Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

www.tsekouratoi.gr

www.tsekouratoi.gr


Ποια είναι η σέξι μούσα της Εθνικής; (pics)

Posted: 20 Jun 2012 02:57 PM PDT




Με τα νύχια βαμμένα μπλε, φορώντας στο ένα χέρι ελληνικό
περικάρπιο και στο άλλο δύο κομποσκοίνια, η Ελληνοπολωνέζα Αγγελική-Αντριάννα Γ. (δεν θέλει να αποκαλύψει το επώνυμό της) δήλωσε «παρούσα» και στα τρία παιχνίδια που έδωσε μέχρι τώρα η Εθνική μας στο Euro.



H 26χρονη αισθητικός με πατέρα Έλληνα- ο κ. Γιώργος από τα Τρίκαλα- και μητέρα από την Πολωνία- η κ. Μπάρμπαρα από το Στρζέγκομ, κοντά στο Βρότσλαλ- διαμένει πλέον μόνιμα στην Καλαμπάκα την τελευταία εξαετία και αν και καλλονή, η ίδια δηλώνει μετριοπαθής.



«Υπάρχουν πολύ πιο ωραίες από εμένα στο γήπεδο» εξομολογείται στο Έθνοσπορ αλλά σπεύδει να συμπληρώσει πώς «δεν είναι λίγοι αυτοί που μου την… πέφτουν. Ορισμένοι με έξυπνο τρόπο, άλλοι με πιο άκομψο. Τα κλασσικά που κάνουν οι άντρες».







Στο «τοπ» των ξένων επιλογών της φιγουράρουν οι Κριστιάνο Ρονάλντο και Μπαλοτέλι. Ωστόσο θεωρεί τους Έλληνες «από τους ομορφότερους παγκοσμίως» και στην εθνική ομάδα «ψηφίζει» τον Τζαβέλλα ενώ θεωρεί «αγαπημένο της» το Φορτούνη λόγω της εντοπιότητας, καθώς και αυτός κατάγεται από την Καλαμπάκα.



Εντός των συνόρων δηλώνει ερυθρόλευκων αποχρώσεων…












Πηγή: newsbeast.gr





Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Από το Παρίσι στης φυλακής τα σίδερα;

Posted: 20 Jun 2012 02:55 PM PDT


Από το Παρίσι στης φυλακής τα σίδερα;Στο Παρίσι βρέθηκε η
Τζούλια Αλεξανδράτου προκειμένου να υποστηρίξει το ελληνικό πορνό ως γνήσια... πατριώτισσα και πορνοστάρ.



Το σύνθημα «βοηθήστε την Ελλάδα, πορνό 100% ελληνικό» δε φαίνεται πάντως να συγκινεί ιδιαιτέρως το ΣΔΟΕ.


Με ανοιχτές αγκάλες και καλογυαλισμένες χειροπέδες περιμένουν την εθνική μας πορνοστάρ να επιστρέψει από τα καθήκοντά της στη γαλλική πρωτεύουσα καθώς υπάρχει μια ανοιχτή υπόθεση.


Πρόκειται για τις απολαβές που είχε η Τζούλια από το περιβόητο ροζ dvd.


Το πρόβλημα εντοπίστηκε στο ότι η ίδια δήλωσε πως το dvd ήταν προϊόν ιδιωτικών της στιγμών, οι οποίες βγήκαν στη δημοσιότητα, οπότε η ίδια δεν είχε απολαβές.


Παράλληλα, όμως, ο παραγωγός των ταινιών προσκόμισε συμβόλαιο συνεργασίας με την ίδια, ύψους μάλιστα 150 χιλιάδων ευρώ. 
radar.gr












Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Aσυνήθιστες «μαμάδες» στη φύση! (Pics)

Posted: 20 Jun 2012 02:52 PM PDT





Aσυνήθιστες «μαμάδες» στη φύση! (Pics)




Όσο κι αν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τα πιο
παράξενα να συμβαίνουν στη φύση, και ειδικότερα στο ζωικό βασίλειο, δεν είναι λίγες οι φορές που μια εικόνα μάς αφήνει κυριολεκτικά άφωνους! 



Γιατί πώς αλλιώς να περιγράψει κάποιος αυτό που αισθάνεται όταν βλέπει, για παράδειγμα, μια τίγρη να έχει υιοθετήσει τρία γουρουνάκια ή μια χιμπατζίνα να φροντίζει ένα ορφανό γατάκι; 10 ασυνήθιστες «μαμάδες» στη φύση παίρνουν υπό την προστασία τους «μωρά» που δεν είναι καν δικά τους, και το σημαντικότερο; Τα φροντίζουν και τα περιποιούνται καλύτερα από τα «παιδιά» τους!


Η Katjinga είναι μια 8χρονη αξιαγάπητη σκύλα που ζει με τους ιδιοκτήτες της σε ένα αγρόκτημα στη Γερμανία, φροντίζοντας εδώ και λίγους μήνες ένα νεογέννητο χοιρίδιο που βρέθηκε ολομόναχο ανάμεσα στα δέντρα του κτήματος. «Η μητέρα του αγνοείται και το βρήκαμε ετοιμοθάνατο. Η Katjinga το πήρε αμέσως υπό την προστασία της!», λέει ο κ. Roland Adam, υπερήφανος ιδιοκτήτης του σκύλου.


perierga.gr - 10 ασυνήθιστες


Τρία μικρά γουρουνάκια ξεκουράζονται δίπλα στη θετή μητέρα τους, τη Sai Mai, μια 8χρονη τίγρη, που ζει στο Sriracha Tiger Zoo στην Ταϊλάνδη. «Τα φροντίζει σαν να είναι δικά της και απολαμβάνει το παιχνίδι μαζί τους από την πρώτη κιόλας στιγμή», λέει ο υπεύθυνος του Ζωολογικού Κήπου.


perierga.gr - 10 ασυνήθιστες


Το μικρό ελαφάκι που βλέπετε ήταν τυχερό για δύο λόγους: Πρώτον γιατί διασώθηκε από τις πλημμύρες ενός ποταμού στη Νότια Κορέα, όταν ένας γεωργός το είδε να παλεύει με τα ορμητικά νερά και δεύτερον επειδή το θηλυκό σκυλί του διασώστη έγινε αμέσως η θετή μητέρα του ελαφιού, θηλάζοντάς το με μεγάλη τρυφερότητα!


perierga.gr - 10 ασυνήθιστες


Στο Μπαλί της Ινδονησίας ένα εγκαταλειμμένο γατάκι δέχεται τα χάδια τής Kiki, η οποία έγινε διάσημη άμα τη εμφανίσει της φωτογραφίας σε ολόκληρο τον κόσμο. Η φωτογράφος Anne Young απαθανάτισε τη σκηνή στο Monkey Forest Park λέγοντας: «Το φροντίζει σαν να είναι δικό της και κάνει τα πάντα για να σιγουρευτεί ότι δεν πρόκειται να πάθει κακό!»…


perierga.gr - 10 ασυνήθιστες


Η Isabella είναι ένα Golden retriever από το Κάνσας που ανέλαβε να αναθρέψει τρία λευκά τιγράκια Βεγγάλης σαν δικά της, όταν ο Tom Harvey και η σύζυγός του Allie -ιδιοκτήτες Ζωολογικού Κήπου- τα έφεραν στο σπίτι, καθώς η μητέρα τους σταμάτησε να τα θηλάζει 15 ώρες μετά τη γέννησή τους.  «Η Isabella μόλις είχε γεννήσει 6 κουτάβια και παρόλα αυτά δεν έδειξε καμία δυσαρέσκεια. Το αντίθετο, μάλιστα. Ανέλαβε το θηλασμό τους σαν πραγματική μητέρα και τα έσωσε κυριολεκτικά από βέβαιο θάνατο», λέει ο Tom.


perierga.gr - 10 ασυνήθιστες


Η Koko ζει στο «Gorilla Foundation» στις ΗΠΑ, έχοντας μια ιδιαίτερη σχέση με τις γάτες. Έτσι όταν η εθελόντρια Janis Turner πήγε να επισκεφθεί τη γοριλίνα φέρνοντας μαζί της ένα αδέσποτο γατάκι που είχε βρει στο δρόμο, η Koko ανέλαβε τη φροντίδα του εξ ολοκλήρου. Είναι, μάλιστα, τόσο στενή η σχέση των δύο που δεν αποχωρίζονται στιγμή η μία την άλλη!


perierga.gr - 10 ασυνήθιστες


Η Laska είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση θηλυκού σκύλου, που ανέλαβε να μεγαλώσει δύο μωρά αγριογούρουνα που βρέθηκαν ετοιμοθάνατα στη φάρμα της οικογένειας, λίγο πιο έξω από το Αμβούργο της Γερμανίας. «Τα μωρά ήταν εντελώς παγωμένα όταν τα έφερα στο σπίτι και ήμουν σίγουρος ότι θα πέθαιναν. Όμως η Laska ήξερα καλά τι να κάνει. Έμενε ξάγρυπνη όλη νύχτα για να τα ζεσταίνει, τα καθάριζε με τη γλώσσα της και έπαιζε μαζί τους. Είναι μια αξιοθαύμαστη μητέρα!», λέει ο κ. Heckers, ιδιοκτήτης της Laska.


perierga.gr - 10 ασυνήθιστες


H Tita είναι μια απίθανη γάτα που ζει στην Κολομβία και ανήκει στον Ruben Gaviria, ο οποίος πρέπει να είναι πολύ περήφανος γι' αυτήν. Ο λόγος; Ανέλαβε να θηλάζει έναν σκίουρο που βρέθηκε τραυματισμένος σε ένα πάρκο κοντά στο σπίτι της οικογένειας παράλληλα με το γατάκι της. Όσο για το παιχνίδι; «Και οι τρεις μαζί aπολαμβάνουν μοναδικές στιγμές», λέει ο Ruben.


perierga.gr - 10 ασυνήθιστες


H Chia είναι ένα παιχνιδιάρικο Pomeranian που μόλις είχε γεννήσει τρία κουτάβια. Αν και δύο μηνών «λεχώνα» δεν δίστασε καθόλου να αναλάβει τα ορφανά γατάκια που έφερε στο σπίτι ένας φίλος της οικογένειας.


perierga.gr - 10 ασυνήθιστες


Όταν το δέντρο που ζούσαν αυτά τα τρία μωρά σκιουράκια κόπηκε από τους ξυλοκόπους, η Pixie από τη Νότια Καρολίνα (το μαύρο κανίς που βλέπετε) ήταν εκεί για να βοηθήσει. Έχοντας ακόμη γάλα, μετά τον τοκετό της λίγους μήνες νωρίτερα, η Pixie άρχισε αμέσως να θηλάζει τους σκίουρους χωρίς κανέναν δισταγμό. Τούς ανέθρεψε για 3 εβδομάδες μέχρι να δυναμώσουν, δείχνοντας παράλληλα μεγάλη τρυφερότητα και αγάπη.


perierga








Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η Χ.Α επιτίθεται στον Σαμαρά

Posted: 20 Jun 2012 02:47 PM PDT

Η Χ.Α επιτίθεται στον ΣαμαράΠυρά κατά του Αντώνη Σαμαρά εξαπολύει με ανακοίνωσή της
η Χρυσή Αυγή με αφορμή την συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ.



Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Ο κ. Σαμαράς ζητούσε προεκλογικά την ψήφο του ελληνικού λαού για να... διώξει την Αριστερά. Σήμερα επιβάλλει ως κυβέρνηση τους αλήστου μνήμης παράγοντες του μνημονιακού ΠΑΣΟΚ, αλλά και το κόμμα του κ. Κουβέλη και της κ. Ρεπούση, που είχε εκφράσει την απαράδεκτη και αντεθνική άποψη περί "συνωστισμού στην προκυμαία της Σμύρνης".


Παράλληλα η Χρυσή Αυγή αναφέρει την θέση της για την κρατική χρηματοδότηση των κομμάτων:


«Είναι γεγονός απαράδεκτο, τα κόμματα να εισπράττουν αφειδώς εκατομμύρια ευρώ, την ώρα που ο λαός πένεται. Πάγια θέση της Χρυσής Αυγής είναι η κατάργηση της κρατικής χρηματοδότησης των κομμάτων. Η θέση αυτή εκφράστηκε δυναμικά στη διακκοματική επιτροπή και θα απαιτήσουμε να ψηφιστεί ως νόμος του κράτους στη νέα βουλή. 


Καταγγέλλουμε την υποκρισία της Αριστεράς, που ενώ παριστάνει πως διαθέτει κοινωνικές ευαισθησίες, δεν έχει δώσει ούτε μισό ευρώ από τα εκατομμύρια που εισπράττει, στους αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας. Η Χρυσή Αυγή δεσμεύεται πως το ποσό που θα λάβει ως κρατική χρηματοδότηση θα επιστραφεί στον λαό μέσω κοινωνικού έργου».



Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Καυτά φιλιά στην παραλία με το Ματέο η ελενη [photo]

Posted: 20 Jun 2012 02:41 PM PDT

O φωτογραφικός φακός του "ΟΚ" εβγαλε... λαβράκι: 

Τα καυτά φιλιά φιλιά
του Ματέο και της Ελένης στην απομονωμένη παραλία της περιοχής "Άχλα" βλέπουν πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας, χάρη στην υπομονή και επιμονή του "panoramapress"...







Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Σοκ και δέος: Το αγόρι της Jennifer Lopez είναι gay;

Posted: 20 Jun 2012 02:36 PM PDT


Τελικά αυτό το κορίτσι
είναι πολύ άτυχο στον έρωτα!

Το ειδύλλιο της Jennifer Lopez και του Casper Smart το παρακολουθούμε στενά εδώ και καιρό. Μάλιστα έχει κάνει εντύπωση σε όλους το πόσο ερωτευμένη είναι η λατίνα star με το νεαρό χορευτή, τόσο που κάθε βδομάδα να τον φορτώνει με όλων των ειδών τα δώρα, από πολυτελή αυτοκίνητα μέχρι... reality shows!
Μία ιστορία ωστόσο που είδε το φως της δημοσιότητας πρόσφατα, άλλους τους σόκαρε και άλλους τους ικανοποίησε καθώς δικαιώθηκαν ότι κάτι δεν πάει καλά με το διάσημο ζευγάρι.
Συγκεκριμένα, ένα blog ονόματι Hello Beautiful έγραψε τα εξής: «Ο Casper Smart είναι πολύ έξυπνος. Είναι μία μεγάλη... γυναίκα καθώς έχει αγόρι και η JLo δε γνωρίζει τίποτα γι' αυτό. Τα δώρα αλλά και ο «μισθός» που παίρνει κάθε τόσο ο Casper, πιθανότατα να καταλήγουν στον εραστή του. Η JLo δηλώνει με την πρώτη ευκαιρία ερωτευμένη χωρίς να ξέρει ότι ένας πιτσιρικάς την κοροιδεύει. Καημένη Jennifer, μετά το γάμο της με έναν Πορτορικανό εθισμένο στην κοκαίνη τώρα της συνέβη αυτό».
Αμέσως το περιβάλλον της διάσημης τραγουδίστριας διέψευσε τις φήμες περί μισθού του Smart, αλλά δυστυχώς τα γεγονότα τους προλαβαίνουν. Φωτογραφίες του νεαρού χορευτή στις οποίες ποζάρει ημίγυμνος περιτριγυρισμένος από φίλους του με την ίδια περιβολή και κάνοντας άσεμνες χειρονομίες, είδαν το φως της δημοσιότητας.
Σίγουρα το να είναι ομοφυλόφιλος ο Smart είναι κάπως τραβηγμένο. Ωστόσο δεν μπορούμε να καταλάβουμε πως η superstar Lopez, ανέχεται τέτοιες συμπεριφορές οι οποίες εκθέτουν και την ίδια αλλά και την καριέρα της. Αν και, αν το καλοσκεφτεί κανείς, o gay σύντροφος είναι το λιγότερο που της έχει συμβεί μέχρι στιγμής αν αναλογιστεί κανείς το απαίσιο γούστο της στους άντρες, με εξαίρεση φυσικά τον Ben Affleck!
πηγη: queen.gr



Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Η Ελένη Λουκά επιτίθεται σε ζευγάρι που φιλιέται!

Posted: 20 Jun 2012 02:32 PM PDT

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Η Ελένη Λουκά επιτίθεται σε ζευγάρι που φιλιέται!Μόνιμη κάτοικος της
πλατείας Συντάγματος έχει γίνει η Ελένη Λουκά.

Μετά το ξέσπασμα της μέσω του βρετανικού , Sky News, το οποίο την «φιλοξένησε», ήθελε δεν ήθελε, έστω και για λίγα δευτερόλεπτα κατά τη διάρκεια ανταπόκρισης από την πλατεία Συντάγματος την ημέρα των εκλογών, τώρα ξαναχτυπά! Αυτή τη φορά όμως το θέαμα είναι πραγματικά για γέλια και για κλάματα μαζί. Η κάμερα του gossip-tv, «τράβηξε» μερικά απολαυστικά πλάνα την στιγμή που η Ελένη Λουκά επιτίθεται σε νεαρό ζευγάρι που φιλιέται στο Σύνταγμα και σαν να μην έφτανε αυτό από τη σύγχυση της, που υπάρχουν και ερωτευμένα ζευγάρια και μέσα στη μιζέρια ζουν ευτυχισμένες στιγμές, ζητά πίσω, από άστεγο τα λεφτά που του έδωσε. Ευτυχώς που υπάρχει και η Λουκά και σκάει λίγο το χειλάκι μας γιατί αν το πάρουμε στα σοβαρά... Δείτε το και γελάστε με την ψυχή σας!
πηγη: gossip-tv.gr



Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ "Η Ζαρίφη είναι τραγική"

Posted: 20 Jun 2012 02:25 PM PDT

"Η Ζαρίφη είναι τραγική"Έντονη ήταν η αντίδραση της Κατερίνας Καινούργιου για τη
Ζαρίφη λέγοντας ότι "είναι τραγική και χειρότερη από ποτέ".



Μάταια προσπαθούσε ο Μουτσινάς να το σώσει (όχι ότι δε συμφωνούσε βεβαίως).


Ο λόγος ήταν η εμφάνιση της Κατερίνας Ζαρίφη στι Πρωινό ΑΝΤ1 για το οποίο κέρδισε το "λαδί πασούμι" της χειρότερης εμφάνισης από την ομάδα του "Δέστε τους".


radar



Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΤΖΟΥΛΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΥ: Ασυγκράτητο το νέο της αμόρε!

Posted: 20 Jun 2012 02:20 PM PDT

Ασυγκράτητο το νέο της αμόρε!Σε ταβέρνα της Μυκόνου εντόπισε η κάμερα του Mykonos Live
TV τη Τζούλια Αλεξανδράτου με το νέο της αμόρε, Χρήστο, ο οποίος δουλεύει ως υπεύθυνος στο beach bar της "Παράγκας", όπως σας γράψαμε πριν από λίγες μέρες.



Το ερωτευμένο ζεύγος, παρακολουθούσε τον αγώνα της Εθνικής μας ομάδας ενάντια στη Ρωσία.


Αυτό δε που προκαλεί εντύπωση, είναι η προσήλωση της Τζούλιας στον αγώνα, σε αντίθεση με τον παρτενέρ της ο οποίος δεν μπορούσε να ξεκολλήσει τα μάτια και τα ΧΕΡΙΑ του από την… εθνική μας πορνοστάρ.


Αυτό θα πει… έρωτας!



Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΒΙΝΤΕΟ – Χίτλερ: Τι λέει για τον αγώνα της Γερμανίας με την εθνική μας

Posted: 20 Jun 2012 02:15 PM PDT

ΒΙΝΤΕΟ – Χίτλερ: Τι λέει για τον αγώνα της Γερμανίας με την εθνική μαςΟυδείς περίμενε μετά τα
δύο πρώτα ματς στο Euro ότι η Εθνική ομάδα θα μπορούσε να προκριθεί.
 Οι παίκτες του Σάντος τα κατάφεραν και έβγαλαν εκτός εαυτού τον Αδόλδο Χίτλερ ο οποίος δεν ξεχνάει το έπος της Πορτογαλίας και προβλέπει τον αποκλεισμό της Γερμανίας.
Δείτε την παρωδία της ταινίας «Downfall» που δημιούργησε ο NovaΣπορ FM…



Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10.000 μαθητές κουνγκ-φού σε απόλυτο συχγρονισμό! (Pics)

Posted: 20 Jun 2012 02:11 PM PDT

10.000 μαθητές κουνγκ-φού σε απόλυτο συχγρονισμό! (Pics)Μια ομάδα 10.000 μαθητών από τη Σχολή
Πολεμικών Τεχνών Tagou στην επαρχία Henan της Κίνας αποφάσισε να παρουσιάσει σε κοινή θέα τις εκπληκτικές ικανότητές της στο συγχρονισμένο κουνγκ-φού!

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του εορτασμού της Ημέρας Εθνικής Πολιτιστικής Κληρονομιάς, που καθιερώθηκε πριν από έξι χρόνια στην Κίνα, προκειμένου να ενισχυθεί με κάθε τρόπο και προς κάθε κατεύθυνση η προστασία του πλούσιου πολιτισμού της χώρας.
perierga.gr - 10.000 μαθητές κουνγκ-φού σε απόλυτο συγχρονισμό!
«Η ιστορία της Κίνας έχει ένα πλούσιο παρελθόν, με πάνω από 2.351 ιστορικά αξιοθέατα σε ολόκληρη τη χώρα αλλά και πολλά αρχαιολογικά ευρήματα σε μουσεία, τα οποία οι Κινέζοι οφείλουν να προστατέψουν αλλά και ολόκληρος ο κόσμος να μάθει γι' αυτά», λέει ένας Κινέζος αρχαιολόγος και συμπληρώνει:
perierga.gr - 10.000 μαθητές κουνγκ-φού σε απόλυτο συγχρονισμό!
«Το κουνγκ-φού είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται για να δηλώσει το σύνολο των κινέζικων πολεμικών τεχνών και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας της Κίνας. Έτσι με την επιλογή αυτή οι μαθητές έδειξαν όχι μόνο τις εκπληκτικές ικανότητές τους αλλά σκιαγράφησαν κιόλας το πολιτιστικό υπόβαθρο της χώρας».
perierga.gr - 10.000 μαθητές κουνγκ-φού σε απόλυτο συγχρονισμό!
perierga



Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΒΛΑΧΟΣ - ΓΕΡΟΝΙΚΟΛΟΥ Ζευγάρι στην TV, ζευγάρι και στη ζωή

Posted: 20 Jun 2012 02:07 PM PDT

Ζευγάρι στην TV, ζευγάρι και στη ζωήΠέρασαν μια ολόκληρη
σεζόν ως "ζευγάρι" στο τηλεοπτικό πλατό των Βασιλιάδων. Φαίνεται όμως ότι οι αγκαλίτσες και τα φιλάκια ενέπνευσαν τους δύο νεαρούς ηθοποιούς, καθώς έντονες είναι οι φήμες που τους θέλουν ζευγάρι και στη ζωή.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, ο Πάνος Βλάχος και η Κατερίνα Γερονικολού ζουν έναν παθιασμένο έρωτα!
Οι δυο τους, εθεάθησαν στο Γκάζι, σε γνωστό μπαρ της περιοχής, πολύ… κοντά ο ένας στον άλλον.
Η παρουσία τους δεν πέρασε απαρατήρητη, μιας και ήταν αφοσιωμένοι ο ένας στον άλλον, ενώ παράλληλα έδειχναν και πολύ χαρούμενοι.
Οι ίδιοι πάντως κρατούν πολύ χαμηλούς τόνους και ούτε επιβεβαιώνουν αλλά ούτε και διαψεύδουν τη σχέση τους.





Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Προσπάθησε να μας εξαπατήσει, αλλά ξέχασε να κρύψει την κέτσαπ!

Posted: 20 Jun 2012 02:01 PM PDT








Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η... άκομψη χειρονομία της Βίκυς Παγιατάκη!

Posted: 20 Jun 2012 01:51 PM PDT

Η... άκομψη χειρονομία της Βίκυς Παγιατάκη!Έχουν ξεφύγει
εντελώς στο "Πρωινό mου". Τους χτύπησε ο ήλιος και η θάλασσα στην Κυλλήνη που βρίσκονταν τις τελευταίες εβδομάδες, και τώρα που επέστρεψαν έχουν μετατρέψει το στούντιο σε παιδική χαρά.

Το πρωί της Τρίτης, το μενού συμπεριελάμβανε και αποτρίχωση μπικίνι…  Ε, δεν ήθελαν και πολύ ο Ουγγαρέζος και ο Λιάγκας ν' αρχίσουν τα πειράγματα. Αυτή που έκανε την έκπληξη όμως ήταν η Βίκυ Παγιατάκη,  που χωρίς να έχει αντιληφθεί ότι είναι στο πλάνο έκανε μια διόλου κομψή χειρονομία!
Όλα ξεκίνησαν όταν η αισθητικός ζητούσε και ξαναζητούσε από τον Ουγγαρέζο να πάει να του κάνει αποτρίχωση στο στέρνο.
"Δεν έχω τίποτα ρε Τέτα, είμαι άτριχος εκεί, αλλά όχι αλλού", της είπε όλο νόημα ο παρουσιαστής και τότε η Βίκυ Παγιατάκη σηκώνεται και λέει:
"Είναι της μυστικής αστυνομίας" και στο καπάκι κάνει τη γνωστή χειρονομία που κάνουν οι άνδρες και δείχνουν τα γεννητικά τους όργανα…
"Δεν πιστεύω να το έδειξε", είπε έντρομη η αστρολόγος όταν κατάλαβε την γκάφα για να ακούσει το Λιάγκα να αναστενάζει και αν της λέει: "Ωωωωωωχ το έδειξε ρε Βίκυυυυ!!"
Μη νομίζετε όμως ότι μάσησε πολύ. Όταν έδειχνε η Τέτα πώς να κάνουμε σχεδιάκια στο μπικίνι πάει κι εκείνη εκεί και λέει:
"Εγώ έδειχνα ότι έχω κάνει αποτρίχωση και τώρα θα με παίζουν τα μεσημεριανά", είπε και τσουπ ξανάκανε τη χειρονομία.
Την όλη φάση έκλεισε η Φαίη Σκορδά με το εύστοχο σχόλιο: "Νομίζω ότι όσο περνά η ώρα γίνονται χειρότερα τα πράγματα…!"
Όχι Φαιή μας, μη γίνεσαι υπερβολική...

radar



Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οικογενειακή βαρκάδα κατέληξε σε τραγωδία

Posted: 20 Jun 2012 01:46 PM PDT





Το βράδυ της Δευτέρας ήταν συγκλονιστικό...


για την οικογένεια Prince. Ο
13χρονος Griffin, ο 9χρονος αδερφός του Jake και οι γονείς τους μαζί με
άλλα 10 άτομα...

έπλεαν στη λίμνη Lanier όταν εμβολίστηκαν από άλλο πλοίο. Ο Jake Prince ήδη βρέθηκε νεκρός.


Δύτες χτενίζουν όλη την περιοχή με κάθε μέσο προκειμένου να βρουν τον 13χρονο Griffin.







Χρησιμοποιούν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας το σόναρ παράπλευρης
ανίχνευσης DNR αλλά ο χρόνος δεν είναι σύμμαχός τους. Για την ιστορία, ο
υπεύθυνος για αυτό το φοβερό δυστύχημα κατέθεσε εγγύηση $5,000 και
αφέθηκε χθες ελεύθερος.24ωρο





Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Όλα τα είδη του μελιού έχουν θεραπευτικές ιδιότητες

Posted: 20 Jun 2012 01:40 PM PDT


Είναι γνωστό ότι το μέλι είναι μία τροφή ...


πλούσια σε θρεπτικά
συστατικά. Γνωρίζετε όμως ότι αυτό και τα υπόλοιπα προϊόντα της κυψέλης
χρησιμοποιούνται ευρέως και ως εναλλακτικά φάρμακα; Η μελισσοθεραπεία
εξελίσσεται στις μέρες μας σ' ένα κλάδο της εναλλακτικής ιατρικής που
αποδεικνύεται όλο και πιο αποτελεσματικός στη θεραπεία σημαντικού
αριθμού ασθενειών.


Μεταξύ των ιδιοτήτων του μελιού που έχουν αναγνωριστεί και επιστημονικά
είναι και αυτή της επούλωσης των τραυμάτων. Μάλιστα, πρόσφατα διεξήχθη
μία έρευνα σε νοσοκομείο της Γαλλίας, κατά την οποία χρησιμοποιήθηκε
μέλι για την καλύτερη επούλωση των πληγών 2.500 ασθενών που είχαν
υποστεί κάποια χειρουργική επέμβαση. Από το πείραμα αυτό, απεδείχθη ότι
τα οφέλη για τη θεραπεία ήταν μεγαλύτερα από αυτά των συμβατικών
φαρμάκων. Επιπλέον, το μέλι χρησιμοποιείται αρκετά και για την
αντιφλεγμονώδη δράση του, ιδίως κατά των φλεγμονών των ούλων.




Ωστόσο υπάρχουν πολλές ποικιλίες μελιού και το καθένα έχει συγκεκριμένες
θεραπευτικές ιδιότητες. Γι' αυτό, σ' αυτές τις περιπτώσεις προτιμότερο
είναι το μέλι από ένα μόνο φυτό, παρά από περισσότερα. Όλα τα είδη του
μελιού, ανεξαιρέτως, έχουν δράση αντιβακτηριδιακή, ιδιαίτερα όσον αφορά
στο στομάχι και στο έντερο, μαλακτική καταπραΰνει για παράδειγμα το βήχα
και ενεργητική καθώς γίνεται καταπληκτικό αντιαναιμικό, ιδανικό για τις
περιόδους κόπωσης, όπως συμβαίνει στις αλλαγές της εποχής.




Τα σάκχαρα που περιέχει αφομοιώνονται αμέσως από τον οργανισμό και
αντίθετα από την κοινή ζάχαρη, έχουν το πλεονέκτημα ότι δεν ανεβάζουν
απότομα τη γλυκαιμία. Παρόλες αυτές τις ευεργετικές ιδιότητες, η
κατανάλωση μελιού δεν ενδείκνυται σε όσους πάσχουν από διαβήτη ή όσους
έχουν κάποια κιλά παραπάνω.

24ΩΡΟ



Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ο αρχαιότερος οργασμός στον κόσμο

Posted: 20 Jun 2012 01:36 PM PDT


Ο αρχαιότερος οργασμός στον κόσμοΜια ερωτική πράξη ηλικίας 47.000.000 χρόνων ...


ανακάλυψαν
παλαιοντολόγοι. Πρόκειται για 9 ζευγάρια χελωνών που απολιθώθηκαν
ακριβώς τη στιγμή που έκαναν σεξ. Οι επιστήμονες μιλούν για τον
αρχαιότερο οργασμό στον κόσμο. Και τα απολιθώματα αυτά αποτελούν άμεσα
δείγματα προϊστορικού ζευγαρώματος, ανάμεσα σε δυο σπονδυλωτά ζώα.


Οι ερευνητές, με επικεφαλής τον δρα Γουόλτερ Τζόις του πανεπιστημίου
του Τίμπινγκεν στη Γερμανία, που δημοσίευσαν τη σχετική μελέτη στο
περιοδικό βιολογίας "Biology Letters" της Βασιλικής Εταιρίας Επιστημών
της Βρετανίας, ανακάλυψαν το απολίθωμα στην περιοχή Μέσερ κοντά στο
Ντάρμσταντ, όπου κάποτε υπήρχε μία λίμνη.


Οι αρχαίες χελώνες πέθαναν ξαφνικά στη διάρκεια του σεξ και
απολιθώθηκαν επί τόπου στη θέση του ζευγαρώματος. Οι ερευνητές εκτιμούν
ότι ίσως οι χελώνες ξεκίνησαν να κάνουν σεξ στα επιφανειακά ύδατα της
προϊστορικής λίμνης, αλλά μετά αργά καταδύθηκαν σε βαθύτερα στρώματα,
όπου τοξικά ηφαιστειακά αέρια που απελευθερώθηκαν στα νερά, όπως
διοξείδιο του άνθρακα, τις σκότωσαν. Τα ζώα, χωρίς να ξεκολλήσουν από τη
στάση του ζευγαρώματος, θάφτηκαν στα ιζήματα της λίμνης και έμειναν
έτσι στο πέρασμα του χρόνου, μέχρι να ανακαλυφθούν 47.000.000 χρόνια
μετά.


Όπως είπε ο Τζόις, ένα ανάλογο φαινόμενο παρατηρείται και σήμερα σε
ορισμένες ανατολικοαφρικανικές λίμνες, όπου κάθε μερικές εκατοντάδες
χρόνια απελευθερώνονται ξαφνικά μεγάλες ποσότητες διοξειδίου του
άνθρακα, όπως συμβαίνει με το άνοιγμα μιας σαμπάνιας, με συνέπεια να
δηλητηριάζεται αυτομάτως ό,τι βρίσκεται τριγύρω στα νερά. Μία άλλη,
λιγότερο πιθανή, θεωρία είναι ότι τοξικά κυανοβακτήρια του νερού
ευθύνονταν για τον θάνατο των χελωνών.


Οι αρχαίες χελώνες (του εξαφανισμένου πια είδους Allaeochelys
crassesculpta) είχαν μήκος περίπου 20 εκατοστών και οι θηλυκές ήταν λίγο
μεγαλύτερες από τις αρσενικές. Τα τελευταία 30 χρόνια, στην ίδια
τοποθεσία Μέσελ, που έχει ανακηρυχθεί τοποθεσία παγκόσμιας κληρονομιάς
από την Unesco, λόγω των πολλών και σημαντικών παλαιοντολογικών
ευρημάτων που βρέθηκαν εκεί, έχουν ανακαλυφθεί περίπου 30 τέτοιες
χελώνες σε μικρή απόσταση -έως 30 εκατοστών- η μία από την άλλη. Οι
επιστήμονες είχαν υποθέσει ότι είχαν πεθάνει κατά το ζευγάρωμα, αλλά
μόλις τώρα έχουν την απολιθωμένη απόδειξη.


Πιστεύεται ότι είναι το μόνο δείγμα στο παγκόσμιο αρχείο των
απολιθωμάτων που έχει διασωθεί το ζευγάρωμα τη στιγμή της πράξης. Στην
περίπτωση των ασπόνδυλων, υπάρχουν πολλά δείγματα συνουσιαζόμενων
εντόμων, που έχουν διασωθεί μέσα σε κεχριμπάρι ή σε ρετσίνι δέντρου.

24ΩΡΟ



Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ηλικιωμένη έμεινε έγκυος από καλαμαράκια!

Posted: 20 Jun 2012 01:31 PM PDT




Απίστευτο κι όμως αληθινό! Μια 63χρονη γυναίκα έμεινε έγκυος από…


καλαμαράκια!


Ναι καλά διαβάσατε… Η ηλικιωμένη γυναίκα από τη Νότια Κορέα το τελευταίο
διάστημα υπέφερε από έντονους πόνους στο στόμα και αποφάσισε να
επισκεφθεί το γιατρό για να δει τι συμβαίνει.




Οι γιατροί που την εξέτασαν έμειναν έκπληκτοι όταν διαπίστωσαν ότι έφερε
μικροοργανισμούς εντός της στοματικής της κοιλότητας. Η 63χρονη
ουσιαστικά, κυοφορούσε μέσα στο στόμα της μικροσκοπικά κεφαλόποδα που
όπως ανέφεραν οι επιστήμονες, προέρχονται από... σπέρμα καλαμαριού!




Έτσι λοιπόν κατά τη διάρκεια των εξετάσεων βρέθηκαν 12 τέτοιοι λευκοί
μικροοργανισμοί, οι οποίοι αναμείχθηκαν με τη βλεννογόνο ουσία, γύρω από
τη στοματική κοιλότητα.




Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Daily Mail» μετά τη μορφολογική τους ανάλυση, οι μικροοργανισμοί ταυτοποιήθηκαν ως έμβρυα καλαμαριού.




Όπως αναφέρουν οι επιστήμονες, ανάλογα περιστατικά είναι συνήθη στην Άπω
Ανατολή, επειδή οι άνθρωποι συνηθίζουν να τρώνε πολλά ωμά θαλασσινά.


24ΩΡΟ


Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κακές τροφές που βοηθούν στο αδυνάτισμα

Posted: 20 Jun 2012 01:26 PM PDT


Ακόμα
και τα πιο ανθυγιεινά τρόφιμα μπορεί να κρύβουν πολλές αρετές, καθώς
περιέχουν ωφέλιμα συστατικά...


Ας δούμε ποιες λιχουδιές μπορούν πραγματικά
να ωφελήσουν τον οργανισμό μας και να βοηθήσουν στη μείωση του βάρους.



Αυγά



Αυτό που ξέρουμε είναι ότι ο κρόκος του αυγού έχει υψηλή
περιεκτικότητα σε χοληστερίνη και σε κορεσμένα λιπαρά. Παρ' όλα αυτά
θεωρείται μία πλήρης και απαραίτητη τροφή για τα νήπια και τα παιδιά. Κι
αυτό, γιατί στον κρόκο του περιέχονται οι απαραίτητες λιποδιαλυτές
βιταμίνες (Α, D, E), ενώ τόσο ο κρόκος όσο και το ασπράδι έχουν υψηλής
βιολογικής αξίας πρωτεΐνες, που είναι απαραίτητες για την ανάπτυξη.
Επίσης, τα αυγά προκαλούν γρήγορα κορεσμό με αποτέλεσμα στο επόμενο
γεύμα η ποσότητα τροφής που καταναλώνεται να είναι μικρότερη.



Βοδινό κρέας



Το βοδινό κρέας ανήκει στα κόκκινα κρέατα που όλοι οι διαιτολόγοι
συμφωνούν ότ είναι πλούσια σε κορεσμένα λιπαρά και χοληστερόλη. Στην
πραγματικότητα, το άπαχο βοδινό κρέας μπορεί να είναι χαμηλής
περιεκτικότητας σε λιπαρά ενώ επιπρόσθετα είναι εξαιρετική πηγή
πρωτεΐνης και σιδήρου, ένα μέταλλο απαραίτητο για την μεταφορά του
οξυγόνου από τους πνεύμονες σε όλους τους ιστούς του σώματος. Το βοδινό
κρέας όπως και τα αυγά, μπορούν να κρατήσουν το αίσθημα του κορεσμού για
αρκετή ώρα.



Ζυμαρικά



Τα ζυμαρικά, εδώ και χρόνια ανήκουν στα παρεξηγημένα τρόφιμα, ειδικά στο
πλαίσιο μιας δίαιτας. Η αλήθεια είναι ότι τα ζυμαρικά δεν παχαίνουν
περισσότερο από τα υπόλοιπα υδατανθρακούχα τρόφιμα, αφού δίνουν -ως
υδατάνθρακες- 4 θερμίδες ανά γραμμάριο. Εκείνο που καθιστά τις
μακαρονάδες θερμιδική «βόμβα» για τη σιλουέτα και την υγεία είναι οι
παχυντικές σάλτσες, ειδικά αυτές που περιέχουν κρέμα γάλακτος, τυριά και
αλλαντικά.



Ποπ κορν



Μία τροφή που μπορεί να καλύψει την λιγούρα για πατατάκια και
άλλα σνακ που στοιχίζουν θερμίδες! Είναι πλούσια σε φυτικές ίνες και
αντιοξειδωτικά οπότε θα μπορούσε να καταναλωθεί μέσα στην ημέρα σαν
χορταστικό σνακ. Αυτό που θα ανέβαζε το θερμιδικό περιεχόμενο των ποπ
κορν αλλά και θα υποβάθμιζε την θρεπτική τους αξία είναι η προσθήκη
βουτύρου και αλάτιου. Μπορείτε να τα απολαύσετε και σκέτα...δοκιμάστε
τα!



Ξηροί καρποί



Είναι μία έξυπνη επιλογή για τα ενδιάμεσα γεύματά σας, μιας και είναι
πλούσια σε θρεπτικές ουσίες, όπως πρωτεΐνες, φυτικές ίνες και
αντιοξειδωτικά και βοηθούν στον έλεγχο της πείνας. Περιέχουν λίγο
περισσότερες θερμίδες, αλλά έχουν πολύ καλή θρεπτική αξία ακόμα και όταν
καταναλώνονται σε μικρές ποσότητες.



Καφές



Ο καφές έχει κατηγορηθεί πολλές φορές για βλαβερές επιδράσεις
στα νεύρα και στο στομάχι. Κάτι τέτοιο όμως, αφορά υπερκαταναλώσεις ενώ
δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο καφές είναι πλούσιος σε αντιοξειδωτικά
συστατικά, που εξουδετερώνουν τις ελεύθερες ρίζες και προστατεύουν τα
κύτταρα του οργανισμού από την πρόωρη γήρανση.



Σοκολάτα



Τα αντιοξειδωτικά της μαύρης σοκολάτας που υπάρχουν στο κακάο,
οι πολυφαινόλες, έχουν συνδεθεί με πολλαπλές προστατευτικές δράσεις στην
υγεία. Παράλληλα, η σοκολάτα περιέχει θεοβρωμίνη και φαινυλαιθυλαμίνη,
δύο συστατικά που υποστηρίζεται ότι διεγείρουν την έκκριση των «ορμονών
της ευτυχίας», όπως τη σεροτονίνη και γι' αυτό άλλωστε αποτελούν
αντίδοτο κατά της μελαγχολίας. Αν ωστόσο δεν υπάρχει μέτρο στην
κατανάλωσή της μπορεί κάλλιστα να προσθέσει περιττές θερμίδες.




mednutrition.gr


Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 λιγότερο γνωστά θαύματα της φύσης [video]

Posted: 20 Jun 2012 01:20 PM PDT


Όλοι έχουμε ακούσει για το Grand Canyon, το
Everest και τους Καταρράκτες της Βικτώριας, όμως υπάρχουν και άλλα εξίσου μαγευτικά θαύματα της φύσης που περιμένουν να τα ανακαλύψετε. Από παράξενα «εξωγήινα» τοπία μέχρι τις...

«Πύλες της Κολάσεως», δείτε μια ενδιαφέρουσα παρουσίαση με 10 λιγότερο γνωστά θαύματα της φύσης…





otherside.gr



Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τις έπεισε να γδυθούν για να επικοινωνήσουν με πνεύματα

Posted: 20 Jun 2012 01:15 PM PDT


Τις έπεισε να γδυθούν για να επικοινωνήσουν με πνεύματαΟ 49χρονος Karl Lang, που εργαζόταν ως…


μέντιουμ, κατάφερε να πείσει
δύο γυναίκες να γδύνονται μπροστά του και να επιδίδονται σε σεξουαλικές
πράξεις μεταξύ τους, προκειμένου να μπορέσουν να έρθουν σε επαφή με… τα
πνεύματα των συγγενών τους που είχαν πεθάνει.


Ο απατεώνας τους έκανε τέτοια «πλύση εγκεφάλου», λέγοντάς τους ότι
όσο πιο προκλητικές γίνονταν τόσο πιο πολύ θα ικανοποιούνταν τα
πνεύματα.


Οι δύο νεαρές γυναίκες, ηλικίας κάτω των 30 ετών, εξαπατήθηκαν,
ειπώθηκε στο δικαστήριο όπου εκδικάζεται η υπόθεσή τους. Ο Lang φαίνεται
ότι τις είχε πείσει ακόμη να του στέλνουν γυμνές φωτογραφίες τους,
γιατί αυτό «θα αύξανε τις ψυχικές τους δυνάμεις».


Ο εισαγγελέας του Newport δήλωσε: «Ήταν ένα φτηνό κόλπο. Τις
εξαπάτησε σεξουαλικά. Ήταν απελπισμένες γιατί πίστευαν ότι θα
ερχόντουσαν σε επαφή με τους νεκρούς συγγενείς τους και εκείνος τις
εκμεταλλεύτηκε. Τις έπεισε ότι έπρεπε να είναι γυμνές γιατί και τα
"πνεύματα" είναι γυμνά».


Ο Lang τις έβαζε ακόμη να προσποιούνται ότι συμμετέχουν σε φανταστικά
σεξουαλικά όργια, όπως για παράδειγμα ότι κάνουν σεξ με πέντε άντρες σε
ένα ερημικό νησί.


Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες που του προσάπτονται. Η δίκη συνεχίζεται.
24ΩΡΟ



Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πέρασαν το σεξουαλικό βοήθημα για μανιτάρι!

Posted: 20 Jun 2012 01:10 PM PDT


Πέρασαν το σεξουαλικό βοήθημα για μανιτάρι!

Καταντροπιασμένη απέμεινε η δημοσιογράφος που έκανε το ρεπορτάζ...

για
το σπάνιο είδος μανιταριού, όταν αντιλήφθηκε ότι δεν επρόκειτο για
λαχανικό αλλά για σεξουαλικό βοήθημα!


Κατά τη γεώτρηση ξεθάφτηκε ένα... σπάνιο είδος μανιταριού, ανέφερε
στο ρεπορτάζ της η δημοσιογράφος του τοπικού τηλεοπτικού σταθμού στην
πόλη Liucunbu της περιφέρειας Xi'an στην Κίνα. Καταφθάνοντας στο σημείο
των εργασιών όπου βρέθηκε το "μανιτάρι" η δημοσιογράφος περιέγραψε το...
σπάνιο λαχανικό: "Όπως βλέπουμε η μια του άκρη μοιάζει με στόμα ενώ
στην άλλη πλευρά υπάρχει μία μικρή τρύπα που ενώνει τις δύο άκρες. Είναι
πολύ τρυφερό. Μοιάζει με κρέας".


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της, επρόκειτο για ένα σπανιότατο, θεραπευτικό
μανιτάρι, το 'Taisui' που χρειάζεται πολύ ειδικές συνθήκες για να
ευδοκιμήσει.


Ωστόσο, μόλις προβλήθηκε το ρεπορτάζ, έσπασαν τα τηλέφωνα στον
τηλεοπτιοκό σταθμό από τηλεθεατές που επισήμαναν ότι δεν επρόκειτο για
μανιτάρι αλλά για σεξουαλικό βοήθημα για την ανδρική ικανοποίηση. Την
επόμενη μέρα ο τηλεοπτικός σταθμός εξέδωσε απολογητική ανακοίνωση: "Το
πρόγραμμά μας χθες προκάλεσε γέλιο", εκφράζοντας τη μεταμέλεια για
παραπλανητικό και ατυχές ρεπορτάζ. "Η ρεπόρτερ μας είναι νεαρή και
άπειρη!" τόνιζε η ανακοίνωση.



24ωρο
Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Εφιάλτη έζησε 22χρονος στο Ξυλόκαστρο

Posted: 20 Jun 2012 01:06 PM PDT


Έναν εφιάλτη έζησε ένας 22χρονος στο
Ξυλόκαστρο όταν 4 άγνωστοι δράστες εισέβαλαν στο σπίτι του, τον... φίμωσαν, τον έδεσαν, τον κλείδωσαν στην τουαλέτα, άρπαξαν χρήματα και ότι άλλο πολύτιμο είχε στο σπίτι και εξαφανίστηκαν χωρίς να τους ενοχλήσει κανείς.

Ληστεία είχαμε χθες και σε κοσμηματοπωλείο στα Πατήσια. Εκεί οι 4 δράστες κρατώντας καλάσνικοφ πλησίασαν στο κοσμηματοπωλείο, εισέβαλαν μέσα και αφαίρεσαν κοσμήματα μεγάλης αξίας.
dete.gr



Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πιθανός «προάγγελος» διαβήτη η ψωρίαση

Posted: 20 Jun 2012 01:00 PM PDT


Οι άνθρωποι που πάσχουν από ψωρίαση μπορεί
να εμφανίσουν ευκολότερα διαβήτη τύπου 2, σύμφωνα με διεθνή μελέτη στην οποία συμμετείχαν περισσότεροι από... 500.000 άνθρωποι.

Οι ερευνητές, τα αποτελέσματα των οποίων δημοσιεύτηκαν στην επιθεώρηση Αρχεία της Δερματολογίας (Archives of Dermatology), διαπίστωσαν ότι αυτό συμβαίνει κυρίως σε πάσχοντες από βαριάς μορφής ψωρίαση, οι οποίοι διατρέχουν κατά 46% μεγαλύτερο κίνδυνο να διαγνωστούν με διαβήτη σε σχέση με τους μη πάσχοντες, λαμβανομένων υπ' όψιν άλλων παραγόντων υγείας όπως το βάρος, αναφέρει το ΑΜΠΕ.

Η ψωρίαση είναι μια χρόνια, μη μεταδοτική αυτοάνοση ασθένεια που επηρεάζει το δέρμα και τις αρθρώσεις. Είναι μια αρκετά διαδεδομένη δερματολογική πάθηση. Εμφανίζεται συχνά στους αγκώνες και τα γόνατα, αλλά και οπουδήποτε, ακόμα και στα γεννητικά όργανα. Το ψωριασικό δέρμα παρουσιάζει ένα ή όλα τα παρακάτω χαρακτηριστικά: λέπια, πάχυνση και φλεγμονή.

Προηγούμενες έρευνες έχουν υπαινιχθεί ότι η πάθηση συνδέεται με τις μεγαλύτερες πιθανότητες να εμφανίσει κάποιος καρδιακό νόσημα, έμφραγμα ή εγκεφαλικό, ενώ άλλες έρευνες έχουν ήδη συνδέσει την ψωρίαση με τον διαβήτη.

Σύμφωνα με τους ερευνητές, η μεγάλης έκτασης φλεγμονή σε ολόκληρο το σώμα που παρατηρείται τόσο σε πάσχοντες από ψωρίαση όσο και σε πάσχοντες από διαβήτη τύπου 2 μπορεί να εξηγήσει την σχέση ανάμεσα στις δύο παθήσεις. Όπως υποστηρίζουν οι ειδικοί η ψωρίαση μπορεί να προκαλέσει χρόνια φλεγμονή μέσω αλλαγών στην κυκλοφορία του αίματος κι έτσι αυξάνοντας τον κίνδυνο για διαβήτη.

Ενας άλλος πιθανός παράγοντας είναι ότι οι πάσχοντες από ψωρίαση είναι πιθανότερο να έχουν κατάθλιψη και να γυμνάζονται λιγότερο, γεγονός που εξηγεί την διαφορά στα ποσοστά των κρουσμάτων διαβήτη, είπε ο Ρόμπερτ Κίρσνερ, δερματολόγος στην Ιατρική Σχολή Μίλερ του Μαϊάμι, ο οποίος έχει μελετήσει την πάθηση αλλά δεν συμμετείχε στην έρευνα.

Πάντως, μέχρι στιγμής τα δεδομένα δεν μπορούν να οδηγήσουν στο συμπέρασμα ότι η ψωρίαση προκαλεί άμεσα διαβήτη και όπως πρόσθεσε η Αζφαρ δεν έχουν εκπονηθεί μελέτες που να δείχνουν με βεβαιότητα ότι οι αλοιφές, τα χάπια ή οι ενέσεις που χρησιμοποιούνται για την θεραπεία της ψωρίασης αυξάνουν τις πιθανότητες να εμφανίσει ο πάσχων διαβήτη.
medicalnews.gr



Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7χρονη ξύπνησε από κώμα με... Adele

Posted: 20 Jun 2012 12:55 PM PDT

Eνα εφτάχρονο κοριτσάκι που έπεσε σε κώμα έχοντας
υποστεί εγκεφαλική αιμορραγία, ξύπνησε όταν η μητέρα της τραγούδησε το αγαπημένο της τραγούδι, το "Rolling in the Deep" της Adele. Το απίστευτο περιστατικό συνέβη τον Απρίλιο και...



τώρα, δύο μήνες μετά, η μικρή Charlotte μαθαίνει να περπατά και να μιλά σταδιακά από την αρχή και είναι σε θέση να διηγηθεί την ιστορία της. Η 7χρονη βρισκόταν στο σπίτι και έβλεπε ταινία με τη μητέρα και την αδελφή της, όταν υπέστη την εγκεφαλική αιμορραγία και έπεσε σε κώμα. Παρά τις δύο επεμβάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, η μικρή δεν συνήλθε και οι γονείς της είχαν προετοιμαστεί για το χειρότερο. Στις 13 Απριλίου, όταν η μητέρα της πήγε στο νοσοκομείο για να την πάρει αγκαλιά, πιστεύοντας ότι δεν θα επανέλθει, στο ραδιόφωνο έπαιζε το αγαπημένο της τραγούδι, που συνήθιζαν να τραγουδούν μαζί. Η μητέρα της άρχισε να το σιγοτραγουδά και τότε, η Charlotte χαμογέλασε. "Ήταν ένα θαύμα. Μέσα στις επόμενες δύο ημέρες, μπόρεσε να ξαναμιλήσει, να εστιάζει σε χρώματα και να σηκωθεί από το κρεβάτι. Δεν μπορούσα να το πιστέψω", είπε η 31χρονη.

http://www.pamepreveza.gr


Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου