Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Ενημέρωση απο tsekouratoi.gr

Ενημέρωση απο tsekouratoi.gr

Link to www.tsekouratoi.gr

ΔΕΙΤΕ: Πίνοντας φραπέ δείτε τι άλλο πίνουμε και θα φρίξετε!

Posted: 14 Mar 2013 04:07 PM PDT

 Τα καφεόδεντρα βγάζουν τον καρπό τους έτοιμο προς κατεργασία...




Οι εταιρείες μεταφέρουν τους καρπούς στα εργοστάσια, καθαρίζουν τα χρήσιμα μέρη και τα συνθλίβουν. Αυτός είναι ο γνήσιος καφές. Από κει και πέρα παίρνει η κάθε εταιρεία αρώματα και προσθέτει στο πρώτο μείγμα έτσι ώστε τα χαρμάνια να έχουν το δικό τους ξεχωριστό άρωμα ανά εταιρεία (Λουμίδης – Μπράβο κλπ). Αυτά για τον γνωστό ελληνικό καφέ. Καθώς καθαρίζονται οι καρποί και τα χρήσιμα μέρη πάνε για άλεση, τα άχρηστα δεν πετιούνται αλλά ψήνονται!



Οι γνώστες του αντικειμένου, τα αποκαλούν κατακάθια του καφεόδεντρου και παλαιότερα τα πετούσαν. Αργότερα άρχισαν να τα διοχετεύουν ως ρόφημα καφέ σε τριτοκοσμικές χώρες και έπειτα ο μεγαλύτερος αγροτικός συνεταιρισμός που εδρεύει στην Ολλανδία και το όνομα NESTLE, πρόσθεσε το χημικό που αποδίδει αφρό.



Έτσι η Ελλάδα σήμερα είναι πρώτη σε κατανάλωση των "σκουπιδιών" του καφεόδεντρου με την προσθήκη του χημικού για τον αφρό!



Έχοντας αφήσει κατά πολύ πίσω τις τριτοκοσμικές χώρες σε κατανάλωση φραπέ! Το δε τμήμα της Αφρικής αλλά και της Βραζιλίας που παράγουν τον καφέ δεν καταναλώνουν καθόλου φραπέ! Αυτά τα ολίγα πληροφοριακά μετά από 17 χρόνια δουλειάς στην παραγωγή καφέ. Τα προϊόντα της Ολλανδικής Nestle: NES CAFE (με δομή απορρυπαντικού – σαπουνιού) SMARTIES (πολύχρωμα κουφετάκια, ή αλλιώς πολύχρωμες χάντρες) KIT KAT (Σοκολατο – γκοφρέτες) MAGGI (συμπληρώματα γεύσης) HAAGEN DANZ (Παγωτά) PURINA – FRISKIES (σκυλοτροφές και γατοτροφές καταστρέφουν την υγεία του κατοικιδίου σας) Παγωτά Nestle (Aloma-Boss-Magnum-Nirvana-Pirulo-Crunch κ.ά.) Δημητριακά πρωινού (Fitness-Clusters-Cheerios-Cookie Crisp) Νερό (Κορπή- Perrier). "Αποφεύγουμε τα Ολλανδικά προϊόντα και για πολλούς ακόμη λόγους, …..αλλά και γιατί έχουν μισέλληνα υπουργό οικονομικών και γιατί οι Ολλανδοί έχουν προβάλει veto στην ΕΕ, ώστε κανείς να μην κάνει έλεγχο στις πρώτες ύλες που χρησιμοποιούν για την παρασκευή των τροφίμων, όπως επίσης και με τι τρέφονται τα ζώα που εμπορεύονται το κρέας τους.
24wro

ΔΕΙΤΕ: Μπράβο... στη στιγμή!

Posted: 14 Mar 2013 03:59 PM PDT

 Έγινε τσακωτή..
.








































24wro

Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Ο παπάς κι η αρκούδα!

Posted: 14 Mar 2013 03:49 PM PDT

 Ένας παπάς αποφάσισε μια Κυριακή για να πάει για κυνήγι αρκούδας...




Καθώς περπατούσε, περπατούσε εις το δάσος όταν ο λύκος δεν ήταν εκεί, βλέπει από μακριά μια αρκούδα.



Πλησιάζει σιγά-σιγά εκεί που η αρκούδα έπινε νερό.

Όμως, μη γνωρίζοντας περί ανέμων και πως οι αρκούδες μπορούν να σε μυρίσουν στα πενήντα μέτρα, μόλις πλησίασε πολύ, η αρκούδα γύρισε να τον αντιμετωπίσει.

Πολλοί ίσως να μην ξέρετε πως παρόλο που οι αρκούδες έχουν ένα άλφα όγκο και κάποια βήτα κιλά, είναι πολύ γρήγορα ζώα και εύκολα μπορούν να κυνηγήσουν έναν άνθρωπο στην ευθεία.

Και έτσι κι έγινε. Η αρκούδα άρχισε να τρέχει κατά πάνω του, ο παπάς άρχισε να γίνεται παπά-σούζας.



Μπροστά ο παπάς, πίσω η αρκούδα, αρχίζει ο παπάς να κατεβαίνει το βουνό με τα πόδια στους ώμους. Για κακή του τύχη όμως, σκοντάφτει σε μία ρίζα δέντρου, τρώει μια σούπα, φέρνει κάτι κουτρουβάλες και πάει και πέφτει σε ένα τεράστιο βράχο, σπάζοντας τα πόδια του.

Η αρκούδα τώρα έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού. Πλησιάζει τον παπά, έτοιμη να τον κάνει κομματάκια και να φωνάξει και τις φίλες της για μπάρμπεκιου.



Ο παπάς, μέσα στον πόνο του και την τρομάρα του, αρχίζει να προσεύχεται:

-"Θεέ μου, συγγνώμη που σήμερα βγήκα για να κυνηγήσω αρκούδες. Σε παρακαλώ, συγχώρεσε με τον αμαρτωλό και εκπλήρωσε μου μια ευχή.

Κάνε αυτή την αρκούδα να δει τις αξίες του Χριστιανισμού και να γίνει αμέσως ένας καλός Χριστιανός."



Με το που το λέει αυτό ο παπάς, η αρκούδα πέφτει στα γόνατά της, σκύβει το κεφάλι ευλαβικά μπροστά στον παπά και λέει:

-"Σ΄ ευχαριστώ Κύριε για το φαγητό που μου προσφέρεις σήμερα...
24wro




Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

Τι έκαναν οι Έλληνες για τον κόσμο;

Posted: 14 Mar 2013 03:30 PM PDT

perierga.gr - Τι έκαναν οι Έλληνες για τον κόσμο;




«Είστε ανεύθυνος λαός», «Δεν πληρώνετε τους φόρους σας», «Είστε βολεμένοι», «Λειτουργείτε με ωχαδελφισμό», «Είστε τεμπέληδες»…







είναι μερικές μόνο από τις φράσεις που χρησιμοποιούν σήμερα οι περισσότεροι Ευρωπαίοι -πολιτικοί και απλός λαός- για να μας χαρακτηρίσουν! Η κρίση μπορεί να έφερε τα πάνω-κάτω, όμως κανείς από αυτούς δεν πρέπει να ξεχνάει! Τι; Αυτά που η Ελλάδα έκανε για τον κόσμο ολόκληρο, προσφέροντας βασικά στοιχεία πολιτισμού και ανθρωπισμού. Κι αν το ερώτημα «Τι έκαναν οι Έλληνες για τον κόσμο» σάς φαίνεται… ρητορικό, ελάτε να δούμε μαζί 10 σημαντικά πράγματα που… ταξίδεψαν από τη χώρα μας σε ολόκληρο τον πλανήτη, για να γίνει καλύτερος!



1. Σύγχρονοι Ολυμπιακοί Αγώνες



perierga.gr - Τι έκαναν οι Έλληνες για τον κόσμο;



Οι πρώτοι σύγχρονοι Ολυμπιακοί Αγώνες έγιναν το 1896 στην Αθήνα. Αν και το ελληνικό κράτος αντιμετώπιζε πολλά οικονομικάπροβλήματα, οι Έλληνες κατάφεραν να οργανώσουν τους πρώτους Ολυμπιακούς Αγώνες με μεγάλη επιτυχία. Η μικρή τότε Ελλάδα έστειλε στον κόσμο ένα μήνυμα ειρήνης και φιλίας μεταξύ των λαών, ενώ αυτή η πρώτη διοργάνωση έβαλε τα θεμέλια για μια διεθνή αθλητική οργάνωση που έμελλε να γίνει η μεγαλύτερη αθλητική γιορτή του πλανήτη!



2. Σύσταση Δικαστηρίων



perierga.gr - Τι έκαναν οι Έλληνες για τον κόσμο;



Η αρχική έννοια σύστασης δικαστηρίου για την απονομή δικαιοσύνης βρίσκεται στην ελληνική μυθολογία και μάλιστα γινόταν από τους ίδιους τους Ολύμπιους Θεούς, από τους οποίους προϊστορικά πέρασε στην Αρχαία Ελλάδα, αρχικά να απονέμεται από τους βασιλείς και αργότερα ανατέθηκε στα δικαστήρια. Στην αρχαία Αθήνα ονομαστά ποινικά δικαστήρια ήταν η Βουλή του Αρείου Πάγου, το Παλλάδιο, το Δελφίνιο και η Ηλιαία.



3. Θέατρο



perierga.gr - Τι έκαναν οι Έλληνες για τον κόσμο;



Κάθε πόλη στην αρχαία Ελλάδα είχε τουλάχιστον ένα θέατρο. Οι πόλεις-κράτη είχαν μεγάλο ανταγωνισμό μεταξύ τους, παρουσιάζοντας πολλές παραστάσεις εν είδει διαγωνισμού, ενώ η σημασία του θεάτρου ήταν τόσο μεγάλη για τους αρχαίους, αφού άφηναν ακόμη και τους κρατούμενους των φυλακών να παρακολουθούν κάποια έργα. Χτισμένα πάνω σε λόφους, έτσι ώστε να μπορούν οι θεατές να βλέπουν με ευκολία τη σκηνή, το Αρχαίο Θέατρον άφησε το στίγμα του στον πολιτισμό ανά τους αιώνες.



4. Δημοκρατία



perierga.gr - Τι έκαναν οι Έλληνες για τον κόσμο;



Η αθηναϊκή δημοκρατία ήταν το πολιτικό σύστημα που αναπτύχθηκε στην αρχαία ελληνική πόλη-κράτος της Αθήνας και ήταν η πρώτη γνωστή δημοκρατία αλλά και η πιο σημαντική κατά την αρχαιότητα. Το δημοκρατικό πολίτευμα της κλασικής Αθήνας αποτελεί ένα ανεπανάληπτο πρότυπο συμμετοχής του λαού στα κοινά, ενώ η δημοκρατική διακυβέρνηση έφτασε σε βαθμό υποδειγματικού δημοκρατικού πολιτεύματος στα χρόνια του Περικλή, στο λεγόμενο «χρυσό αιώνα».



5. Ντους



perierga.gr - Τι έκαναν οι Έλληνες για τον κόσμο;



Οι Έλληνες ήταν οι πρώτοι που είχαν αποχετευτικό σύστημα, ενώ διοχέτευαν τα νερά των υδραγωγείων σε ένα μεγάλο κοινόχρηστο ντους (που χρησιμοποιείτο από πλούσιους και φτωχούς). Οι ανακαλύψεις στην Πέργαμο αποδεικνύουν του λόγου το αληθές, ενώ οι Ρωμαίοι πήραν την ιδέα αυτή από τους Έλληνες και την εξέλιξαν.



6. Ο αναλογικός υπολογιστής



perierga.gr - Τι έκαναν οι Έλληνες για τον κόσμο;



Πάνω από έναν αιώνα πριν ανακαλύφθηκε ένα »περίεργο» εργαλείο από δύτες στο βυθό της θάλασσας των Αντικυθήρων.  Ήταν ένας αστρολάβος; Ήταν ένα αστρονομικό ρολόι; Ή κάτι άλλο; Για πολλά χρόνια, η συστηματική εξέταση του αντικειμένου απέτυχε να φωτίσει τη σκοπιμότητα του περίεργου αυτού μηχανήματος. Όμως, η έρευνα τα τελευταία πενήντα χρόνια έχει ρίξει λίγο φως. Ο περίφημος Μηχανισμός των Αντικυθήρων είναι ασχολείτο με τα αστρονομικά φαινόμενα, λειτουργώντας ως ένας περίπλοκος μηχανικός «υπολογιστής» που παρακολουθούσε και κατέγραφε τους κύκλους του ηλιακού συστήματος.



7. Πίτσα



perierga.gr - Τι έκαναν οι Έλληνες για τον κόσμο;



Οι πίτες με διάφορους γευστικούς συνδυασμούς (ελιές, τυρί και χόρτα) ήταν το αγαπημένο σνακ των αρχαίων, ενώ το πρώτο είδος πίτσας ήταν ο επονομαζόμενος «πλακούς», δηλαδή μία βάση από ψωμί πάνω στην οποία τοποθετούσαν διάφορα βότανα και στη συνέχεια την έψηναν σε καυτές πέτρες.



8. Μαθηματικά



perierga.gr - Τι έκαναν οι Έλληνες για τον κόσμο;



Η Ευκλείδεια Γεωμετρία, το Πυθαγόρειο Θεώρημα και η Τριγωνομετρία είναι  ελληνικά. Και μπορεί όλα αυτά να έχουν φέρει… ανείπωτη δυστυχία σε αμέτρητες γενιές μαθητών, χωρίς αυτές, όμως, τις ανακαλύψεις δεν θα είχαμε την αρχιτεκτονική, ούτε καν την πλοήγηση βρε αδερφέ(!)… και ούτω καθ' εξής! Ο κατάλογος είναι σχεδόν ατελείωτος.



9. Ο καταπέλτης



perierga.gr - Τι έκαναν οι Έλληνες για τον κόσμο;



Χάρη σε όλα αυτά τα μαθηματικά που αναφέραμε πιο πάνω, οι αρχαίοι Έλληνες δημιούργησαν έναν καταπέλτη που αύξησε το εύρος και τη δύναμη των πυρομαχικών τους. Πιο συγκεκριμένα, ο πρώτος καταπέλτης κατασκευάστηκε την εποχή των Καρχηδονίων το 399 π.Χ., ενώ το τόξο εμφανίστηκε ακόμη νωρίτερα, στα τέλη του 5ου π.Χ. αιώνα.



10. Η ατμομηχανή



perierga.gr - Τι έκαναν οι Έλληνες για τον κόσμο;



Η πρώτη ατμομηχανή κατασκευάστηκε από τον Ήρωνα, περίφημο Έλληνα μαθηματικό, φυσικό και μηχανικό της αρχαιότητας, που έζησε τον 1ο αι. π.Χ. (κατ' άλλους τον 1ο αι. μ.Χ.) και καταγόταν από την Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου. Η «αιολόσφαιρα» όπως ονομαζόταν ήταν μία συσκευή που κινούνταν με τη δύναμη του ατμού, ενώ υπήρξε ο πρόδρομος της εφεύρεσης της ατμομηχανής.



Συμπέρασμα: Πολλά από τα πράγματα που οι «προηγμένοι» λαοί απολαμβάνουν σήμερα ως αναπόσπαστο κομμάτι της ελευθερίας τους ή του σύγχρονου τρόπου ζωής τους προέρχονται από την ανάπτυξη τους κατόπιν της υιοθέτησης προτύπων από τους Έλληνες του παρελθόντος. Είπατε τίποτα;



24wro



Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

5 πράγματα για τα οποία μετανιώνουμε όταν είναι… αργά!

Posted: 14 Mar 2013 03:19 PM PDT





Δεν μετανιώνω για
τίποτα, τραγουδά με τη σπαρακτική φωνή της η Εντίθ Πιαφ, ωστόσο δεν είναι αλήθεια...

 Οι άνθρωποι μετανιώνουν και είναι για τα απλά πράγματα στη ζωή που άφησαν να τους ξεγλιστρήσουν, αυτά για τα οποία μετανιώνουν περισσότερο. Μία πρώην νοσοκόμα που για αρκετά χρόνια φρόντιζε ετοιμοθάνατους ασθενείς, μας μεταφέρει τα 5 πιο συνηθισμένα πράγματα για τα οποία οι περισσότεροι θα ήθελαν να γυρίσουν πίσω τον χρόνο και να τα κάνουν διαφορετικά. Και μας τα λέει για να μην κάνουμε τα ίδια λάθη…


Η Bronnie Ware, μία νοσοκόμα ανακουφιστικής φροντίδας που αναλάμβανε ασθενείς τις τελευταίες 3-12 εβδομάδες της ζωής τους, κατέγραψε σε ένα βιβλίο τις εμπειρίες της. Να τι έμαθε:

«Οι ασθενείς μου ήταν αυτοί που πήγαιναν σπίτι τους για να πεθάνουν, και μοιραστήκαμε μερικές μοναδικές στιγμές. Οι άνθρωποι ωριμάζουν πολύ όταν έρχονται αντιμέτωποι με τη θνητότητά τους και μερικές φορές η αλλαγή είναι απίστευτη. Ο καθένας τους βίωσε ένα εύρος συναισθημάτων που, όπως μπορεί να φανταστεί κανείς, ποίκιλλε από την άρνηση, στον φόβο, τον θυμό, τις τύψεις, ακόμη περισσότερη άρνηση και στο τέλος αποδοχή. Παρ' όλα αυτά, όλοι οι ασθενείς κατόρθωσαν να βρουν γαλήνη προτού φύγουν. Όταν τους ρωτούσα για το αν μετανιώνουν για κάτι που θα ήθελαν να κάνουν διαφορετικά, τα ίδια θέματα έβγαιναν στην επιφάνεια ξανά και ξανά».


1. Μακάρι να είχα το κουράγιο να ζήσω μια ζωή αληθινή για μένα και όχι τη ζωή που προσδοκούσαν οι άλλοι από εμένα

«Αυτός είναι ο πιο συνηθισμένος λόγος για τον οποίο μετανιώνουν οι άνθρωποι. Όταν συνειδητοποιούν ότι η ζωή τους έχει σχεδόν τελειώσει και κοιτούν με διαύγεια προς τα πίσω, είναι εύκολο να δουν πόσα όνειρα έμειναν ανεκπλήρωτα. Οι περισσότεροι δεν πραγματοποίησαν ούτε τα μισά από τα όνειρά τους και έπρεπε να πεθάνουν γνωρίζοντας ότι ήταν εξαιτίας των επιλογών που είχαν ή δεν είχαν κάνει. Η υγεία προσφέρει μια ελευθερία που οι ελάχιστοι συνειδητοποιούν, παρά μόνο αφού την έχουν χάσει».


2. Μακάρι να μην δούλευα τόσο σκληρά

«Το συγκεκριμένο παράπονο εκφράστηκε από όλους τους άντρες ασθενείς. Έχασαν τα πρώτα χρόνια των παιδιών τους και τη συντροφιά της συζύγου τους. Και οι γυναίκες ανέφεραν το συγκεκριμένο θέμα, αλλά καθώς ανήκαν στην παλιότερη γενιά, οι περισσότερες δεν είχαν βγει στην αγορά εργασίας. Όλοι οι άντρες που φρόντισα, λυπούνταν βαθύτατα που αφιέρωσαν τόση πολλή από τη ζωή τους στον εργασιακό στίβο».


3. Μακάρι να είχα το κουράγιο να εκφράσω τα αισθήματά μου

«Πολλοί άνθρωποι καταπίεζαν τα αισθήματά τους για να μην έρθουν σε σύγκρουση με τους άλλους. Ως αποτέλεσμα, συμβιβάστηκαν σε μια μέτρια ύπαρξη και δεν έγιναν ποτέ αυτό που θα μπορούσαν πραγματικά να γίνουν. Αρκετοί εμφάνισαν ασθένειες που σχετίζονταν με την επακόλουθη πικρία και απογοήτευση».


4. Μακάρι να είχα κρατήσει επαφή με τους φίλους μου

«Πολλοί δεν αντιλαμβάνονταν πραγματικά τα πλεονεκτήματα των παλιών φίλων παρά μόνο τις τελευταίες εβδομάδες της ζωής τους, και δεν ήταν πάντα εφικτό να τους εντοπίσουμε. Απορροφημένοι στην καθημερινότητα της ζωής τους, είχαν αφήσει "χρυσές φιλίες" να χαθούν με το πέρασμα των χρόνων. Πάρα πολλοί ήταν αυτοί που μετάνιωναν επειδή δεν είχαν δώσει στις φιλίες τους τον χρόνο και την προσπάθεια που άξιζαν».


5. Μακάρι να είχα αφήσει τον εαυτό μου να είναι πιο ευτυχισμένος

«Αυτή η ευχή είναι ασυνήθιστα συνηθισμένη. Πολλοί δεν συνειδητοποίησαν παρά μόνο στο τέλος ότι η ευτυχία είναι επιλογή. Είχαν μείνει κολλημένοι σε παλιά μοτίβα και συνήθειες. Αυτό που λέμε "βόλεμα" επικράτησε στα συναισθήματά τους, όπως επίσης και στις ζωές τους. Ο φόβος της αλλαγής τούς έκανε να προσποιούνται στους άλλους και στον εαυτό τους ότι είναι ευχαριστημένοι, ενώ μέσα τους επιθυμούσαν να γελάσουν και να είναι και πάλι χαζοχαρούμενοι».

Non, je ne regrette rien

Το βιβλίο της Bronnie Ware, «Τhe Top Five Regrets of the Dying – A Life Transformed by the Dearly Departing», είναι τα απομνημονεύματα της δικής της ζωής και πώς μεταμορφώθηκε μέσα από τις τύψεις των ανθρώπων τους οποίους «συνόδευσε» στις τελευταίες στιγμές της ζωής τους.










Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

Δείτε τι λένε τα ζώδια γα την Παρασκευή 15/3!

Posted: 14 Mar 2013 03:13 PM PDT







Τα Ζώδια Σήμερα
15 Μαρτίου 2013





Κριός


21/3-20/4


Η ημέρα θα είναι κάπως αγχωτική και κάποιες στιγμές θα σου δημιουργήσει ένταση και μπορεί να σε φέρει στα όριά σου, αγαπητέ Κριέ. Πρέπει να δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα, σε συζητήσεις που θα κάνεις με δικά σου άτομα. Δεν είναι καλή εποχή για αντιπαραθέσεις μαζί τους.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Κριός, σήμερα προσπάθησε να δώσεις πολύ αγάπη στον σύντροφό σου και προσπάθησε να ξεχάσεις προβλήματα, που μπορεί να υπήρχαν μεταξύ σας. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, θα έχετε αρκετές ευκαιρίες να διευρύνετε τον κύκλο γνωριμιών σας και να συναντηθείτε με άτομα με κοινά ενδιαφέροντα. Οι συζητήσεις μαζί τους θα δώσουν μια ευχάριστη νότα στο βράδυ σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στον επαγγελματικό σου χώρο, φίλε Κριέ, μπορεί να δεχτείς προτάσεις σε σχέση με κάποια μελλοντικά σου σχέδια, αλλά πριν απαντήσεις, πρέπει να εξετάσεις αν είναι τώρα καιρός για να τις αναλάβεις. Μην ξεχνάς ότι ο Ερμής συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του και η κρίση σου δεν είναι η ορθότερη. Στα οικονομικά, μην συνεχίζεις να κάνεις κινήσεις, που μόνο εκτός προϋπολογισμού σε βγάζουν. Κάνε όση περισσότερη οικονομία μπορείς.





Ταύρος


21/4-20/5


Σήμερα απαιτείται πολύ μεγάλη προσοχή σε αποφάσεις που αφορούν σε βασικούς τομείς της ζωής σου, αγαπητέ Ταύρε. Υπάρχουν πολλές υποθέσεις που σε εκνευρίζουν και θέλεις να αλλάξεις πάρα πολλά πράγματα. Καλό είναι λοιπόν να ασχοληθείς μαζί τους και να βρεις τις απαιτούμενες λύσεις, με την βοήθεια των ανθρώπων που βρίσκονται στο πολύ στενό περιβάλλον σου και γνωρίζεις ότι οι συμβουλές τους θα είναι για το καλό σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι Ταύρος, μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις στα αισθηματικά σου, αλλά πρέπει να έχεις σκεφτεί πολύ καλά από πριν τις κινήσεις και τα λόγια σου, για να μην έχεις μπερδέματα με τον σύντροφό σου. Και αν δεν έχεις βρει ακόμα την αδελφή ψυχή σου, με την Αφροδίτη στους Ιχθείς μην τα παρατάς, γιατί σήμερα, με τον μαγνητισμό που έχεις, μπορείς να κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Φίλε Ταύρε, σήμερα συγκράτησε τον εκνευρισμό σου στο χώρο της εργασίας σου και ασχολήσου με ζητήματα που εκκρεμούν από το παρελθόν και μπορούν να διευθετηθούν μόνο από εσένα. Μην τα αφήνεις άλλο να δημιουργούν εμπόδια στην καριέρα σου. Τα οικονομικά σου, τα έχεις φέρει σε καλό σημείο. Ωστόσο, απόφυγε σήμερα να κάνεις οικονομικές συναλλαγές και έξοδα.





Δίδυμοι
21/5-21/6

Η κοινωνικότητά σου και η υπερκινητικότητά σου θα είναι το χαρακτηριστικό της ημέρας, αγαπητέ Δίδυμε. Ίσως να ανησυχείς για την πορεία διαφόρων καταστάσεων που σε προβληματίζουν, όμως ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη του και ταυτόχρονα θα έχεις πολλές ιδέες, που θα σε βγάλουν από το αδιέξοδο. Μην αγχώνεσαι και, με ηρεμία, προσπάθησε να τακτοποιήσεις όλες σου τις εκκρεμότητες. Δυνατός σου σύμμαχος θα είναι ο Άρης από τον Κριό.

Αισθηματικές προβλέψεις
Φίλε Δίδυμε, σήμερα θα μπορέσεις να μιλήσεις ανοιχτά με τον σύντροφό σου και θα βρεις λύσεις σε προβλήματα, που σε απασχολούν εδώ και πάρα πολύ καιρό. Η ατμόσφαιρα μεταξύ σας εύκολα μπορεί να γίνει ιδιαίτερα ερωτική. Αν ακόμη είσαι σε αναζήτηση, ήρθε η στιγμή να εκδηλώσεις στο άτομο που σε ενδιαφέρει τα συναισθήματά σου και να πάρεις τις ανάλογες αποφάσεις, για το αν θα ξεκινήσεις κάτι μαζί του ή όχι. Δεν υπάρχει λόγος να παιδεύεσαι άλλο..

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Δίδυμος, καλό θα είναι να κάνεις άμεσα τι κινήσεις που θέλεις στον τομέα της εργασίας σου. Ξεκαθαρίσματα, σχέδια ή αλλαγές, θα πρέπει να αναβληθούν για αργότερα. Στα οικονομικά σου, θα δεχτείς προτάσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Πριν απαντήσεις, σκέψου καλά αν σε συμφέρουν.




Καρκίνος
22/6-22/7

Σήμερα μπορείς να κάνεις πολλά, για να βελτιώσεις τις συνθήκες της ζωής σου, αγαπητέ Καρκίνε, αλλά πρέπει να βάλεις προγραμματισμό στις κινήσεις που θα κάνεις, ώστε να μην αγχωθείς. Χάρη στον Άρη που κινείται στο ζώδιο του Κριού, τονώνεται η επικοινωνία σου και το αίσθημα της αλλαγής θα είναι έντονο μέσα σου. Η ημέρα είναι ευνοϊκή για συνεργασίες και ομαδικές εργασίες.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Καρκίνος, φρόντισε σήμερα να μιλήσεις με τον άνθρωπο σου για να ξεκαθαρίσεις κάποιες καταστάσεις που σε μπερδεύουν ή σε προβληματίζουν και να διορθώσεις την ατμόσφαιρα στη σχέση σας. Εσύ που βασανίζεσαι από την μοναξιά, πρέπει να δώσεις την ευκαιρία σε ένα άτομο που σε πολιορκεί εδώ και καιρό να γνωριστείτε καλύτερα. Άλλωστε, δεν έχεις τίποτα να χάσεις..

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αρκετή κούραση, σε σχέση με τις επαγγελματικές σου δραστηριότητες, σε περιμένει σήμερα, φίλε Καρκίνε. Βάλε προγραμματισμό για να τα καταφέρεις και προσπέρασε όλες τις αναβολές και τα εμπόδια που θα σου εμφανιστούν, με τη βοήθεια της λογικής σου. Στα οικονομικά, θα υπάρξουν αρκετά προβλήματα και παλιότερες οφειλές, που θα σε αγχώσουν και θα κάνουν τα νεύρα σου να χορεύουν… Κάνε υπομονή!!!




Λέων
23/7-23/8

Η υπευθυνότητα και η εντιμότητά που σε χαρακτηρίζουν, αγαπητέ Λέων, θα ανοίξουν σήμερα το δρόμο σου και θα βγάλουν από τη μέση τα προβλήματα που σε βασανίζουν. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και προσπάθησε να έχεις μελετήσει πολύ καλά τις ενέργειες σου. Μπορείς να βγεις από το αδιέξοδο, μόνο αν αποφασίσεις να μιλήσεις ανοιχτά με κάποια δικά σου άτομα, αφού οι συμβουλές που θα σου δώσουν θα σε κάνουν να νιώσεις πολύ καλύτερα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Λέων, σήμερα μπορεί να βγουν στην επιφάνεια προβλήματα του παρελθόντος και να γίνουν συζητήσεις, που θα σε εκνευρίσουν αρκετά. Μην εξωθήσεις τα πράγματα στα άκρα και προσπάθησε να κατανοήσεις την πλευρά του συντρόφου σου, που έχει και αυτός τα δικά του άγχη και αγωνίες. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου να περιμένετε μία είδηση από άτομο του παρελθόντος, που θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στον επαγγελματικό σου τομέα, φίλε Λέων, θα προκύψουν αρκετές συζητήσεις σχετικά με κάποιες αλλαγές, που πρόκειται να γίνουν και σε αφορούν άμεσα. Τεκμηρίωσε τις απόψεις σου, συμπεριφέρσου με σύνεση και σίγουρα θα πετύχεις όσο το δυνατόν περισσότερα. Τα έξοδα και οι υποχρεώσεις που έχεις συνεχίζονται και αγχώνεσαι πολύ με αυτή την κατάσταση. Να θυμάσαι ότι αύριο ξημερώνει μία άλλη μέρα…




Παρθένος
24/8-22/9

Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις και να ξέρεις ότι η στασιμότητα του των τελευταίων ημερών έχει περάσει. Είσαι σε περίοδο αναδημιουργίας και μπορείς να ξεκινήσεις με καινούργιες βάσεις, για να δώσεις έναν άλλο, πιο θετικό τόνο στη ζωή σου. Ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη και οι ιδέες σου θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία που επιθυμείς.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Παρθένος, σήμερα σε περιμένει μία έκπληξη από τον σύντροφό σου και ίσως πάρετε την απόφαση για να κάνετε δραστικές κινήσεις, που θα ανανεώσουν τη σχέση σας. Εσύ που ακόμη ψάχνεσαι, να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, γιατί ένα πρόσωπο από το επαγγελματικό σου περιβάλλον σε πολιορκεί διακριτικά και εσύ προφανώς δεν το έχεις αντιληφθεί.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στον επαγγελματικό σου τομέα, φίλε Παρθένε, απόφυγε σήμερα να παρασυρθείς από κουβέντες εις βάρος συναδέλφων σου και ακολούθησε την διαίσθησή σου, σχετικά με αυτούς. Μην εμπλέκεσαι σε κουτσομπολιά, γιατί μπορεί να εκτεθείς χωρίς να το καταλάβεις. Τα οικονομικά σου είναι σταθερά, χωρίς ιδιαίτερες διακυμάνσεις.





Ζυγός
23/9-22/10

Σήμερα πρέπει να φροντίσεις να ξεκουραστείς και να προσέξεις λίγο περισσότερο την υγεία σου, αγαπητέ Ζυγέ, γιατί το τελευταίο διάστημα την έχεις παραμελήσει και νιώθεις εξαντλημένος. Οι δημόσιες σχέσεις ευνοούνται και μπορείς να κάνεις κάποιες χρήσιμες επαφές, που θα σε βοηθήσουν μελλοντικά. Αφιέρωσε χρόνο στην οικογένειά σου και θα γεμίσεις τις μπαταρίες σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η αισθηματική σου ζωή κινείται σε πολύ καλά επίπεδα, φίλε Ζυγέ, χάρη στην κυβερνήτη σου Αφροδίτη, που κινείται στο ζώδιο των Ιχθύων. Μπορείς να κάνεις κινήσεις, για να πλησιάσεις περισσότερο τον σύντροφό σου και να περάσετε ένα όμορφο βράδυ μαζί. Εσύ που είσαι μόνος σου, μπορείς να πλησιάσεις ένα άτομο από το επαγγελματικό σου περιβάλλον, που σε έχει γοητεύσει, και να το γνωρίσεις καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Εσύ που είσαι Ζυγός, στη δουλειά σου σήμερα μην πάρεις αποφάσεις, αν δεν τις έχεις μελετήσει καλά από πριν. Μπορείς επίσης να ζητήσεις και την γνώμη των συναδέλφων σου, που σου έχουν αποδείξει ότι είναι εχέμυθοι και είναι βέβαιο ότι θα σε βοηθήσουν. Τα οικονομικά σου φροντίζεις να τα ισορροπήσεις, παρόλο που κάτι πάλι θα γίνει και τα έξοδα θα είναι πάρα πολλά.



Σκορπιός
23/10-22/11

Το ένα γεγονός θα διαδέχεται το άλλο τη σημερινή ημέρα, αγαπητέ Σκορπιέ, και δεν θα λείπει ο εκνευρισμός και τα απρόοπτα γεγονότα. Όμως, θα υπάρχουν και κάποιες επιτυχίες, οι οποίες αν και δεν σε αφορούν άμεσα, θα ανεβάσουν το ηθικό σου. Βγάλε από το μυαλό σου ανθρώπους, που δεν κάνουν καλό στην ψυχολογία σου. Νιώσε ελεύθερα και μην απορρίπτεις τις απόψεις ανθρώπων, που δεν συμφωνούν μαζί σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Φίλε Σκορπιέ, φρόντισε σήμερα να περάσεις καλά με τον σύντροφό σου και να του μιλήσεις για όλα αυτά που μπορεί να σε προβληματίζουν στην καθημερινότητά σου. Αν διανύεις φάση μοναξιάς μην τα παρατάς, μπορεί η σημερινή ημέρα να μην είναι ιδανική για να ξεκινήσεις κάτι νέο και σταθερό, ωστόσο με τον Άρη να κινείται στον φιλικό για εσένα Κριό, ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται..

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Σκορπιός, στα επαγγελματικά θα αναγκαστείς να συμβιβαστείς με κάποιες καταστάσεις, γιατί είναι καλό για την πορεία των σχεδίων σου. Τα οικονομικά προβλήματα του παρελθόντος αρχίζουν να ξεπερνιούνται, αρκεί κι εσύ να κάνεις την απαραίτητη οικονομία.




Τοξότης
23/11-21/12

Τη σημερινή ημέρα, αγαπητέ Τοξότη, αρκετά θα είναι τα θέματα που θα κληθείς να αντιμετωπίσεις και είναι άκρως σημαντικά για την μετέπειτα πορεία σου. Με οργάνωση και υπομονή, θα βρεις τον τρόπο να ανταπεξέλθεις, βάζοντας νέες προτεραιότητες και κάνοντας τους σωστούς υπολογισμούς. Κάποιοι ''φίλοι'' θα δουν ανταγωνιστικά την σταθερά ανερχόμενη πορεία σου και θα συνειδητοποιήσεις ότι πλέον έπαψαν να σου ταιριάζουν. Μην διστάσεις να τους απομακρύνεις από τη ζωή σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η σχέση σου είναι σε πολύ καλό δρόμο, φίλε Τοξότη, και μπορεί να πάει ακόμη καλύτερα, αν κάτσεις να μιλήσεις με τον άνθρωπό σου για τα αισθήματα που έχεις για εκείνον. Εσύ που δεν έχεις βρει το άλλο σου μισό, τώρα που είναι ο Δίας στο ζώδιο των Διδύμων και σε ευνοεί, μπορείς να γνωρίσεις ενδιαφέροντες ανθρώπους, μέσα στο ευρύτερο κοινωνικό σου περιβάλλον.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Τοξότης, σήμερα στη δουλειά σου κάνε τις απαραίτητες κινήσεις, για να μπορέσεις να τακτοποιήσεις θέματα, που μέχρι τώρα ήταν προβληματικά. Τα οικονομικά σου δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση, αλλά αν κινηθείς με έξυπνους τρόπους και ανοιχτείς σε νέες πηγές, τα έσοδά σου θα αυξηθούν.




Αιγόκερως
22/12-19/1

Αγαπητέ Αιγόκερε, ξεκινά μια περίοδος που αρχίζεις να ηρεμείς σε πολλούς τομείς της ζωής σου. Πολλά πράγματα αρχίζουν να μπαίνουν σε μια σειρά και επιτέλους ικανοποιείσαι από αυτή την άποψη. Οι δυνατότητες που θα έχεις σήμερα είναι πάρα πολλές και οι αποδόσεις σου παραπάνω από ικανοποιητικές. Το βράδυ κάνε πράγματα που σε ευχαριστούν, για να ανέβεις ψυχολογικά.

Αισθηματικές προβλέψεις
Απόφυγε να κάνεις συζητήσεις με σύντροφό σου, που μπορεί να φέρουν λογομαχίες και να χαλάσουν το ωραίο κλίμα που επικρατεί μεταξύ σας, φίλε Αιγόκερε. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου να περιμένετε μία ευχάριστη είδηση από το άτομο που έχετε ερωτευτεί! Το βράδυ σας προμηνύεται ιδιαίτερα ρομαντικό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Αιγόκερως, τη σημερινή ημέρα φρόντισε να περιορίσεις τον παρορμητισμό στη δουλειά σου, γιατί μπορεί να κάνεις κινήσεις ή να πεις πράγματα, που μπορεί να φέρουν προβλήματα. Μην πάρεις κανένα οικονομικό ρίσκο. Σε οικονομικές συναλλαγές που μπορεί να προκύψουν, καλό θα είναι να προσέχεις.




Υδροχόος
20/1-19/2

Αρκετά θα είναι τα απρόσμενα γεγονότα που θα αντιμετωπίσεις την σημερινή ημέρα, αγαπητέ Υδροχόε. Πρέπει να προετοιμαστείς ψυχολογικά για κάθε ενδεχόμενο. Μην εμπλακείς σε θέματα που μπορεί να μην έχουν σημασία για σένα ή να μη σε αφορούν άμεσα, γιατί θα σου χαλάσουν την ψυχολογία. Προχώρα με σιγουριά στην επίλυση εκκρεμοτήτων του παρελθόντος. Ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη του, με την βοήθεια του Άρη από τον τολμηρό Κριό.

Αισθηματικές προβλέψεις
Το ερωτισμό τον έχεις, αλλά και να ελιχθείς ξέρεις εκεί που χρειάζεται, φίλε Υδροχόε. Μην αφήνεις λοιπόν να διαιωνίζονται καταστάσεις στη σχέση σου και φρόντισε να τις λύσεις μια και καλή σήμερα. Εσύ που αναζητάς το άλλο σου μισό, έχεις πολλές πιθανότητες να το βρεις μέσα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Υδροχόος, σήμερα μπορείς να κάνεις συζητήσεις με συνεργάτες σου και να καταστρώσεις καινούργια σχέδια, για να τα υλοποιήσεις αργότερα. Στα οικονομικά, από σήμερα μπαίνεις σε μία περίοδο που θα έχεις πολλά έξοδα και θα παρασύρεσαι σε αγορές, που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Η προσοχή σου πρέπει να είναι πολύ μεγάλη, ώστε να καταφέρεις να διατηρήσεις μια ισορροπία.




Ιχθείς
20/2,20/3

Η ημέρα αυτή μπορεί να χαρακτηριστεί ως ιδανική για εσωτερικές και… εξωτερικές αναζητήσεις, φίλε Ιχθύ. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να βρεις τα μυστικά και τις μεθόδους, που θα σε βγάλουν από τα προσωπικά σου αδιέξοδα. Ευτυχώς, η Αφροδίτη κινείται στο ζώδιό σου και με ό,τι και αν καταπιαστείς, θα το τελειώσεις με πολύ μεγάλη επιτυχία. Ακολούθησε το ένστικτό σου και δε θα χάσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, μην σκέφτεσαι καταστάσεις που μπορεί να σε είχαν στεναχωρήσει στο παρελθόν. Βάλε καινούργιες βάσεις στη σχέση σου και κάνε τις προτάσεις σου στον σύντροφό σου, για να ανανεωθείτε. Εσύ που ακόμη δεν έχεις κατακτήσει το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ερωτικά, να ξέρεις πως η ημέρα σε ευνοεί για να το πλησιάσεις και να γνωριστείτε καλύτερα..

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αγαπητέ Ιχθύ, στη δουλειά σου καλό θα είναι να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου. Μην κάνεις καθόλου άσκοπες αγορές και μην παρασυρθείς σε έξοδα, που μπορεί στο μέλλον να μην έχεις την δυνατότητα να καλύψεις.
Πηγή: myastro.gr


Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

Τα πιο αλλόκοτα σχέδια σε νύχια!!

Posted: 14 Mar 2013 03:04 PM PDT





Δεν έχετε ξαναδεί
τόσο παράξενα σχέδια σε νύχια...









































Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

Συγκλονιστικό: Έσωσαν στο... παρά πέντε σκύλο που κατάπιε 111 κέρματα

Posted: 14 Mar 2013 02:44 PM PDT






Ούτε ένα, ούτε δύο αλλά 111 κέρματα κατάπιε ένας σκύλος
στην Νέα Υόρκη.

Ο ιδιοκτήτης του τετραπόδου, Τζακ, τον μετέφερε άμεσα στο κτηνιατρείο  όπου υποβλήθηκε σε σοβαρή χειρουργική επέμβαση. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά!

Σημειώνεται πως ο ψευδάργυρος που περιέχεται στα κέρματα είναι θανατηφόρος και το σκυλάκι γλίτωσε κυριολεκτικά  στο... παρά πέντε.










Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

ΔΕΙΤΕ: Την τρυφερή φωτογραφία της Αγγελικής Ηλιάδη με το γιο της!

Posted: 14 Mar 2013 02:36 PM PDT








​Με έναν πολύ τρυφερό τρόπο σκέφτηκε να καλημερίσει
η Αγγελική Ηλιάδη τους followers της στο Twitter.

Η τραγουδίστρια, μέσω Instagram, ανέβασε μια φωτογραφία, όπου είναι παρέα με το γιο της, και χαμογελάνε. Η φώτο, συνοδεύεται από το σχόλιο: «Καλημέρα από μας!!!»




Μαμά και γιος, είναι αυτοκόλλητοι, ενώ όπως θα παρατηρήσετε κι εσείς, η ομοιότητα τους είναι μεγάλη.

Χώρια η λατρεία που έχει η τραγουδίστρια για τον Μπαμπίνο της, την οποία έχει επανειλημμένα δηλώσει.










Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

Κτηνωδία στο Ηράκλειο συγκλονίζει το Πανελλήνιο..

Posted: 14 Mar 2013 02:35 PM PDT







Ο ηλικιωμένος

που αποπλάνησε το ανήλικο κορίτσι στο σπίτι του, στο Ηράκλειο συνελήφθη
από αστυνομικούς - ''Βράζει'' η μητέρα του άτυχου παιδιού που κατέληξε
σε νοσοκομείο...





Ένας κάτοικος
Ηρακλείου, 63 χρόνων, συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης
Ασφαλείας για αποπλάνηση 7χρονης, έπειτα από καταγγελία της μητέρας του
κοριτσιού.



Σύμφωνα με όσα
ανακοινώθηκαν από την Αστυνομία, μετά την καταγγελία 42χρονης από την
Πολωνία, ο 63χρονος προσκάλεσε την ανήλικη κόρη της στο σπίτι του, για
να παίξει δήθεν με τον εγγονό του και ασέλγησε σε βάρος της.



Η ανήλικη
μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους, ενώ
παραγγέλθηκε και παιδοψυχιατρική εξέταση από κατάλληλο πραγματογνώμονα.



Ο συλληφθείς οδηγείται σήμερα στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.





Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

Το άγνωστο ειδύλλιο στο Master Chef- Διαβάστε ποιοι παίχτες τα έφτιαξαν

Posted: 14 Mar 2013 02:26 PM PDT








Οι φήμες θέλουν
δυο παίκτες του «Master Chef» να έχουν δημιουργήσει σχέση.

Ο Κωνσταντίνος Σαρρημαυρογένης μίλησε στο star για το «Master Chef» και την πικρία που του άφησε. Ο παίκτης σχολίασε αρνητικά τον Γιάννη Λουκάκο και είπε ότι τρεις μήνες δεν είχαν ανταλλάξει ούτε μια «καλημέρα». Ο Κωνσταντίνος Σαρρημαυρογένης αποκάλυψε και την αδυναμία που είχε ο κριτής στον συμπαίχτη του τον Μπάμπη. Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην άσχημη σχέση που είχε με τους υπόλοιπους παίχτες του ριάλιτι, οι οποίοι τον κατηγορούσαν. Τέλος, επιβεβαίωσε το ειδύλλιο που δημιουργήθηκε ανάμεσα στην Μαριάννα και τον Μπάμπη λέγοντας: «Ναι ισχύει ότι υπήρξε ειδύλλιο ανάμεσά τους. Μάλιστα είχα κατηγορηθεί πολλές φορές από την Μαριάννα, η οποία είχε το θράσος να κάνει ότι κάνει στο διπλανό κρεβάτι από μένα».




Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

Έφτιαξε κούκλες με σύνδρομο Down για την κόρη της

Posted: 14 Mar 2013 02:23 PM PDT







Συγκινεί μία
μητέρα η οποία δημιούργησε κούκλες εμπνευσμένες από την κόρη της που...

 πάσχει από Σύνδρομο Down.



H 49χρονη Connie Feda από το  Pittsburgh της Πενσυλβάνια, δεν ήθελε να
βλέπει άλλο στενοχωρημένη την κόρη της Hannah, η οποία όταν χάζευε
καταλόγους με παιχνίδια, έλεγε πως καμία κούκλα δεν μοιάζει με εκείνη.



Η μαμά της, όπως είναι φυσικό, προσπάθησε να σκεφτεί τι θα μπορούσε να
κάνει την μικρότερη της κόρη να βρει το χαμόγελό της. Έτσι σχεδίασε μια
μίνι version της Hannah.





Η 49χρονη όμως ήθελε να δώσει χαρά και σε άλλα παιδιά με σύνδρομο Dοwn
και έτσι μετέτρεψε σε full time δουλειά την ενασχόλησή της αυτή. Μάλιστα
οι Dolls For Downs όπως λέγονται θα κυκλοφορήσουν στην αγορά τον Μάιο.





«Όταν ρώτησα την Hannah ποιο είναι το αγαπημένο σημείο της κούκλας της
εκείνη απάντησε πως την αγαπά επειδή είναι όμορφη και επειδή είναι δικιά
της» εξομολογείται η Connie Feda.





Η 49χρονη στη σελίδα της στο Facebook κάνει γνωστό πως αποστολή της
είναι να "αναπαραστήσει τα παιδιά με σύνδρομο Down με τον πιο γλυκό
τρόπο".





Επίσης σε συνέντευξή της στη Huffington Post, η κυρία Feda τονίζει πώς
«Θέλω η Hannah όταν βλέπει μια κούκλα με σύνδρομο Down να βλέπει κάτι
όμορφο, γιατί αυτό βλέπω κι εγώ όταν την κοιτάζω…..»























Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

Η Τζένιφερ Καπριάτι έδειρε τον σύντροφό της

Posted: 14 Mar 2013 02:23 PM PDT

 Στο κρατητήριο βρέθηκε η διάσημη τενίστρια
Τζένιφερ Καπριάτι, αφού ξυλοφόρτωσε τον σύντροφό της μέσα σε ένα γυμναστήριο.
Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, το ζευγάρι τσακώθηκε και η Τζένιφερ Καπριάτι άρχισε να γρονθοκοπεί τον σύντροφό της Άιβαν Μπράναν. Εκείνος, έντρομος, έτρεξε προς τα αποδυτήρια και κάλεσε την Αστυνομία που εντόπισε την Καπριάτι λίγο αργότερα και την συνέλαβε.

Η Καπριάτι είχε γίνει διάσημη σε ηλικία μόλις 13 ετών, αλλά έχει αντιμετωπίσει κατά καιρούς προβλήματα...
Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

Τρόμος σε λεωφορείο των ΚΤΕΛ – Οι επιβάτες βγήκαν τρέχοντας!

Posted: 14 Mar 2013 02:20 PM PDT








Το λεωφορείο των
ΚΤΕΛ βρισκόταν στον Ελαιόνα όταν ξαφνικά οι επιβάτες άρχισαν να βλέπουν πέτρες να εκτοξεύονται και να σπάνε τα παράθυρα...

Ένας άνδρας φέρεται να είναι ο δράστης της επίθεσης με πέτρες σε λεωφορείο που εκτελούσε αστικό δρομολόγιο του ΚΤΕΛ Ηλείας, από τον Πύργο στον Ελαιώνα το βράδυ της Τετάρτης.

Ο δράστης πέταξε μια μεγάλη πέτρα σπάζοντας πλαϊνό τζάμι του λεωφορείου, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κάποιος από τους επιβάτες. Σύμφωνα με μαρτυρίες μια νεαρή γυναίκα καθόταν δίπλα στο συγκεκριμένο παράθυρο, όταν ένoιωσε την πέτρα να περνά ξυστά από το κεφάλι της.

Σύμφωνα με το ilialive.gr, άμεσα το λεωφορείο σταμάτησε και ενημερώθηκαν για το περιστατικό ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ Ηλείας και οι αστυνομικές αρχές. Λίγη ώρα αργότερα και αφού διαπιστώθηκε ότι το λεωφορείο μπορεί να συνεχίσει έστω και χωρίς επιβάτες το δρομολόγιο, επέστρεψε στον σταθμό του ΚΤΕΛ.





Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

Οι πιο ξεκαρδιστικές ελληνικές..."ταμπέλες"!! (pics)

Posted: 14 Mar 2013 02:00 PM PDT









Είναι απίστευτες,αστείες και φυσικά ελληνικές!
Δείτε τις "ταμπέλες" που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου:













































Πηγή:thestival.gr



Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

Αρνήθηκε την παπική λιμουζίνα ο Πάπας Φραγκίσκος

Posted: 14 Mar 2013 01:56 PM PDT






Ο πάπας Φραγκίσκος επιμένει στους απλούς τρόπους του και αρνήθηκε μετά την εκλογή του να χρησιμοποιήσει...
μια παπική λιμουζίνα, δήλωσε σήμερα ο αυστριακός καρδινάλιος Κρίστοφ Σένμπορν.

Αφού απευθύνθηκε χθες το βράδυ στους πιστούς που είχαν κατακλύσει την πλατεία του Αγίου Πέτρου, ο Φραγκίσκος δεν μπήκε στη Μερτσέντες που είχε σταλεί γι΄ αυτόν, αλλά επέστρεψε στην κατοικία του με λεωφορείο, μαζί με καρδινάλιους, δήλωσε ο Σένμπορν προς το αυστριακό πρακτορείο ειδήσεων APA. "Οι εργαζόμενοι (του Βατικανού) εντυπωσιάσθηκαν ιδιαίτερα", δήλωσε ο καρδινάλιος.

Ο νέος πάπας επέλεξε επίσης να μην φορέσει μια γούνινη κάπα από ερμίνα κατά την πρώτη εμφάνισή του ενώπιον των πιστών, πρόσθεσε ο Σένμπορν.
capital.gr





Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

Φαγητό μόνο στο... σπίτι λόγω κρίσης!

Posted: 14 Mar 2013 01:51 PM PDT






Ιδιαίτερα αποκαλυπτικά είναι τα αποτελέσματα έρευνας που διεξήγαγαν σε συνεργασία με την ΕΚΠΟΙΖΩ...
οι φοιτήτριες του τμήματος Οικιακής Οικονομίας και Οικολογίας του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου Α. Παναγοπούλου και Β. Σκάκκου.

Σύμφωνα με την έρευνα, με τίτλο «Διατροφή και Οικονομική κρίση», που δόθηκε στη δημοσιότητα με αφορμή τον εορτασμό της Ημέρας Καταναλωτή στις 15 Μαρτίου, το 93% των καταναλωτών έχει περιορίσει το φαγητό από έξω (π.χ. εστιατόρια, ταβέρνες).

Σύμφωνα με τα συμπεράσματα της έρευνας:

- To 55,1% του δείγματος είχε υποστεί μείωση των εισοδημάτων του.

- Το 44% απάντησε ότι το εισόδημά του δεν επαρκεί για την κάλυψη των καθημερινών διατροφικών του αναγκών.

- Βασικό κριτήριο για την επιλογή τροφίμου αλλά και για την επιλογή του καθημερινού γεύματος είναι το κόστος.

- Τα τρόφιμα που έχουν περιοριστεί λόγω διατροφικών συνηθειών αλλά και λόγω κόστους είναι το κρέας (63,7%), τα ψάρια (60,5%), τα γλυκά (51,2%) και το αλκοόλ (48,8%).

- Τα τρόφιμα που επιλέγονται για συχνότερη κατανάλωση, σε σχέση με το παρελθόν, είναι τα ρύζι/πατάτες (70,8%), τα όσπρια (70,8%), το ψωμί (50,2%) και τα λαχανικά (46,9%).

Στο μεταξύ από το πρόγραμμα ψυχολογικής υποστήριξης της ΕΚΠΟΙΖΩ προκύπτει, όπως ανέφερε σε συνέντευξη Τύπου η εθελόντρια στο πρόγραμμα Α. Λελέκη MBPsS Συμβουλευτική Ψυχολόγος-Οικογενειακή Θεραπεύτρια, εθελόντρια το «κύριο πρόβλημα των μετεχόντων ήταν η συναισθηματική φόρτιση: αισθάνονταν απομόνωση, αγωνία, απόγνωση, θυμό, ντροπή, ενώ αρκετοί είχαν αυτοκτονικούς ιδεασμούς. Ένα κοινό στοιχείο ήταν η αίσθηση επικείμενου κινδύνου εξ αιτίας των ξαφνικών αλλαγών που συνέβησαν στο βιοτικό τους επίπεδο.

Στις ομάδες συμβουλευτικής το πρόσωπο που μοιράζεται τα συναισθήματά του βρίσκει ένα ασφαλές πλαίσιο όπου ακούγεται, παίρνει αποδοχή, αισθάνεται κατανόηση, ζεστασιά και εμπιστοσύνη. Δυναμώνει μέσα από το μοίρασμα συναισθημάτων και εμπειριών, συνειδητοποιεί ότι δεν είναι ο μόνος με δυσκολίες, οπότε σε δεύτερο χρόνο έρχεται και η ανακούφιση από το σύμπτωμα».

newpost.gr






Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

Shaya: "Δεν τα είχα ποτέ με τον γιο της Αλεξίου!"

Posted: 14 Mar 2013 01:45 PM PDT







Καλεσμένη του Γιώργου Σατσίδη και της εκπομπής "Movies & Stars" του MTV βρέθηκε η αγαπημένη Shaya!
Άκρως αποκαλυπτική και με ανανεωμένο look, η γνωστή pop τραγουδίστρια αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στις φήμες που κυκλοφόρησαν το τελευταίο διάστημα, οι οποίες την ήθελαν να έχει σχέση με τον Μάνο Θεοφίλου, γιο της Χαρούλας Αλεξίου.


"Δε μ' αρέσει να διαφημίζω την προσωπική ζωή μου στα media. Δε μ' αρέσει και δε θέλω να ασχολείται ο κόσμος με αυτό και όχι με τη δουλειά μου. Όταν είναι να παντρευτώ δεν θα το κρύψω. Δεν έχω σχέση με τον μάνατζερ μου όπως έχει γραφτεί. Δε μ αρέσει να μπερδεύω τα προσωπικά με τη δουλειά μου. Ο Μάνος Θεοφίλου με προσέχει πολύ και είναι πολύ καλός μαζί μου αλλά δεν έχουμε σχέση." δηλώνει στην κάμερα του MTV η εκρηκτική Shaya, ενώ προσθέτει πως δεν έχει κάποια σχέση αυτό το διάστημα και πως της αρέσουν οι Έλληνες άντρες. 


http://tvnea.blogspot.gr/



Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

15 πράγματα που δεν γνωρίζατε για τον καφέ

Posted: 14 Mar 2013 01:41 PM PDT






Ο καφές αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι στην καθημερινότητα πολλών ανθρώπων
και καταναλώνεται με πάθος από το 90% και πλέον του πληθυσμού της Γης σε όλες τις μορφές και τα είδη του.

Πολλοί είναι αυτοί που νιώθουν εξάρτηση από τον καφέ....



κάποιοι δηλώνουν ότι δεν μπορούν να ξυπνήσουν χωρίς αυτόν και άλλοι ότι δεν αντέχουν αν δεν πιουν τουλάχιστον 2 με 3 φλιτζάνια την ημέρα.

Αλήθειες ή μύθοι, πολλά είναι αυτά που δεν γνωρίζουμε για το πλέον αγαπημένο ρόφημα ανά τον κόσμο!



1. Ο μύθος λέει πως κάποιοι βοσκοί από την Αιθιοπία ήταν οι πρώτοι που κατάλαβαν την επίδραση της καφεΐνης, όταν οι κατσίκες τους ξεκίνησαν να χορεύουν ασταμάτητα και να είναι υπερκινητικές αφού έφαγαν φύλλα καφεόδεντρου.

2. Ο καφές χρησιμοποιείται ως ρόφημα για περισσότερα από 700 χρόνια.

3. Αρχικά ο καφές τρωγόταν και δεν πινόταν. Αφρικανικές φυλές ανακάτευαν τους καρπούς των φυτών με λίπος για να δημιουργήσουν μπάλες ενέργειας.

4. Ο καφές θεωρείται ότι χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά από τους Άραβες και οι χριστιανοί τον ονόμασαν ποτό του Σατανά, επειδή είχε εφευρεθεί από τους μουσουλμάνους ως υποκατάστατο για το κρασί, το οποίο απαγορευόταν να πίνουν.

5. Όλος ο καφές του κόσμου παράγεται στη ζώνη ανάμεσα στον Τροπικό του Καρκίνου και στον Τροπικό του Αιγόκερω, με τη Βραζιλία να καταλαμβάνει την πρώτη θέση στην παγκόσμια παραγωγή και την Κολομβία τη δεύτερη. Η μόνη πολιτεία που παράγει καφέ στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι η Χαβάη.



6. Τα καφεόδεντρα μπορούν να φτάσουν τα 10 μέτρα, αλλά τα καλλιεργούν έτσι ώστε να φτάνουν μέχρι τα 3 μέτρα, για να είναι πιο εύκολο το μάζεμα των καρπών.

7. Καθημερινά παράγονται πάνω από 7 τόνοι καφέ.

8. Ο καφές είναι το δεύτερο παγκοσμίως ρόφημα σε κατανάλωση αμέσως μετά το νερό.

9. Η χώρα μας βρίσκεται στη 13η θέση στον κόσμο σε κατανάλωση καφέ. Κατά μέσο όρο καθένας από εμάς πίνει 1,6 φλιτζάνια καφέ την ημέρα και η συνολική ποσότητα φτάνει το 0,64% της παγκόσμιας παραγωγής ή τους 23.000 τόνους το χρόνο.

10. Οι χώρες με τους πιο φανατικούς του καφέ βρίσκονται στην Ευρώπη και είναι οι Φινλανδία, Ολλανδία, Νορβηγία, Δανία και Ισλανδία.



11. Το 70% του πληθυσμού που καταναλώνει καφέ προτιμάει την ποικιλία «Arabica», που είναι πιο ήπιος και αρωματικός. Το υπόλοιπο 30% προτιμάει την ποικιλία «Robusta» που είναι πιο πικρή αλλά έχει 50% περισσότερη καφεΐνη.

12. Το πρώτο καφενείο της Ευρώπης άνοιξε το 1683 στη Βενετία και ήταν τόπος συνάντησης για τους ανθρώπους της ανώτερης τάξης, ενώ ο βασιλιάς της Αγγλίας απαγόρευσε να ανοίξουν καφενεία στη Βρετανία ισχυριζόμενος πως εκεί συγκεντρώνονταν οι άνθρωποι για να συνωμοτήσουν εναντίον του.

13. Ο καφές κρατάει τον άνθρωπο ξύπνιο πολύ λιγότερο χρόνο από ό,τι συμβαίνει αν καταναλώσει ένα μήλο!

14. Δύο φλιτζάνια καφέ την ημέρα μπορεί να μειώσουν τον κίνδυνο εγκεφαλικού επεισοδίου.

15. Ο καφές προστατεύει από τον ήλιο και παράλληλα μειώνει τις βλάβες που προκαλεί στο δέρμα, αποτελώντας ένα από τα καλύτερα... ανηλιακά.

i-diadromi

Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

Διάσημοι ασχημόπαπα που μεταμορφώθηκαν σε κύκνους!

Posted: 14 Mar 2013 01:36 PM PDT








Λατρεύονται από γυναίκες και άντρες ως οι πιο όμορφοι άνθρωποι στον κόσμο. Πως όμως ήταν παλιότερα?....























































Πηγή:msn.gr



Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

5 σημάδια ότι σας σκέφτεται ο πρώην σας!

Posted: 14 Mar 2013 01:31 PM PDT





Nα γυρίσετε πίσω ή όχι;

Δεν χρειάζεται να σας το πούμε, αλλά όλοι γνωρίζετε ότι οι χωρισμοί είναι δύσκολοι και επίπονοι.

Ακόμα χειρότερα φυσικά, όταν ο ένας από τους δύο δεν έχει ξεπεράσει τον πρώην και ζει με την ελπίδα της επανασύνδεσης!

Η αλήθεια είναι ότι όταν δύο άνθρωποι έχουν υπάρξει ζευγάρι, πολύ δύσκολα ξεκόβεις εντελώς, εκτός αν ο χωρισμός έγινε κάτω από πολύ άσχημες συνθήκες.

Αν λοιπόν ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών που δεν μπορούν να ξεπεράσουν τον πρώην τους και κλαίνε ολιμερής κι ολονυχτίς για τη χαμένη τους αγάπη, παρακάτω σας έχουμε κάποια σημάδια ότι κι εκείνος σας σκέφτεται και δεν σας έχει διαγράψει εντελώς από τη ζωή του...

1. Συχνά τηλέφωνα: Τι κι αν έχετε χωρίσει; Τίποτα από τη συμπεριφορά και τις συνήθειές σας δεν το μαρτυρά αυτό. Εκεί που μιλούσατε στο τηλέφωνο 10 φορές την μέρα, τώρα μιλάτε 15! Σε τέτοιο σημείο μάλιστα, που αν χτυπήσει το κινητό και δεν ακούσετε τη φωνή του, απογοητεύεστε. Οk σας σκέφτεται, αλλά και τι μ' αυτό; Σας έχει προτείνει να είστε και πάλι μαζί; Σας έχει πει να βγείτε για ποτό; Χαλαρώστε κορίτσια και μην ενθουσιάζεστε. Έχετε σκεφτεί ότι ίσως να του λείπει η συντροφικότητα και απλά να σας χρησιμοποιεί μέχρι να βρει κάτι άλλο;

2. Κρατάει την προσωπική του ζωή μυστική: Δεν έχετε ιδέα αν υπάρχει κάποια άλλη στη ζωή του και όποτε τον βλέπετε είναι πάντα μόνος του. Υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα λοιπόν να μην φανερώνει κάτι προκειμένου να μην σας χάσει. Υπάρχει βέβαια και η πιθανότητα να σας σκέφτεται καθαρά και μόνο σαν άνθρωπο και απλά να μην θέλει να σας στενοχωρήσει. Βέβαια, ας μην αποκλείουμε και την πιθανότητα να μην έχει βρει κάτι μόνιμο.

3. Το προφίλ του στο facebook είναι γεμάτο... καψουροτράγουδα: Δεν μπορεί να σας το πει ευθέως και γι' αυτό το προσπαθεί εμμέσως πλην σαφώς να σας το δηλώσει. Ανεβάζει το τραγούδι σας ή άσματα δακρύβρεχτα που μιλάνε για χωρισμό. Είναι φως φανάρι ότι το παιδί πονάει και σας θέλει πίσω. Πριν όμως τρέξετε με αυταπάρνηση και γεμάτη έρωτα ξανά στην αγκαλιά του όμως, λάβετε σοβαρά υπόψη σας και τα ακούσματά του γενικότερα. Αν είναι κάθε βράδυ στα μπουζούκια, μάλλον δεν ανεβάζει τα τραγούδια για εσάς.

4. Ρωτάει για εσάς: Σίγουρα έχετε κοινούς γνωστούς και φίλους. Αν λοιπόν μια φορά την εβδομάδα, μπορεί και περισσότερες, έρχεται κάποιος και σας λέει ότι είχε την κουβέντα σας με τον πρώην, τότε μάλλον δεν σας έχει βγάλει εντελώς από το μυαλό του. Ωστόσο, κάνετε έναν κόπο να ρωτήσετε τι είδους κουβέντα είχαν. Διότι αν αυτή η κουβέντα περιελάμβανε βρισίδια και πάσης φύσεως κατάρες για το άτομό σας, τότε πιθανότατα απλά να σας μισεί!

5. Τον βλέπετε έξω συχνά: Στις 10 φορές που θα βγείτε για ποτό, τις 9 σίγουρα θα τον βρείτε μπροστά σας. Λογικό θα μας πείτε γιατί είχατε και τα ίδια στέκια, αλλά τόσες συμπτώσεις πια; Έχετε μήπως σκεφτεί ότι πολύ απλά σας παρακολουθεί; Το πώς δεν είναι και τόσο δύσκολο. Πλέον με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είμαστε σε θέση να ξέρουμε ανά πάσα ώρα και στιγμή που βρίσκεται ο καθένας είτε το θέλουμε είτε όχι.
Πηγή: queen.gr


Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

ΔΕΙΤΕ την αδελφή της Έλενας Παπαρίζου

Posted: 14 Mar 2013 01:25 PM PDT









Δείτε την και πείτε μας αν μοιάζουν...







































kokoria.gr




Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

Ένα κορίτσι και η χελώνα της τότε και τώρα...

Posted: 14 Mar 2013 01:21 PM PDT




Πριν από αρκετά χρόνια, ένα μικρό κορίτσι πήρε μια χελώνα ως δώρο για τα γενέθλια της...






και οι δυο τους παραμένουν αχώριστες από τότε. Τα χρόνια πέρασαν και το κορίτσι έγινε ολόκληρη γυναίκα. Ας δούμε λοιπόν πως είναι σήμερα οι δυο φίλες…











otherside.gr



Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

ΔΕΙΤΕ: Αυτές οι καμπύλες δεν είναι οφθαλμαπάτη...

Posted: 14 Mar 2013 01:16 PM PDT











Ζαλίζει και το στήθος και το παντελόνι της Coco


Ο Ice-T και η Coco μπορεί να είναι αρκετό καιρό χωριστά λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων τους αλλά φροντίζουν να αναπληρώνουν το χαμένο χρόνο.

Έτσι οι δύο τους γευμάτισαν μαζί χθες το μεσημέρι με την Coco να «κλέβει» την παράσταση για ακόμη μία φορά με τις στιλιστικές επιλογές.

Η πληθωρική Coco φόρεσε ένα ασπρόμαυρο στενό παντελόνι τύπου ψαροκόκαλο που το σχέδιό του... ζαλίζει. Το συνδύασε με ασορτί παπούτσια κι ένα μαύρο τοπ αρκετά νούμερο μικρότερό της με αποτέλεσμα να ξεχύνεται το στήθος της.
























Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

ΔΕΙΤΕ: Γιγάντιες μέδουσες στην Ιαπωνία

Posted: 14 Mar 2013 01:11 PM PDT







perierga.gr - Γιγάντιες μέδουσεςΠολλές αναφορές έχουν γίνει από ψαράδες της Ιαπωνίας για μεγάλα κοπάδια μεδουσών που προκαλούν ζημιές στα δίχτυα τους.



Τα νερά στην ανατολική πλευρά της χώρας έχουν καταληφθεί από πολυπληθή κοπάδια μεδουσών που ανήκουν στο είδος Nomura.


Οι μέδουσες του είδους είναι από τις μεγαλύτερες στον κόσμο, με διάμετρο που φτάνει τα 2 μέτρα και βάρος που μπορεί να ξεπεράσει τα 200 κιλά.



Σύμφωνα με τους ειδικούς, ένας από τους κύριους λόγους για την έντονη παρουσία του είδους τόσο κοντά στις ακτές είναι η μείωση του πληθυσμού των φυσικών θηρευτών τους, μεταξύ των οποίων και διάφορα είδη θαλάσσιων χελωνών.



















perierga.gr




Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου