Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

www.tsekouratoi.gr

www.tsekouratoi.gr


To Voyager 1 «δραπετεύει» από το ηλιακό σύστημα

Posted: 17 Jun 2012 02:45 PM PDT


Βρίσκεται ήδη 11 δισεκατομμύρια μίλια μακριά από τη Γη...

Έξω από το ηλιακό μας σύστημα βρίσκεται πλέον ο πρώτος «ταξιδευτής» της NASA. Το Voyager 1, κατάφερε επιτυχώς να ταξιδέψει 11 δισ. μίλια μακριά από τη Γη και να βγει από τα σύνορα της «γειτονιάς» μας.

Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό γεγονός δεδομένου ότι το μη επανδρωμένο σκάφος ξεκίνησε το μακρινό του ταξίδι το 1977 και κατά τα τελευταία 35 χρόνια η απόστασή του από τη Γη έχει φτάσει ήδη τα 11 δισ. μίλια.

Δια «πυρός» και… μαγνητικής «θάλασσας»

Πριν από λίγες μέρες το Voyager 1 πέρασε μέσα από μια μαγνητική «θάλασσα», μια περιοχή ενεργειακά φορτισμένων σωματιδίων που σύμφωνα με εκτιμήσεις προέρχονταν από τον Hλιο. Πλέον έχει βγει από το ηλιακό μας σύστημα, συνεχίζοντας τη διαστημική του «εξερεύνηση».

«Πρόκειται για την πρώτη φορά που ένα διαστημικό σκάφος έχει βρεθεί ποτέ σε ένα τόσο μακρινό σημείο» σχολιάζει ο επιστήμονας από την ομάδα του Voyager Εντουαρντ Στόουν. «Εξετάζουμε τα δεδομένα που λαμβάνουμε καθημερινά και, από επιστημονικής απόψεως, είναι πολύ σημαντικό να βλέπεις κάτι που κανείς άλλος δεν έχει ξαναδεί. Από τη στιγμή που κανένα άλλο σκάφος δεν έχει βρεθεί εκεί έξω, δεν ξέρουμε τι να περιμένουμε. Αυτό είναι ίσως το πιο συναρπαστικό γεγονός» περιγράφει ο ίδιος.

Οι υπεύθυνοι της NASA εκτιμούν ότι το Voyager 1 διαθέτει ακόμη ενέργεια η οποία θα του επιτρέψει την παράταση του ταξιδιού του μέχρι το 2020. Ως τότε πιστεύουν ότι θα έχει συλλέξει αρκετά στοιχεία για τις συνθήκες στο μακρινό Διάστημα.
schizas.com




Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Σε κάνει να χαμογΕΛΛΑΣ!

Posted: 17 Jun 2012 02:40 PM PDT


Το κοινό τoυ Κάουνας γέμισε τη
Žalgirio Αrena για να θαυμάσει τη Λιθουανία, αλλά η Εθνική Ομάδα έκλεψε εκ νέου τις εντυπώσεις (70-82) στο δρόμο προς το Προολυμπιακό Τουρνουά.

Η ομάδα του Ηλία Ζούρου, ο οποίος ξεκούρασε πάλι τον Βασίλη Σπανούλη, δεν απέφυγε το εύκολο λάθος, αλλά η γενικότερη διάθεσή της σε άμυνα κι επίθεση αναπλήρωσε το κενό. Ούτως ή άλλως τη δεδομένη στιγμή τα λάθη επιτρέπονται και προσφέρονται προς διόρθωση μέχρι το Προολυμπιακό Τουρνουά στο Καράκας της Βενεζουέλας (2-8/7).



Η «γαλανόλευκη» έχει μπροστά της ακόμη μία σειρά φιλικών αναμετρήσεων (σ.σ. με Νιγηρία 26/6, Νέα Ζηλανδία 27/6 και Βραζιλία 28/6 στο Σάο Πάολο), όπου θα έχουν ενσωματωθεί κι οι Μπουρούσης (Αρμάνι Τζινς Μιλάνο), Φώτσης (Αρμάνι Τζινς Μιλάνο) και Ζήσης (Σιένα).



Απ' την άλλη, έχοντας ήδη χάσει με τραυματισμό τον Ρενάλντας Σεϊμπούτις, η Λιθουανία δεν είχε στη διάθεσή της και τον Ριμάντας Καουκένας (Σιένα), ενώ ο Κεστούτις Κεμζούρα επέλεξε να αφήσει εκτός αποστολής τούς Γιασικεβίτσιους και Γιασάιτις. Παρόλα αυτά οι υπόλοιποι παίκτες της οικοδέσποινας στο παρκέ έδειξαν να έχουν την ενέργεια να ευχαριστήσουν το κοινό που έδωσε βροντερό παρών στις εξέδρες της Žalgirio Αrena. Ωστόσο, έπειτα το αρχικό 22-16 στο 10', ο γρήγορος ρυθμός άρχισε να εξυπηρετεί και τις ανάγκες της ελληνικής ομάδος, που βρήκε λύσεις κι απ' την περιφέρεια και γρήγορα ανέλαβε τα ηνία (36-50 στο 18').

Το μακρινό σουτ δεν ήταν το δυνατό χαρτί της «Lietuva» κι η Εθνική Ομάδα, έχοντας υπομονή στο πλήθος των επιθέσεών της, κατάφερε να μην απειληθεί για το υπόλοιπο της αναμέτρησης. Μία στιγμιαία αδράνεια στο αμυντικό ριμπάουντ έδωσε τη δυνατότητα στους γηπεδούχους να μειώσουν σε 69-78 στο 38', αλλά αυτή ήταν κι η μοναδική φορά που η διαφορά έπεσε σε μονοψήφιο αριθμό.



Δεκάλεπτα: 24-18, 41-54, 57-71, 70-82



Λιθουανία: Καλνιέτις 10, Κλέιζα 10, Ντελινινκάιτις 10, Γιανκούνας 10, Γιαβτόκας 8,

Κουζμίνσκας 6, Καβαλιάουσκας 5, Ντούλκις 5, Γιουσκεβίτσιους 4, Βαλαντσιούνας 2,

Σονγκάιλα.



Ελλάδα: Βασιλειάδης 11, Μάντζαρης 4, Σλούκας 3, Καλάθης 11, Πρίντεζης 12, Παπανικολάου 11, Μαυροειδής 7, Βουγιούκας 6, Καϊμακόγλου 14, Καββαδάς 3, Μπράμος.


www.gazzetta.gr



Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Computer Vs. Γυναίκα"

Posted: 17 Jun 2012 02:35 PM PDT

10 λόγοι που προτιμάνε οι άντρες το
κομπιούτερ τους περισσότερο από την κοπέλα τους!!!



1. Δεν σας απαντάει ότι και να του...πείτε.Στην καλύτερη περίπτωση ηχεί η σας δίνει την σιωπηλή επεξεργασία.



2. Σας παρέχει περισσότερες πληροφορίες από...

την φίλη σας που νομίζει ότι ξέρει τα πάντα.



3. Όταν το αναβαθμίζεται ...γνωρίζετε το κόστος.



4. Μπορείτε να κοιτάζετε όσο θέλετε άλλες γυναίκες και ο υπολογιστή σας δεν θα κάνει σαν τρελός.



5. Μπορείτε να τον κλείσετε όταν τον βαρεθείτε...



6. Η ανίχνευση λαθών στον υπολογιστή σας είναι πολύ ευκολότερη από ότι στην κοπέλα σας..



7. Ο υπολογιστής σας φυλάσσει πολλές πολύτιμες πληροφορίες από το παρελθόν σας και σας συμπαθεί ακόμα.



8. Μπορείτε να πατήσετε τα κουμπιά του υπολογιστή σας χωρίς οποιοδήποτε αντίκτυπο.



9. Ο υπολογιστής σας δεν κοιμάται με τον καλύτερο φίλο σας και δεν σας εξαπατά.



Και το τελευταίο και σημαντικότερο :



10. Ο υπολογιστής σας θα κοστίσει πολύ λιγότερο από οποιαδήποτε κοπέλα σας!



kokoria.gr


Κανε Like Αν σου αρεσε !!



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Γυναίκα οδηγός καταστρέφει αυτοκίνητο σε ενάμιση λεπτό!

Posted: 17 Jun 2012 02:30 PM PDT

Το βίντεο κάνει το γύρο του κόσμου και...
τα κλικ έχουν πάρει φωτιά στο διαδίκτυο από το πάθημα της κυρίας.Η οδηγός προσπαθεί να μπει και να παρκάρει μέσα σε ένα πάρκινγκ.

Χώρος υπάρχει αρκετός όπως φαίνεται στο βίντεο όχι όμως και...

ικανότητες από την κυρία.



Αρχικά μπαίνει και... "ξυρίζει" στον τοίχο το μισό αυτοκίνητο.



Το βάζει μπροστά και κατεβαίνει να δει τι ζημιά έχει πάθει.

Όπως φαίνεται όμως, μάλλον ξεχνάει να σηκώσει χειρόφρενο...



Έτσι, το αυτοκίνητο αρχίζει να κυλάει μόνο του και... σκάει πάνω σ' έναν τοίχο.

Κι όλα αυτά, όχι στο δρόμο με μεγάλες ταχύτητες αλλά... με το αυτοκίνητο σταματημένο, μέσα σε ένα ήσυχο και ευρύχωρο πάρκινγκ!zappit.gr


Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι κοψοχέρηδες

Posted: 17 Jun 2012 02:26 PM PDT


Πώς ψηφίζουν τα 12 ζώδια; 


ΚΡΙΟΣ

Ψηφίζει αυθόρμητα και με ενθουσιασμό, έχοντας την πεποίθηση πως θα καθοδηγήσει τα πράγματα και την αφέλεια να ακολουθεί μία κομματική γραμμή, χωρίς να την κρίνει αυστηρά. Συνήθως ψηφίζει το κόμμα που έχει....



 τις περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει, γιατί ο ίδιος δεν έχει μάθει να χάνει. Η πολιτική τον ενδιαφέρει μόνο ως εκεί, που του επιτρέπει να δράσει.

Η σκιά του Κολοκοτρώνη είναι πάντα ζωντανή μέσα του και έτοιμη να πρωτοστατήσει στις εξελίξεις.



ΤΑΥΡΟΣ

Βαδίζει στα σίγουρα και τα δοκιμασμένα και δύσκολα αλλάζει την προτίμηση του. Αν δεν υπάρχει κάποιο οικονομικό διακύβευμα, ενδιαφέρεται ελάχιστα για τη διαδικασία της ψήφου, ωστόσο θα μπορέσει να διασκεδάσει την όλη κατάσταση, απολαμβάνοντας το χορταστικό γεύμα κατά την διάρκεια των αποτελεσμάτων. Θα αναγάγει σε μακρόσυρτη απόλαυση και την ψηφοφορία, ενώ θα ψηφίσει προτάσσοντας το οικονομικό του συμφέρον. Άλλωστε ο ζωδιακός εκπρόσωπος, ο Βλαδίμηρος Λένιν, αφιέρωσε τη ζωή του πρωταρχικά, στην οικονομική ανάπτυξη της χώρας του.



ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι πιθανόν να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της προεκλογικής εκστρατείας, είτε με βάρδιες στα κομματικά περίπτερα, που θα μοιράζουν φυλλάδια και επιχειρήματα, είτε πρωτοστατώντας στα πηγαδάκια.

Για τον Δίδυμο τέτοιες μέρες είναι ότι και για τα νησιά τα πανηγύρια. Ξεδίνει στη φιέστα και συνήθως ψηφίζει όποιον ανταποκρίνεται στο επικοινωνιακό τους προφίλ. Με πρότυπο τον ομοζωδιακό τους επαναστάτη Γκυστάβ Κουρμπέ αλλά και τον Μαρκήσιο ντε Σαντ υπό μάλης αναπτύσσουν τις θεωρίες και τις διάφορες τακτικές τους, μέχρι τελικής πτώσης.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σίγουρα θα ψηφίσει κατά ...οικογενειακή συνείδηση. Πιθανότατα θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα μαζί με όλο το σόι και βέβαια προηγούνται πάντα οι οικείοι υποψήφιοι. Με ιδιαίτερη ευαισθησία στα ανθρώπινα δικαιώματα, η ψήφος θα είναι χρωματισμένη συναισθηματικά. Με ίνδαλμα τον αγωνιστή κατά του ρατσισμού Νέλσον Μαντέλα, ασκεί το εκλογικό του δικαίωμα μαζί με την αγαπημένη του φράση «hamba kahle», η οποία σημαίνει «να προχωρείς αργά».



ΛΕΩΝ

Θα ετοιμαστεί στην τρίχα με φανταχτερά χρώματα, πηγαίνοντας να ψηφίσει προς το τέλος, αφού ξενύχτησε στη λαμπερή πολιτική δεξίωση που παρευρέθηκε. Εισέρχεται επιβλητικός και ανέκφραστος χωρίς να αφήνει υπόνοιες για την προτίμηση του.

Για το Λέοντα η ψήφος είναι θέμα στρατηγικής και κυβερνητικής κουλτούρας, όπως ακριβώς για τον Ναπολέων Βοναπάρτη, που σφράγισε τους αιώνες με τη λάμψη της μεγαλοφυΐας του. Ωστόσο επειδή κανείς δεν επαρκεί για τις βασιλικές του αντιλήψεις, ένα ...χρυσό ψηφοδέλτιο θα ήταν το ιδανικό.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Χαρακτηρίζεται από το ότι βάζει ακριβώς όσους σταυρούς χρειάζονται. Θα σχολιάζει ασταμάτητα σε όλη την προεκλογική περίοδο, κρίνοντας και επικρίνοντας τα λεγόμενα όλων. Οι απόψεις του είναι ευμετάβλητες παρόλο που γνωρίζει καλά τα πολιτικά κατατόπια. Είναι το ιδανικό μέλος μιας εφορευτικής επιτροπής και μια κινητή πολιτική εγκυκλοπαίδεια που νοιάζεται για την ουσία αλλά χάνεται στη λεπτομέρεια. Η ψήφος του θα είναι επιμελώς διφορούμενη, όπως και οι ενέργειες του εκπρόσωπου του ζωδίου Ελευθέριου Βενιζέλου, με τη συνοδεία της φράσης «τελικώς επτωχεύσαμεν», που είναι και επίκαιρη.



ΖΥΓΟΣ

Ίσως η πιο δύσκολη ψήφος! Δεν θέλει να κακοκαρδίσει κανέναν και ελίσσεται διπλωματικά, απέναντι σε όσους τον ρωτούν τι θα ψηφίσει. Πάντως υπό κανονικές συνθήκες είναι ένα από τα ζώδια της πολιτικής, ψηφίζοντας με τη λογική της ένταξης πολλών μικρών κομμάτων.

Οι Ζυγοί δεν ψηφίζουν τους κυρίαρχους, αλλά οραματίζονται μια οικουμενική κυβέρνηση. Πάντα υπέρ της κοινωνικής προόδου, ακολουθούν τη γραμμή του Μαχάτμα Γκάντι και της παθητικής, χωρίς βία αντίστασης.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ψήφος για έναν Σκορπιό είναι πάνω απ' όλα μυστική και συχνά άλλο δηλώνει κι άλλο ψηφίζει. Συνηθίζοντας να εμβαθύνει στις καταστάσεις, παρακολουθεί δύσπιστα την προεκλογική εκστρατεία, κεντρίζοντας τη ματαιοδοξία των γύρω του.

Δεν θεωρεί κανέναν κατάλληλο για να κυβερνήσει, αφού βασίζεται μόνο στις δικές του δυνάμεις επιβίωσης, άποψη που δανείζεται από τον ομοζωδιακό του Σαρλ Ντε Γκωλ.

Δύσκολα μπορεί να αγνοήσει την κυβερνητική ανεπάρκεια, απαντώντας με την απαξιωτική αδιαφορία του.



ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχει άποψη από την πρώτη στιγμή και ρητορεύει αδιάκοπα, φιλοσοφώντας παράλληλα τα καθέκαστα. Όλα αυτά μέσα σε φιλική ατμόσφαιρα μεταξύ μπύρας και αβάσιμης αισιοδοξίας. Όμως πολλές φορές η ψήφος του είναι ότι και το κομφετί τις Απόκριες. Πετιέται άσκοπα και μόνο για μπούγιο!

Ο λάτρης της καλοπέρασης θα ψηφίσει ανάλογα, φροντίζοντας εκείνη την ημέρα να αναβιώσει το φιλοσοφικό χιούμορ του εκπρόσωπου του ζωδίου του Ουίνστον Τσώρτσιλ με τη φράση: «Η ιστορία θα είναι καλή μαζί μου γιατί σκοπεύω να τη γράψω».



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σ'ιγουρα θα προτιμούσε να είναι υποψήφιος παρά ψηφοφόρος. Συνήθως τάσσεται υπέρ του δυνατού, υποστηρίζοντας παράλληλα τη συντηρητική μερίδα της παράταξης που επιλέγει. Δεν έχει απαραίτητα προσωπικό συμφέρον, αλλά μια ενδόμυχη επιθυμία να αλλάξει τον κόσμο, μέσα από τις ηθικές αρχές, που τον διέπουν. Ακολουθώντας τον ισχυρό, ισχυροποιεί τη διαμαρτυρία του, όπως ακριβώς και ο Αιγόκερως Μάρτιν Λούθερ Κινγκ, που αγωνίστηκε για την επανάσταση των αξιών.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μέχρι την έναρξη της ψηφοφορίας θα έχει αφισοκολλήσει ολόκληρα τετράγωνα και θα έχει ανεβοκατέβει στα κομματικά γραφεία, τουλάχιστον 5 φορές την ημέρα.

Για τον Υδροχόο οι μέρες αποπνέουν ιδεαλισμό, ακόμα και αν είναι αρκετά έξυπνος ώστε να μην τον πείθει ουσιαστικά κανείς. Το πολιτικό αλισβερίσι είναι γι αυτόν το πιο γοητευτικό ψέμα, στο οποίο εντάσσεται. Όταν ψηφίσει προσπαθεί να πείσει τον εαυτό του –και τους άλλους- πως έκανε την καλύτερη επιλογή, όπως ο Ανδρέας Παπανδρέου, όταν υπέγραφε το σύμφωνο με τις ΗΠΑ και την τράπεζα των Rockefeller!



ΙΧΘΥΕΣ

Ψηφίζουν με βάσει εκείνο που ονειρεύονται και φαντάζονται σαν ιδανικό. Επειδή όμως αυτό δεν υπάρχει, αναμοχλεύουν τις φαντασιώσεις τους αποτυπώνοντάς τις σε ένα κόμμα, με τις πιο μεταρρυθμιστικές επιδιώξεις. Έχουν πάντα καλή πρόθεση για ψήφο και δεν φανατίζονται ούτε για τις οικολογικές τους ανησυχίες. Το πρόβλημα είναι ότι συχνά κάνουν παρατυπίες και τα ψηφοδέλτια τους ακυρώνονται. Η Περεστρόικα του «δικού τους» Γκορμπατσώφ είναι το πάγιο όνειρό τους, αφού η αναδιάρθρωση είναι καθημερινή τους συνήθεια.

από την Κατερίνα Σαλωνίκη

η διαδρομη
Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

«Ηλίθια ξανθιά».

Posted: 17 Jun 2012 02:20 PM PDT


Την επόμενη φορά που θα πείτε ένα αστείο
για τις ξανθιές ή θα κάνετε κάποιον υπαινιγμό σε βάρος τους, σκεφτείτε το καλά! Το υπουργείο ....

Παιδείας της Βικτόριας στην Αυστραλία υποχρεώθηκε να πληρώσει αποζημίωση (δεν έγινε γνωστό το ποσόν) και να ζητήσει συγγνώμη από μια... μαθήτρια, επειδή ο δάσκαλός της την αποκάλεσε «ηλίθια ξανθιά».Η μαθήτρια άλλαξε τάξη και ο δάσκαλός στάλθηκε σε ειδικούς για «σωφρονισμό».

Dinatos
Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Για τα μάτια της Rihanna πλακώθηκαν Chris Brown και Drake

Posted: 17 Jun 2012 02:15 PM PDT

Για τα μάτια της Rihanna δύο πρώην της
πλακώθηκαν στο ξύλο , στην κυριολεξία και έκαναν ζημιά στο μαγαζί που διασκέδαζαν...



Εκείνη λατρεύει τέτοιου είδους δράματα.

Η συνάντηση του Chris Brown και του Drake ήταν μοιραία.

O καβγάς ξέσπασε κατά τις 4.00 τα ξημερώματα της Παρασκευής και το αποτέλεσμα ήταν να γίνει το κλαμπ γυαλιά-καρφιά, ενώ μέχρι να επέμβει η ασφάλεια του μαγαζιού και να χωρίσει τους συμπλεκόμενους είχαν τραυματιστεί ήδη από τα θραύσματα των γυαλιών πέντε άνθρωποι. Μεταξύ αυτών και ο σωματοφύλακας του Chris Brown που πήγε στο νοσοκομείο με ένα σοβαρό κόψιμο στο κεφάλι.



Η αστυνομία φέρεται να μελετά ήδη το υλικό που έχουν καταγράψει οι κάμερες του κλαμπ, ενώ παίρνει καταθέσεις από τους αυτόπτες μάρτυρες, ωστόσο τις πρώτες ώρες μετά το συμβάν δεν είχαν κατατεθεί μηνύσεις και δεν είχαν γίνει συλλήψεις. Μάλιστα, ο Drake διέψευσε ότι ενεπλάκη με οποιοδήποτε τρόπο στη συμπλοκή. Πάντως, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο δικηγόρος του Chris Brown, ο ελληνικής καταγωγής Μαρκ Γκεράγκος έχει ήδη ενημερωθεί από τον πελάτη του και βρίσκεται σε επικοινωνία με τους αστυνομικούς που ερευνούν την υπόθεση.

Ο Chris Brown έστειλε ένα μπουκάλι σαμπάνια στην παρέα τουDrake ως κίνηση καλής θέλησης, όπως ισχυρίζεται ο ίδιος, αλλά ο δεύτερος του επέστρεψε το μπουκάλι έχοντας γράψει σε ένα χαρτί: «Γ**ω τον έρωτα της ζωής σου. Πάρ' το απόφαση!», αναφερόμενος προφανέστατα στη Rihanna.



Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Global Grind, ο Chris Brown έγινε έξαλλος από θυμό και πλησίασε τον Ντρέικ για να του ζητήσει τον λόγο. Αυτός του έριξε μια γροθιά και προτού ο Μπράουν προλάβει να ανταποδώσει, ένας φίλος του Drake τον χτύπησε στο πρόσωπο με ένα μπουκάλι. «Αυτό άνοιξε τις πύλες της κόλασης και άρχισαν να πέφτουν περισσότερα μπουκάλια» δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας στην εφημερίδα «New York Post».



madata.gr


Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

H πιο πιθανή μέρα θανάτου είναι τα γενέθλια μας!

Posted: 17 Jun 2012 02:10 PM PDT

Σύμφωνα με ομάδα επιστημόνων, η πιο πιθανή μέρα θανάτου, είναι τα γενέθλιά μας!



Οι ερευνητές εξέτασαν δεδομένα από δύο εκατομμύρια ανθρώπους άνω των 40 ετών. Αρχικά διαπίστωσαν άνοδο στο ποσοστό των....

θανάτων που οφείλονται σε καρδιακά επεισόδια, εγκεφαλικά και αυτοκτονίες.

Εντούτοις υπήρχε και κάτι ακόμη που θεωρήθηκε το πιο αξιοπερίεργο από τα συμπεράσματα της έρευνας: Κατά μέσο όρο, όσοι είναι ηλικίας άνω των 60 ετών, είχαν 14% περισσότερες πιθανότητες να πεθάνουν την ημέρα των γενεθλίων τους!



Πιο συγκεκριμένα, τα καρδιακά επεισόδια παρουσίασαν αύξηση κατά 18,6% σε ημέρες γενεθλίων, ενώ τα εγκεφαλικά επεισόδια τις ίδιες μέρες αυξήθηκαν κατά 21,5%, κυρίως για τις γυναίκες. Στις αυτοκτονίες τα ποσοστά αυξάνονται κατά 34,9%, των δυστυχημάτων κατά 28,5% και των θανατηφόρων πτώσεων κατά 44% την ημέρα των γενεθλίων όσων έχασαν την ζωή τους.



Όμως και η άλλη άποψη, αυτή του "placebo effect". Τι σημαίνει αυτό; Διατηρείσαι στη ζωή προσπαθώντας να φτάσεις την ημέρα των γενεθλίων σου, ενώ ήδη βρίσκεσαι στο μεταίχμιο. Την ημέρα των γενεθλίων λες "αυτό ήταν, αρκετά έζησα, ας τελειώνουμε"»!



madata

http://www.dinatos.info/?p=25226


Κανε Like Αν σου αρεσε !!



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι γκρίζες τρίχες σημαίνουν προβληματικό DNA και τοξικό στρες, αλλά είναι και μια φυσική άμυνα του οργανισμού

Posted: 17 Jun 2012 02:05 PM PDT

Αν θεωρείτε τις
γκρίζες τρίχες συνέπεια του άγχους, μάλλον δεν απέχετε πολύ από την αλήθεια, αν και ακόμα πιο σοβαρό είναι το στρες που....

υφίσταται ο οργανισμός από τα χημικά και την ακτινοβολία. Το λεγόμενο "γονοτοξικό στρες"....





που προκαλεί βλάβες στο DNA των κυττάρων, προκαλεί το γκριζάρισμα των μαλλιών με το πέρασμα του χρόνου, σύμφωνα με μια νέα επιστημονική μελέτη.



Η ανακάλυψη θέτει σε αμφισβήτηση τις μέχρι τώρα επικρατούσες αντιλήψεις για τη γήρανση των βλαστοκυττάρων και μπορεί τελικά να οδηγήσει τόσο σε νέες μεθόδους καταπολέμησης των γκρίζων μαλλιών, όσο και στη θεραπεία πιο σοβαρών παθήσεων που προκαλούνται από το γονοτοξικό στρες, όπως είναι ο καρκίνος, σύμφωνα με το περιοδικό "Science".



Η νέα έρευνα έγινε από Ιάπωνες επιστήμονες υπό τη δερματολόγο Έμι Νισιμούρα του Ιατρικού Πανεπιστημίου του Τόκιο και δημοσιεύεται στο βιολογικό περιοδικό "Cell" (Κύτταρο). Κάνοντας πειράματα σε ποντίκια, που επίσης "γκριζάρουν" με την ηλικία, η ιαπωνική έρευνα έδειξε ότι διάφοροι γονοτοξικοί παράγοντες, όπως η ακτινοβολία (π.χ. η υπεριώδης ακτινοβολία του ήλιου ή οι ακτίνες Χ), ορισμένες χημικές ουσίες που χρησιμοποιούνται στην καθημερινή ζωή του νοικοκυριού ή μολύνουν το περιβάλλον, καθώς και φάρμακα της χημειοθεραπείας, βλάπτουν το DNA των βλαστικών μελανοκυττάρων (είναι αυτά που διατηρούν το μαύρο χρώμα των μαλλιών). Οι επιβλαβείς αυτές επιδράσεις κάνουν τα βλαστικά μελανοκύτταρα να ωριμάζουν πριν την ώρα τους και να μετατρέπονται πρόωρα σε ώριμα μελανοκύτταρα, χάνοντας την ικανότητά αναγέννησής τους, με συνέπεια οι τρίχες να αποκτούν ανεπιστρεπτί γκρι χρώμα.



Το γονοτοξικό στρες συμβαίνει σε όλους τους ανθρώπους διαχρονικά και, με τη συσσώρευσή του, αποτελεί την κύρια αιτία για τη γήρανση των ανθρώπων. Σύμφωνα με τη Νισιμούρα, ένα και μοναδικό κύτταρο σε ένα υγιές θηλαστικό μπορεί να υποφέρει μέχρι και 100.000 περιστατικά που δυνητικά οδηγούν σε βλάβη του DNA, μέσα σε μια μόνο μέρα.



Σύμφωνα με τον ογκολόγο της Ιατρικής Σχολής του πανεπιστημίου Χάρβαρντ Ντέηβιντ Φίσερ, η νέα μελέτη είναι σημαντική. "Συνήθως θεωρούμε το γκριζάρισμα ένα ανεπιθύμητο πράγμα, όμως η νέα έρευνα δείχνει ότι μπορεί επίσης να παίζει προστατευτικό ρόλο, καθώς επιτρέπει στο σώμα να απαλλάσσεται από δυνητικά επικίνδυνα κύτταρα με βλάβες στο DNA τους, εμποδίζοντας έτσι τον περαιτέρω πολλαπλασιασμό τους. Μελλοντικές μελέτες θα πρέπει να ερευνήσουν αν τα βλαστοκύτταρα αλλού στο σώμα μας (πέρα από το δέρμα) υφίστανται μια παρόμοια πρόωρη ωρίμανση".



Με άλλα λόγια, το "γκριζάρισμα" των τριχών, πέρα από τις άλλες διαστάσεις του, αποτελεί και έναν φυσικό αμυντικό μηχανισμό που μπορεί να επιτρέψει στους επιστήμονες να καταπολεμήσουν στο μέλλον μορφές καρκίνου του δέρματος, όπως το μελάνωμα, το οποίο προκαλείται από τη βλάβη του DNA στα μελανοκύτταρα.



Θα μπορούσε επίσης να βρεθούν τρόποι για την παρεμπόδιση του γκριζαρίσματος των μαλλιών μέσω μιας σκόπιμης τροποποίησης της αντίδρασης του οργανισμού στις βλάβες του DNA των κυττάρων. Όσο για το ρόλο του συναισθηματικού άγχους στο γκριζάρισμα, δεν μπορεί ακόμα να αποδειχτεί με σιγουριά η επίδρασή του, αλλά, όπως λέει ο Φίσερ, "αργά ή γρήγορα θα μπορέσουμε να απαντήσουμε ερωτήματα σαν κι αυτό".
Dinatos

Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΔΕΙΤΕ τη φωτογραφία που σαρώνει στο Facebook σχετικά με την χθεσινή εμφάνιση της Εθνικής!

Posted: 17 Jun 2012 02:01 PM PDT


Κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες και λαμβάνει συνεχώς εκατοντάδες like και σχόλια...Δείτε την...







enimerwsi.gr   Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Μπορείτε να αναγνωρίσετε την πασίγνωστη ηθοποιό του χόλιγουντ;

Posted: 17 Jun 2012 01:49 PM PDT

Κούκλα τώρα, κούκλα και τότε!Τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά του
προσώπου της μαρτυρούσαν ήδη από την παιδική ηλικία ότι κάποτε το συγκεκριμένο κορίτσι θα έκαιγε καρδιές.



Στοίχημα ότι στο σχολείο είχε τις περισσότερες κατακτήσεις!



Δεν είναι άλλη από την Angelina Jolie!


















Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τι συμβαίνει με την Ε.Παπαβασιλείου και τον Β. Περρή;

Posted: 17 Jun 2012 01:38 PM PDT

Πολλά φιλάκια και αγκαλίτσες βλέπουμε τελευταία στο
twitter τους, και έχουμε αρχίσει να αναρωτιόμαστε.



Η Ελένα Παπαβασιλείου είναι από τις τηλεοπτικές περσόνες που απασχολεί πολύ συχνά με τις εμφανίσεις της και τις σχέσεις της.



Κι ενώ οι φήμες για πιθανούς συντρόφους πάνε κι έρχονται στα μεσημεριανά, εκείνη έχει βάλει πλώρη για αλλού.



Ανάμεσα στις σέξι φωτογραφίες της στο facebook, υπάρχουν και στιγμιότυπα από τρυφερό φιλί, που δίνει στον...Βαγγέλη Περρή.



Οι δυο τους συνεργάζονται στον Sfera 102,2 και τα τρυφερά τετ α τετ τους γίνονται καθημερινά αντικείμενου σχολιασμού.








Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 18 μέχρι 24 Ιουνίου!

Posted: 17 Jun 2012 01:27 PM PDT

Πως θα είναι οι επόμενες μέρες; Τι λένε τα άστρα; Ποιες είναι
οι τάσεις σε ερωτικά και επαγγελματικά;



Για να δούμε...





ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ Κριέ, αυτήν την εβδομάδα, με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στους Διδύμους την Τρίτη και να επηρεάζει όλες τις ημέρες, αν αφήσεις τον εκνευρισμό που θα έχεις να σε κατευθύνει, θα βρεθείς μπλεγμένος σε διαμάχες και εντάσεις, που δεν θα σε οδηγήσουν πουθενά. Μην παρασυρθείς, λοιπόν, και απόφυγε με κάθε τρόπο τις υπερβολικές κινήσεις και τα βαριά λόγια. Οι αντιθέσεις που θα προκληθούν τώρα, δύσκολα γεφυρώνονται και πρέπει να παλέψεις, για να διατηρήσεις σε καλά επίπεδα τις σχέσεις εκείνες που σε αφορούν και είναι σημαντικές για τη ζωή σου.



Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Κριός, τα πράγματα θα πάνε καλά εφόσον συγκρατήσεις τα νεύρα σου. Μην ξεσπάς στο σύντροφό σου άδικα, αντίθετα προσπάθησε να μοιραστείς τα προβλήματά σου μαζί του και θα αποφύγεις τα άσχημα σενάρια. Εσένα που σε έχει κυκλώσει η μοναξιά υπάρχει πιθανότητα να κάνεις μια ερωτική γνωριμία το διάστημα που η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα, από την Παρασκευή μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής, γι αυτό αυτές τις ημέρες μην καθίσεις λεπτό στο σπίτι.



Επαγγελματικές

Στα επαγγελματικά σου θα έχεις πολύ χρήσιμες επαφές με τους συνεργάτες σου και θα μπορέσεις να υλοποιήσεις κάποια σχέδια που έμεναν στάσιμα εδώ και πολύ καιρό. Δείξε προσοχή στα οικονομικά σου, που είναι και η κύρια πηγή του εκνευρισμού σου. Απόφυγε τις άσκοπες αγορές, για να μπορέσεις να βάλεις σύντομα μια σειρά.



ΤΑΥΡΟΣ

Φίλε Ταύρε, ίσως πρέπει αυτήν την εβδομάδα, που ο Ερμής θα κινείται για τελευταίες ημέρες στον φιλικό Καρκίνο, να αναλογιστείς τα λάθη σου και να δεις ποια είναι αυτά τα πράγματα που χειρίζεσαι με λάθος τρόπο και τι πρέπει να κάνεις, για να αλλάξεις τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τα γεγονότα. Προσοχή στον αυθορμητισμό και τη βιασύνη, που μπορεί να σε οδηγήσουν σε δυσάρεστες καταστάσεις. Στον εργασιακό τομέα, κάποια προβληματική κατάσταση, ίσως να απαιτήσει καλύτερους ελιγμούς ή μεγαλύτερο κόπο για να υποχωρήσει ή να λυθεί. Να είσαι συγκεντρωμένος.



Αισθηματικές

Τα αισθηματικά σου, αγαπητέ Ταύρε, μπορεί να έχουν εντάσεις και να φτάσεις να λογομαχείς με τον σύντροφό σου χωρίς ουσιαστικό λόγο. Πρόσεξε λοιπόν την συμπεριφορά σου και μην μεγεθύνεις αυτά που σας συμβαίνουν. Προτίμησε αντ' αυτού να γεμίσεις τον χρόνο σου με ευχάριστα και δημιουργικά πράγματα και μην αναλώνεσαι σε ανούσιες διαφωνίες. Όσοι είστε αδέσμευτοι, αποφασίστε τι θέλετε και μην δέχεστε τίποτα λιγότερο. Δεν υπάρχει λόγος να συμβιβάζεστε. Πολύ γρήγορα, με την Αφροδίτη να επανέρχεται σε ορθή πορεία από την επόμενη εβδομάδα στους Διδύμους, θα βρείτε αυτό που σας αντιπροσωπεύει.



Επαγγελματικές

Αν είσαι Ταύρος, στη δουλειά σου θα έχεις κάποιες καθυστερήσεις που σε εκνευρίζουν, με αποτέλεσμα να ξεσπάς στους συνεργάτες σου. Μέτρησε τα λόγια σου και βρες την ψυχραιμία σου. Κάποιες προτάσεις που θα σου γίνουν, ίσως να είναι συμφέρουσες για την μελλοντική σου εξέλιξη και πρέπει να τις αξιολογήσεις με την ανάλογη σοβαρότητα. Τα οικονομικά σου είναι σε δύσκολη εβδομάδα, αφού τα έξοδά σου θα αυξηθούν. Βάλε ένα πρόγραμμα και μην το παραβιάζεις, για τίποτα και για κανέναν.



ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπητέ Δίδυμε, η εβδομάδα, με τη Νέα Σελήνη να λαμβάνει χώρα στο ζώδιό σου την Τρίτη, είναι κατάλληλη για να βρεις την χαμένη σου ηρεμία και να συγκεντρωθείς. Υπάρχουν πολλά ζητήματα που πρέπει να σκεφτείς και κυρίως εκείνα που αφορούν στο παρελθόν σου και τα οποία εξακολουθούν να προκύπτουν μπροστά σου. Τα αποτελέσματα κάποιων προσπαθειών που καταβάλλεις μπορεί να μην είναι άμεσα ορατά, αυτό όμως δεν πρέπει να σε αποθαρρύνει και να σταματά τον αγώνα σου. Εσύ συνέχισε τις προσπάθειες σου, γιατί πολύ γρήγορα θα δικαιωθείς για όλα τα καλά που έχεις κάνει μέχρι τώρα.



Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Δίδυμος, μπορείς να συζητήσεις με το σύντροφό σου την εξέλιξη της σχέσης σας και να κάνετε νέα σχέδια για το μέλλον. Με τον κυβερνήτη σου Ερμή για τελευταίες ημέρες στον Καρκίνο, να σε ευνοεί, θα φέρεις στο προσκήνιο θέματα συναισθηματικής φύσεως και θα νιώσεις ικανοποιημένος από όλα όσα θα ακούσεις από την μεριά του συντρόφου σου. Αν δεν έχεις κάποια μόνιμη σχέση, οι μέρες θα σου φέρουν γνωριμίες μέσα από τον ευρύτερο κοινωνικό σου κύκλο. Άρπαξε κάθε ευκαιρία που θα σου παρουσιαστεί και μην αφαιρείς από τους άλλους την χαρά να σε γνωρίσουν καλύτερα… γιατί και εσύ στην τελική θα χάσεις!!!



Επαγγελματικές

Στα επαγγελματικά σου, φίλε Δίδυμε, ό,τι και να γίνει, χρειάζεται να είσαι ψύχραιμος και μεθοδικός, ώστε να μπορέσεις να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Ο ανταγωνισμός, με τον οποίο θα έρθεις αντιμέτωπος, θα είναι μεγάλος και από άτομα που ούτε καν φαντάζεσαι. Στα οικονομικά σου, θα μπορέσεις να τα πας πολύ καλύτερα, αν λειτουργήσεις χωρίς άγχος και πανικό. Θα υπάρξει μία μικρή βελτίωση και με το πρόγραμμα που ακολουθείς, θα μπορέσεις να κάνεις αρκετή οικονομία.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπητέ Καρκίνε, αυτήν την εβδομάδα ο συναισθηματισμός παίρνει το πάνω χέρι και σε κάνει ιδιαίτερα ευαίσθητο. Αυτή η διάθεση μπορεί να σε κάνει να κλειστείς στον εαυτό σου και να αποφύγεις τις πολλές συναναστροφές. Η αλήθεια είναι όμως ότι δεν σου φταίνε οι γύρω σου και ότι η απομόνωση και η μελαγχολία δεν θα σε βοηθήσουν ιδιαίτερα. Με τον πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή να σε ευνοεί από το ζώδιό σου, προσπάθησε να επικοινωνήσεις με τους ανθρώπους που εμπιστεύεσαι και μην τα κρατάς όλα μέσα σου, γιατί στο τέλος θα πνιγείς.



Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου, η επιρροή που δέχεσαι από τη Νέα Σελήνη, που θα πραγματοποιηθεί στις 19, στους Διδύμους, σε κάνει λίγο περισσότερο γκρινιάρη από ό,τι συνήθως, φίλε Καρκίνε, και αυτό μπορεί να σε φέρει σε σύγκρουση με το σύντροφό σου. Μην μιλάς, πριν σκεφτείς αν έχεις το δίκιο με το μέρος σου, και μην τον παιδεύεις με παιδιάστικα καμώματα, γιατί έχει και αυτός τα δικά του προβλήματα. Αν πάλι έχεις ερωτικές μοναξιές, με την Αφροδίτη να συνεχίζει την ανάδρομη πορεία της, το παρελθόν σου μπορεί να επιστρέψει και να φλερτάρεις με κάποιο άτομο που γνώριζες από παλιά. Μην κάνεις πράγματα που δεν σε εκφράζουν, απλά και μόνο για να επιβεβαιωθείς.



Επαγγελματικές

Αν είσαι Καρκίνος, η δουλειά σου είναι αρκετά φορτωμένη από υποχρεώσεις και καλό είναι να μη βάλεις καινούργιες γιατί θα αγχωθείς και δεν θα είσαι αποτελεσματικός. Ξεμπέρδευε πρώτα με αυτές που ήδη έχεις και μετά βλέπεις… Να θυμάσαι ότι η πρόοδος έρχεται με αργά και σταθερά βήματα και όχι μονομιάς. Στα οικονομικά, απόφυγε τις αποφάσεις που μπορεί να σε βάλουν σε έξοδα. Δείξε ωριμότητα, για να μην μετανιώσεις τις κινήσεις σου και βρεθείς εκτεθειμένος.



ΛΕΩΝ

Αγαπητέ Λέων, πολλά ζητήματα που αφορούν στην οικογένειά σου, θα αρχίσουν να εξελίσσονται θετικά αυτήν την εβδομάδα, με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται την Τρίτη στους Διδύμους και τον Ερμή για τελευταίες ημέρες στον Καρκίνο, αλλά αυτό δεν πρέπει να σε κάνει να επαναπαυτείς, γιατί θα χάσεις πολύτιμο χρόνο. Απόφυγε με κάθε τρόπο να ακολουθήσεις τον αυθορμητισμό σου και να κάνεις ό,τι σου έρχεται στο μυαλό. Χρειάζεται λίγη παραπάνω σκέψη, ώστε να διασφαλίσεις όσο περισσότερο γίνεται τα συμφέροντά σου.



Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου, φίλε Λέων, πρέπει να πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου και να δώσεις λύσεις σε προβλήματα που σε απασχολούν μέσα στη σχέση σου. Οι ημέρες είναι καλές για συζητήσεις και εξομολογήσεις, που θα διορθώσουν το βεβαρημένο κλίμα ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου. Εσύ που κάνεις μόνιμη παρέα με την μοναξιά, να ξέρεις ότι αυτή η εβδομάδα σε καλεί να ζήσεις ερωτικές στιγμές με νέα πρόσωπα, που θα μπουν τώρα στη ζωή σου ή ακόμη και με παλιούς, όχι όμως ξεχασμένους έρωτες.



Επαγγελματικές

Στη δουλειά σου, αν είσαι Λέων, τα πράγματα πάνε καλά αλλά χρειάζεται μεγάλη προσοχή, για να μην διαταράξεις τις ισορροπίες. Μην πάρεις ρίσκα και μην υποκύψεις σε πιέσεις, για κάποιες συμφωνίες που θα σου προταθούν. Ειδικά στα οικονομικά σου, πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός για να μην χάσεις χρήματα.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ Παρθένε, αυτή η εβδομάδα, με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στους Διδύμους, στις 19 του μήνα, φέρνει εσωτερικές συγκρούσεις και σε κάνει λίγο αναποφάσιστο. Από τη μια, η λογική και από την άλλη το συναίσθημα, σε οδηγούν σε δρόμους που σε διχάζουν. Καλύτερα να πάρεις παραδείγματα από το παρελθόν και να σκεφτείς πού σε έχει οδηγήσει μέχρι τώρα το ένστικτό σου. Με βάση αυτό, θα ξέρεις αν πρέπει να το ακολουθήσεις ή όχι. Άλλωστε, ο Άρης από το ζώδιό σου σε βοηθάει σημαντικά να δρομολογήσεις κάποια από τα σχέδιά σου.



Αισθηματικές

Τα αισθηματικά σου, είναι σε πολύ καλό δρόμο και ο διάλογος θα σε φέρει πιο κοντά στο ταίρι σου, φίλε Παρθένε. Οι ημέρες είναι καλές για να επαναπροσδιορίσετε τους κοινούς σας στόχους και να βάλετε νέα πλάνα στη ζωή σας. Αυτό θα σας αναπτερώσει το ηθικό και θα σας δέσει συναισθηματικά. Και εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει κάτι ενδιαφέρον στη ζωή σου, μην αφήσεις τα βράδια σου να περνούν χωρίς να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν, με την κατάλληλη παρέα. Και ο έρωτας… αν είναι να 'ρθει, θε να 'ρθει!!!



Επαγγελματικές

Αν είσαι Παρθένος, στη δουλειά σου τα πράγματα πάνε καλά και κάποιες καθυστερήσεις αρχίζουν να μένουν πίσω. Όλα προχωρούν όπως τα θέλεις και τα σχέδιά σου μπαίνουν σε μια σειρά. Απόφυγε τώρα τις μεγάλες αλλαγές, γιατί θα ρισκάρεις και ο καιρός δεν είναι ιδανικός για τέτοιες ενέργειες. Τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή. Τα έξοδα είναι πολλά και χρειάζεται πολύ οργάνωση, για να μην ξεφύγεις.



ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ Ζυγέ, την εβδομάδα αυτή, με τη θετική για το ζώδιό σου Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στους φιλικούς σου Διδύμους στις 19 του μήνα, μπορείς πλέον να στηριχθείς στις δυνάμεις σου και να δείξεις εμπιστοσύνη στις ικανότητές σου, που είναι πάρα πολλές. Μην κάνεις πίσω, σε κάποια σχέδια, τα οποία σκέφτεσαι εδώ και καιρό αλλά δεν τολμάς να υλοποιήσεις, γιατί η τύχη τώρα είναι με το μέρος σου. Οι συναναστροφές που θα κάνεις, θα σε βοηθήσουν να πλησιάσεις ένα βήμα πιο κοντά στους στόχους σου και θα νιώσεις απόλυτα ικανοποιημένος.



Αισθηματικές

Σε ό,τι αφορά στον αισθηματικό σου τομέα, φίλε Ζυγέ, ανοίξου και δείξε όλη σου την αγάπη στο σύντροφό σου. Θα αισθανθείς πολύ καλύτερα και εσύ, αλλά και αυτός. Το Σαββατοκύριακο οργάνωσε μία βόλτα στα μαγαζιά ή μία κοντινή καλοκαιρινή εξόρμηση και ρίξε το λίγο έξω, όσο βέβαια σε παίρνει οικονομικά. Κι αν η μοναξιά επιμένει να είναι κοντά σου, φανέρωσε την τρυφερότητα και τον ερωτισμό σου, και ο Ερμής για τελευταίες ημέρες στον Καρκίνο θα φέρει κοντά σου το άτομο που σε ενδιαφέρει.



Επαγγελματικές

Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Ζυγός, χρειάζεται να φτιάξεις ένα πρόγραμμα και να το ακολουθήσεις πιστά. Οι αρμοδιότητες που έχεις είναι πολλές και, για να τις προλάβεις, πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος σε αυτές, γιατί δεν υπάρχουν περιθώρια αφηρημάδας. Είναι πιθανό κάποιοι συνεργάτες να σε απογοητεύσουν, αλλά με τη δική σου ώριμη στάση, θα μπορέσεις να αποφύγεις λάθη που θα στοιχίσουν. Όσο για τα οικονομικά σου, εκεί θα έχεις ευχάριστα νέα, αφού νέες προτάσεις μπορεί να σου αποφέρουν κέρδη.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ Σκορπιέ, οι εξελίξεις στον εργασιακό σου χώρο συνεχίζονται, όπως και οι εντάσεις στις σχέσεις σου. Αυτοί οι δύο τομείς θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα αυτήν την εβδομάδα, με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στους Διδύμους, στις 19. Πρέπει να είσαι καλά οργανωμένος ψυχολογικά, για να μην πέσεις θύμα στην πολεμική τακτική των άλλων, που φαίνεται πως οξύνεται. Προσπάθησε να βαδίζεις σταθερά μέσα από τις στενωπούς, προστατεύοντας όσο καλύτερα μπορείς τον εαυτό σου.



Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Σκορπιός, μην κρατάς όλες σου τις σκέψεις για τον εαυτό σου. Με την εύνοια που σου στέλνει ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου, μίλα με τον σύντροφό σου και προσπάθησε να καταλάβεις και τη δική του πλευρά. Γενικά, μην απομονώνεσαι και μην είσαι απόλυτος στις απόψεις σου, γιατί πάντα υπάρχει και διαφορετική οπτική στα πράγματα. Αν είσαι μόνος σου, οι συνθήκες είναι πολύ καλές για νέες γνωριμίες, που μπορεί να οδηγήσουν σε ερωτική σχέση.



Επαγγελματικές

Τα επαγγελματικά σου, φίλε Σκορπιέ, θα διανύσουν μία δύσκολη εβδομάδα, αλλά με ένα καλό πρόγραμμα θα καταφέρεις να τελειώσεις με όλες σου τις υποχρεώσεις, χωρίς να αγχώνεσαι. Προσοχή στα έξοδα, τα οποία βγαίνουν εκτός ελέγχου και σε πιέζουν. Πρέπει να κάνεις έναν καλό προγραμματισμό, για να τακτοποιήσεις τις οικονομικές σου υποχρεώσεις και να μην δημιουργήσεις νέες.



ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλε Τοξότη, πρόσεξε πολύ αυτήν την εβδομάδα τις κινήσεις που θα κάνεις, καθώς κάποιες αποφάσεις που θα κληθείς να πάρεις, θα είναι καθοριστικές για το μέλλον σου. Μην κρίνεις επιπόλαια τα ζητήματα που σε απασχολούν και συζήτησέ με τα άτομα που εμπιστεύεσαι, να σου πουν την γνώμη τους και την δική τους εκτίμηση. Κάτι περισσότερο από εσένα μπορεί να ξέρουν και αυτοί και να σε βοηθήσουν. Η Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται την Τρίτη στους Διδύμους, θα σε βοηθήσει επίσης να κάνεις τις σωστές αλλαγές, για να αναπτερώσεις το ηθικό και τη διάθεσή σου.



Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Τοξότης, τα πράγματα πάνε πολύ καλά και, με λίγη καλή διάθεση, θα περάσεις μια όμορφη περίοδο και θα μοιραστείς με τον σύντροφό σου ευχάριστες στιγμές. Αν ακόμη προσπαθείς να διώξεις την μοναξιά από κοντά σου, βγες έξω και άφησε την κοινωνικότητά σου να φέρει στο πλάι σου ενδιαφέροντα άτομα. Ένα από όλα αυτά θα σου ξυπνήσει τον ερωτικό σου πόθο!!!



Επαγγελματικές

Τα επαγγελματικά σου σε απασχολούν ιδιαίτερα, αγαπητέ Τοξότη, και έχεις αρκετό άγχος για το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα στη δουλειά σου. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις, είναι να παραμείνεις ψύχραιμος και να κινηθείς σύμφωνα με το πρόγραμμά σου. Στα οικονομικά σου, προκύπτουν αναπάντεχα έξοδα. Δείξε υπομονή και κάλυψε όσα περισσότερα μπορείς.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φίλε Αιγόκερε, την εβδομάδα αυτή τα αγαπημένα σου πρόσωπα πρωταγωνιστούν και απορροφούν την προσοχή και τον δυναμισμό σου. Θα προβληματιστείς έντονα για το μέλλον των συμφερόντων σου, ενώ οι εξελίξεις γύρω από την οικογένειά σου συνεχίζουν να σε αγχώνουν, καθώς πολλά από αυτά που ήταν μέχρι τώρα δεδομένα ανατρέπονται, χωρίς την δική σου συμμετοχή. Άφησε το χρόνο να δείξει τις προθέσεις του και μην επεμβαίνεις τώρα, που δεν έχεις ακόμη έτοιμες λύσεις, όσο κι αν το άγχος σε αναγκάζει να επιταχύνεις το βήμα σου.



Αισθηματικές

Τα αισθηματικά σου, φίλε Αιγόκερε, είναι σε μια κρίσιμη περίοδο, καθώς κάποια προβλήματα του παρελθόντος θα βγουν στην επιφάνεια και θα δημιουργήσουν ένταση. Φέρσου με ωριμότητα και σεβασμό απέναντι στο σύντροφό σου και μην βλέπεις τα πράγματα μονόπλευρα, γιατί στο τέλος εσύ θα χάσεις. Αν ακόμη προσπαθείς να διώξεις την μοναξιά από κοντά σου, εμπιστεύσου περισσότερο τα συναισθήματά σου και θα δεις ότι θα σε αποζημιώσουν. Ο έρωτας τον τελευταίο καιρό σε περιτριγυρίζει αδιάκοπα και δεν μπορεί… θα σε κατακτήσει!!!



Επαγγελματικές

Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Αιγόκερως, θα σου χρειαστεί πολύ ψυχραιμία και ορθότητα, για να ξεπεράσεις τις δυσκολίες που θα φέρει στο προσκήνιο η Νέα Σελήνη, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στους Διδύμους. Πρέπει να είσαι αντικειμενικός, ρεαλιστής και να διώξεις κάθε ίχνος συναισθηματισμού, ώστε να δεις ποιο είναι το συμφέρον σου. Όλες οι στάσιμες καταστάσεις, σύντομα θα αρχίσουν να εξελίσσονται, με την δική σου σκληρή δουλειά και συνέπεια. Τα οικονομικά σου από την άλλη, έχουν την πρώτη θέση στο μυαλό σου. Κάνε ό,τι καλύτερο μπορείς, χωρίς όμως να πανικοβάλλεσαι.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητέ Υδροχόε, πολλά από τα σχέδιά σου καθυστερούν, γιατί μάλλον πρέπει πρώτα να πείσεις τους άλλους για όσα έχεις στο κεφάλι σου και μετά να αρχίσεις να τα υλοποιείς. Μην αφήσεις τις καταστάσεις χωρίς να κάνεις ό,τι μπορείς, γιατί ακόμα κι αν χρειαστεί να καταβάλεις επιπρόσθετες προσπάθειες, στο τέλος θα δεις ότι άξιζε τον κόπο. Το Σαββατοκύριακο, κάποια οικογενειακά γεγονότα, που όμως δεν σε αφορούν άμεσα, θα γίνουν αιτία να αυξηθεί η νευρικότητα σου.



Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου, φίλε Υδροχόε, θα πρέπει να κάνεις το μεγάλο βήμα και να ξεπεράσεις κάποια θέματα του παρελθόντος, που δεν σε αφήνουν να κάνεις σχέδια για το μέλλον. Κοίταξε μπροστά και, με την βοήθεια της Νέας Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στους Διδύμους, όλα θα πάνε ανέλπιστα καλά. Αν η μοναξιά είναι η μοναδική σου παρέα, αυτή η εβδομάδα είναι μία καλή περίοδος για να φλερτάρεις και να περάσεις όσο καλύτερα μπορείς. Έχεις κοντά σου άτομα που σου φτιάχνουν την διάθεση και η παρέα μαζί τους σου ανυψώνει το ηθικό και σου φτιάχνει το κέφι.



Επαγγελματικές

Αν είσαι Υδροχόος, η δουλειά σου πηγαίνει καλύτερα απ' όσο νομίζεις και, αν δεις τα πράγματα χωρίς άγχος, θα διαπιστώσεις ότι όλα κινούνται υπέρ σου. Εξάλλου, έχεις αποδείξει στον εαυτό σου πως μπορείς να τα καταφέρεις πολύ καλά, όποιες κι αν είναι οι δυσκολίες. Ακόμα και τα οικονομικά σου έχουν την δυνατότητα να αυξηθούν και διάφορα προβλήματα που είχες μπορούν να ξεπεραστούν, αν είσαι συνεπής στις υποχρεώσεις και στις οφειλές σου.



ΙΧΘΕΙΣ

Αγαπητέ Ιχθύ, αυτή την εβδομάδα η δύναμη σου θα είναι τέτοια, που θα νομίζεις πως μπορείς να τα καταφέρεις όλα μόνος σου, χωρίς την βοήθεια των άλλων. Δες λίγο διαφορετικά τα πράγματα και μην παίρνουν τα μυαλά σου αέρα, γιατί εύκολα μπορεί να οδηγηθείς σε λάθος κινήσεις και να πάρεις βιαστικές αποφάσεις, χωρίς να έχεις σκεφτεί τις μελλοντικές επιπτώσεις. Υπάρχει πιθανότητα να πεις κουβέντες, που θα πληγώσουν τους δικούς σου ανθρώπους, λόγω του υπέρμετρου εγωισμού σου. Έχε το νου σου!!!



Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου, φίλε Ιχθύ, η εβδομάδα με τη Νέα Σελήνη να λαμβάνει χώρα στο ζώδιο των Διδύμων, μπορεί να είναι πολύ καλή, αν κι εσύ από την πλευρά σου φερθείς με βάση τη λογική. Η ερωτική σου διάθεση θα είναι έντονη και μπορείς να εκπλήξεις το σύντροφό σου, με κάποιες κινήσεις που θα κάνεις. Μην παρασυρθείς σε εντάσεις, που θα σου χαλάσουν το κέφι. Κι αν ακόμη βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, μην χάνεις την αισιοδοξία σου και σύντομα η ζωή σου θα αλλάξει.



Επαγγελματικές

Στα επαγγελματικά σου, αν ανήκεις στους Ιχθείς, τα πράγματα πηγαίνουν καλά και θα σου γίνουν διάφορες προτάσεις, που θα σε ενθουσιάσουν. Πρόσεξε όμως, γιατί όσα φαίνονται στην αρχή πολύ βολικά, αν τα σκεφτείς καλύτερα, μπορεί να μην σε συμφέρουν τόσο πολύ. Τα οικονομικά σου βελτιώνονται, καθώς τα έσοδα μπορούν να αυξηθούν, με λίγη προσπάθεια και αυτοσυγκράτηση.

Πηγή: tlife.gr




Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι fail εικόνες της ημέρας...

Posted: 17 Jun 2012 01:16 PM PDT























Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Θα μείνει ή θα φύγει;Ποια είναι τα “τρωτά” σημεία του κάθε ζωδίου;

Posted: 17 Jun 2012 01:11 PM PDT

Και πάλι βρήκα, το λάθος άνθρωπο για να αγαπήσω... Οι
άνθρωποι που συναντάμε και δεν μένουν στη ζωή μας είναι όλοι σκάρτοι ή μήπως εμείς τους αναγκάζουμε να μας συμπεριφέρονται με ανάλογο τρόπο; Αναλύσαμε κάθε ζώδιο και βρήκαμε τα τρωτά του σημεία στον έρωτα. Πως μπορεί να την "πατήσει";

Γιατί η αλήθεια είναι πως ό, τι παθαίνουμε, είναι ακριβώς αυτό που επιτρέπουμε να πάθουμε!





Κριός

Τρωτό σημείο του Κριού είναι ο δυναμισμός του. Αν παρακολουθείς τα λεγόμενά του με απίστευτη ευλάβεια, μόλις έχασες το παιχνίδι. Ένας Κριός κολλά όταν τον "φτύνουν", κυνηγά με απίστευτο εγωισμό να κατακτήσει κάτι που ποτέ δεν είναι δικό του. Όταν ένα άτομο του πει "δεν ταιριάζουμε" και δεν είναι αυτός που είπε πρώτος τη λέξη "χωρίζουμε", είναι ικανός να συρθεί στο πάτωμα για να το μεταπείσει.





Ταύρος

Υπερβολικά σταθερό ζώδιο! Για να φτάσει στο σημείο να απατήσει, θα περάσει πολύς χρόνος και θα δώσει πολλά περιθώρια στη σχέση του. Η υπομονή του τον κάνει ευάλωτο, με αποτέλεσμα να τον προλαβαίνουν οι άλλοι και να δέχεται ο ίδιος την απιστία. Όταν κάνουν μια γνωριμία, σκέφτονται πολύ για το πώς να κάνουν το πρώτο βήμα ή πως θα προχωρήσουν στη σχέση τους. Με κίνδυνο, κάποιος άλλος πιο διεκδικητικός θα παρουσιαστεί και θα τους πάρει την μπουκιά μέσα από το στόμα.





Δίδυμος

Ο Δίδυμος έχει μια έμφυτη περιέργεια που τον ωθεί να τα τεστάρει όλα, προκειμένου να πάρει τελικές αποφάσεις. Όταν λοιπόν συναντούν ένα πρόσωπο που έχει ακριβώς τα ίδια ερωτηματικά με εκείνους, κάτι που στην αρχή τους εξιτάρει βέβαια, στην συνέχεια κάνει τον Δίδυμο να μπερδεύεται στις αποφάσεις του. Για να έχει ισορροπία ένας Δίδυμος στα ερωτικά του θα πρέπει να έχει δίπλα του ένα άτομο που ξέρει τι θέλει ακριβώς. Συνήθως αναζητά να βρει μια προσωπικότητα που να του μοιάζει και αυτό είναι το μεγάλο λάθος του.





Καρκίνος

Είναι όμορφο να λειτουργείς με την καρδιά και το συναίσθημα, αλλά πρέπει να υπάρχει κι ένα όριο σε αυτό! Ο Καρκίνος δεν βάζει όρια στον συναισθηματισμό του, με αποτέλεσμα να κουράζει σε απίστευτο βαθμό τον σύντροφό του. Επιζητά με κάθε τρόπο την προσοχή και το ενδιαφέρον του άλλου, φτάνοντας στο σημείο να μην αφήνει ελευθερία στο ταίρι του, αλλά ούτε στον ίδιο του εαυτό. Ένα άλλο αρνητικό είναι πως κάθε φορά που γνωρίζουν ένα άτομο, εκφράζουν άμεσα επιθυμία για σοβαρή σχέση και οικογένεια, πριν καλά-καλά το σκεφτούν οι ίδιοι. Φυσικό είναι να τρομάξει κάποιος! Δύσκολα θα απατήσουν, αλλά εύκολα θα απατηθούν αν κουράσουν το σύντροφό τους.





Λέων

Όταν σου αρέσει ένα πρόσωπο και νιώθεις έλξη για αυτό, προσπαθείς με κάθε μέσο να το σαγηνεύσεις. Ένας τρόπος που χρησιμοποιείς για να το κερδίσεις είναι η υπέρμετρη κοινωνικότητά σου που μπορεί να κάνει το άτομο που θέλεις αντί να σε θαυμάσει να μην θέλει να σε ξαναδεί. Η λάθος επιλογή για το Λιοντάρι είναι να του αρέσει ένα άτομο που δεν είναι καθόλου φλύαρο και επιδεικτικό, επειδή δεν θα του τονίσει την αυταρέσκειά του, κάτι που θα πληγώσει τον εγωισμό του και θα το κάνει να φύγει μακριά.





Παρθένος

Αποζητάς μέσα από τα μάτια των άλλων να βρεις και να τονίσεις τα καλά στοιχεία του εαυτού σου! Έχεις χαμηλή αυτοεκτίμηση όταν ερωτεύεσαι και συμπεριφέρεσαι με απίστευτη απαισιοδοξία. Όταν κάποιος λοιπόν δει να μην σέβεσαι και να μην αγαπάς εσύ ο ίδιος τον εαυτό σου, γιατί να το κάνει ο ίδιος για σένα; Το μόνο που έχει να κάνει είναι να σε εκμεταλλευτεί για λίγο χρονικό διάστημα. Η αμφιβολία που έχεις συνεχώς, για το αν σε θέλει και για ποιο λόγο, μόνο σε κούραση καταλήγει και σε φυγή είτε του ενός είτε του άλλου. Πάψε να είσαι ανασφαλής και θα δεις πως και οι άλλοι θα νιώσουν καλύτερα δίπλα σου.





Ζυγός

Αν έβλεπες ένα υπέροχο περσικό χαλί που σε περιμένει να το πατήσεις, δεν θα το πατούσες; Θα ανέβαινες και πάνω του για ταξίδια μακρινά σε ονειρεμένους τόπους. Αυτό ακριβώς είσαι για τους άλλους: ένα τζίνι που πριν προλάβει να εκφράσει κάποιος την επιθυμία του, είσαι εκεί για να την εκπληρώσεις. Είναι στην φύση σου να είσαι δοτική και περιποιητική κι αυτό πάντα δεν βρίσκει την ανάλογη ανταπόκριση. Άνετα θα μπορούσε κάποιος να εκμεταλλευθεί την προσφορά σου και κάποια στιγμή να αναζητήσει αλλού το πάθος και την ίντριγκα του έρωτα.





Σκορπιός

Ο Σκορπιός αρέσκεται να προβάλει την εικόνα του. Θα δείξει τα καλά του σημεία με κάθε τρόπο και δεν θα διστάσει, προκειμένου να πετύχει το σκοπό του και να σε τουμπάρει, να σου διηγηθεί πράγματα για τον εαυτό του, που καμιά φορά δεν υφίστανται. Το αρνητικό όμως, που μπορεί να απομακρύνει το ταίρι σου είναι ότι ζηλεύεις πολύ. Οι κτητικές σου τάσεις μπορεί να πνίξουν τον άλλον. Όταν ερωτεύεσαι εκφράζεις την ανασφάλειά σου με καταπιεστικό τρόπο και αυτό μπορεί να τρομάξει το ταίρι σου και να το κάνει να θέλει να εξαφανιστεί από κοντά σου.





Τοξότης

Τα τρωτά σημεία του Τοξότη είναι πως δεν εκδηλώνει πολλές φορές αυτά που νιώθει ή δεν μιλάει για αυτά που αισθάνεται. Θεωρεί πως κάποια πράγματα εννοούνται και δεν αντιλαμβάνεται πως ορισμένες φορές κάθε σύντροφος έχει ανάγκη από κάποια εκδήλωση αγάπης ή ενδιαφέροντος του άλλου. Όταν είναι σε μια σχέση, συχνά είναι απόμακρος και απόλυτος σε κάποια πράγματα, με αποτέλεσμα να ωθεί το ταίρι του σε άλλη αγκαλιά.





Αιγόκερως

Σοβαρά και υπεύθυνα άτομα, που όμως δύσκολα θα αφεθούν να ζήσουν έναν έρωτα. Το ότι δεν τους αρέσει να χάνουν τον έλεγχο ακόμη και όταν ερωτεύονται, τους κάνει κουραστικούς ή βαρετούς στα μάτια του άλλου. Το "ήξεις αφίξεις" στην αρχή μπορεί να φαντάζει όμορφο, αλλά μετά καταντά κουραστικό με αποτέλεσμα να ωθούν συχνά το σύντροφό τους να ετοιμάζει τις βαλίτσες του. Επιθυμούν στον άλλον ότι δεν είναι ίδιοι και τους ιντριγκάρει το μυστήριο. Όμως το μυστήριο, από μόνο του, εγκυμονεί κινδύνους για το ποιόν κάποιου.





Υδροχόος

Οι Υδροχόοι στον έρωτα έχουν πάντα υψηλά στάνταρ και βάζουν τον πήχη ψηλά. Θέλουν το τέλειο και φυσικά όταν αντιλαμβάνονται ότι δεν υπάρχει αυτό, επιλέγουν εις γνώσιν τους άτομα που κατά βάθος δεν θέλουν. Έχουν ανάγκη από επιβεβαίωση, με συχνό αποτέλεσμα να έχουν λανθασμένα κριτήρια επιλογής, ενώ ξέρουν ότι δεν τους ταιριάζει ένα άτομο. Είναι ικανοί να συνεχίζουν να είναι μαζί του.





Ιχθείς

Ένας Ιχθύς μπορεί να συγχωρήσει τα πάντα, να αποδεχθεί κάθε αρνητικό στοιχείο του άλλου και αδιαμαρτύρητα να μην προσπαθεί να αλλάξει στο ταίρι του αυτό που τον ενοχλεί. Έχει την τάση να αφήνεται σε μια σχέση και όταν ο φόβος της μοναξιάς τον κυριεύσει, τότε θα αρχίσουν οι λάθος επιλογές και οι υποχωρήσεις. Όταν αγαπούν πολύ ένα άτομο, εύκολα θα ανεχθούν και το μεγάλο λάθος του.

Πηγή: tlife.gr




Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η φάρσα που κάνει πάταγο στο Youtube... γιατί δεν μου κρατάς το χέρι;

Posted: 17 Jun 2012 01:05 PM PDT

Σκεφτείτε το… Εκεί που περπατάτε αμέριμνοι ένας άγνωστος έρχεται
και σας πιάνει από το χέρι! Πώς αντιδράτε;



Μια ξεκαρδιστική φάρσα κατακτά το YouTube, φτάνοντας μέσα σε λίγες μέρες τις 4 εκ. επισκέψεις!








Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Έχετε υψοφοβία... Δείτε ένα βίντεο που θα σας κόψει την ανάσα...

Posted: 17 Jun 2012 12:58 PM PDT

Ο Tyomka Pirniazov,
ένας ατρόμητος Ρώσος, δημοσίευσε ένα συγκλονιστικό βίντεο στο οποίο σκαρφαλώνει στην κορυφή του Ουρανοξύστη του Στάλιν που βρίσκεται στη Μόσχα και έχει ύψος 177 μέτρα. Συγκλονιστικό βίντεο...








Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πες μου που έχει τατουάζ να σου πω ποιος είσαι!

Posted: 17 Jun 2012 12:54 PM PDT

Το τατουάζ αποτελεί για κάποιους τρόπο ζωής, ενώ για άλλους είναι
απλώς… μόδα που τα τελευταία χρόνια πήρε τεράστιες διαστάσεις στο σύγχρονο κόσμο.

Οι άνθρωποι διακοσμούν μόνιμα το δέρμα τους εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ένα τατουάζ μπορεί να είναι μια ανάμνηση, μια προσευχή, μια προειδοποίηση ή απλώς ένα καταπληκτικό έργο τέχνης, ενώ οι λόγοι της δημιουργίας του στο σώμα προσωπικοί, διακοσμητικοί ή προκλητικοί.
 Τα τατουάζ μπορεί να δηλώνουν μια προσωπική ιστορία ή απολύτως τίποτα, αλλά παρόλα αυτά η παρουσία τους στο σώμα είναι μόνιμη.

 Γι' αυτό το σημείο που θα επιλέξει κάποιος για να «χτυπήσει» το δικό του σχέδιο πρέπει να το σκεφτεί πολύ καλά, καθώς από την επιλογή του αυτή θα φανούν ξεκάθαρα προς τα έξω άγνωστα στοιχεία του χαρακτήρα του, δηλωτικά της προσωπικότητάς του. 

Δεν έχετε, λοιπόν, παρά να ρίξετε μια ματιά στις «τοποθεσίες» των τατουάζ στο σώμα, για να ξέρετε πού θα «χτυπήσετε» την επόμενη φορά και -το σημαντικότερο- για να γωνρίζετε ότι τα τατουάζ «μιλάνε» για εσάς…


Πηγή: perierga.gr



Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δείτε τη Μενεγάκη του τότε και του σήμερα!

Posted: 17 Jun 2012 12:41 PM PDT

Σαν να μην πέρασε μια μέρα. Λες και ο χρόνος δεν την ακουμπά
στο ελάχιστο.



Η Ελένη Μενεγάκη παραμένει ίδια, όπως και πριν από δέκα χρόνια. Είναι από τις τυχερές γυναίκες, οι οποίες έχουν πολύ καλή σχέση με τον χρόνο και εκείνος ως καλός τους φίλος δεν τις ακουμπά.



Τι κι αν πέρασαν είκοσι χρόνια από τότε που την πρωτοείδαμε στην ελληνική τηλεόραση;



Ο φακός και οι τηλεθεατές παραμένουν το ίδιο γοητευμένοι μαζί της.

Το καλοκαίρι όπως φαίνεται είναι η εποχή που της ταιριάζει περισσότερο, καθώς αναδεικνύει την ομορφιά της.




Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Γνωστή sexy παρουσιάστρια: «Στο πανεπιστήμιο με θεωρούσαν φυτό..»

Posted: 17 Jun 2012 12:36 PM PDT

Και όμως, μία από τις ωραιότερες και πιο sexy γυναίκες της ελληνικής
τηλεόρασης υπήρξε κάποτε...

φυτό, όπως η ίδια η Έλενα Παπαβασιλείου αποκαλύπτει σε συνέντευξή της.



Η παρουσιάστρια μίλησε και για τη ζωή της τώρα, λέγοντας πως βρίσκεται στην καλύτερη φάση της ζωής της, τονίζοντας χαρακτηριστικά:



«Δεν είμαι απλώς σε καλή φάση, αλλά σε άριστη φάση, αυτό όμως δεν σημαίνει πως πάντα πρέπει να ευθύνεται ένας έρωτας».

Ενώ σε ό,τι αφορά τα φοιτητικά της χρόνια η ίδια αποκάλυψε στο Glam: «Στο σχολείο, διάβαζα επειδή έπρεπε, ενώ ως φοιτήτρια διάβαζα επειδή ήθελα.

 Με έπιασε μια ξαφνική τρέλα, από την άποψη ότι ήθελα να μάθω όσα περισσότερα μπορώ.



Ίσως και γι' αυτό να τελείωσα με άριστα τις σπουδές μου στα Οικονομικά.



Οι καθηγητές και οι φίλοι μου, με θεωρούσαν φυτό και έλεγαν για πλάκα "πρόσεξε μην μπλέξεις τα κλαδιά σου».




Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι παράγοντες που μπορούν να μειώσουν τη γονιμότητα

Posted: 17 Jun 2012 12:30 PM PDT

Οι συνήθειες που «καθυστερούν» τον πελαργό



Ίσως εκπλαγείτε από μερικά πράγματα που μπορεί να μειώσουν τις πιθανότητές μιας γυναίκας να μείνει έγκυος.



Γνωρίζετε ότι πρέπει να είστε σωματικά δραστήριες για να έχετε μια υγιή
εγκυμοσύνη. Αλλά ίσως να μην ξέρετε ότι η υπερβολική άσκηση μπορεί να
μειώσει τις πιθανότητες σύλληψης.



Αν έχετε συνηθίσει να γυμνάζεστε πολύ και ο εμμηνορρυσιακός σας κύκλος
είναι φυσιολογικός, είναι μάλλον ασφαλές να συνεχίσετε. Αν όμως
δυσκολεύεστε να συλλάβετε –ή αν η περίοδός σας είναι πιο ελαφριά ή πιο
ακανόνιστη από παλιά-, ίσως πρέπει να χαλαρώσετε κάπως με την άσκηση.



Όσο προσπαθείτε να μείνετε έγκυος, χρειάζεστε βιταμίνες ανάμεσά τους και
φυλλικό οξύ. Επιπλέον όμως πρέπει να παίρνετε και βιταμίνη D.



Μπορείτε να κάνετε εξετάσεις για να διαπιστώσετε σε τι επίπεδα βρίσκεται
η βιταμίνη D. Αν έχετε έλλειψη, ο γιατρός σας θα σας συστήσει κάποιο
συμπλήρωμα.



Είναι γνωστό ότι πρέπει να μειώσετε την καφεΐνη όσο είστε έγκυος. Ίσως
όμως αγνοείτε ότι πρέπει να τη μειώσετε και όσο προσπαθείτε να μείνετε
έγκυος. Καλό είναι να προτίμησε το ντεκαφεϊνέ.



Ακόμη και αν ο κύκλος σας είναι κανονικός, αυτό δεν αποτελεί εγγύηση τέλειας αναπαραγωγικής υγείας.



Αν έχετε σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών, ινομυώματα ή ενδομητρίωση
ενδέχεται να χρειαστούν επέμβαση πριν ξεκινήσετε τις προσπάθειες
σύλληψης.



Δεν συνίσταται να μείνετε έγκυος αν έχετε κατάθλιψη ή προβλήματα άγχους
που δεν έχετε αντιμετωπίσει. Ωστόσο, ακόμη και το καθημερινό στρες
μπορεί να καταστρέψει τη γονιμότητά σας.



Φροντίστε να αποσυμπιέζεστε καθημερινά, μέσω διαλογισμού, γιόγκα ή
οτιδήποτε άλλου σας χαλαρώνει. Αν παίρνετε αντικαταθλιπτικά, ρώτησε τον
γιατρό σας αν πρέπει να τα κόψετε πριν την εγκυμοσύνη.



Το κάπνισμα είναι απαγορευτικό αν θέλετε να γίνετε μητέρα αλλά θα πρέπει
να αποφεύγετε και τους καπνιστές. Σε μια μελέτη από το πανεπιστήμιο του
Μίσιγκαν διαπιστώθηκε ότι οι γυναίκες που υποβάλλονταν σε εργαστηριακή
γονιμοποίηση διέτρεχαν 52% μεγαλύτερο κίνδυνο αποτυχίας της εμφύτευσης
αν ήταν εκτεθειμένες σε παθητικό κάπνισμα.



Πηγή: omorfamystika.gr

















Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η Ελληνίδα που τρέλανε τους σκηνοθέτες του Euro...

Posted: 17 Jun 2012 12:28 PM PDT

Σε μία από τις διασημότερες
φιγούρες των φιλάθλων της Εθνικής στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας έχει εξελιχθεί μία όμορφη ξανθιά Ελληνίδα.



Η νεαρή καλλονή τραβάει τα βλέμματα στις εξέδρες του γηπέδου, ενώ ο σκηνοθέτης την ακολουθούσε - και όχι άδικα - συνέχεια με την κάμερα.





Δείτε τις φωτογραφίες...








Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δείτε τα σημάδια για να καταλάβετε ότι ετοιμάζεται να σας χωρίσει!

Posted: 17 Jun 2012 12:19 PM PDT

Όλες οι σχέσεις κατά καιρούς περνάνε κρίσεις -συμβαίνει και στις
καλύτερες-, αυτό είναι κάτι φυσιολογικό ή μάλλον αναπόφευκτο στους μακροχρόνιους, τουλάχιστον, δεσμούς.



Είτε από κούραση είτε από ρουτίνα, είτε επειδή υπάρχουν πράγματι προβλήματα τα οποία όμως με καλή διάθεση και όταν τα αισθήματα του ζευγαριού υπερισχύουν των προβλημάτων, ξεπερνιούνται και καμιά φορά η σχέση βγαίνει πιο δυνατή έπειτα από αυτά και γιατί όχι ανανεώνεται κιόλας.



Όταν, όμως, οι κρίσεις είναι πιο συχνές και αξεπέραστες και μάλιστα συνοδεύονται από ακόμη περισσότερα δείγματα ότι κάτι έχει αλλάξει από την πλευρά του συντρόφου σου, ίσως θα έπρεπε να προβληματιστείς λίγο παραπάνω και να υποψιαστείς πως ο καλός σου δεν περνάει απλά μια φάση, ούτε η σχέση σας περνάει μια συνηθισμένη κρίση, αλλά ίσως και να ετοιμάζεται να σου δώσει τα παπούτσια στο χέρι.



Όσο άσχημο κι αν ακούγεται αν δεις κάποια από τα παρακάτω σημάδια ίσως πρέπει να αρχίσεις να ετοιμάζεις τη βαλιτσούλα σου και να είσαι προετοιμασμένη για τα χειρότερα.



Έλλειψη τρυφερότητας:

Νομίζω πως αυτό για όλες μας είναι το νούμερο 1 δείγμα του πού βρίσκεται η σχέση μας. Σαφώς μετά από κάποια χρόνια σχέσης η πολύ τρυφερότητα και ο ρομαντισμός ίσως πάνε περίπατο. Όμως, αυτό διαφέρει από την ανυπαρξία είτε της πράξης είτε της διάθεσης για πιο τρυφερές στιγμές και πιο τακτικές επαφές, όπως επίσης από το να υπάρχει επαφή αλλά να είναι σαν να μην. Ειδικά όταν βλέπουμε από τον άντρα να μην υπάρχει διάθεση για sex αυτό είναι ένα πολύ προφανές σημάδι για το πώς μας βλέπει ή… για το πώς μπορεί να βλέπει κάποια άλλη.



Συνεχείς καυγάδες και προβλήματα:

Οι μικροτσακωμοί και τα προβληματάκια υπάρχουν σε κάθε σχέση, θα ήταν άλλωστε μονότονο να κυλούσαν όλα ήρεμα και αρμονικά συνέχεια. Όταν, όμως, από εκεί που ήταν η εξαίρεση στη διάρκεια της σχέσης-συμβίωσής σας έχουν γίνει πλέον ο κανόνας κι αν υπάρξει μέρα που δεν θα δημιουργηθεί πρόβλημα ή δεν θα τσακωθείτε κάνετε το σταυρό σας και απορείτε κι εσείς, τότε σίγουρα κάτι δεν πάει καλά. Ειδικά αν βλέπεις πως οι καυγάδες δημιουργούνται από το μηδέν και πάντα με «πρωτοβουλία» του συντρόφου να είστε σε επιφυλακή.



Είναι μονίμως νευρικός και άκεφος: Ειδικά για έναν άνθρωπο που στο παρελθόν όταν ήταν μαζί σου ήταν πάντα ευδιάθετος, χαμογελαστός και ήρεμος και σου έλεγε συνέχεια το πόσο καλά περνάει μαζί σου και πόσο ευτυχισμένο τον κάνεις, είναι πολύ φανερό πως αν πλέον όταν είστε μαζί συνεχώς γκρινιάζει, έχει νεύρα και του φταίνε όλα απλά φταίει το ότι είναι μαζί σου και όχι κάπου αλλού που προφανώς θα προτιμούσε να είναι!



Δεν έχει πια χρόνο για σένα:

Κάποτε μπορούσε να θυσιάσει τα πάντα, από τη δουλειά μέχρι την οικογένεια ή τις πιο σημαντικές του υποχρεώσεις προκειμένου να περάσει έστω και μία παραπάνω ώρα μαζί σου. Τώρα πια όχι μόνο δε θυσιάζει τις υπόλοιπες υποχρεώσεις του αλλά τις βάζει όλες πάνω από σένα και πλέον είσαι η τελευταία στη λίστα του. Και το χειρότερο; Ανακαλύπτεις πως οι υποχρεώσεις του δεν είναι πάντα υπαρκτές αλλά δικαιολογίες για να μην σε συναντήσει και να κάνει οτιδήποτε άλλο που δεν σε περιλαμβάνει.



Βγαίνει συνέχεια με φίλους:

Ξαφνικά ενώ μέχρι πρότινος είχατε κάνει τις «συμφωνίες» σας σχετικά με τις χωριστές εξόδους και όποτε εσύ έβγαινες με τις φίλες σου κοριτσοπαρέα τότε έβγαινε και εκείνος με τους κολλητούς του και αντιστρόφως, και μάλιστα αυτό δε γινόταν παραπάνω από μια-δυο φορές την εβδομάδα (όχι γιατί του είχες βάλει χαλινάρι αλλά γιατί και ο ίδιος επιθυμούσε να περνάει περισσότερο χρόνο με εσένα παρά με τους φίλους), τον τελευταίο καιρό κανονίζει συνέχεια εξόδους με τους κολλητούς του χωρίς καν να θεωρήσει χρήσιμο να σε ενημερώσει. Και όχι μόνο αυτό, αλλά όταν βλέπει πως δεν τον παίρνει να σε αποφύγει και τελικά κανονίζει να βγει μαζί σου, φροντίζει και πάλι να μη μείνετε οι δυο σας αλλά κανονίζει κοινή έξοδο με άλλα φιλικά ζευγάρια ή με την παρέα του μαζί. Αποφεύγει δηλαδή να βρίσκεστε μόνοι σας ακόμα κι αν έχετε πλέον την ευκαιρία μόνο μια φορά την εβδομάδα.



Τα μαθαίνεις όλα τελευταία στη σειρά:

Από την αρχή της σχέσης σας ήσουν το πρώτο άτομο που μάθαινε οτιδήποτε συνέβαινε στη ζωή του συντρόφου σου, τα καλά και τα κακά. Μοιραζόταν μαζί σου τα πάντα, σου εκμυστηρευόταν τους φόβους και τις ανησυχίες του, ζητούσε για όλα τη γνώμη και τη συμβουλή σου και πολλές φορές δεν προχωρούσε σε κάποια κίνηση ή κάποιο βήμα χωρίς να έχει πάρει από σένα το «ok». Εξάλλου ήσασταν πάντα ένα και σε όλα πορευόσασταν μαζί οπότε ό,τι και να έκανε και όποια απόφαση και να έπαιρνε για το κοινό σας μέλλον πάντα σε λάμβανε υπόψη του. Τελευταίως, όμως, όχι μόνο δε ζητάει πια τη γνώμη σου στα θέματα που τον αφορούν αλλά μοιάζει και να μη σε λαμβάνει υπόψη του στα σημαντικά ζητήματα, να μη λειτουργεί πλέον ως δυάδα αλλά να αποφασίζει και να πράττει ως μονάδα, είτε θα σε επηρεάσουν οι συνέπειες είτε όχι. Κυρίως, δεν τον απασχολεί αν θα σε επηρεάσουν ή όχι οι συνέπειες. Έτσι, λοιπόν, καταλήγεις να είσαι η τελευταία που μαθαίνει τις σημαντικές εξελίξεις στη ζωή του , όπως για παράδειγμα μια μεγάλη αλλαγή στο χώρο της δουλειάς του, μια πρόταση ίσως ακόμα και για να μεταφερθεί σε άλλη πόλη και να εργαστεί εκεί, ή μια μεγάλη αγορά όπως σπίτι ή αυτοκίνητο ή ακόμα κάποιο πρόβλημα οικογενειακό ή προσωπικό που δεν το έχει μοιραστεί μαζί σου ενώ το γνωρίζουν όλοι οι φίλοι και γνωστοί του. Γιατί πολύ απλά δε σε υπολογίζει πια και δεν αισθάνεται την ανάγκη να μοιράζεται τα πάντα μαζί σου ή να σε ενημερώνει για όλα.



Μιλάει ή συμπεριφέρεται άσχημα:

Ακόμα κι αν ο καλός σου ποτέ δεν ήταν υπόδειγμα τρυφερού και γλυκομίλητου συντρόφου αλλά ήταν λιγότερο εκδηλωτικός και τρυφερός, τους στοιχειώδεις τρόπους και μια «συμπαθητική» συμπεριφορά στη διάρκεια της σχέσης φαντάζομαι τα είχε (γιατί διαφορετικά θα ήταν αδύνατο να συνυπάρχετε αν μονίμως η συμπεριφορά του ήταν απότομη και άσχημη) . Κυρίως, όμως, αν το ταίρι σου σού μιλούσε πάντα γλυκά και όμορφα, σε πρόσεχε, σου έκανε κομπλιμέντα και φρόντιζε ακόμα και στις διαφωνίες και τους καυγάδες να μην ξεφύγει από τα όρια αλλά ξαφνικά η συμπεριφορά του έχει κάνει τεράστια στροφή και έχει φτάσει στα άκρα να είσαι σίγουρη πως κάτι συμβαίνει μέσα του σχετικά με τη σχέση σας και σου ετοιμάζει κακά μαντάτα. Αν δηλαδή γίνεται συνέχεια απότομος, σου μιλάει άσχημα, βρίζει συνέχεια και στους τσακωμούς βρίσκει ευκαιρία για να σου πει πράγματα που ξέρει πως θα σε πληγώσουν και παράλληλα έχει ξεχάσει τα χαϊδευτικά ή τα υποκοριστικά που χρησιμοποιούσε πάντα όταν σου απευθύνονταν, τότε δυστυχώς τα νέα δεν είναι καλά.



Όλα τα παραπάνω αν συνδυαστούν και με άλλα δείγματα σαφώς θα μπορούσαν να είναι και σημάδια απιστίας. Όμως, το ότι έχει αλλάξει η συμπεριφορά και η στάση του συντρόφου σου απέναντί σου δε σημαίνει πάντα απαραιτήτως ότι υπάρχει άλλη γυναίκα στη ζωή του, αλλά πολύ απλά ότι βαρέθηκε να είναι μαζί σου και ότι αυτό που αισθανόταν για σένα και υπήρχε ανάμεσά σας του τελείωσε «έτσι απλά».



 Για τους άντρες καμιά φορά δε χρειάζεται λόγος και αιτία, «απλά» τους τελειώνει. Καλό θα είναι, λοιπόν, όταν δεις έστω και τα μισά από τα παραπάνω σημάδια να τον βάλεις κάτω και να κάνεις μία εφ' όλης της ύλης συζήτηση μαζί του παρά να σκεφτείς ότι απλά περνάει φάση και να αφήσεις τον κατήφορο να έρθει έως ότου γίνουν χειρότερα τα πράγματα.



 Γιατί το πιθανότερο είναι αν δεν προηγηθεί κάποια συζήτηση επί του θέματος, να του βγει κάποια στιγμή όλο αυτό που δουλεύει στο μυαλό του καιρό εντελώς ξαφνικά και άγαρμπα και πολύ απότομα για σένα(σαν να ψάχνει απλά αφορμή για να το βγάλει από μέσα του) και να έρθει πολύ άσχημα το τέλος σας πληγώνοντάς σε αφάνταστα.




Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δείτε τι είπε ο Γιάννης Κότσιρας για τη Χρυσή Αυγή

Posted: 17 Jun 2012 12:12 PM PDT

Τη Χρυσή Αυγή αφορά το πρώτο σχόλιο του δημοφιλή
τραγουδιστή Γιάννη Κότσιρα στο twitter, αμέσως μετά την ανακοίνωση των πρώτων exit polls.

«Σήμερα διαψεύδονται όσοι πίστευαν πως όσοι ψήφισαν ΧΑ δεν ήξεραν τι ψηφίζουν…», αναφέρει ο Γ. Κότσιρας στο twitter του, στον απόηχο των δημοσκοπήσεων εξόδου.




Πηγή: newsbeast.gr

Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Μπορείτε να αναγνωρίσετε τον μικρό της φωτογραφίας;

Posted: 17 Jun 2012 12:11 PM PDT

Ο απόμακρος και μυστηριώδης... ο κινηματογραφικός


βρικόλακας, είχε αυτά τα χαρακτηριστικά από την παιδική του ακόμα ηλικία.



Σοβαρός και αγέλαστος, μάλλον ήταν ο νούμερα ένα στόχος για τις συμμαθήτριές του.



Είναι ο Robert Pattinson σε νεαρή ηλικία!











Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου