Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Ενημέρωση απο tsekouratoi.gr

Ενημέρωση απο tsekouratoi.gr

Link to www.tsekouratoi.gr

Μπορείτε να μαντέψετε πόσο χρονών είναι αυτή η γυναίκα;

Posted: 15 Mar 2013 04:01 PM PDT






Το διάσημο μοντέλο της φωτογραφίας δεν δείχνει σε
καμία περίπτωση την πραγματική της ηλικία. Εσείς πόσο θα την κάνατε;









Θα πιστεύατε πως η δεύτερη κοπέλα στις φωτογραφίες είναι η κόρη της;











Η Yasmin Le Bon είναι το νέο πρόσωπο της καμπάνιας της Monsoon για την Άνοιξη Καλοκαίρι 2013. Το Ιρανο-Βρετανικό μοντέλο παρουσιάζεται στη συγκεκριμένη φωτογράφηση μαζί με την 23χρονη κόρη της, Amber.

Όσο για την Yasmin, είναι 48 ετών και μητέρα τριών παιδιών, ενώ δουλεύει ως μοντέλο για πάνω από 30 χρόνια! Η ίδια δηλώνει πως δεν χρησιμοποιεί ειδικές κρέμες ομορφιάς…










Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

Ο άνθρωπος με τα πιο αηδιαστικά αυτιά του κόσμου!

Posted: 15 Mar 2013 03:57 PM PDT




Ο 80χρονος Radhakant
Baijpai έχει μπει στα ρεκόρ Guiness για τα αφτιά του. Ο λόγος όμως είναι πολύ περίεργος και αηδιαστικός....


Ο  Radhakant δεν έχει κόψει ποτέ τις τρίχες των αφτιών του. Έτσι αυτές έχουν φτάσει στα 13.2 εκατοστά καθιστώντας τον, τον άνθρωπο με τις μεγαλύτερες τρίχες στα αφτιά στον κόσμο.














Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

ΦΡΙΚΗ...Bίασαν 16χρονη, 90 φορές

Posted: 15 Mar 2013 03:54 PM PDT




Τον γύρο του κόσμου κάνει μια σοκαριστική
είδηση σύμφωνα με την οποία μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο 90 άντρες Bίασαν 90 φορές ένα ανήλικο κορίτσι στην Αγγλία.


Το περιστατικό θεωρείται ένα είδος «σύγχρονης σκλαβιάς» και σύμφωνα με την έρευνα του κέντρου κοινωνικής δικαιοσύνης, περισσότεροι από 1.000 έφηβοι, αλλά και παιδιά διακινήθηκαν από και προς την Αγγλία την περίοδο 2011-2012.

Πληροφορίες για τη σκλάβα του σεx, όπως την αποκαλούν και την επίθεση που δέχτηκε δεν έχουν κυκλοφορήσει. Είναι μονάχα γνωστό πως η νεαρή κοπέλα είναι 16 χρονών και προέρχεται από οικογένεια μεσαίας τάξης.

Το κορίτσι έχει σοκαριστεί από τους ασταμάτητους Bιασμούς που υπέστη και προς το παρόν δεν μπορεί να μιλήσει. Το κέντρο όπου κρατείται διαβεβαιώνει πως βρίσκεται σε καλά χέρια και θα συνέλθει.


Star.gr



Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

Η φωτογραφία του Γάλλου στρατιώτη στο Μαλί που σόκαρε τον κόσμο

Posted: 15 Mar 2013 03:48 PM PDT




Τραβηγμένη στις
20 Ιανουαρίου, η φωτογραφία απεικονίζει στρατιώτη που... φορά ειδικά γυαλιά και μια μάσκα σκελετού που παραπέμπει στον Ghost, έναν χαρακτήρα από το βιντεοπαιχνίδι «Call of Duty».


Σύμφωνα με το RTL, ο εκπρόσωπος του στρατού χαρακτήρισε απαράδεκτη την συμπεριφορά αυτή, υπογραμμίζοντας ότι η φωτογραφία δεν είναι αντιπροσωπευτική των γαλλικών επιχειρήσεων στο Μαλί.

Ο φωτογράφος δήλωσε:

«Βρέθηκα μαζί με τα γαλλικά στρατεύματα κοντά στο Νιόνο. Ένα ελικόπτερο προσγειωνόταν, δημιουργώντας τεράστια σύννεφα σκόνης. Ενστικτωδώς, όλοι οι στρατιώτες προσπάθησαν να αποφύγουν την άμμο. Ήταν απόγευμα και ακτίνες του ήλιου πρόβαλλαν μέσα από τα δέντρα και τα σύννεφα σκόνης. Ήταν ένα πολύ όμορφο φως».

Και προσθέτει: «Εντόπισα έναν στρατιώτη, που φορούσε ένα περίεργο φουλάρι και τον φωτογράφησα. Εκείνη την ώρα, τίποτα δεν φαινόταν ασυνήθιστο ή σοκαριστικό. Ο στρατιώτης δεν πόζαρε και δεν υπήρχε κάτι το στυλιζαρισμένο. Εκείνος απλώς στεκόταν εκεί, προστατεύοντας το πρόσωπό του από τη σκόνη και περιμένοντας το ελικόπτερο να προσγειωθεί. Κανένας δεν προσπάθησε να με σταματήσει να τον φωτογραφίσω».






iefimerida.gr



Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

Αεροφωτογραφία αποκαλύπτει το κρυμμένο μυστικό ενός αγρότη

Posted: 15 Mar 2013 03:47 PM PDT




Αυτή η αεροφωτογραφία
αποκάλυψε το κρυμμένο μυστικό ενός αγρότη. Ο 70 χρονος Winston Howes από το Wickwar της Αγγλίας είχε σχηματίσει αυτή την καρδιά στην μνήμη της συζύγου του που έχει πεθάνει εδώ και 17 χρόνια.

Η καρδιά που βρίσκεται στο μέσο βελανιδιών ήταν ορατή από κοντινό λόφο. «Όταν την ολοκλήρωσα πήγαινα στο λόφο. Καθόμουν και σκεφτόμουν όλα αυτά τα χρόνια που ήμασταν μαζί». Το μυστικό του αποκαλύφθηκε όταν κάποιος, τράβηξε από αερόστατο την φωτογραφία. Ήταν μαζί 33 χρόνια.

























Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

Τα πέταξε έξω το «κοριτσάκι» του «Harry Potter»

Posted: 15 Mar 2013 03:37 PM PDT




Είχαμε συνηθίσει
να βλέπουμε την Emma Watson ως Ερμιόνη Γκρέϊντζερ στις ταινίες «Harry Potter».



Πάει το παλιό γλυκό καλό κοριτσάκι που ξέραμε όμως, αφού τώρα ετοιμάζεται να υποδυθεί έναν ανατρεπτικό ρόλο στην ταινία «Bling Ring».









Η Emma είναι αρχηγός μιας συμμορίας εφήβων που κλέβουν σπίτια επωνύμων στο Hollywood.

Σεναριογράφος της ταινίας είναι η Sofia Copola, η οποία εμπνεύστηκε από ληστείες σε σπίτια επωνύμων που συνέβησαν στο Λος Άντζελες πριν από λίγο καιρό.

Στη φωτογραφία βλέπουμε την Emma να φοράει το σουτιέν της και ένα γιλέκο, ενώ κοιτάζεται στον καθρέφτη με απορία!

Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

Πρωταθλητής του NASCAR σε test drive με ανυποψίαστο πωλητή!

Posted: 15 Mar 2013 03:34 PM PDT






Τα «είδε όλα» ο άντρας στη θέση του συνεπιβάτη




Όταν ένας πρωταθλητής του NASCAR ενδιαφέρεται να οδηγήσει μια μεταχειρισμένη Chevrolet Camaro, σίγουρα κάτι έχει στο μυαλό του.



Ο Jeff Gordon, πρωταθλητής του NASCAR, μεταμφιέστηκε, πήγε σε ένα κατάστημα μεταχειρισμένων και συστήθηκε σαν οδηγός… μίνιβαν, που ενδιαφέρεται να οδηγήσει μια Chevrolet Camaro του 2009.

Ο πωλητής έκανε το λάθος να τον πιστέψει και μαζί μπήκαν στο αυτοκίνητο, με τον Jeff Gordon στη θέση του οδηγού.

Φυσικά δεν μιλάμε για ένα συνηθισμένο test drive, αφού ο Gordon αρχίζει να οδηγεί στα όρια, ντριφτάροντας, ανεβαίνοντας σε ράμπες και ερχόμενος σε μικρή απόσταση με άλλα αυτοκίνητα. Ο πωλητής σύντομα χάνει την ψυχραιμία του και ζητάει να σταματήσουν άμεσα!

Οι αντιδράσεις του άτυχου άντρα καταγράφονται από κρυφές κάμερες. Το βίντεο που μπορείτε να δείτε παρακάτω έγινε διαφήμιση για γνωστή εταιρεία αναψυκτικού…

Απολαύστε το…





Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

Το κορίτσι που έκανε παρέα με τα άγρια ζώα της Αφρικής!

Posted: 15 Mar 2013 03:29 PM PDT




Η Tippi Degre είχε μια
ασυνήθιστη παιδική ηλικία. Οι γονείς της είναι Γάλλοι φωτογράφοι της άγριας φύσης. Γεννήθηκε στην Αφρική και μεγάλωσε στην αφρικανική έρημο.  Εκεί δημιούργησε ένα ασυνήθιστο δεσμό με πολλά άγρια ​​ζώα, συμπεριλαμβανομένων ενός αφρικανικού ελέφαντα, μιας λεοπάρδαλης, λιονταριών, κροκόδειλων, τσίτα, ακόμη και ενός φιδιού.



Η Tippi μετακόμισε αργότερα με τους γονείς της στη Μαδαγασκάρη και στη συνέχεια στη πατρίδα της τη Γαλλία. Παρακολούθησε μαθήματα σε τοπικό σχολείο στο Παρίσι για δύο χρόνια, ωστόσο η ζωή στην Αφρική την έκανε να έχει πλέον ελάχιστα κοινά και πολλές διαφορές με τους συμμαθητές της. Το γεγονός αυτό οδήγησε τους γονείς της στο να προσλάβουν δασκάλους για να της κάνουν μαθήματα κατ" οίκον.



Σπούδασε  κινηματογράφο στη Σορβόννη, και έχει ήδη κινηματογραφήσει αρκετά ντοκιμαντέρ στην Αφρική, για λογαριασμό του Discovery channel.


































































Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

Ο Ελέφαντας αυτός έχει μόλις 2 ώρες που πέθανε. Δε θα πιστεύετε αυτό που θα συμβεί μετά!

Posted: 15 Mar 2013 03:24 PM PDT




Ζιμπάμπουε - Aφρική:


Ο Ελέφαντας αυτός εχει μόλις 2 ώρες που πέθανε.Δειτε τι θα συμβεί μετά....


Δε θα πιστευετε στα ματια σας!





























Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

Αυτή θα είναι η νέα δημαρχίνα της Μυκόνου;;;

Posted: 15 Mar 2013 03:11 PM PDT




Αλλαγή γενιάς και στην Μύκονο
φαίνεται πως θα έχουμε στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Το όνομα που συζητιέται έντονα είναι αυτό της όμορφης δημοτικής συμβούλου Κατερίνας Μονογυιού, που είχε πολιτευτεί στις τελευταίες εκλογές με την ΝΔ.


Η περίπτωση της θεωρείται ενδεδειγμένη καθώς εκτός από την όμορφη εμφάνιση της, προέρχεται και από τον ιδιωτικό τομέα, κάτι που θεωρείται προσόν την εποχή μας.
Το γεγονός μάλιστα ότι ο νυν Δήμαρχος Κουσαθανάς έχει μεγάλη φθορά στο προφίλ του, μετά και τα μπλεξίματα με την δικαιοσύνη, αφού είχε κατηγορηθεί για κάλυψη φοροδιαφυγής ξενοδοχειακών επιχειρήσεων του νησιού, κάνει ακόμη πιο σίγουρη την αλλαγή φρουράς στο νησί των ανέμων…
Εν αναμονή των εξελίξεων λοιπόν…







Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

Δεν θα πιστεύετε πως έγινε ο Γιώργος Γεράρδος από το «Master Chef»! Πήρε πάρα πολλά κιλά!

Posted: 15 Mar 2013 03:03 PM PDT




Ο Γιώργος Γεράρδος
αποχώρησε χθες από το «Master Chef»! Μέχρι χθες τον βλέπαμε αδύνατο, σήμερα στο «Πρωινό mou» τον είδαμε εντελώς διαφορετικό!



Πήρε πάρα πολλά κιλά! Φαίνεται πώς ο Γιώργος μετά το παιχνίδι το έριξε στο φαγητό και πάχυνε! Αγνώριστος ήταν σήμερα στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή! Μάλιστα με αρκετή δόση χιούμορ είπε πώς πήρε μόνο τρία κιλά, ενώ οι συμπαίκτες του είπαν τριάντα κιλά! Η δε Φαίη Σκορδά τόνισε πώς του πάει πολύ! Δείτε πόσο άλλαξε ο Γιώργος Γεράρδος!






gossip-tv.gr



Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

Πασίγνωστες Ελληνίδες πιάστηκαν στα χέρια πάνω στη θεατρική σκηνή! [VIDEO]

Posted: 15 Mar 2013 03:01 PM PDT




Απίστευτο περιστατικό
κατέγραψε η τηλεοπτική κάμερα...

Άφωνο έμεινε το τηλεοπτικό συνεργείο που εκείνη την ώρα έπαιρνε πλάνα από την παράσταση, άφωνοι έμειναν και οι συνεργάτες των δύο γυναικών. Όταν κατά τη διάρκεια μια σκηνής η μία άρπαξε την άλλη από το χέρι, ξέσπασε ένας καβγάς άνευ προηγουμένου με χειρονομίες και κοσμητικά επίθετα!


Οι δύο εμπλεκόμενες είναι η Φιλίτσα Καλογεράκου που γνωρίσαμε από την τηλεοπτική σειρά "Μαρία η Άσχημη" και η Χρύσλα Μίσχου, γνωστή μας ως Αφρούλα. Όταν η Χρύσλα έπιασε το χέρι της Φιλίτσας, η δεύτερη πετάχτηκε φωνάζοντας σαν την είχε "χτυπήσει" ρεύμα: "Μη με τραβάς όμως! Μη με τραβάς! Έτσι και με ξανατραβήξεις με τέτοιο τρόπο θα γίνει πανικός"!

Η Χρύσλα αρχικά αντέδρασε αμήχανα, όμως σύντομα εξερράγη: "Δεν σκηνοθετείς εσύ για να πεις που θα κάθεσαι! Όταν σκηνοθετήσεις δική σου παράσταση να πεις που θα κάθεσαι"!

Ο καβγάς των δύο γυναικών εμπλουτίστηκε με βωμολοχίες και η Φιλίτσα αποχώρησε...

Δείτε το βίντεο:





Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

Δείτε τι λένε τα ζώδια για το Σάββατο 16/3!

Posted: 15 Mar 2013 02:56 PM PDT





Τα Ζώδια Σήμερα
16 Μαρτίου 2013





Κριός


21/3-20/4


Φίλε Κριέ, αυτό το Σάββατο είναι ιδανικό για να επιστρατεύσεις όλες σου τις δυνάμεις, ώστε να αναδιοργανώσεις τη ζωή σου σε πρακτικό επίπεδο. Ίσως η σειρά που πρέπει να βάλεις στη ζωή σου να ξεκινά από τον προσωπικό σου χώρο. Ξεκίνα λοιπόν από εκεί και συνέχισε με καίρια ζητήματα, που πρέπει να τακτοποιηθούν άμεσα. Έχεις κάθε δυνατότητα να τα καταφέρεις πολύ καλά.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Κριός, η σημερινή μέρα θα έχει κάποιες στιγμές έντασης μέσα στη σχέση σου. Βρες την ηρεμία και την υπομονή, να λύσεις τα θέματά σου χωρίς καυγάδες. Αν ακόμη ψάχνεις να βρεις το άλλο σου μισό, φρόντισε να περάσεις ένα όμορφο Σαββατόβραδο, κάνοντας αυτά που σε ευχαριστούν. Η νέα γνωριμία θα έρθει σύντομα στη ζωή σου και θα την αλλάξει άρδην!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Κριός, στη δουλειά σου δείξε μεγάλη προσοχή σε κάποιες συνεργασίες που σε προβληματίζουν. Μην αποφασίσεις βιαστικά, γιατί μάλλον θα βγάλεις λανθασμένα συμπεράσματα. Τα οικονομικά σου θα σε αγχώσουν, αλλά κυρίως εξ αιτίας της δικής σου τάσης να ξοδεύεις χωρίς να σκέφτεσαι.





Ταύρος


21/4-20/5


Οι εξωγενείς παράγοντες δημιουργούν ένα κλίμα που σε επηρεάζει, αγαπητέ Ταύρε, και σου προκαλεί ένα επιπρόσθετο άγχος, από αυτό που ήδη σε διακατέχει. Έχεις μια ιδιαίτερη ευαισθησία σήμερα και αυτά που ακούς σε αποσυντονίζουν εντελώς. Άρχισε να χρησιμοποιείς πάλι το μυαλό σου, για να αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες που προκύπτουν και προσπάθησε να μην αποδιοργανώνεσαι.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ταύρος, είναι μια καλή μέρα για αποφάσεις. Με την Σελήνη από το ζώδιό σου να πραγματοποιεί θετική όψη με την κυβερνήτη σου Αφροδίτη και να σε ευνοεί, δώσε τέλος σε ό,τι σου δημιουργεί καταπίεση και δεν σε αφήνει να περνάς καλά. Ακόμη κι αν δεν έχεις βρει το κατάλληλο ταίρι, που θα σου προσφέρει την ευτυχία που ζητάς, η τύχη είναι με το μέρος σου για να περάσεις ένα ερωτικό βράδυ.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, φίλε Ταύρε, θα έχεις να αντιμετωπίσεις συμπεριφορές που θα σε εκνευρίσουν και ίσως να φέρουν εντάσεις και προστριβές. Πρόσεχε να μην ξεφύγεις! Τα οικονομικά σου, απ' την άλλη, είναι σε καλό δρόμο, καθώς νέες πηγές εσόδων προκύπτουν. Μην αφήνεις θέματα που ανήκουν στο παρελθόν, να σου δημιουργούν πρόβλημα.





Δίδυμοι
21/5-21/6

Είναι πολλές οι αλλαγές που συμβαίνουν στη ζωή σου, φίλε Δίδυμε, το τελευταίο διάστημα και οι περισσότερες είναι προς όφελός σου. Ωστόσο, πρέπει κι εσύ να κάνεις κάτι και να μην τα περιμένεις όλα να γίνουν μόνα τους. Εδώ χρειάζεται προγραμματισμός και καλή διαχείριση χρόνου, για να μην πελαγώσεις και για να σχεδιάσεις καλά τα μελλοντικά σου βήματα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Δίδυμε, καλό είναι να είσαι μετρημένος σήμερα και να μην αφήσεις τις καταστάσεις να ξεφύγουν. Να είσαι έτοιμος για κάποιες εκπλήξεις, όχι απαραίτητα ευχάριστες. Αν δεν έχεις μόνιμο δεσμό, η μέρα ευνοεί τις πρωτοβουλίες. Κάνε πρώτος την κίνηση προς το άτομο που σε ενδιαφέρει ερωτικά. Η ανταπόκριση του θα σε εκπλήξει ευχάριστα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Δίδυμος, στα επαγγελματικά σου θα βρεις κάποια εμπόδια και θα νιώσεις ότι δεν μπορείς να περάσεις τις ιδέες σου και να κάνεις τους άλλους να σε ακούσουν. Όμως μην χάνεις την υπομονή και την επιμονή σου. Όσο για τα οικονομικά σου, μην κάνεις έξοδα που θα σε βγάλουν από τον προϋπολογισμό σου.




Καρκίνος
22/6-22/7

Η σημερινή μέρα σε βρίσκει δυναμικό και αποφασισμένο για όλα, αγαπητέ Καρκίνε. Κάποια θέματα βρίσκουν λύση και εσύ είσαι έτοιμος να αξιοποιήσεις κάθε ευκαιρία που παρουσιάζεται μπροστά σου. Μπορείς σήμερα να πετύχεις όλα εκείνα, με τα οποία καταπιάνεσαι. Υπάρχουν επίσης αρκετές πιθανότητες να πραγματοποιήσεις μία σημαντική αλλαγή στην καριέρα σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Καρκίνε, κράτησε μακριά τα προβλήματα της δουλειάς σου από το σπίτι, ώστε να περάσεις μια πολύ όμορφη βραδιά, παρέα με τον αγαπημένο σου. Μην χαλάσεις το κλίμα με το άγχος που έχεις. Αν δεν έχεις σχέση, φρόντισε τον εαυτό σου, κάνε πράγματα που σε ευχαριστούν και έχε το νου σου, γιατί το άτομο που σε ενδιαφέρει μπορεί να είναι πολύ κοντά σου, αλλά η απαισιοδοξία σου να μην σε αφήνει να το διακρίνεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Καρκίνος, τα επαγγελματικά σου είναι σε καλό δρόμο και καλό είναι να αποφύγεις κάθε αλλαγή σήμερα, που μπορεί να ανατρέψει τις ισορροπίες. Κράτησε τα οικονομικά σου υπό έλεγχο και σκέψου κάποιες προτάσεις που θα προκύψουν και μπορούν να σου αποφέρουν νέα έσοδα.





Λέων
23/7-23/8

Οι ξένες υποθέσεις είναι αυτές που θα σε απασχολήσουν περισσότερο σήμερα, φίλε Λέων. Πολλοί άνθρωποι θα σε πλησιάσουν για να σου μιλήσουν για δικές τους υποθέσεις και θα σε βαρύνουν αρκετά με τα προβλήματά τους. Μείνε ανεπηρέαστος και μην ψάχνεις να βρεις χρόνο για να τους βοηθήσεις όλους. Φρόντισε λίγο και τις δικές σου εκκρεμότητες.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Λέων, χρειάζεται καλή θέληση και διάθεση για επικοινωνία, ώστε να βρεις λύσεις στα προβλήματα που έχεις στη σχέση σου. Κι αν η μοναξιά σε βασανίζει ακόμη, σήμερα θα δεχθείς προσκλήσεις, που δεν πρέπει να αγνοήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Λέων, στα επαγγελματικά σου θα παρουσιαστούν κάποιες δύσκολες στιγμές και πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για όλα. Ωστόσο, μπορείς να χειριστείς κάθε κρίσιμη κατάσταση με λίγη παραπάνω ψυχραιμία και να καταφέρεις να κρατήσεις τις απαραίτητες ισορροπίες. Τα οικονομικά σου πάνε καλύτερα, αρκεί να μην ξεφύγεις σήμερα με αγορές, που επιθυμείς να κάνεις.





Παρθένος
24/8-22/9

Σήμερα, φίλε Παρθένε, η κοινωνική σου ζωή θα είναι πολύ έντονη. Στο πρόγραμμα υπάρχουν επαφές και συζητήσεις, που θα σου ανεβάσουν το ηθικό αλλά και τη διάθεση. Ακόμα και οι άνθρωποι του περιβάλλοντός σου είναι πιο θετικοί απέναντί σου και αυτό, εκτός του ότι σου φτιάχνει την διάθεση, αυξάνει έντονα και την αυτοπεποίθησή σου και τονώνει τον δυναμισμό σου. Θα είσαι έτοιμος να προχωρήσεις μπροστά, αλλάζοντας το τοπίο των επαγγελματικών σου και αυτό θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στη σχέση σου, αγαπητέ Παρθένε, ενδέχεται να προκύψουν στιγμές έντασης και χρειάζεται να είσαι ψύχραιμος, για να μην αφήσεις παρεξηγήσεις να σου χαλάσουν το βράδυ. Κι αν έχεις ακόμη παρέα την μοναξιά σου, θα ανακαλύψεις πως κάποια γνωριμία που έχει προκύψει είναι πιο ενδιαφέρουσα απ' όσο νομίζεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Παρθένος, στα επαγγελματικά σου παρουσιάζονται διάφορες ευκαιρίες και μάλιστα χωρίς να τις περιμένεις. Έχε το νου σου να τις αναγνωρίσεις και να τις αξιοποιήσεις δεόντως. Η οικονομική σου κατάσταση μπορεί να γίνει καλύτερη, αν αποφασίσεις να μην ξοδεύεις αλόγιστα. Γενικά, να θυμάσαι πως κάθε σου κίνηση σήμερα χρειάζεται σκέψη και προγραμματισμό.




Ζυγός
23/9-22/10

Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, θα έχεις τη δυνατότητα να αξιοποιήσεις όλες σου τις ικανότητες και να προχωρήσεις στο δρόμο της επιτυχίας που αναζητάς. Ό,τι είχες αφήσει σε εκκρεμότητα, θα το αναλάβεις προσωπικά και θα τα καταφέρεις περίφημα. Φρόντισε μόνο να είσαι προσγειωμένος και μην παρασυρθείς από την υπεραισιοδοξία σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Ζυγός, υπάρχουν θέματα στη σχέση σου από το παρελθόν, που σε απασχολούν ακόμα. Απόφυγε τις δυσάρεστες κουβέντες και προτίμησε να μιλήσεις με τον σύντροφό σου για ευχάριστα σχέδια. Όσο για σένα που η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σου, είσαι σε μια περίοδο που η γοητεία σου δεν περνά απαρατήρητη. Κάνε λίγο υπομονή και μην χάνεις το κριτήριό σου, γιατί αυτό είναι που στο τέλος θα σε αποζημιώσει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Φιλέ Ζυγέ, η μέρα φέρνει κάποιες εντάσεις στη δουλειά σου και πρέπει να είσαι ήρεμος, για να μην τραβήξεις τα άκρα και δημιουργηθούν ανεπανόρθωτες καταστάσεις. Πάντως, στα οικονομικά σου τα πράγματα πάνε καλύτερα και θα κάνεις συζητήσεις και συμφέρουσες συμφωνίες.




Σκορπιός
23/10-22/11

Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, παρασύρεσαι από το δημιουργικό σου πνεύμα και καταλήγεις να κυνηγάς πράγματα, που δύσκολα μπορούν να υλοποιηθούν. Η απογοήτευση σε κάνει να μένεις πίσω και να μην ασχολείσαι με πιο ρεαλιστικές υποθέσεις, που σε αφορούν άμεσα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου μπορούν να πάνε πολύ καλά σήμερα, φίλε Σκορπιέ, αν αφήσεις στην άκρη τα προβλήματα και κάθε συζήτηση γύρω από αυτά, και επικεντρωθείς στις ευχάριστες κουβέντες και μελλοντικά σχέδια, που έχεις να κάνεις με τον σύντροφό σου. Εσύ που είσαι ακόμη μόνος σου, βγάλε το ρομαντισμό σου και άφησε κάποια άτομα να σε πλησιάσουν πιο χαλαρά και άνετα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Τα επαγγελματικά σου χρειάζονται περισσότερη συγκέντρωση, αν είσαι Σκορπιός. Μην ξεχνάς ότι για να κάνεις νέα ξεκινήματα, πρέπει να έχεις βάλει ένα πρόγραμμα. Τα οικονομικά σου επίσης χρειάζονται πολύ προσοχή. Απόφυγε κάθε απόφαση που έχει οικονομικό ρίσκο.





Τοξότης
23/11-21/12

Αγαπητέ Τοξότη, καλύτερα σήμερα να μείνεις μακριά από κάποια άτομα, που με τη συμπεριφορά τους σου χαλάνε τη διάθεση. Δεν υπάρχει λόγος να έρχεσαι σε σύγκρουση. Γενικά, επιστράτευσε την αισιοδοξία σου και όλα θα πάνε πολύ καλύτερα απ' ό,τι περιμένεις. Προπάντων, μην αφήνεις την διάθεσή σου να γίνεται απαισιόδοξη, χωρίς σημαντικό λόγο και αφορμή.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου τα πράγματα κυλάνε σε ήρεμους ρυθμούς, φίλε Τοξότη. Είναι όμως και στο χέρι σου να μπορέσεις να ελέγξεις το άγχος σου, για να περνάς ακόμα καλύτερα. Πάντως, αν είσαι ακόμη αδέσμευτος, η μέρα φέρνει μια πολύ καλή γνωριμία εκεί που δεν το περιμένεις. Να είσαι σε ετοιμότητα και ο χρόνος θα σε αποζημιώσει ευχάριστα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Τοξότης, θα σου δοθεί σήμερα η δυνατότητα να κάνεις νέες και συμφέρουσες συμφωνίες ή να διορθώσεις κάποιες καταστάσεις που στέκονται εδώ και καιρό εμπόδιο στα σχέδια σου. Πρέπει να ασχοληθείς άμεσα με τα οικονομικά σου γιατί τα έξοδά σου έχουν αυξηθεί και σου δημιουργούν πρόβλημα.





Αιγόκερως
22/12-19/1

Η μέρα είναι αρκετά ήρεμη για εσένα, αγαπητέ Αιγόκερε, και έτσι πρέπει να την αφήσεις να εξελιχθεί. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και μην παρασυρθείς σε παρασκηνιακές καταστάσεις. Προτίμησε την ειλικρίνεια, για να μην βρεθείς μπλεγμένος και εκτεθειμένος, τόσο σε συναδέλφους όσο και σε οικογενειακά πρόσωπα!

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Αιγόκερε, νιώθεις έντονη ανασφάλεια, που σήμερα μπορεί να σε οδηγήσει σε βιαστικές κινήσεις. Καλύτερα να χαλαρώσεις και να μην βγάλεις γρήγορα συμπεράσματα, αν πρώτα δεν ακούσεις και αυτά που έχει να σου πει ο σύντροφός σου. Αν είσαι αδέσμευτος, υπάρχει μια ερωτική ατμόσφαιρα γύρω σου σήμερα. Πέρνα καλά φλερτάροντας και μην το βάζεις κάτω!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Για σένα που είσαι Αιγόκερως, η επαγγελματική σου ζωή πάει καλά, όσο κι εσύ είσαι σε ετοιμότητα να εκμεταλλευτείς κάθε ευκαιρία που παρουσιάζεται. Δούλεψε ομαδικά και θα δεις άμεσο αποτέλεσμα. Τα οικονομικά σου χρειάζονται την προσοχή σου, γιατί τα περιττά έξοδα θα σε αποσυντονίσουν.





Υδροχόος
20/1-19/2

Είναι μια καλή μέρα το σημερινό Σάββατο, για να υλοποιήσεις πολλά από τα σχέδιά σου, αγαπητέ Υδροχόε. Όμως μην κάνεις κάποια βιαστική κίνηση, γιατί κινδυνεύεις να βάλεις λάθος βάσεις για το μέλλον. Γενικά να είσαι ανοιχτός, να ακούς κι άλλες απόψεις και να μην γίνεσαι επίμονος, μέσα στον ενθουσιασμό σου για κάποια ζητήματα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Υδροχόος, κουβέντιασε με τον σύντροφό σου και μην κρατάς τα προβλήματα για τον εαυτό σου. Θα νιώσεις καλύτερα και θα βρείτε από κοινού τις καλύτερες λύσεις. Κι αν ακόμη βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, πέρνα όσο καλύτερα γίνεται το βράδυ σου, χωρίς να αγχώνεσαι. Μια καλή γνωριμία δεν θα αργήσει να έρθει για εσένα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Φίλε Υδροχόε, τα επαγγελματικά σου θα χρειαστούν πολύ δουλειά, για να τελειώνεις με εκκρεμότητες που έχεις αφήσει εδώ και καιρό. Προσοχή με ποιούς ανθρώπους μιλάς και ποιους εμπιστεύεσαι. Τα οικονομικά σου επίσης θέλουν προσοχή, γιατί κάποιες προτάσεις που φαίνονται κερδοφόρες, ίσως να μην είναι! Μην παρασυρθείς σε λάθος συμπεράσματα.





Ιχθείς
20/2,20/3

Μέχρι το μεσημέρι αυτού του Σαββάτου, αγαπητέ Ιχθύ, πρέπει να πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου και να δώσεις από μόνος σου κάποιες λύσεις στα θέματα που σε απασχολούν. Επίσης, πρόσεξε πώς δεσμεύεσαι στα οικονομικά σου και μην παρασύρεσαι σε έξοδα, που δεν έχεις το περιθώριο να καλύψεις!

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Ιχθύ, υπάρχουν κάποια ζητήματα που πρέπει να συζητηθούν στη σχέση σου. Μη διστάσεις να μιλήσεις για ό,τι έχεις στο κεφάλι σου και σε απασχολεί, σχετικά με την συμπεριφορά του συντρόφου σου. Είναι η μόνος τρόπος για να σώσεις την κατάσταση. Αν είσαι ακόμη σε φάση αναζήτησης, σύντομα θα γνωρίσεις ένα άτομο που θα σε γεμίζει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν ανήκεις στους Ιχθείς, η δουλειά σου έχει αρκετές υποχρεώσεις, αλλά με έναν καλό προγραμματισμό, θα τα φέρεις όλα σε ένα καλό σημείο και θα ηρεμήσεις. Μην κάνεις του κεφαλιού σου, άκουσε προσεχτικά αυτά που έχουν να σου πουν και οι συνεργάτες σου και μετά, πορεύσου αναλόγως!
Πηγή: myastro.gr


Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

ΔΕΙΤΕ: Πως είναι σήμερα η 15χρονη κόρη του Μάικλ Τζάκσον

Posted: 15 Mar 2013 02:48 PM PDT

 Η 15χρονη Πάρις, στρέφει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας, κλέβει τις εντυπώσεις σε κάθε της εμφάνιση...


και δείχνει να έχει τον αέρα της σταρ. Η κόρη του βασιλιά της pop Μάικλ Τζάκσον αποφάσισε να δείξει και την άγρια πλευρά της.



Μέσω του twitter αποκάλυψε το νέο της look, το οποίο είναι πολύ punk. Δες τη μεταμόρφωσή της!









kokoria.gr



Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

Πρακτικές συμβουλές για όσους αθλούνται

Posted: 15 Mar 2013 02:41 PM PDT





 



Οι δίαιτες υψηλές σε πρωτεΐνες πρωταγωνιστούν πολλά χρόνια τώρα σε χώρους
γυμναστηρίων και μεταξύ αθλούμενων γενικά. Πόση όμως πρωτεΐνη χρειάζεται ένας αθλούμενος για μέγιστα αποτελέσματα; Ποια διαιτητική πηγή είναι η καλύτερη; Ποια χρονική στιγμή είναι η καταλληλότερη; Δύο πολύ πρόσφατες ανασκοπήσεις της βιβλιογραφίας μάς ενημερώνουν…
Ποια είναι η καταλληλότερη χρονική στιγμή για κατανάλωση πρωτεΐνης;
Όπως φαίνεται, δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία αν η κατανάλωση πρωτεΐνης γίνει πριν, κατά τη διάρκεια ή μετά την άσκηση, εφόσον υπάρχουν αρκετά διαθέσιμα αμινοξέα στο αίμα κατά τη φάση αύξησης του ρυθμού της πρωτεϊνικής σύνθεσης.
Ωστόσο, η καθημερινή πρακτική δείχνει ότι η πιο βολική χρονική στιγμή για πρόσληψη της πρωτεΐνης είναι αμέσως μετά την άσκηση. Στόχος είναι να επιτύχουμε θετικό ισοζύγιο πρωτεΐνης στο οργανισμό, μία κατάσταση που είναι προϋπόθεση για τη μυική ανάπλαση. Είναι πλέον κοινώς αποδεκτό, ότι η πρόσληψη πρωτεΐνης αμέσως μετά την άσκηση με βάρη αυξάνει την μυική σύνθεση σε επίπεδα πολύ παραπάνω αυτών που παρατηρούνται από την επίδραση της άσκησης και μόνο (έως και 150% περισσότερο).
Μάλιστα, η επίδραση της άσκησης στη μυική ανάπλαση μπορεί να διατηρηθεί (με μειούμενο βέβαια ρυθμό) έως και 48 ώρες μετά την άσκηση, γεγονός που σημαίνει ότι ο αθλούμενος θα πρέπει να προσλαμβάνει πρωτεΐνη καθ' όλη τη διάρκειά της (ή έστω για τις επόμενες 24 ώρες).
Έτσι, κατευθυνόμαστε μάλλον προς μια συνολικά υψηλή σε πρωτεΐνη δίαιτα, παρά προς ένα σχήμα χορήγησης πρωτεΐνης αποκλειστικά και μόνο μετά την άσκηση, με στόχο τη μόνιμη παρουσία ελεύθερων αμινοξέων στο αίμα.
Ποια είναι η ιδανικότερη πηγή πρωτεΐνης
Είναι γνωστό μέχρι τώρα ότι από όλα τα αμινοξέα, αυτά που είναι κατά βάση υπεύθυνα για τη μυική σύνθεση είναι τα απαραίτητα αμινοξέα, τα οποία και βρίσκουμε σε άμεσα βιοδιαθέσιμη μορφή σε ζωικές, κυρίως, τροφές όπως το κρέας, το αυγό, το ψάρι, το κοτόπουλο και τα γαλακτοκομικά.
Έχει φανεί επανειλημμένα, ότι η πρωτεΐνη ορού γάλακτος (whey protein) είναι μία από τις πιο πλήρεις σε απαραίτητα αμινοξέα. Επιπλέον, η πρωτεΐνη ορού γάλακτος απορροφάται και αφομοιώνεται πολύ πιο γρήγορα (γεγονός που συνεπάγεται την γρήγορη εμφάνιση αμινοξέων στο αίμα), ενώ είναι επίσης πλούσια στο διακλαδισμένης αλύσου απαραίτητο αμινοξύ λευκίνη, το οποίο αναδεικνύεται σε πρωταγωνιστικό αμινοξύ, όσον αφορά στη μυική σύνθεση.
Εξίσου καλή πηγή πρωτεΐνης φαίνεται να αποτελεί και το αγελαδινό γάλα.
Τι ποσότητα πρωτεΐνης χρειάζεται για μέγιστο ρυθμό μυικής ανάπλασης
Μελέτες έχουν δείξει ότι 20 – 25γρ υψηλά βιοδιαθέσιμης πρωτεΐνης (που αντιστοιχούν σε 8-10 γρ απαραίτητων αμινοξέων και 2,5-3γρ λευκίνης) είναι αρκετά για να επιφέρουν μέγιστα αποτελέσματα στην μυική ανάπλαση νέων αθλουμένων με μέσο βάρος της τάξης των 86 kg.
Στους αθλητές αυτούς, παραπάνω πρωτεΐνη δεν φάνηκε να έχει κάποια επιπλέον επίδραση. Ωστόσο, είναι ακόμα άγνωστο αν αυτή η ποσότητα είναι αρκετή για αθλούμενους με μεγαλύτερο βάρος. Ηλικιωμένα άτομα χρειάζονται πάντως περισσότερη πρωτεΐνη – περίπου 40γρ- για τον ίδιο σκοπό.
Ποιος ο ρόλος των υδατανθράκων και του λίπους στη ρύθμιση του μεταβολισμού των πρωτεϊνών στους μύες
Όσον αφορά στο ρόλο των υδατανθράκων, η βιβλιογραφία μέχρι τώρα δείχνει ότι εφόσον η ποσότητα πρωτεΐνης είναι επαρκής (δείτε παραπάνω), η υπερινσουλιναιμία και υπεραμινοξιαιμία που παρατηρείται είναι αρκετή για επίτευξη του μέγιστου ρυθμού μυικής σύνθεσης και την πλήρη ανακοπή της πρωτεόλυσης.
Σε αυτό το σημείο, οι υδατάνθρακες δεν επιφέρουν κάποιο επιπλέον πλεονέκτημα. Ωστόσο, οι ερευνητές τονίζουν ότι οι υδατάνθρακες είναι απαραίτητο συμπλήρωμα στο γεύμα, αφού χρειάζονται για την αναπλήρωση του γλυκογόνου που χάθηκε με την άσκηση και κατ' επέκταση για την ανάκαμψη μετά από αυτήν.
Κρατήστε τις εξής πρακτικές συμβουλές
– Καταναλώνετε ένα γεύμα πλούσιο σε πρωτεΐνη (κρέας, κοτόπουλο, ψάρι, αυγά, γαλακτοκομικά), αμέσως μετά την προπόνηση με αντιστάσεις.
Τα 25g πρωτείνης καλύπτονται εύκολα από 90γρ οποιασδήποτε ζωικής τροφής (ποσότητα μικρή συνήθως για έναν άνδρα ειδικά), όπως επίσης και με ένα τοστ (τυρί, γαλοπούλα), σε συνδυασμό με 1 ποτήρι γάλα ή ακόμα και με ένα τοστ μαζί με ένα αυγό βραστό.
Όπως ισχύει πάντα, είναι μακράν προτιμότερο να καταναλώσετε ψάρι, κοτόπουλο ή άλλο άπαχο κρέας παρά μια μπριζόλα!
– Η παράλληλη κατανάλωση κάποιας αμυλούχας τροφής (φρούτα, ρύζι, μακαρόνια, ψωμί) είναι ευεργετική για την αναπλήρωση του γλυκογόνου που χάσατε κατά την άσκηση. Τα γαλακτοκομικά είναι μία εξαιρετική λύση σαν μεταπροπονητικό γεύμα, όχι μόνο λόγω της πρωτεΐνης ορού γάλακτος αλλά και χάρη στους υδατάνθρακες που περιέχουν.
Ωστόσο, χρειάζεται να καταναλώσετε περίπου 3 φλιτζάνια (700-750ml) γαλακτοκομικών, προκειμένου να επιτύχετε επαρκή κατανάλωση πρωτεΐνης. Για τον λόγο αυτό, είναι πιο εφικτό να καταναλώσετε μικρότερη ποσότητα γάλακτος και να το συνοδέψετε με κάποια άλλη μορφή πρωτεΐνης, π.χ. ένα τοστ, ώστε να πάρετε την συνιστώμενη ποσότητα πρωτεΐνης.
– Η χρήση κάποιου σκευάσματος πρωτεΐνης του εμπορίου μπορεί να είναι μία λύση για τις περιπτώσεις όπου είναι αδύνατο να καταναλώσετε φαγητό μετά την προπόνηση, λόγω άλλων υποχρεώσεων.
Ωστόσο, να θυμάστε ότι ένα συμπλήρωμα πρωτεΐνης δεν μπορεί να αντικαταστήσει το φαγητό, αφού δεν προσφέρει άλλα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, συν του ότι δεν σας βάζει στη διαδικασία να τρέφεστε πιο σωστά. Επιλέξτε το σαν τελευταία λύση.
Πηγή: mednutrition.gr




Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

Η πιο σ έ ξ ι γυναίκα του κόσμου χωρίς ίχνος μακιγιάζ

Posted: 15 Mar 2013 02:35 PM PDT




Στην καθημερινότητά της προτιμάει το φυσικό λουκ..








Μπορεί να έχει ψηφιστεί από τον αντρικό πληθυσμό ως μία από τις πιο σ έ ξ ι γυναίκες στο Χόλιγουντ, αλλά ακόμη και η Mila Kunis θέλει κάποιες μέρες να κυκλοφορεί χωρίς μακιγιάζ για να αναπνέει και το πρόσωπό της.

Η γνωστή ηθοποιός που έχει κλέψει τη καρδιά του Ashton Kutcher είναι μόλις 29 χρόνων και όταν δεν χρειάζεται να κάνει μία βραδινή έξοδο ή κάποια εμφάνιση για επαγγελματικούς λόγους, προτιμάει το φυσικό λουκ.


Έτσι, αυτήν τη φορά ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε έξω από το ξενοδοχείο που μένει στο Λονδίνο, χωρίς ίχνος μακιγιάζ και με αθλητικό ντύσιμο.
Πηγή: newsbeast.gr


Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

ΔΕΙΤΕ: Δεν είναι η καλύτερή τους μέρα!

Posted: 15 Mar 2013 02:30 PM PDT

Ένα κλικ και μετά... καταστροφή...








































newsbeast.gr

Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

ΔΕΙΤΕ: Σαν να το παράκαναν με τους μυς!

Posted: 15 Mar 2013 02:25 PM PDT

 Δείτε το πριν και μετά της εντυπωσιακής μεταμόρφωσης...











































newsbeast.gr

Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

VIDEO: Ε. Μενεγάκη: Δείτε την 20 χρονών να ποζάρει αισθhσιακά!

Posted: 15 Mar 2013 02:18 PM PDT

Σε ηλικία μόλις 20 χρονών, σε μία από τις πρώτες της τηλεοπτικές εμφανίσεις, η Ελένη Μενεγάκη πρωταγωνιστεί...


σε videoclip του Πασχάλη στο τραγούδι «Μη με μαρτυρήσεις». Δείτε το βίντεο με την αγνώριστη -σε σχέση με σήμερα- παρουσιάστρια…




maidanoi.com

Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

ΕΡΕΥΝΑ: Οι παντρεμένοι ζουν περισσότερο!

Posted: 15 Mar 2013 02:14 PM PDT

 Οι παντρεμένοι ζουν περισσότερο, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας που πραγματοποιήθηκε στην Αμερική...

Η μελέτη υποστηρίζει πως ο γάμος μειώνει σε πολύ μεγάλο βαθμό τη θνησιμότητα των ενηλίκων μεταξύ των 40 και 50 ετών.
Οι παντρεμένοι μεγαλύτερης ηλικίας έχουν επίσης μεγαλύτερα ποσοστά να ζήσουν περισσότερο από τους συνομήλικούς τους που είναι άγαμοι.
Η έρευνα πραγματοποιήθηκε στο "Duke University Medical Center" αναλύοντας τα στοιχεία 4.800 ατόμων.
Οι άγαμοι όπως ανακοίνωσαν οι επιστήμονες έχουν τις διπλάσιες πιθανότητες να πεθάνουν πρώτοι από τους παντρεμένους.
Τα αποτελέσματα της έρευνας δημοσιεύθηκαν στο περιοδικό "Annals of Behavioral Medicine" και συμφωνούν με αυτά παλαιότερων ερευνών.
Αυτό που κάνει τους παντρεμένους να ζουν περισσότερο είναι η αλληλοϋποστήριξη, η αλληλεγγύη, φυσική και ψυχολογική που ο σύντροφος επιδεικνύει και εγγυάται στο ταίρι του...










Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

Δείξε μου τον αριθμό του σπιτιού σου, να σου πω σε τι σπίτι μένεις!

Posted: 15 Mar 2013 02:08 PM PDT

Πώς συνδέεται ο αριθμός του σπιτιού μας με τους πλανήτες του ζωδιακού κύκλου...


Έτσι αν η κατοικία μας έχει νούμερο 1, είναι κάτω από την επίδραση του Ηλίου. Αυτό το χαρακτηριστικό ενθαρρύνει τη δημιουργική έκφραση και για αυτό ευνοεί τους καλλιτέχνες και τους συγγραφείς. Κατά κανόνα, αυτές οι οικίες είναι καλά φωτισμένες επειδή οι κάτοικοί τους αγαπούν το φως και τα ζωηρά χρώματα.



Η κατοικία με αριθμό 2 είναι κάτω από την επιρροή της Σελήνης. Συμβάλλει στην ανάπτυξη της διαίσθησης και της ενατένισης. Αυτό το στοιχείο είναι ο προστάτης των μουσικών ή ανθρώπους που εργάζονται με παιδιά. Αν όμως σε αυτά τα σπίτια ζουν άτομα με ψυχικές διαταραχές, οι ασθένειες αυτές μπορεί να επιδεινωθούν.



Η κατοικία με αριθμό 3 είναι κάτω από την επιρροή του Άρη. Αυτό δημιουργεί χαλασμένα υδραυλικά, σπασμένα έπιπλα ακόμη και μια φωτιά. Ο Άρης θα οδηγήσει τα άτομα που μένουν σε αυτό σε καυγάδες ή ακόμη και αγώνες.



Η κατοικία με αριθμό 4 είναι υπό την αιγίδα του Ερμή. Ενθαρρύνει την κοινωνικότητα και τις επαφές. Σημαντικό ρόλο στη ζωή των κατοίκων της, θα παίξει το τηλέφωνο.



Η κατοικία με αριθμό 5 είναι κάτω από την επιρροή του Δία. Ενθαρρύνει τους κατοίκους του για ιδεολογικές και πνευματικές αναζητήσεις. Σε αυτό το διαμέρισμα συχνά ζουν οι άνθρωποι ενωμένοι γύρω από μια ορισμένη ιδέα.



Η κατοικία με αριθμό 6 προστατεύεται από την Αφροδίτη. Το σύνθημά της είναι: η αγάπη και η αδράνεια! Η Αφροδίτη βοηθά στην φιλοξενία, το καλό γούστο και την μαγειρική τέχνη. Οι κάτοικοι της είναι γενικά λάτρεις των ζώων και των φυτών.



Η κατοικία με αριθμό 7 είναι κάτω από την επιρροή του Κρόνου. Για να ζήσεις σε αυτό το διαμέρισμα δεν είναι εύκολο γιατί είναι κρύο. Ο Κρόνος προωθεί τις επαγγελματικές δεξιότητες και την εξοικονόμηση μετρητών.



Η κατοικία με αριθμό 8 είναι υπό την αιγίδα του Ουρανού. Αυτοί οι κάτοικοι έχουν μια υπέροχη σχέση με τους άλλους και κάνουν συνεχώς νέες φιλίες. Ο Ουρανός εδώ φιλοξενεί εφευρέτες και οπαδούς των απόκρυφων επιστημών.



Κάτω από την επιρροή του Ποσειδώνα είναι η κατοικία με αριθμό 9. Ναύτες, καλλιτέχνες όπως οι μουσικοί και οι ιερείς νιώθουν άνετα με τον κραδασμό αυτού του σπιτιού.



tuned.gr

Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

Δείτε την Ζέτα Μακρυπούλια πιο α ι σ θ η σ ι α κ ή από ποτέ!

Posted: 15 Mar 2013 02:03 PM PDT







Αναμφισβήτητα η Ζέτα Μακρυπούλια είναι από τα πιο εντυπωσιακά και λαμπερά
πρόσωπα της Ελληνικής showbiz!

Η παρουσιάστρια διαθέτει φυσική ομορφιά και συχνά δεν χρειάζεται αλλά και η ίδια δεν χρησιμοποιεί μακιγιάζ για να αναδείξει τα υπέροχα χαρακτηριστικά της εκτός κι αν οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις το απαιτούν!

Αυτή τη φορά η Ζετά γίνεται μια άλλη χάρη στο μαγικό φακό της Ρούλας Ρέβη, η οποία ανέβασε τις εν λόγω φωτογραφίες στο Instagram!

Δείτε την πιο όμορφη και σ έ ξ ι από ποτέ!








Πηγή: gossip-tv.gr


Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

ΔΕΙΤΕ: Οι εραστές της αδρεναλίνης!

Posted: 15 Mar 2013 01:52 PM PDT

Χόμπι τους ο κίνδυνος...





















































newsbeast.gr

Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

Ενοχλητικοί τύποι και 7 τρόποι να τους αντιμετωπίσετε...

Posted: 15 Mar 2013 01:47 PM PDT

Δυστυχώς, όλοι έχουμε γνωρίσει ή ακόμα
χειρότερα έχουμε αναγκαστεί να συναναστραφούμε κάποιους ενοχλητικούς τύπους...

Όταν μάλιστα, αυτοί οι τύποι είναι στον εργασιακό χώρο, όπου ελάχιστες δυνατότητες αποφυγής τους (και διαφυγής σας) υπάρχουν, τότε τα πράγματα είναι …σκούρα.



Εκτός δουλειάς, βέβαια η καλύτερη λύση είναι απλά να…φύγετε, γλιτώνοντας τον εαυτό σας από το χάσιμο χρόνου, ενέργειας και διάθεσης, που μπορεί να σας προσφέρει ένας ενοχλητικός άνθρωπος.



Αν ο οδηγός ταξί ή ο τύπος που κάθετε δίπλα σας σε ένα μπαρ, γίνει περισσότερο διαχυτικός ή απλά ενοχλητικός από όσο επιτρέπεται, μπορείτε απλά να αποχωρήσετε. Ωστόσο, στον χώρο εργασίας τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά και τις περισσότερες φορές καταλήγετε να ωρύεστε (εσωτερικά) και να θυμώνετε με τον εαυτό σας, που δε βροντοφωνάξατε όλα όσα σκεφτόσασταν (και η αλήθεια ότι είναι ότι ήταν πολλά και άσχημα).



Η καλύτερη στρατηγική είναι να θυμώσετε λιγότερο, γιατί φυσικά το να μη θυμώσετε καθόλου είναι χαρακτηριστικό μόνο του…Βούδα. Επειδή, λοιπόν ελάχιστοι έχουν αυτό το μοναδικό χάρισμα να μένουν ανεπηρέαστοι από τους ενοχλητικούς τύπους, ειδικά σε καθημερινή βάση, πρέπει να ανακαλύψουμε νέους τρόπους αντιμετώπισης.







Οι τύποι του... ενοχλητικού



Με ποιους όμως ερχόμαστε αντιμέτωποι; Ποιες είναι αυτές οι ενοχλητικές περιπτώσεις ανθρώπων; Δυστυχώς, για μία ακόμα φορά ο ενοχλητικός δεν είναι ένας μόνος τύπος, που ξεχωρίζει από μακριά. Κινείται ανάμεσά μας και μπορεί να έχει διάφορες μορφές.



«Τι δεν καταλαβαίνεις;»



Ο τύπος αυτός είναι ο «επίμονος» ενοχλητικός. Εκείνος, που επιμένει ασταμάτητα να μην καταλαβαίνει, ότι σας ενοχλεί, παρά το γεγονός, ότι προηγουμένως του έχετε ευγενικά πει «συγνώμη αλλά έχω δουλειά». Το μυστικό είναι να παραμείνετε όσο το δυνατόν, πιο ψύχραιμοι γίνεται. Σκεφτείτε, απλά ότι πολλές φορές ο καθένας πάνω στον θυμό και την αγανάκτηση του (όσο δικαιολογημένη και είναι) λέει πράγματα που υπό φυσιολογικές συνθήκες δε θα ξεστόμιζε.



Ο γλοιώδης



Ο τύπος του γλοιώδη, είτε από επιλογή είτε από κουτοπονηριά, είναι ένας χαρακτήρας, που υπάρχει σε κάθε εργασιακό χώρο. Χαρακτηριστικό του παράδειγμα είναι, ότι ποτέ δεν έχει πρόβλημα με κανέναν και με τίποτα, είναι ιδιαίτερα εξυπηρετικός αλλά πριν προλάβετε να γυρίσετε την πλάτη σας, έχει ήδη κάτσει στη θέση απέναντι από το αφεντικό, εξιστορώντας του με παραστατικό και ευφάνταστο τρόπο, πόσο πολύ τον έχετε αδικήσει. Δυστυχώς, ο συγκεκριμένος τύπος είναι αυτός που έστω και αν επιχειρήσετε να του ζητήσετε εξηγήσεις, θα αρνηθεί τα πάντα. Απεχθάνεται τις κατά πρόσωπο επιθέσεις και τις αποφεύγει όπως «ο διάολος το λιβάνι». Ο μόνος τρόπος να τον αντιμετωπίσετε είναι μάλλον να προσπαθήσετε να μην «μπλέκεστε στη δουλειά του» γιατί αργά ή γρήγορα θα σας υπονομεύσει.







Ο δουλοπρεπής



Ένα άλλο είδος ενοχλητικού τύπου είναι ο δουλοπρεπής. «Φύεται» συνήθως δίπλα σε διευθυντικά ή διοικητικά στελέχη, κάνοντας όλη τη λάτζα. Συνήθως δεν έχει συγκεκριμένο αντικείμενο εργασίας, καθώς είναι το «κλωτσοσκούφι» του γραφείου, το παιδί για όλες τις δουλειές, το οποίο όμως είναι πρόθυμο να κάνει τα πάντα για να σας εξυπηρετήσει. Το ενοχλητικό στο χαρακτήρα είναι κυρίως η μόνιμη διάθεση να γίνει…χαλί να τον πατήσετε και η απόλυτη έλλειψη αυτοπεποίθησης. Δεν είναι σε καμία περίπτωση κακός, αλλά αυτή η προσφορά χωρίς όρια και φραγμούς, δεν βοήθησε ποτέ κανέναν. Προσπαθήστε να τον εκνευρίσετε για να δείτε πώς θα αντιδράσει, έτσι για αλλαγή.



Ο πολυλογάς



Ο μόνιμος κουτσομπόλης του γραφείου είναι γεγονός. Διάθεση για κουβέντα όλη την ώρα, άσχετο αν εσείς έχετε δουλειά ή όχι, πετάγεται για να σας ενημερώσει για οτιδήποτε άσχετο μπορεί να του έρθει ανά πάσα στιγμή στο κεφάλι. Χαρακτηριστικό παράδειγμα δε, είναι ότι 9 στις 10 φορές αυτό που σας λέει, όχι μόνο δε σας αφορά αλλά σπάνια γνωρίζετε και για τι πράγμα μιλάει. Προσπαθήστε να κρατήσετε τυπικές σχέσεις και σε καμία περίπτωση μη του απευθύνετε τον λόγο. Μετά η ευθύνη θα είναι όλη δική σας.







Ο παρτάκιας



Ο χαρακτήρα του ανθρώπου, που προσπαθεί συνεχώς να ξεφύγει και να φορτώσει κάπου αλλού τη δουλειά του είναι ο ενοχλητικός εκείνος τύπος, που κάθε φορά θέλετε να τον…χαστουκίσετε, γιατί η δική του δουλειά ξαφνικά γίνεται δική σας δουλειά.



Και έτσι και αυτό συμβεί μία φορά, η αλήθεια είναι, ότι γίνεται καθεστώς. Το να τον αποφύγετε σίγουρα δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα, απλά προσπαθήστε να του κάνετε, ό,τι σας κάνει. Επειδή είναι αρκετά έξυπνος, ώστε να καταλάβει ότι φορτώνει σε άλλον τη δουλειά του, θα αντιληφθεί αμέσως, τι κάνετε και σύντομα θα ψάξει για άλλο θύμα. Εξάλλου, η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο.



Ο κολλιτσίδας



Η ανάγκη του άλλου να γίνει φίλος σας, ανεξάρτητα αν το θέλετε ή όχι είναι χαρακτηριστικό τύπου, που δύσκολα περνάει απαρατήρητο. Η εμμονή να κάνει ό,τι κάνετε, όποτε το κάνετε και με όποιον τρόπο το κάνετε μπορεί να γίνει πολύ εκνευριστική, φτάνοντάς σας στ' άκρα. Ωστόσο, η κατάσταση είναι ιδιαίτερα ασφυκτική καθώς ο περί ου ο λόγος, δεν έχει καμία διάθεση να σας αφήσει σε ησυχία. Η λύση εδώ πρέπει να είναι ριζοσπαστική.







Σσσς, τα 7 μυστικά της επιβίωσης



Επειδή όμως,στο εργασιακό περιβάλλον σας, περνάτε τη μισή σας…ζωή και οι ενοχλητικοί φυσικά δεν πρόκειται ποτέ να εκλείψουν, πρέπει να ανακαλύψετε τρόπους για να τους αντιμετωπίσετε χωρίς παράπλευρες…απώλειες. Για τον λόγο αυτό υπάρχουν 7 μυστικά για να μπορέσετε να επιβιώσετε…με λίγη τύχη και να διατηρήσετε την ψυχική σας ηρεμία.



1. Η ημέρα φεύγει, τα νεύρα μένουν



Το να εκνευρίζεστε, επειδή κάποιος συνάδελφός σας είναι… εκπρόσωπος ενός από τους παραπάνω τύπους, δεν έχει καμία απολύτως αξία, γιατί ο μόνος που ενοχλείται στο τέλος και παραμένει ενοχλημένος και μετά το οκτάωρο της εργασίας, είστε εσείς. Πάρτε βαθιά ανάσα και προσπεράστε το.







2. Κάνε ό,τι κάνω



Όταν παραμείνετε ήρεμος, εκνευρίζετε εκείνους, που προσπαθούν να σας εκνευρίσουν. Το γνωστό «κάνε ότι κάνω» από τα παιδικά χρόνια, ίσως πρέπει να γίνει δεύτερη φύση σας, προκειμένου να επιβιώσετε αλώβητος. Εξάλλου, σκεφτείτε, ότι με τον τρόπο αυτό δεν τους δίνετε ούτε καν την ικανοποίηση, ότι μπορούν να σας επηρεάσουν. Και αυτό το μισούν.



3. Εκδίκηση; Μπα



Καταρχήν, είναι ανούσιο να αναλώνεστε σε εκδικητικές σκέψεις για άτομα που κανονικά θα έπρεπε να σας αφήνουν παγερά αδιάφορους. Ωστόσο, η καθημερινή ρουτίνα δε σας βοηθά πολλές φορές να δείτε τα πράγματα καθαρά. Απλά, σκεφτείτε, ότι όσο εσείς καταστρώνετε σχέδια «εξόντωσης» και αντεκδίκησης, θα μπορούσατε πολύ απλά να αφιερώσετε το χρόνο σας σε κάτι πιο διασκεδαστικό και χαλαρωτικό. Εξάλλου, κανείς «ενοχλητικός» δεν πρέπει να είναι τόσο πολύτιμος, όσο ο χρόνος σας.







4. Σε οικτίρω



Οι ενοχλητικοί τύποι και μάλιστα όσοι το κάνουν εσκεμμένα, είναι κατά βάθος δυστυχισμένοι άνθρωποι, που απλά αναζητούν προσοχή. Αναλογιστείτε λοιπόν, τους αξίζει ο θυμός ή η λύπησή σας;



5. Προσωπικά ζητήματα…



Η εμμονή των περισσοτέρων να παίρνουν προσωπικά τη συμπεριφορά των άλλων, είναι λανθασμένη τακτική συνήθως. Τέτοιοι τύποι, όπως αυτοί που αναφέρθηκαν πιο πάνω, είναι ενοχλητικοί προς όλους, όχι μόνο απέναντι σε εσάς. Αδιαφορήστε, στο σημείο που αυτό είναι εφικτό, φυσικά.



6. Ε, ρε κάτι γέλια







Εάν το καλοσκεφτείτε βέβαια το θέμα, καλύτερη τακτική είναι να γελοιοποιήσετε την κατάσταση, παρά να επιστρέφετε θυμωμένος από τη δουλειά. Προσπαθήστε, για παράδειγμα, να βγάλετε ένα «μυστικό» παρατσούκλι στον ενοχλητικό αυτό χαρακτήρα και τότε θα ανακαλύψετε, ότι μοιάζει λιγότερο ανυπόφορος.







7. Τα λάθη είναι ανθρώπινα



Βέβαια, μη ξεχνάτε και την παράμετρο του λάθους. Επειδή, προφανώς ο συνάδελφός σας δεν είναι ο …Πάπας (εξού και το αλάθητο), ενδεχομένως η τακτική του ενοχλητικού να οφείλεται σε κάποια παρανόηση και να μην έχει αντιληφθεί, ότι σας ενοχλεί πραγματικά. Προσπαθήστε να του δείξετε με ευγενικό τρόπο, ότι ενοχλείστε, και ίσως ανακαλύψετε, ότι είναι θησαυρός ο… άνθρακας.



Έχετε πάντα ωστόσο στο νου σας, ότι ένα οκτάωρο είναι θα περάσει (πού θα πάει;) και πάρτε βαθιές ανάσες. Μικρά διαλείμματα επίσης είναι χαλαρωτικά, ενώ καλό θα ήταν να αναλογιστείτε μήπως τελικά η δική σας μέρα ξεκίνησε…στραβά;



tomati.gr

Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

ΔΕΙΤΕ: Η δύναμη του μακιγιάζ στον κινηματογράφο !!

Posted: 15 Mar 2013 01:41 PM PDT










Οι ηθοποιοί που θα δείτε παρακάτω κατάφεραν μέσω του μακιγιάζ να αλλάξουν παντελώς την εμφάνιση τους...


και να υποκριθούν μερικούς από τους πιο γνωστούς κινηματογραφικούς χαρακτήρες...








































Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου