Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Ενημέρωση απο tsekouratoi.gr

Ενημέρωση απο tsekouratoi.gr

Link to www.tsekouratoi.gr

Το 99% των αντρών δεν μπορεί να βρει το λάθος στη φωτογραφία!

Posted: 05 Mar 2013 03:39 PM PST





Ξέρω που κοίταξες πρώτα οκ, όλοι εκεί κοιτάξαμε..
.


'Οπως που είναι το περίεργο σε αύτη τη φωτο με την υπέροχη κοπέλα;



Σκέψου καλά και μετά … δες ποιο κάτω την απάντηση!







Ποιος χρησιμοποιεί δισκέτες τη σημερον ημέρα;;; χαχαχα

24wro

Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

VIDEO: Δείτε τον σκουπιδιάρη που τα σπάει...κυριολεκτικά!

Posted: 05 Mar 2013 03:35 PM PST



Ο σκουπιδιάρης για κάποιο λόγο είναι πολύ θυμωμένος...



Όλα μοιάζουν να τον ενοχλούν και τη χαριστική βολή τη δίνει ένα κολλημένο σκουπίδι στον πάτο του σκουπιδοτενεκέ που προσπαθεί να αδειάσει
.Ποιος τον είδε και δεν τον φοβήθηκε! Κυριολεκτικά σπάει ότι βρίσκει μπροστά του!



Απολαύστε την ξεκαρδιστική συνέχεια στο παρακάτω coolαριστό βίντεο...



Μ' αυτό το ξεκαρδιστικό βίντεο ο σκουπιδιάρης έκανε φάρσα στο αφεντικό του αφού το βίντεο αυτό έφτασε στα χέρια του μέσω υποτιθέμενων καταγγελλόντων πολιτών. Όπως ήταν φυσικό, αμέσως τον κάλεσε για να του δώσει την απόλυσή του. Ευτυχώς όταν του εξήγησε την φάρσα το αφεντικό έδειξε ότι διαθέτει χιούμορ και τον κράτησε στη δουλειά...




24wro
Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

ΔΕΙΤΕ: Άνθρωποι είμαστε, σφάλματα κάνουμε!

Posted: 05 Mar 2013 03:25 PM PST


 Και μάλιστα μεγάλα..
.


















































newsbeast.gr

Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

Oι απίστευτες χρήσεις της σκόνης από το τζάκι!

Posted: 05 Mar 2013 03:19 PM PST



Δεν πετάμε την στάχτη, δεν είναι καθόλου άχρηστη ή σκουπίδι...



Συνεχίζουμε να την χρησιμοποιούμε, όπως έκαναν και παλιά και αυτό μας κάνει να νοιώθουμε απερίγραπτη χαρά!
Η στάχτη από ξύλα είναι η σκόνη που έμεινε από την καύση τους . Ξύλα εννοούμε μόνο φυσικά, όχι με βαφές, κόλες ή επεξεργασμένα.



Πρέπει να προσέχουμε να μην πετάμε μέσα στην φωτιά πλαστικά, αποτσίγαρα, ή οτιδήποτε άλλο σκουπίδι που μπορεί να μολύνει την στάχτη. Περιμένουμε να κρυώσει εντελώς και μετά την συλλέγουμε. Από την στάχτη ξεχωρίζουμε την άσπρη στάχτη που έχει μείνει πάνω-πάνω από τα καρβουνάκια και την αποθηκεύουμε σε ένα μεταλλικό δοχείο με καπάκι. Τα καρβουνάκια τα κρατάμε σε άλλο δοχείο. Δεν πετάμε τίποτα, γιατί όλα χρειάζονται! Πάμε τώρα να αναλύσουμε τι περιέχει η στάχτη και είναι τόσο πολύτιμη!



Η στάχτη περιέχει κυρίως ανθρακικό ασβέστιο από 25% έως 45%(το οποίο είναι ένα ανόργανο αλάτι με χημικό τύπο CaCO3.), λιγότερο από 10 % περιέχει Κάλιο (Κ), και λιγότερο από 1% φωσφορικό άλας. Υπάρχουν ιχνοστοιχεία σιδήρου, μαγγανίου, ψευδαργύρου, χαλκού και μερικά βαρέα μέταλλα (όπως ο μόλυβδος, το κάδμιο, το νικέλιο και το χρώμιο). Δεν περιέχει άζωτο. Ωστόσο αυτοί οι αριθμοί ποικίλλουν ανάλογα με την θερμοκρασία καύσης των ξύλων. Η καύση επηρεάζει πολύ τη σύνθεση και την ποσότητά της στάχτης, και κατά συνέπεια υψηλότερη θερμοκρασία μειώνει την απόδοση της στάχτης. Οπότε για καλύτερη ποιότητα στάχτης η χαμηλή θερμοκρασία είναι ιδανικότερη. Σκληρά ξύλα συνήθως παράγουν περισσότερη στάχτη από τα μαλακά, όπως των κωνοφόρων και ο φλοιός και τα φύλλα παράγουν γενικά πιο πολύ στάχτη από το εσωτερικό ξυλωδών τμημάτων του δέντρου. Κατά μέσο όρο, η καύση των ξύλων δίνει περίπου 6-10% στάχτες.



Παρακάτω θα αναλύσουμε τις χρήσεις της στάχτης, για να μπορούμε να γνωρίζουμε πώς να την χρησιμοποιήσουμε!



Χρήσεις της στάχτης



1. Μπορούμε να φτιάξουμε αλισίβα, απλά βράζουμε 2 με 3 κουταλάκια στάχτη σε 1 μπρίκι με νερό και μετά την σουρώνουμε με ένα φίλτρο του καφέ. Είναι το καλύτερο απορρυπαντικό γενικής χρήσης, καθαρίζει, λευκαίνει και απολυμαίνει ρούχα, πατώματα, τζάμια, ασημικά, πιάτα, σκουριές που έχουν ποτίσει στα μάρμαρα, κα.



2. Βουτάμε ένα υγρό πανί σε στάχτη ή σε αλισίβα και: καθαρίζει τις γυάλινες πόρτες από το τζάκι. Τρίβουμε τα τζάμια με ένα υγρό σφουγγάρι βουτηγμένο στη στάχτη. Μια πάστα από στάχτη και νερό μπορεί να αφαιρέσει τους λεκέδες από τα έπιπλα.



3. Αν θέλουμε να φύγει γρήγορα ένας λεκές από τα ρούχα την στιγμή που έγινε, βάζουμε πάνω του λίγη στάχτη και μετά από πέντε λεπτά τον τρίβουμε με ψίχα ψωμιού.



4. Η στάχτη χρησιμοποιείται για να διώξουμε τις άσχημες οσμές. Απλά την βάζουμε πάνω σε οτιδήποτε μυρίζει άσχημα. Πχ. Σε παλιές τουαλέτες, τουαλέτα της γάτας.



5. Για να ξεμυρίσει το ψυγείο μας βάζουμε μέσα ένα πιάτο με καρβουνόσκονη (από ξυλοκάρβουνο), και την ανανεώνουμε μέχρις ότου φύγει κάθε μυρωδιά.



6. Χρησιμοποιείται και στο πλύσιμο των δοντιών.



7. Μπορούμε να λουστούμε πολύ φυσικά με την αλισίβα, και να χρησιμοποιήσουμε ξύδι στο ξέβγαλμα, αυτό ευνοεί περισσότερο το λιπαρό μαλλί.



8. Την αλισίβα την χρησιμοποιούμε στην κουζίνα μας σε πολλά γλυκά και φαγητά, όπως στην παρασκευή μουσταλευριάς, στα μελομακάρονα, στο ψωμί. Εκτός από την υπέροχη γεύση και την βελούδινη υφή που δίνει στα φαγητά μας καθαρίζει το έντερο από τους παθογόνους μικροοργανισμούς. Το ψωμί γίνεται πιο αφράτο και το βοηθά να μην τρίβεται.



9. Για μεγάλο χρονικό διάστημα η στάχτη του ξύλου έχει χρησιμοποιηθεί στη γεωργία, δεδομένου ότι ανακυκλώνει τα θρεπτικά συστατικά πίσω στην γη. Η στάχτη χρησιμοποιείται και ως λίπασμα, αλλά δεν περιέχει άζωτο. Επίσης δεσμεύεται διοξείδιο του άνθρακα από τους μικροοργανισμούς μέσα στο χώμα η ανάπτυξη των οποίων ενισχύεται από τη στάχτη και η γη γίνεται πιο εύφορη. Λόγω της παρουσίας του ανθρακικού ασβεστίου εξουδετερώνεται η οξύτητα του εδάφους, αυξάνοντας το pH του και αυξάνει την δραστηριότητα των βακτηρίων του εδάφους. Η αύξηση της αλκαλικότητας του εδάφους επηρεάζει την θρέψη των φυτών. Θρεπτικές ουσίες είναι πιο εύκολα διαθέσιμες στα φυτά, όταν το έδαφος είναι ελαφρώς όξινο. Αλλά επειδή αυξάνεται πολύ το pH του εδάφους με την προσθήκη μεγάλων ποσοτήτων μπορεί να κάνει κακό παρά καλό. Η στάχτη δεν πρέπει να χρησιμοποιείται σε φυτά που αγαπάνε όξινα εδάφη, όπως είναι οι πατάτες, τα βατόμουρα. Είναι καλο να χρησιμοποιείται με φειδώ και γίνεται τακτικά έλεγχος του PH του εδάφους.



10. Δυναμώνει τα φυτά που αγαπούν το ασβέστιο, όπως είναι οι ντομάτες, τα αμπέλια, οι φασολιές, το σπανάκι, ο αρακάς, τα αβοκάντο, τα σκόρδα κα. Ακόμα ευδοκιμούν και οι τριανταφυλλιές. Μπορούμε να προσθέσουμε 1 / 4 φλιτζανιού σε κάθε λάκκο κατά τη φύτευση.



11. Μια κουταλιά στάχτη ανά 1000 λίτρα νερό δυναμώνει υδρόβια φυτά.



12. Βοηθάει τα φυτά να μην παγώσουν τον χειμώνα αν ρίξουμε πάνω τους μια στρώση από στάχτες.



13. Απωθεί ζώα, τίποτα δεν πλησιάζει την στάχτη! Με την στάχτη απομακρύνονται από τον κήπο διάφορα έντομα και παράσιτα όπως γυμνοσάλιαγκες και σαλιγκάρια κα.



14. Διώχνει τα μυρμήγκια αν ρίξουμε λίγη στάχτη στην μυρμηγκοφωλιά τους. Δεν μπορούν να μεταφέρουν την στάχτη όποτε θα αλλάξουν φώλια!



15. Σκορπίζουμε στάχτη στις γωνίες και στα σκοτεινά σημεία της αποθήκης μας ή του σπιτιού μας. Όσο υπάρχει στάχτη δεν θα πλησιάζουν ποντίκια, κατσαρίδες, έντομα.



16. Απωθεί τις ψείρες (στο τριχωτό της κεφαλής), τους ψύλλους και τα τσιμπούρια από τα κατοικίδια ζώα. Μπορούμε να φτιάξουμε ένα μίγμα στάχτης μαζί με ξύδι ώστε να γίνει μια πηχτή λάσπη και να την αλείψουμε στο τριχωτό.



17. Απωθεί τον σκόρο. Μπορούμε να ρίξουμε στάχτη στα ρούχα μας και μετά να τα αποθηκεύσουμε και όταν θα θέλουμε να τα χρησιμοποιήσουμε απλά τα τινάζουμε. Μπορούν έτσι να μείνουν αρκετά χρόνια χωρίς να πάθουν τίποτα απολύτως.



18. Η ποτάσα (Υδροξείδιο του καλίου, ΚΟΗ) μπορεί να παραχθεί από στάχτη και αποσταγμένο νερό, η οποία με τη σειρά της μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην παραγωγή σαπουνιού. Η διαδικασία είναι λίγο πολύπλοκη και χρονοβόρα και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή γιατί η ποτάσα είναι καυστική.



19. Χρησιμοποιείται στα αιώνια αυγά, τα οποία είναι κονσερβοποιημένα αυγά που φτιάχνουν στην Ανατολή και χρησιμοποιούνται στην κουζίνα τους. Τα αυγά μπορούν να διατηρηθούν με μείγμα πηλού, στάχτης, αλάτι, ασβέστη, και φλοιού του ρυζιού για αρκετές εβδομάδες έως αρκετούς μήνες, ανάλογα με τη μέθοδο της επεξεργασίας.



20. Η σόδα (Ανθρακικό νάτριο Na2CO3, σόδα πλυσίματος) μπορεί να παραχθεί από την στάχτη. Η σόδα είναι γνωστή για την καθημερινή χρήση της ως αποσκληρυντικό του νερού.



Na2SO4 + CaCO3 + 2 C → Na2CO3 + 2 CO2 + CaS



Η σόδα παράγεται από βράσιμο του μίγματος στάχτης και νερού, και στη συνέχεια συλλέγεται όταν το νερό εξατμιστεί.



21. Η στάχτη λιώνει τον πάγο επειδή περιέχει αλάτι. Είναι λίγο πιο από το αλάτι ή άλλες χημικές ουσίες που χρησιμοποιούνται στις μέρες μας.



22. Φίλτρο

Τα κάρβουνα που μένουν από την καύση (τα μαύρα κομμάτια, όχι η γκρι / λευκή στάχτη) μπορούμε να τα χτυπήσουμε με ένα σφυρί και στη συνέχεια να τα αλέσουμε με ένα γουδοχέρι ή μπλέντερ και να πάρουμε μια λεπτή σκόνη. Η σκόνη αυτή από τα κάρβουνα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως φίλτρο.



23. Χρησιμοποιείται για να φιλτράρουμε το κρασί μας αν μας βρήκε λίγο θολό.



24. Αν το νερό πηγής μας έχει σκουλήκια ή κυπρίνους μπορούμε να το φιλτράρουμε την στάχτη και παίρνουμε ένα πεντακάθαρο νερό.



25. Αφύγρανση

Κομμάτια από άνθρακα (κάρβουνο) τοποθετούνται σε μεταλλικά δοχεία με τρύπες και μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση υγρασίας σε μέρη όπως τα ντουλάπια, τα υπόγεια, κάτω από τους νεροχύτες κλπ.



26. Σβήνουμε τη φωτιά , πολύ εύκολα και γρήγορα πετώντας στάχτη πάνω της.



27. Τα παλιά χρόνια χρησιμοποιούσαν για την συντήρηση των σπόρων όπως των φασολιών μεγάλα πήλινα δοχεία που από πάνω τα κάλυπταν με παχύ στρώμα από στάχτη. Αυτό βοηθούσε να μην τα φάνε τα σκαθάρια. Μία μελέτη στη Νιγηρία δείχνει ότι η στάχτη ξύλου αφυδατώνει τους σπόρους και τους καθιστά λιγότερο επιρρεπή σε μόλυνση.



28. Χρησιμοποιείται σε πληγές για να σκοτώσει κάθε μικρόβιο και να γίνει η επούλωση πολύ γρήγορα. Διαλύουμε λίγο χειροποίητο σαπούνι μέσα στην αλισίβα και πλένουμε με αυτό την πληγή χωρίς να την ξεπλύνουμε μετά.



29. Ψυγείο χωρίς ηλεκτρικό. Μπορούμε να διατηρήσουμε φρούτα και λαχανικά χωρίς να πάθουν τίποτα για πολλές μέρες έως και χρόνια! Σκάβουμε έναν λάκκο, τον γεμίζουμε με στάχτη τοποθετούμε τα λαχανικά έτσι ώστε να μην έρχονται σε επαφή το ένα με το άλλο αλλά ούτε και με το χώμα. Σκεπάστε τον λάκκο με ,ένα ξύλο και τα αφήνουμε.



30. Παλιά για να διατηρήσουν την πυτιά, την βάζανε μέσα σε ένα κέρατο, το γεμίζανε με στάχτη, το σφραγίζανε με λάσπη και κρεμούσανε σε ένα δέντρο. Το αφήνανε εκεί για χρόνια χωρίς να πάθει τίποτα απολύτως η πυτιά.
24wro

Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

ΔΕΙΤΕ: Λανσάρουν τα χειρότερα κεφάλια!

Posted: 05 Mar 2013 03:14 PM PST

 Πες μας τον κομμωτή σου...


























































newsbeast.gr

Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

ΔΕΙΤΕ: Πως εμφανίστηκε η Τζούλια σε club της Σλοβακίας

Posted: 05 Mar 2013 03:05 PM PST





Στην Σλοβακία ταξίδεψε η Τζούλια Αλεξανδράτου για προγραμματισμένη εμφάνισή της σε κλαμπ της Μπρατισλάβας..
.

Το σέξι μοντέλο τραγούδησε με τα ροζ της εσώρουχα και αναστάτωσε τους θαμώνες του μαγαζιού.



Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε στο facebook:



24wro

Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

ΔΕΙΤΕ: Βουτηγμένοι... στο λάθος!

Posted: 05 Mar 2013 03:01 PM PST


 Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε..
.










































newsbeast.gr

Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

VIDEO: Η καλύτερη φάρσα που έγινε ποτέ εν ώρα μαθήματος!

Posted: 05 Mar 2013 02:58 PM PST


 Υπάρχουν πολλές φάρσες που έχουν γίνει μέσα σε πανεπιστήμια αλλά καμία δεν είναι τόσο διασκεδαστική..
.




και καλοστημένη όσο αυτή που θα δείτε παρακάτω!Κατά τη διάρκεια του μαθήματος της χημείας στο πανεπιστήμιο Michigan University ένας κλέφτης μπαίνει στην αίθουσα, αρπάζει την τσάντα μιας μαθήτριας και δηλώνει ότι κανείς δεν μπορεί να τον σταματήσει!



Ξαφνικά όμως ένα mariachi συγκρότημα εμφανίζεται από το πουθενά και εμφανίζεται ο... Ζορό!Αξίζει πάντως αν δώσουμε συγχαρητήρια στον ανοιχτόμυαλο καθηγητή, ο οποίος ούτε για μια στιγμή δεν διέκοψε την φάρσα αλλά έδειξε να το διασκεδάζει! Δείτε το βίντεο:




24wro
Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

ΔΕΙΤΕ: Η παραξενιά βγήκε παγανιά!

Posted: 05 Mar 2013 02:51 PM PST



Βρίσκουν και τα κάνουν.
..







































newsbeast.gr

Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

ΔΕΙΤΕ: Της στιγμής...

Posted: 05 Mar 2013 02:47 PM PST


 Γιατί, πάντα, το δευτερόλεπτο κάνει τη διαφορά...















































newsbeast.gr

Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

ΣΟΚ: Βρέθηκε γιγάντιο Φίδι, μήκους 16.7 μέτρων, 300 κιλών και 140 χρόνων

Posted: 05 Mar 2013 02:41 PM PST










Γιγάντιο Φίδι, μήκους 16.7 μέτρων, 300 κιλών και 140 χρόνων βρέθηκε στην Μαλαισία!






Εργαζόμενοι που καθάριζαν το δάσος, για την δημιουργεία ενός νέου δρόμου, ανακάλυψαν το Φίδι.

Κατά την προσπάθεια να ισοπεδώσουν το έδαφος, ένας από τους τρείς οδηγούς του εκσκαφέα παρατήρησε, πως υπήρχε αίμα γύρω από το κεφάλι του φιδιού. Ο χειριστής της μπουλντόζας, αισθανόταν τόσο άσχημα που δεν μπορούσε να σταθεί στα πόδια του.

Ένας από τους οδηγούς του εκσκαφέα ένιωσε τόσο μέγαλο ψυχικό τραύμα, που έπαθε καρδιακή προσβολή και στη συνέχεια πέθανε.
24wro





Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

Τρίτη μυστηριώδης εφήμερη ζώνη ακτινοβολίας γύρω από τη Γη

Posted: 05 Mar 2013 02:31 PM PST



Μια άγνωστη μέχρι σήμερα στους επιστήμονες ζώνη ακτινοβολίας περιέβαλε τη Γη πέρυσι για περίπου έναν μήνα, προτού εκμηδενιστεί...








από ένα ισχυρό κύμα ακτινοβολίας που δέχτηκε από τον Ήλιο. Η ανακάλυψη έγινε από τους δίδυμους δορυφόρους της «Αποστολής Βαν Άλεν» της NASA, που μελετούν από πέρυσι το καλοκαίρι, για πρώτη φορά τόσο εξονυχιστικά, τους δύο ομώνυμους «δακτυλίους» ακτινοβολίας (σε σχήμα «ντόνατ») που περιζώνουν τον πλανήτη μας.



Η εντυπωσιακή και απρόσμενη ανακάλυψη, που θεωρείται ικανή να «ξαναγράψει» τα εγχειρίδια γεωφυσικής όσον αφορά τις ζώνες ακτινοβολίας, δείχνει πόσα ακόμα έχουν να μάθουν οι επιστήμονες για το διάστημα που περιβάλλει τη Γη. Οι δύο ομόκεντρες ζώνες, που συγκρατούνται από τα μαγνητικά πεδία της Γης, παγιδεύοντας φορτισμένα σωματίδια υψηλής ενέργειας και κύματα πλάσματος, ανακαλύφθηκαν το 1958 από τον Αμερικανό αστροφυσικό Τζέιμς βαν Άλεν. Λόγω της πολύ ισχυρής ακτινοβολίας τους, οι δύο ζώνες συνιστούν σοβαρή απειλή για τους αστροναύτες και τους δορυφόρους σε γεωστατική τροχιά, που γι' αυτό τον λόγο πρέπει να διαθέτουν ισχυρές προστατευτικές ασπίδες, όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο.



Η εσωτερική ζώνη, από ηλεκτρόνια και θετικά ιόντα (πρωτόνια), βρίσκεται σε ύψος από 1.000 έως 10.000 χιλιόμετρα και παραμένει σταθερή επί χρόνια ή και δεκαετίες. Η εξωτερική ζώνη, κυρίως από ηλεκτρόνια, βρίσκεται σε ύψος από 10.000 έως 60.000 χιλιόμετρα και εμφανίζει διαρκείς μεταβολές σε επίπεδο ημερών ή και ωρών. Αυτό, κατά πάσα πιθανότητα, συμβαίνει υπό την επίδραση του ηλιακού «ανέμου» (του ρεύματος ακτινοβολίας που εκπέμπει διαρκώς ο Ήλιος), αν και κανείς επιστήμονας δεν είναι ακόμα βέβαιος τι προκαλεί αυτές τις περιοδικές απότομες μεταβολές στην ενεργειακή ένταση και έκταση των ζωνών.



Οι ερευνητές, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό "Science", σύμφωνα με το "Nature" και το "New Scientist", ανακοίνωσαν ότι οι δορυφόροι εντόπισαν μέσα στην εξωτερική ζώνη Βαν Άλεν, σε ύψος 19.100 έως 22.300 χιλιομέτρων, μια τρίτη στενή ζώνη ακτινοβολίας, που δημιουργήθηκε στις αρχές Σεπτεμβρίου 2012.



Η νέα ζώνη φάνηκε να διατηρείται για περίπου έναν μήνα, πριν εξαφανιστεί απότομα και σχεδόν ολοκληρωτικά, μάλλον λόγω μιας έξαρσης της έντασης του ηλιακού ανέμου, πριν από μία έκρηξη στεμματικής μάζας του Ήλιου.



Παραμένει ασαφές ακόμη πώς και γιατί αυτή η παροδική ζώνη δημιουργήθηκε. Μια εκδοχή είναι ότι αυτό συνέβη, επειδή ο ηλιακός άνεμος προκάλεσε πρόσκαιρη διάσπαση της εξωτερικής ζώνης Βαν Άλεν. Μελλοντικές έρευνες θα δείξουν αν αυτή η τρίτη εφήμερη ζώνη είναι ένα συχνό ή ένα σπάνιο φαινόμενο. 
24wro



Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

ΔΕΙΤΕ: Είχαν και καλύτερες μέρες...

Posted: 05 Mar 2013 02:25 PM PST






Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες...





















































24wro



Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

ΔΕΙΤΕ: Λατρεία οι φάτσες τους !!!

Posted: 05 Mar 2013 02:15 PM PST






Aκόμα κι όταν δεν κάνουν τίποτα...








































































































24wro



Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

ΔΕΙΤΕ: Στα χέρια των πιο... αδίστακτων φίλων!

Posted: 05 Mar 2013 02:10 PM PST


 Θα τον ξανασκεφτούν καλύτερα να μεθύσουν τόσο...





















































newsbeast.gr

Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί τα παιδιά που κρατούν οι ζητιάνες κοιμούνται συνεχώς;

Posted: 05 Mar 2013 02:08 PM PST



Στη στάση του μετρό συναντώ καθημερινά μια γυναίκα απροσδιορίστου ηλικίας...



Τα μαλλιά της

βρώμικα και ανακατεμμένα, τα ρούχα της κουρελιασμένα και το πρόσωπό της σκιμμένο στη θλίψη.


Η γυναίκα κατάχαμα στο βρώμικο πάτωμα και δίπλα της το ποτηράκι, όπου οι περαστικοί προσφέρουν τον οβολόν τους. Στα χέρια της γυναίκας, κοιμάται ένα δίχρονο παιδάκι. Του φοράει ένα βρώμικο καπέλο και εξίσου βρώμικα ρούχα.

Οι περισσότεροι περαστικοί, συγκινημένοι από το θέαμα προσφέρουν αβίαστα και το τελευταίο κέρμα από το πορτοφόλι τους, ξορκίζοντας με ανακούφιση την ενοχή της δικής τους ευδαιμονίας…

Καθημερινά, επί ένα μήνα, προσπερνούσα τη ζητιάνα, χωρίς βεβαίως να της δίνω χρήματα, γνωρίζοντας καλά ότι είναι "υπάλληλος" μιας καλοστημένης επιχείρησης απάτης, με διαχειριστή τον τοπικό ζητιανομαφιόζο, πιθανό ιδιοκτήτη βίλας και πολυτελούς αυτοκινήτου. Σε αυτόν θα καταλήξει η είσπραξη της ημέρας της ζητιάνας… Όχι ότι κι αυτή δεν κερδίζει τίποτα φυσικά… ένα μπουκάλι βότκα κι ένα σουβλάκι στο τέλος της ημέρας είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεται…

Αφού λοιπόν την προσπερνούσα αδιάφορα επί ένα μήνα, ξαφνικά το συνειδητοποίησα… Στέκομαι μπροστά της κοιτάζοντας αυτό το μωρό και συνειδητοποιώντας ότι κάτι δεν πάει καλά.

Ένα δίχρονο μωρό, από το πρωί μέχρι το βράδυ "κοιμάται" συνεχώς στην αγκαλιά της "μαμάς" του, χωρίς να κλαίει, να γκρινιάζει, να μουρμουρίζει, να σαλεύει καν!



Όποιος από εμάς έχει παιδιά, ξέρει καλά… ένα μωρό σε αυτήν την ηλικία με δυκολία κοιμάται ακόμα και τη νύχτα, πόσο μάλλον ολόκληρη την ημέρα συνεχώς!

Το συγκεκριμένο μωρό της ζητιάνας, για ένα συνεχόμενο μήνα, δεν το είδα ποτέ ξύπνιο… Κοιτούσα μια αυτό, μια εκείνη, και οι υποψίες μου όλο και φούντωναν. Στο τέλος, δείχνοντας το μωρό, τη ρώτησα:"-Γιατί κοιμάται συνέχεια;"

Εκείνη, με αγνόησε, προσποιούμενη ότι δεν με άκουσε. Επανέλαβα την ερώτηση. Σήκωσε το βλέμμα της, φανερά ενοχλημένη, και με απόμακρο ύφος μουρμούρισε μια βρισιά μέσα από τα χείλια της.

Ξαναρώτησα με απόγνωση: "-Γιατί κοιμάται συνέχεια;!" … Πίσω μου, κάποιος με έπιασε από τον ώμο. Ένας ηλικιωμένος κύριος, ενοχλημένος από την "απάνθρωπη" συμπεριφορά μου, με επέπληξε: "Γιατί την ενοχλείς; Δεν την αφήνεις ήσυχη στην δυστυχία της;" … και απομακρύνθηκε αφού πέταξε μερικά νομίσματα στο ποτηράκι της ζητιάνας, ικανοποιημένος σίγουρα για την καλή του πράξη της ημέρας. Εκείνη, σαν "καλή χριστιανή", τον ευχαρίστησε αρχίζοντας να σταυροκοπιέται με μανία.

Την επόμενη μέρα ήρθα σε επικοινωνία με έναν παλιό γνωστό. Έναν ρουμανικής καταγωγής αστείο ανθρωπάκο, με μικρά κατάμαυρα μάτια.

Η μόρφωσή του περιορίστηκε στις τρεις πρώτες τάξεις του δημοτικού σχολείου, αυτό δεν τον εμποδίζει όμως να κυκλοφορεί με πανάκριβα αυτοκίνητα και να είναι περήφανος ιδιοκτήτης μιας έπαυλης με -ποιός ξέρει πόσα- δωμάτια και μπαλκόνια. Αυτός ο "φίλος" με κατατόπισε επαρκώς γι αυτήν την μπίζνα:

Πρόκειται για μια πολύ καλά οργανωμένη εγκληματική επιχείρηση, παρά το φαινομενικά πρόχειρο και αυθόρμητο σκηνικό της. Τα παιδιά που χρησιμοποιούν, είτε τα έχουν ενοικιάσει από οικογένειες αλκοολικών, ή απλώς τα έχουν κλέψει. Έπρεπε όμως να μάθω και γιατί κοιμούνται συνέχεια…

Ο "φίλος" μου ο Ρομά, πολύ φυσικά και με κανένα δισταγμό (σαν να μου έλεγε για τον καιρό) απάντησε στην ερώτησή μου: "-Ναι, είναι ναρκωμένα… με ηρωίνη ή βότκα" …

Έμεινα αποσβολωμένος… "-Ποιά είναι ναρκωμένα με ηρωίνη ή βότκα;!" "-Τα παιδιά ντε, για να μην έχουν φασαρίες. Θα πρέπει να μένουν καθηλωμένα με μια άγνωστη γυναίκα όλη μέρα, φαντάζεσαι πόσο θα γκρίνιαζαν;"

Αυτό κάνουν. Για να διατηρούν το παιδί "ήρεμο" και κοιμισμένο όλη μέρα, το ναρκώνουν με αλκοόλ ή ναρκωτικά. Φυσικά, ο παιδικός παρθένος οργανισμός δεν το αντέχει και τα παιδιά αυτά πεθαίνουν. Συχνά κιόλας, το παιδάκι ξεψυχά στην αγκαλιά της ζητιάνας, κατά τη διάρκεια της "εργασίας" της…

Και η υποτιθέμενη "μάνα" είναι αναγκασμένη να κρατά στην αγκαλιά της το νεκρό παιδάκι μέχρι το βράδυ που θα τελειώσει η "βάρδιά" της. Συμβαίνει σ' αυτή τη "δουλειά" … Και οι περαστικοί θα την υποστηρίζουν ρίχνοντας την ελεημοσύνη τους στο ποτηράκι της, πιστεύοντας ότι κάνουν την καλή πράξη της ημέρας.

Την επόμενη μέρα ξαναπέρασα από το ίδιο σημείο, με τη δημοσιογραφική μου ταυτότητα, έτοιμος για σοβαρή επέμβαση. Η ζητιάνα καθόταν πάλι στο ίδιο σημείο, κρατώντας πάλι ένα παιδί. Ένα διαφορετικό από το χθεσινό παιδί. Άρχισα να της κάνω ερωτήσεις: πού είναι το χθεσινό παιδί, αν έχει χαρτιά για το παιδί…

Κι ενώ εκείνη με αγνοούσε συστηματικά, οι υπόλοιποι περαστικοί αντίθετα, με κατηγορούσαν ότι επιτίθεμαι σε μια κακόμοιρη ζητιάνα μάνα χωρίς λόγο, και με απομάκρυναν με περιφρόνηση. Δεν είχα άλλη λύση από το να απευθυνθώ στην αστυνομία. Όταν όμως η αστυνομία εμφανίστηκε, η ζητιάνα με το παιδί είχε εξαφανιστεί… Αισθάνθηκα σαν να παλεύω με ανεμόμυλους.

Την επόμενη φορά που θα δείτε ζητιάνα με παιδί, σκεφτείτε καλά πριν "βοηθήσετε" με τον οβολό σας. Μην κοιτάξετε το παιδάκι με τρυφερότητα, να το κοιτάξετε με τρόμο. Πρόκειται για ένα κακοποιημένο δυστυχισμένο πλάσμα, υποχείριο αδίστακτων κακοποιών. Με το να δώσετε χρήματα σε αυτήν που το εκμεταλλεύεται, διαιωνίζετε την αλυσίδα αυτής της "μπίζνας" και συμβάλλετε ενεργά στο φόνο ενός ακόμη παιδιού.

Όπως κάθε επιχείρηση που κλείνει όταν δεν έχει πια πελάτες, έτσι κι αυτή θα εξέλειπε, αν δεν υπήρχε κόσμος που να ανταποκρίνεται, αν δεν υπήρχε η συγκεκριμένη "πελατεία" της. Η εξάλειψη τέτοιου είδους "επιχειρήσεων" σημαίνει ότι λιγότερα παιδιά θα κλαπούν και θα δολοφονηθούν από χορήγηση ναρκωτικών και αλκοόλ.

Τώρα πια γνωρίζετε γιατί τα παιδιά που κρατούν οι ζητιάνες κοιμούνται συνέχεια. Η επιλογή είναι δική σας.



triklopodia.gr

Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

Δείτε τι λένε τα ζώδια για την Τετάρτη 6/3!

Posted: 05 Mar 2013 02:00 PM PST






Τα Ζώδια Σήμερα 6 Μαρτίου 2013






Κριός


21/3-20/4


Κάποια πράγματα σήμερα δεν σου πάνε πολύ καλά, αγαπητέ Κριέ. Ωστόσο, δεν αρκεί να κάνεις μόνο τη διαπίστωση, αλλά οφείλεις να πράξεις αναλόγως, για να μπορέσεις να ξεπεράσεις τα διάφορα προβλήματα που σε απασχολούν. Ίσως χρειαστεί να αλλάξεις τη στάση σου ή να πρέπει να δεις τις καταστάσεις λίγο πιο ώριμα και να ξεχάσεις τις μεθόδους που ακολουθούσες μέχρι τώρα. Ίσως επίσης κάποιοι έμπιστοι άνθρωποι απ' το κοντινό σου περιβάλλον μπορούν να σε βοηθήσουν με τη γνώμη τους. Μην φοβηθείς να τους ακούσεις, γιατί όλο και κάτι παραπάνω μπορεί να ξέρουν…

Αισθηματικές προβλέψεις
Μία ξαφνική πρόταση από τον σύντροφό σου για μία βραδινή έξοδο, φίλε Κριέ, θα σε χαροποιήσει σήμερα ιδιαίτερα και θα σου δώσει την δυνατότητα να τον πλησιάσεις και να κουβεντιάσεις μαζί του όλα όσα σε απασχολούν και σου χαλούν την διάθεση. Εσύ που είσαι ακόμη χωρίς ταίρι, μην απογοητεύεσαι. Ένα πρόσωπο από το φιλικό σου περιβάλλον έρχεται να γεμίσει την αγκαλιά σου με την αγάπη του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Κριός, τα επαγγελματικά σου ζητήματα χρειάζονται σήμερα προσοχή και δεν πρέπει να βιαστείς για καμία απόφαση. Μείνε ψύχραιμος ό,τι κι αν γίνει και ό,τι κι αν ακούσεις από τους συναδέλφους σου. Τα οικονομικά σου απαιτούν διαφορετικό χειρισμό από την μεριά σου, αν δεν θέλεις να ξεμείνεις από χρήματα σύντομα.




Ταύρος


21/4-20/5


Αγαπητέ Ταύρε, κάποια πράγματα που θεωρούσες ότι μπορούσαν να σου αποδώσουν οικονομικά οφέλη, φαίνεται πως τελικά δεν αποδίδουν. Άλλαξε λοιπόν τακτική και φρόντισε να βρεις άλλους τρόπους, ώστε να κερδίσεις αυτά που έχεις ανάγκη. Η επικοινωνία με τους γύρω σου θα είναι σε καλά επίπεδα και θα ηρεμήσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στη σχέση σου, αν είσαι Ταύρος, ίσως να αισθανθείς εγκλωβισμένος, με αποτέλεσμα να γίνεις λίγο εριστικός απέναντι στον σύντροφό σου. Προσπάθησε να κρατήσεις τις ισορροπίες και να μην οδηγήσεις τα πράγματα στα άκρα, αν δεν είσαι βέβαιος για αυτά που θέλεις και αισθάνεσαι. Αν ανήκεις στους ελεύθερους εκπροσώπους του ζωδίου, η μέρα είναι καλή για να συναντήσεις ενδιαφέροντα πρόσωπα, μέσα από έναν νέο κύκλο γνωριμιών.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Οι συνεργασίες που θα κάνεις σήμερα, φίλε Ταύρε, θα αποδειχθούν ιδιαίτερα σημαντικές για την προώθηση των ιδεών σου. Αν νιώθεις πιεσμένος για κάποιο ζήτημα που δεν έχεις ακόμη τελειώσει, μην διστάσεις να ζητήσεις την βοήθεια των ατόμων που εμπιστεύεσαι. Στα οικονομικά σου υπάρχουν υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις και να τακτοποιήσεις θέματα που επείγουν.




Δίδυμοι
21/5-21/6
Αν κάποιες υποθέσεις σου καθυστερούν, αγαπητέ Δίδυμε, μην απογοητεύεσαι και μην κάνεις πίσω. Αυτή είναι η στιγμή που πρέπει να δείξεις επιμονή και υπομονή, για να ολοκληρώσεις τα σχέδιά σου. Καλό είναι σήμερα να αποφύγεις τις βιαστικές κινήσεις και γενικά μην υποκύπτεις σε σκέψεις πανικού, γιατί θα το μετανιώσεις αργότερα. Μείνε σταθερός και ήρεμος, γιατί αυτή είναι η καλύτερη και ασφαλέστερη στάση που θα σε οδηγήσει στην επιτυχία.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η ημέρα μπορεί να μην είναι και η πιο ευχάριστη για την αισθηματική σου ζωή, φίλε Δίδυμε, αλλά αν ξεπεράσεις την κακή διάθεση που θα έχεις και αποβάλλεις τις σκοτούρες που βασανίζουν το μυαλουδάκι σου, θα νιώσεις όμορφα με τη σχέση σου και θα βρεις παρηγοριά και ξεκούραση στην αγκαλιά του συντρόφου σου. Αν δεν έχεις βρει ακόμη κάτι αξιόλογο στη ζωή σου, μην είσαι τόσο απόμακρος, γιατί μπορεί να χάσεις τις ενδιαφέρουσες γνωριμίες, που θα μπορούσαν να σου προκύψουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Δίδυμος, τα επαγγελματικά σου έχουν μπει σε μια καλή σειρά και ίσως χρειάζεται να ασχοληθείς σήμερα με τις λεπτομέρειες της δουλειάς σου. Αν τις διορθώσεις, θα νιώσεις πολύ καλύτερα και θα λάβεις και την ηθική ικανοποίηση από τους προϊσταμένους σου. Τα οικονομικά σου χρειάζονται επίσης κάποιες διορθωτικές κινήσεις, γιατί το τελευταίο διάστημα έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού!



Καρκίνος
22/6-22/7

Αγαπητέ Καρκίνε, γνωρίζεις πολύ καλά πως κάποιες φορές η προθυμία σου να βοηθήσεις τους γύρω σου δεν έχει κανένα όριο, με αποτέλεσμα να πιέζεσαι για να ανταποκριθείς σε όλα εκείνα τα οποία υπόσχεσαι. Καλό είναι σήμερα να βάλεις ένα φρένο και να υπολογίσεις καλύτερα τον ελεύθερο χρόνο σου, πριν δεσμευτείς ότι θα βοηθήσεις κάποιους ανθρώπους. Κοίτα και λίγο τον εαυτό σου… δεν κάνει κακό!!!

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα, αν είσαι Καρκίνος, μπορείς να περάσεις μία χαλαρή ημέρα στη σχέση σου, αρκεί να μην εξωτερικεύσεις τα νεύρα σου στον σύντροφό σου και να αποφύγεις τις λογομαχίες. Βάλε και λίγο νερό στο κρασί σου, δεν χρειάζεται να τα παίρνεις όλα τοις μετρητοίς. Εσύ που είσαι ελεύθερος, μήπως θα ήταν καλό σήμερα να τολμήσεις να κάνεις την πρώτη κίνηση προς το άτομο που θέλεις να κατακτήσεις; Οι πλανήτες πάντως είναι με το μέρος σου για να το επιτύχεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν αρκετά καλά σήμερα, φίλε Καρκίνε, αλλά θα πρέπει να προσέξεις λίγο τους στόχους που βάζεις για το μέλλον, ώστε να κινούνται σε λογικά και ρεαλιστικά πλαίσια. Φρόντισε να μην κάνεις επιπόλαιες κινήσεις και προπαντός να μην γίνεσαι άπληστος και άδικος με τον εαυτό σου. Δεν χρειάζεται να τα καταφέρεις όλα μεμιάς. Πολύ προσοχή στα οικονομικά σου ανοίγματα, που φαίνεται πως δεν κλείνουν με τίποτα…



Λέων
23/7-23/8

Επηρεάζεσαι αρκετά από τα προβλήματα των γύρω σου, αγαπητέ Λέων, κι επειδή αυτά δεν θα σταματήσουν να προκύπτουν, μάλλον θα πρέπει να σταματήσεις εσύ να τα αντιμετωπίζεις με αυτόν τον τρόπο. Όλη αυτή η κατάσταση θα σου προκαλέσει σήμερα μια τάση εσωστρέφειας και κάποια στιγμή μέσα στην ημέρα θα νιώσεις κι ένα αίσθημα μελαγχολίας. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου, γιατί αυτό θα μπλοκάρει και τους υπόλοιπους τομείς της ζωής σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα περάσουν μία πολύ καλή μέρα, αν είσαι Λέων, γι' αυτό μην κόβεις χρόνο από τη σχέση σου, για να ασχοληθείς με όλα τα άλλα θέματα της ζωής σου. Αν είσαι ακόμη μόνος σου, το σημερινό πλανητικό σκηνικό θα σου χαρίσει πολλές πιθανότητες να ξεκινήσεις μία σχέση με το άτομο που είσαι ερωτευμένος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, φίλε Λέων, μείνε σταθερός στα σχέδιά σου και μην κάνεις σήμερα καινούργια ξεκινήματα. Καλύτερα να εργαστείς ομαδικά και να ψάξεις λύσεις με τη βοήθεια των συνεργατών σου, παρά να εργαστείς μόνος σου. Η επικοινωνία μεταξύ σας θα είναι σε πολύ καλά επίπεδα και θα ικανοποιηθείς από τα αποτελέσματα που θα έχεις. Πρόσεξε να μην κάνεις περιττές σπατάλες, μόνο και μόνο για να ικανοποιήσεις το συναισθηματικό σου κενό.



Παρθένος
24/8-22/9

Διάφορα προβληματάκια θα προκύψουν σήμερα στη ζωή σου, αγαπητέ Παρθένε, και θα χρειαστεί να τα λύσεις άμεσα. Μην τα χάσεις και μην κάνεις σπασμωδικές κινήσεις. Θα σου χρειαστεί αρκετή ψυχραιμία, αλλά όχι επειδή αυτά τα προβλήματα είναι τόσο σημαντικά, όσο γιατί έχουν μαζευτεί αρκετές αναποδιές, που σε συνδυασμό με τις διάφορες καθυστερήσεις που υπήρχαν μέχρι τώρα, σε έχουν κάνει να χάσεις την υπομονή σου. Μάλλον θα πρέπει να αποστασιοποιηθείς για λίγο, ώστε να τα βάλεις όλα σε σειρά.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν σήμερα καταφέρεις να αφήσεις το άγχος που σε κατατρέχει στον επαγγελματικό σου τομέα, φίλε Παρθένε, θα μπορέσεις να περάσεις ένα όμορφο βράδυ με τη σχέση σου. Αν αυτήν την περίοδο αναζητάς το άλλο σου μισό, μην το βάζεις κάτω, αλλά βγες να διασκεδάσεις με φίλους που σου φτιάχνουν τη διάθεση. Όλο και κάτι μπορεί να προκύψει στην ζωή σου, αρκεί να είσαι εκεί για να το δεις!!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Παρθένος, στη δουλειά σου θα μπορέσεις να προχωρήσεις στην πορεία εξέλιξης που έχεις χαράξει και θα λύσεις εύκολα κάποια ζητήματα, που μέχρι σήμερα αποτελούσαν γρίφο για εσένα. Δείξε μεγάλη προσοχή στον χειρισμό των οικονομικών σου, γιατί έχεις την τάση να κάνεις περιττές αγορές που μελλοντικά θα σε πιέσουν.



Ζυγός
23/9-22/10

Αγαπητέ Ζυγέ, αν κάνεις σήμερα έναν καλό προγραμματισμό, θα καταφέρεις να αντεπεξέλθεις σε όλες τις υποχρεώσεις σου χωρίς άγχος, το οποίο δεν σε βοηθάει σε τίποτα. Ίσα-ίσα, ο πανικός που σε πιάνει καμιά φορά, σε κάνει να βλέπεις τα πράγματα χειρότερα απ' ό,τι είναι. Δεν είναι τόσο τραγική η κατάστασή σου όσο την έχεις στο μυαλό σου και ίσως, αν μιλήσεις με φίλους, να δεις τις πραγματικές διαστάσεις των προβλημάτων σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η ημέρα θα είναι αρκετά καλή και ήρεμη για την αισθηματική σου ζωή, φίλε Ζυγέ, καθώς θα δεχθείς την αγάπη του συντρόφου σου και θα μπορέσεις να εκφραστείς κι εσύ ελεύθερα. Αν είσαι αδέσμευτος, φρόντισε να μην κλείνεσαι στο σπίτι, αλλά να βγαίνεις έξω με τους φίλους σου και να περνάς όμορφα. Μην ξεχνάς ότι η θετική σου διάθεση έχει πολλές πιθανότητες να προσελκύσει και ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Ζυγός, τα επαγγελματικά σου θα σε απασχολήσουν σήμερα αρκετά και θα προσπαθήσεις να τελειώνεις με όσα περισσότερα ζητήματα μπορείς. Να ξέρεις ότι ο προγραμματισμός θα αποδειχθεί σωτήριος για την αποτελεσματική έκβασή τους. Τα οικονομικά σου είναι κάπως καλύτερα και μπορείς να τακτοποιήσεις κάποιες από τις οφειλές σου, που είναι αρκετές.




Σκορπιός
23/10-22/11

Θα χρειαστεί να δείξεις μεγάλη προσοχή αυτήν την Τετάρτη, αγαπητέ Σκορπιέ, για να μην παρασυρθείς από γνώμες άλλων και να μην κάνεις κινήσεις, τις οποίες κατά βάθος δεν τις πιστεύεις. Καλύτερα να δείξεις υπομονή και να αξιολογήσεις με μεγαλύτερη ωριμότητα τα στοιχεία που προκύπτουν, για να βγάλεις τα κατάλληλα συμπεράσματα. Μην ξεχνάς ότι η διαίσθησή σου, σου λέει πολλές φορές την αλήθεια. Ακολούθησέ την χωρίς δεύτερη σκέψη!!!

Αισθηματικές προβλέψεις
Στη σχέση σου, αν είσαι Σκορπιός, σήμερα θα έχεις πολύ καλή διάθεση και αυτό θα βοηθήσει τον σύντροφό σου να σου εκφράσει πιο εύκολα αυτά που νιώθει για σένα. Το βράδυ θα είναι άκρως ρομαντικό μεταξύ σας και θα ανανεωθείτε πλήρως. Αν η μοναξιά είναι η μοναδική σου παρέα αυτό το διάστημα, μήπως πρέπει να βγεις λίγο περισσότερο έξω από το σπίτι και να γνωρίσεις περισσότερο κόσμο; Το βέβαιο είναι ότι με το να κλείνεσαι στον εαυτό σου, δεν θα καταφέρεις να βρεις αυτό που ζητάς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στα επαγγελματικά σου, ίσως να αντιμετωπίσεις κάποια προβλήματα με τους συνεργάτες σου, γι' αυτό θα πρέπει να μιλήσεις ανοιχτά, χωρίς να φοβηθείς ότι θα δημιουργήσεις έχθρες. Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους, γι' αυτό ξεκαθάρισε όσο το δυνατόν πιο νωρίς την θέση σου, ώστε να ξέρεις που βρίσκεσαι. Τα οικονομικά σου θα σημειώσουν μία μικρή βελτίωση.




Τοξότης
23/11-21/12

Αγαπητέ Τοξότη, αν γίνεσαι επίμονος με κάποιες καταστάσεις και δεν βλέπεις τι είναι κρυμμένο πίσω από αυτές, τότε ίσως να χάνεις όλο το νόημα και, μαζί με αυτό, δυστυχώς χάνεις και τον τρόπο να λύσεις τα προβλήματα που σε απασχολούν. Θα πρέπει να ανοίξεις λίγο τους ορίζοντές σου και να γίνεις πιο διαλλακτικός και ευέλικτος.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στη σχέση σου, αν είσαι Τοξότης, σήμερα θα δεις μεγάλη βελτίωση και θα πρέπει να δείξεις τα θετικά σου συναισθήματα απέναντι στον σύντροφό σου, για να πάνε τα πράγματα ακόμα καλύτερα. Εσύ που βρίσκεσαι σε ερωτικές μοναξιές, θα έχεις χαρμόσυνα μαντάτα από το άτομο που σε ενδιαφέρει, για μία βραδινή έξοδο μαζί του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Τα επαγγελματικά σου, φίλε Τοξότη, απαιτούν σήμερα αρκετή προσοχή και σύνεση, προκειμένου να λυθούν κάποια ζητήματα. Μην ανοίγεσαι σε άτομα που δεν εμπιστεύεσαι πλήρως, γιατί θα σου κάνουν κακό. Προσοχή και στα έξοδα που κάνεις, γιατί τα οικονομικά σου είναι μια μόνιμη πηγή άγχους, που θα πρέπει να χειριστείς διαφορετικά.




Αιγόκερως
22/12-19/1

Καλό είναι σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, να αποφύγεις τις κακοτοπιές κάθε είδους. Σε αυτές συμπεριλαμβάνονται και οι συζητήσεις με την οικογένειά σου γύρω από ευαίσθητα ζητήματα, που σε προβληματίζουν και σας φέρνουν όλους σε δύσκολη θέση. Καλύτερα να είσαι λίγο πιο υπομονετικός και να μην απογοητεύεσαι από τις καθυστερήσεις που θα σου προκαλέσει αυτή η Τετάρτη σε διάφορες υποθέσεις σου. Όλα θα πάνε πολύ καλύτερα, αν είσαι ψύχραιμος και δεν κάνεις βιαστικές κινήσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Τη σημερινή ημέρα θα έχεις την ευκαιρία να πλησιάσεις το σύντροφό σου, φίλε Αιγόκερε, και να ανανεώσεις τη σχέση σου με ένα ρομαντικό δείπνο ή με μία έξοδο πολυτελείας. Οι συνθήκες είναι ευνοϊκές, για να ξεπεράσετε διάφορα προβλήματα που σας απασχολούν. Εσύ που βαδίζεις χέρι-χέρι με την μοναξιά, να περιμένεις ένα πισωγύρισμα από έναν παλιό σου σύντροφο. Πρέπει να σκεφτείς πολύ καλά αν θα τον δεχτείς πίσω στην ζωή σου, γι' αυτό φρόντισε να ακούσεις τη φωνή της λογικής και όχι της καρδιάς σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στα επαγγελματικά σου θα επικρατήσει σήμερα μια αναμπουμπούλα αν είσαι Αιγόκερως, και καλά θα κάνεις να μην ενδώσεις σε προτάσεις που θα σου γίνουν και αισθάνεσαι ότι δεν σε συμφέρουν απολύτως. Αποστασιοποιήσου λίγο από τους συναδέλφους σου και προτίμησε να ασχοληθείς με υποχρεώσεις που δεν απαιτούν συνεργασία. Άφησε για αργότερα τις νέες συνεργασίες και τα νέα ξεκινήματα.




Υδροχόος
20/1-19/2

Η σημερινή μέρα είναι γεμάτη ερεθίσματα και νέες εμπειρίες για εσένα, αγαπητέ Υδροχόε. Γνώριμα πρόσωπα αποκτούν ένα ενδιαφέρον, που σε παραξενεύει ακόμα κι εσένα, που τους ξέρεις καλά. Γενικά, η διάθεσή σου είναι πολύ ανεβασμένη και μπορείς να κάνεις ό,τι βάλεις στο μυαλό σου. Οι συζητήσεις αποκτούν νόημα και όλα μπαίνουν σε μια σειρά.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η σημερινή ημέρα θα είναι ήρεμη για την αισθηματική σου ζωή, είτε είσαι ένας δεσμευμένος Υδροχόος είτε όχι. Μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα, αν είσαι διατεθειμένος να ακολουθήσεις το σύντροφό σου σε προτάσεις που μπορεί να σου κάνει. Αν η μοναξιά είναι η μοναδική σου παρέα, θα προκύψουν διάφορες γνωριμίες που θα σε κάνουν να χαμογελάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Τα επαγγελματικά σου σήμερα σου δημιουργούν αρκετό άγχος, φίλε Υδροχόε, αλλά όλα θα ξεπεραστούν, αν δείξεις ώριμη συμπεριφορά και τηρήσεις πιστά το πρόγραμμά σου. Προσοχή στα έξοδα, που σε αγχώνουν και σε εμποδίζουν να σκεφτείς πιο σημαντικά ζητήματα που επείγουν.



Ιχθείς
20/2,20/3

Επιτέλους σήμερα, φίλε Ιχθύ, ξυπνάς από το λήθαργό σου και αποφασίζεις να κάνεις κάτι, για να βγεις από τη δύσκολη θέση που βρίσκεσαι, με τις τόσες πολλές ανατροπές που σου έχουν συμβεί χωρίς να το θέλεις. Είναι πολύ καλό ότι επιτέλους παίρνεις την κατάσταση στα χέρια σου και κάνεις το καλύτερο για εσένα, χωρίς να αφήνεις τους άλλους να αποφασίζουν για το μέλλον σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στη σχέση σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, θα πρέπει να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα για να πλησιάσεις τον σύντροφό σου. Θα βρεις την ανταπόκριση που ζητάς, αρκεί να αποφύγεις οποιαδήποτε ένταση και να μην ενδώσεις σε προκλήσεις. Πραγματικά δεν αξίζει τον κόπο να αφήσεις μικρές διαφορές που υπάρχουν, να σας αποξενώσουν. Οι ελεύθεροι του ζωδίου είστε έτοιμοι να υποδεχτείτε ένα νέο άτομο στη ζωή σας, που θα εισβάλλει από εκεί που δεν το περιμένετε.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αγαπητέ Ιχθύ, η δουλειά σου απαιτεί ψυχραιμία και ήρεμη σκέψη, για να μπορέσεις να ξεπεράσεις εκκρεμότητες που έχουν μαζευτεί από το παρελθόν και σε βασανίζουν ακόμα. Μην ανοίγεσαι στα οικονομικά σου, γιατί θα δυσκολευτείς να τα βάλεις σε μια σειρά, ενώ ο Άρης από το ζώδιό σου θα προσθέσει επιπλέον έξοδα, που δεν έχεις υπολογίσει.
Πηγή: myastro.gr


Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

ΔΕΙΤΕ: Η πιο ακριβή πολυκατοικία στον κόσμο

Posted: 05 Mar 2013 01:54 PM PST


Η πιο ακριβή πολυκατοικία στον κόσμο




Οι ένοικοι ανήκουν στο ολιγομελές κλαμπ των δισεκατομμυριούχων...







Σε αυτήν την πολυκατοικία δεν θα προβληματιστούν ποτέ εάν θα βάλουν πετρέλαιο. Επειδή, πολύ απλά, οι ένοικοι έχουν δικές τους πετρελαιοπηγές!



Το One Hyde Park είναι ένα ολοκαίνουργιο συγκρότημα κατοικιών που περιλαμβάνει τα ακριβότερα διαμερίσματα στον κόσμο. Τα υπερσύγχρονα κτίρια που μόλις εγκαινιάστηκαν, βρίσκονται – όπως μαρτυρά και το όνομά τους- στην άκρη του περίφημου Hyde Park του Λονδίνου, σε μία από τις ακριβότερες συνοικίες του κόσμου.



Οι κατασκευαστές, τα αδέλφια Candy κράτησαν τα διαμερίσματα με την πιο περίοπτη θέα, στον 10ο όροφο. Για την ιστορία – και μόνο – κάθε ένα από αυτά κοστίζει 35 εκατομμύρια ευρώ, ενώ και οι υπόλοιπες κατοικίες κυμαίνονται σε παρόμοια ποσά.



Ήδη, η λίστα των ενοίκων περιλαμβάνει βαρώνους του πετρελαίου από το Καζακστάν και το Αζερμπαϊτζάν και ρώσους πολυεκατομμυριούχους, όπως ο σύντροφος της Ναόμι Κάμπελ, Βλάντισλαβ Ντορόνιν. Υπερήφανος ιδιοκτήτης ενός διαμερίσματος που εκτείνεται σε τρεις ορόφους είναι ο πρωθυπουργός του Κατάρ, Σεΐχης Χαμάντ μπιν Γιασίντ.



Από τα 76 διαμερίσματα, μόνο τα 17 χρησιμοποιούνται ως μόνιμη κατοικία, ενώ οι περισσότεροι αγοραστές προστάτεψαν την ανωνυμία τους, κάνοντας την αγορά μέσω off shore εταιριών.















newsbeast.gr










Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ: Τους φωτογράφισε καταλάθος την ώρα που ... βασάνιζαν το σκυλάκι τους!!!

Posted: 05 Mar 2013 01:43 PM PST






Ένας φωτογράφος-αυτόπτης μάρτυρας τράβηξε τη στιγμή που ο 62χρονος John Nesbitt και η 51 ετών Linda Jon πετούσαν στη..
.






 θάλασσα το σκυλάκι τους στο Exmouth του Devon από ένα σημείο ανέλκυσης-καθέλκυσης σκαφών -

Το μικρό τεριέ ίσα που γλύτωσε τον τραυματισμό, καθώς έπεσε με το κεφάλι στο τσιμέντο σε μικρή απόσταση από την επιφάνεια της θάλασσας. Το ανήμπορο σκυλάκι στριφογύρισε στον αέρα προτού πέσει μέσα στο νερό, ενώ οι ασυνείδητοι ιδιοκτήτες του το έριξαν στη θάλασσα τουλάχιστον τέσσερις φορές!



Το ζευγάρι καταδικάστηκε με την κατηγορία της άσκοπης ταλαιπωρίας ζώο, παρότι ισχυρίστηκαν ότι προσπαθούσαν να το… δροσίσουν μια ζεστή μέρα!



Ο δικαστής υποστήριξε ότι έπρεπε να γνωρίζουν ότι μπορεί να προκαλέσουν βλάβη στο ζώο και πως στην πραγματικότητα το υπέβαλλαν σε βασανιστήρια.





24wro



Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΗΘΟΠΟΙΟΣ Έκανε τατουάζ στη γάμπα της το πρόσωπο του άνδρα της

Posted: 05 Mar 2013 01:40 PM PST


Έκανε τατουάζ στη γάμπα της το πρόσωπο του άνδρα της




Παντρεύτηκαν το περασμένο καλοκαίρι στη Μύκονο. Ο λόγος για γνωστή Ελληνίδα ηθοποιό...






Θέλοντας να δείξει στον άνθρωπό της ότι είναι απόλυτα ευτυχισμένη δίπλα του, χτύπησε τατουάζ στη γάμπα της το πρόσωπο του.



Πρόκειται για την Εύα Λάσκαρη  η οποία το μεσημέρι της Παρασκευής 1 Μαρτίου βρέθηκε στη Λάρισα όπου εκεί χτύπησε το τατουάζ της!



 









radar.gr




Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

VIDEO: Ψαράδες έσωσαν σκύλο που επέπλεε σε μικρό κομμάτι πάγου

Posted: 05 Mar 2013 01:32 PM PST








Κατά την διάρκεια μια χιονοθύελλας στην ανατολική Σιβηρία, ένας σκύλος βρέθηκε με κάποιο τρόπο εγκλωβισμένος πάνω σε..
.







 ένα μικρό κομμάτι πάγου που επέπλεε στην θάλασσα.

Τυχερός μέσα στην ατυχία του, ο σκυλάκος εντοπίστηκε από κάποιους ψαράδες κοντά στο λιμάνι της πόλης Magadan και αμέσως στήθηκε μια μικρή επιχείρηση διάσωσης…





otherside.gr



Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

Στα 52 και να έχεις τέτοιους κοιλιακούς?

Posted: 05 Mar 2013 01:45 PM PST





Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

Το φιλότιμο του Έλληνα δεν θα το πάρουν ποτέ

Posted: 05 Mar 2013 01:19 PM PST


 Το φιλότιμο του Έλληνα δεν θα το πάρουν ποτέ




Το παρακάτω περιστατικό, είναι σίγουρο ότι έχει επαναληφθεί και θα επαναληφθεί, γιατί το ΦΙΛΟΤΙΜΟ, είναι στο αίμα μας…







Η ταμίας που άλλαξε λίγο τον κόσμο και μας θύμισε γιατί η λέξη «φιλότιμο» δεν υπάρχει σε κανένα άλλο λεξικό…

Πρίν ἀπό μέρες σε σουπερμάρκετ της Ἁγίας Παρασκευῆς, στό ταμεῖο ἦταν ἕνα γηραιός ρακένδυτος κύριος μέ 3-4 κονσέρβες κι ἕνα γκαζάκι.

Ἡ νεαρή ταμίας τόν κοιτάει καί τοῦ λέει: "Φύγετε κύριε, ἡ ἑταιρεία μᾶς δικαιολογεῖ κάποια δωρεάν καλάθια".

Τίς δίνει 1000 εὐχές.

Μόλις ἐκεῖνος ἀπομακρύνεται, η κοπελίτσα ἀνοίγει την … τσάντα της καί βάζει τά χρήματα στό ταμεῖο ἀπό τό πορτοφόλι της.

Πεταγόμαστε 2-3 πού ἔχουμε μείνει κάγκελο καί τῆς λέμε νά τά πληρώσουμε ἐμεῖς. Μᾶς κοιτάζει αὐστηρά:

"Ἐγώ τό ἀποφάσισα, ἐγώ θά τά πληρώσω. Ἐλᾶτε, παρακαλῶ, μήν δημιουργεῖτε οὐρά".

Ἕνα κοριτσάκι τόσο δά. Πόσα νά παίρνει; 500 ευρώ; Πολλά λέω.

Να μη κατηγορούμε τη νεολαία. Υπάρχουν και διαμάντια!



troktiko.eu




Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

Σκύλος έσωσε τη ζωή ενός αγνοούμενου κοριτσιού

Posted: 05 Mar 2013 01:14 PM PST






Ένα μικρό σκυλάκι έσωσε τη ζωή ενός 3χρονου κοριτσιού που είχε εξαφανιστεί. Δείτε πως..
.






Η μικρή Τζούλια , εξαφανίστηκε την Παρασκευή και βρέθηκε ξαπλωμένη σε έναν βάλτο αρκετά χιλιόμετρα από το σπίτι της το Σάββατο το πρωί, με το σκύλο δίπλα της.

Αμέσως εισήχθη  στο νοσοκομείο αφού υπέφερε από κρυοπαγήματα δεδομένου ότι  θερμοκρασία στην Πολωνία είχε πέσει στους -5 C.

Ο πυροσβέστης Grzegorz Szymanski, δήλωσε ότι ο σκύλος κράτησε το παιδί ζεστό κι έτσι κατάφερε να ζήσει.

"Ολόκληρη τη νύχτα ο σκύλος έμεινε με τη μικρή, δεν την άφησε καθόλου μόνη. Σκεφτείτε ότι η θερμοκρασία ήταν 5 βαθμούς κάτω από το μηδέν και το παιδί ήταν βρεγμένο", είπε, προσθέτοντας ότι το ζώο ήταν ο πιο σημαντικός παράγοντας για την επιβίωση του κοριτσιού.

Περισσότεροι από 200 άνθρωποι είχαν ψάξει για το παιδί κατά τη διάρκεια της νύχτας. Θεωρείται ότι για πολλές ώρες περιφερόταν μέσα στο δάσος κοντά στο σπίτι της στο χωριό Pierzwin.

Οι γονείς της, την είδαν τελευταία φορά να παίζει στην αυλή με το μικρό μαύρο σκυλάκι.

Τελικά οι πυροσβέστες κατάφεραν να ανακαλύψουν το 3χρονο κοριτσάκι χάρη στο κλάμα της, καθώς ζητούσε απεγνωσμένα τη μητέρα του.



news247.gr




Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

Η αβάστακτη δυστυχία του να είσαι άντρας...

Posted: 05 Mar 2013 01:04 PM PST






Αν δουλεύεις πολλές ώρες, την παραμελείς. Αν δουλεύεις λίγες ώρες, είσαι ακαμάτης...


Η αβάστακτη δυστυχία του να είσαι άντρας...






ΧΡΗΜΑΤΑ: Αν παίρνει λιγότερα χρήματα από σένα στην δουλειά, της πίνουν το αίμα! Αν παίρνεις λιγότερα χρήματα από εκείνη, είσαι άχρηστος και καλά θα κάνεις να βρεις κάτι καλύτερο, γιατί αρκετά σε ανέχτηκε!



ΚΟΜΠΛΙΜΕΝΤΑ: Αν της πεις ότι είναι όμορφη, πας να την ρίξεις στο κρεβάτι. Αν δεν της κάνεις κομπλιμέντο, αδιαφορείς για κείνη, και δεν θα φταίει αν πάει με τον πρώτο τυχόντα που θα της πει ένα γλυκόλογο.



ΚΛΑΜΑ: Αν κλάψεις, είσαι μαμούχαλος. Αν δεν κλάψεις, είσαι ένας αναίσθητος.



ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ: Αν γυμνάζεσαι και προσέχεις τη διατροφή σου, είσαι κόκορας κι επιδειξίας. Αν δεν γυμνάζεσαι, είσαι γουρούνι.



ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ: Αν της αγοράσεις λουλούδια, έχεις λερώσει τη φωλιά σου. Αν δεν της πάρεις λουλούδια, είσαι άξεστος.



ΣΤΟΧΟΙ: Αν νοιώθεις περήφανος για τους στόχους που έχεις καταφέρει, είσαι επιδειξίας. Αν είσαι μετριοπαθής, δεν έχεις φιλοδοξίες.



ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ: Αν εκείνη έχει πονοκέφαλο, είχε μία δύσκολη μέρα. Αν εσύ έχεις πονοκέφαλο, είναι μόνο μία πρόφαση, γιατί δεν την αγαπάς πια.



ΚΟ-ΚΟ: Αν εκείνη θέλει να "το κάνετε", είναι γιατί σε θέλει και σ' αγαπάει. Αν εσύ θες να "το κάνετε", είναι γιατί μόνο αυτό έχεις στο βρώμικο μυαλό σου, όπως όλοι οι άντρες.



koularisto




Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου