου 2011, της χειρότερης καταστροφής από την οποία δοκιμάστηκε η χώρα μεταπολεμικά.



Ο Άμπε μετέβη τρεις φορές στις πληγείσες περιοχές: Μιγιάγκι, Ιουάτε και Φουκουσίμα, μετά την εκλογή του στις 26 του περασμένου Δεκεμβρίου.



«Απαιτείται από όλους δύναμη σε αυτή την κατεστραμμένη περιοχή. Κάντε δωρεές, συμμετέχετε στη φιλανθρωπική δράση, ταξιδέψτε στις πληγείσες περιοχές και αγοράστε προϊόντα του Τοχόκου», επισήμανε ο Αμπε, υπενθυμίζοντας ότι υπάρχουν «πολλοί τρόποι να δοθεί βοήθεια στους πληγέντες».



«Θα επιταχύνουμε τις εργασίες ανοικοδόμησης», υποσχέθηκε εκφράζοντας εκ νέου τα συλλυπητήριά του στους οικείους των 19.000 ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους την ίδια ημέρα της καταστροφής, καθώς και στους συγγενείς των 2.000 Ιαπώνων που πέθαναν από την εξάντληση και τις αρρώστιες.










































































newsbeast.gr



Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ: Οι καλύτεροι ορειβάτες του κόσμου ή αλλιώς …κατσίκες!

Posted: 11 Mar 2013 05:52 PM PDT


Οι καλύτεροι ορειβάτες του κόσμου ή αλλιώς ...κατσίκες!




Είναι γνωστό ότι οι κατσίκες είναι ατρόμητα ζώα...






και μπορούν να σκαρφαλώσουν σε αρκετά μεγάλα ύψη.

Σε κάποια σημεία του κόσμου ωστόσο… το παρακάνουν!
Επιδεικνύοντας απίστευτη τόλμη και ικανότητες που θα ζήλευαν οι καλύτεροι ορειβάτες, σκαρφαλώνουν απότομους βράχους και σε ύψη που κόβουν την ανάσα.











































perierga.gr



Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

ΔΕΙΤΕ: Οι πιο αποτυχημένοι... σκληροί άντρες

Posted: 11 Mar 2013 05:47 PM PDT







Εκ πρώτης όψεως φαίνονται σκληροί, άλλα το background...






μόνο γέλιο μπορεί να προκαλέσει...
















































































24wro
Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

ΔΕΙΤΕ: Όταν τα σκουλήκια λάμπουν...!

Posted: 11 Mar 2013 05:41 PM PDT


Υπόγεια αστέρια





Οι τουρίστες που επισκέπτονται τη σπηλιά Waitomo Glowworm στη Νέα Ζηλανδία έχουν τη ευκαιρία να απολαύσουν ένα μοναδικό φαινόμενο...
 




Τη λάμψη χιλιάδων αστεριών πολλά μέτρα κάτω από τη Γη. Η λάμψη αυτή βέβαια δεν οφείλεται σε πραγματικά αστέρια αλλά σε… σκουλήκια που κρέμονται από την οροφή της σπηλιάς. Τα σκουλήκια αυτού του είδους, απαντώνται μόνο στη Νέα Ζηλανδία. Αυτό που τα κάνει μοναδικά, είναι η λάμψη που εκπέμπεται από το σώμα τους, με αποτέλεσμα η οροφή της σπηλιάς στην οποία ζουν να μοιάζει με ουρανό γεμάτο αστέρια.














perierga.gr




Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

Οι κακοί του κόσμου...

Posted: 11 Mar 2013 05:36 PM PDT


Οι κακοί του αρχαίου κόσμου




Μοχθηροί, αιμοδιψείς και ακραία βάρβαροι...



Η Ιστορία συχνά επαναλαμβάνεται, ιδιαίτερα όταν είναι να φέρει δεινά στην οικουμένη.

Και βέβαια είναι υπερπλήρης από φοβερά και τρομερά γεγονότα και αδίστακτους ανθρώπους που αφέθηκαν να τους κυριεύσει το κακό.

Φαίνεται λοιπόν πως η μοχθηρία βαδίζει με την ανθρωπότητα χέρι-χέρι, αφού ήδη από την αρχαιότητα ιστορικές φιγούρες αιματοκύλησαν τον κόσμο, ο καθένας για τους λόγους του.

Ας δούμε λοιπόν μερικούς μόνο -αλίμονο!- από τους σφαγείς των λαών, που στην πλειονότητα των περιπτώσεων έμειναν στην Ιστορία ακριβώς λόγω αυτού...

Αυτοκράτειρα Γου



Η Γου Τζετιάν ανέβηκε στον θρόνο της Κίνας και παρέμεινε εκεί από τον Οκτώβριο του 690 μέχρι τον Φεβρουάριο του 705, την ώρα που είναι η μόνη γυναίκα στην κινεζική ηγεμονική ιστορία που κυβέρνησε μόνη. Ήταν αδίστακτη, σαδίστρια και σεξουαλικά ακόλαστη, που το μόνο που έφερε στη χώρα της ήταν χάος και πάλι χάος. Οι βασανισμοί και οι εκτελέσεις ήταν στην καθημερινή της ατζέντα, με το χόμπι της να είναι να εξαναγκάζει αβοήθητους ανθρώπους στην αυτοκτονία. Όλοι οι εσωτερικοί αντίπαλοί της εξορίστηκαν ή δολοφονήθηκαν, ενώ ούτε τα μέλη της οικογένειάς της γλίτωσαν από την οργή της, φτάνοντας μάλιστα μέχρι στο σημείο να εκτελέσει ακόμα και τη νεογέννητη κόρη της. Οι γιοι της τη γλίτωσαν με ισόβια εξορία, εκτός από έναν που διατάχθηκε από την ίδια να αυτοκτονήσει. Ο φόρος αίματος που διεκδίκησε η αδίστακτη Γου ανέρχεται σε χιλιάδες ζωές, με ανθρώπους να δηλητηριάζονται, στραγγαλίζονται, ακρωτηριάζονται, ακόμα και να καίγονται ζωντανοί. Πέθανε τον Δεκέμβριο του 705 σε ηλικία 81 ετών...

Τσιν Σι Χουάνγκ



Ο πρώτος αυτοκράτορας της Κίνας (221-210 π.Χ.) χαρακτηριζόταν παρανοϊκός, βάρβαρος, απάνθρωπος και αιμοβόρος, κι αυτό γιατί κατέσφαξε τον λαό του. Στον πρώτο χρόνο της ηγεμονίας του, περισσότερες από 120.000 οικογένειες εξωθήθηκαν σε αναγκαστική μετεγκατάσταση, την ώρα που έκαψε το σύνολο σχεδόν των γραπτών μνημείων της χώρας, αποκεφαλίζοντας εκατοντάδες λόγιους και ανθρώπους των γραμμάτων. Βύθισε την Κίνα στη φτώχεια, αυξάνοντας δυσανάλογα τους φόρους των αγροτών, την ώρα που επιστράτευε χιλιάδες ανθρώπους για να κατασκευάσει τα ματαιόδοξα έργα του, η πλειονότητα των οποίων πέθαινε από την εξαντλητική εργασία, την πείνα ή την οργή του Χουάνγκ. Το μόνο που φαινόταν να νοιάζει τον αυτοκράτορα ήταν η αθανασία του, κι όταν το επιστημονικό του προσωπικό απέτυχε να του δώσει την αιώνια ζωή που τόσο αποζητούσε, θα έθαβε και τους 480 από αυτούς ζωντανούς. Ακόμα και στον θάνατο δεν ησύχασε, παραγγέλλοντας το θρυλικό υπόγειο μαυσωλείο του, που χρειάστηκε 700.000 εργάτες για να χτιστεί, με τους περισσότερους να πεθαίνουν στη διαδικασία. Ο Χουάνγκ πέθανε τον Σεπτέμβριο του 210 π.Χ., με τις εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για 1 εκατομμύριο φόρο σε ανθρώπινες ζωές...

Γκοντφρουά ντε Μπουιγιόν



Ο φράγκος ιππότης ήταν ο ηγέτης της Πρώτης Σταυροφορίας, που ως γνωστόν άφησε στο πέρασμά της δεκάδες χιλιάδες νεκρούς, ο οποίος έβαλε σκοπό να εκδικηθεί το αίμα του Ιησού αιματοκυλώντας τους Αγίους Τόπους. Το 1099, αυτός και ο στρατός του έφτασαν στην Ιερουσαλήμ, σκοτώνοντας όσους δεν εγκατέλειψαν την πόλη και γκρεμίζοντας μνημεία πολιτισμών. Κανείς δεν ξέφυγε από τη μανία του, στρατιώτες και πολίτες, κι όταν τους έσφαξε όλους, διέταξε τον στρατό του να κυνηγήσει και όσους είχαν διαφύγει. Σωροί χεριών, ποδιών και κεφαλιών διασκορπίστηκαν στην Ιερουσαλήμ, με τον στρατιωτικό διοικητή να περιδιαβαίνει ξυπόλητος και ευτυχισμένος τους αιματοβαμμένους δρόμους της πόλης. Περίπου 70.000 μουσουλμάνοι σκοτώθηκαν εκεί, κι όταν ο Γκοντφρουά θα πέθαινε από πανούκλα τον Ιούλιο του 1100, ο στόχος του είχε επιτευχθεί...

Ηρώδης



Ο βασιλιάς της Ιουδαίας (37-4 π.Χ.) δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Ο σκληρόκαρδος, παρανοϊκός και αιμοδιψής βασιλιάς, που επιδόθηκε σε αδιανόητες φρικαλεότητες, είναι κυρίως γνωστός για την τάση του να θέλει να σκοτώσει τον Ιησού, αλλά και για τη σφαγή των αθώων (σφαγή των νηπίων), με τον Ηρώδη να παραγγέλλει την εξόντωση κάθε αγοριού ηλικίας 2 ετών και κάτω στη Βηθλεέμ. Σύμφωνα με τη Βίβλο, τα παιδιά που θανατώθηκαν υπολογίζονται από 10.000-150.000, οι ιστορικοί ωστόσο κάνουν λόγο για μερικές δεκάδες, μιας και η Βηθλεέμ ήταν τότε μια μικρή πόλη. Όπως κι αν έχει πάντως, ο Ηρώδης θα έδινε τη διαταγή του ανεξαρτήτως του αριθμού των θυμάτων, γεγονός που επιβεβαιώνει ο θάνατος χιλιάδων άλλων υπό τις διαταγές του: από αντιπάλους και ιερείς μέχρι και μέλη της οικογένειάς του (η γυναίκα και τα τρία παιδιά του). Ο Ηρώδης θα σκότωνε τους πάντες για να παραμείνει στην εξουσία, με την πρακτική αυτή να έχει σημαδεύσει τη ζωή του. Ακόμα και στο νεκροκρέβατό του παρήγγειλε την εκτέλεση επιφανών πολιτών της Ιουδαίας, για να συνοδευτεί η κηδεία του με εθνικό ξέσπασμα πένθους. Ευτυχώς, η εντολή του αυτή αγνοήθηκε...

Ιωάννης της Αγγλίας



Ο Ιωάννης (John) ήταν ο βασιλιάς της Αγγλίας από τον Απρίλιο του 1199 μέχρι τον Οκτώβριο του 1216. Βύθισε τη χώρα του στη φτώχεια, πυροδότησε τη σύνταξη της Μάγκνα Κάρτα και ενέπνευσε τον μύθο του Ρομπέν των Δασών. Χαρακτηριζόταν άπληστος, βίαιος, κακόβουλος, ανελέητος, σεξουαλικά ασύδοτος και αμοραλιστής. Πρόδωσε τους φίλους του, τον πατέρα του, τα αδέρφια του και τη χώρα του τελικά, αποπλάνησε τις γυναίκες και τις κόρες των οικείων αλλά και των εχθρών του (πρακτική που θα του χάριζε 12 νόθα τέκνα), εξορίζοντας για πάντα τις οικογένειές τους από το βασίλειό του. Φυλάκιζε όσους δεν συμπαθούσε και τους άφηνε να πεθάνουν από την πείνα. Λεηλάτησε τις εκκλησίες και έδιωξε από τη χώρα τους ιερείς, κήρυξε πόλεμο κατά της Γαλλίας και εναντίον των βαρώνων, παραγγέλλοντας τον βασανισμό, αποκεφαλισμό, απαγχονισμό, σφαγή και τύφλωση χιλιάδων πραγματικά ανθρώπων, προσπαθώντας να κλέψει όσο το δυνατόν περισσότερα από τον λαό του. Στα χρόνια του η Αγγλία θα έχανε το μεγαλύτερο μέρος της αυτοκρατορίας της, με τον ίδιο να αυξάνει απλώς τους φόρους στα εναπομείναντα εδάφη ως αντιστάθμισμα, με νούμερα που άγγιξαν ακόμα και το 300%, κίνηση που κατέστρεψε τις ζωές χιλιάδων υπηκόων του. Κι αν δεν πέθαινε πριν κηρύξει ολομέτωπη επίθεση κατά της Γαλλίας, η Αγγλία θα είχε πέσει σε γαλλικά χέρια: τον Οκτώβριο του 1216 ωστόσο θα έχανε τη ζωή του επειδή έφαγε πολλά ροδάκινα και ήπιε πολύ μπίρα...

Ταμερλάνος



Ο άνθρωπος που κατέκτησε κατά τον 14ο αιώνα τη Δυτική, Κεντρική και Νότια Ασία, εγκαθιδρύοντας τη δυναστεία του, πίστευε ότι καταγόταν από τη γενιά του Τζένγκις Χαν. Ο αιμοχαρής και αδίστακτος κατακτητής θα έφερνε όλεθρο και καταστροφή σε εκατομμύρια ανθρώπους, καθώς δεν διέθετε κανενός είδους έλεος: 200.000 στρατιώτες και πολίτες που παραδόθηκαν στην Ινδία εκτελέστηκαν επιτόπου, 20.000 αποκεφαλίστηκαν στην πόλη Χαλέπι της Συρίας, 70.000 εκτελέστηκαν στην Ιφσάν, άλλες 70.000 αποκεφαλίστηκαν στο Τικρίτ και 90.000 ακόμα στη Βαγδάτη. Εξανάγκαζε τους αντιπάλους του σε φρικιαστικό θάνατο με πνιγμό, την ώρα που τεράστιοι σωροί με τα κρανία των εχθρών στήνονταν στο πεδίο της μάχης για τον Ταμερλάνο, για να τα επιθεωρεί καμαρώνοντας τις νίκες του. Αγαπημένες μέθοδοι εκτέλεσης ήταν ο αποκεφαλισμός, ο ακρωτηριασμός και το κάψιμο ζωντανών ανθρώπων. Ο Ταμερλάνος πέθανε από φυσικά αίτια τον Φεβρουάριο του 1405, όχι βέβαια προτού στερήσει τη ζωή σε 15-20 εκατομμύρια ανθρώπους...

Νέρων



Ο πέμπτος αυτοκράτορας της Ρώμης, από το 54-68 μ.Χ., θα άφηνε πίσω του ερείπια. Κυριολεκτικά. Η παρακμή της ρωμαϊκής αυτοκρατορίας συνοδεύτηκε με το κάψιμο ολόκληρων πόλεων και την εκτέλεση χιλιάδων ανθρώπων, με τα μέλη της οικογένειάς του να δολοφονούνται συστηματικά από την οργή του: η πρώην γυναίκα του, η σύζυγος, η μητέρα του και πολλοί ακόμα θα έβρισκαν τραγικό θάνατο. Ο Νέρωνας δηλητηρίαζε, αποκεφάλιζε, μαχαίρωνε, έκαιγε, έβραζε, σταύρωνε και παλούκωνε όποιον του έκανε κέφι, βίαζε γυναίκες, ακρωτηρίαζε τα απόκρυφα μέρη αντρών και γυναικών και πολλές πολλές ακόμα αποτρόπαιες πράξεις. Όταν μάλιστα έκαψε την ίδια τη Ρώμη, απολάμβανε το θέαμα από τα ανάκτορά του, με την τεράστια πυρκαγιά να κατακαίει πολλούς πολίτες, να αφήνει χιλιάδες ανέστιους και ακόμα περισσότερους βουτηγμένους στη φτώχεια. Και βέβαια παρά το γεγονός ότι εκείνος είχε διατάξει το κάψιμο της πόλης, κατηγόρησε τους χριστιανούς, με εκατοντάδες πρωτοχριστιανούς να βρίσκουν μαρτυρικό χαμό ως αντίποινα. Μοιραία θεωρήθηκε ο «Αντίχριστος», αφού αποκεφάλισε ακόμα και τον απόστολο Παύλο και σταύρωσε (ανάποδα!) τον Πέτρο. Ο Νέρωνας θα αυτοκτονούσε όταν διαπίστωσε ότι έχανε την επανάσταση και η ζωή του ήταν πλέον σε κίνδυνο...

Καλιγούλας



Ο τρίτος αυτοκράτορα της Ρώμης, από το 37-41 μ.Χ., ήταν αμετροεπής, σαδιστής, πολυδάπανος και με τρομακτική έφεση στις σεξουαλικές περιπέτειες. Στους τρεις πρώτους μήνες της ηγεμονίας του τρόμου, περισσότερα από 160.000 ζώα θυσιάστηκαν προς τιμή του, καθώς πίστευε ότι ήταν θεός. Κάτω από τη διακυβέρνησή του μάλιστα οι ρωμαϊκοί νόμοι έγιναν όργανα βασανιστηρίου, με τον Καλιγούλα να θεωρεί ότι οι φυλακισμένοι έπρεπε να βρουν μαρτυρικό θάνατο. Τότε ήταν που θα ξεκινούσε να δολοφονεί με φρικιαστικούς τρόπους για την ψυχαγωγία του, με τις εκτελέσεις να διαρκούν ακόμα και μέρες ολόκληρες. Στραγγάλιζε και αποκεφάλιζε παιδιά, ξυλοκοπούσε μέχρι θανάτου αντιπάλους, ανάγκαζε οικογένειες να παραβρεθούν στις εκτελέσεις των τέκνων τους, έκοβε τις γλώσσες των εχθρών του, τάιζε τα λιοντάρια του με κρατουμένους, με τη σκληρότητά του να εξαναγκάζει τους στόχους του να αυτοκτονούν πολλές φορές παρά να αφεθούν στα αποτρόπαια βασανιστήρια που τους επιφύλασσε ο παρανοϊκός μονάρχης. Βίαζε γυναίκες, περιλαμβανομένων των τριών αδερφών του, με την αγαπημένη του πάντως μέθοδο εκτέλεσης να είναι το πριόνισμα του θύματος και την ακόμα πιο αγαπημένη του λιχουδιά να είναι το μασούλημα των όρχεων των ανθρώπων που σκότωνε. Κι όταν θα δολοφονούταν το 41 μ.Χ., οι ρωμαίοι πολίτες θα ανακουφίζονταν για λίγο, πριν έρθει ο Νέρωνας να ξανακάνει τη διαφορά στο βασίλειο του φόβου...

Αττίλας



Ο Αττίλας κυβέρνησε τους Ούνους από το 434-453, με την αυτοκρατορία του να εκτείνεται από τον Ουράλη Ποταμό μέχρι τη Γερμανία και από τη Βαλτική μέχρι τον Δούναβη. Ο αιμοσταγής και ανελέητος πολεμιστής αγαπούσε ιδιαίτερα τον πόλεμο, βάζοντας στόχο να διαλύσει τη ρωμαϊκή αυτοκρατορία, καταστρέφοντας τα πάντα στο διάβα του. Σκότωνε ακόμα και τους ρωμαίους πολίτες που τον ικέτευαν για έλεος, με την καταστρεπτική του μανία να λογίζεται από τους εχθρούς του ως τιμωρία από τους θεούς. Γι' αυτό και πήρε το παρατσούκλι «Μάστιγα του Θεού»! Για τον Αττίλα η ανθρώπινη ζωή δεν είχε νόημα, γι' αυτό και βασάνιζε και σκότωνε αδιακρίτως είτε εχθρούς είτε δικούς του, αφανίζοντας συχνά τους πληθυσμούς ολόκληρων πόλεων. Οι ρωμαϊκές πόλεις που βρέθηκαν στο πέρασμά του εξαφανίστηκαν από προσώπου γης, με τον αριθμό των θυμάτων που άφησε πίσω της η «Μάστιγα» να λογίζεται σε εκατοντάδες χιλιάδες. Κι όταν συνάντησε την αγία Ούρσουλα και θέλησε να την παντρευτεί, η άρνηση της γυναίκας να ενδώσει στις πιέσεις του δεν θα κατέληγε μόνο στον θάνατό της, αλλά και στην εκτέλεση των 11.000 συντρόφων της. Ο θρύλος τον θέλει να πίνει αίμα γυναικών, την ώρα που είναι σίγουρο ότι σκότωσε δύο από τους γιους του και τον αδερφό του...

Τζένγκις Χαν



Ο ηγέτης της μογγολικής αυτοκρατορίας, από το 1206-1227, κατάφερε να κυριεύσει το μεγαλύτερο μέρος της Κίνας και όλα τα εδάφη γύρω από την Κασπία Θάλασσα. Ήταν αδίστακτος, εξαιρετικά εκδικητικός και αιμοδιψής, αφανίζοντας πολυάριθμες πόλεις και δολοφονώντας χιλιάδες στρατιώτες, πολίτες και παιδιά. Κι όταν λέμε χιλιάδες, είναι ίσως αισιόδοξη εκτίμηση, αφού σε ένα περιστατικό μόνο σφαγίασε 700.000 ανθρώπους! Αποκεφάλιζε τους φτωχούς και βασάνιζε τους πλούσιους για να του παραδώσουν τους θησαυρούς τους, την ώρα που ο συνήθης τρόπος θανάτωσης περιλάμβανε την έγχυση λιωμένου μετάλλου (συνήθως ασήμι) στα μάτια και τα αυτιά του θύματος. Βίαζε τις γυναίκες μπροστά στις οικογένειές τους και διέλυσε τις ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων, ενώ αυτός ήταν που εγκαινίασε το μέτρο της χρήσης ατόμων ως ανθρώπινες ασπίδες. Και βέβαια υποδούλωσε εκατοντάδες χιλιάδες, με τα νούμερα των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους από τα έργα του Τζένγκις Χαν να ξεπερνούν ακόμα και την πλέον αχαλίνωτη φαντασία: 20-60 εκατομμύρια χαμένες ζωές, με πληθυσμούς ολόκληρους να εξαφανίζονται. Σκότωσε τα 3/4 του πληθυσμού του ιρανικού οροπεδίου, που υπολογίζονταν σε 10-15 εκατομμύρια. Σκότωσε ακόμα και τον 13χρονο αδερφό του γιατί του είχε κλέψει ένα ψάρι. Πέθανε από φυσικά αίτια το 1227...



newsbeast.gr



Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

ΔΕΙΤΕ: Εντυπωσιακή διαδρομή πατινάζ πάνω σε λίμνη!

Posted: 11 Mar 2013 05:30 PM PDT


perierga.gr - Εντυπωσιακή διαδρομή πατινάζ πάνω σε λίμνη!




Το πατινάζ στον πάγο δεν είναι σίγουρα κάτι πρωτότυπο, όμως...








όταν αυτό πραγματοποιείται στις όχθες μιας τεράστιας παγωμένης λίμνης σε ένα από τα ωραιότερα φυσικά τοπία της Ολλανδίας, τότε αποκτά μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Άλλωστε η λίμνη Paterswoldse Meer, που βρίσκεται στη νότια πλευρά της ολλανδικής πόλης Groningen, δεν ονομάζεται άδικα από τους ντόπιους ως η «πριγκίπισσα του πατινάζ».

Σε μια έκταση πολλών τετραγωνικών μέτρων μικροί και μεγάλοι, επαγγελματίες και μη, επιδίδονται στο αγαπημένο τους άθλημα, ενώ οι εικόνες εντυπωσιάζουν. Το συγκεκριμένο σημείο της Ολλανδίας αποτελεί ένα από τα πλέον δημοφιλή της χώρας κατά τους χειμερινούς μήνες αλλά και ένα από τα αγαπημένα και πολυφωτογραφημένα spot των φωτογράφων ανά τον κόσμο.






24wro



Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

ΔΕΙΤΕ: Καταρρίπτουμε 10 μύθους για το ποτό!

Posted: 11 Mar 2013 05:19 PM PDT






Ο καφές ξεμεθάει, το ποτό καταστρέφει τα εγκεφαλικά κύτταρα κ.α....


Ο καφές θα σας ξεμεθύσει




Λάθος! Ο καφές δεν θα σας ξεμεθύσει γιατί τίποτα δεν το μπορεί. Απλώς
πρέπει να περιμένετε τον οργανισμό σας να ξεφορτωθεί το αλκοόλ. Το μόνο
που θα κάνει μία μεγάλη δόση από αυτό το μαύρο πράγμα είναι να σας
μετατρέψει σ' έναν υπερκινητικό μεθυσμένο και πιθανότατα πολύ πιο
ενοχλητικό απ' όσο ήσασταν προηγουμένως. Και αργότερα δεν θα μπορείτε να
κοιμηθείτε. Η θεωρία είναι βασισμένη στα αντίθετα. Το αλκοόλ είναι
κατευναστικό, ο καφές είναι διεγερτικός. Λυπούμαστε, αλλά δεν αληθεύει.
Ούτε το να κάνετε ένα κρύο ντους πιάνει.








Οι μπυροκοιλιές προκαλούνται από την μπύρα


Ακόμα ένας μύθος που έχει φιλτραριστεί μέσα στην σύγχρονη κουλτούρα.
Μία μπυροκοιλιά είναι απλώς το παρατσούκλι που έχει δωθεί στο πάχος που
συσσωρεύεται γύρω από τη μέση του σώματος και που επίσης αποκαλείται
'σωσίβιο'. Οι επιστήμονες δεν είναι σίγουροι γιατί συμβαίνει αυτό σε
ορισμένους ανθρώπους, όμως η καθιστική ζωή και το φαγητό είναι αυτό που
υποψιάζονται όλοι.








Το ποτό καταστρέφει τα εγκεφαλικά σας κύτταρα


Πόσες φορές δεν το έχετε ακούσει αυτό από τη μητέρα σας, τον πατέρα σας
ή τους δασκάλους όταν ήσασταν μικρός; Το ενδιαφέρον είναι πως αυτός ο
μύθος έχει διαιωνιστεί από την ίδια ομάδα ανθρώπων που επιμένουν πως
έχοντας αλκοόλ μέσα στο αίμα μπορεί να έχει σαν αποτέλεσμα να πιάσετε
φωτιά. Ευτυχώς, πρόσφατες έρευνες έχουν δείξει πως μία μέτρια (ναι,
μέτρια) κατανάλωση αλκοόλ μπορεί να βελτιώσει την λειτουργία του
εγκεφάλου.








 Άντρες και γυναίκες του ίδιου μεγέθους μπορούν να πιουν την ίδια ποσότητα


Όλοι υποστηρίζουμε την ισότητα, αλλά συγγνώμη κορίτσια, δεν μπορείτε να
πιείτε όσο πίνουν τα αγόρια. Οι γυναίκες έχουν στο αίμα τους λιγότερα
ένζυμα γαλακτικής αφυδρογονάσης, που μεταβολίζουν το αλκοόλ. Έτσι το,
'πίνεις σαν κορίτσι' είναι μία προσβολή βασισμένη επιστημονικά. Βέβαια,
είναι λίγο σκληρή και εκείνοι που πίνετε και συζητάτε μαζί μάλλον δεν θα
σας ικανοποιήσουν καμία χάρη.








Ποτέ μην ανακατεύετε τα ποτά


 Η αλήθεια είναι πως γιατροί και ειδικοί περί της υγείας, συμφωνούν
πως αναμιγνύοντας τα ποτά δεν θα σας κάνει να αισθανθείτε καλύτερα ή
χειρότερα εάν μέχρι εκείνη τη στιγμή πίνατε μόνο ένα συγκεκριμένο. Ούτε
αλλάζει κάτι εάν αποφεύγετε τα βαριά ποτά για χάρη πιο ελαφριών. Ποια
είναι η λύση για να αποφεύγετε να αρρωσταίνετε όταν πίνετε ή το επόμενο
πρωί; Να μην το παρακάνετε εξ αρχής...








Τσουγκρίζουμε τα ποτήρια μας για να αποτρέπουμε την δηλητηρίαση


Στην πραγματικότητα, κανείς δεν γνωρίζει από που προέρχεται η συνήθεια
να τσουγκρίζουμε τα ποτήρια, ασχέτως όλους τους μύθους που την
περιτριγυρίζουν. Μία θεωρία ήταν πως, για να σιγουρευτείς πως ο
σύμμαχος, συνεργάτης ή νέα γνωριμία δεν είχε 'πειράξει' το ποτό σου,
χτυπούσες τα ποτήρια μεταξύ τους ρίχνοντας ορισμένο από το ποτό σου στο
δικό του (της). Μία άλλη ήταν πως το δυνατό 'κλινκ' χρησίμευε στο να
διώχνουν μακριά τα κακά πνεύματα. Η συνήθεια όμως είναι πολύ πιο
πρόσφατη από τις μέρες που έδιωχναν μακριά τα πνεύματα και δηλητηρίαζαν
το πότο τους (αν και δεν έχει υπάρξει μία εποχή που αυτή η κίνηση
επικράτησε ιδιαίτερα) και ορισμένοι ειδικοί πιστεύουν πως απλά έγινε
δημοφιλής λόγω του ευχάριστου ήχου που κάνει.








Το αλκοόλ σας κάνει καλύτερο εραστή


Το αλκοόλ δεν σας κάνει καλύτερο εραστή όμως σίγουρα σας κάνει να
νομίζετε πως είστε. Στην πραγματικότητα έχει μία τεράστια επιρροή στις
αναστολές σας, κάνοντάς σας να αισθάνεστε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας
και πιο άνετοι, έτοιμοι να μπείτε στη 'δράση'. Θα τρέχετε γύρω από το
μπαρ μιλώντας με κορίτσια σε χρόνο μηδέν, κάτι που δεν θα κάνατε ποτέ
εάν ήσασταν νηφάλιος. Ωστόσο το αλκοόλ μπορεί να έχει τέραστια επιρροή
στις, εεε, επιδόσεις σας, κάνοντάς σας λιγότερο ικανό να ελέγχετε τις
φυσικές σας ενέργειες.








Η λήψη παυσίπονων πριν πιείτε θα αποτρέψει το hangover


Λογικά θα το έχετε καταλάβει μέχρι τώρα. Δεν υπάρχουν ούτε γρήγοροι,
ούτε «οδυνηροί» τρόποι πρόληψης ή γιατρειές για το hangover. Φήμες που
έχουν κυκλοφορήσει, θέλουν φοιτητές της ιατρικής να μεθούν και μετά να
ενυδατώνονται και να «καθαρίζουν», ωστόσο δεν υπάρχει καμία ένδειξη γι'
αυτό. Ο μύθος γύρω από την ασπιρίνη λέει πως αποτρέπει το hangover, κάτι
που όμως δεν θα μπορούσε είναι πιο λανθασμένος. Στην πραγματικότητα
μειώνει το επίπεδο στο οποίο το σώμα σου μπορεί να αντέξει το αλκοόλ,
επιμηκύνοντας και το μεθύσι και τον χρόνο που θα το ξεπεράσεις. Και μην
ξεχνάτε, τα αποτέλεσματα μίας ασπιρίνης μπορούν να κρατήσουν μόνο λίγες
ώρες, όχι ολόκληρη νύχτα.






Μπορείτε να ξεγελάσετε ένα αλκοτέστ


Δεν χρειάζεται να σας πει κάποιος πως είναι μία κακή ιδέα να
προσπαθήσετε να οδηγήσετε ένα αυτοκίνητο όταν έχετε πιει. Ακόμα και ως
επιβάτης, αφού πρόσφατες έρευνες έχουν δείξει πως είναι πολύ πιθανό να
προκαλέσουν ατυχήματα όταν είναι σε κατάσταση μέθης. Επίσης, ό,τι και να
σας πει κάποιος, δεν υπάρχει περίπτωση να ξεγελάσετε ένα αλκοτέστ. Εάν
υπήρξατε τόσο βλάκας και μπήκατε τελικά σ' ένα αυτοκίνητο, και μετά σας
σταμάτησε η αστυνομία, σηκώστε ψηλά τα χέρια. Μύθοι που θέλουν κάποιους
να τρώνε κέρματα, γλυκά, ακόμα και το εσώρουχό τους όπως προσπάθησε ένας
Αμερικανός οδηγός, δεν θα σας γλυτώσουν. Δεν μπορείτε να ξεγελάστε ένα
αλκοτέστ.






Γυμναστική με hangover είναι μία κακή ιδέα


Αυτή είναι μία γκρίζα ζώνη, αλλά ο φυσιολόγος άσκησης Τζάιλς Γουέμπστερ
λέει πως μέσω της ελαφράς άσκησης 'αυξάνουμε το ποσοστό του
μεταβολισμού και έτσι αποβάλουμε τα 'δηλητήρια' πιο γρήγορα'. Να θυμάστε
ωστόσο να λαμβάνετε και να διατηρείτε τα υγρά σας (για το νερό μιλάμε
τώρα). Ο πονοκέφαλος από το hangover μειώνει την ροή αίματος στο κεφάλι
σας, όμως αυτό που σας κάνει περισσότερο να αισθάνεστε απαίσια είναι η
προσπάθεια που κάνει το σώμα σας να μεταβολίσει το αλκοόλ.





24wro



Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ KΑΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ: Ξενοδοχείο για άλογα!

Posted: 11 Mar 2013 05:13 PM PDT






Το ξενοδοχείο Ουμ Καμ του Κατάρ διαθέτει μεγαλοπρεπή μαρμάρινη είσοδο...


διακοσμημένη με έναν εντυπωσιακό πολυέλαιο, γυμναστήριο, πισίνα, σολάριουμ και εστιατόριο με διεθνή κουζίνα και ορθώνεται μέσα στην έρημο σαν αραβικός πύργος. Όμως πίσω από τις χρυσοποίκιλτες πόρτες, δεν ξεκουράζονται μέλη του διεθνούς τζετ σετ, αλλά άλογα.



Στην πραγματικότητα το ξενοδοχείο λειτουργεί σαν φάρμα αναπαραγωγής μερικών από τα πιο ακριβά και σίγουρα πιο επιτυχημένα άλογα κούρσας στον κόσμο. ιδιοκτήτης του είναι ο πρώην πρωθυπουργός του Κατάρ Αμπντάλα Μπιν Χαλίφα Αλ Θάνι και στεγάζει περίπου 60 άλογα-πρωταθλητές που είτε προπονούνται για τον επόμενο διαγωνισμό με έπαθλα πολλών εκατομμυρίων δολαρίων είτε χρησιμοποιούνται για την αναπαραγωγή της επόμενης γενιάς νικητών.



Ένας από αυτούς τους πρωταθλητές, ο αραβικός επιβήτορας ονόματι Ταμπαράκ, κέρδισε τον πιο φημισμένο αγώνα του Κατάρ, «Το Ξίφος του Εμίρη» αποκτώντας έτσι τον έκτο σερί τίτλο του, αλλά και 550.000 δολάρια. Αυτό που κρύβεται πίσω από αυτή την επιτυχία είναι φυσικά η εκπληκτική γενεαλογία του Ταμπαράκ, αλλά και μια ολόκληρη ομάδα διατροφολόγων, προπονητών, εκπαιδευτών και επιστημόνων που ουσιαστικά επανεφευρίσκουν πώς ανατρέφεται ένας πρωταθλητής επιβήτορας.

Για να δροσιστούν από τις υψηλές θερμοκρασίες που φτάνουν ως και τους 45 βαθμούς Κελσίου κατά τη διάρκεια της ημέρας, τα άλογα κολυμπούν στην πισίνα, ενώ το βράδυ που η θερμοκρασία πέφτει ως και κάτω από το μηδέν, κάνουν σολάριουμ και αναπαύονται σε θερμαινόμενους στάβλους. Η διατροφή του αποτελείται από ειδικές τροφές γαλλικής προέλευσης και φυσικά τα καλύτερα φρέσκα λαχανικά.

Στο Κατάρ, τα χρήματα δεν λείπουν και έτσι οι πολυάριθμες πηγές που απαιτούνται για να διατηρείται μια πράσινη όαση εν μέσω της ερήμου ξοδεύονται μετά χαράς, αλλά παράλληλα πιάνουν και τόπο: το Ουμ Καμ αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη φήμη για τα αποτελέσματα των ενοίκων του σε ιππικούς αγώνες.
24wro



Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

VIDEO: Ξινός του βγήκε ο αγώνας

Posted: 11 Mar 2013 05:08 PM PDT






Παρακολουθούσε ήσυχος κρίκετ όταν...






newsbeast.gr



Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

VIDEO: Όταν ο ύπνος σταματάει απότομα...

Posted: 11 Mar 2013 05:03 PM PDT






Κάποιοι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν πως ο ύπνος είναι κάτι το ιερό...


Έτσι αποφασίζουν να κάνουν πλάκα, ξυπνώντας απότομα τα ανυποψίαστα θύματα τους.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί μερικές... "διεστραμμένες" πλάκες...


24wro



Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

VIDEO: Απίστευτο τρικ με τράπουλα στην εκπομπή της Ellen

Posted: 11 Mar 2013 04:58 PM PDT






Ένας από τους καλύτερους ταχυδακτυλουργούς της Αυστραλίας, ο James Galea...


έκανε το ντεμπούτο του στην αμερικανική τηλεόραση με ένα άκρως εντυπωσιακό τρικ με τράπουλα. Για το τρικ του στην εκπομπή της Ellen, χρησιμοποίησε όλη την τράπουλα και μάλιστα την έδωσε αρκετές φορές στην Ellen για να αποδείξει ότι δεν έχει «πειράξει» την τράπουλα.


24wro



Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ: Έζησε στη ζούγκλα για 860 μέρες μόνος του!

Posted: 11 Mar 2013 04:52 PM PDT






Ο Εντ Στάφορντ, πρώην αξιωματικός του Βρετανικού Ναυτικού κατάφερε κάτι το ακατόρθωτο..
.

Παρέμεινε στη ζούγκλα για περίπου 860 ημέρες!



Οι 60 ημέρες ήταν σε νησί στον Ειρηνικό. Ο σύγχρονος Ροβινσόνας Κρούσος έχοντας ως μοναδικό του εφόδιο μία κάμερα για να απαθανατίσει τις στιγμές που έζησε ξεκίνησε αυτή την «τρέλα» από τις εχθρικές ζούγκλες του Αμαζονίου το 2008 και έφτασε στο ακατοίκητο νησί Ολαρούα στον Ειρηνικό Ωκεανό.



Είναι απίστευτα τα όρια του ανθρώπινου οργανισμού, αν λάβουμε υπ'όψη ότι ο Εντ περπάτησε σχεδόν 6.000 μίλια κατά μήκος το Αμαζονίου, τρώγοντας καρπούς, κρέας από ζώα που έβρισκε στον δρόμο του και μαζεύοντας νερό από την βροχή.



Ο άντρας συγκέντρωσε όλο το υλικό, το έφτιαξε σε βιβλίο και έγινε μπεστ σέλινγκ με το τίτλο: «Διασχίζοντας τον Αμαζόνιο» (Walking the Amazon). Το βιβλίο περιγράφει μέσα τις αντίξοες συνθήκες στις οποίες έζησε ο 37χρονος, τα συναισθήματα που ένιωθε- ακόμη και από τις κρίσεις πανικού που υπέφερε, τα τσιμπήματα από σκορπιούς και κουνούπια, τις προσπάθειες του για να φάει, όπως και την δυσκολία να δημιουργήσει φωτιά.
24wro



Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

ΔΕΙΤΕ: Εντελώς αλλαγμένη η Σοφία Αλιμπέρτη!

Posted: 11 Mar 2013 04:48 PM PDT






Δείτε τις φωτογραφίες…


Στο νυχτερινό κέντρο «Φωταέριο», όπου εμφανίζεται ο Γιώργος Μαζωνάκης μαζί με τον Νίκο Κουρκούλη, διασκέδασε η Σοφία Αλιμπέρτη, το Σάββατο το βράδυ.



Μάλιστα ο γνωστός τραγουδιστής κατέβηκε από την πίστα στο τραπέζι της για να την χαιρετήσει από κοντά και φυσικά να της τραγουδήσει.



Δείτε φωτογραφίες
























24wro



Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

ΔΕΙΤΕ: Η Άννα Βίσση όταν ήταν ακόμη μαθήτρια!

Posted: 11 Mar 2013 04:41 PM PDT






Είναι Ιούνιος του 1975 όταν η Άννα πήρε τηλέφωνο στα γραφεία του περιοδικού...


Ρομάντσο όπως της είχαν ζητήσει.



Είναι η εποχή που μόλις έχει κυκλοφορήσει ο δίσκος της ''Μινως'' ''τα ψηλά τα παραθύρια'' στον οποίο τραγουδούσε με τον Γιώργο Νταλάρα.



Ήταν πολύ χαρούμενη που τραγουδούσε τα τελευταία τραγούδια του Κουγιουμτζή σε στίχους Ελευθερίου και Δασκαλόπουλου.



Έχει μέχρι τότε ερμηνεύσει δεκατέσσερα τραγούδια με πιο αγαπημένο, ''το ξεχασμένο παραθύρι''.



Δεν είχε ακόμα ξεκινήσει μουσικές σπουδές, ήθελε να πάει στο ωδείο και να μάθει κιθάρα.

Είχε όμως ήδη δημιουργήσει ένα μύθο γύρω από το όνομα της και το αποδεικνύει η ερώτηση της δημοσιογράφου:



-Λένε πως τελευταία βεντετίζεις!

"Δεν το παίζω βεντέτα, πως λοιπόν μπορώ να φέρομαι σαν τέτοια" είναι η απάντησή της

Πηγαίνει στην τελευταία τάξη του γυμνασίου με βαθμούς 17 μέσο όρο.

















Είναι κατηγορηματική στο να ασχοληθεί ξανά με το θέατρο γιατί έχει κακή εμπειρία από τα ''παρασκήνια'' του.



Η μεγάλη της επιθυμία είναι να μπει στο πανεπιστήμιο και να σπουδάσει νομική, όχι για να δικηγορήσει, αλλά για να πάρει πολύτιμες πληροφορίες για την δουλεία της. Να μπορεί να κατοχυρώνει τα δικαιώματα της.





Η Άννα Βίσση ετοιμάζει αυτές τις μέρες την παράσταση ''Δαίμονες'' στο θέατρο Παλλάς.



24wro


Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

ΔΕΙΤΕ: Απίστευτη αλλαγή για την Έλντα Πανοπούλου!

Posted: 11 Mar 2013 04:36 PM PDT






Αγνώριστη έχει γίνει η Έλντα Πανοπούλου, καθώς έχει...


ανανεωθεί και έχει γίνει πιο λαμπερή από ποτέ.

Η γνωστή ηθοποιός έχει χάσει αρκετά κιλά και η αλλαγή προς το καλύτερο είναι εμφανής.



Ο φωτογραφικός φακός του την απαθανάτισε στα γυρίσματα της εκπομπής που θα παρουσιάζει στο νέο ελληνικό κανάλι GR, τα οποία

πραγματοποιήθηκαν στο νυχτερινό κέντρο Posidonio. Παρέα με την Έλντα

Πανοπούλου ήταν η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και ο Δημήτρης Παπάζογλου.





















entertv.gr



Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

VIDEO: Ρακούν δάγκωσε ποδοσφαιριστή!

Posted: 11 Mar 2013 04:30 PM PDT






Πολλά απίστευτα μπορούν να συμβούν κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού...


ωστόσο για πρώτη φορά ένα...ρακούν δάγκωσε ποδοσφαιριστή στο παιχνίδι της Τουν με τη Ζυρίχη.

Ένα απρόοπτο συνέβη στην αναμέτρηση της Τουν με τη Ζυρίχη όταν ένα ρακούν εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο με τους ανθρώπους του γηπέδου να προσπαθούν να το πιάσουν.

Μετά από αρκετή προσπάθεια δεν τα κατάφεραν να το πιάσουν με έναν ποδοσφαιριστή της Ζυρίχης να το καταφέρνει και να δέχεται το… δάγκωμά του ως εκδίκηση!


24wro



Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου