Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Ενημέρωση απο tsekouratoi.gr

Ενημέρωση απο tsekouratoi.gr

Link to www.tsekouratoi.gr

Δείτε τον 22χρονο μιχάλη πως έγινε τούμπανο!

Posted: 27 Feb 2013 03:14 PM PST








Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

VIDEO: Γνωρίστε τον Έλληνα που μιλά 11 γλώσσες

Posted: 27 Feb 2013 03:10 PM PST


 Ο Άλεξ Ρόουλινγκς ανακηρύχτηκε ο φοιτητής που μιλάει τις περισσότερες γλώσσες στη Βρετανία...





Ο 20χρονος Άλεξ, που έχει μητέρα Ελληνίδα, σπουδάζει στο πανεπιστήμιο της Οξφόρδης. Το ταλέντο, που του χάρισε τον τίτλο του πιο γλωσσομαθή φοιτητή, δεν μπορεί να αμφισβητηθεί, αφού μιλάει 11 γλώσσες: Αγγλικά, Ελληνικά, Γερμανικά, Ισπανικά, Ρώσικα, Ολλανδικά, Αφρικανικά, Γαλλικά, Εβραϊκά, Καταλανικά και Ιταλικά.



Ο Άλεξ μίλησε στο BBC για το πάθος του με τις γλώσσες. Εκεί λέει ότι η αγαπημένη του γλώσσα είναι τα ελληνικά , καθώς «έχουν ιδιαίτερη συναισθηματική αξία» για τον ίδιο. Η μητέρα του μιλούσε ελληνικά όταν ήταν μικρός και θυμάται τις φορές που επισκέπτονταν την Ελλάδα για να δει τη γιαγιά και τον παππού του.




24wro
Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

ΔΕΙΤΕ: Το υψηλότερο γήπεδο τένις!

Posted: 27 Feb 2013 03:07 PM PST


 Δείτε το εσωτερικό του Burj Al Arab  Hotel Atlantis ,το μοναδικό ξενοδοχείο 7 αστέρων στον κόσμο...







Το ξενοδοχείο Burj Al Arab, βρίσκεται στο Ντουμπάι και αποτελεί το σήμα κατατεθέν της χώρας. Στην οροφή του ξενοδοχείου όμως, βρίσκεται ένα …γήπεδο τένις! Ίσως το υψηλότερο γήπεδο τένις στον κόσμο. Το γήπεδο, βρίσκεται 210 μέτρα πάνω από τη στάθμη της θάλασσας! Και μπορεί μέσα σε λίγα λεπτά να μεταμορφωθεί και σε ελικοδρόμιο.





Δείτε τις φωτογραφίες:













































































































24wro

Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

15 τρόποι για να... ξενερώσετε μία γυναίκα

Posted: 27 Feb 2013 02:59 PM PST


 Ε, εσύ εκεί, ο άντρας που αδειάζεις επάνω σου την aftershave κολώνια και βάζεις ακόμα ένα ουίσκι..
.




για να ηρεμήσεις τα νεύρα σου για το επερχόμενο ραντεβού. Σταμάτα!

Εάν θέλεις να εντυπωσιάσεις μία γυναίκα, είσαι ήδη έτοιμος να το καταφέρεις με δύο από τους χειρότερους τρόπους που υπάρχουν.

Διάβασε παρακάτω για να μάθεις ποια άλλα πράγματα θα την κάνουν να «ξενερώσει» και δεν θα έχεις την παραμικρή ευκαιρία για ένα δεύτερο ραντεβού.



1. Σώμα που μυρίζει άσχημα







Ο ιδρώτας μπορεί να είναι κάτι ανθρώπινο, αλλά το σαπούνι είναι κάτι θεϊκό. Όσο όμορφος ή έξυπνος κι αν είστε, εάν μυρίζετε άσχημα θα απωθήσετε οποιαδήποτε γυναίκα μακριά από την δυσωδία. Μην κοροϊδεύετε τον εαυτό σας πως το «άρωμα» που αναδύει από τους αδένες είναι κάτι «αντρικό».

Δεν είναι αντρικό, είναι απαίσιο και μπορεί να παρατείνει την παρθενιά σας για μία ολόκληρη ζωή.



2. Δόντια που λείπουν







Τα μάτια σας συναντούν εκείνης κατά μήκος στο γεμάτο κόσμο δωμάτιο. Τσεκάρει τα γαλάζια μάτια σας, το μαλλί αλά Ρόμπερτ Πάτινσον, τα ερωτικά ζυγωματικά σας… και τα μεγάλα μαύρα κενά εκεί που θα έπρεπε να έχετε δόντια. Εάν θέλετε να έχετε υψηλά ποσοστό επιτυχίας στα ραντεβού, προσπαθήστε να διατηρείτε τα δόντια σας καθαρά και αστραφτερά.

Ωστόσο, μην δοκιμάσετε τίποτα πέρα της ανθρώπινης λογικής. Τα χρυσά δόντια και το υπερβολικό λευκαντικό, διώχνουν μακριά τις γυναίκες. Ο Σάιμον Κάουελ μοιάζει λες και έχει πιει ένα τενεκέ από Dulux.



3. Βωμολοχίες







Από τον Κάουελ σ" έναν άλλον αυτοανακηρυγμένο ως τηλεοπτικό σεξ ίνδαλμα: ο Γκόρντον Ράμσεϊ. Ο Γκόρντον έχει αξιόλογο μαλλί και μπορεί να μαγειρέψει, αλλά τα καταστρέφει όλα με το να προσθέτει ένα «μπιπ» ανάμεσα σε κάθε λέξη.

Οι συνήθεις βρισιές του (F****, S*** κλπ.) είναι αποδεκτές για να δώσουν έμφαση ή για να τονίσουν ένα αστείο, αλλά ένα σωρό από «μπιπ» σε κάθε φράση είναι κάτι άσχημο και πολύ αντισεξουαλικό.



4. "Έ! Γκαρσόνι!







Οι γυναίκες έχουν πολύ άσχημη άποψη για τους άντρες που είναι αγενείς στους σερβιτόρους, ή στους οδηγούς ταξί, στους μπάρμεν, ή στον τύπο στο διπλανό τραπέζι, ή σε οποιοδήποτε ανθρώπινο ον.

Σημείωση: Εάν το ανθρώπινο ον σας δώσει την αφορμή, για παράδειγμα είναι αγενής στη συνοδό σας ή πήρε την τσάντα της, τότε είναι καθήκον σας να είστε πράγματι πολύ σκληρός μαζί του.



5. Υπερβολικό άρωμα





Μία προσεκτική δόση από ένα ακριβό άρωμα μπορεί να είναι κάτι πολύ sexy επάνω σ" ένα άντρα, όμως χρειάζεται προσοχή. Εάν είστε ποτισμένοι από αυτό, θα νομίσει πως προσπαθείτε να καλύψετε το κακό άρωμα του σώματός σας, ή μπορεί απλά να νοιώσει αναγούλα και να σηκωθεί να φύγει.



6. Κακοί τρόποι στο τραπέζι





Όταν η Μητέρα σας έλεγε να μην ρουφάτε τη σούπα σας, να μην μιλάτε με γεμάτο το στόμα ή να ρεύεστε τη μπύρα σας, σκεφτόταν μόνο το μέλλον σας και την προοπτική των ραντεβού σας.

Εάν θέλετε να μασάτε με το στόμα σας ανοιχτό, βγείτε ραντεβού με μία καμήλα.



7. Ατημέλητο στιλ





Το να εμφανίζεστε σ" ένα ραντεβού με ένα T-shirt που έχει το λεκέ από τη πίτα που φάγατε χθες, είναι ένας άλλος τρόπος για να πείτε στο ραντεβού σας:

«Δεν με ένοιαξε καν. Μπορώ να πάω σπίτι τώρα; Έχει αγώνα με βελάκια στην τηλεόραση».



8. Πολύ αλκοόλ







Αυτή η έξτρα μπύρα ή οι τρεις παραπάνω που πήρατε, μπορεί να καλμάρει τα νεύρα σας, αλλά δεν θα σας βοηθήσει να πέσετε στο κρεβάτι. Θα κοιμηθείτε σ" αυτό, αλλά για σεξ ξεχάστε το.



9. Κακή ανάσα







Καημένοι μας, με την ουλίτιδά σας, την φοβία σας να πιάσετε βούρτσα και την αδυναμία σας στα κρεμμύδια. Ζητήστε βοήθεια ή παρατήστε τα ραντεβού.



10. Απαντώντας στο κινητό σας







Ήπιατε λοιπόν ένα ποτό, συζητήσατε και τώρα απολαμβάνετε ένα ρομαντικό δείπνο και όλα πηγαίνουν τέλεια, μέχρι που χτυπάει το τηλέφωνό σας και το απαντάτε. Μα τι σας έπιασε; Η αγένειά σας σας κόστισε πολύ ακριβά, αγαπητέ μου.



11. Πειράζοντάς την







Μην βγάλετε από μέσα σας το πειραχτήρι της παιδικής χαράς, γελώντας ή φυσώντας δυνατά και λέγοντας πράγματα «Α, είσαι μία από εκείνες που διαβάζουν τα κουτσομπολίστικα περιοδικά».

Μπορεί να νομίζετε πως το πείραγμά σας είναι περίπου sexy, αλλά θα αισθανθεί προσβεβλημένη και θα σας αφήσει πολύ γρήγορα. Να είστε ευγενικοί.



12. «Αέρια»







Το άρωμα του σώματος θα είναι δικό σας για πάντα (ή τουλάχιστον μέχρι το επόμενο ντους), αλλά τα «αέρια» διαρκούν μόνο ένα λεπτό, γι" αυτό και δεν μπήκε στο Top10.

Ανεξάρτητα από αυτό, όταν έχετε τα πλέον δυσάρεστα «αέρια», αυτά μπορούν να καταστρέψουν την ελπίδα να κερδίσετε μία κοπέλα, ειδικα εάν αρχίστε να κουνάτε τα χέρια σας και να φωνάζετε δυνατά «κάτι μυρίζει;»



13. «Ας τα μοιραστούμε»







Μπορεί να ζούμε το 2010, όμως εάν θέλετε να εντυπωσιάσετε μία γυναίκα στο πρώτο ραντεβού, προσφερθείτε να της κάνετε το τραπέζι. Εάν της ζητήστε να το μοιραστείτε, βασικά της λέτε πως δεν σας αρέσει.

Πληρώστε τώρα και αφήστε την να το κάνει εκείνη την άλλη φορά.



14. Τάσεις παρακολούθησης







«Λοιπόν, έψαξα το όνομά σου στο Google και…». Ναι, είναι αυτή ενώ φεύγει τρέχοντας μακριά.



15. Κάνοντας φιγούρα







Ο τρόπος για να κερδίσετε την καρδιά μίας γυναίκας είναι να την κάνετε να αισθανθεί υπέροχα για τον εαυτό της, και όχι να της «κοπανάτε» για τη καινούργια σας Alfa Romeo ή για το σπίτι του πατέρα σας στην Ιταλία, ή για το bonus που πήρατε τα Χριστούγεννα που έκανε όλους τους φίλους σας να ζηλέψουν.

Θα αισθανθεί «λίγη» και εσείς θα φανείτε σαν ένας ηλίθιος.
24wro
Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

Λιώνει κάτω από τον ήλιο η Rihanna

Posted: 27 Feb 2013 02:55 PM PST


 Δύσκολη η ζωή για την τραγουδίστρια..
.






Στη Χαβάη κάνει διακοπές η Rihanna και όλη την ώρα είναι πισίνα, θάλασσα και ηλιοθεραπεία.



Η τραγουδίστρια είναι μόνη της αφού ο Chris Brown δεν είναι μαζί της.



Η RiRi έκατσε αρκετές ώρες στον ήλιο και χαλάρωνε μακριά από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις ενώ φρόντισε να μην χάσει ούτε μία αχτίδα ήλιου για να πετύχει ένα ομοιόμορφο μαύρισμα.



Ενίοτε μιλούσε και στο τηλέφωνο για να κανονίσει κάποιες εκκρεμότητες και στη συνέχεια επέστρεφε στην ηλιοθεραπεία της.













newsbeast.gr

Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

Ε. ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ: Όταν το photoshop κάνει θαύματα!

Posted: 27 Feb 2013 02:44 PM PST


 Τη συγκεκριμένη φωτογραφία ανέβασε η ίδια η τραγουδίστρια στο twitter προκειμένου να αναγγείλει την εμφάνιση της..
.




σε συναυλία στο ΟΑΚΑ όμως.... δεν μοιάζει ακριβώς με την "τσουπωτή" Έλενα που όλοι γνωρίζουμε.



Οι ειδικοί έχουν "κόψει" από την Παπαρίζου όλα τα περιττά κιλά που έχει πάνω της, αλλά και μερικά χρόνια για να δείχνει πιο νέα από ποτέ! Δείτε, λοιπόν, την 20άρα και "fit" Έλενα και πιστέψτε ότι είναι η ίδια...




24wro
Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

ΔΕΙΤΕ: Γυναίκες πεζοναύτες...

Posted: 27 Feb 2013 02:37 PM PST


 Γυναίκες πεζοναύτες... [PICS]Γυναίκες πεζοναύτες που εκπαιδεύονται σκληρά στην Αμερική.
..






























































































































pineza.gr

Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

Δείτε τι λένε τα ζώδια για την Πέμπτη 28/2!

Posted: 27 Feb 2013 02:32 PM PST






Τα Ζώδια Σήμερα 28 Φεβρουαρίου 2013






Κριός


21/3-20/4


Η σημερινή μέρα, αν είσαι Κριός, φέρνει για εσένα κάποιες εχθρικές καταστάσεις και ένα παρασκήνιο, που θα σε στενοχωρήσει ιδιαίτερα και μπορεί να ανατρέψει ακόμα και τα σχέδιά σου. Η αρνητική επιρροή του ανάδρομου Ερμή στους Ιχθείς παίζει σημαντικό ρόλο, γι' αυτό μη βιάζεις τις καταστάσεις, επιδιώκοντας γρηγορότερα αποτελέσματα, και μην αφήσεις το άγχος να καταβάλει τη διάθεση, αλλά και την εξωτερική σου εμφάνιση. Αν αφήσεις τα πράγματα να εξελιχθούν από μόνα τους, θα δεις ότι στην πορεία όλα θα πάνε καλά.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Κριέ, τα πράγματα θα είναι σε στάσιμη κατάσταση και αυτό σου δημιουργεί εκνευρισμό. Πάρε κάποιες πρωτοβουλίες για να πλησιάσεις το σύντροφό σου και μην τα περιμένεις όλα από τη δική του πλευρά. Αν ακόμη περιμένεις την καινούργια γνωριμία να έρθει στη ζωή σου, είναι καλό να ασχοληθείς με μια κοινωνική δραστηριότητα που να σε ευχαριστεί. Ίσως έτσι να συναντήσεις καινούργιους, ανθρώπους με ίδια ενδιαφέροντα και ανησυχίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αγαπητέ Κριέ, η σημερινή μέρα φέρνει στη δουλειά σου πολλές και σημαντικές εξελίξεις και μπορεί η καριέρα σου να πάρει το δρόμο που θέλεις. Ακόμα και τα οικονομικά σου βελτιώνονται και η καθημερινότητά σου αρχίζει να αλλάζει προς το καλύτερο.





Ταύρος


21/4-20/5


Η σημερινή Πέμπτη φέρνει ασυνεννοησία και παρεξηγήσεις, φίλε Ταύρε, με την Αφροδίτη να πραγματοποιεί αρνητική όψη με Ποσειδώνα και να σε επηρεάζει αρνητικά. Προσπάθησε να μην κάνεις υπερβολές ή βιαστικές κινήσεις. Μην επενδύσεις τίποτα σε οικονομικό επίπεδο και μην ξοδέψεις περισσότερα χρήματα από αυτά που μπορείς. Αντίθετα, είναι μια καλή μέρα για δημόσιες σχέσεις και κοινωνικές επαφές, που θα σε βοηθήσουν στα σχέδιά σου.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ταύρος, σήμερα είναι πολύ πιθανόν κάποια κουβέντα που θα σου κάνει ο σύντροφός σου σχετικά με αυτά που αισθάνεται, να σε ανησυχήσει και να σε προβληματίσει. Πάρε το χρόνο σου για να σκεφτείς όσα σου λέει και μην βιαστείς να εκφράσεις όσα σκέφτεσαι, γιατί μπορεί να είναι επιπόλαιες σκέψεις της στιγμής και να μην έχουν σημασία. Αν πάλι είσαι μόνος, ασχολήσου περισσότερο με την εξωτερική σου εμφάνιση και γενικά με τον εαυτό σου, αν θέλεις να σε προσέξουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, χρειάζεται μεγάλη προσοχή για να αποφύγεις εντάσεις στις σχέσεις με τους συνεργάτες σου. Καλύτερα να μην πάρεις θέση και να φανείς ψύχραιμος σε μια τέτοια κατάσταση. Στα οικονομικά σου, έχεις βγει ήδη εκτός προϋπολογισμού, οπότε φρόντισε να μην κάνεις καθόλου αγορές και περιττά έξοδα.




Δίδυμοι
21/5-21/6

Σήμερα, φίλε Δίδυμε, η αρνητική όψη που πραγματοποιεί η Αφροδίτη με Ποσειδώνα (και οι δύο πλανήτες από τους Ιχθείς) ξεσκεπάζει μυστικές επαφές, αλλά και κάποιες παρασκηνιακές δραστηριότητες που έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα στη ζωή σου και οι οποίες θα σε αναστατώσουν. Καλό είναι να μην μείνεις στις εξελίξεις των τελευταίων ημερών, που σου δημιούργησαν αρνητικά συναισθήματα, αλλά να βάλεις μπροστά για πιο ευχάριστα πράγματα στη ζωή σου. Μην αφήνεις κάποιες συγκυρίες να σου χαλάνε τη διάθεση.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Δίδυμε, η νευρικότητα που έχεις συνεχίζει να δυσχεραίνει το κλίμα στη σχέση σου και σε απομακρύνει ακόμα περισσότερο από το σύντροφό σου. Είναι καιρός να κάνεις κάτι για να καλύψεις αυτό το χάσμα. Αν δεν είσαι σε σχέση, μάλλον πρέπει να αλλάξεις νοοτροπία και να γίνεις πιο θετικός και ανοιχτός σε νέες γνωριμίες, για να δεις την αισθηματική σου ζωή να αλλάζει προς το καλύτερο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Δίδυμος, στη δουλειά σου η σημερινή ημέρα απαιτεί προσεκτικό χειρισμό σε διάφορα ζητήματα, καθώς θέματα που ήταν σε εκκρεμότητα, έρχονται ξανά στην επιφάνεια. Μην αγνοείς την πραγματικότητα, αλλά κάνε κινήσεις για να τη βελτιώσεις. Τα οικονομικά σου αρχίζουν σιγά-σιγά να πηγαίνουν καλύτερα. Έχεις πολλές υποχρεώσεις, που δεν θα πρέπει να αναβάλλεις και πρέπει να τις τακτοποιήσεις το συντομότερο.





Καρκίνος
22/6-22/7

Η σημερινή Πέμπτη, φίλε Καρκίνε, είναι πραγματικά δύσκολη για εσένα, καθώς η αρνητική όψη που πραγματοποιεί η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς, σε βάζει στη διαδικασία να πάρεις αποφάσεις ή ξεκάθαρες θέσεις σε ζητήματα που αφορούν στα μελλοντικά σου σχέδια. Πρέπει να σκεφτείς πολύ καλά τα λόγια σου, για να αποφύγεις, όσο γίνεται, συγκρούσεις και αντιδράσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Καρκίνε, ο σύντροφός σου σήμερα θα σε κάνει να νιώσεις όμορφα και ήρεμα μέσα στη σχέση σου, γεγονός που θα σε ικανοποιήσει και θα διώξει κάποιες αμφιβολίες, που υπάρχουν στο κεφάλι σου. Αν ακόμη προσπαθείς να διώξεις τη μοναξιά από τη ζωή σου, πρέπει να αξιοποιήσεις τον ελεύθερο χρόνο σου, για να ξαναδείς παλιούς φίλους ή να ασχοληθείς με κάποια δραστηριότητα, που θα σε βοηθήσει να κάνεις νέες γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου, αν είσαι Καρκίνος, θα έχεις αρκετό φόρτο υποχρεώσεων και πολλά νεύρα, που θα σε αποσυντονίσουν. Βάλε έναν καλό προγραμματισμό και μην αμελείς συνεχώς τα θέματα που σου δημιουργούν έντονο άγχος. Καλύτερα να ασχοληθείς άμεσα και αποτελεσματικά με όλα όσα σε προβληματίζουν και να μην τα αφήνεις σε εκκρεμότητα, γιατί θα τα βρίσκεις συνεχώς μπροστά σου. Στα οικονομικά σου τα πράγματα είναι δύσκολα, οπότε φρόντισε να μην κάνεις σπατάλες.





Λέων
23/7-23/8


Σήμερα θα πρέπει να στηριχθείς στις δικές σου δυνάμεις, φίλε Λέων, και να μην περιμένεις από τους άλλους να λύσουν τα προβλήματά σου, ούτε να σε απαλλάξουν από τις έννοιες σου. Η Σελήνη που κινείται στο ζώδιο του Ζυγού, σε επηρεάζει θετικά και είναι πολύ πιθανό να κάνεις μία ενδιαφέρουσα κουβέντα σχετικά με οικονομικά θέματα ή μία αξιόλογη γνωριμία, που θα σε βοηθήσει στα σχέδιά σου.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Λέων, είναι πολύ πιθανόν σήμερα να ακούσεις λόγια από το ταίρι σου, που θα σε εξοργίσουν. Φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου για να μη δημιουργηθούν εντάσεις και ρήξεις μεταξύ σας. Αν ακόμη σε βασανίζει η μοναξιά, σήμερα μπορείς να αφήσεις ελεύθερη τη γοητεία σου, για να φλερτάρεις και να περάσεις όμορφα με άτομα που σε ενδιαφέρουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Λέων, οι προτάσεις που θα σου γίνουν στη δουλειά σου θα είναι ευνοϊκές και πολύ πιθανό να βελτιωθούν και οι συνθήκες της. Μην πάρεις όμως αποφάσεις, αν δεν τις έχεις μελετήσει καλά από πριν. Παράλληλα, τα οικονομικά σου αρχίζουν να βελτιώνονται. Αν ακολουθήσεις ένα σωστό πρόγραμμα για να τα σταθεροποιήσεις, αλλά και για να μπορέσεις να καλύψεις τις υποχρεώσεις σου, θα νιώσεις σύντομα πολύ καλύτερα.





Παρθένος
24/8-22/9

Αν είσαι Παρθένος, σήμερα που η Αφροδίτη πραγματοποιεί αρνητική όψη με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός, να αξιολογήσεις τα υπέρ και τα κατά σε κάποιες εκκρεμείς υποθέσεις που σε απασχολούν και φυσικά, να κινηθείς με τη δέουσα υπομονή. Φρόντισε οι κινήσεις σου να είναι μετρημένες και να μην ανακατεύεσαι σε παρασκηνιακές καταστάσεις που δεν σε αφορούν, γιατί μόνο επιπλέον μπλεξίματα θα σου φέρουν.

Αισθηματικές προβλέψεις

Φίλε Παρθένε, στη σχέση σου αρχίζουν να δημιουργούνται ξεκάθαρες καταστάσεις και από εδώ και πέρα, θα μπορείς χωρίς προβληματισμούς να χαράξεις την πορεία που επιθυμείς, για το κοινό σας μέλλον. Αν είσαι μόνος, μην αφήνεις κάποιες ευκαιρίες που μπορεί να σου παρουσιάζονται να περνάνε ανεκμετάλλευτες, μόνο και μόνο επειδή δεν είσαι σίγουρος. Θα πρέπει να δώσεις λίγο περισσότερη σημασία σε κάποια άτομα και αν δεν σου κάνουν, μπορείς απλώς να φύγεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου, αγαπητέ Παρθένε, είναι περίοδος για συζητήσεις και σχέδια που αφορούν στο παρελθόν, αλλά και για τακτοποίηση υποθέσεων που ήταν σε στασιμότητα μέχρι τώρα. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να έχουν κάποια βελτίωση και θα μπορέσεις να καλύψεις ορισμένες υποχρεώσεις, που σε προβληματίζουν.




Ζυγός
23/9-22/10

Σήμερα, φίλε Ζυγέ, δεν πρέπει να αφήσεις καταστάσεις του παρελθόντος να σταθούν εμπόδιο στην εξέλιξη και στα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου. Ωστόσο, καλό είναι να μην προσπαθήσεις να λύσεις μονομιάς όλα τα ζητήματα και μάλιστα μόνος σου, χωρίς να ζητήσεις και τη βοήθεια κάποιων δικών σου ατόμων, που μπορούν να βοηθήσουν. Είναι μια καλή μέρα για να διορθώσεις κάποιες παρεξηγήσεις και γενικά, να εκμεταλλευτείς τις θετικές επιρροές που σου φέρνει η θέση της Σελήνης στο ζώδιό σου, για να πάνε τα πράγματα εκεί που θέλεις.

Αισθηματικές προβλέψεις

Αν είσαι ένας δεσμευμένος Ζυγός, η ατμόσφαιρα στη σχέση σου είναι πολύ καλή και οι πλανήτες σου επιφυλάσσουν ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σου, που θα σε ξαφνιάσουν. Κι αν ζεις ακόμη στη μοναξιά, είναι πολύ πιθανό να λάβεις μια ευχάριστη είδηση, που αφορά στο άτομο που σε ενδιαφέρει, και όλα να αλλάξουν προς το καλύτερο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου σήμερα θα επικρατήσει ένα κλίμα ανασφάλειας, αγαπητέ Ζυγέ, αλλά πραγματικά δεν χρειάζεται να προβληματίζεσαι, γιατί με την εργατικότητα που σε χαρακτηρίζει, θα μπορέσεις να πετύχεις όσα θέλεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση και πρέπει να αναζητήσεις νέες πηγές εσόδων. Όπως καταλαβαίνεις, δεν είναι καιρός για σπατάλες.





Σκορπιός
23/10-22/11

Αν είσαι Σκορπιός, η σημερινή ημέρα είναι πολύ εποικοδομητική, ειδικά σε ό,τι αφορά σε σχέδια του παρελθόντος. Ωστόσο, θα σε απασχολήσουν και κάποιες εκκρεμότητες με άτομα της οικογένειάς σου, που έχουν μείνει πίσω. Περιόρισε όσο μπορείς το άγχος και την ένταση, γιατί αλλιώς δεν θα μπορέσεις να βάλεις τα θέματά σου σε μια σειρά. Αν θέλεις να κάνεις κάποιες αλλαγές, άφησε τις για αργότερα, γιατί η αρνητική όψη της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, ίσως σε παραπλανήσει και πάρεις κάποιες λανθασμένες αποφάσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, φίλε Σκορπιέ, μπορείς θα περάσεις ακόμη καλύτερα, αν πρώτα ξεκαθαρίσεις κάποια θέματα που σε απομακρύνουν από το ταίρι σου. Κι αν ακόμη δεν έχει έρθει το άτομο που θα σε ξεσηκώσει ερωτικά, σήμερα η αισθηματική σου ζωή μπορεί να αλλάξει πορεία και να δεχτείς μία πρόσκληση από άτομο του παρελθόντος, που έχεις ανεξόφλητους λογαριασμούς μαζί του. Πρόσεξε τι θα κάνεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αγαπητέ Σκορπιέ, στα επαγγελματικά σου είναι μια καλή μέρα για να δρομολογήσεις τις μισοτελειωμένες υποθέσεις, που σε απασχολούν. Στα οικονομικά σου χρειάζεται μεγάλη προσοχή, γιατί μπορεί να παρασυρθείς σε έξοδα και αγορές, που δεν έχεις υπολογίσει.




Τοξότης
23/11-21/12

Η σημερινή Πέμπτη, φίλε Τοξότη, έχει πολλές υποχρεώσεις και δεν θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις εύκολα σε όλα. Γι' αυτό φρόντισε να προγραμματιστείς και να μην αγχώνεσαι, γιατί αλλιώς δεν θα αποφύγεις τις λανθασμένες εκτιμήσεις. Καλό είναι να αποφύγεις τους ανθρώπους που δεν εμπιστεύεσαι απόλυτα, γιατί μπορεί να σε αποπροσανατολίσουν από τους στόχους σου. Να γνωρίζεις ότι η όψη που πραγματοποιεί σήμερα η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα κρύβει ιδιαίτερα επικίνδυνες παγίδες, που πρέπει να σε κρατούν σε εγρήγορση.

Αισθηματικές προβλέψεις

Αν είσαι Τοξότης, η σχέση σου σε ικανοποιεί σήμερα στο μέγιστο βαθμό και νιώθεις πολύ όμορφα με το σύντροφό σου. Μπορείς να δημιουργήσεις τις κατάλληλες προϋποθέσεις, για να κάνετε μαζί όνειρα για το κοινό σας μέλλον. Αν ακόμη βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, μπορείς να κάνεις κινήσεις για να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει και να του εκδηλώσεις τα αισθήματά σου. Η ανταπόκρισή του θα σε χαροποιήσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου, φίλε Τοξότη, θα χρειαστεί να κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις, για να μπορέσεις να τακτοποιήσεις θέματα που κρατούν πίσω τα σχέδιά σου. Κάνε συζητήσεις με τους συναδέλφους σου, για να βρεις τις πιο συμφέρουσες λύσεις στα διάφορα προβλήματα. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να κάνεις ένα σωστό προγραμματισμό, γιατί μπορεί να βγεις εύκολα εκτός προϋπολογισμού.





Αιγόκερως
22/12-19/1

Αρκετή ψυχραιμία και υπομονή θα σου χρειαστεί σήμερα αν είσαι Αιγόκερως, για να αντιμετωπίσεις οικογενειακές και φιλικές καταστάσεις, που φέρνει στην επιφάνεια η αρνητική όψη της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα και μάλιστα με έναν κάπως επιθετικό τρόπο. Γενικά, θα βρεθείς μπροστά σε προβληματικά ζητήματα και θα χρειαστεί ίσως να αλλάξεις κάποιες παγιωμένες πεποιθήσεις, προκειμένου να έρθεις κοντά στα άτομα που αγαπάς. Να θυμάσαι ότι δεν χρειάζεται να τραβάς τα πράγματα στα άκρα, ειδικά σήμερα.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου μπορείς να περάσεις υπέροχα στη σχέση σου, αγαπητέ Αιγόκερε, αρκεί να ηρεμήσεις λίγο από τις ανασφάλειες σου και να φροντίσεις να εξωτερικεύσεις τον ερωτισμό σου. Αν ακόμη έχεις παρέα τη μοναξιά, ασχολήσου με μια δραστηριότητα ή ένα χόμπι που θα σε βοηθήσει να γνωρίσεις νέους ανθρώπους και ασχολήσου με τον εαυτό σου, χωρίς να σε παίρνει από κάτω

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου φρόντισε να περιορίσεις τον παρορμητισμό που σε διακρίνει, φίλε Αιγόκερε, γιατί υπάρχουν θέματα που πρέπει να τα λύσεις με πολύ σκέψη και χωρίς βιαστικές κινήσεις. Οι υποχρεώσεις σου είναι πάρα πολλές, όπως και τα έξοδα. Να ξέρεις όμως ότι ξεκινάει μια περίοδος, που τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν.





Υδροχόος
20/1-19/2

Η σημερινή Πέμπτη θα έχει αρκετή ένταση, αγαπητέ Υδροχόε, κυρίως για ζητήματα που θεωρείς ότι έχουν πέσει σε τέλμα και δεν προχωράνε με τίποτα. Προσπάθησε να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, γιατί κάποιοι από το κοντινό σου περιβάλλον θα προσπαθήσουν να σου βάλουν εμπόδια και να φέρουν καθυστερήσεις στα σχέδιά σου.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Υδροχόος, σήμερα η σχέση σου θα κινηθεί σε καλά επίπεδα, αρκεί να αποφύγεις συζητήσεις, που αφορούν οικογενειακά ή οικονομικά θέματα. Αν ακόμη ψάχνεσαι, πρέπει να κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις και να μην επαναπαύεσαι, αν θέλεις να δεις τις καταστάσεις να αλλάζουν στην αισθηματική σου ζωή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου, φίλε Υδροχόε, σήμερα καλό είναι να μην προσπαθήσεις να δώσεις λύσεις σε όποιες διαφορές έχεις με τους συνεργάτες σου και γενικά, μην τραβήξεις τις καταστάσεις στα άκρα, γιατί το πλανητικό σκηνικό θα προκαλέσει εκνευρισμό και ένταση στις επαφές σου. Στα οικονομικά σου πρέπει να είσαι περισσότερο προγραμματισμένος, γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα, που οφείλονται περισσότερο στα νεύρα σου και στην κακή σου διάθεση.






Ιχθείς
20/2,20/3

Καλό είναι σήμερα να μην πιέζεσαι και να μη φορτώνεσαι, φίλε Ιχθύ, με περισσότερες ευθύνες από αυτές που μπορείς να αντέξεις, γιατί υπάρχουν ένα σωρό εκκρεμότητες που δεν έχεις ακόμα τακτοποιήσει. Βάλε κάποιο πρόγραμμα και μην ανησυχείς ότι δεν προλαβαίνεις. Έχεις πολλές δυνατότητες και, αν τις αξιοποιήσεις, θα καταφέρεις να πετύχεις τους στόχους που έχεις θέσει.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα η σχέση σου θα σε απασχολήσει και μπορεί να νιώσεις απογοητευμένος, από κάποια λόγια του συντρόφου σου. Μη διστάσεις να του μιλήσεις και να εκφράσεις τα παράπονά σου, απέναντι σε οποιαδήποτε στάση σου φαίνεται παράλογη. Αν ακόμη σε βασανίζει η μοναξιά σου, σήμερα είναι πολύ πιθανό κάποιο άτομο να εισβάλλει στη ζωή σου και να αλλάξει τη διάθεσή σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν ανήκεις στους Ιχθείς, στη δουλειά σου μπορείς να τα πας πολύ καλά, παρόλο που το άγχος που έχεις είναι αρκετό. Απλώς απόφυγε τις σημαντικές αποφάσεις ή αλλαγές σε σχέδια, γιατί η ημέρα δεν σε ευνοεί λόγω των επιρροών που δέχεσαι από την αρνητική όψη της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα (και οι δύο πλανήτες από το ζώδιό σου), η οποία επηρεάζει αρνητικά την κρίση σου. Αλλά και στα οικονομικά σου, πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση, πρέπει να την σκεφτείς πάρα πολύ καλά.
Πηγή: myastro.gr


Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

ΔΕΙΤΕ: Η σέξι σωσίας της Φαίης Σκορδά!

Posted: 27 Feb 2013 02:24 PM PST


 Πόσο μάλλον όταν έχει έναν ακόμη άσσο στο μανίκι...









Το κρυφό ατού της ξανθιάς που μοιάζει με την παρουσιάστρια του Mega είναι ο σύντροφός της αφού όλα δείχνουν ότι αυτός δεν είναι άλλος από τον Τόνυ Μαυρίδη!





Δείτε και μόνοι σας...
















24wro
Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

ΔΕΙΤΕ: Παντρεμένοι 82 χρόνια και συνεχίζουν!

Posted: 27 Feb 2013 02:20 PM PST






Κλέφτηκαν το 1931..
.



Η επικοινωνία είναι το μυστικό ενός πιο ευτυχισμένου και... μακροχρόνιου γάμου. Αυτή τουλάχιστον είναι η συμβουλή που δίνει το μακροβιότερο ζευγάρι στις Ηνωμένες Πολιτείες.



Ο Jessie και η Lonnie Mabrey είναι παντρεμένοι 82 χρόνια. Στις 11 Αυγούστου του 1931 «κλέφτηκαν» και παντρεύτηκαν στο Κεντάκι των ΗΠΑ.



Έχοντας συμπληρώσει περισσότερες από οκτώ δεκαετίες κοινής ζωής, και οι δύο δηλώνουν ότι εξακολουθούν να περνούν χρόνο μαζί.



«Το κλειδί είναι να αγαπά ο ένας τον άλλο», λέει ο Lonnie. Και προσθέτει: «Απολαμβάνουμε ο ένας τον άλλον. Αυτό είναι ευτυχία».














pinnokio.gr



Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

VIDEO: Τοιχογραφία από 85.794 κύβους του Ρούμπικ

Posted: 27 Feb 2013 02:10 PM PST







Άξιζε τον κόπο για μια θέση στο βιβλίο ρεκόρ Γκίνες...


Η ομάδα του Cube Works Studio με έδρα τον Καναδά χρησιμοποίησε 85,794 κύβους Ρούμπικ για να σχηματίσουν μια τοιχογραφία ύψους 3,9 μέτρων και πλάτους 67 μέτρων με το πανόραμα της πόλης Macau στην Κίνα!



Αυτή η προσπάθειά τους χάρισε μια θέση στο βιβλίο ρεκόρ Γκίνες για το μεγαλύτερο μωσαϊκό με τους περισσότερους κύβους του Ρούμπικ.





































newsbeast.gr



Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

VIDEO: Δείτε πώς είναι να βλέπεις τους αριθμούς με διαφορετικά χρώματα!

Posted: 27 Feb 2013 02:04 PM PST






Πριν από μερικές εβδομάδες είχαμε παρακολουθήσει ένα πολύ ενδιαφέρον video..
.

σχετικά με το πως αντιλαμβάνεται τα χρώματα ένας τυφλός άνθρωπος, αλλά αυτή τη φορά εντυπωσιαστήκαμε από κάτι εξίσου σχετικό με τα χρώματα από την περιγραφή της Alex που πάσχει από συναισθησία, μια νευρολογική πάθηση κατά την οποία γίνεται ανάμειξη των αισθήσεων (π.χ. "βλέπω" τους ήχους, "ακούω" τις οσμές κλπ.). Στο παρακάτω video, η Alex επιχειρεί να αμας εξηγήσει πως συνδυάζει αυτόματα τους αριθμούς με ξεχωριστά χρώματα:





endiaferonta.com



Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

ΔΕΙΤΕ: Τι μπορεί να συμβεί σε έναν αναρριχητή σε πάγο...

Posted: 27 Feb 2013 02:02 PM PST






Γι' αυτό ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ σε όλους όσοι ασχολούνται με αυτό το επικίνδυνο σπορ...






Δείτε...










24wro
Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

ΔΕΙΤΕ: Φωτογραφίζει το κενό από ύψος 300 μέτρων!

Posted: 27 Feb 2013 01:54 PM PST






Ναυτία προκαλούν οι λήψεις του...


Έχει σκαρφαλώσει στους υψηλότερους ουρανοξύστες της Μόσχας. Όχι μόνο για να απολαύσει τη θέα αλλά και για να την απαθανατίσει.



Ο φωτογράφος Alexander Remnev είναι πραγματικά ατρόμητος, καθώς ενώ άλλοι θα ένιωθαν ναυτία κοιτώντας στο κενό αυτός βρίσκει το κουράγιο να στέκεται στην άκρη των κτιρίων σε ύψος 300 μέτρων από τη γη και να το φωτογραφίζει και το κυριότερο χωρίς να έχει λάβει τα ελάχιστα μέτρα προστασίας.



Δεν αρκέστηκε μάλιστα στην πόλη του αλλά διένυσε και περισσότερα από 700 χιλιόμετρα μέχρι την Αγία Πετρούπολη για να εφαρμόσει και εκεί την τέχνη του. Στο εγχείρημα αυτό βέβαια δεν είναι μόνος του αλλά έχει για συντροφιά περίπου 200 ανθρώπους ακόμη που μοιράζονται την ίδια τρέλα με εκείνον και οι οποίοι ποζάρουν με άνεση στο φακό του ακόμη κι όταν αιωρούνται κυριολεκτικά στο κενό.



Δείτε τις εντυπωσιακές φωτογραφίες...




































24wro



Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

ΔΕΙΤΕ: Χάρτινες φιγούρες που ζωντανευούν

Posted: 27 Feb 2013 01:49 PM PST






Οι χάρτινες φιγούρες από χαρακτήρες καρτούν έχουν εξελιχθεί σε ένα meme γνωστό ως Paper Child...


με μια κοινότητα στην ιστοσελίδα deviantART με το όνομα #paperchildREVOLUTION, η οποία είναι αφιερωμένη στην συγκεκριμένη τέχνη.



Η βασική ιδέα πίσω από το project στο οποίο συμβάλουν οι χρήστες που ανεβάζουν τις δικές τους δημιουργίες, είναι η φωτογράφιση ευφάνταστων χάρτινων χαρακτήρων που έρχονται αντιμέτωποι με ένα σκηνικό της πραγματικής ζωής.





Μερικά από τα καλύτερα έργα έχουν δημιουργηθεί από την 22χρονη Γαλλίδα καλλιτέχνιδα Laura, γνωστή και ως Lowra.























































otherside.gr



Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

ΔΕΙΤΕ: Δεν υπάρχει λογική...

Posted: 27 Feb 2013 01:45 PM PST


 Εκπέμπουν αλλού..
.






































newsbeast.gr

Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

VIDEO: Τι μπορείς να πάθεις αν είσαι τζαμπατζής στην Ελλάδα

Posted: 27 Feb 2013 01:38 PM PST







Τι μπορεί να μάθει μια γυναίκα από μια ραδιοφωνική εκπομπή; Μα φυσικά αν την..
.

απατάει ο σύντροφός της. Από μια απίστευτη φάρσα η "απατημένη" έμαθε από τον καλό της ότι ούτε λίγο ούτε πολύ έχει άλλη σχέση! Αλλά η ιστορία έχει ως εξής: Η Κατερίνα πήρε τηλέφωνο στην εκπομπή και έδωσε το τηλέφωνό του... αγαπημένου της στο στούντιο. Η εκφωνήτρια τον πήρε τηλέφωνο, υποδυόμενη υπάλληλο ανθοπωλείου, και του είπε πως μπορεί να στείλει δωρεάν ένα μπουκέτο λουλούδια όπου επιθυμεί. Εκείνος όμως αντί να τα στείλει στην Κατερίνα τα έστειλε στην Αθηνά. Το Κατερινάκι άκουγε όμως από την άλλη άκρη της γραμμής και κατάλαβαλε ότι τα λουλούδια δεν ήταν για εκείνη. Ο διάλογος που ακολούθησε ήταν απολαυστικός. Ακούστε τη συνέχεια...









protothema.gr



Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

ΔΕΙΤΕ: Η ομορφότερη χώρα του κόσμου, όπως φαίνεται από το Διάστημα!

Posted: 27 Feb 2013 01:33 PM PST


Την εικόνα της Ελλάδας όπως φαίνεται από το Διάστημα απαθανάτισε ο Ιταλός αστροναύτης του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Διαστήματος (ESA) Πάολο Νέσπολι.
..





Η εκπληκτική φωτογραφία είναι μέρος της συλλογής του από εικόνες που επιχειρούν να απαντήσουν εμπράκτως στο ερώτημα "πώς είναι όμως να κοιτάζεις τη Γη από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ISS)...



Η παρακάτω φωτογραφία (credit ESA/NASA) αποτυπώνει με μοναδικό τρόπο το"ελληνικό φως" που σε συνδυασμό με το απέραντο γαλάζιο και τα δεκάδες διάσπαρτα νησιά, καθιστούν τη χώρα μας την ομορφότερη του κόσμου. Τουλάχιστον από ψηλά… Απολαύστε την!




Parakseno.gr : 3watchit.gr 1 Η ομορφότερη χώρα του κόσμου, όπως φαίνεται από το Διάστημα!





24wro




Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

VIDEO: Πως βλέπει το τέλειο ραντεβού ένας άντρας και πως μια γυναίκα!

Posted: 27 Feb 2013 01:29 PM PST


 Το τέλειο είναι υποκειμενικό..
.









pinnokio.gr

Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

ΜΟΝΑΔΙΚΟ VIDEO: Το πολυτελές ξενοδοχείο που ήταν... φυλακή!

Posted: 27 Feb 2013 01:22 PM PST






Ένα μοναδικό ξενοδοχείο βρίσκεται στην καρδιά της Καϊζερσλάουτερν στην Γερμανία και ονομάζεται Αλκατράζ...


Αυτό που το κάνει ξεχωριστό είναι πως κάποτε ήταν μια γερμανική φυλακή, ενώ τώρα προσφέρει τη δυνατότητα στον επισκέπτη να ζήσει ως κρατούμενος αλλά με την πολυτέλεια που προσφέρει ένα ξενοδοχείο πολλών αστέρων...



Αποτελείται από 56 δωμάτια, σουίτες ενώ έχει και το δικό του συνεδριακό κέντρο που το καθιστά μια αξέχαστη περιπέτεια...



"Η εμπειρία σας είναι χαρά μας" είναι το μοτίβο του μοναδικού αυτού ξενοδοχείου.



Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο:






























radar.gr



Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

Ο βλάχος στην Αθήνα...

Posted: 27 Feb 2013 01:16 PM PST







Ο βλάχος επιστρέφει απ' την πόλη και διηγείται…
και πάω που λέτε σ' ένα μεγάλο κτήριο με ωραία φώτα, καθρέπτες, πράματα… και με βλέπει μία τσούπρα και με ρωτάει… «μανικιούρ;», «μανικιούρ» λέω κι εγώ, μην νομίζει κιόλας ότι είμαι κανένας βλάχος… και με βουτάει ρε παιδιά και μου πιάνει τα χέρια από δω, από κει, μου βάζει κρέμες, πράματα, λίμες, κοιτάτε ρε τι ωραία που μου τα 'κανε τα νύχια…

- Άντε ρε παιδί μου, και δεν μου λες, πονάει αυτό;

- Όχι ρε τί λέτε, τρομερό είναι… και δεν κοντάω να πάω παρακεί και έρχεται μια άλλη και μου λέει «πεντικιούρ;». Πεντικιούρ λέω κι εγώ. Και με βουτάει, και μου τρίβει τα πόδια με λίμες, με πράματα, και κοίτα πως μου τα 'κανε…

- Άντε ρε παιδί μου, και δεν μου λες, πονάει αυτό;

- Όχι ρε τί λέτε, τρομερό είναι… και δεν κοντάω να πάω παρακεί και έρχεται μια άλλη και μου λέει «περμανάντ;». Περμανάντ λέω κι εγώ. Και με βουτάνε δυο και με βάζουν κάτω και με λούζουν και με τρίβουν και κοίτα πως μου κάνανε το μαλλί; έ; ωραίο;

- Άντε ρε παιδί μου, και δεν μου λες, πονάει αυτό;

- Όχι ρε τί λέτε, τρομερό είναι… και αμέσως μετά έρχεται μια άλλη και με ρωτάει «μιζανπλί;». Μιζανπλί λέω κι εγώ. Και με βουτάει άλλη μια και μου τρίβει το μαλλί από δω, μου το τραβάει από κει, βάζει κάτι πινέλα κάτι πράματα… και κοίτα χρώμα;

- Άντε ρε παιδί μου, και δε μου λες, πονάει αυτό;

- Όχι ρε τί λέτε, τρομερό είναι… και βγαίνω έξω και όλοι με κοιτάγανε και κοίταγα κι εγώ με καμάρι, και μου χαμογελάγανε, και χαμογέλαγα κι εγώ, και έρχονται δυο παλληκάρια και με ρωτάνε «τραβεστί;». Τραβεστί λέω κι εγώ… Αλλά αυτό πονάει…

almirofistiki.blogspot.gr




Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

VIDEO: Γάτα Vs Φίδι ...ποιός θα πιστεύετε ότι θα κερδίσει;

Posted: 27 Feb 2013 01:09 PM PST






Δείτε το παρακάτω βίντεο και ανακαλύψτε τον νικητή...








kamikaze.gr



Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

ΞΕΚΑΡΔΙΣΤΙΚΟ VIDEO: Έτσι θα ήταν τα άγρια ζώα εάν έτρωγαν… fast food!

Posted: 27 Feb 2013 01:02 PM PST







Μπορεί οι άνθρωποι (μικροί και μεγάλοι) ανά τον κόσμο να λατρεύουν το βρόμικο..
.

και να επιλέγουν συχνά πυκνά τα φαστφουντάδικα για τη διατροφή τους, όμως δεν είναι καθόλου τυχαίο που τα ζώα της άγριας ζωής απέχουν από παντός είδους ταχυφαγείο, ενώ αποφεύγουν τις ανθυγιεινές τροφές διά ροπάλου! Το ξεκαρδιστικό βίντεο που ακολουθεί είναι εξαιρετικά επεξηγηματικό όσον αφορά στο λόγο αυτής της επιλογής των ζώων της ζούγκλας, αφού ζέβρες, φλαμίνγκο, λεοπαρδάλεις, ελάφια κ.λπ. εάν έτρωγαν fast food θα ήταν απλώς για γέλια!


24wro



Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

VIDEO: Τοιχογραφία από 85.794 κύβους του Ρούμπικ

Posted: 27 Feb 2013 01:01 PM PST





Άξιζε τον κόπο για μια θέση στο βιβλίο ρεκόρ Γκίνες...


Η ομάδα του Cube Works Studio με έδρα τον Καναδά χρησιμοποίησε 85,794 κύβους Ρούμπικ για να σχηματίσουν μια τοιχογραφία ύψους 3,9 μέτρων και πλάτους 67 μέτρων με το πανόραμα της πόλης Macau στην Κίνα!



Αυτή η προσπάθειά τους χάρισε μια θέση στο βιβλίο ρεκόρ Γκίνες για το μεγαλύτερο μωσαϊκό με τους περισσότερους κύβους του Ρούμπικ.





































newsbeast.gr



Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

ΔΕΙΤΕ: Παντρεμένοι 82 χρόνια και συνεχίζουν!

Posted: 27 Feb 2013 12:54 PM PST



Κλέφτηκαν το 1931...





Η επικοινωνία είναι το μυστικό ενός πιο ευτυχισμένου και... μακροχρόνιου γάμου. Αυτή τουλάχιστον είναι η συμβουλή που δίνει το μακροβιότερο ζευγάρι στις Ηνωμένες Πολιτείες.



Ο Jessie και η Lonnie Mabrey είναι παντρεμένοι 82 χρόνια. Στις 11 Αυγούστου του 1931 «κλέφτηκαν» και παντρεύτηκαν στο Κεντάκι των ΗΠΑ.



Έχοντας συμπληρώσει περισσότερες από οκτώ δεκαετίες κοινής ζωής, και οι δύο δηλώνουν ότι εξακολουθούν να περνούν χρόνο μαζί.



«Το κλειδί είναι να αγαπά ο ένας τον άλλο», λέει ο Lonnie. Και προσθέτει: «Απολαμβάνουμε ο ένας τον άλλον. Αυτό είναι ευτυχία».














pinnokio.gr



Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου