Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

www.tsekouratoi.gr

www.tsekouratoi.gr


Έφτιαξαν σημαία μήκους άνω των 7 χιλιομέτρων!

Posted: 14 Oct 2012 03:25 PM PDT




Ρεκόρ Γκίνες από τους οπαδούς της Ρίβερ







Οι οπαδοί της Ρίβερ φημίζονται για το πάθος τους! 

Από χθες η αγάπη τους για τη Ρίβερ Πλέιτ και ο υποβιβασμός της στη δεύτερη κατηγορία αποτέλεσε το λόγο για να φτιάξουν τη μεγαλύτερη σημαία που έχει δημιουργηθεί ποτέ. Η κίνησή τους αυτή, τους έβαλε στο βιβλίο με τα ρεκόρ Γκίνες.

Το μήκος της; 7.824 μέτρα! Ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι μεταφέρθηκε στους δρόμους γύρω από το γήπεδο της ομάδας -πριν καταλήξει μέσα σε αυτό- από αρκετές χιλιάδες άτομα.





Άτομα κάθε ηλικίας συμμετείχαν σε αυτή την… τελετής απόδειξης της αγάπης τους προς την Ρίβερ Πλέιτ.













Πηγή: sport-fm.gr






ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΒΙΝΤΕΟ: Ο άνθρωπος που «επισκεύασε» μόνος του την καρδιά του

Posted: 14 Oct 2012 03:19 PM PDT


Το
σύνδρομο Marfan

είναι μία γενετική διαταραχή που αλλοιώνει το
συνδετικό ιστό στο ανθρώπινο σώμα και μπορεί να οδηγήσει στην ανάπτυξη
αφύσικα μακριών άκρων,


προβλημάτων όρασης, καθώς και δυσλειτουργιών του
καρδιαγγειακού συστήματος.




Η αορτή είναι η μεγαλύτερη αρτηρία του σώματος επιφορτισμένη με τη
μεταφορά οξυγονωμένου αίματος από την καρδιά στο κυκλοφορικό σύστημα.


Οι άνθρωποι που πάσχουν από το σύνδρομο Marfan συνήθως αναπτύσσουν προβλήματα στην αορτή – λόγου χάρη, υπερδιαστολή – που γίνονται η αιτία για τη δημιουργία ρήξεων που αν δεν προληφθούν είναι θανατηφόρες.

Ένας τέτοιος άνθρωπος είναι και ο μηχανικός Ταλ Γκόλσγουορθι: γνώριζε
πως η παραδοσιακή χειρουργική επέμβαση διόρθωσης του προβλήματος είναι
πολύ επικίνδυνη, καθότι εξαιρετικά δύσκολη και πολύωρη, ενώ απαιτείται
ειδική μετεγχειρητική αγωγή για το υπόλοιπο της ζωής του ασθενούς
.

Ο Γκόλσγουορθι φόρεσε λοιπόν τη φόρμα του μηχανικού και αποφάσισε να
μηχανευτεί ένα νέο, βελτιωμένο τρόπο θεραπείας της ασθένειάς του και τα
κατάφερε. Έκτοτε, από το 2004, η κατάστασή του δεν έχει παρουσιάσει
επιπλοκές, πράγμα που τον ώθησε να επιδιώξει τη διεθνή αναγνώριση της
μεθόδου του.

Πώς θεραπεύτηκε; Δείτε το βίντεο που ακολουθεί…

ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Δελφίνια-στρατιώτες εκπαιδεύει η Ουκρανία

Posted: 14 Oct 2012 03:13 PM PDT



Ουκρανοί

στρατιωτικοί προετοιμάζουν στο δελφινάριο της Σεβαστούπολης
δελφίνια- στρατιώτες, σε μια επιστροφή στο σοβιετικού τύπου υποβρύχιο
πόλεμο.



Όπως ανακοίνωσε το Πολεμικό Ναυτικό της
Ουκρανίας, προς το παρόν εκπαιδεύονται 10 ρινοδέλφινα (Tursiops) για
υποβρύχιες επιθέσεις σε πλοία και σαμποτάζ , για αυτό και είναι
οπλισμένα. Σύμφωνα με την Daily mail, στο κεφάλι των δελφινιών
στερεώνουν όπλα ή μαχαίρια.




Τα
δελφίνια εκπαιδεύονταν για στρατιωτικό σκοπό από το Σοβιετικό Πολεμικό
Ναυτικό από το 1973, αλλά όταν η χώρα κατέρρευσε πριν από δύο δεκαετίες,
τα δελφίνια σταμάτησαν την στρατιωτική εκπαίδευση και τέθηκαν στην
υπηρεσία της Ιατρικής, για παιδιά με ειδικές ανάγκες.



Εκτός
από τη Σεβαστούπολη υπάρχει μόνο άλλο ένα μέρος στον κόσμο
προετοιμασίας δελφινιών για στρατιωτικούς λόγους και βρίσκεται στην πόλη
Σαν Ντιέγκο των ΗΠΑ.






ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Ε.Π.Κ.Κ. : ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Διπλά και τριπλά μετρήματα κατά τις παραδόσεις του πετρελαίου θέρμανσης

Posted: 14 Oct 2012 03:06 PM PDT




Το θέμα, τελικά,
είναι ποιοι έμποροι θ' αποφασίσουν να πουλήσουν πετρέλαιο θέρμανσης.

Το κέρδος τους έχει εκμηδενιστεί οι επισφαλείς πιστώσεις έχουν φτάσει στο 100% και το απαιτούμενο κεφάλαιο κίνησης είναι...


αβάσταχτο. Χώρια που οι δαπάνες για την συντήρηση του βυτίου απορροφούν και την τελευταία δεκάρα κέρδους που τους μένει. Που πάει να πει, διπλά και τριπλά μετρήματα κατά τις παραδόσεις...


Με αφορμή το παραπάνω κείμενο(΄το οποίο είναι δημοσιευμένο ),για το πετρέλαιο θέρμανσης μας δημιουργείται ¨έντονη η ;ανασφάλεια ως καταναλωτές, ενόψει της αγοράς πετρελαίου θέρμανσης και επειδή η ΄Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, ειδοποίησε την πολιτεία δια επιστολής -παρέμβαση στον αρμόδιο Υπουργό κ.Κωστή Χατζηδάκη και επειδή βάσει πληροφοριών δεν πρόκειται να δεχτούμε την πρέπουσα προστασία,από την πολιτεία, η ευθύνη πλέον περνά στα χέρια μας, ως καταναλωτές!!! 


ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΈΣ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΓΙΑ ΣΩΣΤΗ ΑΓΟΡΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ


Επειδή βρισκόμαστε, ένα βήμα πριν ο χειμώνας, μας δείξει τις άγριες διαθέσεις του, και εμείς ως καταναλωτές, παρά τα οικονομικά προβλήματα που βιώνουμε... από την οικονομική ύφεση, θα πρέπει να εφοδιαστούμε με πετρέλαιο θέρμανσης, η ΄Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, για την προστασία μας από τυχόν καταδολιεύσεις και ελλιπείς παραδόσεις, μας παραθέτει τις συμβουλές της: 



ΣΥΜΒΟΥΛΈΣ


1)Ερευνα αγοράς: Απαραιτήτως ,κάνουμε έρευνα αγοράς για την εξασφάλιση καλής τιμής.. Η τιμή του πετρελαίου μπορεί να διαμορφώνεται ελεύθερα στην αγορά, αλλά υπάρχει διαφορά από πρατήριο σε πρατήριο και από εταιρεία σε εταιρεία..Απαραίτητο επίσης είναι να ελέγχουμε την τιμή της πινακίδας,πριν παραγγείλουμε.


2)Απαραίτητη η Ογκομέτρηση της δεξαμενής, πρέπει να υπολογίσουμε την χωρητικότητα της 


. Ο υπολογισμός της χωρητικότητας είναι εύκολος εφόσον η δεξαμενή έχει σχήμα ορθογωνίου παραλληλεπιπέδου ,γίνεται πολλαπλασιασμός των διαστάσεων της (μήκος, πλάτος, ύψος) σε μέτρα. Το αποτέλεσμα είναι ο όγκος της δεξαμενής σε κυβικά μέτρα που όταν πολλαπλασιαστεί επί (Χ) 1.000 μας δίνει την χωρητικότητα της δεξαμενής σε λίτρα


3)Καθαρισμός της δεξαμενής: Πριν ανάψουμε το καυστήρα μας, θα πρέπει να τον καθαρίσουμε και να τον ρυθμίσουμε ώστε να είναι πιο αποδοτικός και λιγότερο ρυπογόνος.


4) Ο Διαχειριστής της πολυκατοικίας θα πρέπει να γράψει το ύψος της δεξαμενής πριν και μετά την παράδοση στην απόδειξη παραλαβής.


Σε περίπτωση που η δαπάνη για την αγορά πετρελαίου θέρμανσης βαρύνει από κοινού πολυκατοικίες-διπλοκατοικίες κ.λ.π. και υπάρχει επαγγελματική διαχείριση, στις αποδείξεις λιανικής πώλησης οι οποίες είναι από θεωρημένα χειρόγραφα στελέχη, αναγράφεται ο Α.Φ.Μ. του προσώπου (φυσικού ή νομικού) που ασκεί την επαγγελματική διαχείριση και το ονοματεπώνυμο και το πατρώνυμο του εκπροσώπου εκ των συνιδιοκτητών ή ενοίκων του κτιρίου που έχει συν αποφασισθεί και οριστεί ως συνδιαχειριστής. Επίσης αναγράφεται, ο κωδικός ηλεκτρονικής πληρωμής του λογαριασμού ηλεκτρικού ρεύματος του κτιρίου που προμηθεύεται το πετρέλαιο θέρμανσης, η διεύθυνση, η ώρα παράδοσης, η ποσότητα, η συνολική αξία και ο αριθμός κυκλοφορίας του φορτηγού αυτοκινήτου ιδιωτικού ή δημοσίου. κ.λ.π.) 


5) Το χρώμα του πετρελαίου θέρμανσης είναι κόκκινο


και περιέχει κατάλληλο ιχνηθέτη ώστε να μπορεί ν΄ανιχνεύεται εύκολα η τυχόν παρουσία του στο πετρέλαιο κίνησης και στις βενζίνες. 


ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΕΞΑΠΑΤΗΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ ΜΑΣ


α) Να μην είναι Παραποιημένος ο μετρητής βυτιοφόρου: 


Είναι μία μορφή κλοπής του καταναλωτή κατά την παράδοση του πετρελαίου θέρμανσης. Φυσιολογικά ο μετρητής είναι κατασκευασμένος έτσι που να μετρά μόνο την ροή του πετρελαίου. Ο μεταφορέας όμως μπορεί να επέμβει στον μετρητή κατά τρόπο που να μετράει εκτός από την ροή του καυσίμου και την ταυτόχρονη ροή του αέρα ,που με κανονικές συνθήκες ο αέρας πρέπει να φεύγει από μια βαλβίδα εξαέρωση προτού φθάσει στον μετρητή. Έτσι μπορεί να παραδίδεται μαζί με το πετρέλαιο θέρμανσης και αέρας.


β) Η μάνικα του βυτιοφόρου πρέπει να είναι εντελώς άδεια, τόσο προτού όσο και μετά την παράδοση του πετρελαίου. Αν η μάνικα είναι άδεια πριν από την παράδοση και γεμάτη μετά την παράδοση ο μεταφορέας καρπούται το περιεχόμενό της που μπορεί να είναι από δεκάδες λίτρα ανάλογα με το μήκος και την διατομή της μάνικας, δηλαδή μας γίνεται κλοπή πετρελαίου ,μπροστά μας. 


γ) Παράδοση με προ μέτρηση:


Να είστε παρόντες στην παράδοση, εάν γίνεται να υπάρχει και δεύτερο πρόσωπο και να ελέγχονται όλες οι λεπτομέρειες της παράδοσης. Βεβαιωθείτε ότι στην προ μέτρηση, το μέτρο πρέπει να ακουμπά στον πυθμένα της δεξαμενής.


δ) Ελέγχετε ,ώστε το μέτρο να μην λυγίζει και ότι κατά την επιμέτρηση τοποθετείται κατακόρυφα μέσα στην δεξαμενή και στο ίδιο περίπου σημείο τόσο κατά την προ μέτρηση όσο και κατά την επιμέτρηση. 


ε) Παραποιημένη βέργα μέτρησης: 


Να έχετε δική σας βέργα μέτρησης ,καθώς και ένα σωστό μέτρο. Στην ανάγκη μια απλή ίσια ξύλινη ή μεταλλική βέργα και ένα μέτρο για την ογκομέτρηση της δεξαμενής.


ζ) Εχουμε δικαίωμα αμφισβήτησης, 


Eφόσον υπάρχει αμφισβήτηση έχουμε δικαίωμα να γράψουμε πάνω στην απόδειξη παραλαβής τις λέξεις «ΜΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ» και να ζητήσουμε την παρμβαση της Ε.Π.Κ.Κ, ή της αρμόδιας Αρχής.. 


Εάν παρά τα παραπάνω νιώσετε εμπορική πρακτική που θίγονται καταναλωτικά σας δικαιώματα , μπορείτε να το καταγγείλετε αφού επικοινωνήσετε με το γραφείο Προστασίας Καταναλωτή, της Ε.Π.Κ.Κ και στα τηλέφωνα  2821092666 και  2821092306 αλλά και ακόμα στην Γενική Γραμματεία Καταναλωτή στο 1520


Η Πρόεδρος της ΄Ενωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης

Ιωάννα Μελάκη 






tromaktiko

ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

5,6 δισ. κινητά τηλέφωνα θα είναι σε λειτουργία στο τέλος του 2012!

Posted: 14 Oct 2012 03:03 PM PDT




Περισσότερα
από 5,5 δισεκατομμύρια κινητά τηλέφωνα

θα είναι σε λειτουργία σε ολόκληρο τον κόσμο στο τέλος του 2012. Από αυτά, 4,4 δισ. υπολογίζονται...



τα camera phones και 1,2 δισ. τα smartphones, όταν συγκριτικά η εγκατεστημένη βάση τηλεοράσεων παγκοσμίως δεν υπερβαίνει τα 2 δισ. συσκευές και ο αντίστοιχος αριθμός προσωπικών υπολογιστών αγγίζει το 1,4 δισ. μηχανήματα.


Αυτά και άλλα εντυπωσιακά στοιχεία παρουσίασε στο προσωπικό του blog o Tomi Ahonen, πρώην υψηλόβαθμο στέλεχος της Nokia και εκείνος με την υψηλότερη επιρροή στον κλάδο το 2011, σύμφωνα με το Forbes.


Δημοσιοποιώντας την ετήσια αναφορά του για τη βιομηχανία των φορητών συσκευών επικοινωνίας, ο Ahonen εκτιμά ότι περισσότερα από 1,75 δισ. κινητά τηλέφωνα θα πουληθούν φέτος, αποφέροντας έσοδα 250 δισ. δολαρίων. Αποτέλεσμα που ανεβάζει τη μέση τιμή πώλησης ανά συσκευή στα 143 δολάρια. Ειδικότερα, το κόστος αγοράς για τις απλές συσκευές έπεσε στα 40 δολάρια και η μέση λιανική τιμή για τα smartphones διαμορφώνεται φέτος επίσης χαμηλότερα, στα 289 δολάρια. 


Εντούτοις, η άνοδος δικαιολογείται από το αυξημένο ποσοστό συμμετοχής των smartphones στην παγκόσμια αγορά – το 2012 ανέβηκε από το 30 στο 41% και υπολογίζεται πως θα υπερβεί το 50% μέσα στο 2013. Συνολικά, η αγορά κινητών τηλεφώνων μεγαλώνει φέτος κατά 9% σε όγκο τεμαχίων και 19% σε αξία πωλήσεων.


Και ενώ ο δυτικός κόσμος και η νοτιανατολική Ασία κατακλύζονται τα τελευταία χρόνια από νέα smartphones, υπολογίζεται πως μόλις το 22% των ενεργοποιημένων κινητών τηλεφώνων παγκοσμίως ανήκει σε αυτή την εξελιγμένη κατηγορία συσκευών, ενώ περισσότερα από 3 στα 4 κινητά δεν διαθέτουν οθόνη αφής.


Οσον αφορά, δε, τα λειτουργικά συστήματα στα ενεργά smartphones και σύμφωνα με τα στοιχεία από το «TomiAhonen Phone Book 2012», το Android κυριαρχεί με 53%, το iOS της Apple κατέχει το 20% και ακολουθούν το Symbian (11%), τα Blackberry (8%), το bada (3%), τα Windows (2%) και διάφορα άλλα λειτουργικά συστήματα με

3%.


Σχετικά, τέλος, με τις κατηγορίες τιμών, μόλις το 11% των πωλήσεων παγκοσμίως αντιστοιχεί σε premium συσκευές με τιμή πάνω από τα 450 δολάρια. Αντίθετα ο μεγαλύτερος όγκος (38%) πωλήσεων αφορά στην κατηγορία των ultra low-cost κινητών τηλεφώνων με τιμή κάτω από τα 39 δολάρια. Τα μεσαίας τιμής smartphones (150 έως 449 δολάρια) κατέχουν το 13% της αγοράς, τα χαμηλού κόστους (80 έως 149 δολάρια) κερδίζουν φέτος το 17% των καταναλωτών, ενώ τα λεγόμενα featurephones (με τιμή από 40 έως 79 δολάρια) αποσπούν το 21% των συνολικών πωλήσεων παγκοσμίως.






ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Ο Ελληνικός κινηματογράφος τα πρώτα 50χρόνια (βίντεο)

Posted: 14 Oct 2012 02:58 PM PDT


Οι αθηναίοι πρωτοβλέπουν
κινηματογράφο το 1897. Η προβολή της κινούμενης εικόνας προκαλεί ζωηρές αντιδράσεις και το ...

καινούργιο θέαμα γίνεται μόνιμο θέμα συζήτησης και αιτία πολλών δημοσιεύσεων .







Ο ελληνικός αλλά και ο Βαλκανικός κινηματογράφος ξεκινάει το 1906 με
τους αδερφούς Γιαννάκη και Μίλτο Μανάκια που αρχίζουν να κινηματογραφούν
στην ευρύτερη περιοχή της Μακεδονίας, όταν ακόμα βρίσκεται στην
επικράτεια της καταρρέουσας Οθωμανικής αυτοκρατορίας. Οι Μανάκια
δημιουργούν ένα μοναδικής αξίας αρχείο με πάνω από 60 ταινίες. Ένας
Γάλλος κινηματογραφιστής ο Λεόνς, γυρνά τα πρώτα επίκαιρα από την Μεσο
ολυμπιάδα της Αθήνας , την ίδια χρονιά.







Το 1907 ανοίγει ο πρώτος κινηματογράφος στην Αθήνα. Οι αίθουσες προβολών
αρχίζουν να πολλαπλασιάζονται. Έκτακτες προβολές οργανώνονται στα
θέατρα. Την χρονική περίοδο μεταξύ 1910-11 γυρίζονται ορισμένες βουβές
κωμωδίες μικρού μήκους από τον σκηνοθέτη – Ηθοποιό Σπύρο Δημητρακόπουλο,
ο οποίος ερμηνεύει και τους περισσότερους ρόλους των ταινιών, με το
ψευδώνυμο "Σπυρίδιον".





Το 1914 ιδρύεται η κινηματογραφική εταιρία "Αστυ Φιλμ" και αρχίζει η
παραγωγή ταινιών μεγάλης διάρκειας. Η Γκόλφω, ένα γνωστό θεατρικό
δραματικό ειδύλλιο, δίνει το σενάριο και είναι η πρώτη Ελληνική ταινία
μεγάλου μήκους.





Στην διάρκεια του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου η κινηματογραφική παραγωγή δεν
αναστέλλεται εντελώς αλλά περιορίζεται στα πολεμικά επίκαιρα. Παρά της
αντιξοότητες του πολέμου αναδεικνύονται σημαντικοί έλληνες σκηνοθέτες
(Γεώργιος Προκοπίου, Δημήτρης Γαζιάδης κ.α.) που γυρίζουν με πολύ ψυχή
και με λίγα με πρωτόγονα μέσα, σκηνές από το μέτωπο και την Μικρασιατική
καταστροφή.





Η πρώτη μεγάλη εμπορική επιτυχία έρχεται το 1920 με το φιλμ "Ο Βιλλάρ
στα γυναικεία λουτρά του Φαλήρου", στο οποίο είναι σκηνοθέτης,
σεναριογράφος και πρωταγωνιστής ο κωμικός ηθοποιός Βιλλάρ - ψευδώνυμο
του κρητικής καταγωγής Νικολάου Σφακιανάκη. Ο πίο διάσημος
κινηματογραφικός αστέρας στα χρόνια του 20 είναι ο Μιχαήλ Μιχαήλ του
Μιχαήλ που γνώρισε κι αυτός μια πρόσκαιρη δόξα. Αξιοσημείωτες είναι οι
προσπάθειες του Αχιλλέα Μαδρά που γυρίζει τον "Μάγο της Αθήνας" και τη
"Μαρία Πενταγιώτισσα".







Την χρονική περίοδο 1928- 1931 μεγαλουργεί η κινηματογραφική επιχείρηση
"Νταγκ- Φιλμ" που λειτουργούσε ήδη από το 1918 και ασχολήθηκε με
ιστορικές ταινίες και την κινηματογράφηση λογοτεχνικών έργων. Ξεχωρίζουν
οι ταινίες "Δάφνις και Χλόη" (1931 σε σκηνοθεσία Ο. Λάσκου), "Έρως και
κύματα" (1928 σε σκηνοθεσία Δ. Γαζιάδη). Στην ταινία "Δάφνις και Χλόη"
εμφανίζεται το πρώτο γυμνό του Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου. Από αυτή την
εποχή αρχίζει μια σοβαρότερη προσπάθεια οργάνωσης και συστηματοποίησης
της κινηματογραφικής παραγωγής που όμως θα διακοπεί βίαια από τον
πόλεμο.







Το 1932 παίζεται στους κινηματογράφους η πρώτη ομιλούσα ταινία ο
Αγαπητικός της Βοσκοπούλας, της "Ολύμπια Φιλμ" σε σκηνοθεσία Δ. Τσακίρη.
"Οι Απάχηδες των Αθηνών" που είναι μια μεταφορά τηςν πετυχημένης
οπερέτας του Νίκου Χατζηαποστόλου, θεωρείται μια από τις πιο αξιόλογες
προσπάθειες του ομιλούντα κινηματογράφου και η προβολή της συνοδεύεται
από τα τραγούδια του έργου και κάποιους ήχους γραμμένους σε ένα
γραμμόφωνο που κρύβεται πίσω από την οθόνη.







Ο Φιλοποίμην Φίνος εμφανίζεται στο προσκήνιο της Ελληνικής παραγωγής
ιδρύοντας μαζί με συνεταίρους το 1939 στο Καλαμάκι τα "Ελληνικά
Κινηματογραφικά Στούντιο" και γυρίζει την πρώτη του ταινία σαν
παραγωγός, αλλά και σκηνοθέτης, "Το τραγούδι του χωρισμού", που είναι η
πρώτη κι η τελευταία που σκηνοθετεί. Μέσα στα δύσκολα χρόνια της Κατοχής
που ακολουθεί, ο Φίνος ιδρύει τη "Φίνος Φιλμ" (1942) που έμελλε να
σφραγίσει την ιστορία του Ελληνικού κινηματογράφου. Μέσα στην κατοχή
γυρίζονται δύο σημαντικές ταινίες, Η φωνή της καρδιάς (1943, σε
σκηνοθεσία Δ. Ιωαννόπουλου) και Χειροκροτήματα (1944, σε σκηνοθεσία Γ.
Τζαβέλα). Και στις δύο εμφανίζεται στην πρώτη του κινηματογραφική
εμφάνιση ο νεαρός πρωταγωνιστής του θεάτρου Δημήτρης Χορν προκαλώντας
αίσθηση. Στην ουσία αυτές οι δύο ταινίες είναι που εγκαινιάζουν μια νέα
πολύ δημιουργική περίοδο για το ελληνικό σινεμά. Τα "Χειροκροτήματα"
αναγγέλουν το μεγάλο σκηνοθετικό ταλέντο του Τζαβέλλα που για την
επόμενη εικοσαετία γυρνάει μερικές από τις καλύτερες ταινίες του
ελληνικού σινεμά.Το 1944 η μεγάλη μας τραγωδός Κατίνα Παξινού, τιμάται
με το Όσκαρ Β΄ γυναικείου ρόλου για την ερμηνεία της στην ταινία "Για
ποιόν χτυπάει η καμπάνα".

cinemainfo.gr







ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΥ 1926 : "ΜΑΡΙΑ ΠΕΝΤΑΓΙΩΤΙΣΣΑ"

Ο Αχιλλέας Μαδράς (1875-1972) είναι ο πιονιέρος του ελληνικού
κινηματογράφου. Χάρη σ' αυτόν γυρίστηκαν οι πρώτες ελληνικές ταινίες,
στην εποχή του βωβού κινηματογράφου.Φύση τυχοδιωκτική, που ακροβατούσε
ανάμεσα στο όνειρο και το κιτς, έζησε μια ζωή περιπετειώδη και γνώρισε
από κοντά μεγάλες μορφές της τέχνης του εικοστού αιώνα.





Ο Αχιλλέας Μαδράς σπούδασε ηθοποιός στο Κονσερβατουάρ του Παρισίου και
δούλεψε λίγο καιρό , ερμηνεύοντας μικρούς ρόλους, δίπλα στη μεγάλη
ιέρεια του θεάτρου Σάρα Μπερνάρ.Οι ταινίες "Μαρία Πενταγιώτισσα" (1926)
και "Ο μάγος της Αθήνας" (1930), πρωτόλειες και αφελείς , αν κριθούν με
αυστηρά καλλιτεχνικά κριτήρια, αποτελούν όμως τις βάσεις για να χτιστεί
το μεταγενέστερο οικοδόμημα του ελληνικού κινηματογράφου.





Δείτε απόσπασμα από ελληνική ταινία το 1926 του Αχιλλέα Μανδρα
     






ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Βρήκαν τους δολοφόνους του 45χρονου. Τον σκότωσαν η σύζυγος και ο εραστής της

Posted: 14 Oct 2012 02:57 PM PDT


Εμείς σκότωσαμε
των 45χρονο... Λαμιώτης ομολόγησε πως μετά από συννενόηση με την σύζυγο του θύματος σκότωσε τον άτυχο...



Μ.Δ. την ώρα που αυτός κοιμόταν στο διαμέρισμά του.



Ο δράστης 45 χρονών δεν άντεξε στην πίεση της ανάκρισης των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας και ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του.



Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του lamiastar.gr ο δολοφόνος διατηρούσε ερωτική σχέση με την σύζυγο του θύματος και αυτός ήταν ο λόγος που όπλισε το χέρι του.



Όπως είπε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας μπήκε στο σπίτι της οδού Τυμφρηστού,πλησίασε το θύμα που κοιμόταν στο κρεβάτι του και τον έπληξε εξ΄επαφής με ένα φλόμπερ.



Σύμφωνα με τις πληροφορίες που είχε από την πρώτη στιγμή το lamiastar.gr αλλά δεν τις δημοσιοποιήσαμε σεβόμενοι το προανακριτικό έργο της αστυνομίας και της ιατροδικαστικής υπηρεσίας, οι αστυνομικοί έψαχναν ένα τέτοιου είδους όπλο, αφού η κατεύθυνση που είχαν πάρει από την Ιατροδικαστή Λαμίας Αποστολία Ακριβούση ήταν ότι στο κεφάλι υπήρχε πύλη εισόδου που παρείχε την εντύπωση όπλου όχι όμως πυροβόλου και επίσης έφερε πολλαπλά χτυπήματα.



Οι αστυνομικοι της Ασφάλειας Λαμίας κατάφεραν πολύ γρήγορα να εξιχνιάσουν την υπόθεση. Από την πρώτη στιγμή απέκλεισαν το ενδεχόμενο της ληστείας και έστρεψαν τις έρευνες στο οικογενειακό περιβάλλον. Με μεθοδικές κινήσεις κατάφεραν να φτάσουν στα ίχνη στο δράστη και να τον κάνουν να ομολογήσει την πράξη του.


lamiastar.gr






ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Αληθινή αγγελία βοσκού που τα σπάει! Δείτε πιο κάτω...

Posted: 14 Oct 2012 02:49 PM PDT


Η αγγελία έχει
μπει σε site πωλήσεων αυτοκινήτων

και μηχανημάτων. Ο Νάργος (έτσι είναι το όνομά του) πουλάει το τρακτέρ του, τα πρόβατά του και έναν....
Αλβανό για να τα προσέχει!
Δείτε πιο κάτω για του λόγου το αληθές την αγγελία όπως ακριβώς είναι δημοσιευμένη! Αθάνατη Ελλάδα...









tromaktiko

ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Κάνουν το αδύνατο... παιχνίδι! (pics)

Posted: 14 Oct 2012 02:46 PM PDT


Ευλυγισία
που σπάει κόκκαλα..












ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Αυτοί οι άνθρωποι ζουν σαν τους Flintstones!!! (pics)

Posted: 14 Oct 2012 02:41 PM PDT





Βλέποντας αυτά
τα σπίτια, η εποχή της πέτρας στην οποία ζούσαν οι Flintstones δε φαίνεται και τόσο άσχημη!!
Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες από αντιγραφές του σπιτιού των Flintstones.Ένα από αυτά μάλιστα ήταν προς πώληση λίγους μήνες πριν!!!







































ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Απίστευτο!!!Δείτε την πιο ψηλή κοπέλα στον κόσμο!!! (pics)

Posted: 14 Oct 2012 02:30 PM PDT





H 17χρονη Βραζιλιάνα
Elisany Silva είναι η πιο ψηλή νεαρή κοπέλα στον κόσμο.
Το ύψος της φτάνει τα 2.06cm!!!Η ίδια εξομολογείται πως δεν είναι εύκολο το να είναι κανείς τόσο ψηλός, όμως το ύψος της την βοήθησε να βρει δουλειά σαν μοντέλο!!






















ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Ηλίας Κασιδιάρης: Το προφίλ στο Facebook και το σουξέ του στις γυναίκες!

Posted: 14 Oct 2012 02:28 PM PDT



Το
αγόρι αυτό το οξύθυμο έχει σουξέ στις γυναίκες. και δεν..





αναφέρομαι βεβαίως στον τρόπο που κατάφερε ως σύγχρονος ποιητής να ρίξει στα δίχτυα του την Βούλα Παπαχρήστου…αλλά σε όλες αυτές τις γυναίκες που τον ακολουθούν και τον αποθεώνουν με σχόλια του τύπου:
«Είσαι κούκλος, μανάρι μου, τι χείλη είναι αυτά»
και πολλά ακόμη. αποφάσισα σήμερα να μοιραστώ μαζί σας μια φωτογραφία του Βουλευτή της Χρυσής αυγής που τείνει να γίνει περισσότερο ως καρδιοκατακτητής παρά ως πολιτικός.
Μεταξύ μας τώρα…Δε νομίζω να τον χαλάει…Διαβάστε λοιπόν τι γράφουν


Πηγή: nassos.blog




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Γελοία αντεστραμμένα τακούνια μοιάζουν με...μαρτύριο!!! (pics)

Posted: 14 Oct 2012 02:15 PM PDT





Θυμίζουν κάτι που βγήκε
 από ταινία τρόμου!!!Δείτε φωτογραφίες από τα παράξενα αυτά τακούνια παρακάτω!!






































ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Μάθε πως να κατακτήσεις έναν άντρα βάση ζωδίου!

Posted: 14 Oct 2012 02:13 PM PDT




Σου άρεσε; Μάθε πως
θα τον γοητεύσεις!

Μόλις μάθεις το όνομά του, η απαραίτητη ερώτηση Νο 2 είναι το ζώδιό του.

Και μετά, ακολούθησε τις συμβουλές που σου δίνει η αστρολογία, για τις πέντε καλύτερες ατάκες που θα του πετάξεις και θα τον κάνουν να σε λατρέψει.....


ΚΡΙΟΣ
1.    «Να βγούμε απόψε; Μμμ, να δω μια στιγμή την ατζέντα μου». (Μη λες «ναι» με την πρώτη. Πες το όμως με τη δεύτερη, το πολύ με την τρίτη, γιατί δεν είναι και πολύ της αναμονής…)

2.    «Α, τα μαλλιά μου…; Ναι, τα έκοψα και τα έβαψα ξανθά. Σ' αρέσουν;» (Αμέ. Τρελαίνεται για τις αλλαγές. Αλλά μήπως να αγοράσεις και μερικές περούκες; Πόσες βαφές, ντεκαπάζ  και διαφορετικά κουρέματα αντέχει το μαλλί σου;)

3.    «Να ανεβούμε στην κορφή  από τον χωματόδρομο που μπορεί και να έχει κλείσει από κατολισθήσεις; Μια χαρά μου ακούγεται». (Είσαι γενναίο κορίτσι εσύ. Αν δεν είσαι, άλλαξε ερωτικό στόχο, πριν μπεις στο σαραβαλιασμένο τζιπ…).

4.    «Για στάσου. Έχεις ένα χνουδάκι εδώ στο μάγουλό σου… Εντάξει, το έβγαλα». (Ένα ανάλαφρο χάδι «τάχα μου» σε οποιοδήποτε σημείο του κεφαλιού, τον «φτιάχνει» χωρίς να σε εκθέτει).

5.    «Αποφάσισε εσύ πού να πάμε». (Αλλά μην έχεις ύφος τρομοκρατημένο λες και σε πηγαίνουν για εκτέλεση, δεν θα πετύχει).



ΤΑΥΡΟΣ
1.    «Μένω σε αυτό το σπίτι τα τελευταία 15 χρόνια. Δεν μου αρέσουν οι μετακομίσεις». (Εύγε, καλά το έθεσες. Σταθερότητα πάνω απ' όλα).

2.    «Η μια γιαγιά μου κατάγεται από τη Σμύρνη και η άλλη από την Κρήτη. Με μάθαιναν να μαγειρεύω από πριν πάω σχολείο». (Αλλά, μια και θα πεινάς τώρα, δεν παραγγέλνουμε κάτι απ' έξω;)

3.    «Μια στιγμούλα να σου φτιάξω λίγο τον γιακά από πίσω». (Ατάκα για μόλις φορέσει ένα σακάκι, ένα μπουφάν. Άγγιξέ τον στον αυχένα απαλά, είναι η ευαίσθητη περιοχή του).

4.    «Δεν είναι τσιγκουνιά να σέβεσαι τον κόπο που χρειάζεται για να βγάλεις λεφτά». (Καλά, και ο Σκρουτζ Μακ Ντακ έτσι έλεγε, αλλά ακούγεται ωραίο και καθησυχαστικό στα αυτιά του Ταύρου).

5.    «Φυσικά και πιστεύω στην ισότητα των φύλων, αλλά στα σοβαρά ζητήματα ο άντρας πρέπει να κάνει κουμάντο». ( Αυτό το λες μόνο αν είστε οι δυο σας, αλλιώς έχεις να φας πολλή καζούρα από τις φιλενάδες σου).



ΔΙΔΥΜΟΙ
1.    «Εσύ τι λες να σκέφτομαι; Για μάντεψε!» (Τώρα τον «έφτιαξες» για τα καλά! Δωσ' του γρίφους και δεν θέλει τίποτα άλλο!).

2.    «Μα τι χιούμορ που έχεις… Αχα χα χαχα…Σε καλό σου… » (Φρόντισε όμως να είσαι βέβαιη  ότι το είπε πράγματι για αστείο).

3.    «Τι θα έλεγες να πηγαίναμε στον Πολυχώρο  Τέχνης Τάδε που έχει συναυλία στο ισόγειο, έκθεση με νέους καλλιτέχνες στον πρώτο όροφο και παρουσίαση βιβλίου στον δεύτερο;» (Όταν βρίσκεται σε ένα μέρος με πολλά ερεθίσματα, περνάει καλά και θα κερδίσεις πόντους με την επιλογή σου).

4.    «Πιστεύω ότι με τον άνθρωπο που αγαπάς μπορείς να κάνεις ΤΑ ΠΑΝΤΑ στο σεξ. Όλα επιτρέπονται ». (Ρίξε τον στον φούρνο και ασ' τον να ψήνεται…).

5.    «Α, αύριο δεν μπορώ, έχω μια συνάντηση στο γραφείο το απόγευμα και μετά θα βγω με τα κορίτσια». (Δείξε ότι δεν κρέμεσαι από πάνω του και διατηρείς τη δική σου ζωή. Εκτιμά τον αλληλοσεβασμό της προσωπικής ελευθερίας.).



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
1.    «Έφαγες το μεσημέρι; Τι έφαγες; Κάθεσαι άνετα; Μήπως σε φυσάει; Να σου φέρω κάτι να πιεις; » (Κάποιος άλλος θα σου έλεγε εκνευρισμένος να πάψεις να τον πρήζεις. Ο Καρκίνος εκστασιάζεται. Βρήκε καινούργια μαμά!).

2.    «Κοίτα, η ζωή μου δεν ήταν εύκολη». (Εξιστόρησε διάφορες τραγωδίες που σου συνέβησαν. Στην ανάγκη «δανείσου» μερικές από ταινίες, εφημερίδες, γνωστούς σου…).

3.    «Έχεις ακουστά τον ταντρικό έρωτα, την ένωση σωμάτων και ψυχών; Όχι, δεν ξέρω πολλά, απλώς αναρωτιόμουν». (Ξέρεις, αλλά δεν θες να σε πάρει και για…ξεβγαλμένη. Αν δεν ξέρεις, ψάξε το στο Ίντερνετ, θα σου χρειαστεί).

4.    «Για μένα δεν νοείται ταινία που να μη σε κάνει έστω και να δακρύσεις. Θες να ξαναδούμε μαζί τον ''Τιτανικό'';». (Πιθανόν όμως να ναυαγήσουν  και οι πιθανότητες να ξαναγελάσει το χειλάκι σου βλέποντας ταινία μαζί του…)

5.    «Μίλα μου για τα παιδικά σου χρόνια…».  (Πολύ σύντομα θα μετράς πόσες φορές αναφέρεται σε κάθε φράση η λέξη «μάνα-μητέρα-μαμά». Πρόσεχε τι και πώς θα σχολιάσεις!)



ΛΕΩΝ
1.    «Δεν χρειάζεται να μου δώσεις το τηλέφωνό σου, αφού έχεις το δικό μου. Τα λέμε, άντε γεια…» (Για αρχή, είναι ό,τι πρέπει. Έτσι θα ξεκινήσει αυτός το κυνήγι, αλλιώς δεν βρίσκει ενδιαφέρον…).

2.    «Αυτός ο πύργος στην Κηφισιά, μωρέ, πάνω από το εμπορικό κέντρο… Εκεί μεγάλωσε η γιαγιά μου, αλλά μετά έχασαν την περιουσία τους». (Μπορεί να μην είσαι πια πλούσια, αλλά τα γονίδια της αρχοντιάς τα έχεις).

3.    «Μα πώς τους κάνεις όλους, όπου πάμε,  και τσακίζονται να σε εξυπηρετήσουν;» (Εννοείται ότι δεν είναι ερώτημα αλλά διαπίστωση, πλημμυρισμένη με θαυμασμό και απορία).

4.    «Οι φίλες μου ανυπομονούν να σε γνωρίσουν. Τους έχω πει τόσα πολλά για σένα!» (Ωραία. Κι άλλες θαυμάστριες, έστω και πλατωνικές).

5.    «Ο Χ. με κυνηγούσε καιρό, αλλά όταν είδε ότι βγαίνω μαζί σου είπε  ''ας κερδίσει ο καλύτερος'' και υποχώρησε». (Εδώ, χτυπάς σε δύο ταμπλό. Και τον κολακεύεις, και του δείχνεις ότι έχεις κι εσύ τους θαυμαστές σου).



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
1.    «Εγώ, με το που ξυπνάω το πρωί, σημειώνω στην ατζέντα μου όσα έχω να κάνω και δεν ξεφεύγω από το πρόγραμμά μου ούτε πέντε λεπτά». (Πού ήσουνα κρυμμένη τόσα χρόνια, ω αδελφή ψυχή;)

2.    «Το σπίτι μου το καθαρίζω μόνη μου. Οι παραδουλεύτρες δεν κάνουν καλή δουλειά». (Δεν λες κάθε πότε, φυσικά. Με αυτή την παρατήρηση, και κρύβεις τις απενταρίες σου,  και φαίνεσαι νοικοκυροκόριτσο).

3.    «Έχω μαζί μου απολυμαντικά υγρά μαντηλάκια. Θες ένα για τα χέρια σου;» (Φυσικά και θέλει. Θα σου σχολιάσει και ποια είναι η καλύτερη μάρκα, τα έχει δοκιμάσει όλα).

4.    «Όταν περιμένω κάπου, έχω στην τσάντα μου ένα περιοδικό με σταυρόλεξα και  σουντόκου για να γυμνάζω το μυαλό μου». (Για το άλλο περιοδικό, αυτό με τα κουτσομπολιά των celebrities που τελικά διαβάζεις,  μόκο).

5.    «Θεωρώ αδιακρισία να ρωτάω τα προσωπικά των ανθρώπων». (Χαίρεται που θα γλιτώσει από κάποια ενοχλητική ανάκριση και αγνοεί ότι εσύ έχεις μάθει τα δικά του από αλλού).



ΖΥΓΟΣ
1.    «Ποτέ δεν κυκλοφορώ στο σπίτι ατημέλητη. Ντύνομαι σαν να πρόκειται να βγω έξω». (Καλή διευκρίνιση. Μια γυναίκα με ρόμπα και μπικουτί είναι για εκείνον η υπέρτατη φρίκη).

2.    «Στην τηλεόραση βλέπω μόνο εκπομπές για λογοτεχνία και τέχνες. Ίσως και κανένα ντοκιμαντέρ. Τίποτα άλλο». (Πρόσεχε όμως μην παρασυρθείς από την παρέα και σχολιάσεις τις εξελίξεις σε ένα από τα τούρκικα σίριαλ που δεν βλέπεις, υποτίθεται).

3.    «Για μένα είναι ωραίο να μένεις σπίτι μόνο όταν δέχεσαι φίλους. Διαφορετικά προτιμώ το ''έξω'' και με κόσμο». (Κι εκείνος, κι εκείνος! Η κοινωνικότητά του δεν χορταίνει ποτέ!).

4.    «Εσύ το ζωγράφισες αυτό; Και δεν το έχεις κορνιζάρει; Μα, παιδί μου, είσαι αληθινός καλλιτέχνης!» (Ανέκαθεν ο Ζυγός ήθελε να συμμετάσχει ενεργά με κάποιο ταλέντο του στις τέχνες που τόσο τον γοητεύουν. Αλλά οι συνθήκες, βλέπεις…).

5.    «Οι κακοί τρόποι και η βρόμικη γλώσσα είναι για μένα ασυγχώρητα». (Φτάνει να μη σου ξεφύγει κανένα …καντήλι, αν χάσεις την ψυχραιμία σου).



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
1.    «Α, εγώ φοράω μόνο στρινγκ». (Εσώρουχα, ντε! Άβολα, ξε-άβολα, ο Σκορπιός είναι το ζώδιο που έχει το μεγαλύτερο φετίχ με τα σέξι εσώρουχα. Ανανέωσες το απόθεμά σου; ).

2.    «Η αγαπημένη μου ταινία είναι ο ''Δράκουλας''. Το βρίσκω πολύ ερωτικό αυτό, που σε δαγκώνει στον λαιμό…» («…και σου πίνει το αίμα», έλα, συνέχισέ το! Ελπίζουμε μόνο να μην έχεις χαμηλό αιματοκρίτη).

3.    «Θεωρώ ότι το να απατάς τον σύντροφό σου είναι εξευτελισμός πρώτα για σένα τον ίδιο». (Αυτές οι αρχές σου του αρέσουν. Όχι πως θα του ελαττώσουν την επερχόμενη  ζηλοτυπία, αλλά δείχνουν επίπεδο).

4.    «Εγώ ποτέ δεν λέω κάτι, χωρίς να το πιστεύω, απλώς για να καλοπιάσω τον άλλον. Άμα σου λέω ότι σε βρίσκω κα-τα-πλη-κτι-κό, το εννοώ!» (Τα κομπλιμέντα σου πρέπει να συνοδεύονται από πιστοποιητικό γνησιότητας).

5.    «Χα χα χα, μα τι χιούμορ που έχεις!» (Εδώ βάζεις τελεία και καταπίνεις το αστειάκι που ετοιμαζόσουν να πεις. Μόνο αυτός κάνει χιούμορ, κανείς άλλος!)



ΤΟΞΟΤΗΣ
1.    «Μαζεύω λεφτά, ώστε κάθε χρόνο να μπορώ να κάνω τουλάχιστον ένα μεγάλο ταξίδι, σε μακρινούς και σπάνιους προορισμούς». (Φρόντισε όμως προηγουμένως να έχεις πάρει βασικές πληροφορίες για διάφορα μέρη. Σίγουρα θα σε ρωτήσει πού έχεις πάει, ώστε να ανταλλάξετε απόψεις).

2.    «Αν συμφωνείς, εγώ είμαι ΟΚ. Αν δεν θέλεις, και πάλι δεν με πειράζει καθόλου». (Ατάκα-πασπαρτού, που θα πρέπει να τη λες οποτεδήποτε βλέπεις μια σκιά απροθυμίας για κάτι που πρότεινες).

3.    «Δεν πιστεύω στους αιώνιους έρωτες. Αντίθετα, πιστεύω στις αιώνιες φιλίες». (Αυτό θα του δημιουργήσει μια ανεκτίμητη αίσθηση ασφάλειας και άνεσης).

4.    «Γίνεται μια συναυλία έθνικ μουσικής. Θα έχει και έκθεση με παραδοσιακά αντικείμενα και μπουφέ με εξωτικά φαγητά». (Ο παράδεισός του. Αν γίνονταν τέτοια κάθε μέρα, θα είχες εξασφαλισμένες τις καθημερινές εξόδους μαζί του).

5.    «Αααχ, τι γλυκιά γατούλα! Να πάρουμε ένα γάλα από το περίπτερο να της δώσουμε;» (Φτάνει να μην έχεις πρόβλημα να χαϊδολογάς αδέσποτα ζωάκια με τσιμπούρια και με απρόβλεπτες διαθέσεις).



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
1.    «Πιστεύω ότι στα ερωτικά ο κυνηγός πρέπει να είναι πάντα ο άντρας. Έτσι μας έκανε η φύση». (Ωραία, τον πληροφορείς ότι του αφήνεις την πρωτοβουλία και ότι δεν θα του γίνεις κολλιτσίδα).

2.    «Μα τι ασχολείσαι; Α, αλήθεια; Τι ενδιαφέρον! Πες μου κι άλλα…» (Έστω κι αν η δουλειά του είναι να πρωτοκολλά αιτήσεις σε δημόσια υπηρεσία).

3.    «Ε ναι, ήρθα κάπως νωρίτερα στο ραντεβού. Προτιμώ να περιμένω λίγο, παρά να στήνω τους άλλους». (Η συνέπεια είναι για εκείνον ανυπέρβλητη αρετή, ιδίως σε μια γυναίκα).

4.    «Αν είμαι παρέα με τον άνθρωπό μου, δεν έχει σημασία ακόμα και να μείνω σπίτι βλέποντας τηλεόραση». (Θα πρέπει πάντως να σου αρέσει πολύ αυτός ο τύπος, για να θαφτείς ζωντανή μαζί του οικειοθελώς).

5.    «Α, πόσο μου αρέσουν τα δώρα που δείχνουν ένα επίπεδο γούστου και καλλιέργειας!» (Ακόμα κι αν σου χάρισε στα γενέθλιά σου, για τα οποία τον πληροφόρησες τυχαία δήθεν,  ένα αντίγραφο Καρυάτιδας σε αγαλματάκι).



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
1.    «Θα ήθελα να σπουδάσω φιλοσοφία ή ανθρωπιστικές επιστήμες». (Δεν έχει σημασία αν δεν πρόκειται να κάνεις κάτι τέτοιο στον αιώνα τον άπαντα. Η «δια βίου μάθηση» τον γοητεύει, έστω και σαν μια απλή, ουτοπιστική πρόθεση).

2.    «Δεν με ενδιαφέρει τόσο η εμφάνισή μου όσο η εσωτερική μου καλλιέργεια». (Άλλο αν κάθε φορά σου παίρνει τουλάχιστον τρεις ώρες μέχρι να ετοιμαστείς για να βγεις.  Χωρίς να περιλαμβάνεται το κομμωτήριο).

3.    «Σκοπεύω του χρόνου το καλοκαίρι να πάω εθελόντρια σε ένα πρόγραμμα για τη χαρτογράφηση των περιοχών ωοτοκίας της καρέτα-καρέτα». (Μην μπερδευτείς και πεις «μονάχους-μονάχους», αυτές δεν γεννάνε αυγά…)

4.    «Είσαι κουρασμένος; Να σου κάνω λίγο μασάζ στις γάμπες;» (Ερωτογενής περιοχή του Υδροχόου την οποία μπορείς να …πιλατέψεις, ακόμα και πάνω από το παντελόνι, χωρίς να εκτεθείς).

5.    «Το ντύσιμο είναι για μένα μια έκφραση αποκλειστικά της δικής μου προσωπικότητας. Δεν είμαι πρόβατο να ακολουθώ τη μόδα». (Παίρνε εμπνεύσεις εκκεντρικότητας χαζεύοντας τις εμφανίσεις της Lady Gaga).



ΙΧΘΕΙΣ
1.    «Αυτό που λες το βρίσκω αρκετά λογικό». (Θα κολακευτεί. Κανείς δεν αποκαλεί «λογικό» κάτι που ακούει από έναν Ιχθύ, οπότε είναι για εκείνον ένα σπάνιο κομπλιμέντο).

2.    «Όλα μου τα ρούχα και τα πράγματα τα ψωνίζω από φιλανθρωπικά μπαζάρ». (Δεν λες τελείως ψέματα. Έτσι όπως είναι σήμερα η αγορά, και το να ψωνίζεις στα μαγαζιά στις εκπτώσεις φιλανθρωπία είναι).

3.    «Δεν υπάρχει τίποτα πιο γλυκό και αξιολάτρευτο από έναν άντρα που δεν ντρέπεται να κλάψει». (Είσαι σίγουρη; Γιατί μπορεί να το δει σαν «ελευθέρας» και άντε μετά να τρέχεις με τα χαρτομάντιλα).

4.    «Λένε ότι το πιο ωραίο σεξ είναι μέσα στη θάλασσα ή σε μια μπανιέρα». (Εσύ δεν ξέρεις τίποτα, απλώς σου το είπανε και το αναφέρεις. Α, τι σύμπτωση, συμφωνεί κι εκείνος).

5.    «Εσύ το πιστεύεις ότι έρχεται το τέλος του κόσμου το 2012, που λένε και οι προφητείες των Μάγια;». (Ετοιμάσου για ένα ταξίδι πέρα από τη ζώνη του λυκόφωτος).
Πηγή: astrologos.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Με νέο λουκ και ζαρτιέρες η Κατερίνα Στικούδη! (pics)

Posted: 14 Oct 2012 02:07 PM PDT




Νέο λουκ με..

αφέλειες υιοθέτησε για τις ανάγκες του καινούργιου βίντεο κλιπ της με τίτλο «Πάλι απ΄την αρχή», η Κατερίνα Στικούδη.

Βέβαια αυτό που κλέβει την παράσταση δεν είναι η νέα κόμμωση αλλά η καυτή της εμφάνιση καθώς η Κατερίνα φοράει κοντά σορτσάκια, καυτά μπλουζάκια και ζαρτιέρες.

Δείτε τις φωτογραφίες..





Πηγή: newsbeast.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Απίστευτο! Του "έκλεψαν" το γεννητικό του όργανο ενώ κοιμόταν

Posted: 14 Oct 2012 02:02 PM PDT



Απίστευτο
και όμως αληθινό..






Ένας 40χρονος άνδρας από την Κίνα καταγγέλλει ότι του "έκλεψαν" το μόριο του την ώρα που κοιμόταν.

Ο Fei Lin από το χωριό Niqiao της Κίνας, δήλωσε στην αστυνομία πως κάποιοι άγνωστοι μπήκαν στο δωμάτιο του, του έβαλαν στο κεφάλι μια σακούλα και αφού του κατέβασαν το παντελόνι, έφυγαν από το σπίτι τρέχοντας.

«Ήμουν τόσο σοκαρισμένος που δεν κατάλαβα τίποτα, όταν όμως είδα ότι αιμορραγούσα, είδα ότι το πέος μου έλειπε...», αναφέρει ο Fei Lin.

Η αστυνομία θεωρεί πως οι "κλέφτες" είναι εραστές των πολλών γυναικών με τις οποίες ο Fei Lin διατηρούσε παράνομες σχέσεις.

Ο ίδιος, ωστόσο, σύμφωνα με την «Huffinghton Post»  διαψεύδει ότι έχει πάει ποτέ με γυναίκα άλλου άνδρα, αλλά οι αστυνομικοί είναι πεπεισμένοι ότι το πέος του το "έκλεψαν" κάποιοι από τους απατημένους...





ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Τι λένε τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 15/10;

Posted: 14 Oct 2012 02:01 PM PDT




Τα Ζώδια
Σήμερα 15 Οκτωμβρίου 2012





Κριός


21/3-20/4


Έχεις πολλούς προβληματισμούς σε σχέση με το μέλλον, αγαπητέ Κριέ, και με θέματα που μέχρι τώρα σε κούραζαν και σταματούσαν την ανοδική πορεία σου. Με την Νέα Σελήνη σήμερα να πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ζυγού, θα καταφέρεις σημαντικά βήματα σε παρελθοντικά θέματα, που καθυστερούσαν και δεν έβρισκαν λύσεις. Υποθέσεις που αφορούν σε οικογενειακά θέματα, ευνοούνται. Επιτέλους θα δεις πολύ καλές εξελίξεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η σημερινή ημέρα φέρνει μια ηρεμία στη σχέση σου, φίλε Κριέ. Μπορείς να περάσεις πάρα πολύ καλά και όπως θα ήθελες, με την παρέα του συντρόφου σου. Κι αν η μοναξιά δεν λέει να φύγει από τη ζωή σου, απόλαυσε το βράδυ σου παρέα με τους φίλους σου και μην κολλάς σε κάτι που προς το παρόν δεν μπορείς να έχεις, γιατί χάνεις τον καιρό σου άδικα και δεν αξίζει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Κριός, θα δημιουργηθούν μερικά προβλήματα στη δουλειά σου. Πρέπει να προσέχεις πώς κινείσαι, για να μην γίνουν λάθη, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη δουλειά των συνεργατών σου. Τα οικονομικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Με τις σωστές κινήσεις που θα κάνεις, θα μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.






Ταύρος


21/4-20/5


Μπορείς από σήμερα να αρχίσεις να κάνεις κάποιες ουσιαστικές αλλαγές στη ζωή σου, αγαπητέ Ταύρε, και να ξεχάσεις τις παλιές τακτικές, που μπορεί να σε κρατούσαν πίσω στην πορεία των σχεδίων σου. Άνοιξε τα φτερά σου και δες τα πράγματα με περισσότερη αισιοδοξία. Μόνο έτσι θα βαδίσεις σταθερά στην οδό της επιτυχίας. Η Νέα Σελήνη, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στο ζώδιο του Ζυγού, θα σου χαρίσει όλα τα εφόδια για να κερδίσεις όσα ονειρεύεσαι.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Σήμερα δεν θα γίνει κάτι ιδιαίτερο στη σχέση σου, αν είσαι Ταύρος, αλλά εσύ συνέχισε να είσαι θετικός απέναντι στο σύντροφό σου και χαλαρώστε ό ένας στην αγκαλιά του άλλου, ανακτώντας την ηρεμία που σας αφαιρεί το άγχος της επαγγελματικής σας καθημερινότητας, που σας βασανίζει. Κι αν ακόμη στα αισθηματικά σου επικρατεί το απόλυτο κενό, φρόντισε να κινηθείς ανάλογα και να ανοιχτείς περισσότερο στα άτομα που γνωρίζεις, ώστε να αποκαλύψεις τον ερωτισμό σου και να γοητεύσεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Φίλε Ταύρε, στη δουλειά σου απόφυγε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις ή να κάνεις συνεργασίες. Φρόντισε να τακτοποιήσεις κάποια θέματα που ακόμη εκκρεμούν και μετά βάζεις πλώρη για νέα σχέδια. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Πρόσεξε με κινήσεις που θα κάνεις, να μην βγεις εκτός προγραμματισμού.





Δίδυμοι
21/5-21/6

Ξεκινάει μια ημέρα που θα είσαι σε αρκετή ένταση, αγαπητέ Δίδυμε, για θέματα που προσπαθείς να τακτοποιήσεις και σε προβληματίζουν εδώ και πάρα πολύ καιρό. Πήγαινε λίγο κόντρα σε αυτό που προστάζει η λογική σου και πάρε το ρίσκο να ακολουθήσεις την καρδιά σου. Θα σε ανταμείψει και με το παραπάνω.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Δίδυμος, σήμερα θα προκύψουν πολλές ευκαιρίες στην αισθηματική σου ζωή, ώστε να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στη σχέση σου και να γίνουν κάποιες καταστάσεις ιδανικές. Κι αν ακόμη η μοναξιά παραμένει κοντά σου, δραστηριοποιήσου αναλόγως, για να την διώξεις άμεσα από κοντά σου και να γνωρίσεις το άλλο σου μισό. Η τύχη ευνοεί σήμερα τους τολμηρούς..

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Οι προτάσεις που θα δεχτείς στη δουλειά σου θα είναι πολλές αυτήν την ημέρα, φίλε Δίδυμε, με τις τόσο καλές προοπτικές που σου χαρίζει η Νέα Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού. Κάνε τις σωστές επιλογές, για να πετύχεις αυτό που θέλεις. Στα οικονομικά σου φρόντισε να λύσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και μην κάνεις αυτή την περίοδο καινούργια ανοίγματα, που θα σε οδηγήσουν σε έξοδα.






Καρκίνος
22/6-22/7

Με την Νέα Σελήνη σήμερα στο Ζυγό, αγαπητέ Καρκίνε, σε περιμένει αρκετό τρέξιμο και πάρα πολύ άγχος. Πολλές είναι οι υποχρεώσεις σου και δεν θα μπορείς να ανταπεξέλθεις σε όλες. Προγραμματίσου και μην αγχώνεσαι, αλλιώς δεν θα αποφύγεις τα λάθη. Μερικά άτομα μπορεί να θέλουν να σταματήσουν την πορεία που έχεις θέσει στη ζωή σου. Προσπέρασέ τα έντεχνα και φρόντισε να κάνεις το ιδανικότερο για σένα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Σήμερα μπορείς να περάσεις καλά, φίλε Καρκίνε, χωρίς να κάνεις συζητήσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε εντάσεις με το σύντροφό σου. Κι αν ακόμη δεν έχεις βρει στη ζωή σου το κατάλληλο ταίρι, που θα σου προσφέρει την ευτυχία που αναζητάς, μήπως ήρθε ο καιρός να ρίξεις λίγο τα στάνταρ σου και να συμβιβαστείς στο πρόσωπο που σε φλερτάρει καιρό τώρα;

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Καρκίνος, η δουλειά σου θα έχει σταθερή πορεία, χωρίς ιδιαίτερες διακυμάνσεις. Πρέπει να αποφύγεις τα μεγάλα άλματα και μην προσπαθήσεις να αλλάξεις τίποτα. Στα οικονομικά σου φρόντισε να μην παρασυρθείς σε καινούργια ανοίγματα και να αποφύγεις να κάνεις άσκοπες αγορές, που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.






Λέων
23/7-23/8

Σήμερα που γίνεται η Νέα Σελήνη στο Ζυγό, αγαπητέ Λέων, προσπάθησε να μην κάνεις καμία υπερβολή και προπάντων μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Άρχισε να εξωτερικεύεσαι και να αποκαλύπτεις αυτό που νιώθεις. Βλάπτεις τον εαυτό σου με την αυτοαπομόνωση. Ευκαιρίες που μπορεί να παρουσιαστούν, πρέπει να τις εκμεταλλευτείς ανάλογα προς όφελός σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Τα πράγματα στη σχέση σου αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα, φίλε Λέων, αλλά προσπάθησε και εσύ να εξωτερικευτείς λίγο περισσότερο στο σύντροφό σου. Κι αν η μοναξιά σε βασανίζει ακόμη, άδραξε το αποψινό βράδυ για να γνωρίσεις κόσμο, να φλερτάρεις και να περάσεις καλά ρίχνοντας το λίγο έξω..

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Λέων, η δουλειά σου θα πάει αρκετά καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργιες συνεργασίες και θέματα που σε προβλημάτιζαν, τώρα θα βρουν τις λύσεις τους. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι άσχημα, αλλά πρέπει να περιορίσεις τα έξοδα που τον τελευταίο καιρό είναι αρκετά.







Παρθένος
24/8-22/9

Σήμερα φρόντισε να μην επηρεάζεσαι από εξωγενείς παράγοντες, αγαπητέ Παρθένε, και βρες τρόπο να διατηρήσεις την ισορροπία σου. Κοινωνικές καταστάσεις θα επηρεάσουν τη διάθεσή σου, με την Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο Ζυγό και οι αλλαγές θα διαδέχονται η μία την άλλη. Πρέπει να προετοιμαστείς ψυχικά για κάθε ενδεχόμενο, είτε θετικό είτε αρνητικό. Όλα μαθήματα ζωής είναι!

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Πολλά πράγματα που μέχρι σήμερα σε κούραζαν στη σχέση σου, φίλε Παρθένε, αρχίζουν να αλλάζουν. Θα έρθουν πολλές ευκαιρίες και θα έχεις μεγάλη ικανοποίηση. Κι αν ακόμη έχεις την μοναξιά στην αγκαλιά σου, άνοιξε τα φτερά σου για νέες δραστηριότητες που θα σου χαρίσουν γνωριμίες με άτομα με κοινά ενδιαφέροντα με τα δικά σου. Η τύχη είναι με το μέρος σου!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Παρθένος, μπορείς στη δουλειά σου να κάνεις συνεργασίες και να ξεκαθαρίσεις θέματα, που σε αγχώνουν και προβληματίζεσαι. Τα οικονομικά σου θα είναι σε στασιμότητα. Παρ' όλα αυτά, φρόντισε να κινηθείς με ευελιξία σε κάποιες καταστάσεις που θα σου παρουσιαστούν, για να αυξήσεις τα έσοδά σου.







Ζυγός
23/9-22/10


Οι δυνατότητες που έχεις είναι τεράστιες, αγαπητέ Ζυγέ, και αν θέλεις μπορείς πραγματικά να πετύχεις ό,τι έχεις βάλει στο μυαλό σου. Απλά δεν πρέπει να αφήνεις να σε ρίχνουν τα ψυχολογικά σου. Σήμερα, με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ζώδιό σου, σε συζητήσεις που θα κάνεις με τα άτομα της οικογένειάς σου, φρόντισε να έχεις αρκετή διαλλακτικότητα, γιατί αλλιώς παραμονεύουν προστριβές και λογομαχίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Σήμερα, αν είσαι Ζυγός, μπορείς να περάσεις υπέροχα με το σύντροφό σου, αρκεί όταν είσαι μαζί του να εξωτερικεύεσαι περισσότερο. Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει κάτι να σε ευχαριστεί μην απογοητεύεσαι, γιατί η Νέα Σελήνη σήμερα στο ζώδιό σου θα ξυπνήσει πάθη του παρελθόντος και έρωτες, που θα σε βγάλουν από τον λήθαργο που έχεις μπει το τελευταίο διάστημα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου θα τα πας πάρα πολύ καλά, φίλε Ζυγέ. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Στα οικονομικά σου θα προκύψουν κάποια έξοδα, που δεν τα είχες προβλέψει. Κινήσου προσεκτικά, χωρίς να κάνεις βιαστικές κινήσεις.








Σκορπιός
23/10-22/11

Η ημέρα θα είναι αρκετά κουραστική, αγαπητέ Σκορπιέ, σε σχέση με τις διάφορες υποχρεώσεις που έχουν συσσωρευτεί. Πρέπει να εξετάσεις πολλές καταστάσεις με ψυχραιμία, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στα προβλήματα που μπορεί να παρουσιαστούν. Πρέπει να επιδείξεις μεγάλη προσοχή και ωριμότητα στις κινήσεις σου και να μάθεις να ελέγχεις τον εκνευρισμό σου, που προβλέπεται έντονος.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Φρόντισε σήμερα, αν είσαι Σκορπιός, να μην εκνευριστείς με κάποιες συζητήσεις που θα κάνεις με το σύντροφό σου, γιατί θα έρθεις σε έντονες αντιπαραθέσεις μαζί του. Εσύ που κυνηγάς την ευτυχία στο πρόσωπο ενός συναδέλφου σου, μπορείς να του μιλήσεις για τα αισθήματα σου και να βρεις την ανταπόκριση που επιθυμείς.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου προβληματίζεσαι για κάποια θέματα που ακόμη δεν έχουν τελειώσει, φίλε Σκορπιέ. Αν δεν αγχωθείς, θα τα καταφέρεις όλα πολύ καλά, με τις θετικές προοπτικές που σου χαρίζει η σημερινή Νέα Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού, που ευνοεί γενικότερα νέες συνεργασίες και συμφωνίες. Τα οικονομικά σου θα έχουν μια αστάθεια, γι' αυτό πρέπει να προσέχεις τις κινήσεις που κάνεις.







Τοξότης
23/11-21/12

Πρέπει να δείξεις ευελιξία για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις δύσκολες καταστάσεις που αντιμετωπίζεις, αγαπητέ Τοξότη. Μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αρκεί να μην παρασυρθείς από καταστάσεις, που θα σε βγάλουν έξω από το πρόγραμμά σου. Σήμερα, με την Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού, θα έχεις όλα τα εφόδια στα χέρια σου, για να διεκπεραιώσεις πολλά ζητήματα του παρελθόντος με τον πιο πρόσφορο τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Μπορείς να περάσεις μια πολύ καλή μέρα μαζί με το σύντροφό σου, αν είσαι Τοξότης, και να χαλαρώσεις λίγο από το άγχος που έχεις στα θέματα της καθημερινότητας. Αν ακόμη προσπαθείς να διώξεις την μοναξιά σου, πάρε σήμερα την απόφαση να βγεις έξω με ένα πρόσωπο από τον επαγγελματικό σου χώρο, χωρίς συνεχώς να σκέφτεσαι και να φοβάσαι τις επιπτώσεις..

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, φίλε Τοξότη, δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα και θα έχεις όλες τις ευκαιρίες, για να μπορέσεις να πετύχεις αυτά που θέλεις. Στα οικονομικά δεν πρέπει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, που αφορούν στο μέλλον.






Αιγόκερως
22/12-19/1

Η Νέα Σελήνη που γίνεται σήμερα στο Ζυγό σε ευνοεί αρκετά, αγαπητέ Αιγόκερε. Μπορείς να ανταπεξέλθεις σε οποιαδήποτε δυσκολία παρουσιαστεί, αρκεί να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις. Φρόντισε να δείξεις αρκετή επιφυλακτικότητα σε άτομα που μπορεί να σου λένε ή να υπόσχονται πολλά, γιατί μερικά πράγματα μπορεί να μην είναι ακριβώς έτσι όπως φαίνονται.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Θα έχεις έντονο ερωτισμό και θα περάσεις πολύ καλά με το σύντροφό σου, αν είσαι Αιγόκερως. Μια μικρή έκπληξη θα έδινε ξεχωριστή νότα, που θα χαροποιούσε και τους δύο σας. Κι αν ακόμη βασανίζεσαι από την μοναξιά, εκμεταλλεύσου τις συγκυρίες που θα σου παρουσιαστούν το αποψινό βράδυ, για να πλησιάσεις το πρόσωπο που έχεις ερωτευτεί.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Πολλά σχέδια που έχεις βάλει από το παρελθόν στη δουλειά σου, φίλε Αιγόκερε, μπορεί να καθυστερούν, αλλά θα αρχίσουν να υλοποιούνται με τον καλύτερο τρόπο. Στα οικονομικά σου πρέπει να προσέχεις, γιατί θα έρθουν ξαφνικά έξοδα και πρέπει να έχεις κάνει σωστό προγραμματισμό για να ανταπεξέλθεις.






Υδροχόος
20/1-19/2

Η Νέα Σελήνη που γίνεται σήμερα στο Ζυγό θα σε ευνοήσει αρκετά, φίλε Υδροχόε, και θα σε κάνει να σκεφτείς με τελείως διαφορετικό τρόπο. Πρέπει να πάρεις πολλά πράγματα στα σοβαρά και να ξεχάσεις για λίγο χαρά και διασκέδαση. Άλλωστε και η διάθεσή σου δεν θα είναι για χαλαρές καταστάσεις. Πρέπει να δείξεις σύνεση και ψυχραιμία, που μάλλον δεν έχει κανείς άλλος στο περιβάλλον σου. Βέβαια, κράτα και μια μικρή απόσταση από τις διαφωνίες. Έτσι κι αλλιώς τα πράγματα παίρνουν το δρόμο τους και όλα θα πάνε πολύ καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Φρόντισε να αφιερωθείς λίγο περισσότερο στο σύντροφό σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Υδροχόος, και άφησε τις άλλες υποχρεώσεις σου να περιμένουν λίγο. Εσύ που δεν λες να αποχωριστείς την παρέα της μοναξιάς, πέρνα ένα χαλαρωτικό βράδυ στο σπίτι μόνος σου ή με φιλική παρέα. Η διάθεσή σου σίγουρα θα βελτιωθεί.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η δουλειά σου δεν θα πάει καθόλου άσχημα, αγαπητέ Υδροχόε. Έχεις αβεβαιότητα για την πορεία των σχεδίων που θέλεις να υλοποιήσεις αλλά σιγά σιγά τα πράγματα παίρνουν το δρόμο τους χωρίς να το καταλαβαίνεις. Θέματα κληρονομικά ή φορολογικά θα σε προβληματίσουν έντονα. Φρόντισε να προσέχεις σε οικονομικές συναλλαγές που θέλεις να κάνεις, γιατί υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης.





Ιχθείς
20/2,20/3

Αρχίζεις να ηρεμείς για αρκετά θέματα που σε προβλημάτιζαν, αγαπητέ Ιχθύ. Πολλά πράγματα αρχίζουν να μπαίνουν σε μια σειρά, που σου παρέχει επιτέλους μια στοιχειώδη ικανοποίηση. Ξεκινάει μια πολύ εποικοδομητική περίοδος σε ό,τι έχει να κάνει με σχέδια του παρελθόντος και με εκκρεμότητες που έχεις, με κάποια άτομα της οικογένειας. Σήμερα, με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο Ζυγό ευνοείσαι για να ξεκαθαρίσεις ότι δεν μπορούσες στο παρελθόν.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Τα πράγματα στη σχέση σου πηγαίνουν καλά, φίλε Ιχθύ, και θα μπορούν να πάνε καλύτερα, αν εξωτερικεύσεις τον ερωτισμό που έχεις απέναντι στο σύντροφό σου. Αν η μοναξιά έχει γίνει μόνιμη παρέα σου, τόλμησε να την διώξεις, ξεκινώντας μία αισθηματική σχέση με ένα πρόσωπο που σε διεκδικεί καιρό τώρα. Δες και στην πράξη αν τελικά σου κάνει ή όχι.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου τα καταφέρνεις πάρα πολύ καλά, αν ανήκεις στους Ιχθείς. Ωστόσο, πρέπει να προσέχεις σε αυτά που λες στους συνεργάτες σου, γιατί μπορεί να έχεις αντιπαραθέσεις. Στα οικονομικά σου, προσπάθησε να ελέγξεις τα έξοδα που κάνεις. Θα έχεις την τάση να παρασύρεσαι σε άσκοπα έξοδα, που θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου.
Πηγή: myastro.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Το πιο ακριβό κοκτέιλ του κόσμου

Posted: 14 Oct 2012 01:58 PM PDT


image




Υπάρχει λόγος να φτιαχτεί ένα κοκτέιλ αξίας 7.200 ευρώ; Ίσως, αν πρόκειται να πάρει θέση..
.

στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες ως το ακριβότερο κοκτέιλ στον κόσμο. Για την ιστορία, και για να μην υπάρξουν... απρόοπτα, το εν λόγο κοκτέιλ σερβίρεται στο Playboy Club του Λονδίνου, το φτιάχνει ο μπάρμαν Σαλβατόρε Καμπαλέζε, λέγεται New World και περιέχει κονιάκ Clos de Griffier Vieux του 1778, με λικέρ Kummel του 1770, τρεις σταγόνες Dubb Orange Curacao του 1860 και δύο κουταλιές πικρής Angostura εποχής αρχών του περασμένου αιώνα.

Μέχρι σήμερα, τον τίτλο του ακριβότερου κοκτέιλ του κόσμου στο Γκίνες κατέχει ένα «θεϊκό απόσταγμα» που προσφέρει το μπαρ του ξενοδοχείου Burj Al Arab του Ντουμπάι έναντι 3.766 στερλινών.



athensvoice.gr





ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Ο κύριος Γιάννης

Posted: 14 Oct 2012 01:49 PM PDT


 Μια φορά ένας Έλληνας μετά από χρονια δουλειάς στην Κεντρική Αφρική, αποφασίζει να επιστρέψει στην Ελλάδα...





Ο μαύρος υπηρέτης του, μετά από τόσα χρόνια τον αγαπούσε, και αποφάσισε να έρθει στην Ελλάδα να τον βρει.



Καθώς ήταν στο αεροπλάνο, ρωτάει την αεροσυνοδό:



- Πού μένει ο κύριος Γιάννης;



- Ποιός κύριος Γιάννης; ρωτά αυτή.



Νευριάζει ο μαύρος, την τρώει.



Φτάνει στο αεροδρόμιο, ρωτάει έναν περαστικό:



- Πού μένει ο κύριος Γιάννης;



- Ποιός κύριος Γιάννης; Που να ξέρω ρε φίλε;



Τον πιάνει, τον τρώει και αυτόν!



Γίνεται το ίδιο 5-6 φορές, μέχρι που πετυχαίνει έναν ταξιτζή γείτονα του κυρ-Γιάννη, οπότε και ο ταξιτζής τον πηγαίνει στο πρώην αφεντικό του.



Φτάνουν, χαίρεται ο υπηρέτης που επιτέλους τον βρήκε, τον αγκαλιάζει και του λέει:



- Επιτέλους ρε αφεντικό! Τον κόσμο όλο έφαγα για να σε βρώ!





i-diadromi.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Γιατί δεν θα δούμε ποτέ ζωντανούς δεινόσαυρους να κυκλοφορούν;

Posted: 14 Oct 2012 01:43 PM PDT


 Το μεγάλο όνειρο και επιθυμία κάποιων




γενετιστών είναι πάντα να μπορέσουν να ξαναδημιουργήσουν έναν δεινόσαυρο...


από τα ευρήματα του DNA δεινοσαύρων που έχουν ανακαλυφθεί. Δυστυχώς όπως όλα δείχνουν, αυτό θα παραμείνει άπιαστο όνειρο, και δεν θα μπορέσουμε να δούμε δεινόσαυρους με σάρκα και οστά να κυκλοφορούν αφού...



Αν και φαίνεται πως το DNA διαρκεί περισσότερο από ότι πίστευαν ως τώρα οι επιστήμονες, θα είναι μάλλον αδύνατο να αναγεννηθεί το γενετικό υλικό των δεινοσαύρων, όπως κάποιοι ονειρεύονται. Μια νέα έρευνα κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το «μόριο της ζωής» έχει ημι-ζωή τουλάχιστον 521 ετών. Η ημι-ζωή είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται για τη διάρκεια των ραδιενεργών στοιχείων στη φύση και τώρα επεκτείνεται και στη διάσημη διπλή έλικα του DNA.



Αυτό σημαίνει ότι μετά από 521 χρόνια, οι μισοί από τους χημικούς δεσμούς που συγκρατούν μεταξύ τους τα συστατικά (νουκλεοτίδια) σε ένα δείγμα μορίου DNA, θα έχουν πια καταστραφεί, μετά από άλλα 521 χρόνια θα έχουν διαλυθεί πάλι οι μισοί από τους επαναπομείναντες χημικούς δεσμούς κ.ο.κ.



Οι επιστήμονες υπολόγισαν ότι σε δείγμα DNA που έχει ληφθεί από ένα οστό, που διατηρήθηκε στην ιδανική θερμοκρασία των μείον πέντε βαθμών Κελσίου, θα έχουν καταστραφεί όλοι οι χημικοί δεσμοί μετά από 6,8 εκατομμύρια χρόνια το πολύ κι έτσι το DNA πια δεν θα υπάρχει. Όμως ήδη μετά από περίπου 1,5 εκατ. χρόνια, το DNA δεν θα διαβάζεται εξαιτίας των καταστροφών στο εσωτερικό του μορίου και της απώλειας των σχετικών γενετικών πληροφοριών.



Οι σχετικές εκτιμήσεις -που βασίστηκαν σε ανάλυση απολιθωμάτων από τη Νέα Ζηλανδία- έγιναν από παλαιογενετιστές με επικεφαλής τον Μόρτεν Άλεντοφτ του πανεπιστημίου της Κοπεγχάγης στη Δανία και τον Μάικλ Μπουνς του πανεπιστημίου Μέρντοχ του Περθ της Αυστραλίας, οι οποίοι έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό βιολογίας της Βασιλικής Εταιρίας της Βρετανίας "Proceedings of Royal Society B".



Μέχρι τώρα ουσιαστικά κανείς δεν ήξερε με βεβαιότητα για πόσο καιρό μπορούσε να διατηρηθεί ένα παλαιό γενετικό υλικό και να είναι αξιοποιήσιμο. Μετά τον θάνατο των κυττάρων, μια σειρά από ένζυμα αρχίζουν να αποσυνθέτουν τους χημικούς δεσμούς ανάμεσα στις βάσεις (νουκλεοτίδια) που αποτελούν τη «ραχοκοκαλιά» του μορίου του DNA, ενώ στη συνέχεια οι μικροοργανισμοί επιταχύνουν αυτή τη διαδικασία αποσύνθεσης. Μακροπρόθεσμα, οι αντιδράσεις του μορίου με το νερό ευθύνονται επίσης για την διάλυση του γενετικού υλικού.



Ο προσδιορισμός του ρυθμού με τον οποίο αποσυντίθεται το μόριο του DNA έχει αποδειχτεί ιδιαίτερα δύσκολος, επειδή είναι πολύ σπάνιο να βρεθούν μεγάλα διαχρονικά δείγματα απολιθωμάτων με ίχνη DNA, από όπου να προκύψουν οι αναγκαίες συγκρίσεις και να εξαχθούν συμπεράσματα για την ταχύτητα της αποσύνθεσης. Ο υπολογισμός περιπλέκεται επίσης από τις μεταβαλλόμενες συνθήκες του περιβάλλοντος, καθώς π.χ. οι διαφορετικές θερμοκρασίες, οι διαφορετικές ποσότητες μικροβίων σε μια περιοχή ή το διαφορετικό επίπεδο του οξυγόνου επηρεάζουν το ρυθμό της αποσύνθεσης.



Αυτή τη φορά, οι επιστήμονες εξέτασαν 158 απολιθώματα οστών, που περιείχαν DNA, εξαφανισμένων γιγάντιων πουλιών, των "μόα". Τα οστά, ηλικίας 600 έως 8.000 ετών, είχαν βρεθεί σε τρεις διαφορετικές τοποθεσίες σε απόσταση πέντε χιλιομέτρων μεταξύ τους.



Έτσι, οι ερευνητές ήσαν σε θέση να κάνουν διαχρονικές συγκρίσεις και υπό διαφορετικές περιβαλλοντικές συνθήκες, καταλήγοντας σε μια εκτίμηση για την ημι-ζωή του DNA της τάξης των 521 ετών (αφορά θερμοκρασία διατήρησης στους 13 βαθμούς Κελσίου). Για θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν, η ημι-ζωή του DNA, σύμφωνα με τους ερευνητές, μπορεί να φθάσει και τα 158.000 έτη, από όπου προκύπτει και η μέγιστη δυνατή διάρκεια ζωής των 6,8 εκατ. ετών για το μόριο της ζωής.



«Τα ευρήματά μας επιβεβαιώνουν την ευρέως διαδεδομένη υποψία ότι οι ισχυρισμοί για την ανακάλυψη DNA δεινοσαύρων και αρχαίων εντόμων παγιδευμένων σε κεχριμπάρι, είναι ανακριβείς», δήλωσε ο εξελικτικός βιολόγος Σίμον Χου του πανεπιστημίου του Σίδνεϊ. Υπενθυμίζεται ότι οι δεινόσαυροι εξαφανίστηκαν πριν από 65 εκατ. χρόνια, δηλαδή πολύ πριν το μέγιστο όριο ζωής των 6,8 εκατ. ετών για το DNA.



Προς το παρόν, το ρεκόρ ανάλυσης του αρχαιότερου αυθεντικού δείγματος DNA, από φυτά και έντομα, έχει ηλικία περίπου μισού εκατομμυρίου ετών. Πάντως άλλοι ερευνητές, όπως η Έβα-Μαρία Γκάιγκλ του Ινστιτούτου Ζακ Μονό του Παρισιού, εμφανίστηκαν επιφυλακτικοί κατά πόσο είναι σωστή η νέα εκτίμηση για την ημι-ζωή του DNA.



iatropedia.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΔΕΙΤΕ: Με νέο λουκ και ζαρτιέρες η Κατερίνα Στικούδη

Posted: 14 Oct 2012 01:33 PM PDT

 Για τις ανάγκες βίντεο κλιπ...




Νέο λουκ με αφέλειες υιοθέτησε για τις ανάγκες του καινούργιου βίντεο κλιπ της με τίτλο «Πάλι απ΄την αρχή», η Κατερίνα Στικούδη.



Βέβαια αυτό που κλέβει την παράσταση δεν είναι η νέα κόμμωση αλλά η καυτή της εμφάνιση καθώς η Κατερίνα φοράει κοντά σορτσάκια, καυτά μπλουζάκια και ζαρτιέρες.



Δείτε τις φωτογραφίες…










newsbeast.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΔΕΙΤΕ: Οφθαλμαπάτες που θα σας προβληματίσουν!

Posted: 14 Oct 2012 01:28 PM PDT



Παρατηρήστε πολύ προσεκτικά τις φωτογραφίες που ακολουθούν...



Μπορείτε να διακρίνετε τις κρυμμένες λεπτομέρειες;





































































































dinfo.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΔΕΙΤΕ: Jennifer Lopez: HOT ατύχημα στη σκηνή!

Posted: 14 Oct 2012 02:40 PM PDT


 ​Δεν τη «θέλει» τη Jennifer Lopez το ντεκολτέ! Κάθε φορά που πάει να φορέσει κάτι αποκαλυπτικό, όλο και ένα «ατύχημα» παθαίνει!..
.




Την πρώτη φορά, οι θηλές της είχαν ξεγλιστρήσει μέσα από το φόρεμα της, κατά τα διάρκεια των«Academy Awards», με αποτέλεσμα το sexy ατύχημα της να κάνει το γύρο του κόσμου, με τους fans της να κάνουν πάρτι στη θέα.







Αυτή τη φορά, οι θηλές της 42χρονης star, «ξέφυγαν» κατά τη διάρκεια συναυλίας της στην Ιταλία, και συγκεκριμένα στη Unipol Arena.



Εκεί που τα έδινε όλα στη σκηνή, το μισό της στήθος βγήκε από το κοστούμι της, και είχαμε για ακόμα μια φορά hot αποκαλυπτήρια.







Βετεράνος κοντεύει να γίνει η Lopez στα hot ατυχήματα…



star.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΔΕΙΤΕ: Οι χειρότερες φωτογραφίες ζευγαριών ever!

Posted: 14 Oct 2012 01:06 PM PDT


 Με την πρώτη εικόνα φαίνονται τελείως αταίριαστοι.Μα σαν θέλει η νύφη και ο γαμπρός...

























kamikazi.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Ζει σαν άρχοντας σε 16 τετραγωνικά μέτρα!

Posted: 14 Oct 2012 12:56 PM PDT



Πολυτέλεια σε μίνι έκδοση..
.































newsbeast.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου