Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

www.tsekouratoi.gr

www.tsekouratoi.gr


Οι fail εικόνες της ημέρας...

Posted: 16 Oct 2012 03:08 PM PDT




Fail εικόνες από όλο τον κόσμο...









kamikaze
ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Οι πιο παράξενες αιτίες διαζυγίου!

Posted: 16 Oct 2012 03:01 PM PDT




Συνήθως τα ζευγάρια χωρίζουν για ασυμφωνία χαρακτήρων, για απιστία, για..

εγκατάλειψη συζυγικής στέγης και άλλα.

Όμως υπάρχουν και μερικές περιπτώσεις ζευγαριών που χωρίζουν για.. λόγους που προκαλούν γέλια και σίγουρα σύγχυση σε δικαστές και δικηγόρους!

Μια Γερμανίδα κατέφυγε στον δικηγόρο της επειδή δεν άντεχε άλλο την εμμονή του άνδρα της με την καθαριότητα. Ο υποχόνδριος σύζυγός της έφθασε το σημείο να... γκρεμίσει έναν τοίχο του σπιτιού, επειδή... ήταν βρώμικος!

Της το είπε ο παπαγάλος! Συνέβη στη Κίνα όταν η σύζυγος κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, όταν ο παπαγάλος που είχε στο σπίτι άρχισε να εκστομίζει τις λέξεις «διαζύγιο», «αγάπη μου» και «κάνε υπομονή». Και βέβαια η γυναίκα έδωσε διαζύγιο στον άντρα της...

Ένας 99χρονος Ιταλός βρέθηκε στα πρωτοσέλιδα, όταν αποφάσισε να πάρει διαζύγιο από την 96χρονη γυναίκα του, επειδή ανακάλυψε ερωτικές επιστολές που έστελνε εκείνη στον εραστή της, τη δεκαετία του '40!

Μια Αμερικανίδα, ετών 30, αποφάσισε να πει ψέματα στον μέλλοντα σύζυγο της, ισχυριζόμενη ότι ήταν μόνο 24. Χρειάστηκε να περάσουν επτά χρόνια για να ανακαλύψει ο σύζυγος την απάτη. Όταν συνέβη αυτό, το επόμενο βήμα ήταν το διαζύγιο.

Η αδυναμία που έχουν οι άνδρες στη μαμά τους είναι παροιμιώδης, αλλά ένας Ιταλός ξεπέρασε τα όρια, παίρνοντας τη μητέρα του μαζί στο ταξίδι του μέλιτος! Όταν ολοκληρώθηκε το ταξίδι, έληξε και ο γάμος του.

Τέλος, μια Νιγηριανή ζήτησε και πήρε διαζύγιο από τον άνδρα της επειδή δεν άντεχε άλλο την πολυλογία του!
kamikaze
ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Τα πιο πρωτότυπα αξεσουάρ για iPad!! (pics)

Posted: 16 Oct 2012 02:50 PM PDT




Έχετε στην κατοχή σας το τεχνολογικό θαύμα της Apple?? Συνδυάστε το με ένα από τα ακόλουθα αξεσουάρ και κλέψτε τις εντυπώσεις!!!






















ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Παράξενοι διεθνείς νόμοι που προκαλούν… εντύπωση!

Posted: 16 Oct 2012 02:43 PM PDT






Η κουλτούρα, οι συνήθειες και η νομοθεσία σε..
μια χώρα μπορεί να είναι πολύ διαφορετικά από εκείνα που έχετε συνηθίσει εσείς, ακόμη και παράλογα για τα δικά σας δεδομένα.


Όμως, αν θέλετε να περνάτε καλά και να ενσωματώνεστε στο περιβάλλον όπου βρίσκεστε, ενημερωθείτε και σεβαστείτε τους νόμους που ισχύουν σε κάθε χώρα.

Δείτε στη συνέχεια μερικούς από τους πιο περίεργους για τις ελληνικές αντιλήψεις νόμους, που μπορεί να φαίνονται ακόμη και αστείοι! Το ριψοκινδυνεύετε όμως;


1. Οι συσκευές εισπνοής vicks απαγορεύονται στην Ιαπωνία

Στην Ιαπωνία, τα αντιαλλεργικά φάρμακα που περιέχουν την ουσία ψευδοεφεδρίνη, όπως το εισπνεόμενο Vicks και το Sudafed, έχουν απαγορευτεί αυστηρά από το νόμο. Τα φάρμακα που περιέχουν κωδεΐνη επίσης απαγορεύονται στην Ιαπωνία και δεν θα πρέπει να τα έχετε μαζί σας όσο βρίσκεστε στη χώρα.


2. Μην τρώτε στα σκαλιά της εκκλησίας στην Ιταλία

Να είστε προσεκτικοί όταν καταναλώνετε ένα πρόχειρο γεύμα ή ένα δροσιστικό ποτό στην Ιταλία. Είναι «προσβλητικό» στη Φλωρεντία να τρώτε ή να πίνετε, ενώ κάθεστε στα σκαλιά της εκκλησίας ή στο προαύλιο. Ο ίδιος νόμος ισχύει και για φαγητό κοντά σε δημόσια κτίρια. Καλύτερα λοιπόν να τρώτε αλλού αν θέλετε να αποφύγετε το πρόστιμο.


3. Φοράτε πάντα τα ρούχα σας στα νησιά Φίτζι

Τα νησιά Φίτζι στον Ειρηνικό Ωκεανό είναι ένας όμορφος, τροπικός παράδεισος όπου η ηλιοθεραπεία και το κολύμπι είναι μέρος της καθημερινής ζωής. Καλό όμως είναι να μην κυκλοφορείτε εκτός παραλίας χωρίς να φοράτε την μπλούζα ή τα σορτς σας. Ο δημόσιος γυμνισμός και το κολύμπι τόπλες είναι παράνομα εδώ. Και σίγουρα δεν θέλετε να τιμωρηθείτε στις διακοπές σας.


4. Μην ταΐζετε τα περιστέρια στο Σαν Φρανσίσκο


Είναι παράνομο να ταΐζει κανείς τα περιστέρια στους δρόμους του Σαν Φρανσίσκο. Η πόλη, που φημίζεται για τη γέφυρα Golden Gate, θεωρεί πως τα συγκεκριμένα πουλιά είναι υπεύθυνα για τη διάδοση ασθενειών και για τη φθορά ξένης ιδιοκτησίας. Αν λοιπόν σας πιάσουν να ταΐζετε περιστέρια μπορεί να σας τιμωρήσουν με ένα αρκετά υψηλό πρόστιμο. Οι πολίτες ενθαρρύνονται επίσης να αναφέρουν άτομα που ταΐζουν περιστέρια στα αστυνομικά τμήματα της πόλης.


5. Μην κουβαλάτε μαζί σας τη Βίβλο στις Μαλδίβες

Στις Μαλδίβες, η δημόσια προβολή οποιασδήποτε θρησκείας εκτός από το Ισλάμ απαγορεύεται και είναι προσβολή και αδίκημα να φέρνει κανείς τη Βίβλο στη χώρα. Για να εξασφαλίσετε ότι δεν θα αναστατώσετε τους ντόπιους και δεν θα παρανομήσετε, καλύτερα να μην κουβαλάτε τη Βίβλο μαζί σας κατά το ταξίδι σας εκεί.


6. Προσοχή όταν φωτογραφίζετε στο Καζακστάν

Θέλετε να απαθανατίσετε ένα τελευταίο στιγμιότυπο της οικογένειάς σας στο αεροδρόμιο, πριν επιβιβαστείτε στο αεροπλάνο; Στο Καζακστάν, αυτό απαγορεύεται. Η φωτογράφιση μέσα και γύρω από τα αεροδρόμια είναι παράνομη και η λήψη φωτογραφιών στρατιωτικών και δημοσίων κτηρίων είναι παρακινδυνευμένη.


7. Έχετε μαζί σας μετρητή αλκοόλ όταν οδηγείτε στη Γαλλία


Στη Γαλλία, οι οδηγοί υποχρεούνται εκ του νόμου να φέρουν ένα φορητό μετρητή για το αλκοόλ στο όχημά τους. Αν πιαστούν χωρίς αυτό το gadget, θα πρέπει να πληρώσουν το σχετικό πρόστιμο. Αυτός ο νόμος ισχύει φυσικά και για τους τουρίστες που οδηγούν.


8. Όχι αγκαλιές και φιλιά δημόσια στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Προσοχή στις δημόσιες επιδείξεις αγάπης, στα φιλιά και τις αγκαλιές όσο βρίσκεστε στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Έχουν σημειωθεί περιστατικά τουριστών που έχουν συλληφθεί και φυλακιστεί, επειδή είχαν παρόμοιες δημόσιες περιπτύξεις. Κρατήστε όλες τις ερωτικές στιγμές σας και τις εκδηλώσεις αγάπης για ιδιωτικούς χώρους, πίσω από κλειστές πόρτες.


9. Καπνίζετε και μασάτε προσεκτικά στη Σιγκαπούρη

Οι νόμοι για το κάπνισμα είναι πιο αυστηροί στη Σιγκαπούρη απ' ό,τι σε πολλές άλλες χώρες. Μην ανάβετε τσιγάρο σε δημόσιους χώρους, εστιατόρια, στο δρόμο και σε πάρκα αν δεν θέλετε να πληρώσετε πρόστιμο. Όμως, ούτε και όσοι μασάνε τσίχλα εξαιρούνται από τους αυστηρούς νόμους, καθώς στα τρένα Mass Rapid Transit (MRT) δεν επιτρέπεται να μασάνε οι επιβάτες δημοσίως.


10. Φορέστε μαγιό μόνο την παραλία της Βαρκελώνης

Μην περιπλανιέστε στους δρόμους της Βαρκελώνης, μακριά από τη θάλασσα, φορώντας απλά το μπικίνι σας. Σε αυτή την ισπανική πόλη είναι παράνομο να φοράτε το μαγιό σας σε δημόσιους δρόμους. Φορέστε κάτι από πάνω, αν σκοπεύετε να φύγετε από την παραλία, διαφορετικά μπορεί να και να σας ζητήσουν να πληρώσετε πρόστιμο.


11. Μην πληρώνετε με ψιλά στον Καναδά


Αν θέλετε να κάνετε ψώνια στον Καναδά, μην περιμένετε από τους ταμίες να αποδεχθούν ένα σωρό μικρής αξίας κέρματα ως μόνη μέθοδο πληρωμής. Σύμφωνα με το νόμο περί νομίσματος του Καναδά, τα καταστήματα μπορούν να αρνηθούν νόμιμα υπερβολικές ποσότητες κερμάτων. Για παράδειγμα, η πληρωμή σας μπορεί να απορριφθεί αν προσπαθήσετε να χρησιμοποιήσετε περισσότερα από 25 νομίσματα του ενός σεντ για μία συναλλαγή.
Πηγή: clickatlife.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Οι πιο cool φοιτητικοί κοιτώνες!!! (pics)

Posted: 16 Oct 2012 02:36 PM PDT






Σίγουρα κάποιοι από αυτούς είναι λίγο παρά-φορτωμένοι!!Όμως σίγουρα θα κερδίσουν τις εντυπώσεις σας!!





































ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Δείτε πώς είναι σήμερα ο «Ντένις ο τρομερός»!

Posted: 16 Oct 2012 02:28 PM PDT






Ο «Ντένις ο τρομερός», ο ξανθός μπόμπιρας έχει μείνει αξέχαστος με τις σκανδαλιές του..


Ο ηλικιωμένος κύριος Ουίλσον ήταν τις περισσότερες φορές το θύμα από τις σκανδαλιές του μικρού Ντένι.

Δείτε σήμερα 19 χρόνια μετά τον 26χρονο Mason Wilson Gample!









kamikaze
ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Σοκ! Δείτε πως είναι η Goldie Hawn χωρίς make up!

Posted: 16 Oct 2012 02:15 PM PDT






Την περασμένη εβδομάδα η Goldie Hawn  κυκλοφόρησε χωρίς ίχνος make up..



Την βλέπουμε σε ταινίες, και δημόσιες εμφανίσεις της και σκεφτόμαστε πόσο όμορφη και νέα δείχνει, με δεδομένο ότι έχει αισίως κλείσει τα 66.

Αυτή η φωτογραφία της Hawn που κυκλοφόρησε, όμως, δείχνει μία τελείως διαφορετική εικόνα.
Σχεδόν τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε.












kamikaze
ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Τι λένε τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 17/10;

Posted: 16 Oct 2012 01:58 PM PDT






Τα Ζώδια Σήμερα 16 Οκτωμβρίου 2012






Κριός


21/3-20/4


Η ημέρα θα κυλήσει πολύ καλά και με αρκετή αισιοδοξία για εσένα, αγαπητέ Κριέ. Με τον δυναμισμό που έχεις, θα καταφέρεις πράγματα που στο παρελθόν παρέμεναν στάσιμα. Σήμερα ό,τι σκεφτείς μπορείς να το καταφέρεις, αρκεί να μην καταπιάνεσαι με όλα μαζί. Θα δεχτείς την υποστήριξη των δικών σου ατόμων και θα νιώσεις μεγαλύτερη ψυχική γαλήνη.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το σύντροφό σου, φίλε Κριέ, αν ξεχάσεις τις ευθύνες που αφορούν στην καθημερινότητά σου και βγάλεις τον ερωτισμό σου στην επιφάνεια. Αν κοιμάσαι αγκαλιά με το μαξιλάρι σου, η Σελήνη από τον Σκορπιό και ο Άρης από τον Τοξότη σε ωθούν να κάνεις κινήσεις, που θα σου φέρουν την πολυπόθητη γνωριμία που θέλεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Κριός, σήμερα στη δουλειά σου μπορείς να κάνεις συνεργασίες και γενικότερα, να ξεπεράσεις οποιοδήποτε εμπόδιο υπήρχε στο δρόμο σου μέχρι τώρα. Στα οικονομικά σου θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα και αγορές, που μπορεί να σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.





Ταύρος


21/4-20/5


Αγαπητέ Ταύρε, η ημέρα, με την αρνητική όψη που πραγματοποιεί η κυβερνήτης σου Αφροδίτη με τον Κρόνο και η Σελήνη με τον Ερμή, μπορεί να σε φέρει σε αδιέξοδο, καθώς θα νιώθεις ότι κανένας δεν σε καταλαβαίνει και υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να κλειστείς άδικα στον εαυτό σου. Προσπάθησε να μιλήσεις και να ανοιχτείς στα άτομα που σε περιβάλλουν και θα καταλάβεις ότι τα πράγματα πολλές φορές δεν είναι όπως φαίνονται. Απλά, όλοι έχουμε κάποιες φορές την ανάγκη να απομακρυνόμαστε.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Ταύρος, σε περιμένουν ευχάριστες ειδήσεις και κινήσεις από την μεριά του συντρόφου σου, που θα σε φέρουν πιο κοντά του. Εσύ που δεν έχεις ακόμη βρει το άλλο σου μισό, μην περιμένεις κλεισμένος στο σπίτι να το βρεις, αλλά βγες έξω και αναζήτησέ το πιο δυναμικά.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η δουλειά σου πηγαίνει αρκετά καλά, φίλε Ταύρε, και εσύ θα έχεις τον απαραίτητο δυναμισμό να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις βάλει στο μυαλό σου, για την επιτυχία της. Στα οικονομικά σου, να ξέρεις ότι ξεκινάει μια περίοδος που θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.



Δίδυμοι
21/5-21/6

Πρέπει να δώσεις τεράστια προσοχή σε ό,τι κι αν κάνεις σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε. Καλό θα είναι να προσπαθείς να μην δίνεις σημασία σε ό,τι ακούς. Αφιέρωσε και λίγο χρόνο στον εαυτό σου και φρόντισε να χαλαρώσεις, γιατί είναι ζήτημα ανάγκης το να ξεκουραστείς και να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου, με τους εξαντλητικούς ρυθμούς που κινείσαι. Σε κάποια θέματα της οικογένειας σου που παραμένουν άλυτα, φρόντισε να δώσεις εγκαίρως λύσεις, ώστε να μην διογκωθούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η σχέση σου θα πάει αρκετά καλά αυτήν την Τετάρτη, φίλε Δίδυμε, και θα κουβεντιάσεις με το σύντροφό σου σε ήρεμους τόνους όλα όσα σας έχουν απομακρύνει και έχουν δημιουργήσει άσχημο κλίμα στη σχέση σας. Εσύ που βρίσκεσαι σε ερωτική αναζήτηση, έχε τα μάτια σου ανοιχτά, γιατί αυτό το βράδυ, με την Σελήνη να κινείται στον Σκορπιό, οι πιθανότητες να δεσμευτείς είναι πολύ σοβαρές.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου σήμερα, αν είσαι Δίδυμος, θα μπορέσεις να διορθώσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις, που σε απασχολούν εδώ και πολύ καιρό. Στα οικονομικά σου, οι υποχρεώσεις είναι πάρα πολλές και τα έξοδα πολλά. Προσπάθησε να μην παρασυρθείς σε άσκοπες αγορές και να μείνεις φειδωλός στις συναλλαγές που κάνεις.




Καρκίνος
22/6-22/7

Η Σελήνη σήμερα από το ζώδιο του Σκορπιού, αγαπητέ Καρκίνε, θα διευρύνει αισθητά τον κύκλο γνωριμιών σου και πρέπει να έχεις το νου σου να συμπεριφερθείς αναλόγως. Άρπαξε τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν αυτήν την Τετάρτη και μην περιμένεις από τους άλλους να κάνουν αυτά που πρέπει να κάνεις εσύ.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Προσπάθησε να ξεχάσεις καταστάσεις που έχουν γίνει στη σχέση σου και σε έχουν απομακρύνει από το σύντροφό σου, φίλε Καρκίνε. Μπορείς να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα μαζί του, βάζοντας πλώρη για νέα κοινά σχέδια και όνειρα, απαλλαγμένος από τις σκοτούρες του παρελθόντος. Αν ακόμα κοιμάσαι μόνος σου τα βράδια, πλησίασε πιο δυναμικά το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και μίλησε του για τα συναισθήματά σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά, αν είσαι Καρκίνος. Μπορείς να κάνεις καινούργιες συνεργασίες και νέα ξεκινήματα, που θα σε κάνουν πιο δημιουργικό και δραστήριο. Στα οικονομικά σου, θα αρχίσεις να πηγαίνεις καλύτερα και θα πάρεις μια ανάσα αισιοδοξίας.




Λέων
23/7-23/8

Η ημέρα είναι δύσκολη και νευρική για εσένα, αγαπητέ Λέων, ιδιαίτερα σε ό,τι σχετίζεται με τα επαγγελματικά σου. Προέχει να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να χρησιμοποιήσεις την λογική σου, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις. Μην το βάζεις κάτω με την παραμικρή δυσκολία και μείνε συγκεντρωμένος σε αυτά που θέλεις να κάνεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Σήμερα μην προσπαθείς να επιβάλεις το δικό σου στη σχέση σου, φίλε Λέων, μόνο και μόνο για να σου περάσει, γιατί είναι το πλανητικό σκηνικό είναι επίφοβο και θα έχεις εντάσεις με το σύντροφό σου, που δεν ξέρεις που θα σε οδηγήσουν. Κινήσου προνοητικά και μην κάνεις του κεφαλιού σου, με στόχο μόνο την επιβεβαίωση. Αν είσαι αδέσμευτος, η ημέρα θα σου δώσει την ευκαιρία να κυνηγήσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει, χωρίς να δυσαρεστηθείς από το αποτέλεσμα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Λέων, μην παίρνεις αποφάσεις εν βρασμώ ψυχής, γιατί θα συγκρουστείς ανεπανόρθωτα με τους ανωτέρους σου. Ο πανικός της ημέρας θα είναι προσωρινός, γι' αυτό προτίμησε την σιωπή. Στα οικονομικά σου, πρέπει να καλύψεις πολλά κενά του παρελθόντος. Μην ανοίγεις καινούργια οικονομικά μέτωπα.




Παρθένος
24/8-22/9

Η ημέρα θα κυλήσει αρκετά καλά και με αρκετή αισιοδοξία, αγαπητέ Παρθένε. Με την θετική διάθεση που σε διακατέχει, θα πετύχεις πράγματα, που στο παρελθόν ήταν σε στασιμότητα. Ξεκινάει μια περίοδος που οι ευκαιρίες θα διαδέχονται η μία την άλλη και θα δρομολογήσεις τους στόχους σου με επιτυχία. Επιδίωξε να κάνεις συζητήσεις με άτομα της οικογένειας, για να λύσεις τα προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Σήμερα θα πρέπει οι απόψεις σου να είναι ακλόνητες στη σχέση σου, φίλε Παρθένε, ώστε να μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις πράγματα που σε έχουν προβληματίσει. Μην δώσεις περιθώρια εκμετάλλευσης από την μεριά του συντρόφου σου, όσο κι αν αυτό πρόσκαιρα μπορεί να σε πληγώνει. Η ζωή των ελεύθερων Παρθένων θα εμπλουτιστεί με νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες, με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Σκορπιού και να σας ευνοεί.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Οι αλλαγές που θα πραγματοποιηθούν σήμερα στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Παρθένος, μπορεί στην αρχή να σε αγχώσουν λίγο, αλλά πολύ γρήγορα θα αποδειχθούν ότι είναι για καλό σου, γι' αυτό κάνε λίγο υπομονή, μέχρι να δεις τα αποτελέσματα τους. Τα οικονομικά σου θα είναι σταθερά, χωρίς να σε προβληματίζουν ιδιαίτερα.




Ζυγός
23/9-22/10

Σήμερα φίλε Ζυγέ, προσπάθησε να ισορροπήσεις πολλές καταστάσεις, που εδώ και καιρό σε προβληματίζουν αρκετά. Μην πιέζεις τον εαυτό σου να κάνει πράγματα, που είναι πάνω από τις δυνάμεις σου. Επίσης, μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και μην προσπαθείς να λύσεις τα προβλήματα που σε απασχολούν μόνος σου. Ζήτα την βοήθεια και την γνώμη αυτών που εμπιστεύεσαι.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Σήμερα, αν είσαι Ζυγός, θα κάνεις κάποιες συζητήσεις με το σύντροφό σου και θα κληθείς να πάρεις αποφάσεις, που θα φέρουν μια καλή πορεία στη σχέση σου. Μην κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλό σου και μίλησε για όλα όσα έχεις μέσα στο κεφάλι σου, ακόμη κι αν είναι δυσάρεστα. Οι ελεύθεροι Ζυγοί, να περιμένετε ένα ευχάριστο τηλεφώνημα για έξοδο από άτομο που ανήκει στο επαγγελματικό σας περιβάλλον και το τελευταίο διάστημα έχετε έρθει πιο κοντά ό ένας στον άλλον.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, αγαπητέ Ζυγέ, θα υπάρχει ισορροπία και πολλά πράγματα που μέχρι τώρα ήταν σε στασιμότητα, θα αρχίσουν να κινούνται σε ρυθμούς, που δεν τους περίμενες. Τα οικονομικά συνεχίζουν να σε προβληματίζουν και νιώθεις άβολα με τις υποχρεώσεις που έχεις. Φρόντισε να κινηθείς ανάλογα, για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου




Σκορπιός
23/10-22/11

Είσαι σε ένα γενικότερο εκνευρισμό, που σε εμποδίζει να βάλεις σε τάξη διάφορα θέματα που σε απασχολούν, αγαπητέ Σκορπιέ. Η ένταση θα είναι το χαρακτηριστικό αυτής της Τετάρτης. Φρόντισε να κινηθείς άμεσα, σε καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν και να είσαι συγκεντρωμένος στις κινήσεις σου, για να μην ξεφύγεις. Αν εκδηλώσεις την δυναμικότητα που έχεις, θα μπορέσεις να τα καταφέρεις όλα μια χαρά. Πέρνα το βράδυ με δικά σου άτομα, για να νιώσεις καλύτερα και να μοιραστείς όλα όσα σε απασχολούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η διάθεσή σου είναι πολύ καλή, φίλε Σκορπιέ, και έτσι μπορείς και δίνεις ένα καλό τόνο στη σχέση σου. Μην αφήσεις μικρές παρεξηγήσεις να χαλάσουν το καλό κλίμα που κυριαρχεί και εκδήλωσε τον ερωτισμό που έχεις στο σύντροφό σου. Εσύ που ακόμη ζεις στη μοναξιά, προσπάθησε να μην κάνεις αρνητικές σκέψεις, γιατί σε περιμένουν καλύτερες μέρες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Τα επαγγελματικά σου θα κινηθούν σε καλά επίπεδα, αν είσαι Σκορπιός. Μπορείς να λύσεις τις εκκρεμότητες που υπάρχουν, αρκεί να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να κινηθείς με πολύ σύνεση, γιατί έχεις βγει ήδη εκτός προϋπολογισμού.




Τοξότης
23/11-21/12

Η ημέρα θα είναι δύσκολη για εσένα, αγαπητέ Τοξότη, και πρέπει να οργανώσεις καλύτερα τον χρόνο σου, για να καταφέρεις να τα βγάλεις πέρα. Επειδή η κρίση σου δεν είναι ορθή, προσπάθησε να μην παρασυρθείς από άτομα ή καταστάσεις, που μπορεί να σε κάνουν να πεις πράγματα που ίσως μετά να μετανιώσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Τοξότης, οργάνωσε μία βραδινή έξοδο με το σύντροφό σου και χαλαρώστε ο ένας με την συντροφιά του άλλου, μακριά από τις έννοιες του σπιτιού και της υπόλοιπης οικογένειας. Εσύ που πίνεις ακόμη καφέ με την μοναξιά σου, σταμάτα να ψάχνεις μανιωδώς τον τέλειο σύντροφο και συμβιβάσου με κάποιο πρόσωπο που σε πολιορκεί στενά και σε γοητεύει κάπως.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στα επαγγελματικά σου μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, φίλε Τοξότη, αφού ο δυναμισμός σου, αλλά και η ένταση που θα έχεις, θα είναι έντονα. Τα οικονομικά σου θα σε προβληματίσουν αρκετά, αφού δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Φρόντισε να αποφύγεις τα περιττά έξοδα.



Αιγόκερως
22/12-19/1

Μια ημέρα έντασης και εκνευρισμού θα είναι αυτή η Τετάρτη για εσένα, αγαπητέ Αιγόκερε, που πιθανόν να έχει δυσάρεστο αντίκτυπο στην ψυχολογία σου. Η σχέση σου με τους άλλους και ειδικά με φιλικά σου άτομα, θα παρουσιάσει μια εκρηκτικότητα, με δυσάρεστα αποτελέσματα και για τις δύο πλευρές. Απόφυγε τις βιαστικές αποφάσεις ή τις σπασμωδικές ενέργειες.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Τόσο για τους δεσμευμένους όσο και για τους αδέσμευτους Αιγόκερους, η ημέρα θα είναι άκρως ερωτική και δεν πρέπει να την αφήσετε ανεκμετάλλευτη. Εκδηλώστε έμπρακτα τον ερωτισμό σας και οι κατακτήσεις που θα έχετε θα ανεβάσουν στα ύψη το πεσμένο σας ηθικό.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Αιγόκερως, στη δουλειά σου πρέπει να δεις με σοβαρότητα κάποιες αλλαγές που θέλεις να κάνεις, γιατί η περίοδος αυτή μπορεί να προκαλέσει προβλήματα. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν. Θα μπορέσεις να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου, αλλά μην ξεχαστείς, για να τα διατηρήσεις!




Υδροχόος
20/1-19/2

Αγαπητέ Υδροχόε, οι λύσεις που αναζητάς σου έρχονται η μία πίσω από την άλλη αυτήν την Τετάρτη και σε πιάνει μια επιθυμία για να πραγματοποιήσεις άμεσα τους στόχους σου. Ξέφυγε από τους καθημερινούς σου ρυθμούς, κάνοντας κάτι καλό για τον εαυτό σου. Φέρε ένα αέρα ανανέωσης στη ζωή σου και ξεκίνα να βλέπεις τα πράγματα πιο θετικά, τώρα που οι οιωνοί είναι πολύ θετικοί για το ζώδιο σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Σήμερα θα υπάρχει αρκετή ισορροπία και ηρεμία στη σχέση σου, φίλε Υδροχόε. Βγάλε την τρυφερότητα και τον ρομαντισμό που έχεις, για να μπορέσεις να περάσεις πολύ όμορφα με το σύντροφό σου. Αν ακόμη δεν υπάρχει ταίρι στη ζωή σου, φρόντισε να περνάς όσο καλύτερα μπορείς και να διασκεδάζεις. Σίγουρα κάτι καλό θα προκύψει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Υδροχόος, στη δουλειά σου μπορεί να έχεις καθυστερήσεις σε θέματα που σε απασχολούν, αλλά μην δίνεις αναβολές σε προτεραιότητες, που πιέζουν αυτή την στιγμή. Στα οικονομικά σου, πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση, πρέπει να την σκεφτείς πάρα πολύ καλά από πριν.




Ιχθείς
20/2,20/3

Σήμερα πρόσεξε και μην κάνεις βιαστικές κινήσεις, αγαπητέ Ιχθύ, και προσπάθησε να βάλεις προγραμματισμό σε ό,τι κάνεις. Η διπλωματία σου θα σε κάνει να καταφέρεις πάρα πολλά, στα σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις. Στο φιλικό σου περιβάλλον, φρόντισε να δεις μερικές καταστάσεις με περισσότερο ρεαλισμό. Δες τις καταστάσεις από μία άλλη σκοπιά, ώστε να μην έχεις κι εσύ ερωτηματικά, αλλά και να μην προκαλέσεις, εν αγνοία σου, δυσάρεστες καταστάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, θα έχεις την δυνατότητα να περάσεις μία όμορφη ημέρα στην αγκαλιά του συντρόφου σου. Μην φέρεις στην επιφάνεια προβλήματα που έχουν υπάρξει μεταξύ σας και φρόντισε να χαλαρώσεις. Οι αδέσμευτοι Ιχθείς, φροντίστε να βγείτε έξω με φίλους και να φλερτάρετε. Η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού, μπορεί να σας φέρει κάτι πολύ καλό.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, φίλε Ιχθύ, μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις και προπάντων, φρόντισε να κρατήσεις την ισορροπία με τους συνεργάτες σου. Στα οικονομικά σου, μην παρασύρεσαι συνέχεια σε έξοδα. Φρόντισε να βάλεις σωστό προγραμματισμό, γιατί μπορεί να βγεις εύκολα εκτός προγράμματος.
Πηγή: myastro.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Εντυπωσιακό βίντεο μας «ξεναγεί» στο Grand Canyon

Posted: 16 Oct 2012 01:45 PM PDT






Χρειάστηκαν χιλιάδες φωτογραφίες για τη δημιουργία του.

Στη μαγική τοποθεσία του Grand Canyon μας ταξιδεύει το time-lapse βίντεο που ακολουθεί. Για τη δημιουργία του χρειάστηκαν περισσότερες από 80.000 φωτογραφίες και χρονικό διάστημα επτά...
εβδομάδων.

Το βίντεο γίνεται ακόμα πιο εντυπωσιακό χάρη στην ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιήθηκε στις 20 Μαΐου του 2012, η οποία περιλαμβάνεται σε αυτό.







pistepseto
ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Ποια η διαφορά ενός παντρεμένου, ελεύθερου και σε σχέση άντρα; (memes)

Posted: 16 Oct 2012 01:30 PM PDT







Ο άντρας ανάλογα ποια φάση της ζωής του περνάει αλλάζει πολύ.

Στην συγκεκριμένη φωτογραφία θα δείτε την... διαφορά μεταξύ ενός ελεύθερου, με κάποιον που έχει σχέση και τέλος έναν παντρεμένο. Τα συμπεράσματα από εκεί και πέρα είναι δικά σας αν και σίγουρα θα περιμένατε αυτήν την κατάληξη.












pistepseto
ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Ναταλία Δραγούμη: Το ντεκολτέ της έγινε λόγος συζήτησης! [φωτο]

Posted: 16 Oct 2012 01:23 PM PDT







Αίσθηση προκάλεσε η παρουσία της ηθοποιού Ναταλίας Δραγούμη σε κινηματογράφο στο Μαρούσι.


Σε μια εμφάνιση όπως ποτέ άλλοτε δεν μας είχε συνηθίσει. Λογικό ήταν να... τραβήξει για έναν λόγο παραπάνω όλα τα βλέμματα στο αβυσσαλέο μπούστο της.

Η ηθοποιός ήταν καλεσμένη στην πρεμιέρα της Καίτης Γαρμπή η οποία φέτος τραγουδά σε αίθουσα πολυκινηματογράφου.












pistepseto
ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Θυμάστε το Internet της δεκαετίας του '90;

Posted: 16 Oct 2012 01:14 PM PDT







Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι.

Το Internet έχει μπει τόσο πολύ στη ζωή μας ώστε πολλοί από εμάς δεν θυμούνται καν πώς ήταν η ζωή τους πριν από αυτό! 

Όσοι δε, έχουν γεννηθεί μετά το 1990 δεν θυμούνται το Internet στη «βρεφική» του ηλικία. Για τους παλιούς που έχουν ξεχάσει και για τους νέους που δεν το έζησαν καν, να πώς ήταν το Internet της δεκαετίας του '90. 

-Ήταν απελπιστικά αργό. Ακόμη και για τις ιστοσελίδες του «τότε», το δίκτυο αγκομαχούσε για να «φορτώσει». Για τα downloads ούτε λόγος! Για να κατεβάσεις ένα και μόνο τραγούδι μπορεί να χρειαζόσουν ακόμη και μία ώρα. Για βίντεο δεν το συζητάμε καν. Επίσης ήταν η εποχή που οι χρήστες θεοποιούσαν το Napster. Πριν του κηρύξουν τον πόλεμο οι Metallica...



- Για να μπεις στο διαδίκτυο έπρεπε ο υπολογιστής σου να περάσει με επιτυχία την ιεροτελεστία που περιλάμβανε αυτόν τον υπέροχο ήχο. Παραδέξου ότι σου έχει λείψει!



-Απαραίτητη προϋπόθεση για να μπεις στο Internet από το σπίτι σου, ήταν να μην μιλά κανείς στο τηλέφωνο εκείνη τη στιγμή. Και αν ήσουν Online και κάποιος έκανε το λάθος να σηκώσει το ακουστικό και να πάρει τηλέφωνο... έπρεπε να ξανασυνδεθείς. Κλασική αιτία καυγάδων με γονείς και αδέλφια. 

-Οι χρεώσεις ήταν εξωπραγματικές. Στη σύνδεση με το Internet, οι μονάδες έπεφταν βροχή. Σαν να μιλούσες στο τηλέφωνο με Αυστραλία ένα πράγμα! Αν ήθελες να διαβάσεις κάτι μακροσκελές, έπρεπε να «σώσεις» τη σελίδα και να συνεχίσεις offline. 

-Δεν υπήρχε το YouTube. Γιατί ακόμη κι αν υπήρχε, θα ήταν μάλλον αδύνατο να δεις βίντεο. Μέχρι να «φορτώσει», ο λογαριασμός του τηλεφώνου θα έφτανε στον Θεό. 

-Δεν υπήρχε Facebook. Αν ήθελες να δεις τι κάνουν οι φίλοι σου... τους έπαιρνες τηλέφωνο. Ή τους έστελνες e-mail. Αν είχαν σύνδεση στο internet. 



-Τα site ήταν υπερβολικά απλοϊκά. Για να διανθίσουν την εικόνα τους, έβαζαν μουσική που έπαιζε αυτόματα όταν έμπαινες. Κάποιοι το κάνουν ακόμη. Κακώς. 

- Οι μηχανές αναζήτησης ήταν κάπως έτσι:



- Οι περισσότεροι χρήστες χρησιμοποιούσαν έναν browser που λεγόταν Netscape. 

- Ο όρος Live streaming ήταν άγνωστος για το πλατύ κοινό.










pistepseto
ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΕΛΕΝΗ ΦΟΥΡΕΪΡΑ: Σε Drag Queen Show με τη... σωσία της!

Posted: 16 Oct 2012 01:07 PM PDT



Η ποπ σταρ τραγουδίστρια Ελένη Φουρέιρα βρέθηκε καλεσμένη σε drag Queen show για να παρακολουθήσει την δημοφιλή καλλιτέχνιδα Εύα Κουμαριανού, που την μιμείται τα βράδια ντυμένη
... Φουρέιρα.



Η μελαχρινή καλλονή τραγουδίστρια παρέα με την ομάδα της διασκέδασαν με όλο το πρόγραμμα που παρουσιάζουν οι θρυλικές "Κούκλες".





Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που η Ελένη Φουρέιρα λαμβάνει πρόσκληση απο την ιέρεια της σκηνής των "Κούκλων", τη διάσημη ανά τον κόσμο Μαριλλού.





Πάντως, η αλήθεια να λέγεται, η σωσίας της Ελένης Φουρέιρα την κάνει καλύτερα απο την ίδια την Φουρέιρα. Λέμε τώρα!...







Η Ελένη Φουρέιρα ανάμσεσα στις "Κούκλες"




Η Εύα Κουμαριανού ενσαρκώνει με επιτυχία την Ελένη Φουρέιρα με την οποία και τραγούδησαν μαζί στην σκηνή.




Ενθουσιασμένη απο την θερμή υποδοχή που της έδειξαν οι "Κούκλες"




Η Ελένη Φουρέριρα με την εντυπωσιακή , τον θρύλο Μαριλλού











pistepseto
ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

VIDEO: Δείτε πως το αυτοκίνητό σας θα διαβάζει τη σκέψη σας!

Posted: 16 Oct 2012 12:58 PM PDT

 Είναι τόσο πρωτοποριακό που κοντεύει τρομακτικό...


Τα πειράματα για το αυτοκίνητο που ξέρει τι θέλει ο οδηγός του, πριν εκείνος το σκεφτεί,

πλησιάσουν στο τελικό στάδιο!



Οι Ελβετοί επιστήμονες σχεδιάζουν ένα σύστημα που θα καταγράφει τηνεγκεφαλική δραστηριότητα του οδηγού και τις κινήσεις των ματιών του, ενώπαράλληλα θα ελέγχει συνεχώς το περιβάλλον έξω από το αυτοκίνητο με τηβοήθεια μιας σειράς αισθητήρων, με στόχο να προβλέπει τις προθέσεις καιαντιδράσεις του οδηγου





Με αυτό τον τρόπο, το όχημα θα προετοιμάζεται αυτομάτως για την επόμενη κίνηση, π.χ. επιβραδύνοντας ή επιταχύνοντας μόνο του, αν χρειάζεται, ανάλογα με το αν ο οδηγός σκέφτεται να στρίψει, να αλλάξει λωρίδα κυκλοφορίας, να κάνει προσπέραση κ.α.



Η έρευνα θα κρατήσει τέσσερα χρόνια, σύμφωνα με εκπρόσωπο του EFPL, και στο τέλος ελπίζεται ότι θα καταστεί εφικτό να προκύψει ένα «έξυπνο» πρωτότυπο που θα «διαβάζει» το μυαλό του οδηγού.



Το συγκεκριμένο ερευνητικό έργο εντάσσεται σε ένα ευρύτερο πεδίο, που σημειώνει μεγάλη πρόοδο τα τελευταία χρόνια και αφορά τη δημιουργία συστημάτων «διεπαφών εγκεφάλου-μηχανών» (Brain-Machine Interface Systems). Μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει τον έλεγχο ενός υπολογιστή ή ενός

αναπηρικού αμαξιδίου μόνο με το νου.




tsekouratoi.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Ατάκες - φωτιά για ενοχλητικούς και μόνο!

Posted: 16 Oct 2012 12:53 PM PDT

 Αντρας: Κούκλα μου που ήσουν όλη τη ζωή μου;;;


Γυναίκα: Κρυβόμουν από εσένα...

Αντρας: Είμαι φωτογράφος. Ψάχνω για ένα πρόσωπο σαν και το δικό σου!



Γυναίκα: Είμαι πλαστική χειρουργός. Ψάχνω για ένα πρόσωπο σαν και το δικό σου.



Αντρας: Καλησπέρα. Δεν είχαμε βγει ραντεβού μια φορά; Ή μήπως δύο;

Γυναίκα: Μάλλον μία φορά. Δεν κάνω ποτέ το ίδιο λάθος δύο φορές



Αντρας: Θα ήθελες να βρεθούμε αυτό το Σάββατο;

Γυναίκα: Λυπάμαι. Θα έχω πονοκέφαλο αυτό το Σαββατοκύριακο



Αντρας: Βλέποντας το πρόσωπό σου, πρέπει να γυρίζουν πολλά κεφάλια!!

Γυναίκα: Και βλέποντας το δικό σου, πρέπει να γυρίζουν αρκετά στομάχια!



Αντρας: Έλα, μην είσαι ντροπαλή, ζήτα μου να βγούμε!

Γυναίκα: Βεβαίως, βγες έξω



Αντρας: Πιστεύω ότι θα μπορούσα να σε κάνω πολύ ευτυχισμένη.

Γυναίκα: Γιατί; Φεύγεις;



Αντρας: Τι θα απαντούσες αν σου ζητούσα να με παντρευτείς;

Γυναίκα: Τίποτα. Δεν μπορώ να μιλάω και να γελάω ταυτόχρονα.



Αντρας: Μπορώ να έχω το ονοματάκι σου;

Γυναίκα: Γιατί, δεν έχεις δικό σου;



Αντρας: Θέλεις να πάμε να δούμε μια ταινία;

Γυναίκα: Όχι, την έχω δεi.



Αντρας: Νομίζω ότι κάπου σε έχω ξαναδεί!

Γυναίκα: Όντως. Γι' αυτό το λόγο δεν έχω ξαναπάει εκεί.



Αντρας: Η θέση δίπλα σου είναι άδεια;

Γυναίκα: Ναι, και θα είναι και η δικιά μου αν καθίσεις.



Αντρας: Το κορμί σου είναι σαν ναός!

Γυναίκα: Λυπάμαι, δεν έχω λειτουργία σήμερα.



Αντρας: Αν μπορούσα να σε δω γυμνή, θα μπορούσα να πεθάνω ευτυχισμένος.

Γυναίκα: Αν σε έβλεπα γυμνό, θα πέθαινα και εγώ.... από τα γέλια!



tro-ma-ktiko.blogspot.com




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Απεργιακό μπλακ άουτ Τετάρτη και Πέμπτη

Posted: 16 Oct 2012 12:44 PM PDT

 Η Ελλάδα θα παραλύσει την Πέμπτη λόγω της γενικής απεργίας από ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, ωστόσο...


από αύριο ξεκινούν οι κινητοποιήσεις διάφορων κλάδων. Ετσι, την Τετάρτη προκήρυξαν απεργία οι δημοσιογράφοι, ενώ δυναμικές κινητοποιήσεις ξεκινούν από σήμερα επτά επιστημονικοί φορείς αντιδρώντας σε φορολογικά, ασφαλιστικά, κ.λπ.



Τριήμερη αποχή πραγματοποιούν από αύριο οι δικηγόροι όλης της χώρας, ενώ μαζί τους απέχουν για μια ημέρα (αύριο) άλλοι έξι επιστημονικοί-επαγγελματικοί φορείς, μηχανικοί, ιατροί, οδοντίατροι, φαρμακοποιοί, συμβολαιογράφοι και δικαστικοί επιμελητές. Χθες σε κοινή συνέντευξη Τύπου οι εκπρόσωποι των φορέων κατήγγειλαν με σκληρό τρόπο «τη λεηλασία των ασφαλιστικών τους ταμείων», τη σχεδιαζόμενη ένταξή τους στον «αποτυχημένο και θνησιγενή ΕΟΠΥΥ», τα επερχόμενα «ανάλγητα φορολογικά μέτρα» και το περαιτέρω «άνοιγμα» των επαγγελμάτων.



Πορεία

Προειδοποιώντας για μακρές και έντονες κινητοποιήσεις πραγματοποίησαν πορεία και συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Εργασίας κλείνοντας για αρκετή ώρα την οδό Σταδίου, ενώ αύριο η πορεία θα φθάσει στο υπουργείο Οικονομικών.



Οι επιστημονικοί φορείς κατήγγειλαν τους τεράστιους κινδύνους για την Δικαιοσύνη και την παροχή της υγείας στην χώρα μας, τις ελλείψεις σε νοσοκομειακά και αναλώσιμα υλικά, την πλήρη αδιαφορία του υπουργείου Οικονομικών για διάλογο με συνέπεια οι μηχανικοί να προσανατολίζονται να «μπλοκάρουν» και μετά τις 18 Οκτωβρίου τις δημοπρασίες δημοσίων έργων, αποσύροντας τους εκπροσώπους τους από επιτροπές.



Ο πρόεδρος των δικηγορικών συλλόγων Ι. Αδαμόπουλος τόνισε ότι επιχειρείται ο περιορισμός των δικηγόρων από τα συμβόλαια σε βάρος της ασφάλειας των συναλλαγών τη στιγμή που 7.500 δικηγόροι (το 34, 35%) δεν είχαν πέρσι ούτε μία παράσταση σε δικαστήριο, ενώ 10.584 (το 53,5%) ούτε ένα συμβόλαιο.



Κατήγγειλε ότι πολλοί εξαναγκάζονται σε παραίτηση, ενώ ο πρόεδρος ΤΕΕ Χρ. Σπίρτζης υπογράμμισε ότι από τους 68.489 μηχανικούς οι 25.117 δεν έχουν πληρώσει ασφαλιστικές εισφορές και 8.000 έχουν κάνει διακανονισμό.



Ο πρόεδρος ΙΣΑ Γ. Πατούλης τόνισε ότι 25% των 28.000 ιατρών είναι άνεργοι ή υποαπασχολούνται και δεν μπορούν να ζήσουν από το ιατρικό επάγγελμα, ενώ 6.500 βρίσκονται στη Γερμανία για να ζήσουν.



Αξίζει να σημειωθεί ότι στη γενική απεργία της Πέμπτης θα συμμετάσχουν όλοι οι υπάλληλοι στον στενό και ευρύτερο δημόσιο τομέα, η ΟΤΟΕ, ενώ οι έμποροι θα κλείσουν τα καταστήματά τους σε όλη τη χώρα.



Σε 48ωρη απεργία προχωρούν αύριο και μεθαύριο οι νοσοκομειακοί γιατροί. Την Πέμπτη απεργούν και οι εργαζόμενοι στο ΕΣΥ, στα Κέντρα Υγείας, στα Θεραπευτήρια Χρονίων Παθήσεων, στις Υπηρεσίες Πρόνοιας και στο ΕΚΑΒ, ενώ στην απεργία συμμετέχουν και οι οδοντίατροι όλης της χώρας.



«Μπλακ άουτ» και στα μέσα μαζικής μεταφοράς



Απεργίες και στάσεις εργασίας την Πέμπτη από τους εργαζομένους



Χωρίς μετρό και ηλεκτρικό σιδηρόδρομο θα μείνει η Αττική σήμερα το πρωί από την έναρξη της βάρδιας μέχρι τις 9 το πρωί καθώς οι εργαζόμενοι στα δύο μέσα πραγματοποιούν προειδοποιητική στάση εργασίας.



Εν τω μεταξύ την Πέμπτη σε 24ωρη απεργία προχωρούν οι εργαζόμενοι στον ΟΣΕ με αποτέλεσμα να μην κινηθούν όλη την ημέρα οι συρμοί του Προαστιακού Σιδηρόδρομου. Στο πλαίσιο αυτό δεν θα πραγματοποιούνται και τα δρομολόγια του μετρό μέχρι το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».



Τα τρόλεϊ δεν θα κυκλοφορήσουν επίσης για όλο το 24ωροαφού οι εργαζόμενοι συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία.



Οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία συμμετέχουν στην απεργία της Πέμπτης με στάσεις εργασίας από την έναρξη της βάρδιας μέχρι τις 9 το πρωί και από τις 9 το βράδυ μέχρι τη λήξη της βάρδιας.



Το μετρό, ο ηλεκτρικός σιδηρόδρομος και το τραμ προσανατολίζονται επίσης σε στάσεις εργασίας, ωστόσο, η τελική απόφαση αναμένεται σήμερα.



Επίσης σε στάση εργασίας προχωρούν την ίδια μέρα οι ιδιοκτήτες ταξί οι οποίοι ακινητοποιούν τα οχήματά τους από τις 8 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα.



Οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας θα αποφασίσουν επίσης σήμερα, ωστόσο, η εισήγηση αφορά στάση εργασίας από τις 10 το πρωί μέχρι τη μία το μεσημέρι.



imerisia.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Έτσι πάνε πλέον οι γιαγιάδες στα ΑΤΜ

Posted: 16 Oct 2012 12:39 PM PDT




Σεκιούριτι για... σίγουρες αναλήψεις......















newsbeast














ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΔΟΚIΜΑΣΤΕ ΤΟ: Το τεστ του Dalai Lama!

Posted: 16 Oct 2012 12:32 PM PDT

 Ο Dalai Lama είπε «Διαβάστε το για να δείτε αν όντως ισχύει για εσάς!» Πολύ ενδιαφέρον...



Μόνο 4 ερωτήσεις και οι απαντήσεις θα σε εκπλήξουν. Μην κλέβεις κοιτώντας τις απαντήσεις στο τέλος.

Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, δουλεύει καλύτερα όταν είναι ανοικτό. Είναι πολύ διασκεδαστικό να το κάνεις, αλλά πρέπει να ακολουθήσεις τις οδηγίες κατά γράμμα.




Μην κλέβεις!

ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΥΧΗ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟ ΤΕΣΤ!!! ΠΡΟΣΟΧΗ! Απάντησε τις ερωτήσεις όσο προχωράς!



Υπάρχουν μόνο 4 ερωτήσεις και αν τις δεις όλες πριν τελειώσεις, δεν θα έχεις ειλικρινή αποτελέσματα.



Προχώρα σιγά-σιγά και κάνε κάθε άσκηση. Μην κοιτάς τα επόμενα.

Πάρε χαρτί και μολύβι για να γράφεις τις απαντήσεις όσο προχωράς! Θα τις χρειαστείς στο τέλος.

Αυτό είναι ένα αξιόπιστο ερωτηματολόγιο, το οποίο μπορεί να σου πει πολλά για τον πραγματικό σου εαυτό.



Δώσε μία απάντηση για κάθε ερώτηση.

Προχώρησε

Για να αρχίσεις το τεστ





1. Βάλε τα παρακάτω 5 ζώα, με τη σειρά προτίμησής σου.



Αγελάδα



Τίγρης



Πρόβατο



Άλογο



Γουρούνι







2. Γράψε μία λέξη που περιγράφει κάθε ένα από τα παρακάτω:



Σκύλος



Γάτα



Αρουραίος



Καφές



Θάλασσα





3. Σκέψου κάποιον (που επίσης σε ξέρει και είναι σημαντικός για σένα), τον οποίο μπορείς να τον συσχετίσεις με τα παρακάτω χρώματα (μην δώσεις την ίδια απάντηση 2 φορές. Κάθε χρώμα πρέπει να έχει και άλλο όνομα προσώπου)



Κίτρινο



Πορτοκαλί



Κόκκινο



Άσπρο



Πράσινο





4. Τέλος, γράψε το αγαπημένο (τυχερό) σου νούμερο και την αγαπημένη σου μέρα της εβδομάδος...





Τελείωσες;;;



Παρακαλώ, σιγουρέψου ότι οι απαντήσεις που έδωσες είναι αυτές που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΕΙΣ!!!

Κοίταξε τις ερμηνείες πιο κάτω: (αλλά πριν συνεχίσεις, επανέλαβε την ευχή σου!)



Αυτό καθορίζει, τις προτεραιότητές σου στη ζωή!



1)

Η Αγελάδα εκφράζει την ΚΑΡΙΕΡΑ

Η Τίγρης εκφράζει την ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ

Το Πρόβατο εκφράζει την ΑΓΑΠΗ

Το Αλογο εκφράζει την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Το Γουρούνι εκφράζει τα ΧΡΗΜΑΤΑ





2)

Η περιγραφή που έδωσες για το ΣΚΥΛΟ, υποδηλώνει την προσωπικότητά σου.

Η περιγραφή που έδωσες για τη ΓΑΤΑ, υποδηλώνει την προσωπικότητα του συντρόφου σου.

Η περιγραφή που έδωσες για τον ΑΡΟΥΡΑΙΟ, υποδηλώνει την προσωπικότητα των εχθρών σου...

Η περιγραφή που έδωσες για τον ΚΑΦΕ, υποδηλώνει το πως ερμηνεύεις το ΣΕΞ.

Η περιγραφή που έδωσες για τη ΘΑΛΑΣΣΑ, υποδηλώνει την ίδια σου τη ζωή.





3)

Κίτρινο: Κάποιος που δεν θα ξεχάσεις ποτέ!

Πορτοκαλί: Κάποιος που υπολογίζεις για πραγματικό σου φίλο.

Κόκκινο: Κάποιος που αγαπάς πραγματικά.

Ασπρο: Η δίδυμη ψυχή σου.

Πράσινο: Κάποιος που δεν θα ξεχάσεις για την υπόλοιπη ζωή σου.





4)

Πρέπει να στείλεις αυτό το μήνυμα σε τόσα άτομα όσα και ο αγαπημένος (τυχερός) σου αριθμός που σημείωσες πριν, και η ευχή σου θα πραγματοποιηθεί την ημέρα που έβαλες ως αγαπημένη.



Αυτό το είπε ο Dalai Lama για τη Χιλιετία – απλά χάλασε λίγα δευτερόλεπτα από τον χρόνο σου για να το διαβάσεις και να σκεφτείς. Μην πετάξεις αυτό το μήνυμα, το mantra θα φύγει από τα χέρια σου στις επόμενες 96 ώρες. Θα έχεις μία πολύ ευχάριστη έκπληξη. Αυτό είναι αλήθεια, ακόμη και αν δεν είσαι προληπτικός.



to-mati.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

J.Aniston: Τα δάκρυά της για τον αρραβώνα

Posted: 16 Oct 2012 12:23 PM PDT

Πολύ ευσυγκίνητη αποδείχτηκε η Jennifer Aniston όταν αναφέρθηκε στον αρραβώνα της με τον Justin Theroux...


Ωστόσο είχε ένα sexy ατυχηματάκι που την έκανε να ντραπεί ακόμα περισσότερο.



Αρκετά συγκινημένη εμφανίστηκε η Jennifer Aniston στην εκπομπή της Chelsea Handler μιλώντας για τον αρραβώνα της με τον Justin Theroux.



"Μόλις συγκινήθηκα", είπε βουρκωμένη η ηθοποιός μόλις πήγε η συζήτηση στον αγαπημένο της Justin.



"Είναι το καλύτερο παιδί. Είστε πολύ όμορφο ζευγάρι", σχολίασε από την πλευρά της η παρουσιάστρια με την Aniston να χαμογελά.



Η ηθοποιός ήταν κατακόκκινη από την ντροπή της ενώ τονίστηκαν και οι θηλές της κάτι που σχολιάστηκε από την Chelsea Handler κάνοντάς τη να ντραπεί ακόμα περισσότερο.







"Όταν έρχεται η Jen έρχεται στο σόου, πάντα υπάρχει κάτι που θα τονιστούν οι θηλές της. Όχι, σήμερα. Δεν μπορώ να τις δω. Ω, τελικά μπορώ", είπε η παρουσιάστρια.



Η ηθοποιός με ακαριαία κίνηση σήκωσε τα χέρια της και έκρυψε το στήθος της!







Η πρόταση γάμου έγινε από τον Justin τον Αύγουστο, ανήμερα των γενεθλίων του σε ένα εστιατόριο της Νέας Υόρκης.





"Ο Justin Theroux πέρασε εκπληκτικά στα γενέθλιά του την Παρασκευή παίρνοντας ένα πολύ όμορφο δώρο από την κοπέλα του η οποία δέχτηκε την πρόταση γάμου", ανακοίνωσε τότε ο εκπρόσωπος του Theroux .



cosmo.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Νέα στοιχεία για την επιφάνεια του Τιτάνα

Posted: 16 Oct 2012 12:16 PM PDT




Αν μπορούσε κανείς να περπατήσει στο κατεψυγμένο έδαφος...


του Τιτάνα, του μεγαλύτερου και πιο ενδιαφέροντα δορυφόρου του Κρόνου, θα είχε την...

αίσθηση ότι πατά σε «μαλακή, υγρή άμμο», εκτιμούν ερευνητές που επανεξέτασαν τα δεδομένα της αποστολής Huygens.



Η αποστολή



H ευρωπαϊκή εξερευνητική συσκευή Huygens....

(βαφτίστηκε προς τιμήν του Δανού αστρονόμου Κρίστιαν Χόιγκενς) απελευθερώθηκε το 2004 από το διαστημικό σκάφος Cassini της NASA, λίγο πριν από την άφιξη του Cassini στο σύστημα του Κρόνου. Λίγους μήνες αργότερα, τον Ιανουάριο του 2005, έγινε το πρώτο ανθρώπινο αντικείμενο που ακουμπά την επιφάνεια του εξωτικού Τιτάνα, ο οποίος κρύβεται κάτω από μια πορτοκαλί, παχιά και αδιαφανή ατμόσφαιρα.



Τα δεδομένα της αποστολής Cassini-Huygens αποκάλυψαν την ύπαρξη αχανών εκτάσεων με σχηματισμούς που θυμίζουν αμμόλοφους. Πιο εντυπωσιακή ήταν όμως η ανακάλυψη ότι στον Τιτάνα υπάρχουν σχετικά μεγάλες λίμνες, οι πρώτες που εντοπίζονται εκτός της Γης. Αντί για νερό, όμως, οι εξωγήινες λίμνες αποτελούνται από υγρό μεθάνιο και άλλους υδρογονάνθρακες, οι οποίοι περιοδικά πέφτουν στην επιφάνεια ως βροχή.



Τα ευρήματα





Το Huygens, μια αποστολή της ευρωπαϊκής διαστημικής υπηρεσίας ESA, συνέλεξε πολύτιμα δεδομένα για την ατμόσφαιρα καθώς έπεφτε με αλεξίπτωτο. Όταν τελικά έφτασε στο έδαφος, κατάφερε να παραμείνει σε λειτουργία για αρκετό χρόνο ώστε να μεταδώσει μια μοναδική εικόνα του εξωγήινου τοπίου.



Επτά χρόνια μετά, τα δεδομένα που συνέλεξαν τα όργανα της συσκευής, και κυρίως οι μετρήσεις από τα επιταχυνσιόμετρα, επανεξετάστηκαν από ερευνητές του Ινστιτούτου Έρευνας Ηλιακού Συστήματος Max Planck στη Γερμανία.



Η ανάλυση, αναφέρει η ερευνητική ομάδα στην επιθεώρηση Planetary and Space Science, αποκαλύπτει ότι, με την πρώτη επαφή του στο έδαφος, το Huygens άνοιξε έναν λάκκο βάθους 12 εκατοστών. Στη συνέχεια αναπήδησε, προσγειώθηκε σε μια επίπεδη επιφάνεια και γλίστρησε για 30 με 40 εκατοστά. Στην τελική του θέση, ταλαντώθηκε πέρα-δώθε πέντε φορές και τελικά ακινητοποιήθηκε.





Οι μετρήσεις



Οι μετρήσεις δείχνουν ότι «στην πρώτη ταλάντωση, η συσκευή μάλλον χτύπησε ένα βότσαλο που προεξείχε περίπου δύο εκατοστά από την επιφάνεια του Τιτάνα, και πιθανώς έσπρωξε το βότσαλο μέσα στο έδαφος» αναφέρει ο Δρ Στέφαν Σρέντερ, επικεφαλής της μελέτης.



«Αυτό υποδεικνύει ότι η επιφάνεια είχε την πυκνότητα μαλακής υγρής άμμου» καταλήγει.



Τα αποτελέσματα διαψεύδουν προηγούμενες εκτιμήσεις άλλων επιστημόνων, οι οποίοι υποψιάζονταν ότι η επιφάνεια του φεγγαριού είναι μόνιμα υγρή και λασπώδης λόγω της βροχής υδρογονανθράκων. Ο Δρ Σρέντερ σημειώνει ωστόσο ότι στα δεδομένα του Huygens υπάρχουν ενδείξεις για ένα «χνουδωτό» υλικό σαν άμμο, το οποίο εκτινάχθηκε από την επιφάνεια κατά την προσεδάφιση και παρέμεινε αιωρούμενο για περίπου τέσσερα δευτερόλεπτα.



Το υλικό αυτό πρέπει να ήταν στερεό, παρατήρηση που υποδεικνύει ότι στην συγκεκριμένη περιοχή του Τιτάνα δεν είχε βρέξει για καιρό. Περισσότερα στοιχεία για τον μυστηριώδη δορυφόρο θα μπορούσε να προσφέρει στο μέλλον του Cassini, το οποίο συνεχίζει να εξερευνά το σύστημα του Κρόνου από το 2004.






ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Απαντήσεις πελατών για γερά νεύρα!

Posted: 16 Oct 2012 12:10 PM PDT

Ερώτηση: Από πού ενημερωθήκατε για τη νέα μας υπηρεσία;...



Απάντηση:



• Από το Star



• Από πουθενά. Έτσι μόνος μου πήρα



• Ποια νέα υπηρεσία;



• Από εσάς







Ερώτηση:



Πώς μπορούμε να εξυπηρετήσουμε παρακαλώ;



Απάντηση:



• Μπορούμε να κάνουμε τηλεφωνικά μια αυτή;



• Ναι καλημέρα, μιλάω σε άνθρωπο;



• Ναι… μιλάω ζωντανά;



• Έρχομαι σπίτι. Φέρνω κι έναν φίλο μου. Καλό παιδί είναι.



• Δεν εξυπηρετούμαι. Τη διαφήμιση στο ραδιόφωνο άκουσα.







Ερώτηση: Από ποιο κατάστημα σας εξυπηρετεί να γίνει η εκταμίευση;



Απάντηση:



• Από την Eurobank



• Κάπου εδώ πέρα



• Από δω, απ' το σπίτι μου







Ερώτηση: Η οικογενειακή σας κατάσταση;



Απάντηση:



• Δεν είμαι παντρεμένος, αλλά όχι άγαμος



• Καλά είμαστε









Agent: Έχετε κάποιες άλλες δανειακές επιβαρύνσεις;



Πελάτης: Κοπέλα μου, πληρώνουμε χίλιους κερατάδες!







Agent: Θα καλέσετε το 801 100 200 300



Πελάτης: Τι; Μόνο τρεις αριθμούς χωρίς τίποτα μπροστά;







Agent: Θα καλέσετε το 801 100 200 300



Πελάτης: (Γελώντας μόνος του) 400 500 600;;;







Agent: Έχετε καλέσει την υπηρεσία καταναλωτικών δανείων.



Πελάτης: Α, καταναλωτικά χτύπησα; Νόμιζα ότι χτύπησα στεγαστικά.







Agent: Από ποιο κατάστημα σας εξυπηρετεί να γίνει η εκταμίευση;



Πελάτης: Από το Κιλκίς.



Agent: Από πού μου είπατε;



Πελάτης: Από την πόλη που σκοτώνει με ένα φιλί. Kill Kiss.







Agent: Πείτε μου παρακαλώ αριθμό ταυτότητας, ημερομηνία και αρχή εκδοσης.



Πελάτης: Μήπως να σας πω και κάθε πότε κάνω έρωτα με τη γυναίκα μου;







Agent: Έχετε αυτοκίνητο στο όνομά σας;



Πελάτης: Μάλιστα.



Agent: Τι μάρκα;



Πελάτης: Nokia.







Agent: Η ημερομηνία γέννησής σας;



Πελάτης: Το 76.



Agent: Η πλήρης αν είναι εύκολο.



Πελάτης: Το 1976.







Agent: Η κατοικία που μένετε είναι ιδιόκτητη;



Πελάτης: Ενοικιαζόμενη.



Agent: Έχετε στην ιδιοκτησία σας κάποιο ακίνητο;



Πελάτης: Όχι, έχω κινητό με σύνδεση.









Agent: Έχετε πιστωτικές κάρτες;



Πελάτης: Ναι, έχω cosmocarta.







Agent: Έχετε αυτοκίνητο;



Πελάτης: Μάλιστα.



Agent: Τι μάρκα είναι;



Πελάτης: Κίμκο.



Agent: Κίμκο είναι μηχανάκι.



Πελάτης: Εγώ το θεωρώ αυτοκίνητο γιατί είναι σκεπαστό.







Agent: Θα μπορούσατε να μου πείτε το ετήσιο εισόδημα σας, αυτό που δηλώσατε φέτος στην εφορία;



Πελάτης: Βεβαίως, το καθαρό ή το ακάθαρτο θέλετε να σας πω;







Agent: Έχετε σε εμάς την μισθοδοσία σας;



Πελάτης: Μισό λεπτό…. ΓΥΝΑΙΚΑΑΑΑΑ!!!! ΣΕ ΠΟΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΗΡΕΣ;;;







Agent: Πείτε μου παρακαλώ την ημερομηνία γέννησής σας.



Πελάτης: 31/04/1978



Agent: Ο τέταρτος μήνας δεν έχει 31 ημέρες!



Πελάτης: Ε! ναι 31/04 γεννήθηκα.



Agent: Ο Απρίλιος έχει 30 ημέρες όχι 31!



Πελάτης: Α! ναι λάθος 31/03.



..ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΕΛΑΤΙΣΣΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΙΑΣ..



Agent: Πόσα χρόνια μένετε σ 'αυτήν την διεύθυνση;



Πελάτης: Από το 1975.



Agent: Μα μου είπατε ότι γεννηθήκατε το 1978, πως μένετε από το 1975;;!!!



Πελάτης: Α! ναι καλέ μένουν οι γονείς μου.



…ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ…



Agent: Πείτε μου το ΑΦΜ σας.



Πελάτης: …………. Αυτό είναι το φετινό μου.



Agent: Το ΑΦΜ δεν αλλάζει!



Πελάτης: Ναι ναι αυτό είναι.







Agent1: Καλησπέρα κυρία (Agent), θα μπορούσατε να ενημερώσετε την κυρία (Πελάτισσα) για καταναλωτικό δάνειο;



Agent2: Βεβαίως. Ευχαριστώ πολύ.



Agent2: Καλησπέρα σας κυρία (Πελάτισσα). Πώς μπορώ να εξυπηρετήσω;



Πελάτης: Κατ αρχήν να σας πω ότι σας άκουγα που μιλάγατε.







Agent: Έχετε πιστωτική κάρτα;



Πελάτης: Μάλιστα.



Agent: Τι μάρκα είναι;



i-diadromi.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Μια αλλόκοτη λίμνη που κυριολεκτικά βράζει!

Posted: 16 Oct 2012 12:04 PM PDT




Το 1866 το ηφαιστειακό βουνό Tarawera, κοντά στην πόλη Rotorua της

βόρεια Νέας Ζηλανδίας εξερράγη. Ήταν η μεγαλύτερη ηφαιστειακή έκρηξη
στην ιστορία της χώρας και άφησε πίσω της πάνω από 100 νεκρούς αλλά και
έναν τεράστιο κρατήρα που αποτελεί σήμερα την πιο «καυτή» λίμνη στον
κόσμο, γνωστή με την ονομασία Frying Pan Lake (λίμνη τηγάνι).


perierga.gr - Η πιο "καυτή" λίμνη στον κόσμο!


Πρόκειται στην ουσία για τη μεγαλύτερη θερμή πηγή στον κόσμο η οποία
έχει επίπεδο πυθμένα και το βάθος της δεν ξεπερνά τα 6 μέτρα. Το βασικό
χαρακτηριστικό της είναι ότι τα πολύ ζεστά νερά που μπορεί να έχουν μέση
θερμοκρασία 50o, αλλά σε πολλά σημεία το νερό κυριολεκτικά βράζει!


perierga.gr - Μια αλλόκοτη λίμνη που κυριολεκτικά βράζει!


Το νερό είναι όξινο (pH 3,5), πράγμα που σημαίνει ότι δεν μπορεί να
χρησιμοποιηθεί ως πόσιμο, ενώ το διοξείδιο του άνθρακα και το υδρόθειο
που βγαίνουν από το εσωτερικό της λίμνης δημιουργούν ένα απόκοσμο
σκηνικό.


perierga.gr - Η πιο "καυτή" λίμνη στον κόσμο!


Η Frying Pan Lake καλύπτει συνολικά μια έκταση 38.000 τετραγωνικών
μέτρων, ενώ είναι απορίας άξιον πώς ένα από τα εντυπωσιακότερα δάση στον
κόσμο που υπάρχει ολόγυρα καταφέρνει να μεγαλώσει κατά μήκος της
μεγαλύτερης και θερμότερης πηγής του κόσμου!


perierga.gr - Η πιο "καυτή" λίμνη στον κόσμο!

perierga.gr - Η πιο "καυτή" λίμνη στον κόσμο!

perierga.gr - Η πιο "καυτή" λίμνη στον κόσμο!

perierga.gr - Η πιο "καυτή" λίμνη στον κόσμο!perierga.gr













ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Οι ξανθές και οι ξανθοί, θα εξαφανισθούν μέσα σε 200 χρόνια

Posted: 16 Oct 2012 11:55 AM PDT




Οι ξανθές και οι ξανθοί,(μιλάμε μόνο για τους


φυσικούς ξανθούς) θα εξαφανισθούν μέσα σε 200 χρόνια, επειδή η ξανθότητα προκαλείται από ένα γονίδιο που τείνει να εξαφανιστεί.


Μόνον
ένα πρόβλημα υπήρξε: η ΠΟΥ λέει πως ουδέποτε ανακοίνωσε ότι οι ξανθές
θα γίνουν είδος προς εξαφάνιση και ουδέποτε έκανε έρευνα για το θέμα. «Η
ΠΟΥ δεν γνωρίζει ποια ήταν η πηγή των δημοσιευμάτων αυτών», δήλωσε η
οργάνωση αυτή του ΟΗΕ, που έχει την... έδρα της στη Γενεύη. «Δεν έχουμε
καμιά άποψη για τη μελλοντική ύπαρξη των ξανθών», πρόσθεσε. Όλα τα
δημοσιεύματα στη Βρετανία και τις Ηνωμένες Πολιτείες επικαλούνταν μια
μελέτη της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας. Αλλά κανένα δεν ανέφερε
επιστημονικές λεπτομέρειες της «μελέτης» ούτε τα ονόματα των επιστημόνων
που την έφεραν εις πέρας. Στην εκπομπή «Καλημέρα Αμερική» του ΑΒC, ο
Τσαρλς Γκίμπσον άρχισε την κουβέντα με τη συμπαρουσιάστριά του, την
Νταϊάν Σώγερ, λέγοντας: «Υπάρχει μια μελέτη από την Παγκόσμια Οργάνωση
Υγείας, και μιλάω σοβαρά, ότι οι ξανθές αποτελούν είδος προς εξαφάνιση.



Γυναίκες
και άνδρες με ξανθά μαλλιά, φρύδια και μπλε μάτια, οι φυσικές ξανθές,
θα εξαφανιστούν, λένε, από προσώπου γης μέσα σε 200 χρόνια επειδή το
γονίδιο δεν είναι τόσο δυνατό όσο αυτό των μελαχρινών». Η Σώγερ είπε ότι
είναι «κάπως φυσική ξανθιά». Ο Τζέφρι Σνάιντερ, εκπρόσωπος των ειδήσεων
του ΑΒC, δήλωσε ότι οι παρουσιαστές πήραν την πληροφορία από έναν
παραγωγό του ΑΒC στο Λονδίνο, ο οποίος είπε ότι την διάβασε σε μια
βρετανική εφημερίδα. Στο Λονδίνο, η «Τhe Sun» και η «Τhe Εxpress»
έγραψαν ότι επιστήμονες, τους οποίους δεν κατονομάζουν, είπαν πως οι
ξανθές θα επιβιώσουν περισσότερο καιρό στη Σκανδιναβία, όπου έχουν τη
μεγαλύτερη πληθυσμιακή πυκνότητα. Η τελευταία αληθινή ξανθιά,
αποφάνθηκαν, θα προέρχεται από τη Φινλανδία. Τα βρετανικά ρεπορτάζ ήταν
γεμάτα με απόψεις βαμμένων ξανθών, που έλεγαν ότι οι κομμωτές τους δεν
θα επιτρέψουν ποτέ να εξαλειφθεί η ξανθότητα, και γιατρών που έλεγαν ότι
σπάνια γονίδια θα κάνουν την εμφάνισή τους για να προστατεύσουν τις
φυσικές ξανθές από το να γίνουν είδος προς εξαφάνιση. Δημοσιογράφοι στο
Λονδίνο είπαν ότι η πηγή των δημοσιευμάτων ήταν πιθανόν ένα από τα
ευρωπαϊκά πρακτορεία ειδήσεων που χρησιμοποιεί ο βρετανικός Τύπος, αλλά
παραμένει αδιευκρίνιστο περί ποίου πρόκειται. 



a-pistefto.blogspot.gr












 




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

10 γιατί δεν χάνετε κιλά

Posted: 16 Oct 2012 11:48 AM PDT



Έχετε «λιώσει» στη δίαιτα αλλά τα αποτελέσματα είναι απογοητευτικά κάθε φορά που ανεβαίνετε στη ζυγαριά;


Το σίγουρο είναι πως κάτι κάνετε λάθος...



1. Δεν τρώτε αρκετά



Πρέπει να μειώσετε τις θερμίδες που λαμβάνετε καθημερινά προκειμένου να χάσετε βάρος, αλλά είναι σημαντικό να μην το παρακάνετε. Όταν τρώτε λιγότερο από ότι χρειάζεστε για τη βασική βιολογική λειτουργία (περίπου 1200 θερμίδες για τις περισσότερες γυναίκες), το σώμα σας ρίχνει τα φρένα στον μεταβολισμό σας. Αρχίζει επίσης να «σπάει» πολύτιμο για την καύση θερμίδων μυϊκό ιστό προκειμένου να πάρει και ενέργεια. Φάτε τόσο ώστε να μη νιώθετε πείνα, ένα υγιεινό σνακ το πρωί και ένα νωρίς το απόγευμα ανάμεσα στα τρία γεύματα (430 θερμίδες το καθένα ) και θα κρατήσετε σε λειτουργία τον μεταβολισμό σας. «Με το να τρώτε ένα γεύμα κάθε τρεις ή τέσσερις ώρες, θα μείνετε ικανοποιημένοι και θα σας κρατήσει μακριά από την υπερκατανάλωση τροφής αργότερα μέσα στη μέρα».



2. Αποφεύγετε την καφεΐνη



Η καφεΐνη είναι ένα διεγερτικό του κεντρικού νευρικού συστήματος, το οποίο σε καθημερινή βάση μπορεί να αυξήσει τον μεταβολισμό σας κατά 5-8% και άρα να κάψει 98 έως 174 θερμίδες τη μέρα. Ένα φλιτζάνι τσάι μπορεί να αυξήσει τον μεταβολισμό σας κατά 12% σύμφωνα με μια Ιαπωνική μελέτη. Ερευνητές πιστεύουν πως οι αντιοξειδωτικές κατεχίνες στο τσάι ωθούν ακόμη πιο πολύ τον μεταβολισμό να καίει ευκολότερα θερμίδες.



3. Καταναλώνετε λευκούς υδατάνθρακες



Ενισχύστε την πρόσληψη φυτικών ινών μεταβαίνοντας σε ψωμί ολικής άλεσης, ζυμαρικά και καταναλώνοντας περισσότερα φρούτα και λαχανικά. Έρευνα δείχνει ότι ορισμένες φυτικές ίνες μπορούν να στρέψουν την καύση λίπους έως και 30%. Μελέτες δείχνουν πως γυναίκες, οι οποίες καταναλώνουν περισσότερες φυτικές ίνες παίρνουν το λιγότερο δυνατό βάρος κατά τη διάρκεια του χρόνου. Στοχεύστε για περίπου 25 γραμμάρια την ημέρα, ποσότητα που βρίσκεται σε περίπου τρεις μερίδες σε φρούτα και λαχανικά.





4. Το νερό σας είναι σε θερμοκρασία δωματίου



Γερμανοί ερευνητές διαπίστωσαν ότι το να πίνετε 6 φλιτζάνια κρύο νερό την ημέρα μπορεί να αυξήσει τον μεταβολισμό κατά περίπου πενήντα θερμίδες την ημέρα- ποσότητα αρκετή για να χάσετε 5 κιλά σε έναν χρόνο. Η αύξηση μπορεί να έρχεται από την διαδικασία που χρειάζεται το σώμα μας για να ζεστάνει το κρύο νερό και να το προσαρμόσει στη θερμοκρασία του.



5. Το φαγητό σας περιέχει μεταξύ των άλλων και… φυτοφάρμακα



Καναδοί ερευνητές αναφέρουν ότι η δίαιτα με τα περισσότερα οργανοχλώρια (ρύποι δηλαδή, οι οποίοι προέρχονται από τα φυτοφάρμακα και αποθηκεύονται στα λιποκύτταρα), πραγματοποιεί μια βουτιά μεγαλύτερη από τη φυσιολογική στο μεταβολισμό καθώς συμβάλλει στην απώλεια βάρους, πιθανότατα επειδή οι τοξίνες ανακατεύονται με την ενέργεια κατά τη διαδικασία της καύσης. Άλλες έρευνες υποδεικνύουν ότι τα φυτοφάρμακα μπορούν να προκαλέσουν το αντίθετο, δηλαδή αύξηση του σωματικού βάρους. Πάντα να επιλέγετε βιολογικά ροδάκινα, μήλα, πιπεριές, σέλινο, νεκταρίνια, φράουλες, κεράσια, μαρούλι, εισαγόμενα σταφύλια και αχλάδια. Οι μη βιολογικές εκδόσεις τείνουν να περιέχουν μεγαλύτερα επίπεδα φυτοφαρμάκων.



6. Το γεύμα σας έχει έλλειψη πρωτεϊνών



Σιγουρευτείτε πως η πρωτεΐνη αποτελεί συστατικό κάθε σας γεύματος. Το σώμα σας το χρειάζεται για να διατηρηθούν οι μύες σας. Προσθέστε μια μερίδα άπαχο κρέας, δύο κουταλιές της σούπας καρύδια, ή λίγο χαμηλών λιπαρών γιαούρτι σε κάθε γεύμα σας ή σνακ. Η έρευνα δείχνει ότι η πρωτεΐνη, προερχόμενη από κρέας μπορεί να βοηθήσει στην καύση θερμίδων μέχρι και 35%.



7. Η διατροφή σας περιέχει σίδηρο. Πόσο είναι αρκετό;



Οι τροφές πλούσιες σε σίδηρο είναι απαραίτητες διότι μεταφέρουν το οξυγόνο στους μύες σας προκειμένου να κάψουν λίπος. Μέχρι την εμμηνόπαυση, οι γυναίκες χάνουν σίδηρο κάθε μήνα εξαιτίας της περιόδου. Αν ανεφοδιάσετε τις αποθήκες σιδήρου στον οργανισμό σας, δεν διατρέχετε το ρίσκο να έχετε λίγη ενέργεια και έναν χαλαρό μεταβολισμό. Οστρακοειδή, άπαχο κρέας, φασόλια εμπλουτισμένα δημητριακά και σπανάκι αποτελούν τέλειες πηγές σιδήρου.



8. Χάνετε κρίσιμες βιταμίνες



Η βιταμίνη D είναι αναγκαία για τη διατήρηση της εύρυθμης λειτουργίας του μεταβολισμού. Δυστυχώς, οι ερευνητές υπολογίζουν ότι μόνο ένα 4% των Αμερικανών άνω της ηλικίας των πενήντα λαμβάνουν αρκετή ποσότητα από τη διατροφή τους. Μπορείτε να λάβετε το 90% της συνιστώμενης ημερήσιας αξίας (400 IU) με μια μερίδα σολομού. Άλλες καλές πηγές βιταμίνης D αποτελούν ο τόνος, οι γαρίδες, τα τόφου, το εμπλουτισμένο γάλα, τα δημητριακά και τα αυγά.



9. Ήπιατε ένα ποτό, ήπιατε και δεύτερο…



Παραλείψτε το δεύτερο κοκτέιλ. Όταν πίνετε ένα αλκοολούχο ποτό, καίτε λιγότερο λίπος και πολύ πιο αργά από ότι συνήθως γιατί το αλκοόλ χρησιμοποιείται αντίθετα ως …καύσιμο. Δύο μαρτίνι μπορούν να μειώσουν την ικανότητα του σώματός σας να καίει λίπος μέχρι και 73%.



10. Δεν καταναλώνετε αρκετά γαλακτοκομικά



Υπάρχουν κάποιες αποδείξεις ότι η έλλειψη ασβεστίου, κάτι το οποίο είναι συχνό σε πολλές γυναίκες, μπορεί να επιβραδύνει τη λειτουργία του μεταβολισμού, αναφέρουν οι επιστήμονες. Έρευνες δείχνουν ότι η κατανάλωση ασβεστίου μέσω γαλακτοκομικών προϊόντων όπως το αποβουτυρωμένο γάλα και το γιαούρτι χαμηλών λιπαρών μπορούν επίσης να μειώσουν την απορρόφηση του λίπους από άλλα τρόφιμα.



clickatlife.gr







ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Όπερα σε πλωτή εξέδρα

Posted: 16 Oct 2012 11:43 AM PDT




Στη λίμνη Κονστάντς της Αυστρίας έχει δημιουργηθεί μια...


εντυπωσιακή πλωτή εξέδρα στην οποία πραγματοποιούνται καλλιτεχνικές παραστάσεις που φτάνουν μέχρι την... εκτέλεση ολόκληρης όπερας. Τα εντυπωσιακά σκηνικά και το μαγευτικό περιβάλλον δημιουργούν ένα εκπληκτικό σύνολο.



Η εξέδρα χρησιμοποιείται επίσης για συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις μέχρι και για την παρακολούθηση του πρόσφατου μουντιάλ ποδοσφαίρου. Όποιες κι αν είναι οι προσωπικές προτιμήσεις ο συνδυασμός του θεάματος με το φυσικό περιβάλλον αποτελεί μια μοναδική εμπειρία.
















ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου