Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Ενημέρωση απο tsekouratoi.gr

Ενημέρωση απο tsekouratoi.gr

Link to www.tsekouratoi.gr

Το πιο περίεργο πρόστιμο του κόσμου

Posted: 26 Feb 2013 03:39 PM PST






Το εστιατόριο Hachikyo στην πόλη Σαπόρο της Ιαπωνίας, που ειδικεύεται στα θαλασσινά...


βάζει… τσουχτερό πρόστιμο σε όσους επισκέπτες δεν… τελειώσουν το φαγητό τους, κοινώς σε εκείνους που δεν θα έχουν φάει και την τελευταία τους μπουκιά! «Είναι ένας τρόπος για να εκτιμήσει ο καθένας το φαγητό που καταναλώνει, να σκεφτεί πόσο δύσκολο είναι να παρασκευαστεί από τον μάγειρα, πόσος κόπος χρειάζεται για να βρεθούν οι πρώτες ύλες αλλά και να μην πάνε χαμένα τα χρήματα που πληρώνει στο λογαριασμό. Δεν είναι ωραίο να βλέπεις γεμάτα πιάτα στο τραπέζι! Ο καθένας οφείλει να τελειώσει όλο το φαγητό του και να μην πετάξει τίποτα», αναφέρει ο σεφ του εστιατορίου.



Η σκέψη δημιουργήθηκε από ένα βασικό πιάτο του μαγαζιού, ιδιαίτερα ακριβό και… δυσεύρετο. Το περίφημο και δημοφιλές tsukko meshi αποτελείται από αυγοτάραχο σολομού, ενώ η συλλογή του είναι ιδιαίτερα δύσκολη και επικίνδυνη για τους ψαράδες. «Ξεκινήσαμε από εκεί, θέλοντας να εκτιμήσει ο κόσμος τον κόπο των αλιέων μας.



Στην πορεία το… μέτρο ίσχυσε για όλα τα πιάτα», συμπληρώνει ο σεφ. Όσο για το πρόστιμο; Επιπλέον 20 δολάρια στο λογαριασμό για κάθε πιάτο που μένει ατελείωτο! Πάντως, το συγκεκριμένο εστιατόριο κάνει καθημερινά τρελές πωλήσεις αφού ως φαίνεται οι πελάτες του… θέλουν να τρώνε όλο το φαΐ τους και να προκαλούνται γι' αυτό!



maidanoi.com



Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

VIDEO: Η τούμπα της Jennifer Lawrence στα βραβεία Όσκαρ

Posted: 26 Feb 2013 03:20 PM PST


Η τούμπα της  Jennifer Lawrence στα βραβεία Όσκαρ (vid)

Η ηθοποιός Jennifer Lawrence την ώρα που πήγε να παραλάβει το βραβείο Α' Γυναικείου Ρόλου έπεσε..
.







Μπερδεύτηκε μέσα στην μακριά τεράστια τουαλέτα της και δυστυχώς έπεσε. Η ίδια είπε για το συμβάν: «Στέκεστε όρθιοι και χειροκροτάτε, επειδή νιώθετε άσχημα που έπεσα κάτω έτσι;»




24wro
Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ VIDEO: Το καλάθι της χρονιάς απο παίκτρια!

Posted: 26 Feb 2013 02:35 PM PST


 Από τα απίστευτα του αθλητισμού.
..









24wro
Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

ΔΕΙΤΕ: Δορυφορική εικόνα από το ξύπνημα της Αίτνας

Posted: 26 Feb 2013 02:31 PM PST


Δορυφορική εικόνα από το «ξύπνημα» της Αίτνας





Η φωτογραφία τραβήχτηκε από το δορυφόρο της NASA Advanced Land Imager...


Ο δορυφόρος της NASA, Advanced Land Imager, αποτύπωσε εντυπωσιακά την εκροή της λάβας από την κορυφή του ηφαιστείου της Αίτνας. Το ηφαίστειο, όπως δηλώνουν οι ειδικοί, «σιγόβραζε» επί δέκα μήνες και στη συνέχεια εκτονώθηκε με τρείς διαδοχικές εκρήξεις σε διάρκεια 36 ωρών. 


Η συγκεκριμένη φωτογραφία με το… ψυχεδελικό μπλε να κυριαρχεί, τραβήχτηκε τρεις ώρες από τη στιγμή που εκδηλώθηκε η πρώτη έκρηξη.

Σημειώνεται ότι τα χρώματα της εικόνας επεξεργάστηκαν ώστε να είναι ορατή η λάβα, τα σύννεφα στάχτης, και το χιόνι που έχει καλύψει τον κώνο του ηφαιστείου.













newsbeast.gr





Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

Δείτε τι λένε τα ζώδια για την Τετάρτη 27/2!

Posted: 26 Feb 2013 02:22 PM PST






Τα Ζώδια Σήμερα 27 Φεβρουαρίου 2013






Κριός


21/3-20/4


Δύσκολη και έντονη θα είναι η σημερινή μέρα για εσένα, φίλε Κριέ. Βάλε μπροστά τη λογική σου για να μην σε πάρει από κάτω, και δώσε προσοχή στις παρορμητικές κινήσεις. Το πρόγραμμα και ο ορθολογισμός είναι τα στοιχεία που θα σε βοηθήσουν να έχεις τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Κριός, η σημερινή μέρα θα σου δώσει την δυνατότητα να αφιερώσεις χρόνο στο σύντροφό σου και να ξεπεράσεις όλες τις παρεξηγήσεις που έχουν δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα, μέσα από ένα θετικό κλίμα. Εσύ που βρίσκεσαι σε ερωτικές μοναξιές, βάλε τη γοητεία σου να λειτουργήσει. Κάτι καλό ετοιμάζεται για εσένα, τώρα που η Αφροδίτη κινείται στους Ιχθείς και σε ευνοεί!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου όλα πηγαίνουν αρκετά καλά, αγαπητέ Κριέ, και οι δυσκολίες ή οι καθυστερήσεις που μπορεί να συναντήσεις, μπορούν να αντιμετωπιστούν με διαλλακτικότητα και με ήρεμη συζήτηση με τους συνεργάτες σου. Πάντως, τα οικονομικά σου παίρνουν τα πάνω τους και θα έχεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις κάποια χρέη του παρελθόντος.





Ταύρος


21/4-20/5


Το μυαλό σου σήμερα, φίλε Ταύρε, τρέχει με υψηλές ταχύτητες και μπορείς να υλοποιήσεις τις περισσότερες από τις ιδέες σου. Φρόντισε μόνο να μην αγχωθείς, γιατί η κακή διάθεση θα φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιθυμείς. Ακόμα και κάποιες καθυστερήσεις που ίσως αντιμετωπίσεις, θα ξεπεραστούν πολύ σύντομα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Ταύρε, απόφυγε τις εντάσεις με τον σύντροφό σου και την γκρίνια που δεν έχει ουσία. Επικεντρώσου στα θετικά της σχέσης σου και πέρνα όσο καλύτερα γίνεται, δείχνοντας κατανόηση και καλή διάθεση. Αν κοιμάσαι ακόμη αγκαλιά με το μαξιλάρι σου, κάποια γνωριμία που θα κάνεις θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα. Να έχεις το νου σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Ταύρος, όλα πηγαίνουν πολύ καλά και θα νιώσεις ικανοποίηση από τον τρόπο που σε αντιμετωπίζουν οι γύρω σου. Η δουλειά που έχεις κάνει δείχνει τα θετικά της αποτελέσματα και η αναγνώριση που εισπράττεις, οφείλεται στις δικές σου προσπάθειες. Προσοχή στα οικονομικά ζητήματα, που πηγαίνουν καλύτερα μεν, αλλά χρειάζονται και τη δική σου σύνεση σε κάθε κίνηση.




Δίδυμοι
21/5-21/6

Κάποιες δυσκολίες που θα προκύψουν σήμερα θα είναι περαστικές, αγαπητέ Δίδυμε, γι' αυτό δεν πρέπει να βγεις από το πρόγραμμά σου και να αφήσεις αυτά τα μικρά προβλήματα να σε πάνε πίσω. Η σημερινή μέρα είναι καλή για να τακτοποιήσεις κάποιες καταστάσεις. Απόφυγε την ανυπομονησία.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Δίδυμος, φρόντισε τη σχέση σου και διώξε τις αμφιβολίες και τις ανασφάλειες που πλανώνται στο μυαλό του συντρόφου σου. Στην πραγματικότητα, όλα πηγαίνουν καλά και μπορείς να περάσεις μια πολύ ευχάριστη μέρα μαζί του. Αν είσαι ακόμη σε ερωτική αναζήτηση, βγες με φίλους ή δέξου προσκλήσεις σε σπίτια και αποκάλυψε τον πραγματικό σου εαυτό. Έτσι, θα μπορέσεις να γοητεύσεις τους γύρω σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου τα έχεις καταφέρει πολύ καλά, φίλε Δίδυμε, γι' αυτό και δεν κινδυνεύεις από μικρές δυσκολίες ή αναποδιές. Ωστόσο, μην επαναπαύεσαι και συνέχισε να δουλεύεις προς το συμφέρον της επαγγελματικής σου ζωής. Τα οικονομικά σου σχέδια παραμένουν στάσιμα, αλλά αυτό δεν πρέπει να σε κάνει να απογοητευθείς. Κινήσου δυναμικά, για να φέρεις τα έσοδά σου εκεί που πρέπει.





Καρκίνος
22/6-22/7

Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα θα βάλεις το μυαλό σου κάτω, προσπαθώντας να βρεις λύσεις στα προβλήματα που σε αγχώνουν περισσότερο. Αν είσαι ρεαλιστής και δεν κρύβεσαι πίσω από τις καταστάσεις, θα πετύχεις όσα θέλεις με τον καλύτερο τρόπο. Γενικά πάντως, η μέρα ευνοεί οριστικές αποφάσεις, αρκεί αυτές να τις πάρεις μετά από ώριμη σκέψη.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Καρκίνε, όλα πηγαίνουν καλά, αφού ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα θα δώσουν νέο αέρα στη σχέση σου και θα σε φέρουν πολύ κοντά στο σύντροφό σου. Όσο για σένα που βρίσκεσαι σε ερωτική αναζήτηση, είναι η κατάλληλη στιγμή να ανοιχτείς σε νέες γνωριμίες και να βγεις από το προστατευτικό κέλυφος, που έχεις δημιουργήσει γύρω σου..

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Καρκίνος, στη δουλειά σου σήμερα δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα και καλό είναι να αξιοποιήσεις την εύνοια της ημέρας, για να κάνεις συζητήσεις με τους συνεργάτες σου για κάποια θέματα που καθυστερούν. Στα οικονομικά σου, θα εμφανιστούν ευκαιρίες που πρέπει να τις εκμεταλλευτείς, για να εξασφαλίσεις κάποια επιπλέον έσοδα στο μέλλον.




Λέων
23/7-23/8

Οι αλλαγές ίσως να είναι απαραίτητες για να αντιμετωπίσεις μερικά πράγματα με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα, αγαπητέ Λέων. Κάνε σήμερα ένα καλό πρόγραμμα και μην αφήνεις υποχρεώσεις να μένουν πίσω. Αξιοποίησε, αν μπορείς, ακόμα και την κοινωνικότητά σου για να βρεις λύσεις σε ό,τι σε απασχολεί.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Λέων, μπορείς να μιλήσεις με το σύντροφό σου και να βρείτε  μαζί τις λύσεις σε όλα τα θέματα που σας απασχολούν. Αν ακόμη δεν έχεις γνωρίσει το άλλο σου μισό, να ξέρεις ότι η μέρα είναι καλή για να συναναστραφείς με κόσμο και να αφήσεις την προσωπικότητα σου να γοητεύσει τους πάντες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Λέων, η δουλειά σου θέλει μεγάλη προσοχή, ωριμότητα και να μην αφήνεις τίποτα στην τύχη του. Μείνε συγκεντρωμένος και μην πιστεύεις εύκολα όσα σου λένε, γιατί κινδυνεύεις να εξαπατηθείς από άτομα που εμπιστεύεσαι. Στα οικονομικά σου, απόφυγε υπογραφές και βιαστικές συμφωνίες.





Παρθένος
24/8-22/9

Σήμερα θα βρεθείς αρκετά μπερδεμένος, αγαπητέ Παρθένε, αλλά και υποχρεωμένος απέναντι σε ανθρώπους που θα ζητήσουν τη βοήθειά σου και δεν θα ξέρεις πώς να τους αποφύγεις. Βάλε ένα καλό πρόγραμμα και μην ξεχνάς τις άμεσες προτεραιότητες της δικής σου ζωής. Γενικά πάντως, η μέρα είναι θετική και σε περιμένουν ευχάριστες εξελίξεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, συγκεντρώσου στη σχέση σου, φίλε Παρθένε, και μην αναλώνεσαι σε άσκοπες αναζητήσεις, αν θέλεις να δεις τα πράγματα να παίρνουν μια καλύτερη τροπή για το μέλλον. Να θυμάσαι πως η μέρα προσφέρεται για να περάσεις όμορφα και ρομαντικά με τον σύντροφό σου. Αν ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων του ζωδίου, ίσως πρέπει να ανοιχτείς περισσότερο σε κάποια άτομα που σε πλησιάζουν και να δώσεις μια ευκαιρία να γνωριστείτε καλύτερα. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να προκύψει..

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Τα επαγγελματικά σου πάνε πολύ καλά και με λίγη προσοχή θα μπορέσεις να βάλεις σε τάξη αρκετά ζητήματα, αν είσαι Παρθένος. Μην χάνεις την ψυχραιμία σου ό,τι κι αν συμβαίνει, γιατί κάποιες καθυστερήσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα. Τα οικονομικά σου πηγαίνουν καλύτερα και τα έσοδά σου μπορούν να αυξηθούν, αρκεί να κρατήσεις μια καλή ισορροπία σε σχέση με τα έξοδα που έχεις.




Ζυγός
23/9-22/10

Ίσως τα πράγματα να μην εξελίσσονται ακριβώς όπως θα ήθελες, φίλε Ζυγέ, και αυτό θα σου δημιουργήσει έναν απίστευτο εκνευρισμό σήμερα. Οι αναβολές και οι καθυστερήσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα, οπότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να συγκρατήσεις τα νεύρα σου, για να μην έρθεις σε ρήξη με άτομα του περιβάλλοντός σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Ζυγέ, η μέρα θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις μια ερωτική ατμόσφαιρα, που θα εκπλήξει τον σύντροφό σου. Αν πάλι είσαι αδέσμευτος, μπορείς να περιμένεις σήμερα φλερτ και έντονες καταστάσεις, που θα σε βγάλουν από τη ρουτίνα της μοναξιάς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Ζυγός, το άγχος που νιώθεις στη δουλειά σου θα σε κάνει να σκέφτεσαι κάπως παράλογα και ίσως σε οδηγήσει σε απερίσκεπτες κινήσεις. Δώσε προσοχή σε κάθε συμφωνία οικονομικού περιεχομένου και αν μπορείς, απόφυγε υπογραφές και δεσμεύσεις.





Σκορπιός
23/10-22/11

Η σημερινή μέρα είναι αρκετά δύσκολη, αγαπητέ Σκορπιέ. Θα χρειαστεί προσοχή και κυρίως ψυχραιμία, για να αποφύγεις τις δυσάρεστες εξελίξεις. Δώσε ιδιαίτερη σημασία σε ζητήματα που αφορούν στο οικογενειακό σου περιβάλλον και απόφυγε να μπλεχτείς σε διαμάχες και διαφωνίες, που θα ταράξουν τις υπάρχουσες ισορροπίες.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι Σκορπιός, ίσως υπάρχουν κάποια προβλήματα στη σχέση σου, που αποφεύγεις να συζητήσεις με τον σύντροφό σου. Αυτή η συμπεριφορά όμως θα σε οδηγήσει σε αδιέξοδο, γι' αυτό προσπάθησε να την αλλάξεις. Εσύ που ακόμη πίνεις καφέ με τη μοναξιά σου, φρόντισε να περάσεις όσο καλύτερα γίνεται το αποψινό βράδυ και μην παραπονιέσαι άλλο, γιατί έτσι χάνεις τη γοητεία σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Σκορπιέ, χρειάζεται σήμερα να έχεις τα μάτια σου δεκατέσσερα, γιατί κάποιοι από τους συνεργάτες σου δημιουργούν πρόβλημα στη δουλειά σου. Μην ανοίγεσαι και μη δημιουργείς λαβή για σχόλια. Στα οικονομικά σου, τα έξοδα τρέχουν και το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αποφύγεις τις σπατάλες και τα περιττά έξοδα, που σε βγάζουν ακόμα περισσότερο εκτός προϋπολογισμού. Αν μπορείς, τακτοποίησε εκκρεμότητες του παρελθόντος.





Τοξότης
23/11-21/12

Πρόσεξε σήμερα τη συμπεριφορά σου, αγαπητέ Τοξότη, και κυρίως τη σχέση σου με κάποια άτομα του στενού σου κύκλου, με τα οποία υπάρχει κίνδυνος να έρθεις σε έντονη αντιπαράθεση. Τακτοποίησε τις καταστάσεις που χρειάζονται άμεση διευθέτηση και κράτησε χαμηλούς τόνους. Και μέσα σε όλα αυτά, δώσε βάση και στην υγεία σου, γιατί το τελευταίο διάστημα την έχεις παραμελήσει.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Τοξότης, μην φοβηθείς να μιλήσεις στον σύντροφό σου και να ανοιχτείς, για όσα σε απασχολούν. Είναι ο μόνος τρόπος για να βγει η σχέση σου από το τέλμα, στο οποίο έχει πέσει. Αν είσαι μόνος, μην υποκύψεις σε προτάσεις που προέρχονται από το παρελθόν ή σε καταστάσεις που δεν θέλεις να μαθευτούν. Η μέρα δεν είναι καλή για μυστικά..

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, φίλε Τοξότη, μπορείς να βασιστείς στους συνεργάτες σου και να μοιραστείς μαζί του τις ιδέες και τις σκέψεις σου, για υποθέσεις που εκκρεμούν. Μπορείς να είσαι αποφασιστικός, αλλά όχι βιαστικός. Ειδικά τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή, γιατί η ισορροπία τους θα διαταραχθεί με τα νέα ανοίγματα που σκέφτεσαι να κάνεις




Αιγόκερως
22/12-19/1

Φίλε Αιγόκερε, εργάζεσαι σε πολύ γρήγορους ρυθμούς τον τελευταίο καιρό και μάλλον έτσι θα πρέπει να συνεχίσεις, για να πετύχεις τα καλύτερα αποτελέσματα. Προσπάθησε να δώσεις οριστικές λύσεις σε κάποιες καταστάσεις που σε κουράζουν και σε κάθε περίπτωση, μην κάθεσαι απαθής, περιμένοντας να λυθούν όλα μόνα τους.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αγαπητέ Αιγόκερε, η καλή ατμόσφαιρα μέσα στη σχέση σου μπορεί να χαλάσει εξ αιτίας σου, γιατί μεταφέρεις στο σύντροφό σου όλο το άγχος και την πίεση της δουλειά. Απόφυγε αυτή την κατάσταση και χαλάρωσε. Εσύ που δεν έχεις ακόμη βρει το ταίρι των ονείρων σου, ίσως θα πρέπει να δεις πιο θετικά ένα άτομο που προσπαθεί να σε πλησιάσει, αλλά εσύ δε του δίνεις καμία σημασία. Μπες στο παιχνίδι του φλερτ άφοβα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, αν είσαι Αιγόκερως, καλό είναι σήμερα να κρατήσεις χαμηλούς τόνους, για να αποφύγεις τις παρεξηγήσεις, αλλά και τις εντάσεις με τους συνεργάτες σου. Στα οικονομικά, προσπάθησε να αναβάλεις τις συμφωνίες ή τις υπογραφές. Αν πρέπει να πάρεις μια απόφαση οικονομικού περιεχομένου, σκέψου την πολύ καλά πριν κάνεις οτιδήποτε. Απ' την άλλη, καλό είναι να τακτοποιήσεις όσο το δυνατόν περισσότερες εκκρεμότητες και χρέη του παρελθόντος.



Υδροχόος
20/1-19/2
Αν είσαι Υδροχόος, το τελευταίο διάστημα σου έφερε καθυστερήσεις και άγχος, με αποτέλεσμα να νιώθεις ότι όλα μένουν πίσω και δεν μπορείς να προχωρήσεις. Σήμερα θα δεις ότι πολλές από αυτές τις καταστάσεις αρχίζουν να εξελίσσονται και μάλιστα με τρόπο που σε κάνει να αισθάνεσαι αρκετά τυχερός. Μην παρασυρθείς βέβαια σε βιαστικές κινήσεις, γιατί θα τα καταστρέψεις όλα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Υδροχόε, καλό είναι να αποφύγεις τις εντάσεις και την γκρίνια απέναντι στο σύντροφό σου. Μπορείς να περάσεις μια όμορφη βραδιά, αρκεί να συμβάλεις κι εσύ στη δημιουργία μιας καλής ατμόσφαιρας. Αν ακόμη έχεις ερωτικές μοναξιές στη ζωή σου, είναι καιρός να γίνεις λίγο πιο διεκδικητικός.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου θα λάμψει η δυναμικότητά σου, φίλε Υδροχόε, και θα μπορέσεις να χειριστείς έκτακτες καταστάσεις που θα προκύψουν. Αν υπάρχουν θέματα που χρειάζονται συμφωνίες και υπογραφές, τώρα μπορείς να τα προχωρήσεις. Θα δεις πως ακόμα και τα οικονομικά σου αρχίζουν να μπαίνουν σε μια σειρά.



Ιχθείς
20/2,20/3

Καλό είναι σήμερα να συγκεντρωθείς σε όσα θέλεις να κάνεις και να μην απασχολείς το μυαλό σου με διάφορα ζητήματα μικρής σημασίας, αγαπητέ Ιχθύ. Μην αφήνεις τη θεωρία να σε παρασύρει και πέρνα στην πράξη, για να νιώσεις ότι φεύγουν από πάνω σου υποχρεώσεις. Η μέρα είναι καλή πάντως για να τακτοποιήσεις ζητήματα, ιδιαίτερα όσα αφορούν στο οικογενειακό σου περιβάλλον.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Ιχθύ, μπορείς να απολαύσεις μια όμορφη μέρα στην αγκαλιά του συντρόφου σου και να διώξεις το άγχος που σε καταδιώκει. Αν πάλι είσαι μόνος, να θυμάσαι ότι είναι και στο χέρι σου να βρεις το άτομο που θα σε συγκινήσει. Ίσως θα πρέπει να βγαίνεις λίγο παραπάνω και να μην κρύβεσαι μέσα στο σπίτι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν ανήκεις στους Ιχθείς, τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν καλύτερα και πολλές καταστάσεις που σε προβλημάτιζαν, τώρα θα δεις να εξελίσσονται με τον καλύτερο τρόπο. Μην διστάσεις να ζητήσεις βοήθεια από τους συνεργάτες σου. Στα οικονομικά, εξακολουθείς να ξοδεύεις πολλά χρήματα και αυτό δεν βοηθάει την κατάσταση. Περιόρισε τα έξοδα, για να βρεις μια καλή ισορροπία.
Πηγή: myastro.gr


Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

VIDEO: Ο πίνακας με το δακρυσμένο αγόρι που δεν καίγεται...

Posted: 26 Feb 2013 02:15 PM PST







Το πορτρέτο ενός δακρυσμένου αγοριού..


αναστάτωσε το 1985 από άκρη σ' άκρη τη Μ. Βρετανία...





Από τότε, συνεχίζει να απασχολεί

τη μνήμη των ανθρώπων που παρακολούθησαν μέσω του Τύπου τις προσπάθειες να λυθεί το μυστήριο του πορτρέτου που δεν μπορεί να καεί.



Πώς ξεκίνησε ο θρύλος του πίνακα που δεν καίγεται!



Όλα ξεκίνησαν όταν ένας πυροσβέστης πρόσεξε ότι σε ένα σπίτι του Yorkshire που είχε καταστραφεί από φωτιά, ο πίνακας που απεικόνιζε ένα αγόρι που έκλεγε είχε παραμείνει άθικτος. Μάλιστα, ισχυρίστηκε ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που παρατηρούσε ότι ο πίνακας με το αγόρι έβγαινε σώος από καμμένα σπίτια.



Η συγκεκριμένη ζωγραφιά είχε αναπαραχθεί σε περίπου 50 χιλιάδες αντίτυπα και απ' ότι φαίνεται αποτελούσε συνηθισμένη επιλογή διακόσμησης εκείνη την εποχή.



Μετά την αναφορά του πυροσβέστη, άνθρωποι από όλη τη Βρετανία άρχισαν να στέλνουν παρόμοιες ιστορίες και να υποστηρίζουν πως και ο δικός τους πίνακας με κάποιον "ανεξήγητο" τρόπο παραμένει άθικτος από τις φλόγες!



Η υπόθεση άρχισε να παίρνει τροπή ιστορίας …τρόμου όταν αναπτύχθηκαν θεωρίες ότι όχι μόνο γλιτώνει από τις φλόγες το αγόρι που κλαίει, αλλά προκαλεί τις πυρκαγιές!



Οι εκδοχές για τον καλλιτέχνη του μυστηριώδους έργου.



Ο καλλιτέχνης που ζωγράφισε τη σειρά των αγοριών που κλαίνε λεγόταν Bragolin και πέθανε το 1981. Οι πίνακές του πωλούνταν σε τουριστικά σημεία της μεταπολεμικής Βενετίας.



Αυτά τα βιογραφικά στοιχεία του καλλιτέχνη, βέβαια, δεν συμβαδίζουν με την πιο δημοφιλή εκδοχή που κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο.



Σύμφωνα με αυτή, το αγόρι ήταν ένα ορφανό που είχε χάσει τους γονείς του σε μια πυρκαγιά. Ο ζωγράφος πήρε υπό την προστασία του το αγόρι, παρά τις φήμες που το συνόδευαν, ότι μπορούσε να βάζει φωτιά σε αντικείμενα χωρίς να τα αγγίζει, με τηλεπάθεια.



Μετά από καιρό, το στούντιο του ζωγράφου έπιασε φωτιά και το αγόρι το έσκασε. Από τότε χάθηκαν τα ίχνη του. Δέκα χρόνια αργότερα, από ένα αυτοκινητικό δυστύχημα, στο οποίο το όχημα κάηκε ολοσχερώς, ανασύρθηκε νεκρός ένας νεαρός άνδρας. Σύμφωνα με τα στοιχεία της άδειας οδήγησης, ο νεκρός άνδρας ήταν το ορφανό αγόρι!



Αξιόπιστα ή όχι τα πειράματα που γίνονται πάνω στον πίνακα;



Αρκετά πειράματα έχουν γίνει από το 1985 μέχρι σήμερα για να λυθεί το μυστήριο. Ένας ραδιοφωνικός παραγωγός και κωμικός, ο Steve Punt, βρήκε έναν τέτοιο πίνακα και τον πήγε σε ένα ερευνητικό κέντρο, όπου θα μπορούσε να δοκιμάσει να τον κάψει με ασφάλεια (με πρόθεση να διακωμωδήσει την υπόθεση).



Το αποτέλεσμα τον εξέπληξε. Μια φλόγα ξεπήδησε στη γωνία του πίνακα και συνέχισε να καίει, όμως μόνο την κορνίζα. Στη συνέχεια έσβησε και το πρόσωπο του αγοριού έμεινε άθικτο. Το σχετικό βίντεο, προβλήθηκε τότε από το BBC:




24wro



Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

VIDEO: Έτσι παρουσίαζαν τους ομοφυλόφιλους τη δεκαετία του '50

Posted: 26 Feb 2013 02:13 PM PST








Η ομοφυλοφιλία και η ομοφοβία απασχολούσαν κατά καιρούς τις κοινωνίες..
.







Οι ομοφυλόφιλοι αντιμετωπίζονταν σαν κάτι το εξωπραγματικό, σαν μιάσματα, σαν απόκληροι. Τρανταχτό παράδειγμα το βίντεο που θα παρακολουθήσετε αμέσως.



Είναι γυρισμένο για την Αμερικάνικη τηλεόραση στα τέλη της δεκαετίας του 50. Τότε που ο ρατσισμός (κοινωνικός και φυλετικός) ήταν στα ύψη. Το βίντεο έχει τον τίτλο- προτροπή: "Αγόρια προσέξτε" και αναφέρεται στην ομοφυλοφιλία.



Οι ομοφυλόφιλοι παρουσιάζονται ως υπάνθρωποι, ως πλάσματα που δεν τους αρέσει το φως της ημέρας, που κυκλοφορούν μόνο με γυαλιά ηλίου, και που ψάχνουν να κολαστούν με αθώους και ανυποψίαστους νεαρούς.

Δείτε στο βίντεο πως ήταν ένας ομοφυλόφιλος στα μάτια των ηθικοπλαστικών Αμερικάνων τη δεκαετία του 50









to-gamato.com



Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

Η αποκατάσταση του πιο διάσημου αποτυχημένου τατουάζ !

Posted: 26 Feb 2013 02:06 PM PST




Η παραπάνω εικόνα κάνει τον γύρο του διαδικτύου τα τελευταία χρόνια ως «το πιο αποτυχημένο τατουάζ όλων των εποχών», αλλά...



 

απ' ότι φαίνεται πάντα υπάρχει μια δεύτερη ευκαιρία…

Η αποκατάσταση του πιο διάσημου αποτυχημένου τατουάζ (2)





























































24wro




Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

ΔΕΙΤΕ: Η διάσωση ενός αλόγου....

Posted: 26 Feb 2013 02:02 PM PST







Πυροσβέστες διέσωσαν ένα άλογο που είχε κολλήσει στη λάσπη και του έδωσαν ζωή...


















































pineza.gr



Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

Πώς προέκυψε το δαγκωμένο μήλο της Apple;

Posted: 26 Feb 2013 01:56 PM PST


Perierga.gr - Πώς προέκυψε το "δαγκωμένο μήλο" της Apple;





Οι ιστορίες που προσπάθησαν να εξηγήσουν πως οι δημιουργοί της Apple εμπνεύστηκαν το "δαγκωμένο μήλο" για σήμα της εταιρίας τους είναι πολλές. Η επικρατέστερη όμως...
 




έχει τις ρίζες της στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.

Το χαριτωμένο "μήλο" στο πίσω μέρος του iPhone, προέρχεται από την θλιβερή ιστορία του Αlan Turing, του ανθρώπου που έθεσε τις βάσεις του σημερινού υπολογιστή, διεκπεραίωσε έρευνες σχετικά με την τεχνητή νοημοσύνη και έλυσε κωδικούς-γρίφους των Γερμανών κατά τη διάρκεια του Πολέμου.

Ο Τuring αυτοκτόνησε το 1954, χωρίς να έχει αναγνωριστεί για τη δουλειά του όταν βρέθηκε αντιμέτωπος με τη φυλακή εξαιτίας της ομοφυλοφιλίας του. Πως αυτοκτόνησε; Έκανε ένεση δηλητηρίου σε ένα μήλο και το έφαγε. Ως φόρος τιμής λοιπόν στον επιστήμονα αυτόν αποδόθηκε το δαγκωμένο μήλο ως σήμα της Apple.


perierga.gr




Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ VIDEO: Αντέχεις να το δείς;

Posted: 26 Feb 2013 01:48 PM PST








Στους ολυμπιακούς αγώνες του 1992 ο Derek Redmond αγωνιζόταν για το μετάλλιο στα 400 μέτρα...


Στην μέση του αγώνα ένας δυνατός πόνος τον έκανε να σταματήσει!!! Δεν το έβαλε όμως κάτω παρά τους πόνους αποφάσισε να σηκωθεί για να συνεχίσει. Τότε κάποιος άντρας από τον κοινό έτρεξε κοντά του.. Ήταν ο πατέρας του!

-Δεν χρειάζεται να το κάνεις αυτό, του είπε...
-Κι όμως πρέπει, απάντησε ο Derek

Έτσι ο πατέρας αγκάλιασε τον γιο και τερμάτισαν μαζί αυτήν την κούρσα!!!

Το βίντεο κάνει εδω και χρόνια τον γύρω του κόσμου και απο πολλούς θεωρείται το συγκλονιστικότερο βίντεο όλων των εποχών... Ένα τρανταχτό παραδείγμα στην δύναμη που μας δίνει η αγάπη των γονιών!!

Αν δεν τα παρατήσεις δεν υπάρχει περίπτωση να αποτύχεις!









kokoria.gr



Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

ΔΕΙΤΕ: Δείτε πως ήταν και πως έγινε αυτό το παιδί μετά από 5 χρόνια στη φυλακή...

Posted: 26 Feb 2013 01:42 PM PST






Και χαρακτήρα, αλλά και εμφάνιση...!



Οι παρακάτω φωτογραφίες άλλωστε το αποδεικνύουν!

Διότι δείτε πως ήταν ο νεαρός όταν μπήκε στην φυλακή και πως άλλαξε μέσα σε πέντε χρόνια!
























24wro




Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

VIDEO: Μη με ξυπνάς απ’ τις 6 να πάω για σκι! – Απίστευτος μπόμπιρας

Posted: 26 Feb 2013 01:31 PM PST








Φόρεσε τον εξοπλισμό του, ακολούθησε τους υπόλοιπους στο μάθημα για σκι, αλλά η νύστα δεν έλεγε να τον αφήσει ήσυχο...!


Ο μπόμπιρας του video είναι σκέτη απόλαυση. Με κλειστά τα μάτια στη διάρκεια των 55 δευτερολέπτων που διαρκεί το video, προσπαθεί να ισορροπήσει, γέρνει αριστερά, γέρνει δεξιά μέχρι που... πέφτει!







24ωρο



Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

ΔΕΙΤΕ: Οι πιο άσχημες γυναίκες του κόσμου!

Posted: 26 Feb 2013 01:24 PM PST








Και πριν αναφωνήσετε: ''υπάρχουν και χειρότερες'' ρίξτε μια ματιά...



στις παρακάτω φωτογραφίες γυναικών που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο...























pinnokio.gr






Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

ΔΕΙΤΕ: Το σατανικό σχέδιο μιας γάτας...

Posted: 26 Feb 2013 01:18 PM PST

 Το σατανικό σχέδιο μιας γάτας


Ο ιδιοκτήτης της συγκεκριμένης γάτας παρατήρησε πως το κατοικίδιο του ετοίμαζε κάτι...






και τράβηξε φωτογραφίες ολόκληρης της διαδικασίας μέχρι την υλοποίηση του σχεδίου της.
















 Το σατανικό σχέδιο μιας γάτας


 Το σατανικό σχέδιο μιας γάτας


 Το σατανικό σχέδιο μιας γάτας


 Το σατανικό σχέδιο μιας γάτας


 Το σατανικό σχέδιο μιας γάτας


24wro





Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

ΔΕΙΤΕ: Είστε σίγουροι ότι θέλετε να κάνετε παιδιά μετά από αυτό;

Posted: 26 Feb 2013 01:14 PM PST






Αυτήν ακριβώς την απορία φαίνεται πως είχε και ο καλλιτέχνης Yayoi Kusama, την οποία...


αποφάσισε να «λύσει» σε συνεργασία με την Πινακοθήκη Μοντέρνας Τέχνης του Μπισμέιν στην Αυστραλία. Με ποιο τρόπο; Πολύ απλά διαμόρφωσε ένα οικιακό περιβάλλον με έπιπλα και διακοσμητικά αντικείμενα, όλα βαμμένα λευκά, το οποίο θα χρησίμευε ως ιδιόμορφος καμβάς.







Στη συνέχεια συγκέντρωσε τους μικρούς επισκέπτες του Μουσείου και τους έδωσε εκατοντάδες πολύχρωμα αυτοκόλλητα, παρακινώντας τους να «μεταμορφώσουν» το χώρο όπως εκείνοι επιθυμούσαν, τοποθετώντας τα στικ όπου ήθελαν! Εννοείται ότι άφησε τα παιδιά μόνα τους, χωρίς επιτήρηση και τους έδωσε πλήρη ελλευθερία έκφρασης. Και αυτό συνεχίστηκε για δύο ολόκληρες εβδομάδες…







Αυτό ήταν! Το δωμάτιο γέμισε χρώμα, οι τοίχοι «πλημμύρισαν» με σχέδια και τα έπιπλα έγιναν… αγνώριστα! Οι μικροί καλλιτέχνες ευχαριστήθηκαν την ενασχόλησή τους με την ιδιαίτερη αυτή μορφή τέχνης, αφού μπόρεσαν να εκφράσουν τις καλλιτεχνικές τους ανησυχίες χωρίς το φόβο να ακούσουν κάποιο «Μη» από τους γονείς τους!







Επιπλέον, ολόκληρη η δημιουργία τους έλαβε τον τίτλο «The Obliteration Room» και αποτελεί μια εντυπωσιακή εγκατάσταση στους χώρους της Πινακοθήκης, την οποία θα μπορούν οι επισκέπτες να θαυμάσουν μέχρι τις 12 Μαρτίου.







Αν τώρα και εσείς επιθυμείτε να αλλάξετε το ύφος ή τα χρώματα στο σπίτι σας, μη διστάζετε! Δώστε στα παιδιά τη δυνατότητα να το κάνουν και σίγουρα θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα! Άλλωστε όταν «τα παιδία παίζει», το σύμπαν… σιωπά!













24wro



Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

ΔΕΙΤΕ: Η προσπέραση που έμεινε στην ιστορία...

Posted: 26 Feb 2013 01:04 PM PST








Δείτε τη...


















kokoria.gr







Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

VIDEO: Καλύτερος κι από πραγματικό ρομπότ

Posted: 26 Feb 2013 12:58 PM PST







Έχει όντως πολύ ταλέντο...





newsbeast.gr



Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

VIDEO: Άνθρωποι χωρίς φόβους!

Posted: 26 Feb 2013 12:53 PM PST

 Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο παρακάτω...









Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

ΔΕΙΤΕ: Μια συγκινητική ιστορία αγάπης καρέ-καρέ…

Posted: 26 Feb 2013 12:46 PM PST




perierga.gr- Μια συγκινητική ιστορία αγάπης καρέ-καρέ...




Ένα συνηθισμένο ζευγάρι. Μια ιστορία αγάπης σαν όλες τις άλλες. Ένας πόλεμος...





που έμελλε να αλλάξει για πάντα τη ζωή τους. Μια δύναμη ψυχής που δεν τους άφησε ποτέ να λυγίσουν. Ένας ισχυρός δεσμός που δεν έσπασε ούτε στιγμή! Ο Taylor Morris και η Danielle Kelly είναι οι βασικοί «πρωταγωνιστές» μιας από τις πιο συγκινητικές ιστορίες αγάπης που έχουμε διαβάσει, η οποία δεν μπορεί παρά να εμπνεύσει τον καθένα να ζήσει πραγματικά τη ζωή του στο έπακρο. Να ξανασκεφτεί την αξία που έχει κάθε λεπτό, κάθε δευτερόλεπτο που ζούμε και αναπνέουμε μέσα σε αυτό τον σκληρό έστω κόσμο. Ο Taylor κατατάχθηκε στο Πολεμικό Ναυτικό μόλις τελείωσε το σχολείο και έγινε αμέσως μέλος της EOD, μια ιδιαίτερης τάξης στρατιωτών που είναι υπεύθυνοι για την εκκαθάριση των εκρηκτικών πριν από τα στρατεύματα εισέρθουν σε έναν χώρο. Στις 3 Μαΐου του 2012, η ζωή του Taylor και της Danielle δεν θα ήταν ποτέ πια η ίδια, καθώς ένας εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη δίπλα του, ενώ υπηρετούσε στο Αφγανιστάν. Και μπορεί οι δυσκολίες πλέον του ζευγαριού να είναι τεράστιες όμως η ελπίδα και η αγάπη δεν χάθηκαν στην έκρηξη. Αντίθετα, δυνάμωσαν… Και αυτό ακριβώς το μήνυμα θέλουν να περάσουν μέσα από τις φωτογραφίες της ζωής τους!
















perierga.gr



Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

ΔΕΙΤΕ: Τι έπαθε επειδή φορούσε ψεύτικα γυαλιά ηλίου!

Posted: 26 Feb 2013 12:40 PM PST

: Μια νεαρή μαθήτρια από την Αγγλία υπέστη μια τρομακτική αλλεργική αντίδραση στο πρόσωπο της...


λόγω ενός φθηνού ζευγαριού γυαλιών που αγόρασε στις διακοπές της στην Ισπανία.



Το κεφάλι, τα μάτια και η μύτη της Laura Musson διογκώθηκαν και παραμορφώθηκε τόσο που ακόμα και οι γονείς της δεν την αναγνώριζαν. Ένας φίλος της, ο οποίος φόρεσε επίσης το ίδιο ζευγάρι, υπέστη εξίσου σοβαρή αλλεργική αντίδραση και οι γιατροί επιβεβαίωσαν ότι ευθυνόταν το πλαστικό υλικό.



Η μαθήτρια δέχτηκε επείγουσα ιατρική βοήθεια στην Ισπανία, αλλά η κατάσταση της ήταν τόσο σοβαρή που η οικογένεια αναγκάστηκε να επιστρέψει στην Αγγλία. Τώρα, η Laura θέλει να προειδοποιήσει τους υπόλοιπους παραθεριστές σχετικά με τους κινδύνους των φθηνών γυαλιών.



«Ήταν η πρώτη φορά που επισκεπτόμαστε μια χώρα του εξωτερικού και οι διακοπές μας καταστράφηκαν λόγω ενός ζευγαριού γυαλιών, αξίας μιας λίρας. Ήταν τρομακτικό. Πραγματικά πίστευα ότι θα πεθάνω. Ένοιωθα άρρωστη, ζαλιζόμουν και έμοιαζα σαν να είχα ξυλοκοπηθεί», δήλωσε η μαθήτρια.





to-gamato.com





Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

ΔΕΙΤΕ: Πούλησαν την ψυχή τους στον Διάβολο

Posted: 26 Feb 2013 12:33 PM PST

 Οι «Ντόριαν Γκρέι» της πραγματικής ζωής...







Πάντα θα υπάρχει κάποιος που ψάχνει τον εύκολο και γρήγορα δρόμο για να αποκτήσει πλούτη, εξουσία ή απόλαυση στη ζωή.



Και πάντα θα μας συγκινεί το πόσο μακριά μπορεί να φτάσει αυτός ο κάποιος για να πετύχει αυτό που λαχταρά περισσότερο στον κόσμο.



Θα μιλήσουμε λοιπόν για ανθρώπους που πιστεύεται ότι απευθύνθηκαν στο απόλυτο κακό για να τους βοηθήσει στους σκοπούς τους!



Με το αζημίωτο φυσικά, μιας και χάρες ο Σατανάς δεν κάνει.



Ας δούμε τις μοναδικές τους ιστορίες...









Πάπας Σίλβεστρος Β' (945-1003)









Ο πάπας Σίλβεστρος Β' ήταν ένας από τους πλέον πολυμαθείς ανθρώπους του καιρού του: άσος στα μαθηματικά, την αστρονομία και τη μηχανική, του αποδίδεται η εφεύρεση του υδραυλικού εκκλησιαστικού οργάνου, του ρολογιού-εκκρεμές, αλλά και η εισαγωγή της αραβικής αριθμολογίας στη Δυτική Ευρώπη. Έγραψε πολυάριθμα βιβλία μαθηματικών και φυσικών επιστημών, μουσικής, θεολογίας και φιλοσοφίας, ενώ ήταν ταυτόχρονα ο πρώτος γάλλος ποντίφικας και σίγουρα ο σημαντικότερος του 10ου αιώνα. Όταν πέθανε, οι φήμες έδιναν και έπαιρναν για τη συμφωνία που είχε κάνει με τον ακατονόμαστο για να αποκτήσει ζηλευτή διάνοια και εφευρετικό πνεύμα. Οι συχνές επαφές του μάλιστα με μεγάλα μυαλά του αραβικού κόσμου ήταν η τρανταχτή απόδειξη(!), όπως και οι προσπάθειές του να απαλλαγεί η εκκλησία από τη σιμωνία...



Νικολό Παγκανίνι (1782-1840)









Ένας από τους μεγαλύτερους βιρτουόζους του βιολιού όλων των εποχών, ο Παγκανίνι έμαθε να παίζει μαντολίνο σε ηλικία 5 ετών και ξεκίνησε να συνθέτει στα 7 του. Στα 12 χρόνια του εκτελούσε δημόσια συμφωνίες, ενώ στα 16 του έπαθε νευρικό κλονισμό και παραδόθηκε στον αλκοολισμό. Ο Παγκανίνι θα θεραπευόταν στα 22 του και θα γινόταν ο πρώτος σουπερστάρ της μουσικής, με τις ικανότητές του στο βιολί να λογίζονται απόκοσμες! Τις συνθέσεις του μάλιστα δεν μπορούσαν να τις παίξουν οι σύγχρονοί του βιολονίστες, γι' αυτό και άρχισαν να κυκλοφορούν φήμες ότι το ασύλληπτο ταλέντο του δεν ήταν φυσικό προϊόν. Το κοινό άρχισε σιγά-σιγά να πιστεύει ότι ο Παγκανίνι είχε κάνει συμφωνία με τον Διάολο για να μπορεί να επιδίδεται στις υπερφυσικές μουσικές εκτελέσεις του, με τους προστάτες του να ισχυρίζονται ότι είχαν δει τον Σατανά να τον βοηθά στις συνθέσεις του. Τέτοια ήταν μάλιστα η φήμη για τη διαβολική του φύση που όταν πέθανε του αρνήθηκαν καθολική ταφή στη Γένοβα! Τέσσερα χρόνια κράτησαν οι διαπραγματεύσεις για την τύχη της σορού του, θέμα που έφτασε μέχρι και το γραφείο του πάπα, με το πτώμα του να μεταφέρεται αρχικά στη Γένοβα αλλά να παραμένει άθαφτο. Τα απομεινάρια του θα έβρισκαν τελικά ησυχία το 1876, όταν και ενταφιάστηκαν στο κοιμητήριο της Πάρμα.



Gilles de Rais (1404-1440)









Ο Gilles de Rais θεωρούταν ιδιαίτερα έξυπνος, πνευματώδης, θαρραλέος και πολύ ελκυστικός. Γόνος μιας εκ των πλέον διακεκριμένων οικογενειών της Βρετάνης, ο Gilles θα έπαιρνε το τιμόνι της φαμίλιας ήδη από τα 20 του χρόνια, όταν και πέθανε ο πατέρας του. Βρέθηκε λοιπόν ξαφνικά με αμύθητα πλούτη και εξουσία, γεγονός που έμελλε να οδηγήσει στην πτώση του. Κακές επιχειρηματικές κινήσεις θα οδηγούσαν στην απώλεια του μεγαλύτερου μέρους της περιουσίας του, και πάνω στην απόγνωσή του θα έκανε το μοιραίο λάθος της ζωής του: τη συμφωνία με τον Σατανά! Ο «Διάολος» άκουγε στο όνομα Francesco Prelati, μέλος ενός απόκρυφου τάγματος, ο οποίος υποσχέθηκε στον νεαρό ευγενή την ανάκτηση της περιουσίας του αν ο τελευταίος δεχόταν να θυσιάσει παιδιά στον δαίμονα του τάγματος, που ονομαζόταν «Βαρώνος». Ο Gilles θα βίαζε, βασάνιζε και δολοφονούσε τελετουργικά 80-200 παιδιά στα επόμενα χρόνια. Χρήματα δεν βρήκε, βρήκε όμως την καταδίκη και την εκτέλεσή του με απαγχονισμό και καύση κατόπιν της σορού του...



Στρατηγός Jonathan Moulton (1726-1787)









Ο Jonathan Moulton ξεκίνησε να μαθητεύει σε νεαρή ηλικία σε έναν επιπλοποιό πριν αναζητήσει το 1745 μια νέα καριέρα στον στρατό της Νέας Αγγλίας. Θα έπαιρνε μέρος στον πόλεμο του βασιλιά Γεωργίου, καθώς και στον γαλλο-ινδικό πόλεμο, ενώ το 1749 θα παντρευόταν και θα άφηνε πίσω του 11 απογόνους. Σταδιακά θα γινόταν ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους του New Hampshire, γεγονός που θα πυροδοτούσε τις φήμες για συμφωνία με τον Σατανά. Το αρχοντικό που έχτισε σε μια μικρή πουριτανική πόλη θα καιγόταν ολοσχερώς το 1769, με τους περίοικους να ισχυρίζονται ότι έβλεπαν τον Διάολο να επισκέπτεται μία φορά τον μήνα τη βίλα του Moulton! Η συμφωνία στη λαϊκή δοξασία είχε ως εξής: ο Σατανάς γέμιζε τις μπότες του Moulton με χρυσάφι με αντάλλαγμα, τι άλλο, την ψυχή του. Ο πανούργος στρατηγός ξεγέλασε ωστόσο το απόλυτο κακό με ένα έξυπνο τέχνασμα: έκοψε τους πάτους από τις μπότες του και τις τοποθέτησε κατόπιν πάνω από μια μεγάλη τρύπα στο έδαφος, με τον Σατανά να αναρωτιέται γιατί χρειαζόταν μια τόσο μεγάλη ποσότητα χρυσού για να γεμίσουν δυο παπούτσια! Όταν βέβαια ανακάλυψε το άσχημο παιχνίδι που στήθηκε σε βάρος του, ο Διάολος απαίτησε εκδίκηση: εξαφάνισε το πτώμα του στρατηγού από το φέρετρο και το αντικατέστησε με ένα κουτί γεμάτο χρυσό, με τυπωμένη πάνω του τη φιγούρα του Σατανά. Η τοποθεσία που θάφτηκε ο Jonathan Moulton παραμένει άγνωστη...



Πατέρας Urbain Grandier (1590-1634)









Ο πατέρας Urbain Granadier ήταν ένας γάλλος καθολικός ιερέας που θα έβρισκε φριχτό θάνατο στην πυρά όταν θα κατηγορούταν για μαγεία. Παρά τον όρκο ιερατικής αγαμίας που είχε δώσει, ο Urbain επιδιδόταν σε σεξουαλικές σχέσεις με έναν μεγάλο αριθμό γυναικών, την ίδια στιγμή που το 1632 οι Ουρσουλίνες θα τον κατηγορούσαν ότι τις είχε μαγέψει, με την επίκληση βιβλικού δαίμονα, αναγκάζοντας τις καλόγριες σε επαίσχυντα όργια(!). Στη δική που ακολούθησε, οι δικαστές, αφού βασάνισαν τον ιερέα, παρουσιάσαν έγγραφα υπογεγραμμένα από τον ίδιο και από μια σειρά δαιμόνων ως πειστήριο για τη συμμαχία που είχε κάνει με τον Διάολο. Τα «αποδεικτικά» ήταν γραμμένα ανάποδα στα λατινικά και περιλάμβαναν μέχρι και την υπογραφή του ίδιου του Σατανά...



Τζουζέπε Ταρτίνι (1692-1770)









Ένας από τους πλέον περίφημους ιταλούς βιολονίστες και συνθέτες, ο Ταρτίνι έγραψε πάνω από 400 μουσικά έργα. Σε πλήρη αντίθεση με τους συγχρόνους του, ο Ταρτίνι δεν έγραψε ποτέ εκκλησιαστική μουσική ή όπερα, επικεντρώνοντας τη δουλειά του σε κονσέρτα βιολιού και σονάτες. Μία από τις «επίμαχες» σονάτες του ακούει μάλιστα στον τίτλο «Τρίλια του Διαβόλου», με την ιστορία για τη σύνθεσή της να κάνει το κοινό να πιστέψει ότι ο Ταρτίνι είχε κάνει πράγματι συμφωνία με τον Διάολο: ο Ταρτίνι εκμυστηρεύτηκε στον γάλλο αστρονόμο Jerοme Lalande ότι ο Διάολος είχε παρουσιαστεί στον ύπνο του και του ζήτησε να τον υπηρετήσει. Ο συνθέτης απαίτησε τότε από τον Σατανά να παίξει βιολί για να δοκιμάσει τις ικανότητές του, με τη δεξιοτεχνία του Διαόλου να κόβει την ανάσα του Ταρτίνι. Όταν ξύπνησε από τον εφιάλτη, ο συνθέτης κατέγραψε τη διαβολική σύνθεση όπως τη θυμόταν, και παρά την τεράστια εμπορική επιτυχία της στο κοινό, ο Ταρτίνι πάντοτε παραπονιόταν ότι δεν έμοιαζε ούτε στο ελάχιστο με τη σύνθεση του ονείρου του...



Κορνήλιος Αγρίππας (1486-1535)









Ο Αγρίππας ήταν ένας από τους διαπρεπέστερους αποκρυφιστές συγγραφείς της Αναγέννησης, με ημιτελείς σπουδές ιατρικής και νομικών. Θεωρούταν μάγος, αποκρυφιστής, θεολόγος, αστρολόγος και αλχημιστής, ενώ ήταν υπέρμαχος των δικαιωμάτων των γυναικών, υπερασπιζόμενος μάλιστα πολλές φορές γυναίκες που κατηγορούνταν για μαγεία. Το 1535 θα κατηγορούταν ως αιρετικός και θα καταδικαζόταν σε θάνατο, θα κατάφερνε ωστόσο να αποδράσει. Στο ταξίδι του ωστόσο της επιστροφής, θα αρρώσταινε και θα πέθαινε. Μετά τον χαμό του, φήμες άρχισαν να διαδίδονται για επίκληση δαιμόνων, ενώ στην πλέον περιβόητη διαβολική του κίνηση κάλεσε στο νεκροκρέβατό του ένα μαύρο σκυλί, το οποίο μάλιστα θα επανεμφανιστεί αργότερα σε πολυάριθμους θρύλους για τον Φάουστ, ακόμα και στον Γκαίτε...



Robert Johnson (1911-1938)









Ένας από τους μεγαλύτερους αμερικανούς μπλουζίστες, ο Robert Johnson κατατάχθηκε 5ος στη λίστα του περιοδικού Rolling Stone με τους 100 κορυφαίους κιθαρίστες όλων των εποχών! Ο θρύλος τον θέλει βέβαια να πούλησε την ψυχή του στον Διάολο για να αποκτήσει την απαράμιλλη μουσική του ικανότητα. Ήθελε λοιπόν να γίνει μουσικός όταν διατάχθηκε να βρεθεί σε ένα σταυροδρόμι. Εκεί συνάντησε τον Σατανά, ο οποίος «πείραξε» την κιθάρα του Johnson και του έδωσε μαγικά δάχτυλα και δεξιοτεχνία ζηλευτή. Ο ίδιος ο Johnson μάλιστα διασκέδαζε με τον θρύλο και όχι μόνο δεν έκανε κάτι για να ανακόψει τις φήμες, αλλά τις επέτεινε κιόλας, ισχυριζόμενος ότι πράγματι είχε προβεί σε συμφωνία με τον πρίγκιπα του σκότους. Ο περίφημος μουσικός θα προλάβαινε να κυκλοφορήσει 6 δίσκους πριν τον ανακόψει ο θάνατος σε ηλικία 27 ετών. Ενταφιάστηκε σε μνήμα χωρίς διακριτικά, με την ακριβή τοποθεσία να παραμένει αντικείμενο διαμάχης...



Γιόχαν Γκέοργκ Φάουστ (1480-1540)









Ο δρ Φάουστ ήταν ένας πλανόδιος αλχημιστής, αστρολόγος και μάγος κατά τα χρόνια της γερμανικής Αναγέννησης. Τα έργα και οι ημέρες του θα γίνονταν ο πυρήνας της δημοφιλούς ιστορίας του δρος Φάουστ, που χρονολογείται ήδη από το 1580, και θα κατέληγαν στα ξακουστά έργα του Marlowe («The Tragical History of Doctor Faustus» του 1604) και κατόπιν του Γκαίτε («Φάουστ» του 1808). Ο θρύλος θέλει τον αποκρυφιστή Φάουστ να παραχωρείται στη λαγνεία, έπρεπε λοιπόν να καλέσει τους δαίμονες στη δούλεψή του. Στη συμφωνία του με τον Διάολο, ο Φάουστ του έδωσε την ψυχή του με αντάλλαγμα 24 χρόνια διαβολικών υπηρεσιών. Δυστυχώς για τον Φάουστ, έπειτα από 16 χρόνια το μετάνιωσε και θέλησε να ανακαλέσει το συμβόλαιο... τιμής. Όπως όμως ξέρουν καλά όσοι έχουν διαβάσει κάποιες από τις εκδοχές του μύθου, η συμφωνία με τον Σατανά δεν ακυρώνεται, γι' αυτό και ο Διάολος δολοφόνησε βάναυσα τον Φάουστ...



Άγιος Θεόφιλος των Αδάνων (πέθανε το 538)









Ο άγιος Θεόφιλος ο Μετανοών (ή Θεόφιλος των Αδάνων) ήταν ένας κληρικός του 6ου αιώνα που θεωρήθηκε ότι έκανε συμφωνία με τον Διάολο για να ανέβει στα ύπατα εκκλησιαστικά αξιώματα. Η ιστορία του μάλιστα είναι η πρώτη στα χρονικά σύναψη συμφωνίας με τον Σατανά, η αρχετυπική ιστορία συναλλαγής ανθρώπων και Διαόλου. Ο Θεόφιλος ήταν ο αρχιδιάκονος των Αδάνων που είχε εκλεγεί παμψηφεί επίσκοπος, αρνήθηκε ωστόσο τη θέση λόγω της ταπεινότητάς του. Όταν ωστόσο ο νέος επίσκοπος τον έβγαλε από τη θέση του, ο Θεόφιλος θα ξεχνούσε την ταπεινότητά του και θα έψαχνε λυσσαλέα τον Σατανά για να του δώσει αυτό που εκ των πραγμάτων δικαιούταν. Έτσι κι έγινε, με τον Θεόφιλο να καταλήγει επίσκοπος, αποκηρύσσοντας ταυτόχρονα τον Χριστό και την Παρθένο Μαρία, κατά τις προσταγές του Διαόλου. Χρόνια αργότερα, φοβούμενος για την ψυχή του, ο Θεόφιλος θα μετανοήσει, με προσευχές και μετάνοιες και 40 ημέρες νηστείας, με την Παρθένο Μαρία να εμφανίζεται μπροστά του και να του υπόσχεται ότι θα παρέμβει στον Θεό για να έχει ο επίσκοπος ευνοϊκή μεταχείριση. Ο Θεόφιλος νήστεψε για άλλες 30 ημέρες, με την Παναγία να εμφανίζεται και πάλι ενώπιόν του και να του παρέχει άφεση αμαρτιών. Ο Σατανάς δεν έλεγε ωστόσο να εγκαταλείψει έτσι εύκολα τη μάχη, με τον επίσκοπο να ξυπνά μια μέρα και να βρίσκει το διαβολικό συμβόλαιο στο στέρνο του. Στράφηκε τότε στους εκκλησιαστικούς πατέρες και εξομολογήθηκε την άνομη πράξη του, με τους μοναχούς να καίνε το συμβόλαιο και να απελευθερώνουν μια για πάντα τον Θεόφιλο από το δυσβάσταχτο βάρος της συμφωνίας με τον Διάολο...

Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

QUIZ: Ποια γνωστή τραγουδίστρια ξέχασε να φορέσει τη φούστα της;;;

Posted: 26 Feb 2013 12:27 PM PST



Μάλλον θα βιαζόταν η πασίγνωστη τραγουδίστρια, δεν εξηγείται αλλιώς...


Είναι ένα πρόσωπο που μας έχει συνηθίσει στις εκκεντρικές και σέξυ εμφανίσεις, η ίδια είναι πολύ όμορφη παρουσία και το βοηθά πολύ αυτό!

Αυτή η σέξυ εμφάνιση λοιπόν ανήκει στην Lana Del Rey η οποία πήγε να παρακολουθήσει την επίδειξη της νέας κολεξιόν του οίκου Versace.




athensbars.gr



Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

7 τροφές που "καίνε" το λίπος

Posted: 26 Feb 2013 12:22 PM PST




Η φύση έχει προβλέψει και μας προστατεύει
με επτά θαυματουργές τροφές με... διπλή ενίσχυση!



Καίνε το λίπος πιο γρήγορα και επιπλέον δίνουν την αίσθηση του κορεσμού, άρα χορταίνετε και καταναλώνετε λιγότερες θερμίδες.

Ας δούμε ποιες είναι οι φυσικές μας ασπίδες ενάντια στα λίπη:

-Πορτοκάλια
Ένα πορτοκάλι καταρχήν έχει μόλις 56 θερμίδες και αν μη τι άλλο είναι σε αφθονία αυτήν την εποχή. Βρίσκεται στην υψηλότερη θέση, στη λίστα με τα 38 φαγητά που περιέχουν το μεγαλύτερο "δείκτη κορεσμού' και οι ίνες του καταπολεμούν το λίπος.
Σύμφωνα με έρευνες, άνθρωποι που καταναλώνουν φαγητά με ίνες έχουν λιγότερα παχάκια.

-Αυγά
Τα αυγά, με μόλις 78 θερμίδες το ένα, όχι μόνο προσφέρουν όλα τα θρεπτικά συστατικά αλλά σας "γεμίζουν" πρωτεΐνες που δίνουν την αίσθηση ότι έχετε χορτάσει.
Ένα πρωινό με αυγά θα σας ικανοποιήσει αρκετά και θα έχετε "πάρει" περίπου 330 θερμίδες λιγότερες από ότι να τρώγατε κάτι άλλο.
Και εάν θέλετε ένα υγιεινό τηγανητό αυγό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα αντικολλητικό τηγάνι το οποίο πρώτα έχετε ψεκάσει με λίγο λάδι. Με τον τρόπο αυτό το πρωινό σας θα είναι τραγανό, γευστικό και λιγότερο «αμαρτωλό».

-Σκούρα σοκολάτα
Έρευνες έχουν αποδείξει ότι αν φάτε σκούρα σοκολάτα, στο αμέσως επόμενο γεύμα σας θα φάτε λιγότερο. Ο λόγος είναι ότι τα συστατικά της σοκολάτας επιβραδύνουν την πέψη με αποτέλεσμα να σας κάνουν να νιώθετε χορτάτοι για περισσότερη ώρα.
Επιπλέον δε, ένα κομμάτι σοκολάτας, με 170 θερμίδες, μπορεί να περιορίσει την όρεξη για κάτι αλμυρό, γλυκό ή λιπαρό.

-Κουκουνάρι
Αν και δεν έχουμε συνηθίζει να τα τρώμε, ίσως τώρα ήρθε η ώρα να ξεκινήσουμε.
Τα 15 γραμμάρια,  περίπου 84 σπόροι από κουκουνάρια, έχουν μόλις 95 θερμίδες, διαθέτουν οξέα που είναι φιλικά για την καρδιά και παράγουν ορμόνες που "ξεγελούν" την αίσθηση της πείνας.

-Τυρί
Η φέτα και το κατσικίσιο τυρί δουλεύουν…υπέρ σας. Τα 15 γραμμάρια έχουν μόλις 76 θερμίδες, χορταίνουν και συμβάλλουν δυναμικά στο κάψιμο περισσότερου λίπους.

-Άπαχο γάλα
Έχει μόλις 86 θερμίδες η κούπα και αν και οι περισσότεροι θεωρούμε ότι είναι ιδανικό μόνο για τη σωστή ανάπτυξη των παιδιών, έρευνες δείχνουν ότι ωφελεί ιδιαίτερα τους ενήλικες, και συγκεκριμένα όσους προσπαθούν να "κάψουν" ορισμένες θερμίδες.
Οι πρωτεΐνες που περιέχει δίνουν μεγαλύτερη αίσθηση ικανοποίησης στον οργανισμό από οποιοδήποτε άλλο ρόφημα, που περιέχει ζάχαρη.

-Πατάτες
Η πατάτα ως γνωστόν, περιέχει υδατάνθρακες, γεγονός που την κατατάσσει στα μη διαιτητικά φαγητά. Κι όμως μία πατάτα αν και έχει 161 θερμίδες, δίνει την αίσθηση του κορεσμού, τρεις φορές περισσότερο από ότι μία φέτα λευκό ψωμί.
Και μην ξεχνάτε βέβαια ότι το ανθεκτικό άμυλο της πατάτας βοηθάει τον οργανισμό να κάψει λίπος.
Αυτό που παχαίνει δεν είναι η ίδια η πατάτα αλλά ο τρόπος μαγειρέματός της.
Πηγή: radar.gr


Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

9 πράγματα για τα οποία δεν χρειάζεται να ανησυχούν καθόλου τα παιδιά του σήμερα!!

Posted: 26 Feb 2013 12:16 PM PST







Σε αντίθεση με τους γονείς τους, που έχαναν τις αγαπημένες τους τηλεοπτικές σειρές ή
χρειαζόταν να περιμένουν μήνες να δουν ένα...
αγαπημένο τους πρόσωπο, τα παιδιά σήμερα μεγαλώνουν πιο χαλαρά.
Διαβάστε 9 πράγματα για τα οποία τα παιδιά σήμερα δεν χρειάζεται να αγχώνονται, όπως παλιότερα (πολύ τελικά) οι γονείς τους.

1. Να γράφουν ολόκληρες τις λέξεις όταν στέλνουν μηνύματα ή κρατούν σημειώσεις. Θέλεις να πεις "I LOVE U" ; Γράφεις LY. Καλύτερα να μάθετε τις πιο δημοφιλείς συντομογραφίες, γιατί σε λίγο έτσι θα μιλάνε κιόλας.

2. Δεν χρειάζεται να είναι πολύ καλά στην ορθογραφία, αφού πριν καλά καλά ολοκληρώσουν την λέξη η αυτόματη γραφή την εμφανίζει, ή το αυτόματο πρόγραμμα spelling and grammar την διορθώνει.

3. Δεν χρειάζεται να έχουν pen pals. Θυμάστε; Τα γράμματα σε φίλους και η αλληλογραφία που περίμενες με αγωνία αντικαταστάθηκε από τα e mail buddies και από τα post στους τοίχους των άλλων κι όχι της γειτονιάς.

4. Δεν είναι απαραίτητο να διαβάσουν στο σπίτι ένα βιβλίο, μια έρευνα, μια ανάλυση για το σχολείο. Στο internet μπορούν πια να βρουν την περίληψή της. Αυτό πρέπει να σε ανησυχεί ως στοιχείο τεμπελιάς που μπορεί να ξεφύγει, αλλά πολύ περισσότερο πρέπει να ανησυχεί τους δασκάλους.

5. Δεν θα χρειαστεί να ξανακουβαλήσουν κάμερα. Ούτε για βίντεο, ούτε για φωτογραφία. Υπάρχουν τα κινητά. Όλα σε ένα.

6. Δεν έχουν χρόνο να συναντηθούν και να τα πουν από κοντά. Καμιά στεναχώρια. Υπάρχει το facebook, το twitter. Τα social media σε βγάζουν από την δύσκολη θέση να χάσεις χρόνο να μεταφερθείς για να συναντηθείς από κοντά.

7. Δεν είναι αναγκασμένα να περιμένουν πολύ καιρό να δουν φίλους τους ή τα κατοικίδια τους, αφού οποιαδήποτε στιγμή μπορούν να συναντηθούν on line. Τα ταξίδια ήταν και θα είναι απολαυστικά, αλλά η νοσταλγία μειώθηκε.

8. Δεν θα πληρώνουν για την μουσική. Μην ανησυχείτε κανένας δεν θα τους πει κλέφτες και οι μουσικοί θα εξακολουθούν να βγάζουν χρήματα.

9. Το να χάσεις την αγαπημένη σου τηλεοπτική σειρά είναι κάτι τόσο ξεπερασμένο όσο και η κανονική τηλεόραση.

Πηγή:tro-ma-ktiko.blogspot.gr


Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου